עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז ככה, הלך לי הראד דיסק אחד ונשארתי עם לוח אם עם צ'יפסט של via ודיסק קשיח מסוג sata שלהלוח אם לא קורא. אני צריך לפרמט את המחשב עוד היום כי הווידוס היה מותקן על ההארד דיסק שנישרף, מה אני צריך לעשות עכשיו (חוץ מלחפש דיסק קשיח חדש)? תודה לכל העוזרים.....

2. שלום חברים , אם אני קונה עכשיו מחשב חדש וכל החומר שלי בהארדיסק הישן ( IDE ) אני יוכל לחבר אותו אחר כך למחשב בלי בעיה? עם ההארדיסק החדש ? של הסאטה? כל החומר שלי בD בישן C פשוט אני יכול לפרמט נכון?

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  3. Started by גליטו,

שלום לכולם... השארתי אתמול בלילה את המחשב דלוק וכשקמתי ראיתי שהוא עשה ריסט על דעת עצמו .. מה יכולה להיות הסיבה ואיך אני מתקן את זה ? אין מצב של הפסקת חשמל ואז המחשב עלה שוב כי יש לו מנגנון שאחרי הפסקת חשמל המחשב לא עולה שוב ..

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  4. זה התחיל מזה שהוא עשה רעש של נדלק נכבה כל הזמן. פתחתי אותו וניקיתי, הבעיה נפטרה. היית לי הרגשה שהמחשב זז לעט, נטען לעט בצורה מטורפת. הרצתי בדיקה על ההרדיסק שבו מותק הווינדוס(ההרדיסק בן 5 שנים+), והוא נתן לי תוצאה עגומה של 2MB ואפילו יותר נמוך. קניתי לא מזמן הרדיסק חדש של WD 640G, עשיתי מחיצה של 50 גיגה לוידוס התקנתי. המחשב עובד מהר מאד אבל יש בעיות מוזרות: המחשב נתקה על הLOGO של הלוח אם, שאני לוחץ על DEL וניכנס לBOOT ההרדיסק החדש בכלל לא מופיע... אני עושה ריסט ואז הוא מופיע. הרצתי אליו סריקה פעמים עם HD TUNE וכל פעם התוצאה היית שונה. סריקה ראשונה: שנייה: שלישית(בלי שום תוכנה ברקע) לפני חודשים

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  5. Started by Miros,

אחריי פירמוט.... היה גם נתקע פתאום המחשב אבל ניקתי מאווררים ועכשיו רק ריסטים... והמחשב לא על מעלות גבוהות בכלל... אוף למה?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  6. Started by urdead,

יש לי מחשב שלא רוצה להדלק אחי נגע בו בזמן שהוא היה בביוס, הוא עשה שמירה של ביוס ויצא מהביוס ועשה ריסט ועכשיו המחשב לא עולה המאוררים עובדים הלד בלוח אם עובד אבל חוץ מזה שום דבר אין צפצופים בלי זיכרון ואין אורות במארז. ניסתי להוציא את הסוללה של הלוח אם .. לא עזר .. ניסיתי להוציא מעבד ולהחזיר אותו(אפילו רעננתי משחה) וגם זה לא עזר אני חושב שזה או הספק או הלוח אם או המעבד.. מישהו יכול לעזור לי ? המעבד הוא ATHLON XP 2400+ והלוח אם הוא ASUS A7N8X-X ספק 500W גנרי

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  7. Started by lexsus,

שלום לכולם! יש לי בעיה אצלי במחשב ברגע שאני משחק מאחד המשחקים החדשים יותר במצע פתאום המחשב עושה לי ריסטרט למה !?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  8. שלום וסוף שבוע טוב. משום מה כל פעם שאני בא להתקין משחק (כל משחק כלשהו) הוא מתקין ואז באמצע ההתקנה המחשב נתקע ואיאפשר לעשות כלום.אלא להדליק מחדש.המחשב חדש.! מה הבעיה? :-[ התקלה השניה היא בעת הפעלת המחשב שהווינדוס עולה קופץ לי הודעת error שהיא חדשה לי מאז שהתקנתי תוכנה SUPERAntiSpyware כדי שיוכל לסדר לי את בעית ה-autorun שלא נותן להיכנס לכוננים.זה סודר אך אין לי מושג מה זאת ההודעה בעת הפעלת המחשב ההודעה היא משהו כזה error......nds(code 1) (הנקודות רשום שם משהו אך אני לא זוכר מה רשום שם)

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  9. שלום, יש לי מחשב חדש. לפני כמה שעות, באמצע עבודה, הוא נכבה ונדלק בפתאומיות (לא בצורה מסודרת)- ללא כל התראה. מדובר במחשב חדש(מעבד AMD 4850E). הספק בא יחד עם המארז HEC והוא אמנם יחסית קטן 300W אבל אין לי כרטיס מסך, ולכן זה מספיק. האימיול כן עבד באותו זמן (התוכנה הותקנה לא על כונן C). אני מנסה להבין למה זה קרה: 1. לא היה עומס על המחשב: היו כמה לשוניות פתוחות במקביל- אבל לא יותר מ 7-8. רק אינטרנט. 2. לא בעיית חשמל חיצוני - כי לא קפץ החשמל בבית. 3. לדעתי לא בעיה של ספק: ספק אמנם יחסית קטן- אבל אמור לעשות את העבודה. המעבד עצמו חסכוני בחשמל, ואין לו כ.מסך שיושב על הלוח. לדעתי זו לא הסיבה. גם מדובר בספק של חברה מוכרת. 4. לא בעיה של חום: יש לי מאוורר למעבד של nexus חוץ מהמאווררים …

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  10. שלום לכולם, לפני כמה ימים אחי ניסה להדליק את המחשב שלו, ואחרי שהמחשב עלה הוא התחיל לעשות ריסטארטים, והמצב החמיר עד שהמחשב עושה ריסט כבר בשלב של טעינת הוינדוס. הוא הלך לטכנאי והטכנאי ניסה לעשות Repair למערכת ההפעלה, וזה לא עזר. כשחיברנו את ההארד דיסק למחשב שלי הצלחנו לקרוא ממנו מידע וגם להעתיק ממנו קבצים חשובים, מש ששולל את התקלקלות ההארד דיסק. ניסינו להתקין וינדוס מחדש, ואחרי השלב של פירמוט ההארד דיסק, מופיעה הודעה שהמחשב יאותחל בעוד מספק שניות, ולא קורה כלום. אם מכבים את המחשב מהכפתור ונכנסים שוב להתקנה של וינדוס, המחשב כביכול מתחיל להתקין את הוינדוס מחדש, אבל הוא מראה שיש כבר מחיצה אחת ©. ממה נראה לכם שזה נגרם? מה אפשר לעשות? יש לציין שהמחשב ישן מאוד, ועובד כמו סוס כבר …

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  11. ככה זה נראה בקרייסיס.. ככה בgta החדש לאחר הדריבר החדש וכדומה: אוקי אז ככה יש לי קודם כל מלא אשכולות בפורומים בארץ ובחו"ל אבל נתחיל במפרט המעפאן: e4400 box- מעבד 2gigram 600 ומשהו מגהרץ. my motherboard is intel dg965ry והכרטיס מסך ati readon 2600pro 512mb. יש גם tvcard flytv אוקי עכשיו אני אגיד לכם בערך את כל הדברים שניסיתי עד עכשיו: א': בדיקת טמפרטורות- הכל תקין. ב': פרמוט המחשב מספר פעמים לפחות והתקנת הדריברים מחדש אם או בלי עזרת התוכנה driver cleaner pro. (גפ את הדרייברים מהדיסק ניסייתי) ג': בדיקת ארפיאקטים דרך התוכנה ההיא של ati. ד': הגדרות ביוס גם שיחקתי איתם לפי ההמלצות. ה': החלפת כל החומרה כגון לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך לחדשים. (אל תדאגו לא קניתי מk…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, יש לי בעיה במסך של הלפ-טום, המשחב זה IBM T43 Thinkpad ... הבעיה היא כזאת זה התחיל שניסתי לחבר את המחשב לטלויזיה (פלזמה)עם כבל SVIDEO אני חושב,,, (כחול עם פינים משני הצדדים) עכישו יש לי אפשרות של העברת שידור לטלויזיה ע"י לחיצה על המקש Fn+F7 (סמל של מסך מחשב|מסך רגיל) וזה העביר עכשיו שניסתי להחזיר זה עשה בעיות.. פעם חזר פעם לא חזר אחרי ריסט...(לתצוגה הרגילה בנייד הכוונה) עכשיו המסך נהיה שחור כל פעם שאני מעלה את הבהירות עד הסוף ונהיה בגוונים של אדום אחרי שזה חוזר,זה חוזר אחרי מס' של לחיצות על Fn+F7 .. עכשיו אין לי מושג מה הבעיה ולמה זה קורה.... למשהו יש מושג אולי מה אפשר לעשות? אולי זה תקלה בדרייבר של הכרטיס מסך,דרייבר של המסך עצמו, אולי לנסות לפרמט....

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  13. היי חבר'ס יש לי לוח Asus M3N78-EM שנועד למחשב אחסון. יש על הלוח שלושה חיבורי SATA אדומים ועוד שניים שחורים. אם מסדרים בביוס מצב SATA אפשר לעבוד רק עם השלושה האדומים, ואני רוצה להוסיף עוד כוננים - כדי לזהות אותם צריך להעביר למצב AHCI. כדי שההתקנה של ווינדוס XP תזהה את הכוננים כך צריך 2 דיסקטים 1.44 שמכינים מהדיסק שהגיע עם הלוח (ומזל שעוד יש לי שניים כאלו). אני עובר את השלב הראשוני של ההתקנה הכחולה, הדרייברים נטענים מהדיסקטים, ולאחר האתחול שההתקנה אמורה להמשיך אני מקבל מסך כחול. ניסיתי את זה עם שלושה דיסקים שונים של ווינדוס שעבדו בעבר, בכולם אותה תוצאה. רעיונות יתקבלו בברכה ??? המפרט המלא: Sempron 3000+ AM2 Glacialtech Igloo 7300 Light Asus M3N78-EM onboard vid…

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  14. Started by yomax82,

הי ותודה מראש! אני מנסה לפרמט אני מגיע לשלב העתקת קבצים אחרי הפירמוט ואז זה נתקע על 6% 1 החלפתי כבל 2החלפתי הארדיסק 3 אני מתוסקל לחלוטין!!!!!!!!! מה לעשות

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  15. המחשב עובד בסדר פחות או יותר (יש BSOD מידי פעם בגלל הדריבר של הכרטיס מסך, אבל עד כה שייכתי את זה לעובדה שאני מתעצל לפרמט את המחשב..) בכל אופן הרצתי SPEEDFAN והמתחים שהוא מראה למטה קצת הדאיגו אותי... בדרך כלל יש סטייה למעלה או למטה אבל זה נראה לי חריג. דעתכם ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  16. Started by 3 ATHLON,

שלום לכולם איך אפשר לדעת אם הלוח אם נשרף? מדובר בלוח מתוצרת PCCHIPS אם זה משנה SOCKET mPGA478B תודה לעוזרים...

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. חברה המצב על הפנים המחשב חרבנה דופק לי מסכים כחולים של הקובץ בכותרת,ככה רשומ בשגיאה גם אחרי פרמוט של המחשב זה חוזר על עצמו קיצר אני אובד עצות אנשים יש למישהו מושג מזה?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  18. היתה לי בעיה של נפילות של ריסטרט באמצע צריבה וצריבה תקועה (רק בצריבת AUDIO CD) . בדקתי את זה בקבצי MINIDUMP וראיתי שהבעיה נגרמת עקב NTOSKRNL.EXE והייתי צריך לתקן אותו נכנסתי לRECOVERY CONSOLE שם הקשתי פקודה שמעתיקה את NTOSKRNL יותר נכון הוא ביקש ממני לעשות OVERWRITE על הקובץ הקיים ועשיתי. נכנסתי לנרו לצרוב דיסק AUDIO CD ושוב הצריבה נתקעת ב7% ואז אחרי חצי דקה עד דקה בום ריסטרט אוטומטי. מה לעשות? הגעתי עד לקובץ החלפתי אותו הבעתקה וזה עדיין לא עוזר

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. קניתי עכבר מעולה מסוג לוגיטק דגם : LX3 העכבר עובד מעולה ורגיש אבל יש לו בעייה חמורה אחת: * הוא לא עובד בגילגול כלפי מעלה של הגלגל(במקום לגלול מעלה הוא מעביר דפים אחורה) בדקתי במחשב אחר והוא עבד מצויין ולא הייתה הבעייה כלומר הבעייה אצלי במחשב, אבל מה היא? ניסיתי להוריד ולהתקין את הדריוור של ה PS2 וגם זה לא עזר בכלום. ניסיתי להסיר את התוכנה שמגיע עם העכבר - גם לא עזר. מה עושים?מישהוא יודע? תודה מראש ביי tangush

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  20. היי היום קיבלתי את המחשב החדש וכמו כן באתי להתקין את מערכת ההפעלה אך כאשר אני מכניס את הדיסק הוא כאילו לא מוצא אותו וכותב: boot from CD/DVD: DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER אשמ לעזרה בדחיפות בינתיים המחשב דולק ואני לא ממש יודע מה לעשות. תודה

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  21. Started by A.M,

שלום לכולם לפני מספר ימים השתמשתי במחשב ואחרי כמה זמן היא קיבל מסך כחול אוקיי גלשתי באיזשהו פורום ואמרו לי לרשום את הפקודה הזאת בהתחל בrun . רשמתי את הפקודה chkdsk/r/f ולחצתי Y אחרי מספר דקות על המחשב .המסך לא עלה היה רשום לי לבדוק את הכבל או את המחשב האישי והמחשב עצמו פעל . בסדר השארתי את המחשב פתוח בגלל שחשבתי שזה קשור לפקודה שרשמתי אחרי שעה בערך כיבתי את המחשב כי הוא לא עלה פשוט ואז אחרי איזה חצי שעה הדלקתי שוב והוא עבד ואחרי זה קיבלתי בום מסך כחול ואחרי זה שוב המסך לא עבד . תודה לכל מי שיעזור לי למה אני לא כל כך מבין במחשבים

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  22. Started by viper_sb,

יש לי DELL XPS M1330 והמחשב לא מזהה לי את הCD גם לא בביוס וגם לא device manager

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  23. Started by malcolmx9,

קניתי אתמול מחשב חדש, מפרט מלא בצד. עד לפני כשעה הכל היה טוב ויפה עד שפתאום הווינדאוס התחיל לעשות ריסטרט לבד, בלי הודעה מוקדמת, בלי חלון כחול, פשוט בפתאומיות. ישר אחרי בדקתי את טמפ' המעבד בביוס והיא עמדה על 39, ולוח האם על 33. ריסטרטים קרו כמה פעמים אחרי גם... אם זה קשור, הפיירפוקס קורס המון בעצמו (מקבל הודעה של פיירפוקס שחלה תקלה וצריך לעשות לתוכנה ריסטרט). מה זה יכול להיות? אני די חושד בספק הכוח, אבל קשה לי להבין למה יום שלם הוא עבד בסדר?! עוד לא התחלתי לשחק במשחקים אגב, סך הכל עבד ברקע פיירפוקס וביטורנט...

• 10 תגובות
    • 986 צפיות
  24. Started by irbaboon,

Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail או Sparkle 9800GT 512MB DDR3 Retail תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  25. Started by yas123,

אוקיי יש לי את הכרטיס הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1464 ויש לי איתו כמה בעיות.. בערך כל 5 דקות המסך נהיה שחור,ואז אני מקבל את ההודעה הזו: וזה גם קורה לי בזמן טעינת משחקים,ואז המחשב נתקע. הכרטיס גם לא מופיע לי בתוכנה EVEREST ושם כתוב שאין לי כרטיס מסך.. יש לי את הדרייברים הכי חדשים אם זה משנה עכשיו אולי זה הספק כוח שגורם את זה?או משהו אחר? הספק כוח שלי הוא EZCOOL 450W REAL תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים