תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
בעיה נפתרה! את כבל ה-DP העברתי דרך חור מאחורי המסך שאמור לסדר את כל הכבלים, וברגע שהסרתי אותו מהמעבר דרך אותו חור התצוגה הסתדרה. כנראה שההשחלה דרך אותו חור, יחד עם כבל החשמל וכבל ה-USB, גרמה ללחץ מסוים על הכבל DP ושיבש את הקליטה, מאוד מוזר.
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
אהלן קניתי מחשב חדש, קיבלתי אותו היום. אני מקבל ארור שכותב לי - "אין אפשרות להפעיל את התוכנית מאחר שXINPUT1_3.dll חסר במחשב שלך. נסה להתקין מחדש את התוכנית כדי לפתור בעיה זו." התקנית משחקים מחדש, וזה קורה בכמה משחקים שונים. עזרה?
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
אני שומע מהמחשב כאילו קריוקי (לא שומעים טוב את הזמר) ואת שאר המוזיקה שומעים מעוות ולא שומעים בסטריאו אלא בשתי האוזניות שומעים אותו דבר. גם כשניסיתי במנהל האודיו לבדוק כל צד בנפרד, שמעתי בשתי האוזניות אותו דבר גם אם אני משנה את האיזון בין לימין ובין לשמאל אני עדיין שומע בשתי האוזניות אותו דבר ואותו חוזק בשניהם, רק שפתאום שומעים גם את הזמר (ככל כשהאיזון קרוב יותר ל "0" אז יותר לא שומעים טוב את הזמר והקול יותר מעוות). מה שיותר מוזר זה שיש לי זוג אוזניות שרק בהם אני מצליח לשמוע כמו שצריך ובשאר הזוגות יש את הבעייה שציינתי, כמובן שניסיתי את כל האוזניות גם במכשירים אחרים והם עובדים מצויין. ניסיתי גם באוזניות מונו וגם בסטריאו ובכולם (חוץ מזוג אחד) הייתה הבעייה הזאת. …
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
Text שלום שתי בעיות: 1. יש לי כרטיס מסך: Asus AGP v 7700 deluxe ואני לא מצליח להשתמש באופציה של capture כשאני מחבר את המצלמת וידאו למחשב. 2. עם הכרטיס מסך קיבלתי משקפיים תלת מימדיות ואני לא מצליח לראות איתם במישחקים תלת מימדיים. יש לי לוח אם:GIGABYTE GA-7VTXE מערכת הפעלה win xp מה עליי לעשות תודה
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי בעיה חמורה. כל פעם שאני מדליק את המחשב לא עוברות יותר מעשר שניות והוא מפעיל את עצמו מחדש הוא לא ניתו להפעלה בשום מצב שניסיתי המחשב הוא פנטיום 4 2.4 עם מארז וספק גנריים אבל אין לי מושג איזה סוג של מעבד זה אם זה פרסקוט או רגיל כי זה לא מחשב שלי
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק 80GB של WD עם 8MB עם מערכת XP PRO וכל פעולה שאני מנסה לעשות עם הPARTITION MAGIC הוא לא נותן לי הוא מפעיל את המחשב מהתחלה מתחיל את הפעולה ואז אומר לי שיש בעיה CODE 100 ובסוף Bad partition table מה אני עושה?!!? נב ניסיתי לאחד כוננים ולשנות גודל של כונן :-\
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
ההרדיסק הוא הרדיסק משני, מערכת ההפעלה מותקנת על הרדיסק ATA100 נסיתי fdisk אבל הוינדוס עולה עם מסך כחול אחרי זה partition magic אין לי ל-maxtor באתר יש 2 תוכנות אחת לוינדוס ואחת לדוס זו לוינדוס קורסת איך שהיא עולה וזו לדוס נתקעת ב-boot מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני צורב עם NERO והוא צורב לי את הקובץ הזה:MSO410.NRI מה זה הקובץ הזה?
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
הר דיסק שלי משמיע רעשים של מת ממש חריקה ומדי פעם הוא קורס וממש הXP מראה לי מסך כחול וכאשר הוא מעלה מחדש את המחשב קופצת לי הההודעה נן סיטטים ההר דיסק היה מפוצץ עד לפני יומים עד אפס מקום [רק גיגה פנוי] האם יכול לעזור פורמט או שאני אמחוק כמות מסוימת והר דיסק יכול לפחות לסחוב אותה לעוד שבוע. עד שאני יקנה חדש?? אגב ההר דיסק זה סיגט 20 G/B
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מנסה למצוא פתרון לבעיה למחשב נייד שלא עולה (רושם not bootable device) אבל ברגע שאני מוציא את הבטריה ומחזיר אותה הוא עולה כרגיל. אבל לאחר שעלה רגיל ואני מפעיל מחדש שוב הוא לא עולה ושוב פעם אני מנתק את הבטריה ומחזיר והוא עולה כרגיל. הגדרתי בביוס שיעלה דרך ההארד דיסק ועדיין לא נפתרה הבעיה. בדקתי שכלום לא מחובר למחשב (בכניסות הUSB) אפילו הפעלתי כשהוא מחובר למטען ובלי מטען. מחשב- DELL latitude e7440 אני אודה אם מישהו יוכל לעזור תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
- 1 follower
-
-
מפעם לפעם מאוורר המעבד I9 חדש מתחיל להשתולל , למה?? למישהו זה קורה???
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
הורדתי סרט מאתר Pirates Bay. הסרט דובר ספרדית ובחרתי כזה שיורד עם תרגום באנגלית (קובץ mkv) בצפייה במחשב הסרט נראה כשתרגום באנגלית מופיע. העברתי את הסרט לדיסק און קי אבל אז נעלם התרגום. למה זה קורה ? האם יש דרך לשמר את התרגום כך שלא יעלם כמו כאן ?
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני ואישתי רוצים להרכיב מחשב מאפס שיכול להריץ שתי מערכות הפעלה במקביל שעובדות באופן אוטונומי אחת מהשניה. אני אשמח לדעת איך עושים את זה ואיזה מחשב אני כניראה אצטרך לקנות. לפי ההבנה שלי אני צריך להריץ לינוקס ועליו שתי מערכות vm ולהגדיך לכל אחת משאבים אבל אם יש מדריך מסודר לכל ההגדרות אשמח לקישור. ותודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
שלום... לאח שלי יש מחשב ובתוכו סטיק אחד של samsung 512mb ddr 400mhz והיום הוא קנה סטיק שני של v-data 512 ddr 400mhz והוא נתן לי לחבר אותם והם פשוט לא עובדים ביחד... |: שמישהו יעזור לי פה בבקשה.
-
- 11 תגובות
- 910 צפיות
-
-
לפני חודש בערך קיבלתי סרט בדיוידי ושהכנסתי אותו לצורב דיוידי שלי(nec 3540a) הוא לא קרא אותו הוא נתן הודאה שהוא לא יכול לקרוא את הדיסק או שהדיסק בפורמאט שהוא לא יכול לקרוא הורדתי קובץ עדכון לכונן ועדיין הדיסק לא יכול להיקרא אני גם שיניתי תאיזור דיוידי בהגדרות לאחר מכן לישראל וגם לא עזר ומאז כל פעם שאני צורב דיסק אחרי דקה ,אולי 2 יש הודאת שגיאה ונדפקה הצריבה אני משתמש בתוכנה נרו לאחר כמה נסיונות פתחתי תמחשב,ניתקתי כבלים , כרטיס מסך וקול שאבתי אבק וחיברתי מחדש תכבלים ועדין נשארה הבעיה לאחר מכן פירמטתי ועדיין לא עזר ובנוסף מאז שניקיתי תמחשב הזמן עליה של הווינדוס לוקח הרבה זמן מהרגיל הוא טוען מסך שחור כמה זמן ובקיצור עד שהוינדוס עולה לוקחות כמה דקות ועכשיו ככה הצ…
-
- 13 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 1 לא מיזמן חיברתי לו הארדיסיק חדש לבדיקה דגם שונה כנירא זה לא היה מתאים. אז החזרתי לישן ועכשיו המחשב לא פועל וכאשר אני מדליק ללא הארדיסיק אז הוא עולה ורושם שהוא לא מזהה את הארדיסיק מישהו יודע אם אולי חיברתי משהו או שנישרף משהו בתודה יקיר.
-
- 11 תגובות
- 910 צפיות
-
-
לא יודע איפה לרשום את זה אין פורום הארדיסקים.. אז אני כותב פה. קניתי מחשב לפני 10 חודשים ובלה בלה בלה כל חודש הוא בתיקון..כמו שפתחתי את האשכול הקודם לפני איזה חודשים. אחרי שחזר אליי מתיקון של 3 שבועות, שוב יש לו את אותה הבעיה. המחשב מחברת YardenPC שבתל אביב, כל חודש הוא בתיקון. כל פעם יש בעיה אחרת במקרה הזה יש פעמיים את אותה בעיה, והיא - המחשב לא מזהה את ההארדיסק! מה שהכי מוזר זה. אני מוציא את התקעים של המחשב ומחכה איזה שעה שעתיים. פתאום המחשב כן מזהה אותו !! אבל למשל אני משחק בסיאס. באמצע משחק המחשב יכול להיכבות וזה לא יזהה את ההארדיסק.. אחרי שהוא נכבה עושה מסך כחול ואז ריסט, מגיע למסך שחור שכתוב בו משהו - Select boot davice ניסיתי הכלללל אבל הכללללל!! החברה שקניתי גם ל…
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמה דיגיטלית C-750UZ של OLYMPUS ושאני מחבר אותה למחשב הוא מראה באייקון של הוצאת חומרה באופן בטוח את המצלמה והיא מותקנת כמו שצריך אבל המחשב מסרב להראות את הכונן שלה במחשב שלי כאילו כלום לא מחובר! ואם אני נכנס ל כלי ניהול--ניהול מחשב--כונני דיסקים אז הוא מראה לי את הכונן שנוסף מהמצלמה אבל לא מראה אות כלשהי, אז שמתי לו אות (H) ועכשיו יש לכונן שם ואם מנסים להכנס לכונן דרך כלי ניהול הוא נותן הודעה ("התיקייה \:H לא קיימת..") ואם אני מנסה שוב אחרי שנייה אז הוא נכנס לכונן שהוא בעצם המצלמה ואפשר רק דרך שם להעתיק את התמונות מהמצלמה למחשב..ויש לי שעון עם USB כזה עם 128 MB שקיבלתי מתנה מישראכארד אבל שאני מחבר אותו למחשב,המחשב בכלל לא מגיב לא מראה אותו בשום מקום ולכן אי …
-
- 11 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה רצינית, יש לי HD 500GB פנימי של סיגייט שהחליט לא לעבוד יותר, הקשיח לא מזוהה בביוס ב-3 מחשבים שונים. יש לי עליו חומר קריטי שאני חייבת לשחזר...אין לי מושג איך או למי לפנות וכמה זה יעלה לי אני מוכנה לנסות לעשות את זה לבד אם יש תוכנה ומדריך איך.....אני שמעתי שבמקרה כזה צריך לפתוח את הקשיח ולעבוד עם הדיסיקים הפנימיים שלו...האם זה נכון???? בבקשה מדובר על חומר רגיש מאוד שכולל תמונות מהחתונה שלי......אהה כן וזה היה הדיסק גיבוי דווקא שהלך....בבקשה תעזרו לי :please:
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפי מפרט שהביאו לי פה לפני כמה חודשים ואני מרגיש שלא הוא ממש את עצמו מפרט: מעבד : amd 1075t x6 שתי כרטיסים readon 6850 crossfirex enable crossfire מופעל זכרון : 4GB לוח: 890GPA-UD3H יש לדוד שלי מחשב יותר חלש core 2 due 7000 ומשהו וכרטיס אחד 4500 משהו כזה ושאני נכנס למשחק נגיד MAFIA 2 עובד חלק אבל פה ומשם פתרום יש ירידה של FPS לכמה שניות ולדוד שלי אין ויש לו מחשב יותר חלש איך אני מסביר את זה?! תוצאת 3DMARK 11 FULL EXPRINCE http://3dmark.com/3dm11/1635210;jsessionid=1dzzfqd44y5ku?show_ads=true&page=%2F3dm11%2F1635210%3Fkey%3Djd7LNnsf0sb3MckWTJQKvBU56Arqtb
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום. מקווה שזה הפורום הנכון. ביצעתי בעבודה לפני כמה חודשים P2V של מחשב xp sp3 32bit והיום התבקשתי להפעיל אותו בvmware WorkStation8 העתקתי את כל הקבצים של המכונה הווירטואלית וניסיתי להפעיל אותה... לאחר כ2 שניות שהסמל של ווינדוס רץ מתקבל מסך כחול (BSOD) והמכונה הווירטואלית מבצעת הפעלה מחדש כל הזמן. ניסיתי לבצע מספר שינויים בWS8 כגון הסרה של floppy והתאמה של המכונה הווירטואלית לWS8 ומספר שינויים מינוריים נוספים. כל זה ללא הצלחה לצערי לא ניתן לבצע מחדש את הconvert של הXP כי המחשב הפיזי המקורי כבר לא קיים! למישהו יש עוד רעיון מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 12 תגובות
- 910 צפיות
-
-
כאשר אני מחבר כרטיס קול עם חיבור USB לפעמים לאחר מספר שניות או דקות של עבודה ולפעמים זה קורה באותה השניה והמחשב פשוט נתקע ואין לי שום ברירה אלא לעשות לו ריסטרט. הכרטיס עבד בחצי שנה האחרונה ללא שום בעיה והתחיל לעשות בעיות לפני שבוע. שאר התקני הUSB (עכבר,מקלדת,מצלמה) עובדים בסדר. קראתי כי בד"כ מקור הבעיה הוא בכבל לא תקין או בבעיה בספק הכוח, מה שהזכיר לי שבאמת לא מזמן היתה בעיה עם הספק - המחשב לא נדלק ורק לאחר מס' רב של "מכות חשמל" הוא נדלק. אני אודה למי שיוכל לאתר באמצעות נתוני המתחים של המחשב האם באמת קיימת בעיה בספק. [table][tr][td][/td][td] [/td][td][/td][td]CPU Core [/td][td]1.14 V [/td][/tr][tr] [td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]+2.5 V [/td][td]1.92 V [/td][/tr]…
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה בהרד דיסק יש לי 2 הרדיסקים מחוברים למחשב אחד שכולו מלא במידע שלי ואחד ריק שתכננתי לעשות ממנו דיסק גיבוי.. אבל יש בעיה איך שאני נכנס אליו כל המחשב נתקע.. וזה מחייב ריסטארט.. האם יש דרך לסדר אותו? נסיתי את התוכנה HDD Regenerator אבל ברגע שאני מפעיל אותה המחשב נתקע נסיתי פירמוט ב-58 אחוז נתקע.. מקווה שלא קרה לו כלום
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה שהתחילה בתקופה האחרונה. זה המחשב (בן שנתיים) : E8400 שקניתי את המחשב עשו לי OC ל 3.6 .... אבל איפסתי את הביוס שהתחילה הבעיה של הקפיאות אז הוא על מהירות סטוק בינתיים. AC FREEZER EXTREAM GA-EP45C-DS3R 4GB 800MHZ של ADATA . HD4870 512MB של סאפיר , מהירות סטוק , קירור סטוק . 70+- במנוחה , 80+- במאמץ WD 1.5TB כחול WD 1TB ירוק מארז ANTEC 300 עם עוד 2 מאווררים מקדימה ושני המאווררים מאחורה ולמעלה על מהירות LOW . ספק CORSAIR 550W מערכת WINDOWS 7 אולטימט , 64 BIT אנגלית . הבעיה היא שהמחשב לפעמים קופא . לפעמים זה 3 פעמים ביום ולפעמים שבוע לא קופא ואז פתאום קופא .... הדרך היחידה לצאת מזה זה כפתור RESET . ביוס: LEGACY USB מבוטל כל המתחים על NORMAL ועל AUTO PCIE על …
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-