עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by etay44,

החלפתי שוב את הלוח אם שלי של אסוס P4P800SE ועדיין אני שומע קול של גיצים מפרט על המחשב שלי: יש לי 9 מאווררים וספק כוח של 380 וואט אמממ מה עוד יכול לגרום לגיצים??? :s05: :s05: כי אמרו לי שזה לא הלוח מפני שהחלפתי אותו 3 פעמים בחדש מה לעזעזל יכול להיות הבעיה :-\ :-\ בבקשה אני כבר נואש

• 11 תגובות
    • 935 צפיות
  2. Started by mb512,

שלום במחשב הנייד שרשמתי הודעה קודמת יש בעיה אני לא יכול להכנס למחשב בגלל שיש חסימה של סיסמא ששמתי ושכחתי הבעיה היא שגם לאדמיסטטור יש סיסמא אז ככה אי אפשר למחוק את הסיסמא למישהו יש רעיון איך אפשר לפרוץ את נסיסמא וכמו הודעה קודמת אין לי כונן סידי אולי יש דרך הfloopy תודה רבה

3. היום קיבלתי את הכרטיס אחרי שהתקנתי דריבירים ואת התוכנה אני מתחיל לראות\לשמוע רדיו\טלוויזיה ובשניהם אחרי כמה דקות או אפילו שניות הסאונד פשוט נעלם אני בודק בפאנל של הכרטיס קול של הNF2 וגם שם אני רואה שהוא לא מקבל שום סאונד מהINPUT או בכלל סאונד משום מקור (רק התוכנה הזאת עובדת) אם אני מעביר לTV או בחזרה לרדיו הסאונד חוזר ואח"כ עוד פעם נעלם יש למישהו פתרון ??

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  4. Started by iem,

שלום אנשים ! קניתי זכרון מסוג : חברת: Twinmos נפח: 256MB DDR-DIMM מהירות: PC3200 CL2.5 עכשיו... הזכרון הזה כאשר אני מפעיל אותו לבד או ביחד עם הזכרון הקיים לי במחשב (תיאור מלא בקבצים), הוא גורר אי הפעלת המחשב בכלל.... כאשר אני מחזיר הזכרון המקורי למקומו הכל שב לקדמותו. What seems to be the problem ?? 10X ! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  5. Started by most,

שבת שלום הלוח נקנה בחו"ל (חדש באריזה) המובנה פועל תקין כאשר אני מתקין כ.מ חיצוני אין תצוגה (ניסיתי שני כרטיסים) עשיתי שינויים בביוס (למרות שלדעתי הלוח אמור לזהות שיש כ.מ חיצוני) האם מישהו מכיר את הלוח ויכול להדריך אותי מה לעשות בברכה

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  6. Started by orendia,

היי לכולם, אני מנסה לתקן את המחשב שלי לאחר שקרס. ההודעה שמתקבלת היא Scanning BIOS Image in Hard Drive Can Not Find BIOS Image in Hard Drive ניסיתי לעשות לו עדכון ביוס להורדתי מאינטרנט אך ללא הצלחה הוא בכלל לא מפעיל את כונן הדסקטים ומשמיע רעש של צפצוף מעוות אולי מישהו יכול ליעץ לי מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  7. ניסיתי לחבר את הטלוויזיה (לא LCD) למחשב (כ.מסך geforce 8800gt). קניתי כבל וחיברתי את כרטיס לטלווזיה נכנסתי ללוח בקרה של הכרטיס ועשיתי את כל מה שצריך לעשות שמה, אחרי ששינתי את ההגדרות היו כמה הבזקים על הטלוויזיה של המסך ואז כלום. אני לא יודע כבר מה לעשות. עזרה בבקשה. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  8. Started by j,

שלום לכולם, אחת לכמה זמן - נע בין כמה שעות לכמה דקות תלוי במצב רוח של המחשב - המחשב נתקע על מסך שחור, לפעמים מהבהב בין התצוגה למסך השחור ואז עושה ריסטרט? הציעו לי להתקין ווינדוס מחדש.. האם זה קשור? מה אתם אומרים? המחשב עצמו הוא מחשב שהיה די חזק לפני 6 שנים: AMD 3800X2, זיכרון 2GB, כרטיס מסך GeForce 6600..

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  9. Started by -Tal-,

אהלן, יש לי 6 USB, 2 מקדימה ועוד 4 מאחורה. רק 1 מקדימה מצליח לזהות דברים שאני מחבר אליו... השאר אומרים שי אפשר לזהות. לדוגמא אני מנסה לחבר דיסק און קי לכל ה 4 מאחורה, אף אחד לא מצליח לחבר אותו, ואז שאני מחבר אותו לאחד מקדימה הוא כן מצליח. אשמח לעזרה... מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום, פעם ראשונה שאני מפרסם פה הודעה, מצטער מראש תודה !

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  10. Started by ageslayer,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים ובזמן האחרון אני שם לב שהמעבד והכ"מ מתחממים מאוד. בדקתי באמצעות כמה תוכנות וראיתי שהטמפ במעבד מגיעה ל68 והטמפ' בכ"מ מגיעה ל78 בעומס(משחקים). בכ"מ, המאוור היה על אוטומט ברגע ששמתי אותו על 45% קבוע הוא בקושי עובר את ה60 מעלות בעומס. דיברתי עם KSP(משם קניתי את המחשב) ואמרו שזה בגבולות הסביר ושכנראה אין בעיה ושאולי כדאי לשים מאוור חזק יותר למעבד. המלצות? תודה מראש. הנה המפרט: דגם מחשב: computer מעבדי ‏AMD: Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8690 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי ‏AMD: GIGABYTE …

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  11. Started by galitt23,

שלום לכולם. ב Windows 7 המנוח היה לי את המדיה סנטר ששימש אותי לצפות / להקליט שידורי טלויזיה דרך העידן+. מאז שהמחשב עודכן ל 10, התוכנה הזו נעלמה. יש דרך להתקין אותה? ניסיתי את הדרך שמציעים פה אבל זה לא באמת עובד, אני לא רואה שאחרי התהליך התוכנה נמצאת. אם יש למישהו שיטה שבאמת עובדת, יעזור לי מאוד. נ.ב. אני יודע שיש אפשרות להשתמש ב"קודי" אבל אני מחפש את המדיה סנטר דווקא.

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  12. שלום, ראשית אני מתנצל על הסיפור הארוך - אני רוצה להיות מדויק עם הפרטים והפעולות שביצעתי. המפרט בצד וגם למטה. קרה לי משהו מוזר כשהפעלתי את המחשב אתמול - עלה המסך עם הלוגו של של ASUS וזהו. פה הוא נתקע ולא המשיך לעלות ולא נתן לי להיכנס ל-setup של ה-bios. ניסיתי לעשות reset ולחצתי מההתחלה על DEL כדי להיכנס ל-setup, יש הודעה Entering setup... אבל בזה זה נגמר ונתקע. עשיתי שוב reset ולחצתי על TAB כדי לראות את ההודעות (במקום הלוגו), הוא זיהה את המעבד ובדיקת הזיכרון עברה בהצלחה, אבל הוא נתקע. לאחר עוד כמה נסיונות, כיביתי וניתקתי חלק מהכוננים (קשיח SATA ו-2 ה-DVD) אז הוא עבר את שלב הלוגו והציג את בסוף הודעות ה-BIOS את ההודעה: **Warning*** Your system maybe overclock fail or POST in…

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  13. Started by juve12,

כאשר אני עולה ב WINDOWS אז אין לי סימן של העכבר ת העכבר לא מןפיע אבל כאשר אני עולה ב REAL MODE אז העכבר עולה האם יתכן שיש בעיה עם הDRIVER? האם כדי לי להוריד את הDRIVER הישן ולעלות את ה WINDOWS מחדש? האם יש פיתרון אחר? תודה על העזרה

14. Started by danny52,

ברשותי איפאד .היום כאשר ניסיתי להכנס קבלתי הודעה שהוא נעול ועלי להכניס סיסמא .אין ברשותי את הסיסמא וגם תיבת המייל כבר לא פעילה . הצילו מה עושים ?????

15. Started by scohen360,

gigabyte-x38 ds5 Q6600 2g ram asus 8800 GT enermax liberty 620w שלום אני מפעיל תמחשב ולוחץ f12 להיכנס לboot לבחור מה המחשב יעלה קודם בשביל לבחור מה המחשב יעלה קדום זה מגיעה לי לרשימה של הדברים אבל הboot לא מגיב אי אפשר לזוז שם ולבחור תאופציה הרצויה משהו ניתקל בבעיה כזאות ?

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  16. היום פתאום שמתי לב שחלק מהמשחקים עובדים לאט (קרטועים קלים, גם בשולחן העבודה). בדקתי עם SisoSandra ואכן ביצועי המעבד קוצצו בחצי (50%) מהנורמל (XP2500@3200, Twinmos 512MB 3200): תמונה עליונה: זכרון, תמונה תחתונה: מעבד) בדקתי ב-Task Maneger והכל נראה תקין: לא זוכר שהתקנתי שום תוכנה לאחרונה. לא התעסקתי עם שום רכיב (המחשב לא נפתח בחודשיים האחרונים), אותו כנ"ל עם הביוס. בדקתי וירוסים (NAV2004 מעודכן), Ad-Aware - לא נמצא כלום. מישהו יכול להושיע? מה קורה פה? רעיונות?

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  17. Started by Neus,

אתמול פתחתי את האשכול הנ"ל בנוגע להחלפת לוח אם: http://hwzone.co.il/community/threads/537272-צריך-ייעוץ-בנוגע-ללוח-אם-חדש בכל אופן, קריאת האשכול כבר לא ממש רלוונטית, מכיוון שאסביר את הבעיה שהתעוררה בקצרה: יש באמתחתו של סבא שלי מחשב מלפני כ-5 שנים(אני בכוונה מציין שהמחשב שייך לסבי, משום שרכיבי החומרה שלו פשוט ישנים להחריד), ולאחרונה לוח האם של המחשב יצא מכלל שימוש. עכשיו, הרעיון שעלה לי הוא החלפת לוח האם בלוח אם אחר. הטכנאי במעבדה אליה לקחנו את המחשב (שם גם נאמר לנו כי לוח האם יצא מכלל שימוש) הסביר לנו שאם נחליף את לוח האם, המערכת עלולה שלא לעלות, בקיצור, אין לי מושג על מה הוא דיבר, אשמח אם מישהו יסביר לי אם קיים חשש כלשהו בהחלפת לוח האם. בנוסף, אשמח אם מישהו יסביר או…

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  18. Started by Anitz,

לא יודע איפה לרשום את זה אין פורום הארדיסקים.. אז אני כותב פה. קניתי מחשב לפני 10 חודשים ובלה בלה בלה כל חודש הוא בתיקון..כמו שפתחתי את האשכול הקודם לפני איזה חודשים. אחרי שחזר אליי מתיקון של 3 שבועות, שוב יש לו את אותה הבעיה. המחשב מחברת YardenPC שבתל אביב, כל חודש הוא בתיקון. כל פעם יש בעיה אחרת במקרה הזה יש פעמיים את אותה בעיה, והיא - המחשב לא מזהה את ההארדיסק! מה שהכי מוזר זה. אני מוציא את התקעים של המחשב ומחכה איזה שעה שעתיים. פתאום המחשב כן מזהה אותו !! אבל למשל אני משחק בסיאס. באמצע משחק המחשב יכול להיכבות וזה לא יזהה את ההארדיסק.. אחרי שהוא נכבה עושה מסך כחול ואז ריסט, מגיע למסך שחור שכתוב בו משהו - Select boot davice ניסיתי הכלללל אבל הכללללל!! החברה שקניתי גם ל…

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  19. Started by yanme,

יש לי בעיה אני משחק UT שאני משחק אופליין יש לי 60 FPS יציב שאני משחק אונליין יש לי 40 יציב לא יודע מה הבעיה כאילו שהמחשב משתמש בכרטיס רשת אז מה מעמיס על המחשב התקנתי VIA 4 IN 1 הכי חדש וגם ניסיתי לשים עוד איזה סווג של גירסא יותר ישנה בבקשה עזרה

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  20. Started by MIKIBHS,

אני מקווה שאני באגף הנכון של הפורומים. יש לי מחשב שהבן שלי הריץ בו את שני המשחקים הראשונים של Assassin's Creed לאחרונה רכש את Assassin's Creed Brotherhood וגם הוא עבד טוב על המחשב. לפני כשבועיים הייתה אצלי הפסקת חשמל בבית שחזרה על עצמה מס' פעמים וגרמה לכיבוי המחשב ואפילו לאי אפשרות להעלות את המחשב לפעולה. ניתקתי את הסוללה על לוח ה M שלמעשה איפס את ההגדרות של המחשב והכל חזר לעבוד רגיל מלבד המשחק Assassin's Creed Brotherhood . פשוט הוא מקרטע , משמע לא סוחב. בתכלס אני לא זוכר שלפני הבעייה שיניתי הגדרות במחשב (אני מגדיר עצמי כלא מבין בתחום) כך שאני מנסה להבין היכן יכולה להיות הבעייה, אך ללא הצלחה. (הערכתי שזה קשור איך שהוא ל כרטיס מסך- התקנתי אותו מחדש, שדרגתי דרייבר אך ללא ה…

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  21. Started by Baridy,

המחשב שלי עושה ריסט מדעת עצמו כל כמה זמן מישהו יודע איך לעזור? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  22. Started by torchak,

אולי מישהו יודע/ניסה? הייתי מוענין לפרק מסך של לפטופ ולהשתמש בו באיזה שהיא צורה כמסך בפני עצמו. הרעיון הוא להתקין אותו ברכב, השאלה אם יש איזה שהיא דרך לפרק את המסך בלבד וליצור לו באיזה שהיא צורה חיבור חיצוני. תודה מראש. נועם.

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  23. שלום רב הבוקר קרתה לי תקלה מוזרה החיבור החוויה עם כבל לא עובד באתרים, אבל ווצאפ נגיד עובד ועוד, דרך וויפי כן עובד בטלפון שלי וגם דרך דונגל שחיברתי למחשב מה יכולה להיות הבעיה??? אני מחובר להוט סיבים תודה רבה

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  24. Started by Michael999,

אני מקבל מסך כחול כל פעם שאני משנה להפעיל משחק לא משנה האם המשחק כבד או לא המפרט E6600 ASUS P5B 8600GTS 2GB 800MHZ של OCZ 550WATT CHIEFTEC תמונה: http://www.siz.co.il/up.php?file=y1mmjgykmzzm.jpg מה הבעיה? התופעה לא מתרחשת בישומים כמו סרטים ואינטרנט. תודה.

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  25. Started by beekiller,

שלום לכולם האם יש אפשרות לחבר את הכרטיס הזה לטלויזיה רגילה , שכן על פי מפרט היצרן יש HDTV OUT. http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px7600gte_tdh_2.html

• 7 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים