תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אהלן, מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה שלי: יש לי את כרטיס המסך GeForce FX 5700LE, ובאתר של nVidia כתוב שהוא PCI-Express, אבל בפועל החיבור שלו נראה ככה (התחתון): אני מפספס משהו, או שהכרטיס הזה הוא AGP? (nVidia: http://www.nvidia.com/page/fx_5700.html) בינתיים, בגלל שהכרטיס לא מתאים ללוח-אם (GIGABYTE GA-G41M-ES2L) אמורה להיות בעיה להריץ אותו עם הכרטיס מסך On-Board?
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
הבעיה התחילה עד לפני 2-3 שבועות שהרצתי את המשחק Assassin's Creed 2 והמחשב היה קופא לגמרי, שום דבר לא היה עובד הייתי חייב לעשות ריסט. לאחר כמה זמן שמתי לב שהבעיה גם הייתה במשחק Battlefield Bad Company 2, עכשיו זה קורה לי כל איזה 15-20 דקות שאני משחק באטלפיילד.. יש משחקים שאני מריץ והכל עובד יופי בלי בעיה בכלל... -ניסיתי להריץ את באטלפיילד גם על הגדרות שונות, שוב ללא הצלחה... היה לי OC לכרטיס מסך שביטלתי אותו והבעיות עדין המשיכו. היה לי OC למעבד שגם אותו ביטלתי והבעיות עדין המשיכו. כשהמחשב קופא שמתי לב שההארדיסקים והכרטיס מסך עדין ממשיכים לעבוד. יש אפשרות לבדוק מה גורם לזה? אני כרגע מריץ OCCT לכרטיס מסך, וMEM TEST.. - עידכון 1 הרצתי 3DMARK Vantage על ההגדרות הכי גבוהות, ללא…
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
המחשב שלי כל כמה שעות נכבה ללא הודעה מוקדמת הורדתי את התוכנה WinDbg הפעלתי אותה כמו בהסבר וזה התוצאות BUGCHECK_STR: 0x1a_41284 CUSTOMER_CRASH_COUNT: 1 DEFAULT_BUCKET_ID: VISTA_DRIVER_FAULT PROCESS_NAME: avscan.exe CURRENT_IRQL: 0 LAST_CONTROL_TRANSFER: from 818a84e8 to 81905163 STACK_TEXT: 99d0677c 818a84e8 0000001a 00041284 d25d6001 nt!KeBugCheckEx+0x1e 99d067a4 8187eb0d 8ad49758 00000000 83f5aff0 nt!MiLocateWsle+0xc6 99d06a14 81a60cb6 d25d6000 97b016f8 00000000 nt!MmUnmapViewInSystemCache+0x11c 99d06a44 8187fae7 83f5aff0 00000000 00000001 nt!CcUnmapVacb+0x170 99d06a88 81880577 00000000 00000001 84aa3c98 nt!CcUnmapVacbArray+0x1cc 99d06ad0 8187c666 00000000 99d06b04 …
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
לאחרונה גם בפיסי שלי עם סאמסונג t220 וגם במקבוק חדש, אני רואה במסכים הפרעות שנראות כמו refresh rate נמוך במסכי crt ישנים. מכייון שמדובר במסכים חדשים גם led וגם lcd זה נראה לי מוזר. בעצם בעיקר בצדדים ובחלק העליון והתחתון זה נראה כאילו המסכך flicker או מהבהב מאוד מאוד מהר. אחרי אין סוף בדיקות לא מצאתי משהו בעייתי בחומרה....(רמקולים צמודים,מגנטים,כרטיס מסך תקול) הכל בדקתי. האם ייתכן שבעיה בחשמל בחדר שלי גורמת לזה? יש לי שקעים קצת ישנים.... זה לא שפשוט יש/אין חשמל? אולי אני סתם פרפקטיוניסט? אולי זה קשור ל60hz ששניהם עובדים? (אי אפשר לעלות יותר מזה) תודה!!
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
היום פירמטו לי את המחשב, סידרו לי את הכל כאן במחשב. ישבתי על המחשב סידרתי לו תוכנות וכל מה שאני צריך על המחשב שלי. מפה לשם לפני דקות עשיתי ריסטרט למחשב. הגיע לי מסך שחור וזה מה שרשום בו: NTLDR is missing Press Ctrl+Alt+Del to sertart לחצתי על המקשים האלו, וזה כל הזמן מחזיר אותי לאותו הדבר. אני לא יודע כבר מה לעשות לגבי המחשב הזה, אבל הוא ממש משגע אותי. הכל עבד לי כמו שצריך, ואפילו החזרתי קבצים שהיו חסרים לי. בבקשה תעזרו לי, כי כבר אין לי כוח אל המחשב הזה יותר! תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש לפני שבוע והכל איטי בפיסבוק נוקח לו 6 שניות עד שהוא מראה תמונה בבירור זה המפרט מעבד: i3 3220 8 ג'יגה זיכרון (1600) כרטיס מסך 6970 2 ג'יגה וינודס 7 64 ביט ממה זה יכול להיות ?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני לא בטוח שהבעיה בחומרה אבל ככה יש לי שני ארדיסקים במחשב וזה שמערכת ההפעלה מותקנת בו מחולק ל2 מחיצות אחת המחיצות נעלמה! היא מופיעה בתהקנים אך ללא אות ולא ניתן להוסיף לה אות וניסתי עם תוכנת צד שלישי (EASEUS Partition Master) גם היא מזהה את הכונן אך לא ניתן לעשות איתו כלום בעזרת התוכנה אני יכול לראות את הקבצים אך לא לגשת אליהם. בבקשה זה ממש חשוב מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש ;D
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
אני מקבל מסך כחול ככה סתם באמצע עבודה. חשבתי להתקין את ה windows מחדש, ואז באמצע ה ghost קיבלתי מסך כחול בכלל לא מתוך windows האם זה אומר שיש בעיה בחומרה? מה לעשות? פשוט לפרט ולבודד את הבעיה? זה קצת קשה, כי מדובר במסך כחול שמופיע כך פתאום באמצע עבודה. האם יש איזו תוכנה שיכולה לעזור לי לנתח, לזהות או לאפיין את הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת שמחברת בין שני מחשבים באחד מותקן WIN7 ובשני XP, המחשבים מחוברים בכבל, ובכל זאת הXP לא מזהה את הדיסקים הקשיחים של הWIN7, אציין שהWIN7 מזהה את הXP. כמו"כ יש לי נייד שבו WIN7 ואני לא מצליח לחבר אותו באלחוטי לרשת של שני המחשבים הנייחים, בבזק נאמר לי שהמודם משדר אלחוטי ובכל זאת אני לא מוצא את הרשת בין ההצעות של המחשב הנייד לרשתות פעילות באזור. אודה למי שיוכל לסייע או להפנות אותי למקומות בהם יש מידע שייסע לי.
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד שמתחמם פתחתי אותו כדי לנקות אבק וגילית שהאוורר של המעבד לא עובד. הוא עובד כמה שניות לאחר ההדלקה של המחשב ואחרי זה מפסיק.ניסתי לסובב אותו ידנית והוא עדיין לא עובד. נ.ב במקרה ואני צריך להחליף מאוורר אז אם אפשר תצרפו קישור מאתר שאפשר לקנות ממנו. דגם מחשב acer travelmate 2490
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
ברשותי איפאד .היום כאשר ניסיתי להכנס קבלתי הודעה שהוא נעול ועלי להכניס סיסמא .אין ברשותי את הסיסמא וגם תיבת המייל כבר לא פעילה . הצילו מה עושים ?????
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
- 1 follower
-
-
קנייתי קירור CPU חדש אחרי שהקודם עשה רעשים גם אחרי ניקיונות. הנה אלבום עם תמונות http://imgur.com/a/e7EAB בעצם הקייס והלוח אם חוסמים לי את האפשרות לחבר חלק מסוים.. אני יכל לראות רק 2 חורים ואני צריך 4.. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל, שיהיה לי בהצלחה אני חדש כאן טוב אז ככה, יש ברשותי כרגע מעבד Intel Core i5 2500, לוח אם H67M-D2. לאחר 5 שנים איתם, החלטתי להשתדרג ולרכוש מעבד ולוח אם חזקים יותר.. אני הולך על Intel Core i7 6700, ולוח Asus H170-PRO ורציתי לדעת מה דעתכם על השדרוג.. שניהם עולים לי בערך כ- 2,000 ש"ח.. שווה את המחיר? ד"א, מה אתם אומרים על StartPC? ראיתי שהמחירים אצלם די נמוכים משאר החנויות.. תודה רבה על העזרה ושיהיה שבוע טוב לכולם!
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
מחשב התקשה להדלק אחרי ריסטרט או כיבוי (לפעמים נתקע לפני שעושה כיבוי במסך שכתוב shutting down) כשהוא ניתקע הוא נכנס ללופ של הקול, ומשמיע את אותה רצועת קול (את השתי שניות האחרונות) כשעושים לו ריסט, לפעמים הוא התקשה להדלק (מגיע לפוסט ונתקע שם, או שבכלל המסך לא נדלק) וגם לאחר כיבוי לפעמים הוא לא עולה לפעמים המחשב נתקע גם כשהוא במאמץ וגם כשלא (נתקע לגמרי כול המקלדת) כרגע המחשב מושבת - שומעים את ספק הכח עובד ואת המאווררים אך לא מופיע דבר על המסך הלוח אם מצביע על בעיה בכרטיס המסך אך לדעתי מדובר על ספק הכח שלא מספק חשמל מספק לכרטיס המסך כדי שיצא פלט דברים שניסיתי: לפרוק מתח מהספק להחליף כרטיס קול לבדוק זכרונות בכלי של windows לפרמט את המחשב לדעתכם הבעיה בספק הכח? המפרט: e5450…
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום. בעיה מוזרה יש לי. יש לי מחשב i7-4790 16 GM ram מחשב די חזק ויש לי את המערכת קולנוע הזו http://www.hye.co.il/LG/entertainment&audio/Home-Theater-System/DH7520T היא מחוברת למחשב ושאני מדליק אותה אני שומע בה והכל טוב. הבעיה שאני מכבה את המערכת. המערכת מחוברת דרך כבל hdmi ללוח האם. לצערי הכרטיס קול ששמו לי מעפן. לפעמים היא נתקעת לכמה שניות ואז כתוב לי במחשב שהמחשב ביצע שחזור ואז חוזר לעצמו אבל ב99 אחוז מהמקרים המחשב פשוט תקוע ולא מגיב לכלום עד שאני מכבה אותו מהכפתור. ממה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
הגיע החורף ואיתו הפסקות החשמל מחפש פתרון לייעול צריכת הסוללה במחשב שלי, ברשותי נייד "גיימינג" עם מעבד לא יעיל בצריכת סוללה מסדרה HQ. הדגם המדויק: Asus GL552VW-CN404T. כרגע השימוש במחשב הוא לקריאת טקסט וצפייה בוידאו, מבלי לפגוע בשימוש השותף. מה ניתן לעשות כדי להאריך את חיי הסוללה?
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אהלן כונן חיצוני של seagate 2TB USB3 מחובר לפורט של USB 3 וכשאני בוחר ב- SLEEP MODE המחשב מיד מתעורר. אשמח לעזרה בנושא.
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
הי. המחשב לא נדלק אחרי שכיבתי אותו (24 שעות) . לפעמיים הוא כן נדלק אחר מתכבה ישר. הוצאתי בטרייה מלוח האם.ניסתי בלי כרטיס -מסך.לא ראיתי משהו מוזר בחוטים.יש מגע של חשמל שמכניס את הכבל לספק. מה אומרים? - - - תגובה אוחדה: - - - עידכון -עלה. היה הודעה מהביוס. גם כל הOC נמחקו מהשמירה. גם בעליית המחשביש תמונה מהביוס (אף פעם לא היה) . בכל אופן נראה ..אם הבעיה נפתרה.
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני מתחבר למחשב שלי ברשת ממחשב אחר באמצעות חיבור RDP. לאחר שאני מגיע למחשב שלי, על האייקונים השתנו.כלומר, הסדר שלהם השתנה. האם יש דרך להחתחבר ב-RDP מבלי שזה יעשה בלאגן באייקונים ?י
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יחסית חדש mac pro מדובר ב רגיל dvi חיברתי מסך של סמסונג אליו עם ואחרי זמן דקה או שתיים הוא עובר פתאם במסך ל"שלג" כמו בטלויזיות הישנות כשאין קליטה האם מישהו נתקל בזה? ואולי יודע איך לפתור את זה? ניסיתי לאתחל לשחק עם ההגדרות של התצוגה של המסך וכלום תודה
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב חדש וכונן חדש, כשאני מחברת את הכונן החיצוני המחשב מזהה אותו, אך האנטרנט (WIFI) מפסיק לעבוד. יש פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי, אני משתמש באתר של פנדורה, ניתן להיכנס לאתר רק מארצות הברית. אני משתמש בתוכנת ultrasurf והאתר עובד חלק. האתר עובד אצלי בכול מחשב שאני משתמש בו בלי בעיות למעט הלאפ טופ שלי. איזה הגדרות אני צריך לשנות במחשב? זה קשור לפרוקסי? יש לציין שבשאר המחשבים לא נאלצתי לשנות שום דבר. אני אשמח לעזרה כי אני צריך את זה דחוף, תודה לכולם !!
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל מדייה פלייר בתקייה מסוימת במחשב שלי, אחרי מספר דקות לא קבוע המסך קופא ויש צבע רנדומלי (זה יכול להיות כחול, אדום , ירוק וכ'ו) יש לי win 7 ואין רוגלות/וירוסים אני חושב שזה התחיל ברגע שפתחתי קובץ מסויים יש דרך לפתור בלי פרמוט? ניסיתי לעדכן/לשנות דרייברים של כ.מסך , זה לא עזר הכ.מסך HD6850 תודה
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח seagate freeagent go 320G שאני מחבר אותו למחשב הוא לא מופיע לי ב"מחשב שלי". נכנסתי למנהל התקנים רשום "התקן זה פועל כראוי." מה אני יכול לעשות? לא אכפת לי שהקבצים שבפנים ימחקו.. ניסיתי לחבר לכמה מחשבים אחרים וזה לא עובד..
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
שלום, נדמה לי שאני נתקל בבעיה די נפוצה לאחרונה (לפחות משיטוט בהודעות הפורום) יש לי את המחשב הבא: adm athlon 64 3000 socket 939 box gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 KING PC400 KVR400 X64 C3A לפני יומיים שלושה הוא החל להיות איטי להחריד פירמטתי היום בשעה הראשונה בה התקנתי את התוכונת השונות עבד יופי מאז הוא חזר לסורו כל הפעולות הבסיסות איטיות, העכבר זז לאט ובתנועה לא חלקה, המקלדת בקושי מגיבה כ"כ לאט שזה בלתי אפשרי לעבוד. חשוב לציין שאין קריסות של המחשב או משהו כזה מה יכולה להיות הבעיה? מה וכיצד עלי לבדוק?
-
- 14 תגובות
- 894 צפיות
-