עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מזה זמן ארוך יש לי תתקלה הזאת.בכניסות usb הקדמיות במארז שלי-כל פעם אני נוגע עם איזה מכשיר usb(ניסיתי הרבה מכשירים-מצלמה דיגי',זכרון נייד ועוד) המחשב מיד עושה restartדבר שממש מפריע ונראה לי גם הוס תמחשב! הערה-זה קורה לפני החיבור אלא במגע בין 2 המתכות של הusb!בבקשה תעזרו!אולי זה מארז תפוק או לא יודע מה. תודה מראש! :

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by HellBoY,

שלום לכולם מאז שפתחתי את המחשב לנקות אותו אני סובל מאיטיות בלתי נסבלת.. קודם כל עד שהוא עולה לוקח לו כמעט פי 2 זמן מקודם עד שאיזה קיצר דרך או כל תיקיה נפתחת לוקח לפחות 20 שניות מה שקודם היה אולי 2 או 3 שניות. בבקשה תעזרו לי אני נואש! אתם חושבים שזה נובע מהפתיחה של המחשב והניקוי שלו? דרך אגב הטמפרטורות של המעבד מעל מה שאני רגיל לראות 38 במנוחה ו43 44 במשחק.! מה שקודם היה 32 במנוחה ואולי 39 במאמץ.. תעזרו לי בבקשה!

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  3. היום חיברתי את המחשב לחמשל ופתאום נשמע צפצוף מכיוון הספק והיה ריח שרוף... מה קרה לספק? זה ספק חדש... לפני חצי שנה בערך Thermaltake - Silent PurePower 410W זה לא סתם זבל...

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  4. שלום... קניתי מחשב חדש... AMD64 3200 X800XL 1GB זיכון ADATA WINXP PRO SP2 כשקיבלתי את המחשב הכל עבד בסדר גמור וגם הווינודס עלה בצורה מהירה וטובה... לאחר כמה ימים עידכנתי את הכרטיס מסך שלי מהעידכונים של OMEGA עשיתי RESTART והווינדוס פשוט עלה בצורה איטית לחלוטין וזה נמשך עד היום!! ככה עולה המחשב: בהתחלה כתוב: WINDOWS IS STARTING UP אחר כך:WELCOMIG מהשלב הראשון עד לשני לוקח 15-20 שניות!!! אחרי הWELCOMING הטפט של הווינוס מופיע ללא איקונים למשך חצי דקה !! ורק אחרי חצי דקה גם האיקונים מופיעים... בקיצור לוקח בסביבות הדקה עד שאפשר להשתמש במחשב!! ניסיתי למחוק את העידכונים של אומגה ולהפעיל מחדש אבל משום מה זה לא עזר והווינדוס עדיין עולה בצורה איטית מאוד... ניכנסתי לMSCONFIG עשי…

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  5. מחר אני מפרמט את המחשב לחבר שלי וככה... יש לו מערכת מספיק חזקה להחזיק XP... אני אתקין לו XP ומערכת קצים NFTS אבל בהתקנה של הוינדוס הוא נותן 2 אפשרויות להתקין את הNFTS בQICK (משהו כזה. יאנו מהיר..) ואפשרות שניה ללא QICK איזה לבחור מבין שתיהם? שאלה שניה.. אם אני אתקין אצלו XP אני לא אזדקק לדרייברים של החלקים של המחשב שלו נכון? (או לפחות לרובם)?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  6. Started by cad5011,

יש לי omnibook 6000 מזה ארבע וחצי שנים. קיבלתי אותו עם win2000 מקורי והוא עבד תקין. לפני שבועיים פירמטתי אותו פעם ראשונה והתקנתי winXP (גם כן דיסק מקורי). אחרי ה-windows התקנתי רק אנטי וירוס (norton 2004). הבעיה היא שמאז הפירמוט המחשב קופא לחלוטין באופן שנראה לי לא עקבי. לפעמים הוא קופא בעליה של windows, לפעמים מיד אחרי העליה, לפעמים אחרי שתי דקות של עבודה, או חמש דקות, או שעה. כשהוא קופא כל מה שאפשר לעשות איתו זה reset. התקנתי דרייברים - ללא הועיל. עשיתי עידכוני תוכנה, אבל ללא service pack 2 (האמת לא נראהלי שזה משנה משהו). הייתי חוזר ל-windows 2000 אבל לא מוצא את הדיסק - אם אתייאש אשיג אותו איכשהו. פרטים על המחשב הזה אפשר לראות כאן: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/…

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  7. או קיי אנשים אני הייתי חובר לאינטרנט זהב ובזמן האחרון היה לי בעיות ניתוקים אחת האפשריות לפתירה של זה היה לשנות את ההגדרות של צריכת חשמל במאפייני כרטיס רשת אבל אצלי לא הופיע הלשונית הזאת בכלל אז אמרתי בוא נסיר ונתקין ומאז היה לי בעיה אחרי ההתקנה מכוון שאחרי שהתקנתי שוב שהתחלתי לשמוע מוזיקה היא היית נתקעת טוב אז פירמטתי וזה שוב קורה מה הבעיה ? זה לא קרה לי בעבר.... יש לי כרטיס רשת- 3com etherlink III isa (3c509/3c509b) in legacy mode וכרטיס קול - avance logic als 120 אם למישהו יש הצעות מה לעשות אני ישמח לשמוע תודה.

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  8. שלום יש לי מחשב קצת ישן פנטיום 2 350MHZ ו128 RAM אני התחלתי להתעניין במודינג וברצוני לדעת איך אני יכול ליעל את המחשב ולעשות אותו יותר יפה לעין חשבתי אולי לצבוע אותו ולהתקין מאווררים יפים וחדשים אם אתם יכולים תעזרו לי להחליט מה לעשות איתו! תודה מראש אם אפשר גם מדריכים איך לעשות את זה...

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  9. Started by tovtov,

שלום - וחג שמח לכולם. אני דיי נואש. המחשב שלי התחיל לפני כמה ימים להרעיש בזמן נגינן קבצים (MP3) או סרטים - כלומר יש הפרעות ברקע (הפרעות ברמקולים) של צלילים מוזרים - כמו צלילים של "חיכוך", כלומר אני מנגן שיר ואחרי כמה שניות יש רעשים ואז שוב שומעים את השיר ואז חוזר חלילה הרעשים המוזרים מופיעים. לפעמים גם עם עליית המחשב כאשר יש את אות הפתיחה של WINDOWS יש את הרעשים. פירמטתי את המחשב - לא עזר. החלפתי כרטיס קול - לא עזר. שיניתי את מקום כרטיס הקול בחיבור ה PCI - לא עזר. לא יודע עוד מה לעשות - מה דעתכם? תודה

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  10. Started by zoyaniv,

יש לי את הכרטיס הזה שיש לו hub ל4 חיבורי usb אני מחבר את הכבל usb של ה rack למחשב שאני מחבר משהו לחיבורים של הכרטיס(usb) הוא מזהה את ההתקן אבל אומר לי שהוא לא מותקן כמו שצריך ויש בעיה איתו ובפועל הוא לא מזהה ואני לא יכול לעבוד עם הרכיב שחיברתי

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  11. Started by imac,

שלום, קיבלתי מחשב ישן בשביל שאני יתקין עליו Windows95 במקום 3.11 .. אז אוקי פירמטתי הכל טוב , אבל מה ? בביוס אין אפשרות להגדיר שהמחשב יעשה בוט מה CD , אז הבאתי תקליטון בוט הכנסתי אותו אבל הוא לא זיהה את הסידירום . ניסיתי להוציא את ההארדיסק כדי שאני יעביר מהמחשב שלי את הווינדוס , אבל אין הוא כלוא שם עם 10 ברגים לא מזוהים . יש הצעות ?

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  12. הרגע סיימתי להתקין חלונות XP ויש לי בעיה קטנה אבל מעצבנת. כאשר מקליד, נאמר, דדדדד - (כלומר מספר רב של אותיות כאשר אני מחזיק את האצבע על אות מסוימת במקלדת) אז המחשב מדפיס את ה-ד הראשונה, עוצר שניה, וממשיך הלאה. נשמע קצת מסובך ואולי אני קטנוני.. אבל למי שהבין ויוכל לעזור לי לסדר את זה כך שאני אוכל להקליד משהו ברצף בלי ההפסקה בהתחלה, אודה לו רבות

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  13. Started by dcaspi,

שלום. יום אחד השארתי את המחשב דולק. כשחזרתי, אחרי כמה שעות, שמתי חלב שעל המסך לא מוצגת שום תמונה. ניסיתי לכבות את המחשב בעזרת הכפתור שעל המארז אך הוא לא נכבה. מאז, כל פעם שאני מדליק את המחשב שתי המנורות שבחזית המארז נדלקות ולא נכבות, על המסך לא מוצגת כל תמונה, סי-די-רום אחד שלי יכול להיפתח ולהיסגר בעוד שהשני לא. אני לא יכול לכבות את המחשב בעזרת הכפתור וגם לא לישון בלילה. בקיצור, אני מחבר את המחשב לחשמל, לוחץ על הכפתור, נדלקות 2 מנורות וזהו. קניתי ספק חדש, החלפתי את הישן ולא קרה כלום. מה קרה? תודה רבה, אורן.

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  14. שלום רב! ברשותי מחשב כף יד של COMPAQ דגם H3700 ואני רוצה להתקין עליו WINDOWS CE בעברית או להתקין פונט בעיברית . רציתי לדעת מהיכן אני יכול להוריד זאת, וגם איך אני יכול לעשות את ההתקנה? תתקבל כל הצעה! תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  15. אני מנסה לעדכן את ה-BIOS באמצעות התוכנה ללוחות אם מהסוג הזה - AFUDOS. בכל פעם שאני מריץ את מה שאמור לעדכן את ה-BIOS (במקרה שלי זה <afudos /i<p4p81008.ami), אני מקבל הודעת "File creation error". ניסיתי כבר כמה דיסקטים שונים ואפילו מערכות שונות (DRDOS / גרסה מקוצצת של Win 98 boot disk), וזה עדיין לא עובד. ניסיתי לבדוק באתר של ASUS, אבל לצערי הוא לא זמין (כבר יום שלם ). יש למישהו רעיון?

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  16. Started by HFDO5,

יש לי DVD-ROM של LG הדגם המדוייק שלו זה LG DVD-ROM DRD8080B עכשיו.. הוינדווס (XP) מזהה אותו כ DVD והכל טוב רק שיש פעמים שהוא קורא דיסקים ורוב הזמן הוא לא קורא בכלל לא רק דיסקים של DVD אלא כל הסוגים גם רגילים חשבתי אוליי פלאש לביוס שלו או איזה עדכון יעזור לו למישהו יש רעיון איך לעשות את זה או מה הבעיה ואיך לפתור אותה ???

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  17. Started by שלוימי,

זה לא דבר חדש אלא זה ממתי שקניתי את המחשב. פשוט יש לי כל הזמן רעשים מכיוון הקופסא ממש ממש חזקים (זה קורא בעיקר כשמכניסים דיסק לכונן), ולא ראיתי שיש כ'זה דבר אצל שום חבר שלי. מישהו יודע מה הבעייה?

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  18. Started by SuB,

אחרי איזה 5 דקות של משחק, בשלב הראשון של הקריירה, המחשב פתאום עושה ריסטרט בלי שום הודעה מוקדמת. ניסיתי לשנות את הצבעים ל-16 ביט והבעיה עדיין נשארה. לא מצאתי שום פאץ' למשחק, ועידכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך לאחרונים שקיימים. אשמח אם תוכלו לעזור לי, זה נורא מעצבן..

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  19. Started by Xiao Xiao,

שלום, יש לי לוח אם intel דגם D815EEA ואני לא יודע איפה לחבר את הנורות מצב (אדומה להראות שהמחשב חושב, ירוקה להראות power וכו') וכן את כפתור ההדלקה, אשמח לתמונה או מדריך מכיוון שחיפשתי באתר הבית של intel ובגוגל ולא מצאתי. תודה, אורן.

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  20. Started by stingeR-,

בעיית המגעים בלוח האם שלי קתה עוד פעם רק הפעם היה לי הרבה יותר קשה לתקן אותה.... תיקנתי. אחרי שתיקנתי הוינדוס העלה את הבוט סקרין ואז פשוט נתן מסך שחור וחיבה את ההארד דיסק ועשה ריסט... לבסוף אחרי הרבה שיחזורי מערכת מהSAFE MODE הצלחתי לתקן רק שעכשיו הבעיה שכל פעם שאני ריסט דרך הפנל הקדמי של המחשב הוא עוד פעם עושה לי את המסך השחור... הצעות מה לעשות בנידון יתקבלו בברכה...

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  21. Started by Ice_m@n,

חברה אתם חייבים לעזור לי!! המצב פשוט נואש! קניתי מחשב לפני חצי שנה בערך... והכל היה בסדר גמור עד ש... יום בהיר אחד במהלך עבודה פשוטה במסמך וורד החליט המחשב לעשות "ריסט" לעצמו וכשהוא עלה שוב הוא כתב לי : boot failture, please insert system disk כמובן שניגשתי מייד לביוס ולהפתעתי גיליתי- שהמחשב כלל לא מזהה את הדיסק הקשיח!!! (יש לי הרדדיסק של סמסונג 60 גיגה) התבעסתי ופניתי לבדוק את החיבורים, אולי משהו השתחרר, אבל לא הכל היה בסדר גמור.. חיכיתי כ-20 דק' והדלקתי שוב את המחשב... והינה- הוא שוב זיהה את ההרדיסק והכל פעל!!! אבל לרוע מזלי... לאחר כרבע שעה שוב התכבה המחשב מעצמו ושוב לא זיהה את ההרדיסק עוד 20 דק' וכך הלאה... ברצף מחזורי מעצבן ומייגע בבקשה עזרו לי!!! (אגב את ההודעה הזו…

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  22. שלום, לאחרונה החלטתי לשדרג את המחשב שלי למחשב הבא: AMD Athlon XP 2500+ MSI K7N2 Delta-L 512MB Twinmos 3200 RAM ולאחר הקנייה הזו, התחילו להופיע אצלי בעיות חמורות בהפעלת מערכת ההפעלה. את שאר המפרט, אגב, ניתן לראות בקישור של המפרט שלי. בכל פעם כאשר אני מפעיל תוכנה עם אפשרויות גרפיות כבדות(כמו משחק המחשב GTA), החלונות קורס באופן רנדומלי להודעה כחולה(BSOD). ההודעות מגוונות, ואין קשר הגיוני ביניהן: IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL PAGE_FAULT_IN_NON_PAGED_AREA וכדומה. לעיתים רשום הקובץ אשר יוצר את הבעייה, ולפעמים לא - אין שום קשר הגיוני בין הקבצים הרשומים. ניסיתי דברים רבים - עידכנתי את הביוס, ניסיתי 4 התקנים לכרטיס המסך, ניסיתי 2 התקנים ל- nForce2 ואף עשיתי פורמט למחשב והתקנתי מחדש את מער…

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  23. Started by RED_ALERT,

שאני מפעיל את המחשב הוא כותב לי: primary IDE channel no 80 conductor cable instaled CMOS checksum error-defults loadad מישהו יודע איך אני מתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  24. Started by gzlt,

שלום בזמן האחרון התחילה במחשב אמלי בעיה מאוד מוזרה המארז מתחיל להרעיש ברעש מאד מוזר. בדקתי את כל המאווררים והם עובדים ללא שום הפרעה כאשר המארז עומד, סגור, יש רעש וכאשר אני מוריד מכסה מאחד הצדדים, הרעש נעלם בדקתי אולי המכסה הצדדי דוחף איזה כבל לאחד המאווררים, אך לא זאת הבעיה זהו מין רעש מתכתי, כאילו סיכה דופקת על לוח מתכתי בתדירות גבוהה.....רעש דומה לרעש של מאוורר אך שונה במקצת מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה מראש גיל

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  25. Started by SuB,

מה עושים? תודה.

• 4 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.