עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ההוגה,

החלפתי במחשב את העכבר הפשוט לעכבר טוב יותר של לוג'יטק. הבעיה היא שה-windows לא מזהה בכלל עכבר. בפעם הראשונה שהכנסתי אותו הוא זיהה עכבר ו"התקין", העכבר עבד ל-5 שניות ואז הפסיק. גם בפעם הקודמת שהחלפתי עכבר לקח הרבה זמן עד שהוא "נקלט", כנראה יש בעיה עם הפורטים של ה-USB או עם ההגדרות של Windows (גירסת XP Pro). ניסיתי 500 פעם להוציא ולהכניס את העכבר החדש, האור האדום דולק אבל המערכת לא מזהה בכלל עכבר. ב-device manager אין עכבר, וכשעשיתי הוספת חומרה לא היתה ברשימה אופציה להוסיף עכבר. אפילו נכנסתי לאתר של לוג'יטק להוריד דרייברים אבל מסתבר שלעכבר הזה אין דרייברים והוא פשוט plug&play. עכשיו גם כשאני מחבר את העכבר הישן הוא לא פועל! אם אני משחק עם זה הרבה מכניס ומוציא אז יש קטע ש…

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  2. Started by foty123,

מתי שאני מחבר כונן (מקום אחסון) בUSB הווינדוס עושה לי מסך כחול ועושה ריסטרט... בהתחלה חשבתי שהצ'יפסט אחראי על זה.. ואז שיניתי דריברים וזה עדיין אותו הדבר... מה זה יכול ליהיות??? ד"א עם אני מחבר דברים אחרים בUSB אין לי ת'בעיה הזאת (למשל עכבר רמקולים ומקלדת) תודה לעונים foty123

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  3. Started by shachar8,

שלום לכולם. חיברתי מכשיר KVM ל 2 המחשבים שלי. אחד עם XP ואחד עם VISTA64. המחשב עם ה XP רץ בצורה תקינה ורגילה, והמחשב עם ה VISTA בכלל לא עולה. הוא מתנהג כאילו שהוא לא מזהה עכבר ומקלדת ואז לא עולה. מישהו מכיר את התוחפעה או יודע מה לעשות? תודה רבה- שחר.

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  4. Started by הסוד,

הייי... יש לי בעיה במחשב והיא שהוא לא עולה לוינדוס הבעיה שהמחשב עצמו נדלק ומגיע למסך שבו אני צריך לבחור 4 אפשרויות אחרי זה עובר למסך הכחול כשהוא בודק תקלות ואחרי זה הוא פשוט מתנתק ועושה ריסטרט ומגיע שוב למסך הזה , ככה זה בכל אחת מן הפעולות. במחשב יש כנראה 0 MB פנוי (לאחרונה היה כך ) וכנראה זאת הבעיה אני לא מצליח להכנס לוינדוס עצמו בשום אפשרות ניסיתי להכנס דרך "מצב בטוח " , " מצב בטוח מהפעילות הקודמת שעבדה..." , " בטח בטוח עם אינטרנט "וכו'... איך אני יכול עוד לעלות את הוינדוס? תודה ! (כותב ממחשב של חבר )

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  5. Started by nitsanroz,

בדקתי את זה ויש כמה מקשים ספציפים שלא עובדים עם הSHIFT הימני(asdfjk56) וכמה שלא עובדים עם השמאלי(ty56) הכל התחיל לפני יומיים בלי סיבה נראית לעין , זה לא שהחלפתי מקלדת או משהו

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  6. שני כר' מסך 3870 על gigabyte x48 dq6 ברגע שמאופשרת אופציית CF ומריץ איזה משחק ריסט

7. Started by Yoav,

שלום לכולם, היום המחשב שלי ביקש להתקין אפדייטס לווינדוס, אישרתי (למען האמת לא ממש שמתי לב מה הוא התקין, אבל בד"כ זה לא עושה צרות...) והוא ביקש לעשות ריסטרט. עד כאן הכל טוב ויפה. אבל לאחר הריבוט המחשב נתקע במסך של היצרנית (אתם יודעים, איפה שיש את הלוגו של היצרנית של הלוח) ולא הסכים לעלות או להכנס לביוס. פשוט תקוע. המפרט מימין. אני שולל תקלת דיסק מכיוון שאז הוא היה אמור לעבור את השלב הזה ולהודיע לי שהוא לא מצא דיסק קשיח בשלב מאוחר יותר, ככה שנשאר זכרונות, לוח או מעבד. אני נוטה להאמין שמדובר בלוח. תודה, יואב.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. צהריים טובים ומועדים לשמחה, לפני שלושה חודשים חויתי מכת וירוסים נוראית (לא זה לא בעית וירוסים רק קצת רקע). בכל מקרה, כשנפטרתי מכל הנגע והחולרע התחילה תופעה חדשה של ריסטים ללא כל ביקורת מבלי קשר למשהו מסוים. זה יכול להיות איך שווידוס עולה, או כשאני מוריד קובץ או צופה בסרט און ליין. חשבתי שזה קשור לוירוסים, עשיתי פירמוט. עדין אותה תופעה. קראתי את המדריכים בפורום, ע"פ אחד המדריכים עם הבעיה היא ב- , win32k.sys זו ככל הנראה בעיית דרייברים. אז הסרתי את כל הדרייברים (למרות שאפעם לא הייתה לי בעיה עם זה והמחשב רץ 4 וחצי שנים ללא תקלה), והתקנתי שוב, הכל הכי מעודכן מהאתר של החברה. (עד שמצאתי הכל, שאלוהים ישמור אותי). ועדין אין מזור. אין לי כרגע את הניתוח של ה- DUMP כי אני מוריד את …

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  9. שלום , יש דיסק קשיח שמזוהה בביוס ומזוהה בוינדוס שהותקן על דיסק קשיח נוסף שמחובר למחשב ויש גישה לקבצים . הבעיה היא שלא מצליח להתקין וינדוס על הדיסק קשיח הזה ,השלב של הפירמוט עובר וברגע שצריך להעלות הממשק של וינדוס להמשך התקנה ,המחשב מאתחל את עצמו וחוזר חלילה . בדיקה במחשב שלי מראה שנוצר קובץ של וינדוס בכונן . יש למישהו רעיון מה עשויה להיות הבעיה ? איזה בדיקות צריך להריץ ? נ.ב הדיסק קשיח עדיין תחת אחריות .

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  10. Started by blancman,

שלום לכל הגולשים. לחבר שלי יש בעיה עם המחשב אז התנדבתי לנסות לעזור לו. הבעיה שהמחשב לא מציג שום דבר על המסך לא מראה סימן חיים ורק מצפצף כל 5-10 שניות ללא הפסקה הלוח מסוג: msi 865pe neo3 אז עשיתי כמה בדיקות יחד עם המחשב שלי שהוא תקין ואלו המסקנות: - זיכרונות תקינים - כרטיס מסך תקין - חיבורים הדוקים (בדקתי טוב טוב) - מסך כמובן תקין מה עוד יכולה להיות הסבירות לבעיה?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by gimdy,

כל פעם שאני מעלה מחדש את המחשב הוא לא מזהה את הכניסת USB של המפצל USB שאר הכניסות הוא כן מזהה (מקלדת) מה שאני עושה זה מנתק ומכניס שוב וזה עובד אחרי זה..

12. Started by mekaya,

אז ככה, המחשב ת'אמת חדש, בקושי שבוע יש עליו שתי מערכות הפעלה, XP 64BIT ו VISTA 64BIT הכל היה בסדר עד אתמול בבוקר ככה יש לי תקיעות כל איזה 15-20 דקות הטמפ' בסדר גמור של כל הרכיבים, גם במאמץ מה שמוזר זה שכשאני עובד סתם ככה התקיעה באה יותר מהר שיחקתי מקודם ב ASSASSIN CREED בערך שעה ומשהו ורק אז זה נתקע כשאני משחק זה נתקע אחרי הרבה זמן עשיתי בדיקה לזכרונות עם windows memory diagnostics ולא אמר כלום, עזבתי את המחשב וכשחזרתי המערכת כבר עלתה אז אני מניח שזה בסדר נציין בנוסף שמוזר שהכל התחיל כשהתקנתי את הצורב DVD החדש שקניתי תודה על העזרה אם צריך עוד פרטים רק תגידו

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם לא מזמן בן דודי נתן לי לסדר לו את המחשב שהפסיק לעבוד אחרי בדיקה קצרה גיליתי שהבעיה היא הכרטיס מסך שלא עובד |(המחשב עולה והמסך נשאר שחור)לאחר בדיקה עם כרטיס מסך תקין הכל עבד כראוי רציתי לחנות קרובה קניתי כרטיס מסך חדש מדגם ati hd 3450 סתם משהו פשוט בהתאם לשימושים וליושנו של המחשב החזרתי להם את המחשב ולאחר שבוע - שבועים אותה הבעיה בדיוק המחשב חזר אלי והבעיה היא אותו דבר!! אז מה יש מצב שפשוט הכרטיס מסך דפוק בפעם השנייה או שזה משהו יותר עמוק כמו הלוח אם ששורף אותו או משהו כזה ואיך כמובן אני יכול לבדוק את זה תודה רבה לכל העוזרים

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by dannyg,

שלום, מצאתי אצלי זרוק שפורפרת טלפון USB לסקייפ (מצ"ב תמונה). חיברתי אותו למחשב והוא זוהה כ K1000 שינתי את ההגדרות השמע בסקייפ כך שהשמע יכוון למכשיר ה USB ושוחחתי עם חברים להנאתי. אבל הבעיה היא זו, המכשיר מתפקד נהדר כמיקרופון ורמקול, אבל לא בלחיצי החיוג (0-9). הם אינם עובדים כמו גם לחיצי הקבל ונתק שיחה. אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  15. Started by HolyDevil,

שלום לכולם, בהרכבה של מחשב חדש, חיברתי ספק של HEC 500 ללוח אם asus p5q pro, המחשב לא נדלק. אני בטוח שחיברתי הכל נכון. ללוח יש חיבור 8PIN ATX למעלה, מקריאה במדריך הבנתי שצריך לחבר רק כבל 8PIN, לספק יש יציאה אחת של 4. זאת הבעיה?לקנות מתאם?איך הגיוני שלא סופק עם הלוח/ספק?

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  16. Started by RoNeR,

החלפתי זיכרון והארדיסקים במחשב.... במחשב 4 סלוטים של זכרון.. הוצאתי את אחד הזכרונות של ה256 ושמתי 512... יש לי עכשיו 1280 זכרון ddr400 והוספתי עוד הארדיסק אחד לאוסף... 3 הארדיסקים במחשב 40 40 80... מאז מהירות המעבד ירדה לי מ3.0 ל2.4.. למישהו יש מושג מה קורה פה?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  17. Started by mhnuemhnue,

שלום, כבר כמה חודשים המחשב שלי עושה את זה. המפרט שלי : כרטיס מסך : Albatron nVidia GeForce 8800GT 512MB מעבד : Intel C2D Dual Core 2.66 זכרונות : Corsair XMS2 2GB ספק + מארז : Compucase HEC BA19 + ספק 400W. לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L מסך : LG 226WTQ המחשב לא עבר אוברקלוק ונוסף לו מאוורר קדמי לא מזמן. טמפ' במנוחה - טמפ' במאמץ - פרטים נוספים - המחשב מחובר לאל-פסק. עכשיו לבעיה - כשאני נמצא הרבה זמן בתוך משחק מסויים (לצורך העניין - Crysis, Unreal Tournament 3, Team Fortress 2, Insurgency, World of Warcraft) המשחק ממשיך ולפתע האל-פסק מתחיל לצפצף ולעשות אור אדום (כהוצאתי את האל פסק וחיברתי את המחשב ישירות לחשמל המחשב פשוט עשה קולות של חשמל והתמוטט באות…

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  18. Started by I7210I,

שלום יש לי שתי בעיות א)יש לי באחורה של המחשב 4 יציאות USB והם עובדות בסדר גמור יש לי עוד שתיים מקדימה שהגיעו עם המחשב והם מזייפות ויש עוד 3 שהרכבתי כזה חלק נוסף פאנל והם משום מה לא עובדות באותו זמן שהUSB במסך שלי (DELL) לא עובד גם כן (היציאות) ואז אני צריך לחבר את המקלט של העכבר והמקלדת במקום אחר...ויכול להיות שזה לא יעבוד למשך רבע שעה ואז פתאום יעבוד מה הבעיה? ב)הכונן שלי לקוח לו הרבה זמן לקרוא דיסקים שאני מכניס אליו וגם לצרוב והוא כונן חדש..פתחתי את המחשב והידקתי א תהחוטים ועדיין זה לא עזר ,איך אני פותר את זה ?תודה

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  19. Started by psycho killer,

היום אחרי שפירמטתי את המחשב הכל עלה ועבד כרגיל ופתאום מופיע לי מסך שגיאה כחול אחרי ריסט המחשב עולה ומראה מסך שחור במקום המסך של הטעינת ויינדוס בדקתי את הזיכרון את הכרטיס מסך ואת כל החיבורים של הכל (גם אין ציפצופים) פתאום המחשב החליט להעלות את הוינדוס אבל מופיעה לי חומרה חדשה (PNP SCSI DEVICE) ניסיתי להתקין את הדריבר לSCSI אבל זה לא מצא כלום בדיסק של הלוח האם מישהו יודע מה הבעיה ?? תודה מראש . דרך אגב הלוח אם M2NPV-VM ASUS

20. Started by elior021,

שלום לכולם קיבלתי מחשב לתיקון והבעיה היא כזאת כשהוא מגיע לוינדוס לפני שהוא נכנס הוא עושה ריסטרט ניסיתי לעלות אותו ב safe mode וקרה אותו הדבר מה יכולה להיות הבעיה?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by pro.surfer,

היי חברים זאת המערכת שלי : מעבד- INTEL CORE 2 QUAD Q9550+TERMALTEK V1 FAN לוח אם- ASUS P5W DH DELUX כרטיס מסך- GIGABYTE ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 זכרונות- 4X 2GB DDR2 800MHZ CL4 OCZ TUBE צורב- ASUS DRW-1814BL מארז- COLLER MASTER CM 690+5X12V ספק-SWEEKS 650W המחשב עבד כמו מטוס עד היום כשהוספתי את הV1 למעבד ועוד 2 מאווררים למארז המחשב פשוט לא ניכנס למערכת הפעלה VISTA ULTIMAT 64BIT אחרי בדיקה מקיפה המחשב מוכן לעלות רק 6 ג'גה (3כרטיסים) ולא מוכן לעלות עם ה8 ניסיתי זיכרונות אחרים של 8 ג'גה אבל CL5 והוא עולה. ממש מוזר בדקתי את הOCZ והם תקינים יש למישהו מושג מה קורה ? יש מצב שזה הלוח אם משתגע לי ? הייתה לי בעיה דומה לא מזמן עם הזכרונות ולכן החלפתי לOCZ והכול ה…

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by eb,

קניתי צורב DVD דגם Pioneer DVR-216D חיברתי אותו למחשב קיים עם לוח אם ASUS M2A-VM בממשק SATA2 ב - BIOS אני רואה את הצורב החדש אך אני לא מצליח לראות אותו דרך מערכת ההפעלה WIN XP ב device manager אם זה רלוונטי יש לי צורב נוסף שמחובר בממשק IDE ועובד מצויין. הצעות? תודה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by D@nny,

שלום היום ניסיתי לשחק במשחק Devil may cry 4 עדיין ובמצב תרגול המחשב נכבה פתאום. הדקלתי שוב והפעלתי את המשחק וכבר באחד מסרטוני המעבר המחשב שוב נכבה. אתמול שיחקתי בקרייסיס והמחשב עבד כרגיל. המפרט שיש לי amd 3500 2600xt ג'יגה זיכרון לא מרשים במיוחד, אבל מחזיק לי את המשחקים. הטמפ' של הכרטיס מסך במנוחה בסביבות 50 מעלות... יש מצב שהכרטיס מתחיל לזייף?

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  24. שלום רב, לפני כשבוע נכנס לי וירוס למחשב ששמו worm.win32.netbooster ושום תוכנה לא הועילה לי לסלקו.מאחר שהמחשב בן 5 החלטתי שמספיק ונקנה חדש. רק שהWIN במחשב הישן לא עולה יותר משום מה ולפני זה הצלחתי לגבות את מה שאני צריך רק מכונן C. נשארו לי הרבה דברים חשובים בכונן D והייתי מעוניין להעבירם לכונן חיצוני בUSB ומצידי אחרי זה לזרוק את ההארד דיסק..ניסיתי להתקין את הWINDOWS מחדש אך מכיוון שזה הארד דיסק SATA ולוח אם ישן צריך דרייבר מכונן A וכל דרייבר אפשרי שנתתי לו תמיד נתקע באותה הודעה ולכן המשך ההתקנה לא המשיך..כוונתי הייתה שאפרמט את C ויותקן WIN חדש ושכונן D ישאר שאוכל לשלוף ממנו את החומרים שאני צריך. עכשיו שאלתי היא כזאת...אני יכול לחבר את הארד דיסק הישן למחשב החדש שקניתי ולשלו…

25. Started by asaft,

לאחרונה כאשר אני מפעיל משחקים כמו פיפא פרו היטמן וכו' המחשב קופא לי לאחר כמה דקות.... עדכנתי דרייברים בדקתי את הזכרוות ניקיתי פתחתי הכל כלום לא עוזר... המשחקים עבדו בעבר על המחשב....והתקנתי לאחרונה רק sp3 אני לא יודע יותר מה לעשות מישהו יודע איך לעזור לי?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים