עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by f_b_i,

קניתי ליפני שבועיים את המפרט הבא: מעבד AMD BARTON 2500 לוח ABIT NF-7S2 זכרון שני סטיקים של 256MB A-DATA ומארז הכי פשוט שיש הרד דיסק היה לי W.D 20GB. הכל מחובר ועובד עד שנתקע או מתאתחל. הבעייה היא לא המערכת ההפעלה(XP) כי התקנתי מחדש וזה אותו דבר . הטמפרטורה במנוחה היא מארז:39 מעלות מעבד:41מעלות ובעבודה :מארז 45 מעבד 57 האם יכול להיות שהבעיה היא באיזה דרייבר? האם היא החום? יש למישהו רעיון?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by SpEcToR,

איך שהמחשב עולה וכתוב שם גרסאת ביוס וכאלה.. שם זה נתקע ולא ממשיך זה ככה אחרי אוברקלוק.. אבל לא רציני

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. הכל התחיל לפני שבועיים....זה היה יום סגרירי ברחובות קרית-ים. עוד באותו היום קמתי בבוקר, ולפי תחושת הבטן ידעתי שמשהו הולך להדפק... בשעה 15:00 באותו היום פתחתי את המחשב, התחברתי לאינטרנט והלכתי לאכול. חזרתי, גלשתי בערך חצי שעה ואז המחשב נתקע. נתקע לגמרי ללא אפשרות להזיז את הסמן, ללא אפשרות לעשות שום דבר. עשיתי רסטרט, והמחשב עלה. אבל, המחשב לא עלה כרגיל, הוא עלה עד לווינדוס, ואז בום הוא נכבה. פתחתי אותו והמסך לא עלה. המחשב פעל, אבל המסך לא קיבל שום נתונים. בדקתי חיבורים, ראיתי שכל החיבורים בסדר, עדיין זה לא עובד.. פתחתי את הדלת של המחשב, הוצאתי את המעבד, והכנסתי מחדש. הפעלתי את המחשב, וכל בסדר. אחרי כמה ימים שוב פעם המחשב נתקע, שוב פעם אני מוציא את המעבד ושוב פעם הכל מסתדר. …

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by waizman,

בזמן האחרון המחשב שלי נתקע סתם באמצע העולם. ראשון הולך הסאונד ואז אחרי כמה שניות הכל נתקע ואני צריך לעשות ריסט. אחרי הריסט הכל עובד. התוכנות שפועלות בדר"כ כשזה קורה: WinAmp MSIE 6 Norton AV 2002 MBM 5 HELP!

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  5. קניתי מחשב חודש לפני חודש בערך הנה המפרט: מעבד : intel I5 760 tray int5760T SLBRP לוח אם : Gigabyte GA-P55-UD3L זיכרון: transcend DDR3\2GB\1333 אלה הדברים החשובים לנושא חוץ מזה למחשב יש ספק מערכת קירור וכרטיס מסך מאוד חזקים. הבעיה התחילה בערך שלושה שבועות מאז שקניתי את המחשב. השתמשתי ב LOADER ל WIN7 64BIT שכבר היה מותקן מהחנות. וכל הדרייברים של הלוח אם מעודכנים. הבעיה היא שפתאום אי אפשר להזיז את העכבר והמקלדת והמחשב מעביר את עצמו לסליפ מוד אחרי כמה שניות ואי אפשר לצאת מזה בלי ריסט. ביטלתי את האופציה של סליפ בווינדוס. אני עושה ריסט אחרי שזה קורה וזה פשוט קורה עוד פעם ואני לא יודע להסביר את זה. אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. הרכבתי מחשב ישן (סלרון 333MHZ) והכל עבד פירקתי את הדיסק הקשיח והחזרתי אותו שוב ואז המחשב השתגע: הוא אמנם נדלק, אך אחרי 2 שניות, עוד לפני שהכיתובים של הביוס עולים (כתב לבן על משך שחור) מייד הכל נתקע, נורת המסך חוזרת למצב סטאנדביי. הבעייה לא בדיסק הקשיח ולא בספק כח ולא מסך. איך אני בודק היכן הבעייה? איך אני מבודד למשל את המעבד, את הלוח ואז בודק מי מהם לא טוב? (אין לי לוח חלופי או מעבד חלופי)

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  7. חיברתי כרטיס רשת אלחוטי, הכל עבד טוב ויפה ואח"כ יומיים שהדלקתי את המחשב, מופיע לי המסך -בתמונה מצורפת ניסיתי לאפס את הביוס בעזרת הוצאת הבטריה ל5 דקות כולל ניתוק מהחשמל ... לא עוזר... איפה יכולה להיות הבעיה במצב הזה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  8. Started by mccartney,

שלום! מדובר במחשב ישן, בערך מסביבות שנת 2005, לוח אם של GIGABYTE ומעבד Pentium D 2.8 (יש לי את הפרטים המלאים אבל לא לפניי כרגע) המחשב היה מלא בכל מיני רוגלות ותכננתי לפרמט ולהתקין מ"ה חדשה. לפני כמה ימים,כשהבת הקטנה שלי השתמשה במחשב, עלה איזשהו חלון שלא ניתן היה לסגור והבת הקטנה שלי לחצה על איזשהו כפתור. כמה דקות אח"כ ההמחשב נכבה באופן פתאומי. מאז, הוא נתקע באתחול בטבלה שבה מפורטים התקנים שונים עם מספר IRQ וכו' - הוא נתקע כאשר הוא מגיע ל-ACPI חיברתי USB DVD עם דיסק התקנה של XP ואז הוא דווקא הצליח לאתחל ממנו. התקנתי XP. אבל גם עם מ"ה חדשה הוא לא הצליח לאתחל. ניסיתי כמה פעמים ואיכשהו פתאום הוא הצליח לאתחל את ה-HD עם ה-XP החדש כדי לסיים את ההתקנה. אבל מאז הוא שוב לא מצליח ל…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by 5402240,

בס״ד שלום לכולם! יש לי מחשב נייד מדגם msi ms-1683 בהדלקה הגיוס נתקע על ההודעה Auto-detecting ahci port 0 ונשאר ככה תמיד אני מדגיש - זה מחשב נייד תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. קיבלתי מחשב חדש מהחנות, ניסיתי להתקין ווינדוס והמחשב קפא בלוגו של ווינדוס (הנקודות לא מסתובבות, גם הן קפאו). לאחר מספר נסיונות נוספים החלטתי להתקין את הווינדוס ב SSD דרך מחשב אחר, ההתקנה עברה חלק ווידאתי שהווינדוס עולה. חיברתי את ה SSD בחזרה במחשב החדש ושוב פעם המחשב קופא בלוגו של הווינדוס כאשר הנקודות הופיעו. עזרתכם במציאת פיתרון, אני מיואש.

11. בזמן האחרון יש לי הרבה בעיות עם מחשבים ישנים הדלקתי את המחשב הישן שלי, והמסך פשוט נתקע על הרקע השחור עם הכתוביות בלבן. אני יכול להיכנס לביוס וכ'ו.. אבל משום מה הרקע השחור לא עובר מסך :\ תמונה: (למטה כתוב משהו לגבי הכונן דיסקטים)

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  12. היי יש לי מחשב נייד HP בן שנתיים וחצי המחשב עשה לי הרבה בעיות (מאמץ יתר, איטיות וכו') אז החלטתי לפרמט אותו כול הפרמוט הלך כמו שצריך אך אחרי שסיים להתקין WIN 7, וביצע איתחול, הוא נתקע על הלוגו של HP בהפעלה אני צריך עזרה דחוף כי אני עובד הרבה במחשב הזה תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, יש לי מחשב נייד lenovo thinkpad t‏400. ‎מע' הפעלה xp. בלי שום הסבר כאשק אני מדליק את המחשב הוא נתקע על מסך הפתיחה (המקום שכתוב בו לנובו סינקפד ואומר איך להיכנס לביוס) אין שום ביפים, ושום תגובה לשום לחיצה. אין אף התקנים שמחוברים למחשב. רק כאשר אני לוחץ שוב על כפתור הכיבוי הוא נכבה ומשמיע ביפ. אני אשמח לדעת איך לפתור את הבעיה. האם זה אומר שהלך אחד החלקים העיקריים במחשב? (זיכרון, מעבד) אפשר לתקן את זה במחיר סביר? (אם זה ברמה של לקנות חלפים ולהחליף אני יכול לעשות את זה בעצמי) בתודה מראש!

• 9 תגובות
    • 9.7k צפיות
  14. בזמן האחרון המחשב שלי נתקע בלי שום התראה מוקדמת, כאשר על המסך בחלקו העליון בלבד מופיעה שורה של פסים ירוקים דקים מאוד. מאותו רגע המחשב פשוט קופא ואין שום אפשרות לגעת לא בעכבר ולא במקלדת אלא לעשות ריסט. ???

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. טוב אז ככה : בערך פעם ביום בלי סימנים מוקדמים המחשב נתקע. כלום לא עובד ויש צורך בHARD RESET. כל התקיעות הם כשאני פתאום מתחיל להקליד משהו. הבהרה: זה לא אומר שכל פעם שאני מקליד משהו המחשב נתקע אלא שכל פעם שהוא נתקע זה כשאני מקליד המחשב הוא מחשב נייד LENOVO N100 גולש עם FF מערכת הפעלה XP בדקתי טמפרטורות הם כרגיל. לא חם במורה מופרזת. המחשב נתקע ולא משתחרר. לחיצה על כפתור CAPS או NUM לא מדליקות את הנורה כך שהמחשב תקוע בצורה מוחלטת. יש פתרון? תודה

• 34 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. שלום רב, המחשב שלי נתקע בערך פעם ביום. כשהוא נתקע, על מסך המחשב מופיעה תמונה מרצדת בתדר גבוה. ראו סרט מצורף כדי להבין מה מופיע על המסך כשהמחשב נתקע. בנוסף לכך שהמסך מתחיל לרצד, המחשב נתקע לגמרי, וצריך לכבות ולהדליק אותו (על ידי לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי) כדי לפתור את הבעיה. הבעיה נמשכת כבר זמן רב, והתחילה עוד כשהמחשב היה חדש יחסית. הבעיה התחילה אחרי שהחלפתי (לבד) את לוח האם, המעבד וההארדיסק במחשב. המארז וספק הכוח הם בני כמה שנים. כל המאווררים (של המארז ושל המעבד וספק הכוח) תקינים. בדקנו טמפרטורה במעבד בעזרת תוכנה שהורדנו, והכל נראה תקין. ניסיתי לפתוח את יומן האירועים של ווינדוס בשביל לראות האם נרשמה …

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by zoyaniv,

שלום בימים האחרונים בזמן שאני משחק מישחקים המחשב ניתקע פתאום אחרי כמה דקות זה לא קרה לפני זה ולא קורה באינטרנט או כאלו דברים יכול להיות שזה קשור ל directx9.c או איך שרושמים את זה האם זה יכול להיות קשור אם כן איך אני מסיר או מחזיר לגירסה קודמת מה עוד זה יכול להיות תודה מראש

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by Oprapc,

יש לי את המפרט מימין וכשקניתי אותו מלפני חודשיים היו לו איזה 2,3 תקיעות בשבוע הראשון ומאז שום כלום, שום בעיה. עכשיו נתקע שוב המחשב רק הפעם בצורה מוזרה ביותר: המחשב הגיב כפי הנראה, הבהב באייקון של האינטרנט- זה שליד השעון, השעון זז וכו', אבל העכבר והמקלדת לא הגיבו גם כשניתקתי וחיברתי אותם מחדש, כלומר העכבר האופטי הדליק אור והמקלדת גם אבל כשניסיתי להשתמש בהם או לכבות לדוגמא במקלדת את ה-NUMLOCK שום תגובה מצד המחשב או המקלדת. מה קרה כאן? זה נראה לי וירוס, נכון? או שאני טועה? עזרו לי בבקשה.

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  19. Started by berner,

שלום לכולם המחשב שלי נתקע מפעם לפעם לדקה ולאחר מכן חוזר לעצמו עשיתי בדיקת ווירוסים ורוגלות וכן בצעתי איחוי הHD ושום דבר לא עוזר מערכת הפעלה XP SP2 עדכנית מאבד אינטל 6300 זכרון 3G HD 250G אשמח לקבל הסיוע _______________________________________________

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  20. Started by es88,

לאחי יש מפרט ישן: pentium4 2.86GHZ לוח אם gigabyte 81945P-G לאחרונה שהוא ניסה להפעיל את המחשב הוא לא ראה תמונה בכלל, היה לו כ.מסך (X1300 או משהו כזה), שמתי לו 8500GT ואכן יש תמונה. (הוא לא משחק ודברים כאלה) היו לו 2 זכרונות של סאמסונג 256X2, הוצאתי אותם ושמתי לו יש הישנים שלי של סאמסונג 512X2 667MHZ (הזכרונות שלו לא היו 667 אז הוצאתי אותם) המחשב עובד בסדר, עד לרגע שאני מפעיל איזה לדוגמא איזה סרטון ביוטיוב, אם זה מוסיקה רק או וידאו, ואז המחשב פשוט נתקע, רואים איזה מסך כחול והוא עושה ריסט מעצמו. מה יכול להיות הסיבות לכך? (שאלה אחרת אם מישהו יודע לגבי הלוח הזה או בכלל, למה כל פעם שהמחשב עולה, הוא שואל לגבי התקנה של איזה RAID או משו כזה) תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by cool_man,

אז המחשב הוא חדש לגמרי! אצלי באיזור החודש. לא מותקן עליו דברים כל כך בתכלס, רק דברים בסיסיים אנטיוירוס, אופיס, משחק, דרייברים וכאלה מידי פעם, זה רנדומלי לחלוטין המחשב פשוט נתקע, ולא ברור למה. בכל הפעמים ששמתי לב זה קורה כשאני יוצא מהמשחק... או סתם תוך כדי גלישה רגילה באינטרנט. ההבדל היחיד שנעשה במפרט הזה (בשבוע האחרון, שבו בעיה קוראת) זה שהוספתי לפה כרטיס מסך Gigabyte GTX 460 (עם קירור כמובן). יכול להיות שהסיבה היא שה400W של הספק לא מספיקים למחשב? ואם זאת הסיבה, איך הוא עובד סבבה במשחק לדוגמא, בלי תקיעות או ריצודים או דברים מוזרים, ממש עובד חלק וסבבה זה המחשב: לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 מעבד: Intel Core i5 4670 קירור: Arctic Freezer 11 LP דיסק: Seagate 1.0TB SATA3 זיכרו…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Big_Guy7,

קרה לי כבר כמה פעמים בזמן האחרון, שהמחשב פשוט קופא בלי לעבוד. זה קורה בדרך כלל שהמחשב לא מתאמץ, לא פתוחים משחקים כבדים או משהו כזה (במצב הגרוע - אימיול, אייסיקיו ואקספלורר) קשה לי לדעת למה זה.. אבל עלו לי בראש שתי אופציות: 1) עברתי לויסטה לפני כמה שבועות, אולי זה יותר מדי או משהו? (מפרט בצד) 2) כשאני משתמש במחשב, אני נוגע בגוף קירור של הצ'יפסט ובגוף קירור של הכרטיס מסך, והם ממש חמים מקווה שתעזרו לי, תודה

• 10 תגובות
    • 743 צפיות
  23. Started by shynet,

היי לכולם אני קונה מחשב חדש ואת זה אני נותן לאחותי, אבל הבעיה היא כזאתי, כשאני פועל במחשב [לא משנה איזה סביבה , לוח עבודה, משחקים וכו], המחשב נתקע, פירסמתי את זה פה כי אני בטוח ב90% שזה החומרה, ולא המערכת הפעלה עצמה... מכמה סיבות: א. כאשר אני מפעיל אותו מחדש הוא מתחיל לעלות [לא איפה שהמערכת הפעלה אלא לפני במסך השחור שלוח אם מתחיל לזהות את החומרה] הוא ניתקע לפעמים, ב. ברגע שהוצאתי את הזיכרון וההארד דיסק ועוד כמה דברים וניקתי, הוא עבד סוף סוף כרגיל, אבל למשך איזה חודש, לא יותר. בכול מקרה, היה לי בעיה עם הלוח אם הקודם [של ASUS], אי אפשר היה לפרמט אותו [הוא היה נתקע בהתקנה של המערכת הפעלה] החלפתי לוח הבעיה נפתרה, ולא הופיע להמון המון זמן, אבל עכשיו המחשב נתקע גם בסביבת WINDOW…

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  24. המחשב עושה בעיות בזמן האחרון. נתחיל בזה שבחלק מהמשחקים המעבד עובד על 95%-100% ומקרטע (ב Apex Legends למשל). השבוע היו שני מקרים של התרסקות למשל כחול שאומר שהייתה תקלה והמחשב צריך לעשות ריסטרט. היום המחשב קפא באמצע משחק (Roblox, לא דורש הרבה), לחצו על כפתור הריסטרט ומאז הוא לא עלה. כשניסו לעשות ריסטרט המחשב העלה את המסך splash של הלוח אם ולאחר מכן נהיה שחור וזהו. לאחר כמה ניסיונות ביקשתי לעשות ריסטרט ולעזוב את המחשב דלוק, מה שהופיע אחרי כמה דקות זה מסך כתום (מצרף תמונה). לפי ההוראות באתר של מיקרוסופט הצלחתי להגיע למסך התיקון וכרגע אני בהמתנה לסיום (עלול לקחת יותר משעה). עברתי על הסטיקי ולמרות זאת החלטתי להעלו…

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  25. Started by Kostya,

שלום לכולם! יש לי בעיה במחשב, המחשב נתקע כנרא "בעומס". התמונה פשוט כופא והמחשב לא מגיב לשום אמצעי קלט מכל סוג שהוא! רק איתחול עוזר. ניסיתי להשאיר אותו לחצי שעה כדי שיחזור לפעול אבל גם זה לא עזר. בעיקרון הוא נתקע ב- 3 מצבים: 1. יש לי שלט רחוק שמתחבר ל- Com אחרי כמה זמן כשהשלט מחובר הוא נתקע. לפני זה לא היה את זה , זה התחיל לפני 3 חודשים! 2. בזמן ש- ICQ Lite Edition V4.1 Build# 1807 MSN Messenger V6.2 Build# 0137 Messenger Plus! V3.01.94 eMule V0.43b WinAMP V5.04 Maxthon Beta V1.0 Build# 0220 כל התוכנות הנ"ל דלוקות אחרי כמה זמן המחשב נתקע! 3. Unreal Tournament 2004 Build# 3270 ברשת בתחילת כל שלב חדש נתקע! כל זה עם חום של 45 מעלות אני יודע שהלוח שלי משקר אבל אפילו אם אני …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.