עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. החלפתי את המעבד שהיה לי לפנטיום 4 עם הוספת זיכרון המחשב עבד אבל אני מרגיש אותו איטי מה אפשר לעשות כדי פתור את בעיה ????? אולי צריך לשנות משהו בbios תודה מראש.......

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  2. Started by eSLC,

אז ככה אני פותח ישומים כמו אקספלורר או תיקיה ולאר מכן המחשב עושה ריסט אחרי שראיתי שהבעיה נמשכת פירמטתי את ההארד דיסק והתקנתי מערכת הפעלה XP ובאמצע ההתקה שוב המחשב היה עושה ריסט, ניסיתי להחליף מקומות בין הזכרונות ולהכניס רק אחד מהם ולהוציא את השני וגם לאחר זה המחשב עשה ריסאטים פתאומים לאחר מכן ניסיתי להחליף הארד דיסק ושניסיתי להתקין אם ההארד דיסק המחשב העלה מסך כחול, אני חושב שהבעה היא הספק (ג'נרי 300W) או הלוח גם הוא ג'נרי (PC PARTNER). *המחשב הוא אינו שלי. תודה!

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  3. שלום היה לי נפילת חשמל של כיבוי והדלקה מספר פעמים בבית המחשב היה דלוק ואז הוא כבה דאני מתליק אותו עכשיו האור נדלק המאורר עובד אבל המחשב לא עולה משהו יכול להסביר לי מה הסיבה והאם יש דרך לסדר את זה באיזה דרך תודה

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  4. Started by מיכאל סלע,

שלום לכולם. יש לי חלונות 7. אני מתכוון לקנות 128GB ssd ולהתקין עליו חלונות 8 הדרך שבה אני מתכוון לעשות זאת: 1. לנתק את כל הדיסקים הנוספים ולהשאיר רק את דיסק C עם חלונות 7. 2. לחבר את דיסק ה-SSD. 3. להתקין עליו את חלונות 8. 4. להיכנס לביוס ולהגדיר אותו בתור דיסק C. 5. לחזור ולחבר את שאר הדיסקים (תמונות וידאו מוזיקה data). האם זו דרך נכונה? האם צריך להתקין עדכון ביוס לדיסק ה-SSD (איך?) אשמח לקבל עצות והערות. נ.ב. עדיין לא קניתי את ה-SSD אך הוא נראה לי הזול ביותר יחסית לביצועים. תודה

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  5. שלום רב הבוקר קרתה לי תקלה מוזרה החיבור החוויה עם כבל לא עובד באתרים, אבל ווצאפ נגיד עובד ועוד, דרך וויפי כן עובד בטלפון שלי וגם דרך דונגל שחיברתי למחשב מה יכולה להיות הבעיה??? אני מחובר להוט סיבים תודה רבה

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  6. [: אוקי ככה.. מצאתי מחשב.. פנטיום 4 2.6 , 256 זיכרון שהוספתי לו,80 ג'יגה הארדיסק ide ,לוח אם -P5S800-VM,וזהו כעיקרון. קיצר אני מתחיל לפרמט את המחשב מגיע לבחירת הכוננים ואז שם בוחר הכל טוב ואז המחשב עושה פירמוט,ומתי שהוא מעתיק את הקבצים הוא פשוט נתקע שם.. לא אומר שחסר קובץ פשוט לא זז.. זה לא טמפ' כי אז זה היה מתכבה וגם הטמפ' די נמוכות אז מה יכולה להיות הבעיה??!? הבעיה לא בדיסק פירמוט כי יש לו אפס שריטות והוא מקורי ופימטתי איתו לפני חודש מחשב אחר.. אז מה יכולה להיות הבעיה?! תודה עלוזרים

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  7. שלום כיום יש לי מעבד I5 8400 עם מאיץ גראפי מאז העדכון האחרון (לפני כיומיים) פורטנייט עובד מאוד לאט מבחינה גרפית (עד לעדכון עבד מעולה) במנהל המשימות תצרוכת ה CPU עולה ל100% כאשר מעלים את המשחק האם רכישת כרטיס מסך חיצוני תפתור את הבעיה? מה הכרטיס מסך המומלץ?

8. Started by V-rs,

רציתי לדעת מה זה בכלל הACPI ומה האופציה הזאת נותנת. ולמה להשאיר אותה בENBALE? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  9. Started by House M.D.,

יש ברשותי נייד מדגם Dell n5010. לאחרונה שמתי לב לבעיה מוזרה. זה התחיל בכך שחצי מחיבורי ה USB הפסיקו לתפקד והאייקון של הבלוטוס נעלם לגמרי. נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי שאכן אחד מהבקרים של ה USB לא מותקן והבלוטוס בכלל לא נמצא. לחצתי על update driver על הבקר של ה USB וזה התקין גם אותו וגם משום מה מצא את הבלוטוס והתקין אותו. ניסיתי לפני זה להתקין את הבלוטוס עם הדרייבר מהחברה והדרייבר טען שאין התקן בלוטוס, רק אחרי התקנת הבקר של ה USB הבלוטוס זוהה משום מה. הכול עבד טוב עד ההפעלה מחדש, ואחר כך עוד פעם אותו סיפור... לא עובדים החיבורים הנ"ל, מתקין מחדש את הבקר USB, זה מוצא גם אותו וגם את הבלוטוס, ועובד עד ההפעלה מחדש. מה ניתן לעשות בקשר לבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  10. כתוב לי להריץ בדיקות זיכרון, אני מניח שיש קשר לעובדה שהמחשב שלי עושה קולות של מסור חשמלי קטן מאז שהחליפו לי דיסק קשיח וזה קורה בשלב שכתוב לי setup is loading files או משהו כזה לפני שאני מתחיל עם הפרמוט והתקנה מה לעשות? (הייתי ממליץ לא לקנות שום דבר מאיבורי, אבל למיטב הבנתי אסור להגיד כלום על חנויות ספציפיות, אז אני לא אומר לכם שאיבורי רק הרסו לי את המחשב שקניתי מהם במקום לתקן) אגב, יש דרך להריץ Windows XP (את המערכת הפעלה, בלי להתקין על הדיסק הקשיח) מדיסק? אבא שלי טוען שכן, אני לא חושב, אבל בכל מקרה, נראה, הוא אומר שזה יכול לפתור את הבעייה

• 14 תגובות
    • 951 צפיות
  11. Started by sza,

לא יודע למה, פתאום זה התחיל... פרמטתי את המחשב ועדיין... הנה קבצי הminidump [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  12. אז ככה רכשתי את המתאם הזה ספציפית... http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PDUSBTOSATAANDIDE חיברתי אליו את האר דיסק הישן שלי של WD 20 G כשאני מחבר אותו הוא מזה לי אותו כ USB 1.1 ועכב כך מהירות ההעברה בין התקיות במחשב לדיסק החיצון הוא בקושי 1 MB עכשיו הדיסק שקיבלתי איתו כולל רק דריברים ל WIN98 לא מצאתי שם משהו ל XP מישהוא מכיר דריבר עדכני לזה או פיתרון שהוא יעביר במהירות של USB 2 ?

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  13. טוב אז ככה יש לי בעיה שאני הרבה זמן לא מצליח ליפתורר הינה המיפרט אני יקצר למי שאין כוח ליקרוא e8400 p5ql-e ocz2x2 500gb zotac 9800gtx+ corsiar 550wtt טוב אז הבעיה היא כזאת ליפעמים שאני ניכנס למשחקק אז איך שאני ניכנס הוא יוצא ויש מלבנים ירוקים וסגולים ולעיתים רחוקות המחשב ניתקע כולו קופא. וב dmc4 עם אני שם את ה quality על high או super high הדמות נימרחת כזהה בסירטונים וזה תמיד באותם קטעים הינה תמונה http://www.zix.co.il/images/z-660791251.JPG ועם אני שם את ה quality על low זה לא קורה! וגם ב אססין קריד אז מתי שאני לוחץ על הכפתור שמיתמקד באנשים וחוזרר אז למעלה במסך בצד שמאל יש כמו ריבועים כאלה שחורים שזזים ורק עם אני ניכנס להגדרות גראפיקה ומבטל את האפשרות POST FX אז הבעיה נ…

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  14. Started by snipa,

יש לי windows xp pro ושאני רוצה לגרור בשולחן העבודה סמלים ממקום אחד למקום אחר אני לא מצליח פשוט הם לא זזים מה לעשות בקשה?

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  15. Started by Gilo2005,

בבקשה תעזרו לי לתקן את הסוס הטרונאיני הבא שום תוכנה ושם אנטי וריוס לא מצליחה למחוק אותו השם שלו הוא Win32.Trojan Downloader.Delf בבבבקשה תעזרו ליייייייייי

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  16. Started by Noam Yizraeli,

שלום לכולם, לצורך שיפור ביצועים מוסיף כרטיס גרפי RTX2070 super לגיימינג ותכנות מקביל. רציתי להתייעץ לגבי התאמה בין לוח האם לסטיקים של הראם עבור dual channel. לוח אם: Z370M D3H ראם: שני סטיקים של CT8G4DFD824A 8gb כל אחד. ניסיתי לבדוק בביוס אם יש אפשרות של xmp ובאינטרנט ראיתי שבגירסת הביוס שיש לי אמורה להיות האפשרות אז אני מניח שאחד מהחלקים או שניהם לא מתאים ל dual channel. האם הבעיה היא בהתאמה של החלקים? ואם כן איזה כדי להחליף או כיצד לבדוק איזה מהם? או שהבעיה יכולה להיות בכלל בגרסת הביוס? מודה על כל עזרה, נועם.

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  17. הכותרת אומרת את הכל :-[ בעת הדלקת הקטודה שיש ברשותי הדיסק קשיח נכבה (המחשב עדיין עובד) או שהוא מקפיא לי את מערכת ההפעלה, ואף גורם להפעלה מחדש של המערכת. האם זה הספק? או שזה חיבור חשמל שגוי? ??? אין לי כח להשקיע עכשיו בספק.. :

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  18. חברים בבקשה עזרה - יש לי בעיה מוזרה במחשב ניד שלי מיסוג קומפאקט איוו אם אני מכניס DVD לכונן אז הוא מתחיל ליפעול ואם אני מכניס CD-R או דיסק של מוזיקה( לא צרוב אלא מקורי) או דיסק שצרובים בו דטה כמו מצגות וכו את כל אלו הוא לא מזהה - פשוט לא מתחיל ליפעול - כאילו שאין דיסק בכונן מה לעזאזל זה יכול להיות? תודה :s05:

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  19. Started by No buddy,

שלום לכולם. יש לי את האוזניות Plantronics DSP-500 ופתאום קרה לי דבר מוזר.... אני לא שומע באוזניה השמאלית, ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר וזה לא עבד, גם ניסיתי להוציא ולהכניס את החיבור מאחורה וגם לא עבד. אם מישה יודע איך לעוזר לי זה יהיה סוווף הדרך!! האוזניות ממש יקרות וחבל לי לא לתקן את הבעיה! תודה לכל מי שיעזור! ??? ??? :-[

• 13 תגובות
    • 950 צפיות
  20. Started by אבי11,

שלום אשמח אם מישהו יכול לעזור. יש לי לוח אם של ג'יגהביט GA 945GCM S2L ואחיו מחובר דיסק קשיח בחיבור IDE. עד כאן הכל בסדר. אני רוצה לחבר אליו צורב DVD בחיבור SATA אבל אז הביוס עולה נורא לאט ובסוף נותן לי הודעה להכניס SYSTEM DISK וכו' אני מניח שהוא ניגש לחפש קודם בDVD למרות שבביוס מוגדר לו לגשת ראשון לדיסק הקשיח. האם מישהו יודע איזה שינויים להגדיר כדי שיעבוד נכון?

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  21. Started by eden100990,

היי. יש לי בעיה עם הכונן הקשיח. אני מדליקה את המחשב והוא נתקע על התמונה של הלוח אם.. הכל התחיל כשבטעות שינמכתי מחלונות 7 לXP וחשבתי שזה פורמט רגיל.. ומאז המחשב לא עלה לי. אז אני צריכה לפרמט אותו עם התוכנה mhdd32ver4.6 [שינמוך מויסטה לXP, קראתי איפהשהו אז הורדתי וצרבתי] אבל הוא לא מתקדם מהמסך התקוע! הגדרתי בביוס שהוא יקרא את הCD לפני הכונן הקשיח.. אבל הוא לא מתקדם. הדיסק הוא SATA2 ואני חושבת שחיברתי הכל בסדר.. מה יכולה להיות הבעיה? אגב! כשהכונן הנ"ל מחובר, אני לא יכולה להיכנס לביוס, הוא כותב כתה פרטים על מסך שחור ולא עובר לביוס אוטומאטית כמו שבד"כ קורה. כשאני מחברת כונן קשיח אחר הוא כן עובר. עריכה: הכוננים האחרים שניסיתי הם IDE ולא SATA2.

• 13 תגובות
    • 950 צפיות
  22. שלום לכולם! יש לי לוח אם ישן מלפני 7 שנים, תומך DDR, וAGPX8 הדגם הוא : GA-8S648 ויש לי 3 סטיקים של 256MB זיכרון, אך צצה לי בעיה, לוח האם לא קולט את הזיכרון, או שאחד מסטיק הזיכרון נהרס, בשל כך אני רואה את הפרטים ומוצא שיש לי 512MB. ניסיתי להוציא ולהכניס שוב, לא עובד. מה בעצם הבעיה פה ? לוח האם או הסטיק?

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  23. Started by tamird66,

טוב אז ככה ... המחשב עבר פירמוט ולא 1..... אני עובד עם XP פרו.. מחובר דרך הכבלים .. הסיפור מתחיל עם החיבור לכבלים..המחשב פשוט נופל לא מביא לי חלון כחול או משהו כזה פתאום הוא מרסט את עצמו..... כאשר אני מפעיל תוכנות הורדה או שמאמץ אותו באינטרנט.. נופל!!! זה קורא לאחר זמן עבודה ממושך..ולפעמים על המקום.. החלפתי ספק..זיכרונות.. לוח בדקתי..אין בעיה בעיקרון... יש לי לוח אם של אסוס P4B 1.7 G אינטל דיי חדש.. אם למישהו יש רעיון.. מוזמן..

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  24. Started by ardo,

תקשיבו, אני כבר יותר משנה מחפש פתרון לבעיה שלי ולא מוצא, אם אתם מוצאים לי אני מבטיח לשלוח תמונות ערום שלי לכולכם. ככה, לפני כמעט שנתיים הייתי בקנדה וקניתי שם חבילה של 512x2RAM של Corsair. את הדגם המדוייק אני לא זוכר, משהו ValueSelect ו-TWIN... אנערף. הבעיה היא שכל פעם ששמתי את שני הזכרונות ביחד המחשב ה-ת-ח-ר-פ-ן לי. מזה התחרפן? יוצא מתוכנות, משחקים, עושה לי ריסטרט למחשב בלי שום התראה, מעלה לי שגיאות הזויות וכו'. הקטע המטריף באמת, זה כשאני שם כל אחד בנפרד (ובדקתי את שניהם בנפרד) אין שום בעיה, חוץ מזה שאין לי בידיוק מה לעשות עם 512RAM. כבר בדקתי אם הלוח-אם שלי אמור לתמוך ב-Dual, והוא כן. הדגם הוא MSI 865PE Neo2 - קצת ישן, אבל אמור לעבוד עם Dual לפי מה שאני זוכר. כל העסק הזה…

• 14 תגובות
    • 950 צפיות
  25. Started by OverBooking,

מערכת הפעלה - WIN 7 64 כרטיס מסך GEFORCE 220 לאחר החלפת נקודת חשמל ליד המחשב נוצרה לי בעיה מוזרה. כל הרקעים הלבנים ובכלל כל הצבע הלבן בווינדווס, הפך להיות צהוב. ניתן לראות את זה בתמונה הלא כלכך ברורה שאני מצרף. ניסיונות תיקון: 1. הוצאתי את כרטיס המסך וחיברתי את המחשב עם אותו כבל, לכרטיס ONBOARD והבעיה נפתרה. 2. כתוצאה מכך הנחתי שכרטיס המסך לא תקין, החלפתי את כרטיס המסך, הבאתי חדש והבעיה מייד חזרה. 3. כרגע יש לי כרטיס מסך חדש (220 במקום 210) ואני עדיין עם אותה בעיה. 4. ניסיתי למחוק את הדרייבר של NVIDIA לגמריי, הפעלתי מחדש והתקנתי שוב את הדרייבר - הבעיה לא נפתרה. 5. ניסיתי להתקין עם גרסת דרייבר קודמת - הבעיה לא נפתרה. אגב גם ללא דרייבר, זה מראה צהוב במקום לבן. כאשר עם כרטיס…

• 6 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים