עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אוקי אז עשיתי טעות רצינית, ניסיתי לעדכן את הדרייבר, לחצתי שיחפש עידכונים באינטרנט, לאחר מספר דקות והורדת העידכונים קפץ לי חלון נפרד של Nvidia שאאשר את התנאים והתחיל הורדה של האפדייט, אישרתי והתחלתי להוריד לאחר מספר דקות המחשב נתקע אז כיביתי אותו והלכתי (פה הטעות הרצינית) כאשר חזרתי והדלקתי את המחשב המסך שחור לגמרי למרות שהמחשב דלוק ואין לי דרך לשחזר גרסא או לנסות התקנה מחדש. מה עושים ??

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  2. Started by עידן20,

חבר'ה !! אם יש לכם סיסמא KEY של חלונות 2003 תנו לי בבקשה ...אני כאן מחכה לכם שתביאו לי תודה

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  3. Started by 3p,

יש לי בעיה כבר מספר החודשים, אני חושד שהמחשב שלי איטי מידי, אני לא מצליח לבודד את הבעיה, יכול להיות שזה הכטיס מסך כי זה קורה בד"כ שאני מפעיל משחקים אבל זה יכול להיות שזה סתם בגלל שהמחשב עמוס. אני יודע שהמחשב קצת ישן, רובו בן שנתיים, אבל הבנתי שהוא עדיין אמור להיות מספיק טוב, קודם המפרט: Process: Intel P4 2.4GHz MotherBoard: Asus P4P800 Graphic Card: MSI 6600 GT,1 year old HD: Maxtor 160GB, 1 year old Memory: 512MB, can't remember CL לדוגמא שאני מפעיל את המשחק Elder Scroll IV או Heroes V המשחק איטי מאוד, גם ברוזולוציות הכי נמוכות, ללא פילטרים וכל השטיות האלה למינהם. הייתי רוצה איזו תוכנה שבודת ביצועים של מחשב, ע"י בדיקות או הרצה ברקע בשמן המשחק, האם מישהו מכיר? יש מצב אולי…

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  4. יש לי (יותר נכון, להורים שלי) בעיה משונה מאוד במחשב שהתחילה לפני כשבועיים. חלק מהאתרים פשוט מסרבים לקבל שם משתמש וסיסמה - מחזירים תשובה כאילו הפרטים שגויים, גם כשהם נכונים בוודאות. חלק מהאתרים בכלל קופאים כשמנסים להכניס בהם את הפרטים, או לא מגיבים לכפתור ה"שלח" הנמצא בעמוד הכניסה. דווקא בHWZONE אין בעיה, אבל בהרבה אתרים אחרים יש - ובכל דפדפן בו ניסיתי (גם לאחר הסרה והתקנה מחדש). פרט לכך, נראה כי האינטרנט תקין לחלוטין. מה יכולה להיות הסיבה?

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  5. Started by VL,

יש לי בכונן 3 הארד דיסקים , 1. כונן C (מערכת ההפעלה) 2. אחד לא פועל 3. אחד שעשיתי אותו לשתי כוננים (E;D) בכונן E;D אני מאחסן את כל הדברים שלי , תמונות , משחקים , שירים ותוכנות , כל הקבצים שם. הוא היה עושה בעיות עם הזיהוי לפני שהוא הפסיק לפעול אבל הייתי מצליח לסדר אותו ע"י הוצאת הכבלים והחזרתם ולגשת למנהל ההתקנים. היום שבאתי להדליק את המחשב גיליתי שהכבל IDE שמחבר בין הארד דיסק ללוח אם לא היה מחובר , חיברתי אותו שוב , ההארד דיסק פעל , ניסית שוב פעם להפעיל ומאז הוא לא פועל. מה עושים ? אני חייב את כל הקבצים האלה לפחות רק לגבות אותם. תודה.

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  6. Started by LIOR42,

יש לי בעיה מתי שאני משחק במשחק מסויים באמצע המשחק המחשב מאתחל את עצמו

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  7. Started by napster911,

היי, יש לי לפטופ של לנובו ולאחרונה אחרי שאני מזיז את המחשב (כשהוא דלוק) המסך פשוט מתחיל לרצד בקויים אופקיים צבעוניים. אי אפשר להוציא את המחשב מהקריז הזה אלא רק ע"י כיבוי בלחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה. מישהו מכיר את הבעיה? ממה זה נובע? נ.ב עם או בלי קשר,שקע האוזניות הפסיק לעבוד ביחד עם הצרה הנ"ל (לידיעה) תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  8. Started by gilad88,

שלום לכולם... לפני כחודש קניתי מסך 24 אינץ של סמסונג.. מזה כבר שבוע ישנה בעיה רצינית במסך.. לכיתוב יש צל,התמונה מרצדת וממש יש קושי רב בקריאת דברים או התבוננות בתמונה עד כדי שזה מעיק ואין רצון בכלל להסתכל על המחשב.. מישהו יכול לומר לי מה הבעיה אם זהכרטיס מסך,הגדרות שצריך לשנות וכו'.. שמישהו יגאל אותי מייסורי כי לאט לאט אני כבר לא רואה טוב... תודה!

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  9. Started by excalibur64,

הכרטיס מסך שלי GTX 970 4GB לא מזוהה במנהל התקנים לאחר הסרת הדרייבר האחרון לWIN 10 ניסיתי לנתק את הכרטיס ולהחזיר אותו וזה לא עזר. ניסיתי לנקות את הסלוט גם לא עזר. מה הפתרון?

10. אהלן. לאחר חיפוש בת'רדים קודמים בפורום בנושא הזה, עדיין לא הצלחתי למצוא את הפתרון. הארדיסק + צורב IDE נמצאים במחשב הזה, החלפתי צורב ואני מקבל את ההודעה system boot failure. שיניתי סדר עליה בביוס אבל זה לא משנה כי ההארדיסק והצורב לא מופיעים בביוס. מה עושים במצב כזה ? בינתיים ניתקתי וחיברתי חזרה את הכבלים של ההארדיסק, לא עזר. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  11. Started by lader,

יש לי אותו פחות משבוע, עכשיו באמצע משחק רואים נקודות לבנות שמרצדות על המסך (כמו תופעת "השלג" בטלויזיה רק בקטנה), ממה זה יכול להיות?

• 10 תגובות
    • 925 צפיות
  12. Started by marta88,

שלום רב האינטרנט מתנתק כל יומיים בערך בגלל בעיית dns. ריססת פותר את בעיית הגלישה ואחרי ימיים שוב מתנתק ואי אפשר לגלוש רק אחרי ריססת. להלן הודעת שגיאה : the DNS name does not exit error code : INET_ E_ RESOURCE_ NOT_FOUND אבקש לקבל פתרון תודה

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  13. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם. יש לי מחשב ווינדוס 10 ואני רוצה ליצור פקודות משלי בcmd ראיתי את הדיון של עכשיו מה אני צריך לכתוב בcmd כדי לראות את הפקודה שלי?

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  14. שלום, דבר ראשון אני כמובן לא גיימר לא שואף ומעולם לא שאפתי להיות, מדי פעם אני משחק Counter Strike 1.6 שזה משחק שרץ אפילו על פנטיום 3 עם כרטיס גיפורס 2 ו256 ראם!!! . אני סך הכל רוצה לשחק את המשחק הזה עם 99 FPS יציב (זה מאוד חשוב למשחק הזה, מי ששיחק יבין למה) מפרט: IBM ThinkCentre A50 Intel Pentium 4 3.0 GHz Hyper-Threading RAM 3GB Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB DDR2 AGP Windows XP SP3 אל תגידו לי שהמחשב ישן ולקנות חדש, אני יודע שהוא ישן אבל - לא למשחקים האלה. אני מצליח לשחק BioShock על 30-40 FPS שזה כמו שצריך למפרט שלי....... הבעיה היא במשחקים ישנים, CS 1.6 , סאן אנדרס , MOST WANTED אני מקבל בסביבות ה50 FPS גם בגרפיקה הנמוכה ביותר. Most Wanted למשל כשאני מעלה גרפיקה ה …

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  15. Started by ice-t,

אמרו לי פה בפורום שיכול להיות שיש לי התנגשות של כרטיס רשת עם רכיב אחר. התמונה הזאת מראה משהו שמעיד על זה??

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  16. ברגע שאני מחבר את הכבל מתח המחשב מתחיל לעבוד ישר, הוא לא מגיב כפתורים של המארז אלה רק לכיבויי על ידי הוצאת הכבל מהחשמל. המחשב לא עולה המסך לא נדלק. אין פוסט אין ציפצופים אין כלום. הוצאתי את כל ההרדיסקים החלפתי ספק אבל שום דבר לא משתנה... ברגע שמחברים לחשמל ישר מתחיל לפעול... לוח TYAN S2865 K8E כרטיס מסך MSI 6600 LE זכרונות OCZ PLATINUM EDITION DUAL CHANEL 1024X2.

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  17. אני צריך מישהו, שיעזור לי באופן פרטי, לפתור בעיה מאד מאד לא נורמאלית במחשב, בעיה שאני כבר סוחב שנה+, שמפריעה לבצע את העיסוקים שלי (אני מעצב - אתם יודעים איזה עוול זה לעצב בפוטושופ עם המחשב?), ואין.. אני נואש חבר'ה. מידע: "הסיפור המלא" - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=167576.0 אמרו לי להחליף מעבד, הבאסה שאחרי ההחלפה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=170743.0 אפשר גם להדריך כאן, אבל זה יהיה דבר קשה, כי אני מאמין שצריך לעשות כמה בדיקות. ד"א, אני מוכן להפעיל סיוע מרחוק.

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  18. Started by jharnoy,

אנא אנשים טובים , עזרו לי למצוא תוכנה לסריקת מסמכים והצגתם בעיברית ב-WORD (בפורמט TEXT כמובן)

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  19. Started by yobab,

שלום קניתי לאחרונה כרטיס מסך חדש - Asus GeForce GTX 460 768MB. לצורך העניין (ולפי החשדות שלי), אני אציין שהספק כוח שיש לי הוא Corsair 520W כזה. משהו ואם לא 520W. (אולי 620). אתמול באמצע הלילה קמתי שהמחשב עושה רעשים מטורפים, מסתבר זה הגיע מהרמקולים. כיביתי, קמתי בבוקר, המחשב לא מגיב (המסך כבוי, המחשב דולק). ריסט, המחשב עולה. לא מגיע הווינדווס, נתקע. ריסט, עובד. עכשיו המחשב כבר לא עולה, נתקע במסך welcome של הווינדווס. עכשיו החשד שלי. שחיברתי את הכרטיס הוא מצריך 2 חיבורים כאלה שחורים, שנראה לי שהם מתח. לי היה רק 1 פנוי במחשב, אז הוצאתי מהסידי וחיברתי לכ.מסך, וזה עבד נפלא בלי בעיות שבועיים. ראוי לציין שאני ל-א יודע מזה החיבור הזה (שחור קטן עם כזה 6 פינים אני חושב), ושהסידי כ-…

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  20. בקיצור, לפני כחודשיים המחשב התחיל לעשות רעש נוראי. פתחתי אותו כדי לבדוק מאיפה הגיע הרעש ומתסבר שזה בא מהמאוורר של הכרטיס מסך (geforce4mx). הרעש הזה הוא בלתי נסבל ורציתי לדעת מה אני עושה כדי להיפטר ממנו ? אני מבין שניתוק המאוורר בלי תחלופה הוא לא בגדר אפשרות (?) אם כך, מה אני צריך לקנות במקום המאוורר הנוכחי ? ואם יש כמה אפשרויות עדיף שזה יהיה משהו שאפשר לקנות בksp (קרוב לבית ^^) תודה רבה מראש :]

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  21. Started by ymizrachi,

היי חברה.. אני פשוט רוצה לברר.. יש לי זיכרון של TWINMOS PC2-6400 DDR2 800MHZ. בדקתי כמה דברים מCPU-Z וPC WIZARD מראה שהמהירות לא 800 אלה 400. אולי חשבתי שהעיניין הוא שDDR2 שווה ל400X2 שזה כל DDR עובד במהירות של 400 >> וכך זה יוצא DDR2 800MHZ ??? מישהו יכול לעזור לי להבין את זה? זה מv שמופיע c PC WIZARD >> : DDR2-SDRAM PC2-6400 (399 MHz) - [DDR2-800] תודה [br]פורסם בתאריך: 29.10.2007 בשעה 19:52:01 vbv v,aucv ! xdur! Hi, Everything seems right with your memory. Here is the explanation: Clock: DDR, DDR2 and DDR3 memories are labeled with double their real clock rate. DDR2-800 memories run in fact at 400 MHz transferring two data per clock cycle.…

22. שלום לכולם קניתי היום ספק כוח חדש לאחותי וcoolmaster cooldrive 4 לי. נתחיל במחשב שלי לאחר שהרכבתי אותו, מצאתי מפצל מולקס בבית מכיוון שנגמרו לי המולקסים ואת המולקס השני שיצא חיברתי לסידי. הcooldrive עובד מצוין אבל הסידי שבק ובכך גרם גם להארדיסק לשבוק מכיוון שהוא המאסטר, ולא הצלחתי לעקוף שההארדיסק יהיה המאסטר. אז ניסיתי לחבר את הסידי בלי מפצל והוא גם לא עבד. מחשיד. וגם - הרשת הפסיקה פתאום לעבוד, אין לי מושג איך ולמה. אצל אחותי: חיברתי את כל החיבורים(לוח אם קצת ישן אז החיבור 4 פינים ללוח לא היה נצרך) וניסיתי להדליק. מת. לא נדלק אני לא בטוח שיש ריח שרוף(האף קצת סתום) ואני צריך לחכות שמישהו יחזור שיריח. יכול להיות שנשרף סתם ככה? האם יש אחריות? תודה

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  23. אהלן אני לא יודע אם זה הפורום המתאים רציתי לשאול האם אפשר באמת לקחת 4 טלויזיות של 30" כל אחת ופשוט לעשות ממנה מסך אחד ענק ??

24. Started by iyehuda,

זה קרה לי מתאריך ה 24.11.07 אם אני משחזר לתאריך ה 23.11.07 אז אין בעיה אבל למחרת שאני שוב מדליק את המחשב זה חוזר חלילה היום הדלקתי את המחשב ולצורך ניסיון שמתי תאריך 25.11.07 הוא שוב עלה ב SAFE MODE אותו כנ"ל עם ה 24.11.07 רק שאני משנה את התאריך ל 23.11.07 הוא עולה רגיל

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  25. Started by galga2010,

יש לי כרטיס מסך HD 5850 ומעבד i5 750, ללא אוברקלוק, והם מגיעים לי לטמפרטורות של 80-90 מעלות במאמץ ומקריסים את המחשב בעת משחקים כמו battlefield 3 (לא בטוח שזו הסיבה לקריסות, אך הטמפ' גבוהה מאוד בעת המשחק). בשנייה שלפני הקריסה נמדדו כ-72 מעלות למעבד (היה יציב על הטמפרטורה הזאת הרבה לפני שקרס), והכרטיס מסך עמד על 85 מעלות בערך (גם כן היה יציב על הטמפרטורה הזאת לכל אורך המשחק). במשחקים אחרים כמו assassin creed revelations הטמפ' של המעבד הייתה בערך 68 מעלות לאורך כל זמן המשחק, ושל הכרטיס מסך כ-85. באף משחק אחר חוץ מבאטלפילד המחשב לא קרס, ולכן אני לא בטוח שזאת הבעיה. תודה מראש לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים