תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
תראו כל פעם אחרי שאני משחק איזה דקה במשחק מסויים זה עושה לי מסך כחול עם השגיאה 0x0000008E ולפעמים גם פשוט יוצא לי לשולחן עבודה... כשבדקתי את השגיאה היא אמרה שהבעיה היא בקובץ nv4_disp.dll סבבה אמרתי בטח הבעיה כרטיס מסך שהוא GeForce 4 ד"א לפני כמה ימים ניסיתי להשתמש בכרטיס מסך המובנה של הלוח אם ושיחקתי במשחק עכשיו עוד פעם אחרי שאני משחק כמה דקות פשוט מופיע לי מסך שחור וזהו כאילו צריך לעשות ריסטרט זה אומר שהבעיה היא לא בכרטיס מסך בכלל.. חשבתי אולי איזה משהו גורם לשגיאה הזאת שתהיה על הכרטיס מסך או לא יודע מהה... אני משתגע מזה כבר.. תודה!
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב טוב.. בעת התקנת ווינדוס XP חדש, המחשב מציג את ההודעה בתמונה המצורפת. ניסיתי להחליף דיסק קשיח, והוא מראה את אותה ההודעה. מבקש, אם מישהו יודע, פענוח של מה שכתוב במסך הכחול... תודה און. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
כאשר אני עושה פעולה כלשהיא אחרי 30 דקות המסך ניסגר וכתוב power saving mode איך אני מבטל את זה?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום לכם .. אני חייב שתעזרו לי... אתמול קניתי כרטיס מסך חדש HD4670 והבעיה הייתה גם לפני שקניתי לפעמים .. אין לי שום התחממות .. המחשב שלי עומד על 19 מעלות.. בדקתי את זה... אני משחק דקה שתיים במשחק פתאום התמונה עומדת .. ואו שהוא מעלה לי מסך כחול עם הבעיה : 0X000000EA ולמטה הוא רושם לי ati2dvag .. מחקתי עם התוכנה שמוחקת דרייבים את כל הדרייבים הקודמים .. והתקנתי את הכי חדשים ... ואו שהוא רושם לי ככה http://img520.imageshack.us/my.php?image=49633179xo8.jpg אני חייב עזרה !! .. תודה לעזורים
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! המחשב החדש והחזק שלי אמור להריץ משחקים יפה: מעבד אינטל quad 9550 = 2.83ghz x4 4 ג'יגה זיכרון 800MHZ ati hd4850 512m במשחק flight simulator x, אני מגביל אותו ל-25 פריימים לשניה, וזה אומר שהוא צריך לשאוף להגיע לשם אבל לא לעבור, כדי לא לאמץ את המערכת לשווא (אנחנו לא יכולים להבחין ביותר פריימים מזה). עכשיו, אני מריץ את המשחק ותוך כדי בודק את ניצול הזכרון והמעבד: אני מקבל 13 פריימים בשניה. המעבד מנצל בסביבות ה-25 אחוז וכ-2.3 ג'יגה RAM מנוצלים, ניצול כרטיס המסך על כ-30 אחוז.. למה, כשהמערכת מסוגלת להרבה יותר, היא לא עושה את זה?! למה אם אני יכול לקבל עוד 10 פריימים, היא לא מנצלת עוד יותר את המעבד+זכרון+כרטי מסך?! אשמח לקבל תשובה! תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
האם נורמלי רעש כזה "טיק" כאשר מכבים את המחשב או כאשר עוברים למצב שינה היברנייט או רגיל?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיונת מתי שאני מכבה את המחשב (התחל-כיבוי) אז הוא מראה כזה שהוא שומר את כל הנתונים ואז הוא נתקע! אחרי כמה דק' אין לי ברירה אז אני מכבה את המחשב בלחיצה ארוכה על הכיבוי. אח"כ שאני מדליק אותו הוא לא מצליח לעלות, הוא נדלק נכבה נדלק נכבה ככה כמה פעמים ורק אז הוא עולה! הבעיה הזאת קוראת רק כאשר אני לא מצליח לכבות את המחשב "מסודר" הורדתי תוכנות SPY ואנטי וירוס לא עזר! תודה לעוזרים...
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
המחשב כאמור לא נדלק, כל המאווררים עובדים וכל הרכיבים תקינים. (לא המחשב שיש לי בצד) אחרי התעסקות מצליח פה ושם לגרום לו להדלק (התעסקות כלומר ניתוק מהחשמל וניתוק כבל 20 פינים, גם לא עובד תמיד) וכאשר נדמה שהבעיה סודרה, פה ושם נכנס למצב הזה. צריך לציין שהוא גורם לקשיח לעשות רעשים מוזרים ולגרום לסידירום לקרוא ממנו, כמו כן גם לכונן הדיסקטים. כאשר אני מצליח לגרום לו לצאת מזה, הוא רושם לי ש-OC נכשל (למרות שלא עשיתי OC, אבל זה תמיד היה בעבר אם הייתה הפסקת חשמל או משהו בסגנון). מגיע לחלונות והכל עובד פיקס - מספיק לעשות סך הכל restart והוא נכנס שוב למצב הזה... בהתחלה חשבתי שזה הקשיח אבל גם הניתוק של כל ההתקני האחסון לא עוזר והקשיח עובד מעולה במחשב אחר. הבעיה גם לא בכרטיס מסך... אני ח…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש.. (מפרט בחתימה) כשניסיתי להתקין עליו קרייסיס, הוא קפא (פשוט נתקע על אותה תמונה, ולא משנה מה עשיתי לא הסתדר, אז עשיתי ריסט) אז התקשרתי לחנות שקניתי ממנה והמוכר אמר לי שיכול להיות שהקובץ ISO לא טוב, או לנסות להתקין מחדש את DAEMON TOOLS. התקנתי מחדש וחילצתי עוד פעם את הISO, וזה הסתדר. אבל עכשיו ניסיתי להתקין COD4, וזה קפא לי עוד פעם בהתקנה.. אני לא מבין מה הבעיה, נראה לי מוזר להתקין מחדש DEAMON TOOLS אבל אני אנסה.. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלוב רב, רכשתי את רכיבי המחשב שלי בשבוע שעבר, עוד לפני הקנייה עברתי על כל המפרטים על מנת לוודא תאימויות חומרה וקראתי את כל המדריכים של הרכיבים, הרכבתי את המחשב בזהירות ויסודיות, אך ברגע שאני מפעיל אותו, המחשב רק נדלק ולא מגיע לPOST! כל חיבורי החשמל תקינים ומחוברים לאן שצריך כמו שצריך הוצאתי והחזרתי את הזכרונות הLED של לוח האם עובד וגם כל המאווררים במחשב עובדים הכנסתי דיסק לכונן הדיוידי וגם הוא עובד בקיצור- אין לי שמץ של מושג למה זה לא עובד! :s05: מפרט: מעבד: Q9550 לוח אם: ASUS P5NT DELUXE כרטיס מסך: BFG GTX260 H2OC זכרונות: CORSAIR 2X2GB DOMINATOR 1066MHZ כונן קשיח: SEAGATE 500GB 32MB BARRACUDA ספק: TAGAN BZ1300W מארז: LIAN-LI PC80 מסך: LG L1953TR
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כשבועיים קניתי מחשב חדש.. בהתחלה התקנתי עליו Vista 32-Bit .. פעל כמו שצריך הכל טוב ויפה עד שהגיעו מסכים כחולים בזמן שאני עושה ריסטים למחשב. התחלתי לחקור אחר הבעיה ואז גיליתי שזה מגיע מהכרטיס מסך (שהוא לא מעודכן) עידכנתי ב21 אלף דרייברים ובכל מה שצריך ועדיין המשיך לעשות לי ריסטים, המחשב פשוט עשה ריסטים עד שהווינדוס עלה ואמר לי את השגיאה הבאה: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6001.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 116 BCP1: FFFFFA8006A79010 BCP2: FFFFFA60024357E0 BCP3: 0000000000000000 BCP4: 0000000000000002 OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Win…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אז ככה לפני 3 ימים ככה המחשב שלי התחיל לעשות רעש מפחיד של איזה טרקטור או פיאט אונו שנת 89 וזה היה מפחיד פחדתי שהמחשב הולך להתפוצץ עלי. ניתקתי אותו ואז פתחתי תמארז ניקיתי עם פן פירקתי תגוף קירור של המעבד ניקיתי גם תחלק הפנימי. אחרי שעשיתי את זה אני מדליק תמחשב הוא לא נדלק לא מראה לי כלום במסך עושה לי צפצופים והמחשב פשוט לא עולה לא נכנס ל BIOS כלום וחיברתי את הכול טוב כמו שצריך, עם מישהו יודע מה הבעיה שבבקשה יעזור לי. זה ממש דחוף אני לא רוצה שהמחשב ילך סתם לתיקון באיזה חנות מחשבים
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מחבר את המסך שלי לחיבור 15 פינים שיש לי על הלוח אם כאילו מבחוץ איפה שכל החיבורים אז המסך פשוט לא מציג לי כלום אבל כשאני מחבר את זה לג'יפורס 4 הוא מציג לי איך אני יכול להשתמש במחשב כשזה מחובר לכרטיס מסך של הלוח אם? תודה.....
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום בכל פעם שאני צורב דיסק או מעביר קבצים מ-CD להארד דיסק המחשב מואט משמעותית. מוזיקה מתנגנת בסלואו מושן, לתיקיות לוקח זמן להפתח, הכל מתעכב. מה יכולה להיות הסיבה לכך? אני יודע שבמחשבים ישנים וחלשים יותר משלי התופעה לא מופיעה. שאלה נוספת - לוקח נצח לצרוב DVD, קרוב לשעה. אני יודע שזה אמור להסתיים בכמה דקות. האם יש צורך בשינוי הגדרות? מה צריך לבדוק? תודה מראש, אורי.
-
- 8 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש Q9550, לוח Asus P5Q Pro. חיברתי אליו דיסק IDE ישן של WD 40GB עם מערכת הפעלה win 2000 כדי שהמחשב יעלה עם המערכת הישנה שלי. אני מקבל הודעת שגיאה :A Disk Read Error Occurred. Please press control alt delete to reboot. אני מניח ש-Win2000 לא מכירה מעבדים עם 4 ליבות אבל עדיין לפי הודעת השגיאה הזו (שמופיעה ממש אחרי הבדיקת זיכרון ב-boot, ולא באמצע העלאת ווינדוס) אני חושב שמדובר בבעיה אחרת. אציין שהדיסק תקין כי הוא עובד ו-win2000 עולה במחשב הישן שלי.
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מקבל "קפיאות" ומסכים כחולים. הקפיאות מתרחשות תמיד כשאני רואה SOUTHPARK באינטרנט באתר SOUTHPARK STUDIOS, אשר אני משער שפועל על פלאש. המסכים הכחולים לעומתם מתרחשים ברדנומואליות, בד"כ הם באים עם המילה "Ghidpnp.sys. מדוע המסכים הכחולים בשם הGhidpnp.sys מתרחשים? האם זו תקלת חומרה? מדוע יש לי קפאונות למשך זמן צפייה ממושך בSouthPark באינטרנט? מחכה לתשובה, אור כהן :
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם.!! יש לי בעייה במחשב המחשב עושה לי צפצופים במארז ושאני נכנס ל-הוספה או הסרה של תוכניות (מהלוח בקרה) זה מראה לי מלא דברים שאני לא יכול למחוק וזה לא היה לי לפני כמה ימים משהו יכול לעזור לי בבקשה זה דחוף תודה.!
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
אני עושה כיבוי למחשב ( לא פיזית מהשקע חשמל) לאחר חצי יום כל הגדרות של ביוס מתאפסים יותר נכון רושם לי " ההגדרות הוחזרו לברירת מחדל) מה הסיבה? אנא מכם עזרו לי. :nixweiss:
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לפעמים נתקע לי המחשב ומתרבה ואז נדלקת לי על המסך מין רקע כחול ובו כתוב כמה משפטים באגלית מישהו יודע מה פרוש של זה ?תראו תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש לי בעיה בצורב שלי אני מנסה לצרוב דיסק DL דיול לייר (שני שכבות) ואני לא מצליח הוא רושם לי Could not perform start of Disc-at-once אז ניסתי להחליף דיסק כי חשבתי שאולי הדיסקים שלי לא טובים אבל זאת לא היתה הבעיה ועכשיו אני משתנש בדיסקים האלה: Verbatim DVD+R DL 8X אני משתמש בתוכנה NERO 9 אחרי שהחלפתי מNERO 7 וניסיתי להתשמש גם בIMGBURN וגם שם אותה הבעיה מישהו יודע מה זה יכול להיות? זה הצורב שלי: HL-DT-ST DVDRAM GSA 4160B וזה הLOG שלי אחרי הצריבה שנכשלת: Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - NT-SPTI used Nero Version: 9.0.9.100 Internal Version: 9, 0, 9, 100 Recorder: <HL-DT-ST DVDRAM GSA-4160B>Version: A306 - HA 1 TA 0 - 9.0.9.100 Adapter driver: <IDE&g…
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
-
כאשר אני לוחץ על Del בעליה של המחשב אני מצליח לזוז עם החצים בין הדברים אבל אחרי כמה שניות הוא נתקע. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום חברים, לא מספיק שהמחשב שלי שבק חיים, זה קורה גם ביום שישי בצהריים, ומעל ליום עבודה הולך לי לאיבוד...אכן, צרות באות בצרורות. אז קודם כל, הינה כמה נתונים: מדובר במחשב 'אינטלי' - מעבד פנטיום 4 הפועל במהירות שעון של 3GHz, ובעל 2MB זכרון. המעבד הנ"ל יושב על לוח אם של asus, מודל P5GD. מערכת הפעלה - חלונות XP PRO SP3, אבל אני חושב שהנתון הזה לא ממש רלוונטי. הסימפטומים: עם הפעלת המחשב, הספק אמנם מופעל וכך גם נוריות החיווי של המחשב (הכונן הקשיח תקין, לדעתי), אך הצג (שגם הוא נמצא תקין), נשאר שחור לחלוטין. הביוס כלל לא מראה סימני חיים - מסך הפתיחה האופייני של לוח האם, המעיד על כך שמערכת הופעלה, אינו מופיע, אין כל אפשרות להכנס להגדרות של הביוס, ומערכת ההפעלה כלל לא מתחילה להטען.…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד-Q8200 לוח אם-MSI P45 platinum RAM-gail 800hrz כרטיס מסך-ati gigabyte 4650 oc 1giga ספק כוח 500W ezcool הוחלף לוח אם בחנות עודכן ביוס התקלה לא עקבית מבחינת REBOOT ובזמן משחק הזמנים משתנים בדיקות בSANDRA תקינות אשמך לעזרה תודה המחשב נתקע ומבצע איתחול מחדש, כאשר בדרך הוא רושם על מסך כחול "זורק זיכרון"
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי את המסך הכחול הבא http://www.siz.co.il/up.php?i=glmyj0mmuozr.jpg וזה קורה לי ספציפית כשאני משחק במשחק NBA 2K9 זה התחיל לי היום ואין לי מושג למה. אם זה קשור לדרייברים של הכרטיס מסך זה לא יכול להיות כי כשאני התקנתי הסרתי את הישן והתקנתי את החדש.
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-