תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם. אני צריך להדפיס כמה עבודות פסיכומטרי בשביל אח שלי, אבל בזמן האחרון כמה הדפסות אחרי שהחלפנו את הדיו השחור הן בבורדו-דהוי במקום בשחור. המחסניות של הדיו השחור ושל הצבעוני ממוקמות במקומות שלהן. תמונה: http://img209.imageshack.us/img209/6277/bordohn3.png (זה לא האיכות של הסריקה, ככה פחות או יותר נראית ההדפסה במציאות) תודה רבה לעוזרים, רן
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום רב, כאשר אני משחק במשחק כל שהוא, שלושים דקות המסך ניסגר וכתוב "power saving mode". אבל המחשב נישאר דלוק, ואז צריך לכבות את המחשב דרך הכפתור. מישהו יכול להגיד לי איך אני מפסיק את זה?. בתודה מראש yosda boy .
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) Motherboard Name MSI P35 Neo (MS-7360) (2 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) DIMM1: 2048738050LOC 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-4-4-10 @ 266 MHz) (3-3-3-8 @ 200 MHz) Disk Drive Hitachi HDP725050GLA360 ATA Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) Disk Drive WDC WD1600JD-00HBB0 ATA Device (149 GB, IDE) Optical Drive HL-DT-ST DVDRAM GH20NS15 ATA Device GIGABYTE Video Adapter ATI Radeon HD 4850 512MB GDDR3 המחשב ממש מרעיש כשהוא עובד עם סידירום בפנים... אבל גם בלי הוא ממש מרעיש.. מה יכולה להיות הבעיה? מה לבדוק? איך? והכי חשוב! מה הפתרון? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק משני: WD 120G SATA1 ואני מעוניין לחבר אותו חיצונית למחשב אחר לפעמים. יש במארז חיבור SATA מקדימה (ליד חיבורי ה USB) איזה כבל צריך בשביל לחבר את ההארד דיסק? האם מספיק רק כבל SATA? מה עם חשמל? תודה. נ.ב שמתי לב מאוחר מדי כי יש פורום אמצעי איחסון... אשמח אם יעבירו את שאלתי לפורום זה.
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
i won the motherboard yesterday at the vgames lan *yay* and i tried using it with E6600 proccesor and i know that this should work but it didnt then i tried only with one DIM of ram 800Mhz kingstong 1G and it didnt work either you can answer in hebrew its just that my windows is fucked up thanks
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב שהתקנתי בו בעבר אין ספור פעמים ווינדוס ולאחר מכן דרייברים והכול עבד מצויין. משום מה עכשיו כשאני מתקין אני רואה שאין צבעים בכלל (4bit) ואני לא מצליח להתקין את הכרטיס מסך עם אותו דרייבר שתמיד התקנתי. הכרטיס מסך הוא מובנה על הלוח. נראה לי אולי זו בעית חומרה כי בנוסף לזה שאני מתקין את אותו דרייבר ווינדוס שתמיד התקנתי , אף פעם לא היה דבר כזה שמייד אחרי התקנת ווינדוס הוא מראה לי ככה את הצבעים. מה שכתוב לי בDevice manager: VIA/S3G Unichorme IGP ויש על זה סימן קריאה צהוב. מה זה יכול להיות? אולי צריך לציין שהמחשב עושה הרבה בעיות עם חיברים שונים כמו דיסק קשיח למשל שלפעמים עובד לפעמים לא (צריך לשחק קצת עם החוטים- זה כבר לנושא אחר) יכול להיות שהכרטיס מסך המובנה התקלקל?…
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
טוב חברים, אחרי שבדקתי הכל - ואני לא מצליח לאתר את התקלה, אני פונה אליכם בתקווה שלמישהו יהיה רעיון... בגדול זה היה כבר לפני כמה חודשים אבל נעלם, והופיע שוב בימים האחרונים. בכל פעם שמדליקים את המחשב מחדש, מפעיל את הדפדפן מתחיל לגלוש קצת, אחרי 4-5 דקות בערך, המסך קופא, גם העכבר המקלדת- כלום! בלת ברירה אני מרסטט, ואז המחשב מסרב להדלק! הנורות דולקות והכל הכוננים מסתובבים, אך אין פלט למסך. בדרכ זה מסתדר אחרי הוצאה של כמה דקות מהחשמל, או במקרים חמורים יותר "טפיחות ידידותיות" על גב המחשב מטפלות בבעיה. אחרי שהמחשב עולה בשנית, הכל בסדר והוא יכול להשאר דלוק אפילו כמה ימים בלי אף בעיה. בדקתי בEVENT LOG של חלונות, ולא דווח על שום תקלת תוכנה, אז רוב הסיכויים שזאת בעיית חומרה, אבל ל…
-
- 12 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה. אני משחק במחשב בכל מיני משחקים , ופתאום יש לי הודעת שגיאה על כל המסך, וכתוב על רקע כחול משהו כמו "problem detected with windows, and shut down" ולמטה יותר כתוב nv4_disp ומשהו כזה "dumping phisical memory".. מישהו יודע במה מדובר?? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום הרכבתי מחשב היום ברגע שאני מפעיל אותו הכל עולה אבל לאחר 15 שניות בלי שום הודעה מוקדמת המחשב מתכבה אין צפצופים או משהו .. המאוורר שעל המעבד עובד ... מפרט מחשב q6600 4 gb זכרון כרטיס מסך OB הספק הוא של 300W והוא הגיע יחד עם המארז של HEC 6k31 לוח -אמ של ג'יגה בייט ga-eg43m-s2h בבקשה זה דחוף האם מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה??
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי מחשב חדש עם windows xp 32bit motherboard abit ip43 מעבד core2duo e7300 2gb memory ddr2 graphic card : geforce 9800gt עכשיו המחשב עושה ריסט בכל מיני מצבים מוזרים למשל כאשר אני מנסה לראות סרט הוא תוקע את המחשב ועושה ריסט או לא מציג שום הודעה כחולה וביקשתי ממנו כאשר יש כשל מערכת להראות מסך כחול בנוסף בדקתי עם זיכרון אחר אולי הזיכרון הוא הבעיה אבל הזכרון טוב מה יכולה להיות הבעיה מודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. המחשב שלי נתקע ולא יכולתי לעשות כלום כדי להפעיל אותו מחדש (אין לי כפתור Restart במארז) אז נאלצתי לכבות אותו ע"י לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי ... עכשיו השאלה שלי היא האם זה הורס את החלקים השונים במחשב (כמו: ספק, כרטיס מסך, מעבד, כרטיסי זכרון, דיסק קשיח) ?.. וגם אם כן, נגיד וזה קרה לי רק פעם אחת יש מצב שזה גרם לי לנזק או אולי לנזק לטווח ארוך ?.. חג שמח ותודה מראש לעונים, משה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, אני בא להפעיל אותו, והכונן דיסקים מסרב להיפתח כדי שאוכל להכניס את הדיסק של הוינדוס ולהתקין את מערכת ההפעלה... מה עושים במקרה זה? אשמח לעזרה מהירה, תודה
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי כולם קניתי חלקם למחשב חדש לאחרונה והוא כבר מורכב והכול כל שנשאר לי הוא לקנות מעבד זכרונות וכרטיס מסך לבנתים הוצאתי מהמחשב הישן מעבד E2140 ג'יגה זיכרון 667 מהירות וכרטיס מסך ריידון X700 שאר המפרט הוא דיסק קשיח 500 ג'יגה של סייגט OCZ 600 ואט מקסימוס שתים פורמולה של אסוס כרטיס קול ועוד צורב.. חיברתי הכל והמחשב נדלק אבל לא מעלה פוסט ולא כלום ניסיתי לאפס ביוס וכאלה וזה לא הולך .. הוא נשאר דלוק אבל לא מעלה פוסט יש עוד בעיה אחת , יש למעלה חיבור 4 פין ועוד חיבור 4 פין יענו חיבור 8 פין שעל אחד מהם הייה פקק כזה במצב הנוכחי אני צריך לחבר את שניהם? לחבר רק איפה שלא הייה פקק ? לא לחבר ביכלל ? אני לא ממש הבנתי את זה... בקיצור מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
לאחרונה החלו מסכים כחולים לאחר הדלקת המחשב . לפני עליית שולחן העבודה יש כמה שניות של ריצוד התמונה במעיין עירבוביית צבעים ואז זה מתייצב , מופיעה שולחן העבודה , לאחר כמה שניות עדיין בזמן טעינת התוכנות העכבר "נתקע" ואז מסך כחול וריסטרט , לאחר כמה פעמים כאלו המחשב עולה לבסוף והכל בסדר . העברתי כמה סריקות של רוגלות , טרויאנים , ואנטי וירוס , עשיתי איחוי , ניסיתי להסיר תוכנות שהותקנו לאחרונה , הסרתי את ה sp3 , אז אז הבעיה אפילו הוחמרה . מה לעזאזל זה יכול להיות ? המחשב עולה עד הסוף ללא כל בעיות ונותן לי לבצע פעולות שונות . טמפרטורות לא עוברות 45 לגבי מעבד , ספק, כרטיס מסך , ולוח . תודה .
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
חבר המחשב החדש שלי מאיבורי קפא לא זז כלום עד שעושים ריסט ...יש לציין שהמחשב חדש עם אנטי וירוס ונסרק ולא נמצאו וירוסים ..רציתי לדעת האם זה שייך להגדרות של ה bios שיותר מדי גבוהות למחשב והאם מומלץ להחזיר להגדרות ברירת מחדל?
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי עוד 4GB ראם בנוסף למה שהיה לי המעבד התחיל לזחול... אבל ממש בצורה מזעזעת.. גלישה באינטרנט לוקחת את שתי הליבות למקסימום... עכשיו פירמטתי את המחשב והתקנתי ויסטה ועדיין זה לא עזר... המחשב זוחל... חשוב לציין שניקיתי את המחשב עם אוויר דחוס לפני ששמתי את הראם הנוסף (את כולו) הראם שהיה לי זה 667MHZ בשני מודולים של 512 כל אחד והוספתי עוד שני מודולים של 2GB במהירות של 800MHZ כמובן שכולם עובדים ב667MHZ בדואל מוד... אני משתגע.. המחשב אמור לעבוד טוב... החלפתי מווינדוס 64X XP לVISTA 64X אני אשמח לעזרה... אני מאבד את העשתונות... תודה...
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! המחשב שלי סובל מבעיה כבר שנתיים שלא הצלחתי לפתור, רק שלאחרונה המצב החמיר... הבעיה מתחלקת לכמה בעיות. תחילה, לפעמים שאני פותח את המחשב המחשב נדלק לכמה שניות (המסך נשאר סגור) ואז נכבה... וממשיך ככה עד שאני לא מנתק אותו מהחשמל... לעיתים המחשב נסגר באמצע עבודה ורושם "Out of frequency"' ,ולפעמים בפתיחה ישר אחרי מראה מסך כחול ולפעמים לא...אני כבר שנתיים עובד עם הקריזות שלו אבל הפעם הוא כבר דפק לי את הWindows... יש לי הרגשה שאולי זה קשור ללוח אם ואולי לכרטיס מסך... (למרות שחבר שלי חושב שזה קשור או לספק כוח או לRAM המחשב הוא מחשב אולפני שנועד בעיקר לעריכת אודיו... מעבד Intel core E6600 לוח אם GIGABYE GA-965P-DQ6 כרטיס זול של NVIDIA'לא מצאתי את שם הדגם אבל כרטיס די זול... אם…
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום! רציתי להוסיף למחשב שלי עוד כונן DVD SATA אז הבאתי מחבר כונן חדש וחיברתי אותו. כשהפעלתי את המחשב שמתי לב שהוא לא נדלק וחשבתי שהוא דפוק, הלכתי לחבר שלי ובדקתי אצלו עוד אחד חדש והוא עבד וכשבאתי הביתה וחיברתי את החדש הוא שוב לא עבד, כשהחזרתי את השני לחבר שלי זה לא עבד גם אצלו. המחשב שלי שורף כוננים? אני פוחד עכשיו לחבר לו עוד אחד. ואולי זה קשור לזה שכשאני צורב בצורב שיש לי (ומחובר בIDE) DVD אז הצריבה לא מצליחה או המחשב נתקע וכשאני צורב CD רגיל זה צורב טוב? המחשב שלי הוא זה שבמפרט שלי. תודה!
-
- 10 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אז ככה, אתמול קניתי ספק כוח חדש 530W Hiper HPU וRADEON HD4870 חיברתי את הספק החדש ואת הכרטיס מסך והכל עלה חלק חוץ מהצורב DVD שלי. הצורב אצלי כבר מלא זמן ולא היו איתו בעיות קודמות. ליד הצורב נמצא כונן רגיל לדיסקים שעובד כרגיל. חיברתי את שניהם באותה צורה, לא ניתקתי שום דבר שלא היה צריך לנתק בזמן שניתקתי את הספק הקודם. הצורב נמצא ומותקן במחשב והמחשב קורא אותו. הבעיה היא כשאני לוחץ על הכפתור כדי לפתוח את הכונן כדי להכניס דיסק הוא מהבהב כ20 שניות ומפסיק. הכבל שליד ה4פין שחיברתי מהספק (לא יודע איך קוראים לו) מחובר היטב גם לכונן הרגיל וגם לDVD. ניסיתי לחבר את ה4 פין והכבל שלידו מהכונן הרגיל אל הDVD אבל לא השתנה שום דבר. אין לי מושג מה קרה לו. הצורב: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B (ממ…
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
היי, הדיסק לא עלה במחשב המקורי אז חיברתי אותו בתור HD חיצוני למחשב אחר. הדיסק תקוע במצב כמו בתמונה המצורפת, כשאני מנסה לעשות לא initialize כלום לא קורה. אני רוצה שהמחשב יזהה אותו בmy computer כדי שאני אנסה לשחזר עם GetDataBack. יש דרך לעשות את זה? תודה רבה! עריכה: מוזר מאוד אבל בתמונה הוא מזהה 14GB, למרות שהדיסק עצמו רק איזה 8 [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שבזמן שאני מדליק את המחשב (לאחר שהוינדוס עלה)שניות לאחר שהוא עלה המחשב עושה ריסט פתאום..ואז פועל טוב זה יכול לקרות פעם אחת ויכול לקרות פעמיים ואז הוא פשוט עובד טוב ולא נכבה..קראתי את הדביק בהתחלה ולא מצאתי משהו שיעזור לי מה עושים בנידון? תודה
-
- 38 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מחשב חדש. ההתקנה של XP הייתה יחסית איטית, בשלב מסויים ההתקנה נתקעה. לאחר ניסיונות נוספים שלא עזרו החלטתי לפרמט את הדיסק הקשיח עם תוכנת PARAGON, בנוסף ביצעתי פעולה של בדיקת שטח הדיסק, אך הפסקתי את הפעולה באמצע (בגלל שזה לוקח מלא זמן) ע"י ריסט, מפני שהתוכנה לא הגיבה לבקשת הפסקת הפעולה פשוט המשיכה לבדוק את הדיסק. אחרי זה ניסתי שוב להתקין את XP ואז קיבלתי את ההודעה הנ"ל שחסר את NTLDR עשיתי חיפוש בנושא ובכל מקום הייתה התייחסות לתיקון הבעיה ע"י העתקת הקובץ לדיסק הקשיח בעזרת דיסק ההתקנה של XP ואו ליצור דיסק איתחול שבו יש את הקובץ כדי להעתיקו אל הדיסק הקשיח. לאתחל את המחשב עם דיסק התקנה של XP זה לא אפשרי מפני שחסר את הקובץ. אם הדיסק מפורמט אז מה יועיל העתקת הקובץ אל הדיסק הקשי…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב של קרוב משפחה ואני מנסה לתקן אותו הבעיה היא כזו בהתחלה ( אצלו בבית וגם אצלי ) המחשב היה מגיע ל WINDOWS ונתקע ( CTRL ALT DEL לא מגיב ) אציין שהמאוורר של ספק הכח שלו עושה רעש מטריד אבל זורק אוויר בכל מקרה הרצתי עליו MEMTEST וגם במסך התוכנה המחשב היה קופא פתאום לאחר 3 איתחולים ה MEMTEST התחילה לעבוד רגיל ונתתי לה לעשות את הבדיקות הכל נמצא תקין ללא הודעות שגיאה ובזמן הזה המחשב לא קפא לי לאחר איתחול וניסיון להעלות את ה וינדוז ( גם במצב רגיל וגם במצב בטוח ) המחשב שנייה לפני שנכנס ל וינדוז מאתחל את עצמו יש מצב שספק הכח אשם ? אגב בלוח האם אין קבלים נפוחים וטמפרטורת המעבד תקינה ! תודה לכל העונים
-
- 12 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב בן שנתיים כמעט שעושה דיי הרבה בעיות. בהתחלה חשבתי שזו אולי מערכת הפעלה אבל היום אני כבר חושב אחרת. מפרט המחשב: מעבד - Inter Core 2 6320 @1.86GHZ לוח אם - Intel DP965LT זכרון - Kingston DDR2 800Mhz x 3 כרטיס מסך - Geforce 8500 GT 512MB הארד דיסק - WD 250GB 16MB Cache הארד דיסק חיצוני - WD 500GB ספק כוח - EZcool ATX 400 JSP בעיות שאני נתקל בהן: אם אני מעתיק תמונה ל CLIPBOARD ומנסה לעשות PASTE לאחר מכן אני תמיד מקבל שגיאה לגבי חוסר בזיכרון או ERROR GETTING CLIPBOARD DATA. משחקים כגון: PURE, FIFA 2009, CALL OF DUTY פשוט גורמים למחשב לבצע RESTART ולא עולים אפילו על ההגדרות הנמוכות ביותר. מעבר לזה המחשב איטי בצורה לא סדירה, ועליה ראשונית לאחר RESTART לוק…
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי שני כוננים אחד 80GB עם ווינדוז XP ואחד 320GB ריק. לאחר פרמוט והתקנת ווינדוז מופיע לי disk boot failure enter system disk ניסית כבר לחבר את הדיסק עם הווינדוז למחשב אחר ויש את אותה תקלה...העניין הוא שבשלב מסויים אחרי כל מיני ניסיונות זה כן הצליח לעלות ועכשיו זה שוב קורה מה עושים??
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-