תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
Symbol search path is: C:\WINDOWS\Symbols Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (4 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x8055d720 Debug session time: Sun Nov 30 00:03:11.624 2008 (GMT+2) System Uptime: 0 days 9:28:31.841 Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe Loading Kernel Symbols ... Loading User Symbols Loading unloaded module list .....................................…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה-disk on key שלי קיבל מכה בזמן שהיה מחובר למחשב ואני לא מצליח לקרוא ממנו יור מידע. המחשב מזהה אותו אבל כדיסק חדש ומבקש לפרמט אותו. הדיסק נראה פועל תקין (יש לו נורת ביקורת שנדלקת שמחברים אותו ל-USB). איך אפשר להציל אותו (ובעיקר את המידע)?
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה קטנה, הכונן ההקשיח שקיבלתי, מבצע פירמוט מהיר, אך בפירמוט מלא, הוא נתקע על 0 אחוז וזהו, לא זז. כמו כן, הבעיה הנוספת היא, שבפירמוט מהיר, הוא מבצע אותו, מעתיק קבצים, עושה רסטרט, לאחר מכן כאשר הוא מסיים את חלון טעינת המערכת עם הקוביות הרצות למטה, מופיע לי מסך כחול, עם כמה שורות של בעיה. מישהו נתקל בבעיה מסוג זה? כמו כן, חיברתי אותה דרך מתקן ככונן נייד למחשב, הוא רואה אותו, ניסיתי לבצע פירמוט מלא דרך המערכת, אך שוב הוא נתקע, אך פירמוט מהיר גם ככונן נייד במחשב האחר שלי שאני מחבר אותו, הוא מבצע. כמו כן, הכונן מופיע מודגש בכחול. תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם של Nvidia מדגם GA-M56S-S3 F1. הבנתי שיש גרסת ביוס הכי מתקדמת עבורו 4FE. אני יכול למצוא את הקובץ של הביוס הוא משהו כמו 500 קילובייט אם אני לא טועה, אבל איך אני מעדכן אותו ?? תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה... תקראו הכל אני מתחנן זה חשוב לי אין לכם מושג עד כמה! יש לי מחשב די חדש (בערך קניתי אותו לפני חודשים) מאייבורי (חרא חברה מה לעשות) ומאז יש בעיות עם המשחקים שאני משחק.... בהתחלה זה היה שכל משחק שאני משחק נתקע לי המשחק באמצע(משהו בערך אחרי 15 שעה) ופשוט לא זז. ואז גיליתי שזה בעיה ברזולוציה ואני צריך להשים על רזולוציה נמוכה יותר בשביל לשחק וזה עבד סבבה (שמתי על 1024X768) ואז שאלתי כאן בפורום למה יש בעיה כי זה די חרא לשחק על רזולוציה נמוכה כזו... (שאני אומר סבבה אני מתכוון לזה שהמשחקים לא נתקעו יותר) ואז שמתי לב שגם הרזולוציה 1440X900 היא רזולוציה סבבה שלא נתקע בה המשחקים. אבל לא מזמן התקנתי call of duty waw וGrid ובשניהם הרזולוציה 1440X900 לא עבדה פשוט כאילו המשחק …
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
הי, היום אחרי ששיחקתי פחות מדקה במשחק World Of Goo המחשב נתקע, קיבלתי הודעה מהמסך שאין Signal ועשיתי Reset. כשהמחשב נדלק בחזרה שמתי לב שיש ארטיפקטים על כבי צבעים כהים. ניסיתי להתקין דרייברים חדשים מהאתר של ATI, עשיתי כמה Restarts כמובן, הוצאתי את הכרטיס(ATI X800XL) ניקיתי אותו, ווידאתי שהוא לא חם מדי על פי תחושה באצבעות, חיברתי אותו שוב, והווכחתי לראות שהבעיה לא נפטרה. למרות שיש לכרטיס אחריות ל-3 שנים מסתבר שהיא חלפה לפני כמה חודשים (מי היה מאמין שהמחשב הזה כבר יותר מבן 3? ) אז כמו שזה נראה עכשיו, כנראה שאני אצטרך לקנות כרטיס חדש. כמובן שזה לא יוצא מאוד נח כי אני רב הזמן בצבא, וכשאני חוזר הביתה אני לא עושה בו יותר מדי (למרות שאני חוזר הביתה כל יום אני חוזר די מאוחר …
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה ב-USB כאשר אני מחבר את אחד ממכשירי ה-USB המחשב אומר לי שהחומרה לא זוהתה, ולא משנה איזה מכשיר אני מחבר או לאיזה חיבור אני מחבר במחשב זה עדיין אומר לי שהוא לא מזהה והוא כותב לי ככה "hardware not recognized" ואני בבעייה בבקשהה עזרוו ליי... ואגבב עשיתי גם פירמוט וזה לא עזר... תודה.. ??? :-\ ???
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
המחשב הנייח שלי נדלק ונראה שקיים מתח לכוננים הקשיחים ולצורב (אפשר לפתוח ולסגור אותו) אבל המסך לא מקבל שום מידע (הנורית מהבהבת כאילו המחשב כבוי). כך גם המקלדת והעכבר שלא מקבלים מתח כלל. מה יכולה להיות הבעיה? מה כדאי להחליף? חשבתי שזה הספק אבל הכוננים הקשיחים והצורב מקבלים מתח... יש הצעות? תודה מראש המיואש
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הי, החידה עדיין בתוקפה. משהו קרה והוא לא מנצל את הCPU עד הסוף. מקסימום מגיע ל30%. אבל זה לא שהוא טס אלא הוא מרנדר בעריכה לאט לאט. פעם הוא היה טס. חשבתי שזו בעיה שלמערכת הפעלה וקניתי סיגייט טרה אחד, דנדש ומהיר, התקנתי עליו מערכת הפעלה ויסטה 32 מחדש ואת תוכנת עריכה, ועדיין. אולי מדובר בסטינגס לא מתאימים בביוס? יש שם משהו להגבלת שימוש בCPU? העלתי תמונות של CPUZ. אודה לתשובותיכם הטובות. חגי [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אהלן. המחשב של אחי הקטן נתקע היום, וכשהוא איתחל אותו הוא הראה זכרונות, הראה הארדיסקים (הראה אותם בביוס) ושניה לפני שהוא הגיע למערכת הפעלה הוא נתן את ההודעה המצורפת בתמונה. אני חושב שמדובר בוירוס, אשמח אם תוכלו לומר לי מה זה לדעתכם. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
המחשב נקנה לפני חודש.. לא יודעי מה הבעיה.. פתאום המחשב היה עושה מעצמו ריסט.. ביטלתי היום את האפשרות שהמחשב יאתחל את עצמו מחדש.. ולפני כמה דקות קיבלתי מסך כחול עם הודעת שגיאה (צריך לעשות ריסט ידני ]= A problem has been detected and windows has been shut toselect safe mode. technical unformation: (0x0000000A (0x7E137D1B,0x00000002,0x00000 001,0x80540990 beginning dump of physical memory physical memory dump comlete. contact your system administrator or technical support group for further assistance אני משתגע, יש פיתרון? עריכה: פתחתי את הקובץ Dump ובקובץ רשום בסוף Probably caused by : tcpip.sys ( tcpip+f567 )
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש. הוא נדלק בהתחלה לכמה דקות ואחרי ריסט הוא לא נדלק יותר הוא נכנס ללופ של ריסטרט, עולה מסך שחור והמחשב נכבה שוב.. אפילו הביוס לא עולה... מה עושים? בבקשה עזרה. מעבד AMD 5600 לוח asus m3n78-em תודה ניקיתי CCMOS ועולה המסך של הפוסט אבל שם זה נתקע, אם אני מנסה להיכנס להגדרות הוא מפעיל את עצמו מחדש שוב. =\ עריכה 2: אני מקבל את ההודעה הבאה, לפני שהוא נכנס לאטרף של ריסט(שאגב חזר): Express gate is not installed on your system or the installation is incomplete. To get internet access within seconds of starting your computer, please express gate installers to install express gate אין לי מושג מה הוא רוצה ממני, כשעוד יכולתי ביטלתי את ההדלקה מהירה בביוס....
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שאני בשולחן העבודה המחשב שלי באינטרנט אפילו במשחקים יש קווים מעצבנים כאלה במסך שורות כאלה שחורות הפרעות כאלה מעצבנות כמו בטלויזיה זה לא היה אף פעם זה קרה לפני איזה חודש וזה לא מפסיק החלפתי ווינדוס לויסטה לא עזר דרייברים הכל מותקן כמו שצריך וזה לא מפסיק אני חושב שזה קשור או ללוח או לכרטיס מסך או למסך תודה לעוזרים! נ.ב זה המפרט e4500 geforce 8400gs ga-945gcmx-s2 rev6.6 והמסך mag17אינץ הישנים השמנים יש לי אותו כבר ארבע שנים המחשב עצמו כמעט שנה יש עוד אחריות על החלקים של המחשב על המסך אין כבר!
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אהלן, יש לי 2 כוננים קשיחים, כל אחד בגודל של 500GB, מדגם ST3500320AS. כאשר שניהם מחוברים ב-Raid 0. לוח האם: Gigabyte GA-EP45C-DS3R. מערכת ההפעלה המותקנת: Microsoft Windows XP Service Pack 3. ה-Windows מותקן על Partition בגודל של 80GB. כאשר אני מנסה לפרמט את ה-Partition שנותר (שהוא בגודל כ-850GB) דרך ה-Disk Management, הפירמוט נתקע באמצע (המחשב לא מגיב). אוסיף שחיכיתי כשעה אחרי שהמחשב נתקע (האחוזים של הפירמוט לא התקדמו), ועדיין הוא היה תקוע. דבר נוסף: כאשר התקנתי את ה-Windows, וניסיתי לפרמט דרך ההתקנה את כל ה-1TB, כדי להתקין עליו את ה-Windows, הפירמוט נתקע. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחח איזה ייאוש.. קניתי לוח אם מדגם GA-EP43-DS3L ומעבד E8400 +קירור NEXUS 2300 אתמול וניגשתי לבנות מחדש את המחשב. הלכתי לפי ההוראות בדיוק, שמתי את המעבד בסוקט כמו שצריך, מרחתי משחה תרמית על גבי המעבד והתקנתי את הקירור(מה שהיה די קשה). חיברתי את כל החיבורים הפנימיים בדיוק כמו שרשום בחוברת של המארז ובחוברת של הלוח אם. חיברתי את המחשב לחשמל הפעלתי והמחשב דלק לחצי שניה בדיוק עם הבזק של הלדים ומיד כבה.. פתחתי אותו שוב ווידאתי שהכל מחובר כמו שצריך, שהקוטביות של החיבורים נכונה, סגרתי וחיברתי אותו שוב. הפעם המחשב דלק למשך 10 שניות, נכבה ושוב נדלק אחרי שניה ונכבה שוב. החדר התמלא ריח שרוף ופשוט לא הבנתי מה הבעיה והפעם הרגשתי שהכל נדפק. מתוך הרגשה שאין לי מה להפסיד פירקתי הכל והרכבת…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אפשר לינק לתוכנה שתוכל לבדוק לי תקינות של זיכרון פנימי .... תודה
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD Athlon 64 X2 עם לוח אם GeForce 6100-M9 1.x של biostar שעבד מצוין לפני כמה חודשים התקנתי כרטיס מסך ATI Technologies Inc ATI Radeon HD 3850 ומאז מדי פעם המחשב נתקע וקורס בעיקר כשאני רואה ווידיו ב streeming מהאינטרנט או כשאני פותח abode reader עדקנתי דריברים מספר פעמים וזה לא עזר... אם למשהו יש רענין למה זה קורה אשמח לשמוע
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
בעייה במחשב שלי.. (לפ]י המפרט שבמשתמש שלי) לפתע לא רואים כלום על המסך.. כשהפעילתי מחדש כלום לא עלה.. המחשב מגיב ומדליק נורות אבל המסך לא!!! וכשניתקתי ת'כרטיס מסך והשתמשתי בכרטיס המובנה הכל פעל חשבתי שזאת בעיה בכרטיס אז שלחתי למימיוש אחריות.. אמרו לי שהוא פועל והכל בסדר.. חשבתי שזה אולי הספק שלי (ג'נרי) שלפתע נחלש ולא יכול להפעיל ת'מחשב עם הכרטיס.. החלפתי לספק SEASONIC 400W שנקנה ב FOXPC שהאחראי שם (אסף) בדק אותו לפני באופן אישי ואמר לי שהוא טוב ומחזיק מערכת QUAD עם 9800GTX ושוב לא פועל עם הכרטיס.. אני חייב לציין שבלי הכטיס הכל פועל מצויין חוץ ממשחקים (כי אין כרטיב גרפי טוב..) אני מתכוון ללכת שוב לחנות ממנה קניתי ולהביא לוט את כל המחשב שבדוק.. החלקים בתוכו עדיין בתוקף…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי תקלה במחשב כאשר אני גולש באינטרנט או סתם משאיר את המחשב דלוק הוא נתקע ופותח מסך כחול ןשם רשום STOP:0x00000EA (08x89c23820,0x897b0b0,0xbacbcbc,0x00000001 והוא נותן כמה אפשרויות לעשות איכוי דיסק CHACKDISK עשיתי את שנהם וזה עדין מופיע מה לעשות?? אולי צריך להחליף איזה חלק?? תודה לעוזרים נ.ב לא עשיתי OC אחרי שרשמתי את התקלה פריקתי את כרטיס המסך והלכתי להרכיב אותו במחשב השנ והוא לא עושה ריסטים רק מלה נקודות על כול המסך הטקנתי דריברים וזה עדין עושה אבל זה לא משנה אני צריך את המחשב השני יש למישהו רעיון מה לעשות??י
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
המחשב נכבה ונדלק פתאומי במשקים אבל לא בכל המשחקים למשל בקרייסס הוא לא עושה ריסט אבל ברוב המשחקים הוא עושה ריסט מה יכולה להיות בעיה תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי אנשים, לפני שבוע רכשתי שני כרטיסי 9600GT וחיברתי אותם בSLI ללוח שלי M2N SLI DELUXE יש לי ספק כוח ANTEC NEO HE 550W שמחזיק אותם לפי מה שנראה לי בלי בעיה בכלל.. מאז שהתקנתי אותם מופעים לי ההודעה הבאה: *Warning: System BOOT Fail* Your system last boot fail or POST interrupted Please enter setup to load default and reboot again . F1 to continue DEL to enter Setup אני לוחץ F1 המחשב עולה כרגיל משחקים רצים פצצה והכל טוב ויפה, אבל זה ממש מציק לי... דבר ראשון שעשיתי עידכנתי שוב את הBIOS, לא עזר, הוצאתי את הסוללה..מחקתי את הCMOS...לא עזר...לפעמים ההודעה לא עולה והכל רץ רגיל, אין לי מושג ממה זה אבל זה ממש מעצבן ומסקרן אותי... אני מצרף תמונה שתוכלו לראות אם למישהו…
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מצאתי צורב ישן במחסן וכשחיברתי אותו למחשב התברר לי שהוא תקוע, משעמום בחלטתי לנסות לתקן אותו אבל בלי הצלחה.... חלק 2 הוא זה שמזיז את החלק פלסטיק שעליו מונח הדיסק, הבעיה היא שחלק 2 וחלק 1 מחוברים בין כל הגלגליי שיניים וחלק 1 זז רק איזה 2-3 סנטימטרים ככה שגם הפלסטיק זז רק כמה סנטימטרים וזה מה שיוצא... לפני לחיצה על הכפתור: ואחריי לחיצה:
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! המיקדלת הפסיקה להגיב לכל המקשים חוץ מ: רווח והמקש של המחיקה. כיבתי את המחשב חיברתי מיקדלת אחרת ועדיין אותה בעיה. עכשיו בשביל להיכנס למחשב צריך להקליד סיסמא וכמובן שאף כפתור לא מגיב. אבל כשאני לוחץ על רווח או מקש מחיקה זה מראה שזה רשם תו כלשהו. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי מחשב HTPC מעבד 2.8GhZ פנימי 512MB עם לוח אם של אינטל. לפני כמה ימים נדפק הספק כח. (כאן אציין שהספק בעל 2 חיבורי חשמל של SATA להארדיסק והסידירום ובנוסף הספק כח קטן בנפחו בחצי מהספקים הרגילים למחשבים שולחניים כחלק מהרעיון של היות HTPC זעיר בהיותו כזה) לא הצלחתי למצוא ספק דומה לזה שנדפק (לא חיפשתי יותר מדי האמת פשוט כי אין זמן..) אז קניתי מחבר ספק למחשב שולחני רגיל עם 2 יציאות חשמל ל-SATA ואכן המחשב עולה כמו שצריך. רק בעייה אחת קטנה: בכל פעם שאני מדליק את המחשב מתקבלת ההודעה CMOS Checksum Error וכמובן נתקע בעלייה בשלב זה עד שאני נכנס לביוס ומגדיר את הSATA כ-Auto במקום Disabled. איך מגיעים למצב שהמחשב עולה חלק בלי שאצטרך להכנס כל פעם לביוס ולהגדיר את ה-SATA שוב?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב (מפרט בצד) שכנראה הכרטיס מסך שלו עושה לי בעיות. הדרייבר של ATI קורס וחוזר ויש מסכים כחולים שרשום שהם כתוצאה מ-ATI. ה-4850 הוחלף לכרטיס 4850 חדש של יצרן אחר ועדיין התקלה ממשיכה. הטכנאי כבר לא יודע מה לעשות, אצלו זה עובד, אצלי מן הסתם זה לא עובד. האם מנסיונכם הכרטיס 4850 הוא כרטיס בעייתי או שבכלל כרטיסי ATI הם בעייתיים? האם אתם ממליצים לי להחליף לכרטיס של NVIDIA בעל תכונות דומות ל-4850? אודה לעצתכם.
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-