עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by -Tal-,

אהלן, יש לי 6 USB, 2 מקדימה ועוד 4 מאחורה. רק 1 מקדימה מצליח לזהות דברים שאני מחבר אליו... השאר אומרים שי אפשר לזהות. לדוגמא אני מנסה לחבר דיסק און קי לכל ה 4 מאחורה, אף אחד לא מצליח לחבר אותו, ואז שאני מחבר אותו לאחד מקדימה הוא כן מצליח. אשמח לעזרה... מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום, פעם ראשונה שאני מפרסם פה הודעה, מצטער מראש תודה !

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  2. מישהו יודע מה קורה פה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  3. זימזומים כמו טעינה ופריקת קבל

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  4. Started by ageslayer,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים ובזמן האחרון אני שם לב שהמעבד והכ"מ מתחממים מאוד. בדקתי באמצעות כמה תוכנות וראיתי שהטמפ במעבד מגיעה ל68 והטמפ' בכ"מ מגיעה ל78 בעומס(משחקים). בכ"מ, המאוור היה על אוטומט ברגע ששמתי אותו על 45% קבוע הוא בקושי עובר את ה60 מעלות בעומס. דיברתי עם KSP(משם קניתי את המחשב) ואמרו שזה בגבולות הסביר ושכנראה אין בעיה ושאולי כדאי לשים מאוור חזק יותר למעבד. המלצות? תודה מראש. הנה המפרט: דגם מחשב: computer מעבדי ‏AMD: Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8690 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי ‏AMD: GIGABYTE …

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  5. Started by haim652,

שלום, יש לי בעיה עם המחשב שקורת לפעמים ואני לא יכול לדעת מתי היא תקרה, היא בדרך כלל קורת לאחר שאני משחק משחק כבד (בד''כ) זה יכול להיות גם סתם לפעמים, למרות שנדיר, אחרי שאני סתם עושה ריסט למחשב. (כשזה במחשק זה פשוט נתקע ואני לא יכול לעשות כלום אלא ריסט, וזה קורה אחרי שאני משחק באותו המשחק אחרי כמה זמן, יכול לקרות אחרי 5 דק' ויכול להיות אחרי 20 דק') כשני עושה ריסט למחשב כשהוא עולה ישרת עוד בתחילת המסך יש לי הרבה כמו פיקסלים מוזרים כאלה או איזה משהו שמסתיר לפעמים את הכתוב במסך, וזה ככה עד שעולה הווינדוס, וכשעולה ווינדוס איאפשר בכלל להבין מה אני רואה במסך מרוב כלכך הרבה דברים מוזרים כאלה שעל המסך, קשה לי להסביר את זה, אני אנסה להוסיף תמונה בהמשך אם אוכל, בנתיים אם משהו יוכל ל…

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  6. שלום, ראשית אני מתנצל על הסיפור הארוך - אני רוצה להיות מדויק עם הפרטים והפעולות שביצעתי. המפרט בצד וגם למטה. קרה לי משהו מוזר כשהפעלתי את המחשב אתמול - עלה המסך עם הלוגו של של ASUS וזהו. פה הוא נתקע ולא המשיך לעלות ולא נתן לי להיכנס ל-setup של ה-bios. ניסיתי לעשות reset ולחצתי מההתחלה על DEL כדי להיכנס ל-setup, יש הודעה Entering setup... אבל בזה זה נגמר ונתקע. עשיתי שוב reset ולחצתי על TAB כדי לראות את ההודעות (במקום הלוגו), הוא זיהה את המעבד ובדיקת הזיכרון עברה בהצלחה, אבל הוא נתקע. לאחר עוד כמה נסיונות, כיביתי וניתקתי חלק מהכוננים (קשיח SATA ו-2 ה-DVD) אז הוא עבר את שלב הלוגו והציג את בסוף הודעות ה-BIOS את ההודעה: **Warning*** Your system maybe overclock fail or POST in…

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  7. תקשיבו ידידה שלי עשה משהו והיא לא יודעת מה היא עשתה , היא נגעה בהגדרות של הפתיחה , אבל אני לא במחשב שלה , ככה שאני לא אוכל להביא תמונה אבל אני יכול להביא את זה: ולה יש הפוך מזה , ועכשיו , נכנסתי לחשבונות משתמשים , ואז ל ,"שנה את אופן הכניסה, או הניתוק , של המשתמשים. אצלי אפשר להכנס לזה , תמונה: . עכשיו אצלה , דבר 1, לא מסומן כלום , דבר 2, כתוב לה שגיאה משהו אם : Netlogon, למחוק אותו או משהו כזה נשמות. מה עליי לעשות ? , תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 942 צפיות
  8. Started by דוד וויינגלס,

מחפש לוח אם תואם למעבד מסוג intel core i5-3470 3.2 ghz עבור מחשב ישן. במידה ואני מחליף רק לוח אם אני צריך גם לעדכן את ה bios של המחשב או שמספיק רק להחליף?

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  9. Started by johny,

יש לי מחשב ווינדוס 98 ובו 2 כונני סידי רום. לפתע מערכת ההפעלה לא מזהה סידי רומים. פשוט אין כוננים כאלו. בביוס BIOS לעומת זאת הכוננים מופיעים... איך זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  10. Started by zeevc,

יש לי לוח אם k8nf-9 של ג'יגה בייט הגרסה שהייתה לי ב bios הייתה f1 עדכנתי את הביוס לגירסה f4. העדכון עבר בהצלחה אך מאז הכרטיס רשת הפסיק להגיב. התקנתי כרטיס רשת בנוסף והוא עובד. הגדרתי את כל ההגדרות האפשריות בביוס, הכרטיס מופיע ב device manager כתקין לגמרי. אם למשהו יש רעיון לגבי איך אני פותר זאת אני אודה לכם מאוד. פרטי המחשב הם: מעבד: amd athlon 64bit s939 +3500 לוח אם:nforce 4 4x k8nf-9 זכרוןן: 256*2 dual chanel ddr 400 של קינגסטון כרטיס מסך: ati radeon x700 pro pci e

• 9 תגובות
    • 942 צפיות
  11. Started by dolevzoraa,

טוב חבר'ה שמעו שאני מדליק תמחשב לוקח לו המון המון המון זמן לעלות וגם אז שהוא עולה צריך לחכות עוד קצת בשביל שאני יוכל לעלות תוכנות ואם אני ילחץ והמחשב לא יהיה מוכן זה יתקע חודשיים וחצי ככה אחרי שקניתי תמחשב היה עליו פול תוכנות והוא זז מהר שהדלקתי אותו מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה ואיך מסדרים את זה ? והוא בזמן האחרון נתקע הרבה נ.ב מחשב נייד

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  12. Started by Budi Franco,

בעיה בהתקנת DRIVER מה מומלץ לעשות תודה רבה מראש

13. Started by spot,

התמונה במסך המחשב שלי קופצת. בתחילה חשבתי שמדובר בוירוס ולכן פירמטתי את המחשב אך התופעה שוב חוזרת על עצמה. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  14. היום פתאום שמתי לב שחלק מהמשחקים עובדים לאט (קרטועים קלים, גם בשולחן העבודה). בדקתי עם SisoSandra ואכן ביצועי המעבד קוצצו בחצי (50%) מהנורמל (XP2500@3200, Twinmos 512MB 3200): תמונה עליונה: זכרון, תמונה תחתונה: מעבד) בדקתי ב-Task Maneger והכל נראה תקין: לא זוכר שהתקנתי שום תוכנה לאחרונה. לא התעסקתי עם שום רכיב (המחשב לא נפתח בחודשיים האחרונים), אותו כנ"ל עם הביוס. בדקתי וירוסים (NAV2004 מעודכן), Ad-Aware - לא נמצא כלום. מישהו יכול להושיע? מה קורה פה? רעיונות?

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  15. לא הצלחתי לתקן עם CD של חלונות 7 עכשיו המלצה קטנה למי שמחפש ביטחון בעבודה התקנתי חלונות 7 מחדש - עבר במהירות מאחר ומדובר על SSD כל מה שחשוב נמצא בגיבוי ענן חינמי אצל גוגל ועוד חברה נוספת הדואר של גוגל ממילא מחוץ למחשב בקיצור תוך שעה המחשב עבר פירמוט כולל התקנה מחדש של חלונות, אופיס, אנטי וירוס וכל הדרייברים. והכל כרגיל.

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  16. Started by Boomer,

זה התחיל לפני מספר ימים. כמעט כל פעם שאני משחק במשחק, שומע שיר או רואה סרט המחשב נתקע ואפשר ללחוץ רק על reset. אם יש בדיוק מוזיקה/קול כשהוא נתקע אז יוצא ביפ לא נגמר מהרמקולים. פעם בכמה זמן זה פועל בלי להיתקע להרבה זמן... עדיין לא גיליתי את מוקד הבעיה... בהתחלה ניסיתי לשנות דרייברים - לא עזר... אחר"כ שמתי לב שהמאורר על המארז מקרטע אז ניתקתי אותו מחשש שהקירטוע גורם לזה. אחרי זה ראיתי שגם המאורר של ה- Geforce 4 Ti לא פועל בכלל והייתי משוכנע שזאת הבעיה (הכרטיס היה מאוד לוהט בגלל זה). היום - לאחר שלושה ימים המאורר הזה פתאום חזר לפעול והכרטיס כבר לא חם, אבל המחשב ממשיך להיתקע!!! הטמפ' של המעבד ושל הלוח אם בסדר גמור - בדיוק כמו שהיו תמיד. למישהו יש מוסג מה זה או איך אפשר לסדר את…

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  17. Started by Anitz,

לא יודע איפה לרשום את זה אין פורום הארדיסקים.. אז אני כותב פה. קניתי מחשב לפני 10 חודשים ובלה בלה בלה כל חודש הוא בתיקון..כמו שפתחתי את האשכול הקודם לפני איזה חודשים. אחרי שחזר אליי מתיקון של 3 שבועות, שוב יש לו את אותה הבעיה. המחשב מחברת YardenPC שבתל אביב, כל חודש הוא בתיקון. כל פעם יש בעיה אחרת במקרה הזה יש פעמיים את אותה בעיה, והיא - המחשב לא מזהה את ההארדיסק! מה שהכי מוזר זה. אני מוציא את התקעים של המחשב ומחכה איזה שעה שעתיים. פתאום המחשב כן מזהה אותו !! אבל למשל אני משחק בסיאס. באמצע משחק המחשב יכול להיכבות וזה לא יזהה את ההארדיסק.. אחרי שהוא נכבה עושה מסך כחול ואז ריסט, מגיע למסך שחור שכתוב בו משהו - Select boot davice ניסיתי הכלללל אבל הכללללל!! החברה שקניתי גם ל…

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  18. Started by MIKIBHS,

אני מקווה שאני באגף הנכון של הפורומים. יש לי מחשב שהבן שלי הריץ בו את שני המשחקים הראשונים של Assassin's Creed לאחרונה רכש את Assassin's Creed Brotherhood וגם הוא עבד טוב על המחשב. לפני כשבועיים הייתה אצלי הפסקת חשמל בבית שחזרה על עצמה מס' פעמים וגרמה לכיבוי המחשב ואפילו לאי אפשרות להעלות את המחשב לפעולה. ניתקתי את הסוללה על לוח ה M שלמעשה איפס את ההגדרות של המחשב והכל חזר לעבוד רגיל מלבד המשחק Assassin's Creed Brotherhood . פשוט הוא מקרטע , משמע לא סוחב. בתכלס אני לא זוכר שלפני הבעייה שיניתי הגדרות במחשב (אני מגדיר עצמי כלא מבין בתחום) כך שאני מנסה להבין היכן יכולה להיות הבעייה, אך ללא הצלחה. (הערכתי שזה קשור איך שהוא ל כרטיס מסך- התקנתי אותו מחדש, שדרגתי דרייבר אך ללא ה…

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  19. Started by Oz.,

שלום, אמממ קרתה לי בעיה גדולה מאוד... התקנתי אצל אח שלי True image 10 לאחר קצת משחק (אני מודה) עם התוכנה, אומנם לא סימנתי את הכונן שנעלם (F;/) בחיים אלה רק את C:\, אך להפתעתי הרבה כונן F פשוט נעלם כלא היה. זאת אומרת שגם 50 ג'יגה הלכו מהמחשב. עכשיו אני צריך 2 אפשרויות: או להחזיר את הכונן, או ליצור כונן חדש. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  20. Started by WarMachine,

אז ככה אני לא אקצר אלא אכתוב את כל הסיפור עד עכשיו. הורדתי את הדמו של פיפ"א 2004 והתקנתי, הרצתי את הדמו הכל טוב ויפה עד השלב שבו אמור לעלות המגרש עם השחקנים יענו המשחק עצמו וברגע הזה המסך נכבה ואין שום אפשרות לצאת מהמשחק אז עשיתי ריסט. לאחר הריסט וטעינת הווינדוס המסך שוב פעם נכבה וכך מספר פעמים עד שלבסוף הוא לא נכבה והצלחתי להגיע לווינדוס(מצב רגיל לא "בטוח"). חשבתי שאולי מדובר בדרייברים אז התקנתי את הדרייברים 45.23 של נוידיה (יש לי טיטניום 4600) במקום הדרייברים הישנים שהיו 44.03. אחרי ריסטרט עלה הווינדוס כרגיל, שוב נכנסתי למשחק והרי אותו דבר בדיוק, מסך נכבה, מחשב לא מגיב, ריסטרט ושוב מסך לא נדלק ואחרי כמה פעמים המסך נדלק והנה אני פה רושם על הבעיה. אז אם יש למישהו רעי…

21. שלום למי שקורא אני חדש בפורום .. יש לי בעייה מעצבנת ... אני רוצה לעשות רשת אבל כשאני מוסיף כרטיס רשת נוסף הלוח לא מזהה לי אותו ..!! ערכתי בדיקה קטנה חיברתי את הכרטיס הרשת החדש ל מודם (ROUTER) של נזק (בזק) והוא לא הראה לי נורה של LINK דולקת !!! לפי זה קבעתי שהלוח לא מזהה לי תכרטיס .. האים יש איזה ג'אמפר בלוח אם שעושה מין combo לשתי כרטיסי הרשת .. בבקשה תעזרו לי אני השתגעתי כבר ??? תודה רבה מראש DeMoN :-\

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  22. Started by assaf83,

שלום יש לי בעיה במחשב הישן שלי והאמת לא יודע ממה היא נגרמת מה שקורה זה כזה דבר: המחשב לא תמיד נדלק זאת אומרת המאוורר של המעבד פועל ושומעים את הרעש שהוא עובד יעני אך כאילו אין לו עוצמה מספיק והוא לא נדלק ( הכוונה שלי בנדלק שיש ציפצוף קטן כזה ואז הוא מאתחל את עצמו ורואים כבר על המסך שהביוס עולה וכו') . אני יכול להדליק ולכבות אותו מיליון פעם ..נגיד על כל עשרות פעמים הוא מצליח להידלק פעם אחת. כאילו הוא לא מקבל עוצמה מספיקה להידלק לא יודע... ממה זה נובע הדבר הזה? ואיך ניתן לטפל בזה למניעתו? בתודה אסף

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  23. Started by TNILI,

לפני חודש קניתי מחשב חדש , במיוחד בשביל משחקים טובים והכל . בהתחלה הכל עבד פיקס ואז פתאום המסך כל הזמן התחיל להכבות וכדי להדליק אותו אני צריך ללחוץ על איזה כפתור במסך , וכשאני מנסה לפתוח משחקים הוא מראה לי את ההודעה הבאה: כאשר בכלל יש לי RAM פי 4 אולי ממה שכתוב. איך זה הגיוני שכתוב שיש לי כל כך קצת RAM? יכול להיות שהכרטיס מסך דפוק או מה ? הוא חדש לגמרי ... חשוב לציין שפעם בכמה ימים פתאום המשחקים כן עובדים פיקס אבל אם אני משחק בהם יותר משעה אז המסך נכבה וכל הפרוצדורה חוזרת על עצמה ..

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  24. 4 קבצי מינידאמפ, המחשב החל לקפוא עם המסך הכחול הזה... בנוסף מרבה להתקע או לקפוא... משהו אומר לי שזה קשור ל INTERNET EXPLORER 8 שהתקנתי... בקיצור - מצורפים קבצי מינידאמפ אשמח אם מישהו מכם יוכל לעזור לי לפענח אותם... תודה... [attachment deleted by admin]

25. Started by kfirbep,

ש לי ממיר yes hd רגיל ואני רוצה לחבר אותו למסך מחשב, למסך יש רק חיבור dvi אחד (samsung syncmaster bx2335), הייתי רוצה לחבר את הממיר של yes למסך מחשב (לפי מה שהבנתי צריך גם חיבור לקול אז יש לי מערכת של pure acoustics yoo22) אוכל מיני חיבורים במחשב עצמו בשביל הסאונד. אשמח לדעת איך אני יכול לחבר את הממיר למסך מחשב כך שיעבוד כמו שצריך גם הווידאו וגם האודיו? בנוסף אשמח לדעת איך זה יעבוד מבחינת הממיר והמחשב? האם כשאני ארצה להשתמש במחשב אני אצטרך לחבר את הכבל של המחשב למסך וכשאני ארצה להשתמש בממיר אני אצטרך לחבר את הממיר למסך? אם כן זה יותר מדי טרחה בשבילי אז האם יש דרך לשלב את המחשב ביחד עם הממיר שיעבדו על המסך בלי שאני אצטרך לחבר ולנתק כבלים כל הזמן? תודה על העזרה!

דיונים חדשים בפורומים