תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שאני מפעילה אותו במצב בטוח הוא לא עושה ריסטרט-מצביע על בעיה במערכת ההפעלה? ביטלתי תאפשרות של הפעלה מחדש אוטומטית, אבל מופיע לי מסך כחול עם כיתוב... פתחתי תמארז, אולי יש משהו בולט, והדבר היחיד שחשבתי עליו אולי שזה שהמאוורר של המארז לא מחובר, אבל זה לא נראה לי הגיוני, איך הוא ניתק את עצמו? מצורפת תמונה של המאוורר הלא מחובר. יכול להיות שיש לי מאוורר נוסף למארז ואני לא יודעת ולא מבינה שזה הוא(לא אני בניתי תמחשב)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך שקניתי היום MSI radeon HD4850 ושיחקתי קוד4 וזה נתקע לי על 60 FPS... כאילו בגלל שהכרטיס הוא חזק אז זה כל הזמן על 60 FPS אבל זה כאילו בעצם המקס שהוא יכול להגיע... אז למה זה בדיוק?? אולי למישהו זה קרה שיכול להגיד לי איך פותרים את זה?? זה אמור להגיע בקוד4 ל120 FPS בערך (על 1680X1050) אם אתם שואלים ניסיתי את הפקודה של הMAXFPS וזאת לא הבעיה פה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה המפרט מחשב שלי intel core 2 duo processor E8400 3.0GHZ 1333MHz 6 MB ARctic Cooling Freezer 7 Pro GiGabyte Ga-P45-DS3 G.Skill DDR2 4096MB 800MHz Pi Cl4-4-4-12 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200RPM 16MB GeCube Radeon HD4850 512MB DDR3 NZXT Teampest SeaSonic S12II-500W אני משחק במשחק איזה 5 דקות ואז אני מקבל מסך ורוד עם ריבועים אפילו צילמתי את זה מה עושים ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי לא מזמן את הסט האלחוטי Microsoft Wireless Optical Desktop 4000 http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=33&pcid=4e92 8caa-b20e-442e-a6d1-5dbef92442eb&crumb=catpage&cat id=c250fb0a-1613-4550-983d-ba203f357698 ויש לי בעיה איתו.. הוא עובד מצויין וטוב, אבל הבעיה היא שאני נכנס למשחקים, אז זה כאילו המחשב מפסיק לזהות את העכבר והמקלדת - וזהו כאילו נתקע בלי עכבר ומקלדת. ניסיתי להפעיל מחדש - לא עוזר. ניסיתי לעשות שוב Connect לעכבר ולמקלדת - לא עוזר. רק אחרי שאני מוציא מהחשמל ומחזיר שוב זה עובד. אם תוכלו לעזור לי זה יהיה חבל על הזמן. תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אחריי פירמוט.... היה גם נתקע פתאום המחשב אבל ניקתי מאווררים ועכשיו רק ריסטים... והמחשב לא על מעלות גבוהות בכלל... אוף למה?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היום, אחרי מספר שבועות שהמחשב עושה רעשים החלטתי לפתוח אותו ולבדוק איזה מהמאוורים עושה את הרעש. פתחתי וגילתי שמאוור אחד גוסס, שמתי בו שמן וניקיתי אותו ואני מקווה שהוא יחזיק לזמן הקרוב עד שאני אקנה חדש. בכל אופן הבעיה הופיעה אחרי שחיברתי את המחשב שוב - כנראה שהמחשב לא מקבל חשמל, אבל המאוורים עובדים (איך זה אפשרי בכלל?) .חיברתי את המסך והוא נותן הודעה של " No Singal" , וגם כונן הDVD לא מגיב (הנורה לא נדלקת והוא לא יוצא). רציתי לדעת אם מספיק להסתמך על שני אלו בשביל להגיד שהבעיה היא בספק? חשוב לציין שהכל עבד נהדר עד שניקיתי (ובדקתי חיבורים מספר פעמים - עד כמה שאני ראיתי כל הדברים שצריכים להיות מחוברים מחוברים ! ). אני יכול לצרף תמונה אם משהו לא מובן.... תודה מראש. (ההודעה …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה די מוזרה. זה קרה לי לפני מספר דקות ואתמול, גם בשעות הערב. המשחק נתקע, ואז שניה לאחר מכן המסך נכבה. אני רואה שהמחשב עדיין עובד, אבל אני לא יכול להפעיל בחזרה את המסך, ורושם שאין חיבור. הבעיה נפטרת כשאני מאתחל את המחשב. אני לא יודע אם זה קשור, אבל מספר שניות לפני שזה קורה האור בחדר נחלש. אולי יש חוסר בחשמל? (לא מבין גדול בעניין אז אם זה לא נכון אל תצחקו עלי) דבר נוסף, אם זה קשור איכשהו לכרטיס המסך. לפני כמה שבועות נשרף לי 8800GTS 320 מגה וקילבתי אחד חדש של 620. אולי איתו יש בעיה? אשמח אם מישהו יעזור לי ויגיד מה עלי לעשות (ללכת לחנות ולהתלונן שהכרטיס שהם נתנו לי לא תקין, או להתחיל לחפש אחריות של המסך עצמו)
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב חברה אני חייב שתעזרו לי קניתי מחשב לפני 3 חודש ועכשיו התחתלתי להוריד סרטים ומשחקים . וכשאני משחק במשחק או רואה סרט או סתם ככה גם שאני לא עושה כלום אבל זה בתדירות בחות נמוכה אז המסך מתכבה ממש לשניה וחוזר וזה חוזר על עצמו כול 3 4 דקות וזה מעצבן אז אולי תעזרולי ותגידו לי מה זה ומה לעשות . בתודה שמעון
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
היי חבר'ס יש לי לוח Asus M3N78-EM שנועד למחשב אחסון. יש על הלוח שלושה חיבורי SATA אדומים ועוד שניים שחורים. אם מסדרים בביוס מצב SATA אפשר לעבוד רק עם השלושה האדומים, ואני רוצה להוסיף עוד כוננים - כדי לזהות אותם צריך להעביר למצב AHCI. כדי שההתקנה של ווינדוס XP תזהה את הכוננים כך צריך 2 דיסקטים 1.44 שמכינים מהדיסק שהגיע עם הלוח (ומזל שעוד יש לי שניים כאלו). אני עובר את השלב הראשוני של ההתקנה הכחולה, הדרייברים נטענים מהדיסקטים, ולאחר האתחול שההתקנה אמורה להמשיך אני מקבל מסך כחול. ניסיתי את זה עם שלושה דיסקים שונים של ווינדוס שעבדו בעבר, בכולם אותה תוצאה. רעיונות יתקבלו בברכה ??? המפרט המלא: Sempron 3000+ AM2 Glacialtech Igloo 7300 Light Asus M3N78-EM onboard vid…
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי מחשב שלא רוצה להדלק אחי נגע בו בזמן שהוא היה בביוס, הוא עשה שמירה של ביוס ויצא מהביוס ועשה ריסט ועכשיו המחשב לא עולה המאוררים עובדים הלד בלוח אם עובד אבל חוץ מזה שום דבר אין צפצופים בלי זיכרון ואין אורות במארז. ניסתי להוציא את הסוללה של הלוח אם .. לא עזר .. ניסיתי להוציא מעבד ולהחזיר אותו(אפילו רעננתי משחה) וגם זה לא עזר אני חושב שזה או הספק או הלוח אם או המעבד.. מישהו יכול לעזור לי ? המעבד הוא ATHLON XP 2400+ והלוח אם הוא ASUS A7N8X-X ספק 500W גנרי
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שמעו עשיתי פירמוט קיצר הכל טוב התקנתי את כל הדריברים תוכנות משחקים וסימייתי עכשיו עשיתי את הפירמוט בחדר שלי והמחשב של אח שלי אז באתי להחזיר לו את המחשב וזהוא מאז הוא לא נדלק וכשעשיתי את הפירמוט הוא עשה הרבה ריסטרטים במהלך ההתקנות (לא סתם ככה ריסטרט כאילו שהוא מבקש ממני לעשות) אז תעזרו לי דחוף מה הבעייה כי אם אבא שלי יגלה אני מת
-
- 11 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם... השארתי אתמול בלילה את המחשב דלוק וכשקמתי ראיתי שהוא עשה ריסט על דעת עצמו .. מה יכולה להיות הסיבה ואיך אני מתקן את זה ? אין מצב של הפסקת חשמל ואז המחשב עלה שוב כי יש לו מנגנון שאחרי הפסקת חשמל המחשב לא עולה שוב ..
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום חברים , אם אני קונה עכשיו מחשב חדש וכל החומר שלי בהארדיסק הישן ( IDE ) אני יוכל לחבר אותו אחר כך למחשב בלי בעיה? עם ההארדיסק החדש ? של הסאטה? כל החומר שלי בD בישן C פשוט אני יכול לפרמט נכון?
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
זה התחיל מזה שהוא עשה רעש של נדלק נכבה כל הזמן. פתחתי אותו וניקיתי, הבעיה נפטרה. היית לי הרגשה שהמחשב זז לעט, נטען לעט בצורה מטורפת. הרצתי בדיקה על ההרדיסק שבו מותק הווינדוס(ההרדיסק בן 5 שנים+), והוא נתן לי תוצאה עגומה של 2MB ואפילו יותר נמוך. קניתי לא מזמן הרדיסק חדש של WD 640G, עשיתי מחיצה של 50 גיגה לוידוס התקנתי. המחשב עובד מהר מאד אבל יש בעיות מוזרות: המחשב נתקה על הLOGO של הלוח אם, שאני לוחץ על DEL וניכנס לBOOT ההרדיסק החדש בכלל לא מופיע... אני עושה ריסט ואז הוא מופיע. הרצתי אליו סריקה פעמים עם HD TUNE וכל פעם התוצאה היית שונה. סריקה ראשונה: שנייה: שלישית(בלי שום תוכנה ברקע) לפני חודשים
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אפשר לדעת אם הלוח אם נשרף? מדובר בלוח מתוצרת PCCHIPS אם זה משנה SOCKET mPGA478B תודה לעוזרים...
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה אצלי במחשב ברגע שאני משחק מאחד המשחקים החדשים יותר במצע פתאום המחשב עושה לי ריסטרט למה !?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש. לפני כמה שעות, באמצע עבודה, הוא נכבה ונדלק בפתאומיות (לא בצורה מסודרת)- ללא כל התראה. מדובר במחשב חדש(מעבד AMD 4850E). הספק בא יחד עם המארז HEC והוא אמנם יחסית קטן 300W אבל אין לי כרטיס מסך, ולכן זה מספיק. האימיול כן עבד באותו זמן (התוכנה הותקנה לא על כונן C). אני מנסה להבין למה זה קרה: 1. לא היה עומס על המחשב: היו כמה לשוניות פתוחות במקביל- אבל לא יותר מ 7-8. רק אינטרנט. 2. לא בעיית חשמל חיצוני - כי לא קפץ החשמל בבית. 3. לדעתי לא בעיה של ספק: ספק אמנם יחסית קטן- אבל אמור לעשות את העבודה. המעבד עצמו חסכוני בחשמל, ואין לו כ.מסך שיושב על הלוח. לדעתי זו לא הסיבה. גם מדובר בספק של חברה מוכרת. 4. לא בעיה של חום: יש לי מאוורר למעבד של nexus חוץ מהמאווררים …
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי את המחשב מעל לשנה. קורה לי לפעמים כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק לשנייה (אני שומע את המאוררים מתחילים לפעול) ונפסק אחרי שנייה. זה קורה בדרך כלל מס' פעמיים עד שבסוף הוא נדלק. המצב שתיארתי לא קורה תמיד, לפעמים המחשב נדלק בלי בעייה על הפעם הראשונה. השאלה היא מאיפה יכולה הבעייה להגיע? ספק תקול? לוח אם?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום וסוף שבוע טוב. משום מה כל פעם שאני בא להתקין משחק (כל משחק כלשהו) הוא מתקין ואז באמצע ההתקנה המחשב נתקע ואיאפשר לעשות כלום.אלא להדליק מחדש.המחשב חדש.! מה הבעיה? :-[ התקלה השניה היא בעת הפעלת המחשב שהווינדוס עולה קופץ לי הודעת error שהיא חדשה לי מאז שהתקנתי תוכנה SUPERAntiSpyware כדי שיוכל לסדר לי את בעית ה-autorun שלא נותן להיכנס לכוננים.זה סודר אך אין לי מושג מה זאת ההודעה בעת הפעלת המחשב ההודעה היא משהו כזה error......nds(code 1) (הנקודות רשום שם משהו אך אני לא זוכר מה רשום שם)
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
קניתי צורב LG חיבור SATA יש לי במחשב 2 חיבורי SATA לחיבור אחד כבר מחובר לו הדיסק קשיח והשני ריק חיברתי את הצורב והמחשב לא מזהה אותו מישהו יכול לעזור בקשה? תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פירוט הבעיה: אני מדליק את המחשב, המאוורר של המעבד מתחיל לפעול ואז הוא מוריד את המהירות שלו למהירות נמוכה וזהו. אין כלום. לא יודע מה הבעיה וזה מטריף אותי.
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים אחי ניסה להדליק את המחשב שלו, ואחרי שהמחשב עלה הוא התחיל לעשות ריסטארטים, והמצב החמיר עד שהמחשב עושה ריסט כבר בשלב של טעינת הוינדוס. הוא הלך לטכנאי והטכנאי ניסה לעשות Repair למערכת ההפעלה, וזה לא עזר. כשחיברנו את ההארד דיסק למחשב שלי הצלחנו לקרוא ממנו מידע וגם להעתיק ממנו קבצים חשובים, מש ששולל את התקלקלות ההארד דיסק. ניסינו להתקין וינדוס מחדש, ואחרי השלב של פירמוט ההארד דיסק, מופיעה הודעה שהמחשב יאותחל בעוד מספק שניות, ולא קורה כלום. אם מכבים את המחשב מהכפתור ונכנסים שוב להתקנה של וינדוס, המחשב כביכול מתחיל להתקין את הוינדוס מחדש, אבל הוא מראה שיש כבר מחיצה אחת ©. ממה נראה לכם שזה נגרם? מה אפשר לעשות? יש לציין שהמחשב ישן מאוד, ועובד כמו סוס כבר …
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 4 שמשמש כמקום אחסון ושרת מוסיקה. לפני שלושה חודשים הוא עבר שדרוג קל: ניקוי, החלפת ספק ומאווררים, הוספת זיכרון והוספת HD. כל הרכיבים המקוריים וגם בשדרוג הם רכיבים איכותיים. לפני ארבעה ימים שמתי לב ש-windows מתקין עליו באופן אוטומטי עדכון אבטחה (זה win xp) ומבצע boot. אחרי ה-boot הוא התחיל לעלות ובזמן העלייה היה reset. ככה כמה פעמים. לא הצלחתי לתקן את זה ובסוף פירמטתי אותו והתקנתי win מחדש. הוא עבד תקין יומיים, ואז אתמול שמתי לב שעל המסך יש מריחות ופסים. ניסיתי לחזק את הכבל של המסך, ואז הוא החשיך לגמרי. פתחתי את המארז, ניסיתי לחזק את הכרטיס מסך אבל לא עזר. בהתחלה חשבתי שזה רק הכרטיס מסך, וניסיתי לגשת את המחשב מרחוק (file sharing ו-remote management ) אבל לא …
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
המחשב עובד בסדר פחות או יותר (יש BSOD מידי פעם בגלל הדריבר של הכרטיס מסך, אבל עד כה שייכתי את זה לעובדה שאני מתעצל לפרמט את המחשב..) בכל אופן הרצתי SPEEDFAN והמתחים שהוא מראה למטה קצת הדאיגו אותי... בדרך כלל יש סטייה למעלה או למטה אבל זה נראה לי חריג. דעתכם ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במסך של הלפ-טום, המשחב זה IBM T43 Thinkpad ... הבעיה היא כזאת זה התחיל שניסתי לחבר את המחשב לטלויזיה (פלזמה)עם כבל SVIDEO אני חושב,,, (כחול עם פינים משני הצדדים) עכישו יש לי אפשרות של העברת שידור לטלויזיה ע"י לחיצה על המקש Fn+F7 (סמל של מסך מחשב|מסך רגיל) וזה העביר עכשיו שניסתי להחזיר זה עשה בעיות.. פעם חזר פעם לא חזר אחרי ריסט...(לתצוגה הרגילה בנייד הכוונה) עכשיו המסך נהיה שחור כל פעם שאני מעלה את הבהירות עד הסוף ונהיה בגוונים של אדום אחרי שזה חוזר,זה חוזר אחרי מס' של לחיצות על Fn+F7 .. עכשיו אין לי מושג מה הבעיה ולמה זה קורה.... למשהו יש מושג אולי מה אפשר לעשות? אולי זה תקלה בדרייבר של הכרטיס מסך,דרייבר של המסך עצמו, אולי לנסות לפרמט....
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-