עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום ותודה על הקריאה. יש לי ATI Radeon 1950x pro וקניתי גוף קירור מסוג accelero s1 rev2 עם ה turbo module. כשהחלפתי את הגוף וחיברתי את הכרטיס למחשב וניסיתי להפעיל המחשב, הוא לא מראה תצוגה ואחרי בערך 5-6 שניות הוא עושה 2 צפצופים אחד אחרי השני, הראשון לוקח 2-3 שניות והשני כמעט 1 שנייה ואחר כך נגמר. ניסיתי להחזיר את הקירור המקורי שלו בדיוק כמו שהיה מקודם ועדיין עושה את אותה התקלה (אין תצוגה ואותם הצפצופים). יש מצב שהכרטיס שלי ניזוק כתוצאה מנסיון ההחלפה לגוף קירור שקניתי ? תודה על הקריאה ועל כל עזרה מראש.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  2. שלום לכולם,היום קניתי SAMSUNG R500 מחברת פלאפון,והוא הגיע עם כרטיס זיכרון MICRO SD של 128 מגה,ועם מתאם לכרטיס SD רגיל,ועם קורא USB.. הבעיה היא,שהמחשב אמנם מזהה את הMASS STORAGE DEVICE,כאשר אני מכניס את כל הסמטוכה לUSB,אבל כשאני מנסה לפתוח את הכונן הנשלף שנוצר בזיהוי,הוא רושם לי ש"אין דיסק בכונן".. ניסיתי לפרמט את הMICRO SD דרך הפלאפון,ניסיתי שני כרטיסי MICRO SD שונים,ניסיתי שני מתאמי SD שונים ושני מחברי USB שונים,ואף אחד מהם לא עובד..המחשב כאילו מזהה את ההתקן,אך לא "רואה" את הזיכרון של הכרטיס עצמו.. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? אודה לכם אם תענו לי בהקדם..תודה רבה רבה ושבת שלום.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by livne21,

יש לי בעיה שהמחשב קופא לי בכל מיני מצבים: מצב ראשון זה במשחקים אני משחק במשחקים לא משנה באיזה אחרי 5 דקות או יותר פתאום אני רואה שהכל מתעווט כל הטקסטורות משתנות...(למשל אני רואה את הטקסטורה של הרובה פרוסה לי על המסך) זה מתחיל שהמסך קופא(הכוונה שהקול ממשיך ברקע) אבל אחרי כמה שניות זה כזה חוזר לשניה ושוב נתקע אבל הפעם עם קול חוזר על עצמו...ובהמשך זה נתקע לגמרי והדרך היחידה לצאת זה ריסטארט ידני... ואני חייב לציין שזה קורה עם כל משחק ולא משחק ספציפי... לצורך העניין המשחק ששיחקתי הרגע הוא FALLOUT3 ואחרי בדיקה באתר "CAN I RUN IT" שידוע גם בשמו SYSTEM REQUIREMENTS LAB משהו כזה וזה כותב שהמחשב שלי אמור להריץ את המשחק על ריקומנדד בלי בעיות... מצב שני זה באינטרנט שהאינטרנט קופא והע…

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. מצטער על אורך הפוסט, חשוב שתדעו את כל הפרטים לפני שאפרוס את הבעיה... לפני כחודשיים נשרף לי כרטיס המסך, פתאום ביום בהיר, המסך מאן להידלק, הפעלתי מחדש את המחשב וגיליתי שגם זה לא עזר, יותר מזה - צפצופים מוזרים נשמעו בהזנקת המחשב, צפצופים המרמזים על שגיאה כלשהיא. לאחר שהורדתי את כרטיס המסך לטכנאי התאמתו חשדותיי - הוא חיבר את הכרטיס לאחד המחשבים שלו ואכן קבע את מותו של הכרטיס. הזמנתי כרטיס חדש שהגיע לאחר שבועיים (לפני כחודש וחצי), חיברתי את הכרטיס החדש, התקנתי דרייברים והכל עבד כשורה... עד היום... פתאום, בלי שום התתראה מוקדמת, שוב נכבה המסך! הפעלתי מחדש את המחשב ושוב בהזנקה נשמעו אותם צפצופים מאיימים! חששתי מהגרוע מכל אז כיביתי לגמרי את המחשב והדלקתי שוב לאחר כשעה…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by mikko,

שלום המחשב החדש שלי קרס צירפתי minidump קניתי אותו לא מזמן מFOX PC בגדול e8400 hd4850 4gb ram win xp pro SP3 גלשתי באינטרנט ושמעתי שירים פתאום תקיעה וקריסה הwindows רשם שהיתה שגיאה חמורה ונשמר לוג המחשב בין חודש פחות או יותר אפשר עזרה עם הminidump? אני רוצה לדעת אם זו בעית חומרה או קריסה בעקבות תוכנה או דריברים תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 18.12.2008 בשעה 18:10:11 הקפצה ,עברו 24 שעות[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  6. זה תקלה שנמשכת כבר תקופה גם לאחר פירמוט ואין לי מושג ממה היא נובעת.. כל פעם שאני רוצה לעשות למחשב הפעלה מחדשrestart דרך התחל או בכלל, המחשב מבצע כיבוי, הוא מעלה את המסך התחלה לשניה ואז נכבה לגמרי ואני צריך ללחוץ על הכפתור כדי להדליק אותו ... מישהו יודע ממה הדבר נובע ..? תודה רבה מראש על כל עזרה כלשהיא.

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  7. Started by naor56,

אני בא לעלות SAFE MODE אחרי המסך השחור עם כל הקבצים שניטענים לSAFE MODE אני מקבל מסך כחול. במקום שיעלה לי הווינדוס במצב בטוח אני מקבל מסך כחול שאפילו לא עושה ריסטרט לעצמו פשוט מסך כחול וזהו. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. חזרתי מתקופה של ארבעה חודשים בחו"ל, שבזמן זה המחשב שלי היה בשימוש מועט בלבד (פעם בשבוע ופחות) כשחזרתי הדלקתי את המחשב וכאשר נכנסתי ליוזר שלי בXP והמחשב קרס ומאז כל פעם שאני מדליק אותו רק המחשב עצמו נדלק והמסךת העכבר והמקלדת (שהם מחוברים) לא נדלקים (הכפתור של ה-F LOCK במקלדת מאיר אבל שום דבר אחר לא), ניסיתי לחבר אותו לעוד מסך וזה היה בדיוק אותו הדבר... אני מאוד אשמח לעזרה תודה רבה ושבת שלום! רועי

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  9. שלום רב ברשותי מחשב אשר תומך בזיכרונות עד ל(DDR-266 (PC-2100. ידוע לי כי זיכרונות מהירים יותר יפעלו כשורה, רק שלא במהירות המקסימלית שלהם אלא במהירות המקסימלית שלוח האם תומך בה, כלומר, שזיכרונות מסוג (DDR-400 (PC-3200 אמורים לפעול בלוח כזה. ברמת העיקרון אני מריץ שילוב של שני זיכרונות 256, אחד PC-2100 ואחד PC-2700, וניסיתי להכניס 2x512 DDR-400. כאשר אני מחבר את החשמל, המחשב נדלק לבד ונכבה לאחר 2 שניות. לאחר מכן נדלק עוד פעם אך המסך נשאר כאילו שהמחשב מכובה. ניסיתי לבדוק את הזכרונות אחד אחד (כלומר, כל אחד לבד) אך לא הצלחתי להפעיל את המחשב (קרה אותו דבר כמו עם שניהם ביחד). אפילו פעם אחת הלוח אם התחיל להשמיע מעין צפצופי אזעקה. הדרך היחידה שהצלחתי להפעיל את אחד מהזכרונות החדשים …

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  10. Started by a-gold,

שלום יש לי בעיה קטנה יש לי מחשב עם לוח של Gigabyte EP43-DS3L ומעבד Q8200 שעובדים עליו עם תוכנות לעריכת וידאו ... והוא עובד ממש לאט בהשוואה למחשב עם מעבד E6550 ....( שניהם עושים את אותם פעולות לצורך העניין ) קיצור עשיתי עדכון ביוס ועכשיו הוא עובד אפילו יותר לאט ממש שהיה קודם.... האם זה מומלץ לעשות Dwondrade לביוס ולהחזיר את הגרסא שהייתה? או שזה לא מומלץ ? תודה.

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  11. Started by yosda-boy,

כאשר אני משחק במשחקים במחשב, אחרי חצי שעה המסך ניסגר וכתוב:.power saving mode ואז צריך ליסגור את המחשב דרך הכפתור... וזה ממש מפריע. ואני לא יודע מה לעשות. בתודה מראש yosda-boy

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  12. Started by mx-3,

בוקר טוב לכולם, מדי לילה אני משאיר את המחשב שלי דלוק. היום בבוקר כשקמתי, הדלקתי את המסך, הזזתי את העכבר, אך המסך לא נדלק נשאר שחור (שחור של מסך דלוק, לא כבוי) עשיתי ריסט ראיתי שהמסך כן עובד, המערכת עולה, הווינדוס עולה, ואחרי שניה בערך המסך נהיה שחור שוב. מה הבעיה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by DarkLloth,

התחדשתי בכרטיס 4870 של ספייר עם הקירור השחור , חיברתי את הכרטיס כמו שצריך עם החיבורי PCI-E ובדקתי שהוא יושב טוב בלוח האם , לאחר ההדלקה הראשונה המערכת התחילה לעלות ואז פתאום המחשב הפעיל את עצמו מחדש , מאז כאילו אין שום חיבור בין המסך לכרטיס (הכתובת על המסך שאין שום סוג של חיבור , במקרה שלי זה DVI) , ניסיתי להוציא ולהכניס את הכרטיס שוב , אך ללא הועיל , כמו כן כפתור ה NUM LOCK לא מגיב (מה שמצביע על חוסר תגובה מהלוח אם) , מקווה שלא הלך לי הכרטיס עזרה תתקבל בברכה ...

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  14. Started by orengore2,

שלום לכולם. אז ככה, אם מישהו יצליח לפתור לי את הבעיה, אכריז כאן בפורום (אם מותר) שהוא גאון הדור מה הבעיה? היה לי מחשב ישן שעבד בסדר גמור עם אותו העכבר כמה שנים טובות. לאחר העברה של המחשב באוטו ממקום למקום, הוא החל להתקע לי באמצע שימוש ורק לאחר אתחול הוא החל לעבוד שוב עד התקיעה הבאה. ישר החלפתי עכבר - לא עזר!!! חשבתי אולי הלוח נדפק בדרך - יש לי מחשב חדש עכשיו עם אותו עכבר - אותה בעיה!!! החלפתי הכל, מקלדת חדשה - לא עוזר!!! הדבר היחיד שחשבתי עליו הוא שלאחר העברת המחשב חיברתי לו הארדיסק סטה חדש. החלפתי את ההארדיסק והכבל - לא עוזר!!!! בקיצור לא עוזר כלום. חשוב להדגיש. שתי העכברים הם של silverline אם אני לא טועה (הנוכחי בטוח). חשבתי שזו בעיה של דרייברים אולי וראיתי כי כל תוכ…

• 10 תגובות
    • 13.3k צפיות
  15. תשמעו האם מישהו יודע במה מדובר בכללי? --> לפני כמה זמן המסך שלי התחיל אהם , להתנתק באופן סדרתי אפשר לומר באמצע שאני עושה משהו ונכנס למצב שהוא מתנהג כמו פליקר ששנייה אחת יש את התצוגה התקינה ושנייה אחרת זה פשוט מהבהב בגוון של ירוק כתום עם פסים , הזזת המסך אחורה או קדימה נראה שעובדת אבל זה קורה כל פעם בכל זווית שבה המסך נמצא ויש לי תחושה (בעצם מנסיון קטן כשזה קרה) שזה קורה במצבים שונים שקשורים לתוכנה לדוגמה סרטים במסך מלא , פרסומות פלאש או אפילו הזזת גודל של חלונות... באופן אקראי ותדירות עולה עכשיו בערך פעמיים ביום או שלושה אולי זה התחממות של כרטיס המסך(מובנה בלוח אם ץץ מה שיש בלאפטופים אם זה יכול להתחמם יתר על המידה בכללת ואין עליו חיישני חום אז אני לא יודע הCPU מאוד קר …

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  16. Started by Scarface,

אחרי מס' שניות נותן שגיאה האם מישהו יוכל להבין או להסביר מה הבעיה בבקשה ? חלונות XP צורב Nec Optiarc dvd rw AD-5170A Nero 6

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  17. Started by seladlev,

שלום חברים, המפרט שלי כמו שמצויין בצד. לפעמים המחשב נתקע סתם ככה לא במאמץ בעבודה רגילה מול וורד או סתם אם אני משאיר אותו דלוק בנוסף קורס לי המוווווווון הוורד . בדקתי את כל החלקים עם תוכנות עומס והם נמצאו תקינים גם במעבדה לאחר ניתוח של שבוע אף אחד לא הצליח למצוא את הבעיה. תחילה חשבתי שזה עניין של תוכנה אבל לאחר 3 פרמוטים של בדיקות זה עדיין קורה בקשר לוורד ניסיתי להתקין 4 חבילות אופיס שונות ונאדה כלום לא עזר אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בניתוח הבעיה תודה

18. דבר ראשון אני צריך לדעת איך אני מבטל את האפשרות שזה עושה ריסטרט בכשל מערכת במקום זה מראה מסך כחול? דבר שני, בדקתי זיכרונות והם בסדר חשבתי שזה בעיה תוכנתיתי אז עשיתי פורמט ועכשיו אני לא יכול להתקין עד הסוף את מערכת ההפעלה כי בשבל מסויים זה עושה ריסטרט בנוסף גם ניתקתי הכל מהמחשב השארתי רק מקלדת עכבר ומסך בחומרה גם ניתקתי כל מיני מאוורירים מיותרים. CD לא ניתקתי כי אני צריך אותו בשביל להתקין את מערכת ההפעלה. הקטע שזה לא קורס בביוס וגם לפני שעשיתי פורמט זה לא קרס ב"מצב בטוח" מה יכולה להיות הבעיה?

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by elerock,

שלום,ברשותי HD 250GB של WD. בתוכנה speedfan יש אפשרות בדיקת HD,זה נכנס לאתר כולשהו ומראה לי את הביצועים שלו וכו'... זה רושם לי שיש לי בעיה בסקטורים(לא שאני יודע מה זה סקטורים..). האם זה יכול להפריע לעבודה בעתיד?כי אני לא מרגיש כול שינוי. איך אני מסדר את הבעיה? הHD שלי מסודר,אני עושה איחוי פעם בשבועיים-שלוש,אין לי וירוסים והוא מקורר ע"י קירור של TT אם זה קשור. תודה רבה לעונים!

• 13 תגובות
    • 951 צפיות
  20. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

אהלן, יש לי בעיה עם הכונן [שהוא גם צורב] שהוא לא קורא לי דיסקים... לא מוזיקה ולא DATA במנהל ההתקנים אין שגיאה לגביו המחשב מזהה אותו גם בביוס כשאני מכניסה דיסק זה נראה שהוא מנסה לקרוא אותו אבל לא יותר מזה, לפעמים כשאני מנסה להכנס לכונן זה תוקע לי את המחשב ... למישהו הבעיה מוכרת ? ???

• 13 תגובות
    • 959 צפיות
  21. Started by Mockingbird,

מה קורה אנשים? יש לי בעיה מעצבנת וניסיתי בהמון מקומות... אולי מישהו ממכם יוכל לעזור לי. יש לי כרטיס מסך nVidia GeForce 8400 GS. אני לא מצליח להפיק את המירב מהכרטיס המסך, אני מתכוון למשחקי רשת, שם אני מקבל FPS נמוך. לאלו שיודעים מה זה FPS ויכולים לעזור לי, תודה רבה. - פירמוט לא עזר. - ניסיתי להשתמש בדרייברים הכי מעודכנים, בגרסאת הבטא, ובדרייבר הישן והמקורי מהדיסק. - ניסיתי להתקין את המשחק מחדש, וניסיתי CFG אחרים (אגב, sof2) - אין לי בעיות של פינג או מחשב חלש, כך שזו לא אמורה להיות הסיבה. - אין לי תוכנות ריגול או משהו בסיגנון, אני משתמש בתוכנות טובות לסריקת וירוסים. מקווה שתוכלו לעזור, תודה.

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  22. Started by rollita,

יש לי מעבד AMD athlon 64 3000 כתוצאה מוירוס פירמטתי את המחשב. לאחר הפירמוט שמתי לב כי בעליית המחשב במסך הראשון מופיע לי תדר העבודה של המעבד כ- CPU clock frequency 200MHz תדר העבודה נראה לי לא הגיוני. האם ישנה תקלת חומרה כלשהי? מניין יכולה לנבוע?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  23. אהלן. הגיע אלי היום כרטיס זיכרון לסלולרי minisd 2gb. הכרטיס נרכש במזרח הרחוק אם זה משנה, והפלאפון שאני משתמש בו הוא nokia6280. הכנסתי את הכרטיס לפלאפון ועד כאן הכל טוב - גם שאני בודק בהגדות של דרך הפלאפון רשום שהוא 2GB מה שאומר שזה לא זיוף. הבעיות מתחילות שאני מנסה להעביר קבצים דרך הUSB. אחרי החיבור של הUSB למכשיר אני לוחץ דאבל-קליק על האייקון של הפלאפון דרך המחשב שלי, ומופיעה ההודעה הבאה - http://i483.photobucket.com/albums/rr196/guyke/1.jpg?t=1229460813 אני לוחץ על " format disc" ואז מופיעה ההודעה - http://i483.photobucket.com/albums/rr196/guyke/2.jpg?t=1229460814 ואחרי לחיצה על start - http://i483.photobucket.com/albums/rr196/guyke/3.jpg?t=1229460815 וכאן זה נגמר, כש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Evilized,

שלום יש לי כרטיס מסך HD4850 ומסך 22 אינץ ובזמן סרטים או משחיקם יש לי קווים כאלה מעצבנים יש לי תדרייברים הכי מעודכנים אבל אולי אני צריך להוריד או לסמן משהו באפשרויות ואני לא מבין בזה כל כך יש למשהו פתרון. ניסיתי גם עם התוכנה D3DOverrider וזה לא עובד.

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  25. Started by venom2k6,

שלום יש לי בעייה עם קונן קשיח פעם שנייה אם מישהוא יוכל לעזור לי אני ישמח יש לי במחשב 4 קוננים קשיחים ואחד מהם פתאום נמחק אוו נישמד אצלו המידע פתאום מישהוא יכול לעזור לי היה לי מידע חשוב שם ההודעת שגיעה שאני מקבל היא x:\ is not accessible the file or directory is corrupted and unreadable אני מאוד ישמח אם למישהוא יש פתרון לבעייה שלי אוו לפחות להשיג את המידע שעבד אצלי תודה

• 1 תגובה
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים