עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אחרי שהחזרתי את הביוס שלי לDEFAULT ועשיתי F10 , זה התחיל לקרות , מה לעשות ? :'(

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  2. Started by Michelle,

שאני באה לצרוב הוא אומר שאין מספיק מקום לקבצי טמפ לגיבוי הטראק אז פיניתי קצת מקום ועכשיו זה תוקע, זאת אומרת הדיסק נתקע בפנים וזה אומר שזה לא מגיב. מה עושים??? והאם זה אומר שהצורב נהרס או שצריך טכנאי? ואיך מוחקים קבצי טמפ? איך יודעים מה חשוב ומה אפשר למחוק ? תודה !

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  3. לפני חודשיים שלחתי לפנדה את הR9500 שלי לתיקון כי המאורר שלו לא עבד, חשבתי שזאת הסיבה שלפעמים המסך נכבה ומשמיע טיקים ולאחר מכן התמונה מתכווצת ומתעוותת אך מתברר שזה לא נכון... יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? הורדתי את הדרייברים הכי חדשים

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  4. שלום פתחתי היום את המחשב לאחר שהוא כבה וגיליתי שהקירור של המעבד קפץ על הכרטיס מסך :-\ עכשיו אני רוצה לציין שאין לי הרבה ניסיון בהרכבה של גופי קירור- פעם שנייה שאני עושה את זה לבד לא הסתדרתי עם ההרכבה של הפריזר אז שמתי בינתיים את הסטוק- וגם הסטוק הצלחתי לסדר שהברזלים האלה בצדדים יתפסו רק צד אחד (שמתי את המחשב על הצד בינתיים) עף איזה חלק אני חושב לצערי זה חלק מהתושבת כשיהיה לי מצלמה נורמלית אני יעלה לפה חלק קטן שחור כזה בכל מקרה - מה עושים ? יכול להיות מצב כזה שהתושבת לא יכולה להחזיק את הפריזר פשוט ? כי לא אני זה שהרכיב את הפריזר בפעם הראשונה והמוצלחת לתקופה מוגבלת בלבד ואם חלק מהתושבת אכן התפרק - מה האופציות האם זה במסגרת האחריות?

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  5. Started by AMD Sempron +3100,

יש לי מחשב שלא נדלק הכוונה יש מתח יש אורות ב CD יש מתח על הלוח הספק עובד המאוורר על הלוח הכול אבל אין את הקליק שהמחשב נדלק כמו מזגן הכול עובד ולא נדלק החלפתי לוח אחר ואותו דבר מזגן לא עובד החלפתי מעבד עדיין מזגן אוף יש מתח חשמלי אבל מחשב לא נדלק ! SOS

• 14 תגובות
    • 958 צפיות
  6. Started by VooDoo3,

הערב הרצתי 3DMark 2001 (שכבר הרצתי בעבר ) עם אוברקלוק קטן . התוכנה קפאה באמצע ואילצה אותי לעשות Reset למחשב . לאחר האתחול לפני הרצת הווינדוס , קיבלתי הודעה שחסר איזשהו מאפיין ברגיסטרי של SYSTEM.INI ובהודעה היה כתוב לעשות Uninstall או Reinstall . בסוף ההודעה היה כתוב את הקובץ הבעייתי - viagart.vxd . בדקתי , והקובץ הזה שייך לצ'יפסט שלי ולכניסת ה AGP בלוח האם , ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים אבל זה לא עזר . ניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש אך כאשר הוא הריץ את הסקנדיסק לפני כן הוא מצא שגיאה שאמר שאי אפשר לתקן שם ויצא החוצה . המחשב עדיין מציג את ההודעת שגיאה לאחר הבוט אבל , מפשר לי להכנס לווינדוס לאחר לחיצה קטנה על אנטר . כעת , המחשב שלי על כרעי תרנגולת , הרבה ישומים מותק…

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  7. אוקיי יש לי בעיה מאוד מאוד מעצבנת כמו כל יום אחרי 6 שעות מייגעות בבי"ס אני בא היום הביתה, פותח את המחשב (שיש לי בו WIN XP Home) ומכיוון ששמתי ב-Startup את ההתחברות שלי לאינטרנט אז כמובן שעלה לי מיד חלון ההתחברות (לי זה הרבה יותר נוח) כרגיל אני לוחץ Connect, אחרי 2-3 שניות זה מתחבר ואני בא לפתוח את ה-IE לראות מה חדש בגיימר ופתאום...בום!!!! לא סתם אבל ה-IE לא עולה ובמקומו מופיע החלון המעצבן הזה שמיקרוסופט תקעו ב-XP אני מנסה לפתוח את My Computer ובדיוק אותו דבר רק שבמקום internet Explorer כתוב My Computer!!! בעצם כל דבר כמעט מופיע לי החלון המעצבן הזה!!! אני כהרגלי הולך לכפתור הקדוש שנקרא Restart במחשבה שהכל יסתדר...אבל לא!!! אבל מה גיליתי??? שאני יכול לפתוח כל מה שאנ…

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  8. שלום אני נמצא על ווינדוס 7 גרסת בית אינטרנט של 15 מגה ו1 בבזק ואקספון ראוטר של D-Link בתקן N שמסופק מבזק פתאום שמתי לב שהאינטרנט זוחל לי. הרצתי בדיקת מהירות והוא נמצא על 1.5 מגה בהורדה ו0.05 בהעלאה !! עשיתי בדיקה עם אנטי וירוס avas ואנטי ספיוור (שתי תוכנות שלא זוכר את שמם כרגע) ולא נמצא כלום. יש רעיון למשהו ? תודה וגם לא יודע אם זה קשור, אבל הדיסק הקשיח לא מפסיק לכתוב/לקרוא. כל הזמן שומע אותו

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  9. אין לי מושג מה נסגר עם המחשב שלי, פתאום מחשקים בתלת מימד לא עובדים כמו שצריך, משחקים שנהגו לעבוד. שיחקתי לי במשחק ופתאום הגרפיקה קפצה והפכה למעוותת ומאז כל המשחקים או מעוותים או עובדים קטוע בצורה שלא מאפשרת לשחק. מבחינת דרייברים זאת לא הבעיה מכיוון שהדרייברים הכי חדשים מותקנים והמשחק לא עובד כמו שצריך. לקחתי את המחשב לחנות מחשבים שתעבור בדיקה והטכנאי הגיע למסקנה שהבעיה נובעת מכיוון שהמאוורר לא עובד, דבר שנראה הגיוני, רק שהמשחקים אחרי החלפת מאוורים לא עובדים. אני פונה אליכם בניסיון נואש, עזרו לי, כוונו אותי-מה עליי לעשות? בתודה רבה מראש, EnZeR

• 11 תגובות
    • 958 צפיות
  10. רכשתי היום Samsung 960BF ויש לי גוון צהוב ומעצבן על הצג...זה מסתדר לפעמים כשאני מזיז קצת את קצה הכבל שמחובר למסך מצד אחד ולמחשב מצד שני, נראה כמו מגע רופף? משום מה היתה לי את אותה הבעיה גם במסך הישן שהיה מסך CRT של חברת CTX. איך לדעתכם ניתן לפתור את זה? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 958 צפיות
  11. Started by yuval1235,

[TABLE] [TR] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=wi…

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  12. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  13. אורח
    Started by אורח,

אז ככה, הבעיה מופיעה כשאני משחק, פתאום המחשב נתקע ואי אפשר לעשות כלום אלא לעשות ריסט ידני. בדקתי בerror report של הוינדוס וזה מה שהופיע לי שם: Description Faulting Application Path: C:\Program Files\Microsoft Security Essentials\MpCmdRun.exe Problem signature Problem Event Name: APPCRASH Application Name: MpCmdRun.exe Application Version: 2.1.6519.0 Application Timestamp: 4b207819 Fault Module Name: mssewat.dll Fault Module Version: 1.0.1961.0 Fault Module Timestamp: 4b81283b Exception Code: c0000005 Exception Offset: 00000000000045a4 OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 596a Additional Information 2: 596a00e4119d83fcb7efdc8e18dfc043 …

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  14. Started by miim17,

המחשב: פנטיום 3 866 מגה הרץ, חלונות 2000. יש לי כרטיס GOFORCE 2. התקנתי את הכרטיס עם הדריבר הכללי לחלונות 2000 שנמצא באתר של NVIDIA. הדריבר יושב טוב, מזהה את הכרטיס והכלזז מעולה. לאחר מכן אני מתקין מספר משחקי תלת מימד (DIRECT3D) פשוטים וגפ הכל זז חלק. לאחר מכן אני מתקין GTA3. בסיום ההתקנה הוא אומר שהוא חייב DIREX 8.1 ומתקין לי אותו. אני מעלה את GTA3 - והכל תקין. אך שאר המשחקים כבר לא בסדר - הגרפיקה של התלת מימד מחורבשת והכל מוצג לא טוב. מה הבעיה ? הכרטיס מסך ? (אז איזה דריבר להוריד ? ) גירסת ה DIREX ? (אולי להוריד גירסה 9 יעזור ? בגירסה הנוכחית שיש לי על המחשב הרצתי את ה TEST שיש בדיאלוג של הדירקטס - הקובציה התלת מימדית שיש שם מוצגת בסדר גמור.) ועוד שאלה - איך אפשר לעשות …

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  15. טוב אז ככה יש לי בעיה שאני הרבה זמן לא מצליח ליפתורר הינה המיפרט אני יקצר למי שאין כוח ליקרוא e8400 p5ql-e ocz2x2 500gb zotac 9800gtx+ corsiar 550wtt טוב אז הבעיה היא כזאת ליפעמים שאני ניכנס למשחקק אז איך שאני ניכנס הוא יוצא ויש מלבנים ירוקים וסגולים ולעיתים רחוקות המחשב ניתקע כולו קופא. וב dmc4 עם אני שם את ה quality על high או super high הדמות נימרחת כזהה בסירטונים וזה תמיד באותם קטעים הינה תמונה http://www.zix.co.il/images/z-660791251.JPG ועם אני שם את ה quality על low זה לא קורה! וגם ב אססין קריד אז מתי שאני לוחץ על הכפתור שמיתמקד באנשים וחוזרר אז למעלה במסך בצד שמאל יש כמו ריבועים כאלה שחורים שזזים ורק עם אני ניכנס להגדרות גראפיקה ומבטל את האפשרות POST FX אז הבעיה נ…

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  16. Started by iyehuda,

המחשב הוא E8400 לוח אם גיגהבייט מדגם G31M-ES2L 4 גיגה זיכרון כרטיס מסך OB עבדתי עם המחשב פתחתי את ה CPUZ המעבד עמד קבוע על 3000MHZ בדרך כלל הוא עומד על 2000MHZ לאחר כ 10 שניות קיבלתי מסך כחול לא הספקתי לקרוא מה כתוב והמחשב עשה RESET

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  17. Started by kobi kobi,

שלום יש לי מחשב dell חדש עם כונן 256 ssd שכנראה לא יספיק לי ובמקום להחליף אותו עכשיו ראיתי שיש לח קורא כרטיס sd במחשב האם אפשרי לשים נגיד כרטיס sd קבוע ולהגדיל ככה את הזכרון לאסחן בוא תמונות וכאלה ואז את התוכנות שעובד איתם להשאיר לזכרון במחשב זה יכול לעבוד טוב?

18. Started by Guy950,

שלום לכולם לפני איזה שנה וחצי קניתי את המחשב שלי עם הכרטיס מסך HD4870 של PILOT. לכרטיס מחוברים 2 מסכים, הראשי הוא מסך 23 אינץ' והמשני הוא מסך 19 אינץ', שני המסכים הם רחבים אם זה משנה למישהו. החל מלפני יומיים (29.6.10) במסך השני התחילו לפעמים להיות מעין קירטועים מעצבנים שבולטים לעין כגון קפיצות וכו'. הסיבה שאני חושב שזה אולי הכרטיס זה בגלל שאם אני עושה משהו כבד במסך הראשי אז המסך השני מתחיל לקרטע, כגון סרטונים ומשחקים, ברגע שאני מפעיל ישנה קפיצה במסך השני. כדי לבדוק את זה לעומק ולפני שאני יוצר קשר עם החנות (יש לי עדיין אחריות) אני רוצה לבדוק אם זה באמת הכרטיס, איך אפשר לבדוק את הכרטיס? הטמפ' הממוצעת שלו זה 50 מעלות כאשר העוצמה של המאוורים הם 50%.

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  19. Started by Kaze,

קודם כל שלום , אני חדש בפורום נעים להכיר , אז ככה , קניתי מחשב חדש לפני 4 ימים בערך הנה קצת מידע עליו: מעבד : AMD Phenom II X4 810 כרטיס מסך:Points of view nvidia 9500 GT לוח אם: MA790X-UD4P זיכרון: 4GB Ram של Gail עם צלעות קירור דיסק קשיח: 500 GB של Wester Digital הזמנתי את המחשב מורכב מחברת Ivory , טכנית לא אמורה להיות שום בעיה , קיבלתי אותו כבר בנוי ומוכן לשימוש , החלטתי להתקין Windows 7 , שם נתקלתי בFreeze הראשון שלי וחשבתי שזה קשור למערכת הפעלה עצמה אז החלפתי ל Vista ושם קרה אותו הדבר , לא ברור לי אם זה משהו ששחכתי לעשות כי לא נגעתי בBios ובCmos בכלל פשוט התקנתי את המערכת הפעלה , מאווררים יש לי הרבה במחשב , ניסיתי כל אתר שקיים ברשת לפתור את הבעיה , בסוף הגעתי לפה בתק…

• 11 תגובות
    • 958 צפיות
  20. Started by Liran_a,

אני מעוניין לקנות זיכרון נוסף למחשב. יש לי כרגע זיכרון 256DDR במהירות 333 לוח האם שלי הוא של אסוס, אין לי מושג איזה דגם. (עברה בערך חצי שנה מאז שקניתי את המחשב) עכשיו אני מעוניין לקנות זכרון 512 שיותקן בנוסף ל256. האם לקנות אותו במהירות 333 ? או שעדיף יותר מהיר ? האם זה משנה בכלל המהירות הזאת ? אלא ש 768MB זיכרון 333 יספיקו לי ? האם זיכרון 333 יכול לעבוד ביחד עם זיכרון מהיר יותר ? ואיך אני יכול לדעת האם הלוח שלי תומך בזיכרון שכזה ? אם למישהו יש טיפים, הצעות, וכו' אני ישמח ! אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר שמוכר בזול (ובתשלומים) זה גם יהיה מצויין ! תודה !

• 12 תגובות
    • 958 צפיות
  21. היום קיבלתי את הכרטיס אחרי שהתקנתי דריבירים ואת התוכנה אני מתחיל לראות\לשמוע רדיו\טלוויזיה ובשניהם אחרי כמה דקות או אפילו שניות הסאונד פשוט נעלם אני בודק בפאנל של הכרטיס קול של הNF2 וגם שם אני רואה שהוא לא מקבל שום סאונד מהINPUT או בכלל סאונד משום מקור (רק התוכנה הזאת עובדת) אם אני מעביר לTV או בחזרה לרדיו הסאונד חוזר ואח"כ עוד פעם נעלם יש למישהו פתרון ??

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  22. Started by most,

שבת שלום הלוח נקנה בחו"ל (חדש באריזה) המובנה פועל תקין כאשר אני מתקין כ.מ חיצוני אין תצוגה (ניסיתי שני כרטיסים) עשיתי שינויים בביוס (למרות שלדעתי הלוח אמור לזהות שיש כ.מ חיצוני) האם מישהו מכיר את הלוח ויכול להדריך אותי מה לעשות בברכה

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  23. Started by אליהו אמש,

בכל פעם שאני מכניס משהו ל-USB , הוא תוקע לי את המחשב. [move]מה לעשות????[/move]

• 11 תגובות
    • 957 צפיות
  24. Started by MOFRA,

צריך עזרה דחוף אז ככה כשאני מדליק אתהמחשב (עוד לפני WINDOWS) מופעים אצלי ארטיפקים על המסך בצורה כזו שאני לא יכול להבין מה כתוב שם אחרי שהוא נכנס לחלונות המצב מבחינת תצוגה נהיה בסדר אבל הוא עובד יחסית לאט לפעם וגם עכשיו התקניתי את הדריבר האחרון של אןוידיא וחלונות לא עולים לי מה לעשות? תעזורו לי

25. אני מחבר את ההארד דיסק בחוטים שלו ואני הולך לביוס והוא לא מופיע.... מה לעשות?? אני חייב אותו!! בבקשה עזרה אייסי 442002829 אני מתחנן! ניסיתי בכל מיני דרכים לחבר את החוטים אבל עדיין הוא לא מופיע בביוס בפעם הראשונה הוא כן הופיע ושהמחשב עלה היה כתוב לי שהוא מזהה אותו ובאמת ניהיה לי עוד כונן בפעם השנייה הוא לא זיהה אותו בביוס וככה עד הפעם ה555 אני מנסה לחבר...והוא לא מזהה אני מת כבר!!! בבקשה. שוב: 442002829

• 7 תגובות
    • 957 צפיות

דיונים חדשים בפורומים