תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הקירור Noctua NH-D14 שמתאים בעקרון לתושבות 1156, 775, 1366 ולא מצויין שום מידע נוסף לגבי ה 1155 האם הוא יתאים ? אני זוכר שראיתי בעבר שהחיבורים 1155 ו 1156 הם אותו חיבור בדיוק מבחינת תאימות הקירור של המעבד בנוסף יש לי את הספק כוח SeaSonic S12D 850 חיבור אחד של שמונה פינים וחיבור שני של 4+4 פינים מצורף תמונה איזה מהם אמור בפועל להתחבר ללוח אם (למעבד) ומה ההבדל ביניהם ? למה יש שתיים ? עריכה: לפי מה שהבנתי במידה ואני משתמש בלוח אם עם מעבד אחד יש צורך להשתמש ב 4+4 (או רק ב-4 במידה והלוח אם לא דורש 8), האם אני צודק? * נ.ב. זה לא חיבור ל PCI-E בוודאות (יש לי 4 חיבורים אחרים שרשום עליהם במפורש PCI-E)
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני משחק UT שאני משחק אופליין יש לי 60 FPS יציב שאני משחק אונליין יש לי 40 יציב לא יודע מה הבעיה כאילו שהמחשב משתמש בכרטיס רשת אז מה מעמיס על המחשב התקנתי VIA 4 IN 1 הכי חדש וגם ניסיתי לשים עוד איזה סווג של גירסא יותר ישנה בבקשה עזרה
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתנצל על הכותרת באנגלית, אך לא מצאתי ניסוח ראוי בעברית. ברשותי מחשב עם Gigabyte GA-965P-DQ6 (rev. 1.0) Motherboard ומעבד מומהר DualCore Intel Core 2 Duo E6300, (7 x 333) 2,331MHz, אך עם טמפ' סבירות (בשעת מאמץ הCORES מגיעים ל-62 מעלות מקסימום). לפני כשבוע המחשב שלי סירב להדלק לאחר שהיה מכובה במשך יומיים. כל לחיצה על כפתור ההדלקה לא זכתה לכל תגובה שהיא מצידו. לאחר בדיקה מקיפה ונסיונות חוזרים הוא נדלק ועבד כראוי עד לפעם הבאה שזכה למנוחה. עיקר חשדותיי היו בכפתור הPOWER שקצת חורק במארז שלי. הפעם הבעיה חזרה, אך לא חלפה. בעקבות זאת ניקיתי שנית את המארז, בדקתי את החיבורים, בדקתי את ספק הכוח לכשעצמו שהגיב כראוי (ואכן היה החשוד המיידי) וכן לא היה ידוע לי בעיה כלשהי בחו…
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה במחשב הכרטיס רשת המובנה נעלם לי פתאום והוא לא קיים יותר במתאמי רשת ושמתי לב לעוד משהו ש intel c620 series chipset pci express root port 1 A190 נעלם לי גם צרבתי ביוס ,איספתי את הביוס לא עזר יש אפשרות להחזיר את זה איך שהוא?
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
- 2 followers
-
-
היום הופיעה אצלי פתאום בעיה במתאם רשת האלחוטי (TL-WN321G) המחשב רושם לי USB IS NOT RECOGNIZED והמתאם לא עובד.. ניסתי לחבר ולהכניס כמה פעמים, התקנתי שוב את הדרייברים, עשיתי UNINSTALL ועדיין לא עובד.. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ובלוח האם יש 2 חיבורי PCI רגילים. חיברתי לשניהם כרטיסים: כרטיס טלוויזיה וכרטיס firewire. שני הכרטיסים היו מחוברים במחשב הישן שלי ולכן אני יודע שהם תקינים. המחשב לא זיהה את כרטיס הטלויזיה ואת כרטיס הfirewire אני לא יכול לומר כי אין לי דרך לבדוק זאת (פיזית) שכחתי לכתוב...שניהם חיבורי pci וכמובן שיש חיבור pci-e אבל הוא תפוס ע"י כרטיס מסך... התקנתי אוורסט והנה התמונה של חיבורי בPCI: (סליחה על הגודל אבל רציתי שיהיה אפשר לקרוא את הכיתוב)
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום ברוב המשחקים שאני משחק יש לי תקיעות והמחשב קופא ומצריך איתחול הגעתי למסקנה שזה או הכרטיס מסך שלי 6600GT או הספק הגנרי המחשב לא נתקע בכל משחק אלא בעיקר בכבדים רמזים: המחשב עבר בדיקת מאמץ למעבד ולזיכרונות בלי בעייה המחשב נתקע ב 3D MARK ולא מצליח לסיים את הבדיקה
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי דיסק קשיח ssd 80 gb של חברת intel שמותקן במחשב נייד של לנובו אתמול שהדלקתי את המחשב עלה לי ציור של מנעול ומקום לרשום סיסמא {כניראה שהדיסק ננעל } לאחר מס ניסיונות של איפוס ביוס הבעיה לא נפתרה שחיברתי את הדיסק למחשב אחר דרך usb ניראה שהמחשב מזהה אותו ללא בעיה אך לא מראה את הכוננים במחשב שלי אשמח לפתרון לבעייה תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם,הבעיה שלי היא כזאת:אני מחבר למחשב שלי (LENOVO G510) (עם מערכת הפעלה WIN7 32BIT) מיציאת הHDMI טלוויזיית LG ומעביר תמונה באופן מצויין.הסאונד אינו עובר לטלויזיה ולזה מצאתי פיתרון - עדכנתי את כ. המסך שלי (INTEL HD GRAPHIC 4600)אחרי התקנת הדרייבר הכל מצויין יש תמונה וסאונד אבל אחרי הפעלת המחשב מחדש או אחרי שהוא מתעורר ממצב שינה, הדרייבר החדש שהותקן אינו נשמר ואני חוזר לאותה הבעיה שיציאת הHDMI לא מעבירה סאונד.מישהו מכיר את הבעיה הזאת?אני ניסיתי את מזלי באתרים אחרים ללא הצלחה...אשמח למציאת פיתרון לבעיה.תודה, עומר.
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
- 1 follower
-
-
ברגע שאני מחבר את הכבל מתח המחשב מתחיל לעבוד ישר, הוא לא מגיב כפתורים של המארז אלה רק לכיבויי על ידי הוצאת הכבל מהחשמל. המחשב לא עולה המסך לא נדלק. אין פוסט אין ציפצופים אין כלום. הוצאתי את כל ההרדיסקים החלפתי ספק אבל שום דבר לא משתנה... ברגע שמחברים לחשמל ישר מתחיל לפעול... לוח TYAN S2865 K8E כרטיס מסך MSI 6600 LE זכרונות OCZ PLATINUM EDITION DUAL CHANEL 1024X2.
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה כרטיס מסך חדש - Asus GeForce GTX 460 768MB. לצורך העניין (ולפי החשדות שלי), אני אציין שהספק כוח שיש לי הוא Corsair 520W כזה. משהו ואם לא 520W. (אולי 620). אתמול באמצע הלילה קמתי שהמחשב עושה רעשים מטורפים, מסתבר זה הגיע מהרמקולים. כיביתי, קמתי בבוקר, המחשב לא מגיב (המסך כבוי, המחשב דולק). ריסט, המחשב עולה. לא מגיע הווינדווס, נתקע. ריסט, עובד. עכשיו המחשב כבר לא עולה, נתקע במסך welcome של הווינדווס. עכשיו החשד שלי. שחיברתי את הכרטיס הוא מצריך 2 חיבורים כאלה שחורים, שנראה לי שהם מתח. לי היה רק 1 פנוי במחשב, אז הוצאתי מהסידי וחיברתי לכ.מסך, וזה עבד נפלא בלי בעיות שבועיים. ראוי לציין שאני ל-א יודע מזה החיבור הזה (שחור קטן עם כזה 6 פינים אני חושב), ושהסידי כ-…
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שאני מסתכל בCPU Usage ב Task manger הוא כל הזמן על פול כמובן בלי שום תוכנה או אפילו תזוזה של העכבר, לפעמים הוא יורד לשניה. לעיתים תקופות יש רעשים כמו של כבל שנוגע במאורר, אבל בדקתי את המאוררים הכול טוב, אני חושד שזה אחד ה H.D. גם המעלות מוגזמות לשעות האלו 73, זה בדרך כלל 66. וגם כול פעולה לעיתים לוקחת כמה שניות טובות. מה יכול להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני 4 חודשים קניתי מחשב חדש ובחנות התקינו לי מערכת הפעלה ולצערי התכנאי שם לא עשה עבודה טובה והמחשב עובד יחסית טוב אבל לא מספיק מהיר עם הכונן OCZ-VERTEX3 ATA Device (120GB ואני חושש ש הSSD לא עובד תקין בגלל העבודה הרשלנית של התכנאי זה המיפרט שלי > Mainboard : MSI P67A-C43 (MS-7673) > Chipset : Sandy Bridge DRAM Controller > Processor : Intel Core i5 2500K @ 3300MHz > Physical Memory : 16384MB (4 x 4096 DDR3-SDRAM ) > Video Card : NVIDIA GeForce GT 430 > Hard Disk : Hitachi HDS721050CLA362 ATA Device (500GB) > Hard Disk : OCZ-VERTEX3 ATA Device (120GB) > Hard Disk : Seagate ST31000524AS ATA Device (1000GB) >…
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
המסך הכחול שעולה אם עושים ריסט אז הוא לא מופיע לי יותר וזה קרה מאז שהמרתי את הכוננים מ fat32 ל ntfs למה??
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
הביאו לי מחשב פנטיום 2 אבל אני לא יכול להתקין מערכת הפעלה בלי לעשות שהוא יעלה ע"י הדיסק ולא הפלופי בלי כניסה לביוס בגלל שיש סיסמא ואני לא יודע אותה ניסיתי להוציא תה סוללה של בלוח אם אבל זה לא עזר(במחשב שלי זה עזר פעם) מישהו יודע איך לפרוץ את זה? תודה למי שיעזור.
-
- 11 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם חברה יש לי שאלה! קניתי מאורר של ZALMAN דגם VF 2000 והחיבור שלו זה רק שלוש פינים ולא 4 מישהו יודע איפה אפשר למצוא מעביר מ3פין ל4 אם יש דבר כזה בכלל חייב עזרה דחוף בזה או שאולי יש פיתרון אחר יש לי כרטיס מסך 8800 GT מעבד 6750 6GB זיכרון 3 הר דיסק מערכת הפעלה וינדוס 7
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם. עזרתם לי מאד בעבר ואני מקווה שתוכלו לייעץ לי גם הפעם. ברשותי מחשב חדש יחסית. פנטיום 4, 3 גיגה הרץ, 512 זכרון פנימי של קינגסטון, צורב DVD, דיסק קשיח בגדול 120 גיגה בייט של ווסטרן דיגיטל, 2 מאווררים, ספק כוח סטנדרטי, כונן סי.די רום, לוח אם של Asus, כרטיס מסך של nvidia 6600 GT. ועכשיו שתי הבעיות שיש לי: 1. לעיתים, כשאני משחק במשחקים יחסית כבדים כדוגמת פיפא 2006, Gun, Need For Speed, Sniper Elite- לאחר מספר דקות אני מקבל מסך של nvidia שאומר שלא מגיע כוח לכרטיס המסך ולכן, באופן אוטומטי, תצורת המשחקים תרד להגדרות מינימום כדי למנוע התחממות כרטיס המסך. אנ י יודע שהכרטיס שלי הוא בין הטובים שיש ליציאה של AGP כפול 8 (כי זו היציאה שיש לי במחשב), האם זו בעייה של הספק כו…
-
- 10 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מישהו שמע על הבעיה המוזרה הזאת ? הסידי פשוט מת מרגע שהוינדוס עולה, אפילו מתח הוא לא מקבל... למערכת הפעלה לא נראה לי זה קשור זה קרה לי בוינדוס 98 , 2000, ואקספי. אז זה משאיר את הבעיה לשלישיה הבאה: לסידירום עצמו, ללוח אם ולבסוף לספק. מישהו יכול לעזור ?
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש ברשותי מצלמת רשת מסוג MICROSOFT LIFE CAM VX 1000K וינדוס 10 לא מזהה אותה בכלל . נא עזרתכם ..... ניסיתי להוריד דריברים מהאתר ושם זה עד וינדוס 7 . ביצעתי התאמה של הדריבר לוינדוס 7 אך לא עזר
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום,חזרתי לפורום בגלל תקלה טכנית שאני זקוק לעזרה לפני משהו כמו 4 חודשים קניתי מחשב חדש AMD Athlon 3000+ 64Bit Asus K8V SE Deluxe Kingston 512MB DDR RAM Maxtor 80GB 7200RPM PNY Geforce 6800NU 128MB 256Bit Windows XP SP2 [firewall disabled] עכשיו,לאחרונה אני נתקל בתקלות שמתחילות מאוד מאוד להטריד בהתחלה,הייתה תקלה משונה מאוד שכיחה...פעם בהרבה זמן שהייתי יוצא מאיזה משחק לאחר זמן משחק רב,המחשב היה קופץ למסך כחול ומפעיל את עצמו מחדש. אבל לאחרונה התקלה נהייתה נפוצה יותר,ואז נעלמה באופן פתאומי,ובמקומה החלה תקלה גרועה בהרבה עכשיו,כל פעם שאני פותח כל יישום תלת מימדי [או בקיצור-כל יישום EXE],נפתח לי תהליך חדש בשם CCAPP.EXE,התהליך לוקח 29,000K זיכרון,והוא לא מסכים להסגיר [כל נסיום ל…
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אז זה הסיפור... המחשב עולה ממש לאט אבל ממש לאט!! (פעם הוא היה טס) חשבתי שזה הארד דיסק אבל החלפתי אחד וממשיך אז זה לא הארד דיסק! גם זיכרון החלפתי!! מה הבעיה?? לוח או מעבד?
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אהלן, לאחר עדכון שגרתי של התוכנה iTunes , מופיעה לי המודעה הבאה: * כבר עברתי על מספר מדריכם לפתרון הבעיה, ועד עכשיו כול הנסיונות לפתור את זה כשלו. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אז ככה: פתאום, בלי שום התראה (לא זוכר שהתקנתי משהו כזה במחשב), עמוד הבית שלי הפך להיות מנוע החיפוש של delta-home. נכנסתי להגדרות, הסרתי אותו, שיניתי את דף הבית וגם הסרתי את הכתובת שלו מהtarget, אבל אחרי כמה זמן, לרוב פחות מחצי שעה, הכרום כאילו קורס, וכשאני פותח אותו שוב, ה-deta-home הזה שוב מופיע, כמו קודם. אם אני משאיר אותו, הכרום לא נסגר ופועל כרגיל. חיפשתי אם יש איפושהו קבצים של התוכנה הזו במחשב, ואין. מישהו יודע להגיד לי מה נסגר? איך נפטרים מזה? אגב, הסרתי את הכרום והתקנתי מחדש וזה לא עוזר - אותו דבר...
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי בעיה פירטמתי את המחשב ואין לי קול במחשב מה עושיםם תעזרו לי דחוףףףף...
-
- 14 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חשב בקושי שבוע עובד מותקן אליו וינדוס ויסטה אתמול שמתי את הכרטיס הטלויזיה שרכשתי לא היה בעיות כלל ההתקנה של הדרייברים הלכה חלקה וגם של התוכנות של הכרטיס טלויזיה אבל לא יודע מזה אבל כשאתמול הלכתי מהבית כשחזרתי ראיתי את המסך של המחשב לבן הריסטים לא עזרו ולא כלום אחרי כל ריסט אפילו את התמונה הראשונית שמציג הלוח אם המחשב לא מציג אלא תמונה לבנה כשאני מוציא את הכרטיס טלויזיה הבעיה עדיין ממשיכה אבל אחרי הרבה ריסטים וכניסה לביוס ויציאה ממנו זה מסתדר ופועל חלק אז כיביתי את המחשב והכנסתי שוב את הכרטיס טלויזיה לראות עם יש התנגשויות והוינדוס לא מוצא התנגשויות בין הכרטיס טלויזיה למשהו במחשב מה לפי דעתכם יכולה להיות הסיבה למסך לבן פתאומי ? יש לי כרטיס מסך ATI RAD…
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-