עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ChainLightning,

להלן נתונים יבשים: מעבד E8400 2*2GB זיכרון DDR3 לוח אם MG-41 של אסוס(אם אינני טועה) וכרטיס מסך g-force 220 gt ספק כוח 450W של EZcool 2 דיסקים קשיחים של 250GB SATA2 רוב רכיבי המחשב הם בי כשנה בערך, המחשב הוא מחשב ביתי אך משמש הרבה למשחקי רשת(בעיקר יריות כדוגמת battlrield heroes) וגם הרבה משחקי תפקידים כמו dragon age או witcher לאחרונה המחשב פשוט מתחיל להיתקע ולקרטע מדובר רק כאשר אני מנסה להפעיל משחקים גם בגרפיקה מינימלית ולא בפעולות רגילות כמו מוזיקה סרטים וכדומה. המחשב נוקה מאבק היטב יש לי מאוור מעולה למעבד(יותר קר מהמקרר בבית). אשמח לעזרה ולרעיונות איך לפתור את בעיית הקרטוע המעצבנת הזאת,אין לי בעיה להחליף חלקים אם צריך ואם בזה מדובר אשמח לקבל המלצות לחלפים מתאימים. בתודה…

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  2. שלום רב, התקנתי דרייבר של אינטל לדיסק קשיח Intel® 5 Series 6 Port SATA AHCI Controller (שמו של הדיסק הקשיח כפי שמופיע במנהל ההתקנים), כמו כן הותקנה לי התוכנה Rapid storage technology . ההתקנה נעשתה מהאתר של Dell לפי service tag. אחרי ההתקנה בכניסה לוינדוס במסך בחירת המשתמש המסך הופך לשחור ונדלק שוב ואז שוב נכבה ונדלק, חוזר על עצמו כך פעמיים, וכך זה קורה כל פעם שאני מתאחל את מערכת ההפעלה ( win 7 pro 64 bit). הדבר לא קורה בשום מצב אחר שראיתי עד כה. עריכה: לפני התקנתי את הדרייבר חיפשתי בגוגל אם הדרייבר מתאים מפני שבאתר של דל מצויין רק שזה דרייבר של אינטל ולא מצויין דגם, ולפי מה שראיתי הוא אמור להתאים. אשמח אם מישהו יוכל לומר לי מה משמעות הדבר. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מנסה לחבר את המחשב שלי בעל כרטיס המסך ATI RADEON 5850 למסך הטלוויזיה שהוא FHD ותומך ב1920X1080 כאשר אני מגדיר במחשב 1920X1080 אני מקבל בטלוויזיה NO SINGAL. כשאני מוריד את הרזולוציה ל 1280X720 רק אז אני מצליח לראות את המחשב בטלוויזיה. אפילו במחשב רשום לי על המסך טלוויזה שלי LG ש 1920X1080 RECOMMENDED . בגלל הבעיה הזו אני לא יכול אפילו לעשות DUPLICATE לשני המסכים כי ההגדרות הטבעיות של שניהם הם 1920X1080. מה אני עושה כדיי לגרום לכך שאני אראה בטלוויזיה בהגדרות FHD ?? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  4. Started by zglazer,

שלום לכולם יש לי מחשב ישן בן 5 שנים אני יודע שעבר זמנו אך למשימות אינטרנט ואופיס לא צריך יותר מצ"ב המפרט של המחשב - ראה קובץ מצורף הבעייה : המחשב מתרסט מעצמו מספר פעמים ביוום, לפעמים כאילו המסך נכבה ואז לאחר מספר שניות התצוגה חוזרת לפעמים הריסט מלא ואז צריך לבצע הפעלה מחדש למחשב אני חושד בכרטיס מסך מאחר ושולח לי לפעמים הודעות על שגיאות מה לדעתכם הבעייה והאם שווה להשקיע בתיקון או חלקים

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  5. Started by idan1836,

שלום יש לי מחשב מסוג פנטיום 4, 3Ghz כרטיסי זכרון 2X256 DDR500Mhz. הבעיה התחילה כאשר פעם אחת המחשב לא עלה ושמתי לב להודעה שהמחשב עולה וכדי לדלג עליה יש ללחוץ על F2. הבעיה לא חזרה מאז ולאחר יומיים זה חזר! פתחתי את המחשב וראיתי שהמאוורר של הכרטיס מסך הפסיק לעבוד, חשבתי שזו הבעיה אז החלפתי כרטיס מסך ועדיין המחשב לא עלה. יש לציין שהמחשב מדי פעם עולה, וכשהוא עולה לאחר כמה שניות הוא עושה מעין ריסט ושוב לא עולה. הוחלפו לצורך בדיקה עד עכשיו כרטיס מסך, ספק כח, נוספו מאווררים לקירור (גם מאוורר מעבד הוחלף לאחד זהה כי שבק חיים), זכרונות נבדקו גם כן ועדין המחשב לא עולה. למישהו יש כיוון כלשהו מה פשר הבעיה ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  6. ניסיתי fixmbr עוזר לפעם אחת ואז במקרה של ריסט שוב אותו סיפור. אני מפחד לעשות fixboot כי הוא כותב שיש מצב שאני לא אוכל לגשת למחיצות

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  7. Started by ymizrachi,

היי חברה.. אני פשוט רוצה לברר.. יש לי זיכרון של TWINMOS PC2-6400 DDR2 800MHZ. בדקתי כמה דברים מCPU-Z וPC WIZARD מראה שהמהירות לא 800 אלה 400. אולי חשבתי שהעיניין הוא שDDR2 שווה ל400X2 שזה כל DDR עובד במהירות של 400 >> וכך זה יוצא DDR2 800MHZ ??? מישהו יכול לעזור לי להבין את זה? זה מv שמופיע c PC WIZARD >> : DDR2-SDRAM PC2-6400 (399 MHz) - [DDR2-800] תודה [br]פורסם בתאריך: 29.10.2007 בשעה 19:52:01 vbv v,aucv ! xdur! Hi, Everything seems right with your memory. Here is the explanation: Clock: DDR, DDR2 and DDR3 memories are labeled with double their real clock rate. DDR2-800 memories run in fact at 400 MHz transferring two data per clock cycle.…

8. Started by iyehuda,

זה קרה לי מתאריך ה 24.11.07 אם אני משחזר לתאריך ה 23.11.07 אז אין בעיה אבל למחרת שאני שוב מדליק את המחשב זה חוזר חלילה היום הדלקתי את המחשב ולצורך ניסיון שמתי תאריך 25.11.07 הוא שוב עלה ב SAFE MODE אותו כנ"ל עם ה 24.11.07 רק שאני משנה את התאריך ל 23.11.07 הוא עולה רגיל

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  9. Started by Paci,

שלום, זה קורה לי בעיקר שאני משחק אז אחרי זמן מסויים המחשב פשוט נכבה וזהו. ואם אני מדליק ישר אז המסך לא נדלק והמחשב סתם פועל ושוב צריך לכבות ולהמתין כמה דקות. אחרי זה שאני מדליק הוא כותב לי במסך דוס: "Dram timing is too tightly so reload timing" וחיפשתי על זה בגוגל וניסיתי להיכנס לBIOS ולשנות את השעון אבל לא הצלחתי כנראה. יש למישהו דרך מה בדיוק צריך לעשות כדי למנוע את זה? תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  10. שלום לכם. יש לי כונן hdd מסוג My Book של WD במשך שנים רבות. נפח 3TB. פתאום ראיתי שהוא הפסיק לעבוד. בחיבור לחשמל כלום לא קורה (לא נדלקת נורה, אין קול ממנו, אין זיהוי במחשב). אני צריך את המידע שעליו. אם יש דרך לתקן כזה אפילו לזמן קצר כדי לשאוב את המידע החוצה, זה מאוד יעזור. כמו כן, המלצות על חברה אמינה שמבצעת שחזורים.... זה מאוד מאוד יעזור לי. ואם אתם יודעים עלויות של דברים כאלו, גם אשמח. תודה רבה רבה!

11. Started by reznikevg,

מהיום מחשב Hp pavilion dv4-1225dx מסך שחור. נראה שעולה אבל לא מציג. ניסיתי: ניתוק סוללה ומטען. ניתוק זיכרונות והחלפה ביניהם. חיבור hdmi והפניה. ניסיון כניסה לbios עם כפתור windows+b+power. ניתקתי והחזרתי את הכבל של המסך שנמצא מעל הכפתורים. שום דבר לא עוזר, מה כדאי לנסות? תודה

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  12. קניתי מחשב חדש. התקנתי לו את חלונות אקס פי ואת הדרייברים של הכרטיס מסך ושל הלוח אם. שמתי לב שכל פעם שהמחשב עושה פעולות כבדות במו למשל מפעיל סריקה של נורטון או מעתיק תקייה ממחיצה אחת לאחרת, ניכבה לי המחשב\ מוצג לי מסך כחול שרושם שיש שגיאה חמורה וכל מני שטויות. אחרי שאני מדליק את המחשב שוב הוא רושם לי שהיתה שגיאה חמורה ואם אני רוצה לשלוח דיווח למיקרוסופט... יש לי זיכרון של 1 גיגה במחשב אז ניסיתי להגדיל את הזיכרון הוירטואלי של המחשב אבל זה לא עוזר... הבעיה ממשיכה... בבקשה תעזרו לי כי אני כבר מתחרפן! מה אני עושה (חוץ מללכת לטכנאי..חחח)?????????

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  13. Started by ofirrjd,

היי, הבעיה חזרה על עצמה פעמיים אז החלטתי לפנות אליכם. הבעיה (מסך כחול) מופיעה כאשר אימיול עובד בשיא המרץ (לאחר 12 שעות עבודה בערך כשהוא כבר מחובר להרבה מקורות) וביחד איתו אני מפעיל שיחת וידאו של סקייפ 2.5. כלומר, אם אימיול יפעל לבד או סקייפ לבד, הכל יהיה בסדר. אני שואל את השאלה כאן, כי מעבר לבעיית תוכנה, שזה עלול להיות המצב כאן, אני רוצה לוודא שזו לא בעיית חומרה. אני רוצה לציין שזה קרה רק לאחרונה כשהתחלתי להשתמש בשיחות וידאו של סקייפ (המצלמה שלי היא CREATIVE VISTA PRO ) מפרט המחשב שלי מופיע בחתימה למטה. כדי לאתר תקלות בעצמי הרצתי את MEMTEST (הגרסא שעולה לפני חלונות ב BOOT עצמו) כמו כן הרצתי את HOT CPU TESTER PRO 4.3 שהריץ בדיקה של 6 וחצי שעות על המחשב כולו ולא מצא בעיות. …

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  14. שלום לכולם הלילה קרתה הפסקת חשמל שבזמנה המחשב היה כבוי, כמו כן שמעתי רעש של קצר חשמלי יתכן שמהמחשב כאשר ניסיתי להלדליק את מחשב הוא לא נדלק. ניסיתי לחבות ולהלדליק את המפסק בספק אצמו, לנתק את המחשב מהחשמל ואף לחברו לשקע אחר. כל הציוד ההיכפי עובד (מסך, רמקולים, מודם וראותר) הספק enermax liberty 400W שנחשב לאיכוטי... המפרט: CPU: Core 2 duo E6300 MB: DFI Infinity 975X Power Supply: Enermax liberty 400W תודה

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  15. הבעיה היא שכשאני מחבר אותו לחשמל אפילו בלי ללחוץ על כלום המאוורר של המעבד מסתובב שתיים וחצי פעמים ומפסיק ניסיתי להחליף ספק ושום דבר לא עוזר ..... מה עושים ?

• 14 תגובות
    • 903 צפיות
  16. אני צריך מישהו, שיעזור לי באופן פרטי, לפתור בעיה מאד מאד לא נורמאלית במחשב, בעיה שאני כבר סוחב שנה+, שמפריעה לבצע את העיסוקים שלי (אני מעצב - אתם יודעים איזה עוול זה לעצב בפוטושופ עם המחשב?), ואין.. אני נואש חבר'ה. מידע: "הסיפור המלא" - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=167576.0 אמרו לי להחליף מעבד, הבאסה שאחרי ההחלפה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=170743.0 אפשר גם להדריך כאן, אבל זה יהיה דבר קשה, כי אני מאמין שצריך לעשות כמה בדיקות. ד"א, אני מוכן להפעיל סיוע מרחוק.

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  17. Started by kshahar,

היסטוריה בקצרה: הספק שלי התקצר ושרף איתו לוח אם ושני סטיקים של זכרונות. קניתי לוח אם, סטיק זיכרון וספק, את המעבד השארתי אחרי שבדקתי אותו על מערכת אחרת. כאשר אני מפעיל את המחשב, אני שומע צפצוף אחד (כלומר הכל אמור להיות תקין), ורואה על המסך תמונה (ספירת זיכרון שהסתיימה, Press DEL to begin setup), אבל המקלדת לא נדלקת ולא מגיבה. ניסיתי מקלדת שאני יודע שהיא תקינה, וקיבלתי את אותן תוצאות. את הבדיקה אני מבצע כאשר שום דבר לא מחובר למחשב מלבד מעבד, סטיק זיכרון וכרטיס מסך מובנה. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ?

18. ניסיתי לנקות כמה פעמים עם מטלית יבשה את התוף המבריק ובכלל בפנים, המצב מאוד השתפר אבל עדיין יש מריחת צבע אפור. האם אני מנקה לא נכון? אולי יש מקומות שאני מפספס? איך להתקדם - חוץ מלקנות מדפסת שאולי לא תהיה ברירה? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  19. Started by xAragon,

קניתי מחשב חדש לפני חודשיים - שלוש עם 8GB RAM.בימים האחרונים כשאני מריץ תוכנות "כבדות" כמו Battlefield 4 ו Photoshop (בנפרד כמובן) שלוקחות ~2GB RAM המחשב שלי מציג אזהרה שיש לי זיכרון RAM נמוך ולפעמים התוכנה גם קורסת.הקטע המוזר הוא שכשאני בודק ב Task Manager זה מראה שיש שימוש גבוהה של 80% - 90% RAM אבל כשאני ממיין את התהליכים לפי זיכרון RAM זה מראה את התוכנה הכבדה עם ~2GB וכל השאר 150MB ומטה (יש איזה 10 כאלה).הרצתי סריקות אנטי וירוס, "כלי אבחון זיכרון של Windows" ולא מצאתי כלום. הנה כמה Screenshots שצילמתי הרגע:קודם כל 32% מהזיכרון שזה 32% מ8 זה בכלל 2.56, ככה שזה לא מסתדר שכתוב שיש 32% זיכרון בשימוש ובמקביל שיש 813MB בשימוש.ובאותו הזמן לקחתי את ה Screenshot הז…

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  20. Started by galitt23,

שלום לכולם. ב Windows 7 המנוח היה לי את המדיה סנטר ששימש אותי לצפות / להקליט שידורי טלויזיה דרך העידן+. מאז שהמחשב עודכן ל 10, התוכנה הזו נעלמה. יש דרך להתקין אותה? ניסיתי את הדרך שמציעים פה אבל זה לא באמת עובד, אני לא רואה שאחרי התהליך התוכנה נמצאת. אם יש למישהו שיטה שבאמת עובדת, יעזור לי מאוד. נ.ב. אני יודע שיש אפשרות להשתמש ב"קודי" אבל אני מחפש את המדיה סנטר דווקא.

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  21. Started by SupeRnovA,

החלטתי לפנק מחשב ישן שברשותי ב-SSD לכבוד 2013, אך שחיברתי אותו למחשב והתקנתי עליו מערכת הפעלה קצת התאכזבתי המחשב מקרטע יותר מהארד רגיל, לא עולה מהר כמו שאמור SSD לעלות, לחיצות על אייקונים ו-right click לוקחות שנייה שתיים שלוש המפרט שלי הוא: לוח אם - http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5VD2MX/ מעבד - Core2Dou זיכרון - 2gb מערכת הפעלה - win7 SSD - קורסייר ניורטון GTX 120 יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות, האם ל-SSD יש Compability issues?

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  22. שלום לכולם כאשר אני צופה בסדרות במיוחד אם הם באיכות 1080p/720p אני נתקל בתופעה שהוידאו מהבהב/נתקע וממשיך הלאה. קורה בדר"כ עם קבצי mkv חשוב לציין אני משתמש ב bs player pro מותקן על המחשב גם vlc וגם kazza lite mega codec pack בסרטים ברזולוציה אחרת זה לא קורה. הדריברים של ה-כ.מסך ושל המסך מעודכנים . dx מעודכן Edit: בנוסף עשיתי את המדרכים האלה http://www.qsubs.org/index.php?showtopic=54612 http://www.qsubs.org/index.php?showtopic=57886 כפי שהומלץ פה בפורום הוסרו הנגן vlc + k-lite codec pack עדיין יש הבהובים ותקיעות דרך הנגן bsplayer פתרון ...?

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  23. Started by HazardManiac,

היום התקנתי קירור מים למעבד שלי והמאווררים שלו לא פעלו, אז פתחתי את המחשב כדי לשנות חיבור למאוררים וברגע שהדלקתי אותו ראיתי משהו מהאזור של הזכרון נשרף! היה ריח חזק של משהו שרוף וחשבתי שאולי אחד הסטיקים של הראם נשרף, ניסיתי להתקין את הראם אחד לבד משני הסטיקים, כל פעם בחיבור אחר וכלום לא פועל המחשב עולה עובר את החלק של הטעינה עם הלוגו של windows7 ונכבה, מה לעשות? בבקשה עזרה דחוף!!!!

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  24. מה נשמע, יש לי כרטיס טלוויזיה שמחובר לממיר HD של הוט (הקטן הזה). כשקניתי את המחשב התקינו לי תוכנה שנקראת PRESTO PVR שדרכה צפיתי. עכשיו עשיתי פורמט ואין לי דרך להתקין את התוכנה (יש הורדה שלה באתר של GIGABYTE - היצרן של כרטיס הטלוויזיה אבל אין לי CD KEY). ניסיתי להגדיר את הכרטיס שיעבוד דרך ה-WINDOWS MEDIA CENTER אבל החרא הזה לא נותן להשלים את התהליך כי אין לי שלט מיוחד. מישהו יכול לעזור? אני משתגע פה 0.0 הדגם של הכרטיס הוא: GT PTV TAF RH

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  25. Started by eliom,

שלום. כל פעם שאני מדליק את המחשב. בדיוק לאחר שהמחשב עושה post. הוא עושה ריסטרט. ויש לציין שהמאוורר של המעבד חדש והוא עובד. המחשב נייח. קצב הביט 32. תודה

• 3 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.