עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם,לאחורה(כבר יומיים ככה..) המחשב לא נכבה שנותנים פקודה לכיבוי(הפעל-כיבוי - אישור) והוא לא כותב על שום דבר תקוע.. אני תמיד צריך ללחוץ דרך הכפתור כדי שהוא יכבה.. ואתמול הוא כתב לי שהדלקתי:overclocking failed ואז היה אפשוריות או להתקין משהו מחדש או להעלות הגדרות קודמות(כאילו מה שהיה אתמול) אז תמיד שיש את זה אני לוחץ על השני..הדבר הזה קורה שרכיב נשרף או אין לו את המאוורר אז הוא לא מפעיל אותו.. אבל לא נגעתי בשום רכיב והכל עובד סבבה,אז מה קרה?

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  2. Started by yakir8,

שלום יש לי בעיה אם אני מגדיר את הרזולוציה על 1280 על 1024 אני מקבל מסך שחור אבל מה שמוזר הוא כאשר המסך סגור למשך פרק זמן אני יכול לעבוד על הרזולציה הנ"ל ואז אם אני מנשא אחרי עוד פרק זמן שהוא עובד זה חוזר לי..... משהו יודע ממה זה נובע זה משהו שאני יכול לסדר או רק לקחת את המחשב לתיקון.. ועוד משהו מה הבעיה בכרטיס מסך או במסך?

• 12 תגובות
    • 949 צפיות
  3. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי בבית מחשב ישן: P3 450 mhz לוח אם אני לא זוכר אבל אני חושב של אסוס HD 15 giga creative sound blaster 128 geforce 4 mx 440 tvcard flyvideo המחשב הזה לא היה שלי אבל הרקע של המחשב הזה הוא שמי ששיחק בו הפיל אותו בטעות והמחשב לא עבד לו אחר כך אז לקחתי אלי את המחשב ולא נגעתי בו מאז... היום החלטתי לבדוק את המחשב וניקיתי את הספק כח ולמרבה הפלא המחשב התחיל לעבוד אחרי שנתיים שלא עבד בכלל... אחרי כמה זמן שקצת מעמיסים על המחשב הישן הזה הוא מתכבה או עושה לעצמו רסטארט... עכשיו ניסיתי להחליף לו ספק כח והוא נדלק אבל אין פוסט, לא שומעים את ההארדיסק נדלק, הסידירום לא עובד והנורות בקרה שעל המארז נדלקות וגם אין צפצופים מהספיקר הפנימי למישהו יש שמץ של מושג מה הבעיה או מה אפשר להתחיל לבד…

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  4. Started by dolevzoraa,

טוב חבר'ה שמעו שאני מדליק תמחשב לוקח לו המון המון המון זמן לעלות וגם אז שהוא עולה צריך לחכות עוד קצת בשביל שאני יוכל לעלות תוכנות ואם אני ילחץ והמחשב לא יהיה מוכן זה יתקע חודשיים וחצי ככה אחרי שקניתי תמחשב היה עליו פול תוכנות והוא זז מהר שהדלקתי אותו מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה ואיך מסדרים את זה ? והוא בזמן האחרון נתקע הרבה נ.ב מחשב נייד

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  5. היי כשהתקנתי את הדרייבר האחרון (14.4),לכרטיס המסך - התהליך הסתיים ב? צהוב ולא V ירוק,ונאמר כי התהליך הצליח,אבל...היו אזהרות במהלך התקנת הדרייבר - מה זה אומר?,ואיך מתקנים זאת,אם צריך?,למה ההודעה הזו,שציינתי - ללא V ירוק? כבר ניסיתי להסיר עם Driver fusion,ולהתקין מחדש (מ"ס פעמים)=אותה התוצאה=? צהוב. ניסיתי גם להתקין את ה:13.12=אותה התוצאה=? צהוב.! מערכת ההפעלה:Windows 7 Ultimate 64-Bit. מדובר בכרטיס מסך:AMD HD6970. מה עושים? האם כרטיס המסך תקול? תודה רבה מאוד מראש .

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  6. Started by VL,

יש לי בכונן 3 הארד דיסקים , 1. כונן C (מערכת ההפעלה) 2. אחד לא פועל 3. אחד שעשיתי אותו לשתי כוננים (E;D) בכונן E;D אני מאחסן את כל הדברים שלי , תמונות , משחקים , שירים ותוכנות , כל הקבצים שם. הוא היה עושה בעיות עם הזיהוי לפני שהוא הפסיק לפעול אבל הייתי מצליח לסדר אותו ע"י הוצאת הכבלים והחזרתם ולגשת למנהל ההתקנים. היום שבאתי להדליק את המחשב גיליתי שהכבל IDE שמחבר בין הארד דיסק ללוח אם לא היה מחובר , חיברתי אותו שוב , ההארד דיסק פעל , ניסית שוב פעם להפעיל ומאז הוא לא פועל. מה עושים ? אני חייב את כל הקבצים האלה לפחות רק לגבות אותם. תודה.

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  7. Started by STRENGTH,

טוב,הבעיה היא לא אצלי,ככה שאני לא יוכל להביא את כל הפרטים. אבל לחבר שלי יש בעיה והוא לא יכול להפעיל את הסי די רום. טוב אז ככה: הוא היה באמצע התקנת משחק ואז הייתה פתאום הפסקת-חשמל [כן קורה לפעמים ] אז אחרי זה שהוא הפעיל את המחשב מחדש,אז הוא קולט שהסי די רום לא עובד.. הוא ניסה להכניס דיסקים ויש אור של חשיבה אבל זה לא קולט את הדיסק... אז בסוף איכשהו הוא הצליח לגרום לסי די רום לפעול שוב על-ידי,פתיחת משתמש חדש ב ווינדוס.. [נוו אתם יודעים לפתוח USER חדש,לא משהו מסובך] אבל הייתה לו שוב הפסקת חשמל,ועכשיו שהוא ניסה לפתוח משתמש חדש,הטריק הזה לא עזר שוב הסי די רום שוב לא פועל.. אז חשבתי שאולי אתם תוכלו לעזור לו [מסכן,לא רק שאין לו אינטרנט גם אין לו משחקים ] אני חושב שזה מש…

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  8. שלום ברוב המשחקים שאני משחק יש לי תקיעות והמחשב קופא ומצריך איתחול הגעתי למסקנה שזה או הכרטיס מסך שלי 6600GT או הספק הגנרי המחשב לא נתקע בכל משחק אלא בעיקר בכבדים רמזים: המחשב עבר בדיקת מאמץ למעבד ולזיכרונות בלי בעייה המחשב נתקע ב 3D MARK ולא מצליח לסיים את הבדיקה

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  9. אהלן. לאחר חיפוש בת'רדים קודמים בפורום בנושא הזה, עדיין לא הצלחתי למצוא את הפתרון. הארדיסק + צורב IDE נמצאים במחשב הזה, החלפתי צורב ואני מקבל את ההודעה system boot failure. שיניתי סדר עליה בביוס אבל זה לא משנה כי ההארדיסק והצורב לא מופיעים בביוס. מה עושים במצב כזה ? בינתיים ניתקתי וחיברתי חזרה את הכבלים של ההארדיסק, לא עזר. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  10. Started by patah,

מתחבה המחשב תמיד, מה עושים?

11. אוקי כולם המחשב של אח שלי מת והחלטנו להחחזור למחשב אחד משותף עד עכשיו היה לי כונן יחיד של 80 גיגיה נ ide עכשיו לקחתי תהרד דיסק שלו 40 גיגה גם ide וחיברתי אותו כסלייב וגם גימרפי אותם ככה עכשיו המחשב מזהה אותו ואני יכול להכנס ולשים שם קבצים ואני רואה תקבצים מהמחשב של אח שלי קיצר ניסיתי לפמרט אותו על ידי המאתחל של הווינדוס איך שאני מתחיל אני מקבל תשגיאה הבאה "אין אפשרות לאתחל כונן זה, צא מכול כלי השרות לדיסק או מתכניות אחרות המשתמשות בכונן זה, וודא שתוכן ההכונן אינו מוצג בחלון כלשהו, ולאחר מכן נסה לאתחל שנית" אז עשיתי ריסרט ועדיין לא נתן לי נכנסתי לכנון מחקתי הכול !@ אבל הכול והוא לא נותן לי מה שמוזר הוא שזה מראה לי שיש עוד 7 וחצי גיגה תפוסים !@# איך זה ? ה…

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  12. Started by regev_k,

יש ברשותי שני מסכים של LG E2290 עשיתי בין שני המסכים EYEFINITY , אבל בזמן משחק יריות גוף ראשון כגון : CRYSIS 3 , COD הנשק נמצא בדיוק באמצע בין שני המסכים ואפילו מצב של להכנס בין כוונות אני לא רואה כלום. ראיתי סירטון ב YOUTUBE שמישהו כן הצליח לעשות את זה. להחליט שמסך אחד הוא כביכול ה MAIN ששם הנשק והשני הוא המשך של הנוף. הנה הסרטון : אשמח לתשובה בקרוב. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי: Hitachi DVDRom GD-7500 MSWinXProSP1 הוא עבד אצלי בסדר אבל אכשיו הוא קורא רק CD רגילים ו- DVD לא! אני לא יודע מה לעשות הוא פשוט לא קורא/מרגיש את ה- DVDCD כשאני מכניס אותו! כל ה- DVDCD שלי הם מקוריים ולא צרובים וכו'... בבקשה תעזרו, אני לא יודע מה לעשות!

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  14. Started by moskitos,

שלום לכולם. יש לי לוח אסוס A7N8X דלוקס ומעבד XP 1800,זיכרון קורסייר 512M 3500. העלתי את הבאס מ-133 ל-166 והמחשב עבד מצויין כבר כמה שבועות עכשיו העלתי לו במכה ל-200 והמחשב לא עולה אז לאחר 2 דק' כיביתי אותו ואיפסתי את הביוס,הוצאתי גם את הבטריה אבל עכשיו הוא לא עולה גם בבאס של 100 וגם בבאס של 133. ולאחר שאני מאפס את הביוס שוב הוא נכנס לביוס אבל שוב הווינדוס לא עולה. מה לעשות,האם דפקתי משהו?

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  15. היי המחשב שלי אצלי כבר קרוב לשנתיים לפני כמה זמן עברתי לווינדוס 8 ומאז הדרייבר קורס לי ללא סיבה נראית לעין הכרטיס מסך שלי הוא GTX560 TI OC של גיגהבייט והדרייבר מעודכן 320.49 מערכת ההפעלה מעודכנת גם היא ניסיתי להתקין הדרייבר מחדש אבל זה לא עזר הוא לא קורס בעומס אלא סתם באמצע סרט או גלישה כול הזמן הזה שהמחשב אצלי לא הייתה לי הבעיה הזאת תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  16. צהריים טובים ומועדים לשמחה, לפני שלושה חודשים חויתי מכת וירוסים נוראית (לא זה לא בעית וירוסים רק קצת רקע). בכל מקרה, כשנפטרתי מכל הנגע והחולרע התחילה תופעה חדשה של ריסטים ללא כל ביקורת מבלי קשר למשהו מסוים. זה יכול להיות איך שווידוס עולה, או כשאני מוריד קובץ או צופה בסרט און ליין. חשבתי שזה קשור לוירוסים, עשיתי פירמוט. עדין אותה תופעה. קראתי את המדריכים בפורום, ע"פ אחד המדריכים עם הבעיה היא ב- , win32k.sys זו ככל הנראה בעיית דרייברים. אז הסרתי את כל הדרייברים (למרות שאפעם לא הייתה לי בעיה עם זה והמחשב רץ 4 וחצי שנים ללא תקלה), והתקנתי שוב, הכל הכי מעודכן מהאתר של החברה. (עד שמצאתי הכל, שאלוהים ישמור אותי). ועדין אין מזור. אין לי כרגע את הניתוח של ה- DUMP כי אני מוריד את …

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  17. Started by adam99,

אהלן! יש לי מתאם רשת אלחוטית שמחובר כל הזמן למחשב (WINXP). אבל כשאני מחבר דיסק קשיח נייד (ניסיתי כבר אחד קטן של WD מחובר עם מגירה לUSB ועוד אחד PASSPORT של WD) יש בעיות (חשוב להזכיר שבמחשבים אחרים זה עובד יופי) כשאני מחבר את הPASSPORT אז הוא מזהה והכל אבל כשאני מעביר דברים הוא מתנתק. וכשאני מחבר את הקטן עם המגירה אז הוא כותב שלא ניתן להתקין את החומרה וזהו, הוא אפילו לא מראה אותו במנהל התקנים... אחרי שניתקתי את המתאם האלחוטי וחיברתי את הדיסקשיח הקטן ואז את המתאם זה עובד (עדיין לא בדקתי אם זה עובד בלי ניתוקים בהעברת קבצים) והאינטרנט נהיה יותר איטי. זה גם לא משנה באיזה חיבור אני מחבר (בין אם זה ליד המתאם או חיבור אחר אפילו מקדימה). והחלפתי ספק לפני שבועיים (זה היה לי גם לפני…

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  18. שלום! אני חיפשתי בכל מיני אתרים מארז וראיתי את המושגים האלו ונהיה לי קצת בלגן. מישהו יכול לעשות קצת סדר בכל המושגים האלה שבכותרת . תודה

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  19. Started by extremex,

שלום , היום קיבלתי את המחשב עכשיו הזמנתי אותו ללא כונן DVD בכל מקרה פתחתי את המארז וניסיתי לחבר את הכונן DVD בפעם הראשונה לא עבד אבל המחשב עלה , בפעם השנייה גם לא הצלחתי והמחשב עלה בפעם השלישית חיברתי שוב ומאז המחשב לא עולה , ניסיתי להזיז תכפור ה I/O ל O ואז I וההפך וזה פשוט לא נדלק המחשב חדש חדש היום קיבלתי , אין מצב שקרה משהו ניסיתי לנתק את החיבורים של ה DVD וזה עדיין לא עובד מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  20. Started by azarzar15,

בעיה במחשב האודיו אצלי כאשר לאחר חודש של חיפושים מסתבר שללוחות אם של ג'יגהבייט יש בעיה עם כרטיסי הקול הפנימיים של RME גיליתי את זה רק אתמול בטופיק גדול בפורום של RME כאשר מס' משתמשים בעלי הכרטיס קול הזה ולוחות אם שונים של ג'יגהבייט חווים בעיה שהם שומעים את המחשב דרך המוניטורים או האוזניות מזאת אומרת שומעים את המחשב שומעים את העכבר זז או אפליקציות מסוימות שמופעלות ורצות במחשב בקיצור חרא למחשב אולפני גם אצלי קיימת הבעיה, חלקם הגיעו למסקנה לאחר הרבה חיתוכים במחשב שיש בעיית אדמה בלוח אם עכשיו השאלה היא אם יש משהו שניתן לעשות כדי לפתור את זה מבלי להחליף את הלוח אם ואם כן אז כמה זה באמת מסובך או מסוכן להחליף אותו זה הלינק לטופיק בפורום http://www.rme-audio.de/forum/viewtopic.ph…

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  21. Started by amobi,

שלום, קניתי מחשב חדש לוח asus p8z770-vlx כרטיס מסך gigabyte 670 אחרי שעה וחצי וקצת גלישה באקספלורר פתאום מסך נצבע באדום הכל תקוע למרות ששמעתי רעש של הרמקולים זאת אומרת אולי המחשב לא נתקע אבל ויזואלית כן ? אני כמובן אלך אל החנות מחר אבל אולי אני יכול לעשות משהו ? FLASH לביוס ? אני עכשיו אחפש דרייברים חדשים לכרטיס מסך הזה. מבקש את עזרתכם, מחשב חדש יום ראשון ונתקע מאוד מתסכל כי אני יודע שזה יחזור שוב ושוב, הרי זה קרה אחרי שעה וחצי ראשונים, תודה

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  22. Started by borgol,

שלום, קניתי לא מזמן כרטיס מסך Radeon HD 7870 ואחרי שאני מתקין את הדרייברים שלו מופיעים לי פיקסלים אדומים קטנטנים שבאים ונעלמים על המסך בצורה אקראית. ברגע שאני מסיר את הדרייבר הפיקסלים נעלמים. ניסיתי כל מיני גרסאות של דרייבירים ובכולם אותו הסיפור. ניסיתי להחליף סוגי כבלים (DVI ו- DP) ובשניהם אותו הדבר. מישהו מכיר את הדבר הזה ויודע איך נפתרים מזה? יכול להיות שזה קשור לספק שלא מספיק חזק אולי, למרות שמשחקים רצים מעולה ולא קורסים?

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  23. אהלן, לאחר עדכון שגרתי של התוכנה iTunes , מופיעה לי המודעה הבאה: * כבר עברתי על מספר מדריכם לפתרון הבעיה, ועד עכשיו כול הנסיונות לפתור את זה כשלו. אשמח לעזרה. תודה.

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  24. הבעיה היא של חבר שלי, לא שלי. בזמן האחרון התקנתי לו זוג זכרונות ו-9600XT, התקנתי דריברים מעודכנים והכל עבד מצויין עד לפני יומיים. הדאמפים מצביעים על הדריברים אבל הייתי רוצה שמישהו קצת יותר מנוסה יסתכל על זה. הדאמפים מצורפים.(כולם מהיום ואתמול) [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים