עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Rhx,

שלום, לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות לי בעיות, ב3 ימים האחרונים. כאשר אני עובד על המחשב, ומעמיס עליו קצת, אפילו לא מעמיס, 2 תוכנות רצות ברקע ואנטי וירוס, המחשב קופא ועוצר ולא זז, כאשר אני מזיז את העכבר המחשב כבר לא מגיב ואני נאלץ לעשות ריסט, זה קורה לי בסביבות ה5-6 פעמים ביום, וזה לא טוב. בעיית טמפרטורה אין לי, אני שומר על המארז מסודר ומנקה אותו כל פעם, ובודק טמפ' ועוקב אחרי זה. לפעמים כשאני עושה ריסט המחשב מראה לי מסך כחול, אני מודע לכך שיש בעיה בחומרה או טמפ', אז את הטמפ' אני פוטר מפה... יש הצעות?

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  2. Started by Mr.Pepo,

שלום כולם אחרי פירמוט המחשב קופא ברגע שאני לוחץ על החיבור לחייגן, ואחרי 2 דקות בערך המחשב חוזר לעצמו. כבר שאלתי את זה פעם כאן וענו לי שזה משהו עם ההגדרה של ה-IP. לא מצאתי את הדיון בחיפוש אז אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  3. Started by natanel102030,

ברשותי מחשב מדגם Dell 5110. אני מדליק אותו, לוחץ על כל דבר ( כרום, רשתות אלחוטיות, המחשב שלי.... ) והוא נתקע. כביכול, חושב אבל בעצם נתקע. אחרי חצי דקה גם העכבר מפסיק והגיב. מחוסר ברירה כבר ניסיתי פירמוט אבל זה ממשיך לקרות. מה לדעתכם עלולה להיות הבעיה? כמו שכבר הזכרתי, מחשב מבית טוב עם מפרט לא רע בכלל.

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  4. בעזרה תוכנת lastactivity המנטרת את פעילות כל היישומים הרצים הבנתי שהתקיעות המעצבנות אותן אני חווה כל כשעה נובעות מהיישום ielowutil.exe אשר ממוקר בC:\Program Files (x86)\Internet Explorer גיגלתי, ולא מצאתי עוד מישהו שנתקל בבעיה ואיך לטפל בזה. יש למישהו קצה חוט?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by sft,

יש לי amd athlon64 3000+ עם 1g ram , ובכל פעם שאני מריץ פלאש או כל דבר שטוחן את הCPU מחשב פשוט קופא, ניסיתי לפרמט, להתקין מחדש את ווינדוז, אבל כשאפילו הרצתי livecd של לינוקס הוא קפא באמצע; התחלתי לשחק עם המגעים שם ויצא שהוצאתי את אחד הזכרונות החוצה (kingstone) והפלא ופלא ! אני פותח 30 טאבים בFF עם יוטיוב ושום דבר לא קורה, מישהו יודע למה זה כך? או איך אפשר לתקן את זה? אני צריך להחליף זיכרון ?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  6. שלום לכולם יש לי בעיה שהחלה לפני כמה שבועות, המחשב החל לקפוא במהלך סרטים, הייתי רואה סרטים בכיף ופתאום עכשיו הוא קופא . לא ניתן אפילו להגיע למנהל המשימות אלא רק לעשות ריסט. לפני כמה ימים בנוסף לבעיית הסרטים נוספה גם תקיעות בהרצת משחקים (כמה פעמים בטעינה של Counter-Strike Source זה המשחק היחידי שיש לי על המחשב כרגע) הורדתי rthdribl מהנעוץ ובטעינה הוא נתקע. אני ינסה עוד כמה תוכנות משם.... אם למישהו יש רעיון מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה ? אני כבר מיואש לגמרי.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Saikodan,

יש לי ספק של FSP, דגם Everest 500W כרטיס מסך GTX 260 OC של ג'יגהבייט הארדיסק חצי טרה של סמסונג ו4 מאווררים שונים על המחשב(לא כולל הכרטיס מסך) המחשב קופא לי מדי פעם ופעם אחת אפילו הכרטיס מסך הפסיק לעבוד כראוי החליפו לי זכרונות אבל לי יש תחושה שהספק שלי לא מספיק מישהו יכול לעזור לי? אני אובד עצות.

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  8. Started by bariko,

שלום רב, ברשותי מחשב עם חלונות 7 64 ביט (מפרט מצורף ) לאחרונה המחשב מרבה לקפוא, כך שאין אפשרות להזיז את העכבר, או לבצע פעולה כלשהי. התופעה נמשכת זמן קצר, בערך כחצי דקה, וזה בעיקר מתרחש כאשר UTORRNET פועל ברקע. למיטב ידיעתי תוכנה כזו עלולה לגרום לגלישה איטית יותר, או להשפיע על יישומים אחרים התופסים רוחב פס, אבל לא לתקוע לגמרי את המחשב. האם יתכן שסטיק הזיכרון נפגם? או שאולי תקלת חומרה אחרת? האם הוספת זיכרון יכולה לעזור? אשמח לכל עזרה בנושא, תודה רבה להלן המפרט: מעבד: Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb Quad Core LGA 1156 קירור למעבד: Arctic Cooling The Freezer 7 Pro Rev.2 Intel and AMD all Socket לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel P55 Chipset LGA 1156 USB 3.0 S…

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  9. מדובר במחשב די וותיק (Asus P5B E-Plus, מעבד C2D E6600, ספק כח של Enermax, כרטיס מסף מסוג GeForce 210). מפעם לפעם המחשב קופא לכ-10 שניות, מתאושש ואז מתקבלת ההודעה : " Display driver stopped responding and has recovered: dDisplay driver nVidia Windows kernel mode driver 306.97 stopped responding and has successfully recovered" ואכן המחשב חוזר לפעולה. בנוסף.. וייתכן שקשור בדקתי טמפרטורות באמצעות יישומון System Information. קיבלתי: מעלות Systin: 39, אך עם ערך מקס' של 42 מעלות מעלות CPUtin: 44, אך עם ערך מקס' של 116 מעלות. הערך האחרון מטריד אותי ונשמע בלתי סביר. טמפרטורה של הכרטיס הגרפי עמדה על 46 מעלות, עם ערך מקסימלי של 56 מעלות. אשמח לדעתכם.

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  10. Started by maayan1234200,

שלום רב המחשב שלי קופא מהיום הראשון שנקנה עבר 4 פעמים בדיקות מעבדה הרצות עומס זכרונות וכו והכל נמצא תקין כשאני מגיע הביתה ומחבר אותה פתאום הוא קופא . אין מסך כחול ואין התראה מוקדמת או משהו שיטתי הוא פשוט עוצר וקופא והדבר היחיד שניתן לעשות זה ריסט ניתן לעבוד עם המחשב שעה וניתן לעבוד איתו גם יומיים אבל פתאום הוא יפסיק לעבוד הרצתי בדיקת BLUESCREENVIEW וזה מה שיצא : ================================================== Dump File : 122811-19546-01.dmp Crash Time : 28/12/2011 21:49:44 Bug Check String : Bug Check Code : 0x00000124 Parameter 1 : 00000000`00000000 Parameter 2 : fffffa80`049938f8 Parameter 3 : 00000000`00000000 Parameter 4 : 00000000`00000000 …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by felixb,

שלום, מדובר על מחשב P4 עם מ"ה WIN XP עליו. בזמן האחרון, מידי פעם המחשב פשוט קופא, כלומר לא ניתן לעשות כלום (לא להזיז את העכבר ולא לעשות CTRL+ALT+DEL). כיצד ניתן לדעת מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  12. המערכת הפעלה שלי היא Windows 7 התחושה שלי היא שיש הבעיה היא ב HD כיצד ניתן לאבחן זאת? ב EventLogger לא שמתי לב למשהו חריג ולפני כמה זמן שממש נמעס לי פתחתי את המחשב וחיזקתי את כל החיבורים ואפילו החלפתי כמה כבלים, לתקופה זה היה נראה שזה עזר אבל עכשיו הבעיה השתחזרה

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  13. שלום, לאחרונה יש לי תקלה מוזרה, המחשב קופא מידי פעם- אני יכול להזיז את העכבר ולעבור בין תוכנות אך התוכנות עצמן תקועות. בזמן שזה קורה נורת הדיסק קשיח דלוקה קבוע. לאחר שנורת הדיסק קשיח ניכבת אפשר לעבוד כרגיל. מדובר בwindows 7 32bit המותקן על דיסק קשיח 320G מסוג SATA. התקנתי מחדש את ה windows7 והבעיה עדיין קיימת. התקנתי מחדש על דיסק קשיח אחר מסוג SATA והבעיה עדיין קיימת. התקנתי מחדש על דיסק קשיח ישן מסוג IDE ושם אני לא נתקל בבעיה. לוח אם כבר לא באחריות (מעל 4 שנים), מה עושים? אם אני אקנה כרטיס PCI SATA זה יפתור לי את הבעיה? תודה לכל העוזרים. ירון.

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  14. Started by danezeq,

היי. הבעיה הזו לא עוזבת אותי כבר תקופה ארוכה. התקיעות מתבטאות בכך שחלונות הופכים לצבע שחור (או לעיתים לבן), מצביע העכבר לא תקוע ואפשר להזיז אותו אך הופך לסמן של המתנה. זה קורה הרבה, לא בתדירות גבוהה, וגם כשאני לא עובד על המחשב או מעמיס עליו. פשוט תמיד. במחשב מותקן WIN10, וגם לאחר פירמוט והחלפת כונן קשיח הבעיה ממשיכה. האם ייתכן שזו בעית חומרה? פרט לכך המחשב עובד מצויין למרות שהוא בן 8 שנים. איך אוכל לאבחן מה הגורם האחראי לתקיעות הללו?

15. Started by ירון דיין,

כבר חודשיים שהמחשב פיתאום " קופא " כלומר נתקע באותו מצב התמונה במסך וכל המחשב כולל מקלדת-אכבר-כונן-מסך הכל קופא !!!!! 1-ניסיתי סריקת וירוסים--תקין 2-החלפתי כרטיס מסך --לא עזר 3-הסרתי תוכניות והתקנות אחרונות-לא עזר רק בריסטארט המחשב חוזר לחיים לזמן מוגבל יכול שעה ויכול גם יומיים זה קורה בגלישה -מישחק-או כל דבר אחר ---אן פעולה מיוחדת --- ב ב ק ש ה תעזרו לי ( ניסיתי עידכונים וכו )

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  16. שלום לכולם .. בשבועיים האחרונים המחשב שלי התחיל לעשות לי מסכים כחולים בלי שום קשר לכלום , כשאני עובד על המחשב במנוחה או שאני משחק באיזה משחק ..הכל נתקע ( קופא ) ויש סאונד של (בזזז) ואז עולה מסך כחול עם מספור עד 100 של דאמפינג או משהו כזה ..הטמפ' טובות ..מנוחה סביב ה34' נסיתי לאתר את התקלה ע"י הניהול אבל לא ממש הצלחתי להבין את כל המספרים האלה שם ומה הפירוש שלהם . מה שנסיתי עד כה : * עדכון ביוס יש לי את הגירסה לפני האחרונה FC , כי האחרונה זה FCc משהו כזה וזה גם בטא , אז שום פירוט על העדכון לא מוזכר שם . * הסרתי את הדרייבר של הסאונד REALTEK וגם את LAN + משהו של אטרנט' . - הורדתי את הדרייבר של הסאונד הכי עדכני מאתר הבית , נתתי לווינדוס לאתר את הדרייברים שהסרתי אחרי הריסטרט…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by poopan,

קניתי מחשב רק לפני חודש והוא קופא ושום דבר לא זז וצריך לעשות ריסטרט יש לי: E8400 3GHZ BOX Gigabyte EP43-DS3L 4GB EXCLERAM 800MHZ HD3850 Gigabyte 256MB Hiper 425W מה אני אמור לעשות מה הבעיה זה קורה כל איזה שעתיים

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  18. Started by bbking,

שלום יש לי מחשב חדש ואני לא מצליח להבין למה הוא קופא, הרצתי בדיקות חומרה עם כל מיני תוכנות בevent viewer הוא כותב לי בcritical קוד 41, ראיתי ביוטיוב את הבעיה ועדיין לא פתר לי כלום אני חושב שזה קשור לספק שהוא בלי נצילות בכלל ואני לא יודע למה עשיתי את השטות הזאת, עוד יום יומיים אני מחליף גם ספק gold 80 plus אני עם קירור הסטוק, יכול להיות שזה גם הבעיה שהוא מתחמם? בבקשה עזרה כבר נשברתי תודה

19. Started by TNTx2,

אז ככה יש לי בעיה כבר המון זמן אני חושב שזה התחממות צירפתי תמונות של הטמפרטורות בזמן מאמץ.......(משחק) מה אתם חושבים המפרט הוא Gigabyte p31 Kingston 2X2GB Gigabyte 9800GT עם הקירור של זלמן Seagate 500GB ספק cooler master 500W הכל קירור stock הבעיה היא שהמחשב קופא במשחקים...וברגיל גם לפעמים (אינטרנט וכו') http://img7.imageshack.us/my.php?image=29052009080.jpg http://img7.imageshack.us/my.php?image=29052009080.jpg

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  20. Started by orr19,

אהלן, יש לי מחשב חדש יחסית, 3 חודשים, ומדי פעם הוא קופא לכמה שניות זה יכול לקרות אפילו שאני גולש באינטרנט או רואה סרט, קרה גם בעליית משחק שהוא נתקע לגמרי והיה צריך ריסטרט חוץ מזה זה עשה לי פעמיים מסך כחול עם הקוד 0x0000001E אם זה אומר משהו. לדעתי זה בעיה בחומרה כי אני שומע מדי פעם את ההארד דיסק מתאמץ (אפילו בגלישה באינטרנט) אבל גם chkdsk וגם התוכנה של היצרן לא הראו לי בעיות איתו. שלחתי את המחשב לתיקון וגם לא מצאו בעיה והחזירו לי אותו חזרה וזה ממשיך לקרות. מבחינת טמפרטורות הכל בגדר הרגיל מפרט: מעבד i5 3570k כרטיס מסך Geforce GTX 580 לוח אם gigabyte z77x-d3h הארד דיסק Seagate 2.0TB 7200 64MB זיכרון corsair 8GB תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. המחשב עבד כרגיל, עד שהוספתי עוד זיכרון של 256 כיביתי אותו, הוספתי את הזיכרון והוא פשוט נתקע באמצע עליית הוינדוס, אז הוצאתי את הזיכרון וניסיתי להפעיל מחדש, שוב הוא נתקע בדקתי אם יש שינוי בהגדרות בביוס, גם שם הוא נתקע......עד שלבסוף כיביתי אותו, ובבוקר הדלקתי אותו, הוא הצליח להגיע לוינדוס, הצלחתי להפעיל מספר תוכנות ולפתע הואשוב נתקע......אם מישהו יודע מה אני צריך לעשות/ לבדוק/ לתקן בבקשה שיגיב......בתודה מראש לפורום הטוב ביותר

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by eyal00,

שלום, יש לחבר שלי בעיה במחשב,המחשב קופא פתאום ונתקע. זה קרה בהתחלה שהיה מותקן XP פירמטתי את המחשב התקנתי WIN 7 ובדיוק שהוא עומד לסיים את ההתקנה המחשב נתקע. אחר כך שניסיתי שוב להתקין המחשב, נתקע באמצע ההתקנה. יום לאחר מכן עשיתי פירמוט מלא והתקנתי XP ,הכל עבד מצוין עד שהמחשב שוב קפא.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by KloCk,

אם אני משאיר את המחשב לבד לשעתיים+ הוא קופא אני לא יכול להזיז את העכבר וגם המקלדת לא מגיבה. מה יכול לגרום לדבר כזה?? המחשב לא היה עמוס ולא עשה שום פעולה.. מחשב יחסית חדש אני אותו בחור מהכרטיס מסך שהתחממם מערכת הפעלה windows 7 64bit home premium, מעבד intel 5 4670 אם צריך עוד פרטים אני אפרט

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by 7278608,

מדובר על מחשב dell inspiron n5010. התקלה: כאשר המחשב מעלה את ה windows 7 זה מגיע לשולחן עבודה והכל קופא,העכבר לא זז והמקלדת לא מגיבה. מה שניסיתי זה: ניסיתי לפרמט ושזה מעלה לי את התפריט של ההתקנה של המערכת הפעלה שוב זה קופא ככה שאני לא יכול לעשות כלום. חשבתי שהבעיה הייתה בדיסק הקשיח מכיוון שהכל פשוט קופא, אז החלפתי דיסק קשיח חדש וזה עדיין עושה לי את הבעיה הזאת. מישהו פה מהמומחים יכול לייעץ לי מה עוד אני יכול לעשות?

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  25. Started by MatanFrenkel,

קודם כל זה התחיל בלי שום סיבה , המסך פשוט קופא וחייב ריסטרט בשביל לצאת מההקפאה (כנראה ממש קר לו ) בכל מקרה , רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע והאם יש פתרון , זה קרה כמה פעמים כבר פעם בלי קשר , פעם בדפדפן ופעם במשחק .. לא הורדתי שום דבר זה התחיל בפתאומיות. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.