עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. נושא זה הועבר לפורום תוכנה. [iurl]http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372828.0[/iurl]

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  2. מחשב HTPC שמחובר לפלזמה דרך כרטיס מסך ATI הדלקתי את הפלזמה ובמקום הרקע של המחשב ראו רק שורות של פיקסלים וסמן של עכבר שלא זז. גם ממחשבים אחרים לא היה ניתן דרך הרשת להגיע למחשב. עשיתי RESET ידני ( כיבוי והדלקה) באתחול רואים שהוא מזהה רק את כונן הDVD ב IDE 3 אבל לא רואים שמזהה את ההרד דיסק. לאחר מכם נתקע עם הודעה של DISK BOOT FAILURE הדברים שניסיתי: 1. אתחול חדש. 2. שינוי בביוס של ה BOOT והחזרה לHD 3. החלפת כבל ESATA של הHD 4. חיבור לכניסה אחרת על לוח האם של הכבל. 5. חיבור הHD במחשב אחר ללוח האם עם כבל חדש. לא עזר. הHD די חדש - כחצי שנה 500GB של WESTERN האם הHD הלך לעולמו בטרם עת? האם יש עוד משהו שכדאי לי לבדוק? תודה!

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  3. אהלן. לאחר חיפוש בת'רדים קודמים בפורום בנושא הזה, עדיין לא הצלחתי למצוא את הפתרון. הארדיסק + צורב IDE נמצאים במחשב הזה, החלפתי צורב ואני מקבל את ההודעה system boot failure. שיניתי סדר עליה בביוס אבל זה לא משנה כי ההארדיסק והצורב לא מופיעים בביוס. מה עושים במצב כזה ? בינתיים ניתקתי וחיברתי חזרה את הכבלים של ההארדיסק, לא עזר. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  4. שבוע טוב! לפני שבוע בערך התחילה לי בעיה מעצבנת - כל כמה זמן ( בד''כ בזמן שימוש במחשב , אני לא בטוח , אבל נראה לי שככל שהפעולה מסובכת יותר הוא "קופא" לזמן ארוך יותר - כך למשל פתיחה של קבצי rar גדולים או התקנות של משחקים תוקעות אותו יותר מאשר הקפיאות שיש מדי פעם שאני גולש באינטרנט. ) בזמן שהוא "קופא" הנורית חיווי של הכונן הקשיח דולקת קבוע, מה שגרם לי לחשוב שהבעיה בכונן קשיח. התקנתי תוכנה לניטור הקשיח ( ברח לי השם כרגע... אולי Hdlife משהו... לא משנה,) ולפיה הקשיח היה בסדר - חוץ ממדי פעם שהייתה מתריאה לי על התחממות - אבל הטמפ' הייתה באזור ה30 מעלות - ובמנוחה באזור ה20 מעלות. אח''כ הורדתי מהאתר של WD את התוכנה לHD הספציפי ולא נמצאו סקטורים פגומים או משהו. לאחר בדיקה של~4 שע…

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  5. יש לי מחשב עם לוח אם Foxconn P4M9007MB-8EKRS2H עד היום הוא עבד עם מעבד 2180, קניתי מעבד חדש 8400 , חיברתי אותו וזה לא עובד . לפי הוראות יצרן ,הלוח אמור להיות תואם ! אני אבוד . תנסו לתת לי רעיונות למה זה לא עובד בבקשה. ניסיתי לאפס את ביוס גם לא עזר! תודה מראש לעוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  6. Started by tuso,

נראה כמו בעיית חומרה, החלפתי HDD החלפתי זכרונות, שמתי כ.מסף אחר, אין לי קבלים נפוחים או נוזלים, ניתקתי את כל הכבלים במארז השארתי רק חיבור מתח ללוח אם חיבור מתח לHDD חיבור נתונים לHDD וחיברתי גם כבל מסך ועכבר ומקלדת בPS2, ועדיין אין תוצאות, החלפתי אפילו מסך, איזה עוד אפשרויות יש לי לעשות? המחשב כאילו נדלק אבל לא רואים כלום על המסך אני ממש תקוע... אודה לכל עזרה אבישי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by skot,

אני מדליק את המחשב הוא טוען את הווינדוס ועושה ריסט ככה כל הזמן מה יכולה להיות הביעה?

8. Started by zomygod,

שלום, אני לא ממש גיימר אבל יש משחק אחד שאני משחק בו, וורקראפט, והיום התחיל משהו מוזר, באמצע המשחק המחשב נתקע, העכבר והמקלדת לא מגיבים, וכל מה שאפשר לעשות זה ריסט. בנוסף המאווררים עושים רעש ממש חזק אני חושב שזה בגלל זה, יש לי כרטיס מסך 7300 GS NVIDIA אם זה קשור, הוא על 80 מעלות במנוחה והמעבד ב 30 בערך. תודה.

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by NRT,

שלום ותודה מראש על כל עזרה ותמיכה שתוכלו לתת לי. אני מקבל הודעות VPU recovery בזמן שאני משחק משחקים כבדים. זה קורה כל 10 דקות בערך (אין זמן קבוע), חשוב לציין שהטמפרטורה של הכרטיס לא עולה על ה 65 בזמן עומס (לא בעיית חימום). אני לא מקבל את ההודעות כשאני משחק משחקים ישנים וקלים יותר, אבל לפעמים גם במשחקים הישנים זה קורה פעם אחת כשאני נכנס למשחק במסך הפתיחה. יש לי כרטיס ATI Radeon 1950x pro מעודכן עם הדרייברים הכי חדשים (catalyst 8.10) ואני זוכר שעדכנתי את הביוס לפני חצי שנה בערך, יש לי את כל העדכונים מ windows update. אין לי מושג מה הבעיה. תודה לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  10. Started by Dubinka,

אני חדש פו,המליצו לי מאוד על הפורום למה ב FXP אן המון עזרה, תודה לכל מי שיעזור. שלום אתמול היתחדשתי ה מסך 22 אינץ של חברת LG הW2252TQ, חיברתי הכל כמו שצריך הפעלתי את הדריברים שלו, והגדרתי את ההגדרות הבאות: brightness = 90 Contrast = 20 Sharpness = 3 Resolution =1680 - 1050 Color TEMP = 6500K RGB = R-55,G-55,B-55 Gamma = 0 אחרי שסימתי להגדיר הפעלתי את המשחקים CRYSIS ו FAR CRY 2 בהגדרות האלו: 1680-1050, ULTRA HIGH או ב CRYSIS VH, וVSYNC ENABLE ,וAAX8 להלן התמונות מהמשחקים: CRYSIS http://www.zix.co.il/viewer.php?id=351779852.jpg http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1186488425.jpg http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1293263634.jpg FAR CRY 2 http://www.zix.co.il/viewer.php?id=537…

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  11. אז ככה כל כמה שבועות אני מפעיל את המחשב והמערכת לא עובדת בכלל, המסך לא נדלק והלוח אם מצפצף ואז הלוח אם אומר לי system failed due to CPU overclocking חשוב לציין שהמערכת בכלל לא ב OC!! לפני שנה בערך עליתי על "טריק" במאמצי למצוע פתרון לבעיה והוא: לכבות את המחשב להוציא סטיק אחד של ה DDR (יש לי 2 סטיקים כל אחד 512MB) ופתאום המחשב עולה כרגיל, כשהמחשב עלה אני מכבה אותו ומוסיף את הסטיק השני לחריץ אחר ממה שהוא היה בו מקודם והפלא ופלא הכל עובד בערך, יש לי 1GB של DDR כפי שאני רואה בהגדרות המחשב לי אך כשאני משחק משחקים כל כמה שניות המשחק נתקע הקול גם נתקע ונוצר מעיין רעש צורם שכזה ולאחר כמה תקיעות המשחק פשוט נתקע ולא חוזר לעצמו ואז אני נאלץ לכבות אותו בעזרת מנהל המשימות. אני משתמש ב …

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by dor0x,

המחשב שלי עושה ריסט כל שעה בערך כבר הרבה זמן חשבתי שאולי זה מערכת הפעלה וזה לא חשבתי שזה ספק כוח והחלפתי אותו ומה שנותר לי לדעת עם זה טמפטורה או משהו אחר שאתם חושבים לפי הSpeedFAN הטמפרטורה : Core 0: 40 Core 1: 34 Core 2: 38 Core 3: 36 המפרט של המחשב שלי הוא Q6600 Geforce 8600 2G ram

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. המחשב שלי חצי פועל... המפרט שלי: י E7200 @ 450 X 8.5 p31 DS3L 2X1GB G.Skill pc6400 4-4-4-12 HD 160GB WD Sata 2 HD 500GB Segate Sata 2 GForce 8800 GTS 320MB G80 CM 690 שהוא דיי חדש מלפני חודש. TR-TF 400 HEC. העניין הוא שהמחשב פועל אבל לא בדיוק. מהרגע שניסיתי לחבר את הצורב DVD IDE שלי המחשב לא רצה לעלות. המחשב נדלק אך 2 מאווררים פשוט לא רוצים לפעול. ואלה המאווררים של המארז במקרה. וכשניתקתי את הצורב המחשב גם לא רצה לעלות, אך הדלקתי את הרמקולים ושמעתי את המערכת הפעלה פועלת, וגם הצלחתי לכבות את המחשב דרך המקלדת (התחל>כיבוי>....) וזה כשאני לא רואה במסך כלום. ניסיתי לאפס את הביוס אך זה לא עזר. גם סוללה הוצאתי וגם עם הג'מפר אך התוצאה לא השתנתה. עצם זה שאני מפעיל את המחשב וח…

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  14. שלום, אני ממיר סרטי XVID לMPEG וההמרה מתבצעת עם תוכנה מסויימת, כל פעם שאני מפעיל את התוכנה אחרי איזה רבע שעה המחשב נכבה, זה קורא לי גם בעוד מקרים שיש עומס על המחשב. יש לי אנטי וירוס, ניסיתי הכל, סריקת וירוסים, טרויאנים, הכל..

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. 1 . הלוח מחלק מתחים בצורה לא תקינה 2 . הציפסט מתחמם - מתפקד לא טוב ( גשר דרומי / צפוני ) 3 . בעיה בתושבת של המעבד 4 . במאמץ הלוח מזייף ? זורק מתחים לא נכונים ? 5 . ספק כח גנרי ? למרות שהחלפתי מגנרי ישן לגנרי חדש ( המחשב משרדי מאוד בסיסי הכול הלחמות ) 6 . מאמץ שומעים את הכונן קשיח מרעיש אבל ב MHDD תקין _________________________________________________ יכול להיות שאלה הסיבות הקלושות שהמחשב שלי מזייף ?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  16. Started by frogface,

הלוח אם שלי הוא הוא Striker II Formula ויציאת המיקרופון לא עובדת יציאות השמע עובדות גם ה USB עובד בבקשה את עזרתכם !

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  17. שלום. לאחרונה המחשב שלי החל לכבות את עצמו או להתקע לעיתים קרובות. זה קורה בדרך כלל כשאני מפעיל תוכנות רבות (לא תמיד, אבל רוב הפעמים). המחשב עבד עד לא מזמן בלי שום בעיה, ועכשיו אפילו אם אני מפעיל כמה תוכנות, אבל פחות ממה שהפעלתי בעבר, המחשב נתקע או נכבה. מה יכולה להיות הסיבה לזה וכיצד אפשר לתקן? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  18. Started by Candy,

שלום לכולם המחשב של אבא שלי עשה בעיות בחודשיים האחרונים, כאשר לאחר עבודה ממושכת עליו הוא מתחיל לעשות כל מיני בעיות מוזרות. כמובן שפירמטתי אינסוף פעמים ואותה בעייה חזרה. לקחתי את המחשב לבדיקת מעבדה שתוצאותיה היו שהמעבד הוא זה שעושה את הבעיות. מדובר במעבד AMD Athlon 1800 אני חושב, או משהו מאוד דומה באותה סדרה (אני לא יכול לבדוק כרגע כי המחשב מנותק). מה לדעתכם עליי לעשות? חשבתי להזמין מעבד דומה ב-Ebay כי באמת חבל לי להוציא כסף על מחשב חדש. ואז חשבתי, למעבדים האלה אין אחריות לכל החיים? אני לא יכול להחליף אותו בפנייה ליבואן או משהו? אשמח אם משהו יודע פרטים או אם יש לו רעיון טוב. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  19. הי יש לי מחשב יחסית ישן. P4 2.4GHz, ולוח אם אינטל מסידרה 845. לפני שנה הוספתי זיכרון 512 ל-256 הישן שהיה לי, ולפני חצי שנה הוצאתי את ה 256 כי הוא התקלקל. אגב, הלוח אם תומך במהירות זכרון עד 333 והכרטיס שקניתי הוא במהירות 400~. לפני מס' חודשים שמתי לב שלפעמים המחשב פשוט נתקע: מצב freeze, לא מגיב לשום דבר כולל מקלדת ועכבר, והדרך היחידה להוציא אותו מזה זה ע"י ריסטרט מהכפתור בלבד. הוא יכול להתיקע באמצע עבודה/סרט, ולפעמים הוא אפילו לא עולה (כלומר נתקע עוד בדרך...) אני חשבתי שמדובר בבעיה של זיכרון או לוח אם. כדי לנסות לבודד את הבעיה פשוט הוצאתי את הזיכרון לפני מס' שבועות והחזרתי אותו לחריץ השני שבלוח אם. לשמחתי העסק עבד טוב ולא נתקע וחשבתי שהבנתי שהתקלה כנראה בחריץ הספציפי של הל…

• 10 תגובות
    • 4.9k צפיות
  20. Started by MOTI_YOSEF,

אז ככה קניתי מעבד סמפרון 3400 המחשב " במאמץ " קרס .. שזה אומר " אימיול , אתרים כבדים : ONE , ספורט5 , בלוגים עם מצלמות .. " , CAMASTASIA באתר ספורט5 למשל אם אני מגולל את האתר הוא נתקע ממשיך נתקע ורואים שהמעבד מגיע בשניה עם הגלילה ל 100 אחוז . אז אמרו לי " סמפרון חלש תקנה 4200 " קניתי 4200 אותו דבר חלש ביותר לא ראיתי שום הבדל אותם תופעות :'( בדקתי זכרונות קינגסטון 2GB 667 - MEMTEST תקין , בדקתי כונן קשיח MHDD תקין , בדקתי הורטוס יציבות תקין ... בדקתי טמפרטורה תקין , בדקתי כרטיס מסך OB עם 3DMARK תקין !!! את כל התוכנות ניסיתי תקין " במאמץ " תקוע ... החלפתי כמעט חצי מחשב הכול נשאר אותו דבר שניסיתי להחליף לוח אם נתנו לי אותו לוח משומש ( פלסטיקים מארז היו עליו ) בלי קופסא מקור…

• 9 תגובות
    • 964 צפיות
  21. שלום לכולם , לאחר שניקיתי את הזכרנות (והוינדוס עולה פשוט עשיתי "התעלם"), זה רושם לי לפני שהוא עולה) : כאילו שהחלפתי CPU ואני צריך לעשות משהוא בהגדרות ה-CMOS או משהוא כזה בתוך הביוס . (יכול ליהיות בגלל שהפרדתי את הסוללה ל-5 דקות וזה איפס לי את הביוס ?) תדוה לעוזרים !!!!! הביוס שברשותי : וד"א ראיתי את הטמפ' שלי בביוס והיא על 26 מעלות P-4 1.8 זה סביר ? (המאורר היחידי בתוך המארז פה זה של המעבד )

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  22. Started by insert,

אוקי השבוע קניתי מחשב חדש. המחשב הגיע בלי וינדוס ולכן אני זה שהתקנתי אותו . אחרי התקנת כל הדרייבים אני שם לב שאין לי סאונד במחשב (אחרי התקנת הדרייבר)+אחרי בדיקה בביוס שהכל תקין ומאושר שם הכרטיס קול הוא על הלוח ONBORAD מערכת הפעלה : Microsoft Windows Xp Professioal Service Pack 3 הלוח אם : Gigabyte GA-EP43-DS3L כרטיס קול : Realtek ALC888 7.1 תמונה עוד אחת ועוד אחת ממנהל התקנים אגב אני חדש פה אז עם עשיתי משהו לא נכון תתחשבו בי קצת שמעתי רק טוב על הפורום הזה במידה ולא במקום הנכון תעבירו מנהלים

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום, ברשותי הנייד MSI WIND. לאחר מספר ימי שימוש הלחצן השמאלי בעכבר אינו מגיב (כמו גם לחיצה על משטח המגע של העכבר), הלחצן הימני מגיב טוב והעכבר זז בצורה תקינה גם כן. כשחיברתי עכבר BLUETOOTH ניתן ללחוץ על כל הלחצנים בצורה תקינה. מה דעתכם בעיה בחומרה? (פתאום גם המשטח לא מאפשר לחיצה עליו וגם הלחצן השמאלי יחד?) ניסיתי להסיר את מנהל ההתקן ולתת לWIN להתקינו מחדש ולא עזר.. רעיונות? תודה.

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  24. שלום , קיבלתי אתמול את המחשב החדש שקניתי לאבא שלי , T61 . אבא שלי עובד עם תוכנה שמשתמשת בפלאג הגנה שמתחבר ל 25 פינים ובמחשב החדש אין חיבור כזה (בישן שלו יש , אגב). אז מראש כבר קניתי ב EBAY כבל מ USB ל 25 פינים - נקבה , זול כזה ב 5 דולר. הבעיה היא שה WIN XP מזהה אותו בתור USB Printer port משהו כזה וכנראה שלכן התוכנה לא מזהה את הפלאג שמחובר דרכו. מישהו יודע איך אני יכול לגרום למחשב לזהות אותו? ניסיתי להתקין פורט של LPT אבל זה לא עוזר. זה ממש חשוב כיוון שבלי זה התוכנה לא עובדת. תודה חברים

• 13 תגובות
    • 6.4k צפיות
  25. Started by MOFRA,

יש לי דיסק קשיח רגיל שחיברתי אותו באמצעות מתאם למחשב הנייד שלי עכשיו הוא הפסיק לעבוד מה שהוא עושה זה קולות כאלו של תעינה ואז המחשב מראה לרגע כונן F ואז הוא כאילו נופל והכונן נעלם דבר חשוב נוסף זה כשהוא מחובר רק לחשמל בלי כבל נתונים הוא עובד רגיל ולא עושה קולות מוזרים ניסיתי להקפיא אותו לא עזר

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים