תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
כבר כמה זמן שהמחשב עושה מרסט את עצמו ברגע של מאמץ. אחרי שראיתי בתוכנה שהטמפ' עולות יותר מידי כיוונתי מאוורר והמחשב עבד כרגיל. אתמול בא אליי טכנאי הרכיב לי מאוורר והכל היה טוב, כמו כן הוא הוסיף לי 1 ג'יגה של RAM. אחרי כמה רגעים שהכל היה טוב (והטכנאי כבר הלך) המחשב התחיל לעשות ריסטים בלי שום סיבה... לא היה כל מאמץ אני כבר מתייאש ובזמן שאני כותב עכשיו אני מפחד שזה יתחיל לי מחדש בבקשה תעזרו לי מהר תודה!!
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי את הכונן Samsung SH-S182D X18 Bulk וכל פעם שאני מתקין ממנו משחק או מעתיק משהוא מדיססק והדיסק קצת סרוט ולפעמיים אפילו הכלל זה מגיע לאיזשהוא קטע ומאתחל את המחשב . בדקתי במחשב השני שלי אם אתם הדיסקים ושם זה עובד מצוין ומה שלא עובד כותב "נסה שנית" אז אצלי החלפתי בין הכוננים ואין את הבעיה . אבל אני רוצה לתקן את הכונן Samsung SH-S182D X18 Bulk מה אני עושה. ד.א עכשיו חזרתי לכונן Samsung SH-S182D X18 Bulk כי במחשב השני ההורי צרכים את השני.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של אייסר עם מערכת הפעלה ויסטה כמעט מהיום הראשון שיש לי אותו הוא כל הזמן מקפיץ לי הודעות לגבי מצלמת הוובקאם האינטגראלית במחשב שהיא היתה יכולה לעבוד מהר יותר וטוב יותר אם אני ישנה את היציאת USB >> הוא גם נותן לי 2 אופציות חלופיות אבל לא נותן אופצייה להחליף יציאת USB מי עוזר לי לגבי איך בוחרים יציאה אחרת?....לא הצלחתי להבין לבד את הנושא תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך HD4870 512MB. לפי הסרגל שלי (סורי, לא יודע איך לבדוק אחרת) המסך שלי הוא 16-17 אינץ' בערך, ובמחשב הקודם הייתי מריץ אותו על 1024x768 60 hertz בלי ריצודים. על 75 הרץ הוא ריצד חופשי. ועכשיו אני השתמשתי כמה ימים ברזולוציה 1280x1024 75 hertz ואז זה התחיל לרצד, רק שעכשיו זה מרצד ב-כ-ל מ-צ-ב. רק ב 1024x768 60hz זה לא מרצד, וממש לא בא לי להפעיל ויסטה + משחקים על רזולוציה כזאת נמוכה. מה עושים חברה? נדפק המסך לגמרי או שיש תקווה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי באחד המחשבים תקלה כזו. ברגע שאני מפעיל את המחשב הוא עובד כדקה או שניים לאחר שהעלה את מערכת ההפעלה.ולאחר מכן נשמע קליק קטן כנראה מההארד דיסק ואז הכל נתקע ולא זז עד ההפעלה מחדש ולאחר ההפעלה מחדש בפעם השנייה הוא מעלה את מערכת ההפעלה וישר נתקע הכל שוב.עד היום הייתי בטוח שזה הארדדיסק שנפגם.היום מישהו אמר שיכול להיות שזה לוח האם.שאלתי היא איך ניתן לבדוק לבד {כי אין למכריי IDE]מה בדיוק נפגם האם יש דרך?תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לחבר שלי בעיה קשה ואני מנסה לעזור לו.... הוא קנה מעבד Q8200 עם לוח GA-EP45-DS3L ו-2GB זיכרון בסטיק בודד. הבן אדם עובד בעריכת וידאו ויש לו עוד כמה מחשבים עם מעבד Q6600 שמציגים ביצועים גבוהים מאשר המעבד החדש... לדוגמא כאשר הוא עושה Convert לסרט ששוקל 12 ג'יגה בערך התוכנה מציגה שהיא עושה את ההמרה במהירות כפול 2 והמעבד עובד על 100% אני רואה את זה ב-Task Manager ואין אפשרת לעבוד על שום דבר נוסף בזמן הזה כי המעבד ממש טוחן. לעומת זאת ה-Q8200 עושה את אותה פעולת המרה כשב-Task Manager הוא עובד על 50%....אבל זה גם לוקח כפול מהזמן הפעולה שהוא עושה בתוכנה. השאלה שלי למה הוא עובד באיטויות שכזאת...? אני רק חייב לציין שהמחשב עם המעבד Q6600 לא נמצא ב-OC. האם צריך אולי עד…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי היום את המערכת החדשה שלי: מעבד: Intel Quad 9550 2.83 GHz 12MB Cache לוח: Gigabyte EP45-DS3R גרסאת ביוס: EP45-DS3R F7 זכרונות: 4GB OCZ DDR 2 800Mhz Reaper שתי בעיות: 1. כשנכנסים לביוס, משום מה ה CPU Clock Frequency מראה לי 2.66 GHz, למרות זאת ב-Vista המערכת מזהה את המעבד בתור 2.83 2. Vista מזהה שיש לי רק 3.25 GB של זכרון RAM כשבעצם יש 4GB. מה יכול לעזור במקרה כזה? אמרו לי שאולי עדכון של הביוס יכול לעזור? אני מעוניין גם לעשות אוברקלוק וחשוב לי שכל הנתונים בביוס יהיו מדוייקים. איזה תוכנות כדאי להתקין כדי למדוד מהירות CLOCK במדויק? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חבריי, קניתי לפניי יומיים ערכה מחברת DYNAMODE למי שמכיר, אשר כוללת בתוכה מתאם לחיבור כוננים IDE SATA וכוננים קשיחים של LAPTOP ובתוכו יש חיבור של SATA על מנת לחבר לבקר, ואז מחברים למשחב עם USB והוא רואה אותו כ כונן נייד. קניתי את הערכה בעקבות הערכה שהייתה לאחיין שלי, שהביא לי לנסות והתלהבתי דווקא ממנה, דבר נחמד. עכשיו למקרה: בן דוד שלי הביא לי היום את המחשב שלו, על מנת להעביר לו כמה קבצים, כמו כן לתקן משהו עם האנטי וירוס וכו', רציתי לבדוק את הערכה שלי, חיברתי לכונן את כבל המתח מהשנאי שמגיע עם הערכה, והוא התחיל לעשות רעש של צפצוף מתמשך, נגעתי בכונן הקשיח לבדוק האם הפלטה החלהל הסתובב, שום כלום, אבל מתחת לכונן הרגשתי חום עז, נגעתי במיקום מסויים ואפילו כמעט נכוותי. אוקיי…
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
היי, אחד המחשבים בבית של ההורים שלי קורס קבוע. אין לי כאן כלים לניתוח ה-Minidump. אשמח אם מישהו יוכל לנתח את ה-Minidump המצורפים. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
קניתי היום Seagate 1.5TB. אני כמעט בטוח שהוא DOA ורק רוצה לוודא: שני מחשבים לא זיהו אותו. נעצרו כמה דקות בשלב של הזיהוי בboot ובסוף לא זיהוי כלום. זיהוי ידני על channel שהוא יושב גם לוקח מלא זמן ובסוף לא מוצא כלום. גם, הוא משמיע זמזום/ צפצוף (זימצוף) קצר כל 2-3 שניות, בתדירות קבועה. יש משהו שאני מפספס פה או שהוא פשוט מת?
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי הצורב SATA בשימוש כשבוע. בהתחלה לא הבנתי למה יש בעיה , וכתוצאה מזה מסך כחול אחרי שניסיתי כמה דברים מתברר שהמסך כחול מתקבל רק על מדיות TDK DVD-R כחולות למי שמכיר. ואין שום בעיה עם מדיות של VERBATIM\MAXELL ואפילו דיסקים CD-R של סילבר ליין מלפני שנה וחצי+ אני משתמש כמעט ורק בורבטים , לפני שנה השתמשתי ב - 50 דיסקים המדוברים של TDK כדי לגבות מידע. השגיאה היא לפעמים אפילו בלי לנסות להעביר את המידע לכונן (ניסיתי לכמה כוננים) יכול להיות שאני צריך לעשות FIRMWARE , ומצאתי משהו שמסביר שצריך להעביר את הצורב מוד PIO אבל אני לא בטוח מה לעשות. אני רוצה להביא את קובץ ה -dmp אבל Windows Debugging Tool לא מצליח לקרוא את הקובץ , אם תעזרו לי לסדר את זה זה יהיה יותר קל לפתור את הבעיה. ת…
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 4 שמשמש כמקום אחסון ושרת מוסיקה. לפני שלושה חודשים הוא עבר שדרוג קל: ניקוי, החלפת ספק ומאווררים, הוספת זיכרון והוספת HD. כל הרכיבים המקוריים וגם בשדרוג הם רכיבים איכותיים. לפני ארבעה ימים שמתי לב ש-windows מתקין עליו באופן אוטומטי עדכון אבטחה (זה win xp) ומבצע boot. אחרי ה-boot הוא התחיל לעלות ובזמן העלייה היה reset. ככה כמה פעמים. לא הצלחתי לתקן את זה ובסוף פירמטתי אותו והתקנתי win מחדש. הוא עבד תקין יומיים, ואז אתמול שמתי לב שעל המסך יש מריחות ופסים. ניסיתי לחזק את הכבל של המסך, ואז הוא החשיך לגמרי. פתחתי את המארז, ניסיתי לחזק את הכרטיס מסך אבל לא עזר. בהתחלה חשבתי שזה רק הכרטיס מסך, וניסיתי לגשת את המחשב מרחוק (file sharing ו-remote management ) אבל לא …
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
זה בעיה שיש לחבר שלי.. הוא קנה מחשב חדש והוסיף גם כרטיס קול.. אך החכם הזה לא חשב לפני כן ושכח שיש כבר כרטיס קול מובנה D: עכשיו איך הוא יכול לנטרל את הכרטיס הקול המובנה, כדי שבשירים וכו' הם ישתמשו בכרטיס קול שהוא קנה? תודה
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
יש לי geforce 8400 בהתחלה הכל עבד טוב ויפה התקנתי את הדרייבר שיחקתי קצת PES ואז ניסיתי לחבר לטלויזיה לא יצא טוב ואז ניסיתי לשנות איזה הגדרה בתוכנה של nivdia (בקטדוריה של TV)משום מה אז הכרטיס התחיל להשתגע המסך התחיל להתקע וכל הדברים נמרחים וכל פעם שאני לוחץ על התוכנה של nivdia המצב מחמיר חשוב לציין שכשאני מסיר את הדרייבר זה עובד טוב (אבל כמובן חייב את הדרייבר בשביל שזה יעבוד כמו שצריך משחקים ועוד) ניסיתי להתקין דרייבר מחדש לא עזר ואז ניסיתי דרייברים של גרסא קודמת שום דבר לא עוזר כל פעם שאני מתקין את הדרייבר התצוגה נדפקת שוב אם למישהו יש פתרון אני אשמח תודה ד"א זה היה הדרייבר הראשון שעבד חלק 178.24_geforce_winxp_32bit_eng lish_whql השני 177.24_geforce_winxp_32bit_english_…
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היום בבוקר, המחשב נתקע מספר דקות אחרי שהפעלתי אותו. אחרי לחיצה על כפתור ריסט המחשב עלה ונתקע שוב. מאז כשאני מפעיל את המחשב הספק פועל, הדיסק עושה קולות ואורות שהוא פועל והאורות של הצורבים מהבהבים, אבל אפילו המסך לא נדלק. שמתי לב שבניגוד לעבר כשאני מדליק את המחשב אני לא שומע צפצוף. המחשב כבר בן-6 ואם זו תקלה רצינית לא שווה לתקן אותה. השאלה הנוספת, אם אני אנסה לחבר את הדיסק (40GB ATA)למחשב אחר, האם לא יגרמו בעיות? אם הדיסק לא תקין זה יכול לגרום נזק למחשב החדש? בדיסק הנ"ל קיימת מערכת הפעלה, האם המחשב ידע להשתמש במערכת ההפעלה הקיימת ולא במערכת מהדיסק המותקן? או לחילופין, יתקע בכלל את המחשב? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שאפשר לראות את המחשב שלי בצד... כשאני סתם גולש באינטרנט או מדבר עם אנשים המחשב עושה ריסט סתם ככה אין מאמץ ואין כלום.... אני יודע שאין בעיה עם מאמץ כי שיחקתי cod5 וזה לא עשה לא שום בעיות שעתיים משחק... אין מסכים כחולים מסך שחור בום ריסט... מישהוא יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, מדובר במחשב P4 2GHz יחסית ישן עם 256MB זכרון ואני לא זוכר את הדגם המדוייק של הלוח אם. בכל מקרה, אחרי פרמוט, המחשב התחיל עם בעיה מוזרה, הוא נדלק, מגיע לווינדוס, מאפשר כמה דקות של עבודה ואז נכבה או עושה ריסטרט בלי סיבה ברורה לעין. רפרוף קצר בביוס לא הצליח לחשוף את הבעיה, לא הצלחתי למצוא שם שום לוג של ארורים, המוניטור של הטמפ' בסדר (כלומר לא מדובר בהתחממות) ולא ברור מה קורה שם. מה שכן שמתי לב אליו הוא שהתאריך מאופס לברירות מחדל, שיניתי את התאריך שמרתי את השינויים ובפעם הבאה שהמחשב נכבה נכנסתי שוב וראיתי שהתאריך שוב מאופס כמו כל הביוס כנראה. בקיצור, זה מעלה את החשד שאולי הבטריה של הביוס נגמרה, אבל זה עדיין לא מסביר את הכיבויים התכופים. אם יש למישהו רעיון אשמח לשמוע! תוד…
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב ישן עם מעבד CELERON 1.7 על לוח אם אסוס P4S זיכרון DDR 256MB PC 2100(133MHZ המחשב משמש לגלישה בלבד. כעת המחשב לאחר הפעלה כ 15 דקות נוטה להיתקע באינטרנט וגם באופיס. לאחר כ 5 דקות משתחרר ספונטנית ואז עבודה למשך 20 דקות עד קבלת מסך כחול שמציין בעית זיכרון. לציין ניסיתי סרטים ואז לא נתקע כלל כלומר ללא קיפאון ההתחלתי. עבר ניקוי וירוסים ללא ממצא. נכון מחשב ישןן חשבתי זיכרון חלש ולכן התייעצתי לגבי שדרוג זיכרון אך הופנתי קודם כל לכאן לבירור נושא זה. תודה
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם דגם P5Q PRO של ASUS עם כרטיס קול מובנה Realtek ALC1200 הבעיה במשחקים שהסאונד לעיתים נעלם ל-20 שניות וחוזר . הורדתי דרייבר עדכני והתקנתי אבל הבעיה ממשיכה . מה אפשר לעשות ? :-\ תודה..
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה כזות שמהמחשב שלא לא קורא נגני MP3 ואמצאי אחסון ויש לי תמונה.: http://i33.tinypic.com/29uyjdi.png זה קרה לי לפני שפרמתטי מתחשב שלי וזה היה לפני חצי שנה . הנגן ואמאצי האיחסון לא היו עובדים לי אים דרייברים זה היה פעול לבד שאני מכניס תכבל.. אגב הכבל תקין 100% . ניסיתי ממחשבים אחרים הוא קורא תנגנים הכול טוב ויפה רק אצלי זה כך! אגב יש לי windows xp sp2 עם זה יעזור.. תעזרו לי בהקדם בבקשה! תודה.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הי, אז אתמול אחרי 3 שנים ללא בעיות ,המחשב פתאום לא נדלק. הוצאתי וחיברתי את הספק כח מחדש ללוח אם ואז הוא כן נדלק ,לאחר שהוא נדלק הוא שאל אותי אם להפעיל את וונדוס בסייפמוד ואמרתי לא והוא הופעל כרגיל והכל עבד טוב ויפה. היום בבוקר המחשב שוב לא נדלק אבל הפעם בכלל לא . שמתי לב שכשניסיתי להדליק בבוקר הוא כאילו התחיל להידלק ואז שוב כבה. האם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
למחשב אין POST, הכל דלוק וכו' אבל המחשב לא עולה. החלפתי זיכרונות לא עזר, כרטיס מסך לא עזר, דיסק קשיח לא עזר. חשוב לציין שכאשר אני מאפס ביוס המחשב נדלק. ניסיתי גם ביוסים שונים ולא עזר. CPU: C2Q Q6600 2.4 + TT BigTyp VX Motherbord: ASUS P5K-E @ BIOS 1202 Graphic Card: SAPPHIRE HD3870X2 GDDR3 1GB Memory: CORSAIR 2X1GB 800MHZ CL4 Hard Disk: WD 250GBAAKS PSU: ENERMAX NOISETAKER 485W BOX: GIGABYTE Posiedon Monitor: SAMSUNG T220
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעת התקנת 2 משחקים שונים,FAR CRY 2 ו FALLOUT 3 אני מקבל את ההודעה הבאה במהלך 2 ההתקנות: ברשותי מערכת הפעלה ויסטה 64 ביט גרסת ULTIMATE מחיפוש בפורמים שונים אנשים אשר התקינו את אותה גרסת משחק לא נתקלו בבעיות בהתקנה. יש למישהו מושג מדוע השגיאה עול ה בעת ההתקנה שכן קבצי התקנת המשחק תקיניםכי זה קורה ב 2 התקנות שונות אותה שגיאה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הבעיה צצה רק לפני כמה זמן חשוב לציין שזה קורה רק במשחק COD 4 .... - זאת לא בעית התחממות , הפעלתי את התוכנה S&M למשך לילה שלם והכל עבר - חיפשתי ברשת על בעיות דומות, לחלק היה בעיה עם הכרטיס קול ולחלק הספק לא הספיק פתאום. - עוד דבר, הריסט קורא באופן רנדומלי, לפעמים אני יכול לשחק 20 דק' ולפעמים איך שזה נכנס למפה זה עושה את הריסט המפרט שלי : AMD ATHLON 5600X2 2GB 667 Trenscard 8800GT Palit 320GB WESTERN DIGITAL GIGABYTE GA-790X-DS4 HEC 450W NOISE KILLER
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח, חיברתי אותו כ SLAVE, הדלקתי את המחשב, הדיסק הקשיח מזוהה בשמו המלא במנהל ההתקנים, כמו כן מצויין נפחו אבל אני לא רואה אותו ב"מחשב שלי"(כונן IDE). תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-