תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,310 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב מבוסס P4 שקיבלתי ממשהו. המחשב למשך כשבועיים עבד ואז לפתע יום אחד הוא לא עלה. הוא אפילו לא מבצע POST. רואים ושומעים את כל הרכיבים נדלקים אך שום דבר לא קורה. ניסיתי כבר להחליף זיכרונות, כ.מסך ו-HDD ושום דבר לא עבד. מה לעשות (חוץ מלקנות חדש )? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום. אני היום חיברתי תכרטיס מסך ואת כל הכבלים אחרי התיקון... ופיתאום זה רושם לי : No Video Input אל תגידו לי לחזק תכבל הכחול ואת הכרטיס מסך כי חיזקתי... מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
לאחר פירוק כל הרכיבים התברר שהלוח אם כנראה מקצר את ההפעלה של המחשב (הלוח חובר למעבד בלבד וקירור על השולחן , כולל ספק כמובן) , המחשב נדלק לכמה שניות ואז נכבה , הבדיקה גם נעשתה עם מעבד נוסף. בנוסף כנראה הבעיה נובעת מהתושבת של המעבד , אשר גם היא נוקתה בזהירות בעזרת כהל. האם ניתן לתקן את הבעיה או שאין טעם וכבר כדאי לרכוש לוח אם חדש ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לשתף אתכם בבעיה איתה אני מנסה להתמודד כבר תקופה ארוכה: יש לי מחשב ישן מבוסס AMD Duron 900MHz (ללא OC) לוח אם VIA AK73 PRO 3X256MB SDRAM (יצרנים שונים) כרטיס מסך RIVA TNT 32MB מע' הפעלה Win XP Pro SP2, Mandrake Linux 10.0 במשך תקופה אני סובל מתקיעות ב-XP בלבד: המסך קופא, המקלדת לא מגיבה והמחשב חוטף בעיטה ב-Reset. ב Linux לא ראיתי תופעות כאלה. יש לציין שחששתי מהתחממות- פתחתי, ניקיתי (פלאגים, פלטינות, שמן ברקס וכו')- לפי תוכנת המוניטור של VIA, המחשב עובד בין 40 ל-45 מעלות ולמרות זאת, הבעיה חזרה. לאחר פירמוט Win XP Partiion והתקנה מחדש, הבעיה חזרה. חבר שמבין קצת יותר ממני יעץ לי להחליף כרטיס מסך ונתן לי לנסות RIVA TNT 16MB ענתיק. כבר כמ…
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום כבר דיי הרבה זמן שלא העברתי שירים מהמחשב לנגן שלי. בפעם האחרונה לקח להעביר 10 מגה בתוך שניה והיה ברור לי שיש לי USB 2 אתמול החלטתי לעדכן את הנגן עם השירים החדשים שלי אבל הוא פתאום מעביר 10 מגה ב-10 שניות. הבנתי שמשהו לא בסדר בדקתי בdevice manager ובאמת לא היה רשום enhanced ליד שום דבר בקטגוריה של הUSB אחרי חיפוש בגוגל בדגם של הלוח אם שלי, ראיתי שבאמת אמור להיות לו USB 2 הורדתי עידכון chipset driver של הלוח אם שלי וזה לא עזר. כשאני מכניס את הנגן ל-usb הוא נותן לי הודעה שההעברה תתבצע באופן מואט עקב כך שאין לי usb2 במחשב (הנגן תומך בusb2 100%) הדגם של הלוח אם שלי הוא: Asus P5GD1 Pro אולי אני עושה משהו לא כמו שצריך. אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש על כל עזרה ותמיכה שתוכלו לתת לי. אני מקבל הודעות VPU recovery בזמן שאני משחק משחקים כבדים. זה קורה כל 10 דקות בערך (אין זמן קבוע), חשוב לציין שהטמפרטורה של הכרטיס לא עולה על ה 65 בזמן עומס (לא בעיית חימום). אני לא מקבל את ההודעות כשאני משחק משחקים ישנים וקלים יותר, אבל לפעמים גם במשחקים הישנים זה קורה פעם אחת כשאני נכנס למשחק במסך הפתיחה. יש לי כרטיס ATI Radeon 1950x pro מעודכן עם הדרייברים הכי חדשים (catalyst 8.10) ואני זוכר שעדכנתי את הביוס לפני חצי שנה בערך, יש לי את כל העדכונים מ windows update. אין לי מושג מה הבעיה. תודה לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד סוני VIO, הבעייה כזאת המסך לא תקין אבל עבד עם יציאת VGA hdmi, נמחקו לי קבצים בהרשאת המנהל ובעקבות כך לא יכלתי להתקין כלום במחשב ,וכל דבר דרש את ההרשאת מנהל ,לאחר אינספור ניסיונת לתקן את המצב ללא הצלחה כולל ניסיון פירמוט שלא צלח(לא הצלחתי להגיע לביוס) , פירקתי את האר הדיסק של המחשב הנייד חיברתי אותו למחשב אחר, פירמטתי אותו והתקנתי ווינדוס 7 העברתי את האר דיסק חזרה למחשב הנייד ,ואני לא מצליח לקבל תמונה דרך VGA HDMI יש משהו שאני יכול לעשות? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. בזמן האחרון יש למחשב שלי בעיה של ניתוק פתאומי מהאינטרנט אחרי כמה זמן שהוא מחובר. אם למישהו הבעיה מוכרת או ידוע מוזמן להגיב ולתת פתרונות. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצורב הוא מסוג סוני DVD RW DW-D23A הוא לא מצליח לקורא דיסקים ולצרוב. כאילו אין לו כוח לסובב את הדיסק. אבל הוא נפתח ונסגר מה הבעיה מה אני צריך לעשיות?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
קניתי מערכת חדשה, הלוח הוא h87 hd3 והוא מזהה לי את הssd והסידירום בלבד, למרות שהhdd עבד לפני רבע שעה עם המערכת הישנה ללא כל בעיה האפילו לא הוצא מהמארז בזנן התקנת הלוח ושאר הרכיבים, ההארדיסק הוא sata2 של סמסונג
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי קיבלתי לאחרונה את המחשב נייד של אסוס דגם Vivobook s15 s533 ואני מנסה למצוא את האיקולייזר במחשב של תוכנת ה REALTEK. מה שמצאתי זה את ה REALTEK AUDIO CONSOLE אך אין שם אופציית Sound effects וכו . יש הצעות איך לתקן את זה? או להגדיר ככה שיהיה אקולייזר ואפקטים?
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שאלה קצת מפגרת, אבל מעולם לא הורדתי מתוך האתר שלהם אלא תמיד התקנתי את הדיסק. כשאני נכנס לתמיכה באתר שלהם מופיע לי: Audio Chipset LAN SATA RAID/AHCI וכו' האם אני צריך להוריד את כל מה שנמצא בכל אחד מהם? (בחלק יש יותר מדרייבר אחד)? האם צריך להוריד גם מה שמופיע תחת bios ו-utility?
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
- 3 followers
-
-
-
טוב הבוקר לוח האם שלי החליט שהוא עושה מעכשיו מה שבא לו... המחשב לא נידלק. בסוף נואשתי וביצעתי CLEAR CMOS סה"כ מדובר בלוח מסוג ABIT IP35 + זכרונות DDR2 800 + מעבד Q6600. לאחר איתחול מוצלח (יש BOOT) שמתי לב שהזכרונות לא רצים במהירות הנכונה. מסתבר שהלוח קובע כל פעם באופן קבוע יחסים שונים לזכרונות ממש שקבעתי בביוס (מהירות תדר בסיס למעבד 266): DEFAULT - אמור להיות 1:1.5 אני מקבל מהירות של 1066 לזכרונות. 1:1.5 אמור לתת 800 - נותן גם כן 1066. 1:2 - כמובן גם נותן 1066 לזכרונות. 1:1 ו 1:1.2 - לא עולים. 1:1.25 נותן יחס של 5:3 ומהירות של 886 לזכרונות. 1:1.66 נותן יחס של ??? ומהירות של 906 לזכרונות. - אין לי מושג מה קורה פה. בקיצור כל נושא היחסים של הזכרונות בלוח התחרפן -…
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
כבר בערך חודשיים או שלוש אני סובל מהבעיות האלה ואין לי מושג איך לאתר את הבעיה, אני מניח שהבעיה היא בחומרה ומשהו במחשב הזה גמור, אבל אני לא יודע איך לצמצם את האפשרויות. יש לי מגוון תקלות די רחב, והדבר המעניין הוא שהן קורות בעיקר אחרי שהמחשב נדלק\הווינדוס עולה, ומתישהוא הבעיה "מסתדרת" והמחשב יעבוד כרגיל עד שאכבה אותו ואדליק אותו שוב ביום למחרת. התקלות שאני מקבל הן - 1. המחשב פשוט קופא כמה דקות אחרי שהווינדוס עולה -קורה לי 90% מהזמן כשהווינדוס עולה לראשונה אחרי שהמחשב היה כבוי. 2. BSOD - כל מני errors שונים, אבל הכי נפוץ זה 0x00000e, וBCcode 1e בדו"ח הזה שקופץ לי כשהווינדוס שוב עולה. קורה די ברנדומליות. לפעמים אחרי התקלות האלה, הווינדוס פשוט לא יעלה - המחשב ייתקע לפני הboot,…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מקודם פירמטתי תמחשב לwindows xp home edition sp 2 עשיתי סריאל במהלך ההתקנה ועכשיו הוא אומר לי שיש לי 30 יום לוינדוס הזה שמעתי שיש פאץ שבשנניה מבטל את זה אפשר אותו ? תודה רבבה לעוזרים http://imageshack.us/photo/my-images/854/asfasfx.jpg/
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ננסה את חכמת ההמונים שתי שאלות בנוגע לג'ימייל: 1. ג'ימייל מקבץ מיילים על פי קריטריון מסוים. אני רוצה להעביר חלק מהקבוצות לחשבון ג'ימייל אחר. כשאני עושה העברה, זה מעביר רק את המייל האחרון בשרשור. האם יש אפשרות להעביר את כל הקבוצה? 2. לאחרונה הם שינו את התנאים שלהם וכל כניסה לחשבון מחייבת להיות ליד הפלאפון. האם יש דרך לבטל את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מסתכל בדואר יוצא ואני רואה שבמחצית השניה של 2021 אין לי דואר יוצא, למרות שאני יודע ששלחתי. האם יש רעיונות לאן הדואר נעלם?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
- 1 follower
-
-
when my PC is starting there are some software that stuck him. when i press Ctrl+Alt+Del i see that the CPU Usage is on 100%. what to do?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק עם מערכת הפעלה עליו הגודל הכללי שלו הוא 100 ג'יגה (זה PARTITION לא הרדיסק שלם). אנ בודק באפשרויות והוא אומר לי שהנפח שבשימוש הוא 96 ג'יגה מתוך 97. עכשיו אני נכנס לדיסק מאפשר לראות את כל הקבצים הנסתרים ואת קבצי המערכת הנסתרים , מסמן את הכל וסך הכל הוא מראה לי שיש לי 64 ג'יגה בשימוש. עשיתי בדיקת דיסק של WINDOWS וזה לא השתנה. עשיתי ניקוי ואמרתי לו שינקה גם את הRRECOVEY שלו פרט לנקודה האחרונה-גם לא עזר אני באמת לא יודע כבר מה לעשות ואני ממש לא רוצה לפרמט את הדיסק מכיוון שזה הרדיסק עם מערכת הפעלה. ??? תודה לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב בן חודשיים-שלושה ומאז שהמחשב פועל לפעמים המסך מהבהב ואחרי כמה דקות המחשב עושה ריסט בעצמו. לדעתי הבעיה בספק כי הוא ג'נרי 500W ולא בכרטיס מסך. מפרט המחשב של החבר: cpu: core2duo e2180 M.board:gigabyte 945 mem: 2GB 667MHZ gpu: 7300LE-7200 200GB ספק ג'נרי יש לכם מושג מה הבעיה-לדעתי היא בספק...
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
הי, החידה עדיין בתוקפה. משהו קרה והוא לא מנצל את הCPU עד הסוף. מקסימום מגיע ל30%. אבל זה לא שהוא טס אלא הוא מרנדר בעריכה לאט לאט. פעם הוא היה טס. חשבתי שזו בעיה שלמערכת הפעלה וקניתי סיגייט טרה אחד, דנדש ומהיר, התקנתי עליו מערכת הפעלה ויסטה 32 מחדש ואת תוכנת עריכה, ועדיין. אולי מדובר בסטינגס לא מתאימים בביוס? יש שם משהו להגבלת שימוש בCPU? העלתי תמונות של CPUZ. אודה לתשובותיכם הטובות. חגי [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש במחשב של חבר שלי תקלה מוזרה המחשב נדלק, מראה את הלוגו של פנטיום 4 ואחרי זה מסך שחור אחרי כמה דקות מרגע ההדלקה ואחרי כמה ריסטרטים אין שום תצוגה על המסך חוץ ממסך שחור אפילו לא הלוגו של הפנטיום 4 כל החיבורים מחוברים כמו שצריך, ניקיתי מגעים לזיכרונות,כרטיס מסך וכל המאווררים פועלים אני חושב שהבעיה בספק מה אתם אומרים?? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב הכל הולך חלק ברגע שזה מגיע להתקנה של הווינדוס המחשב מאתחל את עצמו (ריסט) כל פעם במקום אחר לפעמים זה מתחיל את ההתקנה ומאתחל את עצמו ולפעמים זה אפילו לא מגיע לזה... ניסיתי לנקות מאווררים וזה לא עזר ניסיתי אולי זה בעיה בזכרונות זה גם לא זה... אם יש למישהו מושג מה זה תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-