תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים, אשמח לעזרתכם. בפשטות - רקע השולחן עבודה שלי שחור. למרות שהוא מוגדר כרקע מסוים, הוא עדיין שחור. הבעיה התחילה לפני כמה חודשים. לפעמים שאני מפעיל את המחשב מחדש הבעיה מסתדרת, אבל מספיק כמה דקות או Refresh אחד וזה חוזר לשחור. האמת שלפני כמה ימים זה לא היה שחור למשך שבוע, ואז ניקיתי קצת את המחשב עם תוכנת CCleaner, ובסיום זה חזר להיות שחור. אין לי מושג אם זה קשור, בעיה ממש מוזרה ומציקה.. לא קרה בעבר, ממש בחודשיים האחרונים. יש לי Windows 10 home אם זה רלוונטי. תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
- 1 follower
-
-
היי. אתמול צילמתי בגלקסי 10 סרטון די ארוך (שעה פלוס) וטלפון חלק לי את הסרטון לארבע סרטונים וכל סרטון בערך 4גיגה. העלתיאת זה למחשב ושניסתי לפתוח הנגן רק השמיע את הסרטון אבל לא הציג אותו. ניסיתי כמעט בכל הנגנים, הסיומת היא mp4 . מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
איזה שרתים נותנים תמיכה ב ASP ובחינם (לבניית אתר)
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי חשד שהכרטיס מסך החדש שלי HD5670 לא בסדר, הכל טוב ויפה עד שאני לא עושה כלום עם המחשב בערך 30 דקות ואז המסך שלי הופך לשחור ואני גם לא רואה שומר מסך למרות ששמתי שומר מסך ואז שאני מזיז את העכבר או לוחץ על המקלדת כלום לא קורה והמחשב לא מגיב לי או לפחות אני לא רואה כלום על המסך... מישהו יודע אולי מה הבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן ביוס כי שאני מדליק את המחשב אז הוא נדלק ואז נכסה כזה ואז נדלק שוב ואמרו לי שזה בגלל שהביוס ישן.. יש לי לוח אם של ABIT IB9, אשמח אם תסבירו לי איך לעדכן... זה מסוכן? אשמח לכל מה שיכול לקרות, איך עושים,כמה זמן זה לקוח וכו'... תודה.
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
פחות או יותר הבנתי ש FAN PWN1 לא עובד...כל השאר עובדים והקירור שלהם מצויין... נכנסתי לביוס והגדרתי אותו והוא עדיין לא עובד , ניסיתי עם הSPEED FAN עדיין לא עובד... החלפתי חיבורים עדיין לא עובד , אני מדבר על המאורר של SYSTEM במשחקים GTA IV , Left 4 DEAD 2 , GRID 2 , הכרטיס מסך מגיע ל 76 מעלות עד 82 ואז המחשב נתקע לגמרי , או שפשוט המסך מתכבה... הרצתי את OCCT המחשב עבד במשך חצי שעה ולא התכבה.. לאחר מכן הפעלתי משחק , הגיע ל83 מעלות , נתקע המשחק לקחתי פן ופשוט התחלתי לקרר את כל הרכיבים והמחשב המשיך לעבוד מסקנה שגם במצב של התחממות יתר המאוור עדיין לא עובד! בגולדטופ (העסק ממנו קניתי את המחשב) טוען שהכרטיס (HD7870XT) כרטיס רוצח ובנוי לעבוד במצבים כאלה וזה לגיטימי הטמפרטורה... ht…
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
במחשב שלי יש לי רייד של שני דיסקים של 1TB של סמסונג שכונן C יושב עליהם. היום בבוקר המחשב נתן לי מסך שחור עשיתי הפעלה מחדש ואני שם לב שבמסך של הרייד (לפני שמערכת ההפעלה עולה) על אחד הדיסקים כתוב ERROR OCCURD הפעלתי את המחשב דרך MINI WINDOWS XP ואני יכול לגשת לכל הקבצים (מ-MINI XP אני שולח את ההודעה הזאת), אני מתכוון לגבות הכל, אבל יש דרך (אחרי הגיבוי) לתקן את הרייד בלי לעשות הפעלה מחדש?
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש כאן ואני לא בדיוק יודע איך לנסח את הבעיה שלי אני כבר מעל לשבוע שאני בבעיה חמורה עם המחשב...... ??? הוא לא מזהה שום דבר אבל הוא כן משתמש מה זאת אומרת!? ז"א שיש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם p4s800 אבל הוא לא מזהה את הכרטיס קול וגם סמל הרשמקול לא מופיעה ליד השעון בשורת התחל עכשיו אני מנסה להתקן הוא אומר לי שהוא לא מזהה את זה בכלל וגם את שני הכוננים שלי בכלל יש לי שני צורבים על המחשב 1 לא תקין והשני משמש כסידרום כי אני לא יודע לצרוב הקיצר יש לי בעיה מאוד מתסכלת והיא דומה לבעיה הזו כאן--->http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174590.0 והינה כל מה שאתם רוצים או צריכים בכדי לתת לי פיתרון טוב ומדוייק שלום לכולם, פירמטו לי את המחשב לפני …
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
היום התקנתי קירור מים למעבד שלי והמאווררים שלו לא פעלו, אז פתחתי את המחשב כדי לשנות חיבור למאוררים וברגע שהדלקתי אותו ראיתי משהו מהאזור של הזכרון נשרף! היה ריח חזק של משהו שרוף וחשבתי שאולי אחד הסטיקים של הראם נשרף, ניסיתי להתקין את הראם אחד לבד משני הסטיקים, כל פעם בחיבור אחר וכלום לא פועל המחשב עולה עובר את החלק של הטעינה עם הלוגו של windows7 ונכבה, מה לעשות? בבקשה עזרה דחוף!!!!
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי, ברשותי GeForce 8500 GT עם יציאת טלוויזיה (S-Video). חיברתי את הטלוויזיה שלי לכרטיס, שבעבר היתה מחוברת לכרטיס הישן שלי - GeForce 7200, אך משום מה אין תמונה. ניסיתי לשחק עם הרזולוציות והצבעים דרך לוח הבקרה של Nvidia (ראו תמונה מצורפת), אך זה לא עזר. גם החלפת טלוויזיה לא עזרה. המוזר הוא שכשאני משנה הגדרה כלשהי, לשניה אחת יש תמונה ואז היא נעלמת. מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אוקי אז עשיתי טעות רצינית, ניסיתי לעדכן את הדרייבר, לחצתי שיחפש עידכונים באינטרנט, לאחר מספר דקות והורדת העידכונים קפץ לי חלון נפרד של Nvidia שאאשר את התנאים והתחיל הורדה של האפדייט, אישרתי והתחלתי להוריד לאחר מספר דקות המחשב נתקע אז כיביתי אותו והלכתי (פה הטעות הרצינית) כאשר חזרתי והדלקתי את המחשב המסך שחור לגמרי למרות שהמחשב דלוק ואין לי דרך לשחזר גרסא או לנסות התקנה מחדש. מה עושים ??
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
השילוש שזכיתי בו בתחרות ה-OC של האתר הפסיק לעבוד. אתמול עלה קצת ריח שרוף מהמחשב אחרי הפעלה מחדש (המסך החשיך ולא נדלק מאז), ועכשיו המחשב לא מראה סימני חיים. בהדלקות חוזרות הריח השרוף כבר לא מופיע, אך המחשב לא מבצע POST. ניסיתי לנתק הכל, להחליף כרטיס מסך להרכיב מחדש את המעבד ולאפס את הביוס. את הספק אני מפחד להרכיב במחשב אחר. מה אתם אומרים? הלך הלוח, הספק, או משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
חבר'ה !! אם יש לכם סיסמא KEY של חלונות 2003 תנו לי בבקשה ...אני כאן מחכה לכם שתביאו לי תודה
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
יש לי בכונן 3 הארד דיסקים , 1. כונן C (מערכת ההפעלה) 2. אחד לא פועל 3. אחד שעשיתי אותו לשתי כוננים (E;D) בכונן E;D אני מאחסן את כל הדברים שלי , תמונות , משחקים , שירים ותוכנות , כל הקבצים שם. הוא היה עושה בעיות עם הזיהוי לפני שהוא הפסיק לפעול אבל הייתי מצליח לסדר אותו ע"י הוצאת הכבלים והחזרתם ולגשת למנהל ההתקנים. היום שבאתי להדליק את המחשב גיליתי שהכבל IDE שמחבר בין הארד דיסק ללוח אם לא היה מחובר , חיברתי אותו שוב , ההארד דיסק פעל , ניסית שוב פעם להפעיל ומאז הוא לא פועל. מה עושים ? אני חייב את כל הקבצים האלה לפחות רק לגבות אותם. תודה.
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי, יש לי לפטופ של לנובו ולאחרונה אחרי שאני מזיז את המחשב (כשהוא דלוק) המסך פשוט מתחיל לרצד בקויים אופקיים צבעוניים. אי אפשר להוציא את המחשב מהקריז הזה אלא רק ע"י כיבוי בלחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה. מישהו מכיר את הבעיה? ממה זה נובע? נ.ב עם או בלי קשר,שקע האוזניות הפסיק לעבוד ביחד עם הצרה הנ"ל (לידיעה) תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
קודם כול, פתאום קפצה אזהרה למסך שבעוד 50 שניות המחשב הולך להתרסק, כשהטיימר הגיע ל-0 קיבלתי מסך כחול לא היה אפשר לכבות אז ניתקתי מהחשמל (מה שהוביל לקפיצת מתח בכול הבית) ומאז הוא לא עולה, no signal במסך , המחשב דלוק , שומעים מאווררים (מדי פעם הם מתחילים להשתגע, מה שלא קרה לפני זה) אבל הנורות בקדמת המחשב לא דולקות . כול החיבורים לחשמל נראים בסדר למישהו יש רעיונות מה לא בסדר?
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היום הופיעה אצלי פתאום בעיה במתאם רשת האלחוטי (TL-WN321G) המחשב רושם לי USB IS NOT RECOGNIZED והמתאם לא עובד.. ניסתי לחבר ולהכניס כמה פעמים, התקנתי שוב את הדרייברים, עשיתי UNINSTALL ועדיין לא עובד.. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אין לי מושג מה זה... כל הזמן יש קריסה כחולה כזו ורשום בה שגיאה שנוגעת ל NTFS.SYS.... מישהו יכול לעזור עם זה? אני פשוט לא מצליח להבין מה הבעייה.... זה קורס פשוט סתם ככה... קובץ MINIDUMP מצורף פה... אנא התייחסו ועזרו.. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה אחד משני הדיסקים הקשיחים שלי (איני יודע איזה) מייצר קולות משונים שלא שמעתי עד כה. הקול דומה לקול של דיסק קשיח כאשר הוא נכבה אך הוא חוזר על עצמו חמש פעמים בערך, לעיתים הוא אף מלווה ב"קיפאון" של המחשב (גם מספר שניות לאחר שהקול נפסק). אנא עיזרו לי לאתר את מקור הבעייה ולעקור את שורשה מן היסוד. בתודה מראש -גיא פ. נספח א' [מפרט]: שני הדיסקים הקשיחים הם מתוצרת מקסטור, אחד במהירות 7400 סל"ד (אני חושב) והשני במהירות 5400 סל"ד.
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
-
אהלן, בחודשיים האחרונים המחשב שלי עושה המון בעיות. בערך כל שבוע הוא פשוט לא מצליח להעלות את ווינדוס, אפילו לא בsafe mode. ניסיתי כל פעם לפרמט, להתקין ווינדוס (ניסיתי כמה גרסאות שונות של XP), וכל פעם, אחרי כמה ימים (לפעמים שבועיים לפעמים יומיים). הווינדוס פשוט מסרב לעלות. ניסיתי הכל, להתקין רק דברים מינימליים, כדי לראות אם איזו תוכנה מסוימת דפקה אותו כל פעם, והוא נופל גם עם התוכנות הכי בסיסיות שאני מוריד מהאתרים הרשמיים בלבד. חשוב לציין- יש לי פנטיום D די ישן, וממש לא משהו. הוא מתחמם בטירוף (70 מעלות בעבודה רגילה על ווינדוס). אבל הוא עבד ככה במשך שנתיים וחוץ מזה שהוא האט המון לא עשה בעיות. חשבתי שכנראה הבעיה בלוח אם, אז שמתי לוח אם אחר, חדש, של גי'גהבייט, חשבתי שהכל נגמר ו…
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה קטנה שידרגתי לוח אם גם את המעבד ליותר חזקים , איך שהוא בחנות היצליחו לעביר את הWINDOWS שהיה לי עם כל הדברים ותוכנות. אכשיו לפי מה שאני יודעה ש מחלפים את הלוח חייבים להתקין את WINDOWS מהתחלה. הWINDOWS שהם היצליחו לעביר לא עושה בעיות ועולה כמו שצריף אבל הבדלים שמערכת נהיתה יותר מהירה אני לא רואה. השאלה היא העם בכל זאת כדי להתקין את הWINDOWS מהתחלה. השידרוג היה ממעבד רגיל של 3.00g למעבד 3.4 כפול ליבה . לוח אם מGIGABYTE עם CHIPSET של ENTEL ללוח של ASROCK 775DUAL-VSTA עם CHIPSET של VIA ש בקיצור תומכת בכל התכנולוגיות החדשות
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה כרטיס מסך חדש - Asus GeForce GTX 460 768MB. לצורך העניין (ולפי החשדות שלי), אני אציין שהספק כוח שיש לי הוא Corsair 520W כזה. משהו ואם לא 520W. (אולי 620). אתמול באמצע הלילה קמתי שהמחשב עושה רעשים מטורפים, מסתבר זה הגיע מהרמקולים. כיביתי, קמתי בבוקר, המחשב לא מגיב (המסך כבוי, המחשב דולק). ריסט, המחשב עולה. לא מגיע הווינדווס, נתקע. ריסט, עובד. עכשיו המחשב כבר לא עולה, נתקע במסך welcome של הווינדווס. עכשיו החשד שלי. שחיברתי את הכרטיס הוא מצריך 2 חיבורים כאלה שחורים, שנראה לי שהם מתח. לי היה רק 1 פנוי במחשב, אז הוצאתי מהסידי וחיברתי לכ.מסך, וזה עבד נפלא בלי בעיות שבועיים. ראוי לציין שאני ל-א יודע מזה החיבור הזה (שחור קטן עם כזה 6 פינים אני חושב), ושהסידי כ-…
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי חברה.. אני פשוט רוצה לברר.. יש לי זיכרון של TWINMOS PC2-6400 DDR2 800MHZ. בדקתי כמה דברים מCPU-Z וPC WIZARD מראה שהמהירות לא 800 אלה 400. אולי חשבתי שהעיניין הוא שDDR2 שווה ל400X2 שזה כל DDR עובד במהירות של 400 >> וכך זה יוצא DDR2 800MHZ ??? מישהו יכול לעזור לי להבין את זה? זה מv שמופיע c PC WIZARD >> : DDR2-SDRAM PC2-6400 (399 MHz) - [DDR2-800] תודה [br]פורסם בתאריך: 29.10.2007 בשעה 19:52:01 vbv v,aucv ! xdur! Hi, Everything seems right with your memory. Here is the explanation: Clock: DDR, DDR2 and DDR3 memories are labeled with double their real clock rate. DDR2-800 memories run in fact at 400 MHz transferring two data per clock cycle.…
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
הביאו לי מחשב פנטיום 2 אבל אני לא יכול להתקין מערכת הפעלה בלי לעשות שהוא יעלה ע"י הדיסק ולא הפלופי בלי כניסה לביוס בגלל שיש סיסמא ואני לא יודע אותה ניסיתי להוציא תה סוללה של בלוח אם אבל זה לא עזר(במחשב שלי זה עזר פעם) מישהו יודע איך לפרוץ את זה? תודה למי שיעזור.
-
- 11 תגובות
- 933 צפיות
-