תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום שוב, עשיתי ריסט למחשב ומאז המסך לא חזר לעבוד... כלומר, הוא נמצא בPower Saving Mode כזה, שהנורה של המסך חומה, כלומר שהוא לא פעיל... כיביתי והדלקתי, חיכיתי חצי שעה בין הדלקה לכיבוי, כלום לא עבד... מה שכן שלאחר כמה זמן שעשיתי ריסט, יכולתי לשמוע את הווינדוס עולה, סימן שהמחשב כן עובד. המסך הוא LG 226WTQ 22' INCH כ.מסך - ALBATRON 8800GT - 512MB עוד פרטים - גם לפני כן הייתה לי בעיה, שבמשחקים המחשב קרס לי (אפשר להסתכל בדיונים אחרים שפתחתי לגבי זה בשביל לקבל יותר פרטים) ואני חושד שזה אולי קשור... אז מה אני צריך לעשות בכדי לגרום לו לעבוד? אני ממש מפחד כבר ממה שקורה לי פה... הכל נדפק לי לאחרונה... )-:
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי כולם יש לי כרטיס זמני העונה לשם X700 ושני מסכים את אחד המסכים חיברתי דרך VGA והוא עובד ניפלא שזה מסך המחשב ווהמסך השני הוא מסך 5 אינץ אשר ממוקם בחזית המארז.. אותו חיברתי דרך האס וידאו הורדתי את הדרייבר מהאתר של ATI ועשיתי הרחב את שולחן העבודה שלי לצג זה לפתע המסך הקטן נדלק איך התצוגה מהבהבת בשחור לבן ואני שורה את שולחן העבודה מהבהב לחלוטין בזמנו עשיתי את זה עם המחשב הישן שלי ועם ג'יפורס אמ אקס 440 ולא ניתקלתי בבעיה הזאת מאחר ושמה הייה פנאל שליטה של ניבידיה פה בכרטיס הנוכחי אין ואני לא יודע מה לעשות .. מה עושים חברים? אנא עזרו לי אני כבר מיואש. בנוסף כאשר אני לוחץ על קליק ימני מופיע לי למעלה פנאל הבקרה של ATI אבל שאני מנסה להפעיל אותו אני מקבל הודעה שהפעלת הישום נכשל …
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
SORRY - I don't have Hebrew on this computer (it belongs to a friend) I CAN READ HEBREW THOUGH. so you can reply in hebrew. My computer start (turns on) but nothings comes up on the screen. When it turns on - I can't hear sounds from the HDDs. Like it's not even reading them When I unplug the monitor from the graphics card it says "No Signal" When I plug it in - It immediately goes to "Power Save Mode" I have tried but it didn't change a thing: 1. Changing Graphics Card 2. Changing the monitor 3. Swapping Memory Modules 4. Unplugging EVERYTHING but mouse and keyboard 5. Checked my monitor on a different computer PLEASE help. It's been 3 days already. You can write in Heb…
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תופעה מוזרה שנורא קשה לי להבין ממה היא נגרמת , אני מאמין שזאת בעיה חומרה כלשהי אבל אין לי מושג איזה רכיב חומרה הוא הבעיה. ניסיתי לעדכן את כל הדרייברים וזה לא עזר , התופעה חזרה על עצמה ב-2 מערכות הפעלה שונות. גם WINDOWS XP וגם בנוכחית WINDOWS VISTA 64 SP1 . בפיפא 09 למשל לוקח בערך 3 דקות משחק כדי שהמחשב יעבור למסך שחור ואז אני מקבל הודעה כאילו אין סיגנל והוא נכבה והסאונד נשמע תקוע וחוזר על עצמו אותו דבר קורא ב-COD4 אחרי בערך דקה לעומת זאת להפתעתי ב-Crysis הצלחתי לשחק כמה שעות טובות עד שזה קרה... המפרט שלי הוא: Intel QX9650 Geforce 9600GT ASUS p5q pro Motherboard G.skill 4gb ddr 2 800mhz WD640Gb Hard drive SAMSUNG 250GB Hard drive אני דיי אובד עצות אז אני …
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
טוב אז היה לי בעיה במחשב שהוא לא נדלק ... אז הוצאתי את המעבד וראיתי שהפינים קצת עקומים. אז סידרתי את כל הפינים אבל אחד היה ממש עקום אז ניסיתי לסדר והוא נקרא אז חסר לי פין אחד. הפעלתי את המחשב ועבד טוב אבל אני אל בטוח אם כדאי להמשיך להדליק את המחשב זה מסוכן שחסר פין? אם כם מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
המחשב קרס לי וכתב cdd.dll נכנסתי לאתר הזה שמורידים משם את כל קבצי ה DLL אבל לא מצאתי את הקובץ הזה.=\ אז מה הבעיה? באיזהשהו דרייבר? תודה בכל אופן יום טוב
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,יש לי במחשב כונן DVD מדגם: OPTIARC DVDRW AD-7200S ATAD DEVICE. הכוננן מקבל חשמל ונפתח אך לא מופיע בתקיית "המחשב שלי" אם אתם יכולים לתת לי דגם של כונן די וי די טוב אני אשמח מאוד וגם אם אפשר דרייבר לכונן שמצויין פה מקווה שתענו בהקדם תודה.
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי לכולם! כיביתי את המחשב אתמול בלילה, ניסיתי להדליק אותו היום בבוקר, אבל הוא לא נדלק הוא בהתחלה הדליק לשבריר שנייה את הנוריות כיווי אבל הן נכבו ומאז הוא לא נדלק בכלל בדקתי את הספק ואת כל הכבלים, אין כבלים נפוחים או קרועים, הוא לא מריח מוזר או שרוף האם זה יכול להיות הכפתור הדלקה? יש לי את המארז צ'אקרה של enermax מאז שקניתי אותו, אחרי כל כיבוי הוא עושה בלאגן ופעם אחרי פריקת חשמל הוא פתאום היה נדלק, עכשיו הוא לא נדלק גם אחרי זה... האם זה הספק או הכפתור, או שניהם? אשמח לעזרה (הספק עדיין באחריות, נראה לי אני אלך מחר לחנות ממנה קניתי ואראה מה הם יכולים לעשות) אין לי אפשרות לבדוק עם ספק אחר, כי אני לא יודעת איך לפרק ועדיף שאני לא אהרוס גם את המחשב השני... חחחח תוד…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברה, בעיה במחשב נייד של HP DV4-1190EJ במבצע של אורנג', התקנתי עליו מע' הפעלה ויסטה הבעיה היא שאני התקנתי אליו את הכטיס קול שלו הוא עובד בסדר שאני עושה ריסטרט למחשב או מכבה אותו הוא כאילו מכבה את הכרטיס קול, הדרייבר מותקן כמו שצריך בלי התנגשויות, כשאני מתקין את הדריבר שוב זה מסתדר אבל עד שאני מכבה את המחשב, ניסיתי כבר הכל הסרתי את הדריבר גם מהמהל התקנים וגם מהוספה והסרה של תוכניות וכלום, לא מצליח לעלות עך הבעיה? מישהו יודע משהו? ניסיתי גם להוריד את הדריבר החדש ביותר של הכרטיס קול וגם לא עזר... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
רעש הבזזר הופיע לאחרונה בהדלקה או ביציאה מ stndy ונמשך מס' שניות ברצף. בצעתי נוהל RTFM אבל לא מוזכר שם דבר ה mobo הוא 965P-S3 rev3.3 בן שנה וקצת מישהו יודע מה פשר הבזזזר הזה? האם יתכן שמקור הבזזר הוא בכלל מהמארז (ANTEC SONATA ) ? תודה
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
הכל התחיל מזה שה CCC (קטליסט קונטרול סנטר) לא עלה אז הלכתי והורדתי דרייבר חדש ל X1950 pro שלי, ורציתי לעשות התקנה נקיה, הסרת ב אד-רימוב פרוגרמס את הדריברים הישנים ועכשיו כל פעם שאני מעלה את וינדוס הוא עולה רגיל, מעלה את כל התוכנות ואחרי כדקה מוציא אייקון של חומרה ליד השעוון וכותב בבועת קומיקס שה VGA device לא מוכר ואז נתקע, מראה BSOD ומתרסט. אין לי מספיק זמן עד שהוא נופל, והוא תמיד נופל, להתקין את הדרייברים החדשים. מה אני יכול לעשות?? תודה מראש לכל מי שיעזור.
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי כולם יש לי את מקסימוס פורמולה שתים מאחר וקניתי אותו אוני מרכיב את המחשב בחלקים עדיין אין לי מעבד נורמלי , Q כלשהו.. אבל מה שכן יש לי זה E2*** לפי ההגיון שלי מי שקונה לוח של 1300 שקל לא ישים מעבד כזה מעפן על הלוח כי הלוח הזה לא אמור ביכלל להיות ברמה של המעבד הנ''ל לכן הוא לא אמור לתמוך בו.. נכנסתי לASUS ורשום שלא תומך גם..... http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=1&model=2166&l1=3&l2=11&l3=709&l4=0 אני רוצה להיותך בטוח ... הוא לא תומך? כי אני אוכל סרטים שהוא תקול , למרות שניסיתי לשים את המעבד והמחשב נדלק רק אין פוסט .... הוא אכן לא תומך ?
-
- 11 תגובות
- 977 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב מחדש כמובן זו לא פעם ראשונה והוא מתכבה ממש דקה בערך אחרי שמדליקים אותו.. אני אפילו לא מצליח להכנס לביוס ולהסתכל על משהו הבעיה היא לא בספק, אני משתמש בספק חדש לחלוטין ניתקתי את כל הכוננים וההארדיסקים מה שמחובר זה רק מעבד, לוח וזכרונות יש סיכוי שזה בעיה בטמפרטורה של המעבד? אם לא, מה זה עוד יכול להיות? תודה
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום לכם... משהו מוזר קורה פה .. רק פורטים 1 ו2 עובדים לי 4 ו5 עובדים רק בביוס אבל בווינדוס לא מציגים כלום.... מה עושים??
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
קניתי מחשב (בחלקים) עכשיו הכל עובד, חוץ מהכרטיס מסך, עכשיו הכרטיס הוא Nvidia GeForce 9800gt 512mb ddr3 לוח עם MSI P43 מעבד 8500 3.16ghz ספק 500EZcool עכשיו הכל עובד, ניסתי לחבר כרטיס מסך אחר (geforce 9500) לראות אולי הוא לא מוגדר טוב בביוס, הכרטיס עובד הכל מוגדר כמו שצריך החזתרי את הכרטיס החדש ולא עובד.. גם המאוור של הכרטיס לא עובד, אומרים לי בעיה בספק, ש 500W לא מספיק שנראה לי שזה לא נכון (טכנאי אמר לי) אני חושב שצריך קבל מתח לחבר ישר לספק... שאין אותו... על הכרטיס יש 4 חיבורים של מטח בקצה שלו...... ולא היה בקופסא שום כבל כזה... יש למשוה מושג מה הבעיה?????
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה לאחרונה,המחשב נכבה בפתומיות. הטמפ' מצוינת,מעבד על 30 מעלות וכרטיס מסך על 38 מעלות. אני מאמין שגם הספק לא בעייתי(ENERMAX LIBERTY 400W)
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
קניתי אתמול עכבר חדש של razer Copperhead. התקנתי את הדרייבר, והעכבר פועל אבל שאני נכנס לדרייבר כדי לערוך מקשים הוא אומר לי שהוא לא מזהה אותו וללחוץ "ok" על מנת שהוא יסרוק את חיבורי הusb תמונה: http://img381.imageshack.us/img381/3687/112143uw3.jpg אני עושה ok ושום דבר לא קורה, אני חוזר לתוכנה ושוב זה קורה. לא החלפתי בין החיבורים מאז שהתקנתי את הדרייבר. עזרהה ???
-
- 11 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד DELL XPS M1530 שבו הHDD נמצא בחזית.לעיתים אני שומע "טיק" חד פעמי.האם זה אומר משהו לגבי עתיד הHDD? זה לא רעש טיקטוקים של HDD מת,אלא "טיק" חד פעמי. תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
הוצאתי את הכ.מ, שימנתי אותו, דיי הרבה האמת..החזרתי אותו והמחשב פשוט לא הגיב, לחצתי על כפתור ההדלקה ולא קרה כלום... מה אם אומרים ?
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
עכשיו חיברתי מחשב חדש, והעכבר פשוט לא זז. המקלדת עובדת כמו שצריך אבל העכבר לא. עשיתי ריסטרט הרבה פעמים וחיברתי הרבה פעמים מחדש את העכבר. מישהו יודע מה לעשות? לעכבר עדיין יש אורות אדומים למטה אם זה עוזר. (למי שלא הבין אני כותב ממחשב אחר)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מדפסת Lexmark x6170. היום ביצעתי פורמט, והורדתי את הדרייבר הדרוש למדפסת והתקנתי. לאחר ההתקנה ניסיתי להדפיס על מנת לבדוק עם זה עובד אך המחשב לא זיהה את המדפסת. מה אני אמור לעשות ? עד לפני הפורמט זה עבד כמו שצריך.
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
המחשב שלי כל פעם קרס, אז החלפתי וינדוס, מפרמיום 32 ביט לאולטימט 64 ביט. ואז הוא המשיך לקרוס. רק נראלי מסיבה אחרת. במסך הכחול כתוב STOP 0x0000001D ואח"כ משהו NDIS.SYS הורדתי WINDEBUG, אבל לא הצלחתי לפתוח את קובץ ה MINIDUMP (בעיה שקוראת לי רק בויסטה ,הוא כותב שאין לי הרשאה להיכנס לקובץ או לפתוח אותו יותר נכון) , בקיצור נכנסתי ל SAFE MODE, לא שמתי אבל את הSRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols . סתם פתחתי קובץ DUMP , ואז הוא הראה שזה נגרם מ ndis.sys (ndis+1a4b1c חיפשתי בגוגל , אבל לא הבנתי מה הבעיה =S בבקשה תעזרו לי. תודה בכל אופן יום טוב.
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי P4 3.0 והוצאתי את המאוורר של המעבד על מנת לנקות, כשניסיתי להכניס את המאוורר שוב שברתי כמה פינים שמחברים את המאוורר ללוח והמחשב סירב לעלות. כלומר המחשב אפילו לא מגיב, יש חשמל אבל המסך לא נדלק, אין את הציפצוף של ההתחלה ולא קורה כלום. ניסיתי ללחוץ על המאורר על מנת שהצלעות קירור יגעו במעבד אבל רק אחרי הרבה מאוד לחיצות ומשחקים המחשב הסכים להגיב. הלכתי לקנות מאוורר של Arcting Cooling וחיברתי אותו אבל שוב אותה בעיה. המחשב לא מגיב והמסך לא נידלק, אין צפצוף ואין כלום. איך אני מתחיל לבדוק מה מקור הבעיה?
-
- 16 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד זמני עד שאני מקבל את המחשב החדש שקניתי.. התקנתי משחק אחד על המחשב (warcraft 3) בדקתי באתר can u run it אם המחשב שלי מריץ את המשחק וזה רושם לי שהמחשב מריץ את זה חלק.. שאני נכנס למשחק הכל בסדר ולאחר 10-60 דקות יש לי ריסטרט למחשב וזה עושה לי לפני מסך כחול ואז עושה את הריסטרט בכל מקרה המפרט שלי הוא: Intel Core 2 Duo, 2000 MHz כרטיס מסך:Video Adapter Mobile Intel® 965 Express Chipset Family (128 MB) 2GB זיכרון בבקשה..ממש בעיה מעצבנת וכבר שבוע לא שיחקתי בשום משחק |: תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה בהדלקה של המחשב . אחרי ניקוי של הצלעות והחלפת משחה טרמית הרכבתי את המחשב והפעלתי . הכל היה תקין למשך יום , לאחר מכן הוא לא עלה . עכשיו מגיע החלק המאתגר , ניסיתי כמובן איפוס לביוס (החלפתי את הג'אמפר של CMOS ) וזה לא עזר , הוצאתי את הספק והחלפתי גם לא עזר , הוצאתי את הסוללה וחיכיתי יום שלם אבל ללא הועיל . לאלה מכם שמבינים עשיתי את רוב הפעולות הבסיסיות להעלות אותו אבל אני לא מגיע אפילו לביוס אני מודע לזה שיכול להיות והלוח נפטר אז בלי הערות מתחכמות ...תודה מראש למי שמתייחס ..... אגב אם למישהו יש לוח שתואם לסוקט 478 אני אשמח לקנות ....
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-