תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. מצטער מראש ששוב נפתח תר'ד כזה. אני יודע שהנושא טחון, אני פשוט רוצה לבדל את הגורמים ולמצוא את הבעיה. המחשב חדש חוץ מהארדיסק, ספק וצורב. המעבד E8300, וכרטיס המסך הוא GF 9600 GT . עשר דקות במשחק Pure - והמחשב נכבה. עכשיו, לאחר חיפוש בפורום הבנתי ש90% שהבעיה היא בספק הכוח. במקרה שלי הוא אכן ג'נרי, ודי ישן (משנת 2005...) אבל - לאחר שיחה עם הטכנאי שהרכיב לנו את המחשב הוא אומר שצריך לשנות טמפרטורות בכרטיס המסך. אני לא גיימר גדול, ולא יודע מה הטמפ' הרצויה, אז צירפתי כאן את התוצאות. להלן תוצאות stability test של Furmark: FPs- Min: 21 Avg: 24 Max: 32 GPU Temp - 71c/159f הבנצ'מרק מצורף בתמונה. בדיקה בrthdribl הראתה בין 185 ל195 fps. תודה רבה לעונים! [attachment delet…
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים, מה שגרם לי לשים לב בצורה ספציפית לאיטיות הפתאומית הזו, היא קריסה מוחלטת של ממשק האודיו שלי מדגם PRESONUS FIRESTUDIO PROJECT שהוא ממשק פיירווייר שנחשב לאחד המתקדמים למשתמש הביתי. מה שקרה זה שהממשק התחיל לעשות מלא בעיות, DROP OUTS, קירטועים, לא רק בהקלטות, אפילו סתם בפלייבק של MP3, המצב התדרדר לאט לאט, עד מצב של דרופאווט מוחלט, שאפשר לפתור רק ע"י התקנה מחדש של הכרטיס ואז עדיין המשיכו הבעיות, עד הדרופאווט הבא. הכרטיס עבד מצויין במשך כארבעה חודשים, הקלטות מסיביות, שימש ככרטיס קול הרגיל של המחשב, וכו', עכשיו פתאום התחלתי לשים לב לאיטיות של המחשב, מדובר על C2D E6300 עם 2GB זכרון, על XP SP2, לאחר סריקת ווירוסים של נוד 32 סריקת רוגלות של ספיי בוט איחוי בדיפרגלר סריקה …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. הכונן CD מזהה רק חלק מהדיסקים שאני מכניס מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם קניתי מחשב מחול והוא כולל: לוח אם:EVGA 790I FTW SLI כ.מסך:EVGA GTX280 זכרונות:CORSIER 2GB SLI 1600MHZ מעבד: INTEL Q9550 המשחק נתקע ואני צריך לעשות ריסט כל פעם התקנתי את הדרייברים החדשים 180.43 CRYSIS ו GRID עובדים בלי שום בעיה בנתונים הכי גבוהים גם FARCRY2 עובד בנתונים הכי גבוהים עד שאני מקבל מסך קפוא אחרי 5-40 דקות משחק יש גם דיון בפורום של EVGA ששאלתי שם והנה הקישור למי שרוצה http://www.evga.com/forums/tm.asp?m=605790&mpage=1&key=򓹞 כלום לא עוזר הנה מפרט של הBIOS שלי אני מקווה שפה אמצא פיתרון BIOS Version: P0* stock bios **System ** CPU Freq, MHz: 2833.3 GHZ FSB Reference Clock, MHz: 1333.3 CPU Multiplier: [8.5X] PCle x16-1 & 16-2…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. היום בצהריים הורדתי קראק לאיזהשהו משחק, עכשיו מסתב שזה לא היה קראק בד"כ האנטי ווירוס שלי לא נותן להפעיל או לחלץ קראקים, ועד עכשיו לא היתה לי בעיה מהסוג הזה. ניסיתי להריץ סריקת ווירוסים, וכל פעם האנטי ווירוס כתב לי משהו כמו "EROR Could not start scan. Scan engine returned eror 0x20000058" אז ניסיתי להפעיל את המחשב על Safe mod והצלחתי להריץ סריקת ווירוסים. התוכנה מצאה את הווירוס אבל היה כתוב לי משהו כמו "quarentine failed" ו- "clean failed". ואז ניסיתי למחוק את הווירוס בעצמי, אבל הווינדווס שלח לי הודעה שאי אפשר למחוק את הקובץ כי אד או תוכנית אחרת משתמשים בקובץ.. יש לי Symnatec Anti-Virus .. תודה רבה רבה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אוקי ככה.. טמפרטורות-זה לא! זכרון ראם=לא(הרצתי בדיקה עם memtest) מעבד=לא הוא לא קורס במצבי עומס או משהו דרייברים-לא-הורדתי דרייברים חדשים עם חתימת whql ועדיין יש בעיות. ובכל זאת אחרי ניתוח קבצי מינידאמפ הבעיה נובעת מהקבצים הבאים: ntoskernel.exe - בעקיפין מדרייבר. win32k.sys-ישירות מדרייבר. מה שעשיתי הוא פשוט אני מנסה נניח לבטל את הכ.קול ובודק אם המחשב קורס וכן הלאה לכ.קול .. חשוב לציין שכל ההתקנים הם מובנים על הלוח.. איזה עוד אפשרויות לקריסה יש? נ.ב פירמטתי את המחשב כמה פעמים מדיסקים שונים ולא הצליח.. אני מייואש ושלא תחשבו שאני לא מבין מהחיים שלי אני מבין אבל פשוט אני לא מוצא אפשרות מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
ב CPUZ ובווינדוס עצמו המחשב הציג את מהירות הליבות (כל ליבה) כחצי מהמהירות המעשית אחרי ריסט פתאומי. הבעיה נעלמה אחרי הפעלה מחדש מסודרת ולא חוזרת אחרי ריסטים פתאומיים. מישהו מכיר את הבעיה הזאת? עוד בעיה, הארדדיסק סיגייט 7200.11 250 שנקנה מחנות מסויימת (שלא יתבעו אותי - לא אזכיר את שמה) ו"נכשל" לפי מה שהווינדוס דיווח, נכנסתי לראות מה הבעיה שהוא מצא בסמארט הוא אומר שה Seek Error Rate ברמה נמוכה מדי וכושר ההארדדיסק היה על 0 אחוז עלה ל4 ואז גם ל7 וירד ל4 וכו' וכו'. חיפשתי בגוגל וכמעט כל הבעיות שקראתי על ה Seek Error Rate קשורות לסיגייט (למיטב זכרוני כולן אבל אולי אני מתבלבל), מישהו יודע מה הקטע עם העניין הזה? ההארדיסקים המהירים של סיגייט לא יציבים או משהו?
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה נתקלתי בתקלה - המחשב נכבה לפתע מעצמו, לעתים אף שאני לא עובד עליו. לאחר מכן אי אפשר להדליק את המחשב למשך כחצי דקה. מה לדעתכם הבעיה??? *לא נוספה חומרה / תוכנה חדשה למחשב לאחרונה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
קיצר חיברתי את הכרטיס מסך החדש שקניתי ושאני מדליק את המחשב זה רושם לי משהו באדום שהוא לא מצליח לקלוט אותו וחיברתי אותו מצוין והכל! מי שלא יודע על איזה כרטיס מסך אני מתכוון הנה הכרטיס: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=247&grp=3 ד"א זה עוד לפני שהוינדוס והכל עולה ישר אני מדליק אותו ואני מקבל את ההודעה בצבע אדום וזה מהבהב ועושה רעש מהמחשב יעני פים פים פים...
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום. היום בצהריים הורדתי קראק לאיזהשהו משחק, עכשיו מסתב שזה לא היה קראק בד"כ האנטי ווירוס שלי לא נותן להפעיל או לחלץ קראקים, ועד עכשיו לא היתה לי בעיה מהסוג הזה. ניסיתי להריץ סריקת ווירוסים, וכל פעם האנטי ווירוס כתב לי משהו כמו "EROR Could not start scan. Scan engine returned eror 0x20000058" אז ניסיתי להפעיל את המחשב על Safe mod והצלחתי להריץ סריקת ווירוסים. התוכנה מצאה את הווירוס אבל היה כתוב לי משהו כמו "quarentine failed" ו- "clean failed". ואז ניסיתי למחוק את הווירוס בעצמי, אבל הווינדווס שלח לי הודעה שאי אפשר למחוק את הקובץ כי אד או תוכנית אחרת משתמשים בקובץ.. יש לי Symnatec Anti-Virus .. תודה רבה רבה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
החלטתי לקנות הארדיסק נוסף,ולפני שהתקנתי החלטתי לנקות את המחשב מבפנים וגיליתי שהוא מפוצץ באבק ניקיתי תשעים אחוז וחיברתי את ההארדיסק החדש אני מדליק את המחשב הוינדוס עולה ואז בום המחשב נכבה ניסיתי כל מיני אפשרויות כמו לנתק צורבים ולנתק את ההארדיסק החדש וכלום לא עוזר, עכשיו נהיה יותר גרוע כי המחשב עובר את הביוס ואז נכבה אפילו לא מגיע לחלון של ווינדוס בדקתי את החיבורים והכל נראאה תקין בלי ההארדיסק החדש לא היו סעיות ועכשיו בלעדיו זה עדיין לא עובד אני לא יודע מה לעשות תודה רבה מראש!
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח ASUS P5W DH Delux, היום יצאתי מהבית אז כיביתי מאחורי הספק את המתח וכאשר אני מדליק את הספק שוב ולוחץ על הדלקת המחשב אין תגובה הוא לא נדלק. הנורית הירוקה על גי הלוח דולקת ונראה שיש מתח. מישהוא יכול לשער מה קרה ? לא נראה לי שהלך הלוח אבל בטח יש איזה דרך לנסות להדליק אותו לא דרך כפטור ההדלקה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי עכבר אלחוטי, קיצר גם אחרי שאני מכבה את המחשב העכבר דולק, ז"א החלק שמחובר למחשב באמצעות USB דולק(נורת הLED דולקת) למרות שאחרי כיבוי המחשב לא אמור לעבור מתח דרך הUSB. ניסיתי עכבר חוטי USB, כיביתי את המחשב, ונורת הLED בעכבר דלקה גם לאחר כיבוי המחשב! החלפתי לחיבור USB פנוי אחר וגם אותה הבעיה. לאחר מכן ניסיתי להטעין את הMP3 , נטען! אבל אם אני מוציא ומכניס את הרכיב USB אז כבר הרכיב לא נדלק. כתוצאה מזה סוללת העכבר האלחוטי מתרוקנת לי תוך שבוע! מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
פירמטתי לפני כמה ימים את המחשב, התקנתי ווינדווס, הוא זיהה לי את הצורב DVD אבל שבאתי להתקין את הלוח אם הוא לא קרא את הדיסק. ניסיתי כמה דיסקים וזה לא משהו ברור.. או שהוא קורא או שהוא לא וזה משהו שלא היה לפני הפירמוט.. מה שכן רוב הדיסקים שהוא לא קורא הם בפורמט CD רגיל (כמו דיסק ההתקנה של הלוח אם) פרטים על הצורב: Device Description LITE-ON DVDRW SHW-160P6S Firmware Revision PS08 Firmware Date 23/12/2005 Buffer Size 2 MB Manufacturer Lite-On
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! קניתי את הזכרונות האלו Geil DDR2 2048MB 1000MHZ CL5 Dual Channel וידאתי טלפונית לפני הקניה כי מק"ט היצרן שלהם הוא: GX22GB8000DC (כעט אני לא יודע כיצד לבדוק אם זה באמת המק"ט, ככה המדבקה אומרת.. אבל מדבקות אפשר להחליף בקלות) לאחר בדיקה בCPUZ נראה שהם רק 800MHZ א. האם יכול להיות שהלוח תומך 1066MHZ ולא 1000MHZ? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=13 ב. חיפשתי וראיתי שיש פערי מחיר משמעותיים בין חנויות שונות, ממה זה נובע? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=480357 ג. המחשב שלי מאוד מאוד איטי יחסית למפרט שלו, האם זה נובע מהזיכרון? האם יכול להיות כי הוא עם כרטיס מסך חלש מאוד וישן מאוד (זיכרון של 4MB)? ד. תדר המעבד אמור להיות 2400MHZ למה הוא מראה 1600MHZ? מפרט:…
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם מדגם P7N SLI PLATINUM עכשיו נכנסתי לתפריט של הCELL MENU ובמקום שיש אפשרות לשנות את המתח מופיעים רק אפסים איפסתי את הביוס בCOMS והבעיה עדין ממשיכה עוד בעיה יש והיא שעשיתי שינוים לתדר של המעבד(OC) עכשיו מתי שהדלקתי את המחשב אז הוא כותב לי את התדר של המעבד כפי ששינתי אותו אבל מתי שנכנסתי למערכת הפעלה ובדקתי עם כמה תוכנות אז התדר של המעבד נשאר כמו שהיה בהתחלה למרות שבביוס זה לא כך מה אני עושה ואם זה דפק בלוח אם אז יחלופו לי את זה במסגרת האחריות? בתקווה לתשובה בקרוב בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה כל הזמן רסטרטים , נראלי זה בגלל הטמ'פ, כי כשאני מכבה אז את המחשב מהשקע , מצמיד מאורר למארז, ומדליק שוב אז הוא פועל. אבל לאחרונה נתקלתי בתופעה כזאת גם כשאני מנסה לצרוב דיסק DVD . כותב לי שגיאה ועושה רסטרט. הורדתי את התוכנה הזאת WINDBG מהמדריכים שקראתי פה , אבל הוא לא מראה לי את מה שצריך =\ Microsoft ® Windows Debugger Version 6.9.0003.113 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini102308-05.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: זה מה שהוא כותב....וככה הו…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי כרטיס PCI IEEE 1394 למחשב פנטיום III 800 המחשב לא עולה באתחול. החלפת מיקום הכרטיס לא פתרה את הבעיה, כמו כן הורדת כרטיסי PCI אחרים מהלוח לא עזרה גם. מודה מראש לכל היועצים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שבוע הגעתי הביתה מהעבודה ועל צג המסך לא נראה כלום היה מסך שחור למרות שהמסך היה דולק אם הסתכלתי ממש מקרוב ראיתי שעדיין רואים את מערכת ההפעלה פשוט ממש מעבר לשחור ורק אם ממש מתאמצים לא ברור אם אלה "שאריות" של מה שהיה מקודם או שהמסך באמת עדיין פועל פשוט לא רואים כלום. החלפתי מחשבים והמסך עבד על מחשב אחר, החלפתי כרטיסי מסך המחשב הנוכחי ועדיין לא עבד,, החלפתי כבלים/מתאמי dvi ועדיין לא עזר שלחתי את הכרטיס מסך לבדיקה אצל החנות שקניתי ויצא שהכרטיס עובד כמו שצריך שלחתי את המחשב לבחור שקניתי ממנו אותו והסתבר שגם אצלו המחשב עובד כמו שצריך, הבאתי את המחשב חזרה הביתה חיברתי ו...הפלא ופלא, עובד כמו שצריך, זה היה לפני שלושה ימים, היום אחרי הצום שיחקתי קצת במחשב גלשתי באינטרנט השארתי…
-
- 29 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד של סוני (Sony VAIO VGN-FS940) האחריות כבר עברה. בבוקר הוא עוד עבד בצורה תקינה לחלוטין. שעה אח"כ. בלי שחטף מכה או משהו... הפסיק להגיב לחלוטין (כפתור ההדלקה לא עושה דבר...) ספק הכוח נבדק ונמצא תקין. גם ה-HD... הזכרונות הוצאו. נוקו. הוחלפו... כלום. ניסיתי להדליק עם הבטריה מחוברת ו/או מנותקת. עדיין - אין תגובה. אות החיים היחיד מהמחשב הוא נורת הטעינה כאשר המחשב מחובר לחשמל והבטריה מחוברת גם היא. מה עושים ? ? ? תודה. דרור
-
- 7 תגובות
- 16.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לא מיזמן מחשב ודיסק קשיח חיצוני של WD 1 טרה מוזר כאשר אני מחבר אותו ליציאה הקידמית הוא לא עובד וכאשר חיברתי אותו ליציאה האחרית הוא עבד, אבל אחרי שהשארתי אותו הרבה זמו מחובר היציאה הפסיקה לעבוד ונאלם לי הכונן. בדקתי את היציאות על הלוח שהם מחוברים אליו את הESATA חיברתי אליהם את הדיסקים הפנמיים שלי ,היציאות עובדות בלי בעיה כאשר אני משנה את המקום של היציאות לחיבור הESATA הם עובדות לזמן מה ומפסיקות. האים יש פיתרון סופי לדבר הזה. אם משהו ניתקל באותה בעיה או שיש לו כיוון הוא מזמן לכתוב לי לוח אם אסוס דגם: P5QC דגם של הדיסק הקשיח: WDH1CS10000
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שמעו פירמטתי את המחשב ואין לי עיבריתץץץ את זה אני כותב דרך מיקלדת באינטרנט חייב עזרה או מדריך..... תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה של memtest ואחרי 3 שעות הופיעו שגיאות אמרו לי שכדי לבדוק אם זה מהלוח או מהזכרונות אני צריך להעביר סטיק אחד בין הסלוטים על הסלוטים האדומים הוא מוצא שגיאות תוך 5 דקות על הצהובים חיכיתי רק 10 דקות אבל לא מצא בכל מקרה שקרו לי כל הבעיות הזכרונות היו על הסלוטים הצהובים תודה
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי בעיה שאני צריך עזרה קטנה איתה . מחשב נדלק אבל המסך מציג רק קווים לבנים - עולים ויורדים . מישהו נתקל ? עוד שאלה.. אם מחברים שני זכרונות ddr512 M 400MHZ ו - ddr 1 g 400mhz איך יעבדו הזכרונות? תודה
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
היי אנשים. יש לי בעיה עם המחשב, כל פעם שאני לוחץ על כפתור ההדלקה הוא מתחיל לעבוד, על לא מעלה אפילו את המסך הבסיסי שבו הוא כותב כמה זיכרון פנימי יש למחשב. אם למשל אני לוחץ על הכפתור של הסידי רום, אז הוא נפתח, אבל כשאני מדליק את המחשב, הוא אפילו לא משמיע את הצליל של ה"ביפ" בהתחלה. יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-