עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מחשב פנטיום 3 733 עם לוח של אסוס. ביצעתי עדכון ביוס באמצעות תוכנת העדכון האוט' של אסוס דרך WINDOWS . לצערי התוכנה לא הצליחה לבצע את שלב ה- VERIFY ....אין לי מושג למה ... :-\ כמובן שלפני העדכון ביצעתי גיבוי של הביוס הישן שלי לדיסקט . מישהו יודע כיצד אני יכול לשחזר את הביוס (אני אנסה היום לאפס את הביוס ע"י הוצאת הסוללה) או האם מישהו יכול לעזור לי לצרוב את הביוס מחדש .... אני צריך את המחשב דחוף !!!!! מבחני האוניברסיטה מתקרבים .

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  2. Started by davraham,

ככה פתאום נכון ללפני יומיים אולי בגלל עדכון תוכנה של ווינדוז או אופיס האאוטלוק הפסיק לתקשר עם חשבון ההוטמייל שלי. במיקרוסופס אמרו שצריך להסיר את החשבון מהאאוטלוק ואז להוסיף והכל הסתדר, אז זהו שלא. הסרתי, ועכשיו ניסיתי להוסיף מחדש ואני מקבל את ההודעה הבאה שממש לא עוזרת לי ואולי יודעי דבר ידעו לפרש. מערכת ההפעלה היא ווינדוז 10 והאופיס הוא 2007. יש לי חשבון דואר מוגדר בדואר של הווינדוז, שזה הצגה אינטרנטית של חשבון הדואר שלי. וזה עובד בסדר. אבל אני שנים משתמש באאוטלוק כבר שנים ויש לי המון דואר בתיקיות במחשב שאני מנהל אותם ככה שממש בא לי להמשיך לנהל את הדואר שלי דרך האאוטלוק. האם יש יודעי דבר בין באי הפורום שיוכלו להצילני…

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  3. Started by evgeni1984,

שלום לכולם חברה יש לי שאלה! קניתי מאורר של ZALMAN דגם VF 2000 והחיבור שלו זה רק שלוש פינים ולא 4 מישהו יודע איפה אפשר למצוא מעביר מ3פין ל4 אם יש דבר כזה בכלל חייב עזרה דחוף בזה או שאולי יש פיתרון אחר יש לי כרטיס מסך 8800 GT מעבד 6750 6GB זיכרון 3 הר דיסק מערכת הפעלה וינדוס 7

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  4. Started by popop,

התקנתי היום windows 10 ltsc ואת הגרסת דריבר לכרטיס מסך האחרונה (425.06) והכל בסדר חוץ מבמקרים שבהם אני מפעיל משחקים ואז אני שם לב לחוסר אחידות בצבעים השחורים כאילו אני על 16 סיביות. תמונה: https://imgur.com/a/qqikIO5 המפרט שלי: i7 -8700K 1080ti 11GB 16 GB RAM אולי שכחתי להתקין רכיב מסוים?..מישהו נתקל בבעיה הזו? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  5. מה יכולה להיות הסיבה לזה? חומרה/תוכנה?

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  6. שלום רב, התקנתי דרייבר של אינטל לדיסק קשיח Intel® 5 Series 6 Port SATA AHCI Controller (שמו של הדיסק הקשיח כפי שמופיע במנהל ההתקנים), כמו כן הותקנה לי התוכנה Rapid storage technology . ההתקנה נעשתה מהאתר של Dell לפי service tag. אחרי ההתקנה בכניסה לוינדוס במסך בחירת המשתמש המסך הופך לשחור ונדלק שוב ואז שוב נכבה ונדלק, חוזר על עצמו כך פעמיים, וכך זה קורה כל פעם שאני מתאחל את מערכת ההפעלה ( win 7 pro 64 bit). הדבר לא קורה בשום מצב אחר שראיתי עד כה. עריכה: לפני התקנתי את הדרייבר חיפשתי בגוגל אם הדרייבר מתאים מפני שבאתר של דל מצויין רק שזה דרייבר של אינטל ולא מצויין דגם, ולפי מה שראיתי הוא אמור להתאים. אשמח אם מישהו יוכל לומר לי מה משמעות הדבר. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  7. Started by amobi,

שלום, קניתי מחשב חדש לוח asus p8z770-vlx כרטיס מסך gigabyte 670 אחרי שעה וחצי וקצת גלישה באקספלורר פתאום מסך נצבע באדום הכל תקוע למרות ששמעתי רעש של הרמקולים זאת אומרת אולי המחשב לא נתקע אבל ויזואלית כן ? אני כמובן אלך אל החנות מחר אבל אולי אני יכול לעשות משהו ? FLASH לביוס ? אני עכשיו אחפש דרייברים חדשים לכרטיס מסך הזה. מבקש את עזרתכם, מחשב חדש יום ראשון ונתקע מאוד מתסכל כי אני יודע שזה יחזור שוב ושוב, הרי זה קרה אחרי שעה וחצי ראשונים, תודה

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  8. Started by orior,

שלום לכולם. אני אתחיל במפרט מחשב שלי בשביל שניתן יהיה להבין את רמת העומס על המחשב. Athlon xp 1800+ Gigabyte 7vtxp 256 DDR Geforce 4Ti4200 Inno3D Audigy Platinum 5.1 (פנימי עם הפאנל הקדמי) Maxtor D740X 60GB Maxtor D740X 80GB צורב HP ישן מחובר לכרטיס SCSI Tekram CDROM סטנדרטי ישן פלופי מארז ג'נרי ספק ג'נרי 450W המחשב הנ"ל אצלי כבר שנה וחצי, ומאז כבר הספקתי להחליף לו ספק ששבק חיים פעמיים. עכשיו אני בשלישי שעובד כבר בערך 4 חודשים, ואתמול המחשב פשוט נתקע בעלייה של הווינדווז בפסים. כלום לא עזר. גם SAFE MODE לא עלה, וגם LAST GOOD KNOWN SETTINGS. התקנתי ווינדווז על הווינדווז המחשב עלה, ואחרי כמה ריסטרטים שוב הגעתי למצב שבפסים המחשב לא רק שנתקע אלא, פשוט רואים את המסך של הפסים במע…

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  9. היי חברים חייב את עזרתכם יש לי כונן קשיח פנימי שהשמיע רעשים של תקתוק ופשוט הפסיק לעבוד מיד לאחר מכן האם יש דרך קסומה להציל אותו ולו לכמה רגעים רק למשוך קבצים מסוימים? תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  10. Started by alexhey,

אז ככה: פתאום, בלי שום התראה (לא זוכר שהתקנתי משהו כזה במחשב), עמוד הבית שלי הפך להיות מנוע החיפוש של delta-home. נכנסתי להגדרות, הסרתי אותו, שיניתי את דף הבית וגם הסרתי את הכתובת שלו מהtarget, אבל אחרי כמה זמן, לרוב פחות מחצי שעה, הכרום כאילו קורס, וכשאני פותח אותו שוב, ה-deta-home הזה שוב מופיע, כמו קודם. אם אני משאיר אותו, הכרום לא נסגר ופועל כרגיל. חיפשתי אם יש איפושהו קבצים של התוכנה הזו במחשב, ואין. מישהו יודע להגיד לי מה נסגר? איך נפטרים מזה? אגב, הסרתי את הכרום והתקנתי מחדש וזה לא עוזר - אותו דבר...

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  11. Started by Skunkmaster,

שלום לפני 3 ימים חשבתי לעשות ג'סטה למחשב הישן שלי אז הבאתי לו עדכונים לביוס ולדריברים בכל מקרה לאחר ההתקנה הכל נראה מבטיח אבל שניסיתי לצפות בסרט פתאום קפא לי המחשב חשבתי שטויות אני אחזיר את הדריבר הישן, החזרתי והסרט עבד אבל פתאום כאשר איזו תוכנה קיבלה גישה לרשת הוא נתקע עוד פעם, עשיתי בדיקה ע"י שהתחלתי סרט ואחרי מספר שניות התחלתי את הדפדפן ואכן המחשב נתקע, החזרתי את הכל לכפי שהוא היה בהתחלה חוץ מהביוס אפילו ניתקתי את כל הUSB ואת שאר החיבורים com lpt וכד' ליתר ביטחון אבל עדיין נשארה הבעיה בדקתי את הIRQ של כל הכרטיסים והכל היה בסדר חוץ מהכרטיס רשת והUSB שניתקתי אותם בכל מקרה, ליתר בטחון נתתי לכולם IRQ ידנית אבל זה שוב לא עזר העברתי את הכרטיס רשת לסלוט אחר והוא בכלל נתקע לי…

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  12. Started by alon0052,

יש לי בעיה פירטמתי את המחשב ואין לי קול במחשב מה עושיםם תעזרו לי דחוףףףף...

• 14 תגובות
    • 926 צפיות
  13. Started by o9009,

המחשב שלי כל כמה שעות נכבה ללא הודעה מוקדמת הורדתי את התוכנה WinDbg הפעלתי אותה כמו בהסבר וזה התוצאות BUGCHECK_STR: 0x1a_41284 CUSTOMER_CRASH_COUNT: 1 DEFAULT_BUCKET_ID: VISTA_DRIVER_FAULT PROCESS_NAME: avscan.exe CURRENT_IRQL: 0 LAST_CONTROL_TRANSFER: from 818a84e8 to 81905163 STACK_TEXT: 99d0677c 818a84e8 0000001a 00041284 d25d6001 nt!KeBugCheckEx+0x1e 99d067a4 8187eb0d 8ad49758 00000000 83f5aff0 nt!MiLocateWsle+0xc6 99d06a14 81a60cb6 d25d6000 97b016f8 00000000 nt!MmUnmapViewInSystemCache+0x11c 99d06a44 8187fae7 83f5aff0 00000000 00000001 nt!CcUnmapVacb+0x170 99d06a88 81880577 00000000 00000001 84aa3c98 nt!CcUnmapVacbArray+0x1cc 99d06ad0 8187c666 00000000 99d06b04 …

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  14. ובכן, כמו שכתוב בכותרת, כל התקן שמתחבר ל USB נשאר דולק אף לאחר כיבוי המחשב. חיפשתי ב BIOS אפשרות להגדרה שמרמזת או מטפלת בזה אך לא מצאתי. האם הבעיה / פתרון ידועים למישהו ? שחף.

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  15. Started by Phantasm,

אוקיי והנה הדרייברים שיש בשביל הלוח אם שלי http://www.abit-usa.com/downloads/driver/drivers.php?category=2&subcategory=211&model=278&product_name=AN8+Ultra עזרה בבקשה

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  16. Started by Wunderbar,

היי חברים, רכשתי לפני כמה חודשים מחשב מחברת TMS. לאחרונה התרחשו מספר קריסות עם מסך כחול. בדקתי עם תוכנת bluescreenview והשגיאות הן 103 ו-3b. בעצת התמיכה של TMS הורדתי את התוכנה OCCT. ההוא המליץ לי להריץ את בדיקת ה-linkpack. האם בטוח עבור החומרה של המחשב להריץ בדיקה כזו? תודה!

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  17. יש לי 2.6c 9800np 256 זיכרון של גייל 3200 שיוחלף בקרוב מאוד wd 80 gb עכשיו ב3dmark 2001 קיבלתי 12800 ובaquamark 3 קיבלתי רק 17000 שהשוויתי עם אנשים אחרים ראיתי אנשים עם מערכות דומות מקבלים בכיף 30 ו40 אלף. התקנתי 3.9 וdirectx 9.0b בכל זאת עדין אותו דבר מה לעשות? :'(

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  18. פחות או יותר הבנתי ש FAN PWN1 לא עובד...כל השאר עובדים והקירור שלהם מצויין... נכנסתי לביוס והגדרתי אותו והוא עדיין לא עובד , ניסיתי עם הSPEED FAN עדיין לא עובד... החלפתי חיבורים עדיין לא עובד , אני מדבר על המאורר של SYSTEM במשחקים GTA IV , Left 4 DEAD 2 , GRID 2 , הכרטיס מסך מגיע ל 76 מעלות עד 82 ואז המחשב נתקע לגמרי , או שפשוט המסך מתכבה... הרצתי את OCCT המחשב עבד במשך חצי שעה ולא התכבה.. לאחר מכן הפעלתי משחק , הגיע ל83 מעלות , נתקע המשחק לקחתי פן ופשוט התחלתי לקרר את כל הרכיבים והמחשב המשיך לעבוד מסקנה שגם במצב של התחממות יתר המאוור עדיין לא עובד! בגולדטופ (העסק ממנו קניתי את המחשב) טוען שהכרטיס (HD7870XT) כרטיס רוצח ובנוי לעבוד במצבים כאלה וזה לגיטימי הטמפרטורה... ht…

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  19. Started by krelian,

קודם אם מישהו יוכל בבקשה להסביר לי למה משמשים כל מדדי המתח האלה זה יעזור לי מאוד... יש לי לוח Abit is7 , כל שאר מדדי המתח נמצאים איפה שהם אמורים להיות. לא היו לי בעיות מיוחדות למרות המתח הנמוך חוץ מאחת שאני לא בטוח שקשורה לבעיה הזאת: כשקמתי בבוקר המחשב היה תקוע - מסך שחור שום דבר לא מגיב חוץ מריסט. אחרי הריסט לא היה פוסט. ניסיתי כמה פעמים ורק אחרי שהוצאתי והכנסתי את הכרטיס הגרפי הכל חזר לעבוד, כמובן שלפני שהלכתי לישון הכל עבד בסדר... כל המאווררים דרך אגב עובדים בסדר והטמפרטורות בגדר הנורמלי. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  20. Started by Licht,

היי, הייתה הפסקת חשמל בבית ולאחר מכן כשהפעלתי את המחשב מחדש, מקש האנטר אינו מגיב, בנוסף, השילוב של ALT SHIFT שמאלי לשינוי שפה אינו עובד וכך גם לדוגמה SHIFT 2 כדי לכתוב שטרודל (SHIFT ימני בשילוב 2 עבד). אשמח לעזרה ותודה.

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  21. שלום לכולם! אני חדש כאן ואני לא בדיוק יודע איך לנסח את הבעיה שלי אני כבר מעל לשבוע שאני בבעיה חמורה עם המחשב...... ??? הוא לא מזהה שום דבר אבל הוא כן משתמש מה זאת אומרת!? ז"א שיש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם p4s800 אבל הוא לא מזהה את הכרטיס קול וגם סמל הרשמקול לא מופיעה ליד השעון בשורת התחל עכשיו אני מנסה להתקן הוא אומר לי שהוא לא מזהה את זה בכלל וגם את שני הכוננים שלי בכלל יש לי שני צורבים על המחשב 1 לא תקין והשני משמש כסידרום כי אני לא יודע לצרוב הקיצר יש לי בעיה מאוד מתסכלת והיא דומה לבעיה הזו כאן--->http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174590.0 והינה כל מה שאתם רוצים או צריכים בכדי לתת לי פיתרון טוב ומדוייק שלום לכולם, פירמטו לי את המחשב לפני …

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  22. קמתי עכשיו בבוקר הדלקתי את המחשב והמקלדת והעכבר אינם פועלים ! אתמול חיברתי MP4.... וזה עשה לי למטה UNIVERSAL BUS משהו ... ועכשיו הדלקתי את המחשב ... ואין מקלדת ועכבר גם PS2 וגםUSB ניסיתי להחליף בינהם לא עזר.... מה עושים ? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי לפטופ של alienware , על הדרך , אל תתקרבו לחברה הזו - יש להם בעיית חימום ידועה וכבר יצא לי שהחלפתי כ.מסך לאחרונה הלפטופ לא עולה , התחלתי לבדוק כל חלק במחשב - בתחילה סוללה של הביוס , זכרונות , דיסק קשיח מה שקורה זה שהמחשב נדלק , לפעמים מראה את הסימן של הביוס ולפעמים רק מסך שחור , מצפצף ומאתחל את עצמו שוב ושוב שמתי את המחשב אצל טכנאי שטוען שהלך הכרטיס מסך אך מה ההגיון אם הוא מראה צג לפעמים ? יכול להיות שהכרטיס מסך עדיין נדפק? (הוצאתי את הכרטיס ואין עליו סימנים של שריפה) אני שואל את כל זה כי אני יכול להזמין כרטיס מסך בסביבות ה 70 דולר ,ואם זו הבעיה אני מוכן להשקיע את הסכום בשביל להחזיר אותו לחיים

24. Started by HazardManiac,

היום התקנתי קירור מים למעבד שלי והמאווררים שלו לא פעלו, אז פתחתי את המחשב כדי לשנות חיבור למאוררים וברגע שהדלקתי אותו ראיתי משהו מהאזור של הזכרון נשרף! היה ריח חזק של משהו שרוף וחשבתי שאולי אחד הסטיקים של הראם נשרף, ניסיתי להתקין את הראם אחד לבד משני הסטיקים, כל פעם בחיבור אחר וכלום לא פועל המחשב עולה עובר את החלק של הטעינה עם הלוגו של windows7 ונכבה, מה לעשות? בבקשה עזרה דחוף!!!!

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  25. היי כשהתקנתי את הדרייבר האחרון (14.4),לכרטיס המסך - התהליך הסתיים ב? צהוב ולא V ירוק,ונאמר כי התהליך הצליח,אבל...היו אזהרות במהלך התקנת הדרייבר - מה זה אומר?,ואיך מתקנים זאת,אם צריך?,למה ההודעה הזו,שציינתי - ללא V ירוק? כבר ניסיתי להסיר עם Driver fusion,ולהתקין מחדש (מ"ס פעמים)=אותה התוצאה=? צהוב. ניסיתי גם להתקין את ה:13.12=אותה התוצאה=? צהוב.! מערכת ההפעלה:Windows 7 Ultimate 64-Bit. מדובר בכרטיס מסך:AMD HD6970. מה עושים? האם כרטיס המסך תקול? תודה רבה מאוד מראש .

• 1 תגובה
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים