תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
המחשב: פנטיום 3 866 מגה הרץ, חלונות 2000. יש לי כרטיס GOFORCE 2. התקנתי את הכרטיס עם הדריבר הכללי לחלונות 2000 שנמצא באתר של NVIDIA. הדריבר יושב טוב, מזהה את הכרטיס והכלזז מעולה. לאחר מכן אני מתקין מספר משחקי תלת מימד (DIRECT3D) פשוטים וגפ הכל זז חלק. לאחר מכן אני מתקין GTA3. בסיום ההתקנה הוא אומר שהוא חייב DIREX 8.1 ומתקין לי אותו. אני מעלה את GTA3 - והכל תקין. אך שאר המשחקים כבר לא בסדר - הגרפיקה של התלת מימד מחורבשת והכל מוצג לא טוב. מה הבעיה ? הכרטיס מסך ? (אז איזה דריבר להוריד ? ) גירסת ה DIREX ? (אולי להוריד גירסה 9 יעזור ? בגירסה הנוכחית שיש לי על המחשב הרצתי את ה TEST שיש בדיאלוג של הדירקטס - הקובציה התלת מימדית שיש שם מוצגת בסדר גמור.) ועוד שאלה - איך אפשר לעשות …
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום! לפני קצת יותר משנה קניתי צורב TEAC CD-W552E מ-KSP. בעת קניית הצורב רכשתי דיסקים ריקים של BENQ. צרבתי את כל הדיסקים במהירות מקסימלית של X52 ללא כל בעיה. כאשר נגמרו הדיסקים, רכשתי דיסקים של MEMOREX (לפני כשלושה חודשים) ואז התחילו בעיות. ברגע שצרבתי במהירות מקסימילית X52 קיבלתי הודאת שגיאה: Could not perform fixation. התחלתי לצרוב במהירות X32 ונראה היה שהבעיה נפתרה, אבל לאחר מספר דיסקים הבעיה חזרה גם במהירות X32. רכשתי דיסקים נוספים של RITEK וגם איתם יש בעיה. לאחרונה הבעיה אף החמירה וכעת אני מסוגל לצרוב בהצלחה רק במהירות X8 או X4. במידה ואני צורב במהירות הגבוהה מ-X8 אני מקבל את השגיאות הבאות: "Could not perform fixation" וגם "Could not perform End-of-Sessi…
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי DEL LATITUDE שהפסיק לעבוד ואני לא יודע איפה לתקן אותו
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
שאני באה לצרוב הוא אומר שאין מספיק מקום לקבצי טמפ לגיבוי הטראק אז פיניתי קצת מקום ועכשיו זה תוקע, זאת אומרת הדיסק נתקע בפנים וזה אומר שזה לא מגיב. מה עושים??? והאם זה אומר שהצורב נהרס או שצריך טכנאי? ואיך מוחקים קבצי טמפ? איך יודעים מה חשוב ומה אפשר למחוק ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
בס"ד שלום שלוםם יש לי בעי'ה קטנה.. המחשב שלי נתקע! אין לי מושג למה.. אבל אני חושד במאווררים.. נראה לי שהוא מתחמם אז קודם כל איך זה קורה.. תוך כדי עבודה עם המחשב.. לפעמים גם שהוא סתם יושב בלי שיגעו בו אבל רוב הזמן כשנוגעים.. המחשב נתקע.. פשוט נתקע העכבר לא זז המסך נתקע על אותה תמונה וכלום לא קורה.. לא ריסטרט ולא מסך כחול.. פשוט נתקע ולא זז.. השירים גם נתקעים. אממ.. המחשב שלי פנטיום 3 1000 מגהרץ.. 512 זיכרון רגיל.. (יענו DDR אבל הרגיל.. לא 2..) ואממ שני הארדיסקים אחד 20 ג'יגה אחד 320.. חחח איזה מחשב לא קשור.. אמממ כרטיס מסך ג'יפורס 4 עכבר של Magitch מקלדת.... סתם חח אה והנה תמונה שבדקתי עם התוכנה SpeedFan: אם מישהו יכול להגיד לי מה זה אומרר.. אז אני אודה לו מאוד …
-
- 12 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום רב לכולם אשמח לעזרתכם, ברשותי המפרט שבצד. היום כבר מהבוקר המחשב עושה ריסטים כל כמה זמן (מידי חצי שעה לערך) ללא סיבה ברורה, כלומר זה קרה גם סתם בלי שהרצתי כלום שרואים רק דסקטופ וכלום לא רץ ברקע,זה קרה גם באמצע משחק,וגם באמצע שיטוט בתקיות. בדקתי טמפ' בתוכנות core temp ,nvidia monitor , speedfan והכל נמצא תקין. פתחתי את המארז ובדקתי פיזית הכל נראה תקין , כל המאווררים עושים את תפקידם כראוי,אין אבק בשום מקום, כל החיבורים והכל נראה במקום, כלום. בהמחשב עושה ריסט אין שום הודעת שגיאה , שום מסך כחול,כלום. סיבה לא ברורה. מה אתם מציעים? אשמח לעזרתכם , תודה רבה. דניאל.
-
- 11 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי לוח אם ישן מלפני 7 שנים, תומך DDR, וAGPX8 הדגם הוא : GA-8S648 ויש לי 3 סטיקים של 256MB זיכרון, אך צצה לי בעיה, לוח האם לא קולט את הזיכרון, או שאחד מסטיק הזיכרון נהרס, בשל כך אני רואה את הפרטים ומוצא שיש לי 512MB. ניסיתי להוציא ולהכניס שוב, לא עובד. מה בעצם הבעיה פה ? לוח האם או הסטיק?
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
^^^ מזה זה אומר אי חושב שזה בעיה בבורד כי כשאי שם את העכבר והמקלדת תמיד עושה לי בעיות אומר שלא מחוברות במחשב אחר הן עובדות בלי בעיות מישהו יכול לעזור לי תודהה
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
אתמול שיחקתי BFBC2 ואז החלטתי לשחק משהו אחר. שיחקתי space pirates and zombies אבל גם גלשתי באינטרנט כי הזמן טעינה שלו ארוך. איך שאני מתחיל לשחק קצת הוא די צולע כאלו הוא עושה paging כמו משוגע ואז מסך כחול. אחר כך הוא ניסה בכלל לעשות boot מהCD אבל אחרי כמה נסיונות הוא רץ מהדיסק הקשיח עם תוצעות מעורבות. הוא אמר מדי פעם שאי אפשר לשמור קבצים לכל מני ספריות. הוא רץ קצת בעליה ואז מתפגר. היום ממצב קר לא לכלך הצלחתי להעלות אותו הרבה . הוצאתי את אחד הזכרונות וזה עבד יותר טוב אבל זה כנראה היה מקרי כי גם קיבלתי את המסך הכחול. בBFBC2 אני מדי פעם מקבל חורים שחורים בתמונה ולפעמים זיהיתי שחלק ממנה זוהר. אני ממש לא בטוח אם זה קשור לכרטיס מסך. המסך הכחול הזה לא נשאר הרבה זמן אז אני לא יודע…
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים ובזמן האחרון אני שם לב שהמעבד והכ"מ מתחממים מאוד. בדקתי באמצעות כמה תוכנות וראיתי שהטמפ במעבד מגיעה ל68 והטמפ' בכ"מ מגיעה ל78 בעומס(משחקים). בכ"מ, המאוור היה על אוטומט ברגע ששמתי אותו על 45% קבוע הוא בקושי עובר את ה60 מעלות בעומס. דיברתי עם KSP(משם קניתי את המחשב) ואמרו שזה בגבולות הסביר ושכנראה אין בעיה ושאולי כדאי לשים מאוור חזק יותר למעבד. המלצות? תודה מראש. הנה המפרט: דגם מחשב: computer מעבדי AMD: Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8690 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי AMD: GIGABYTE …
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה כשהוא מדליק את המחשב הוא הוא עובר פוסט ורושם boot0: error ולא עולה מה לעשות בבקשה?
-
- 10 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך Nvidia Geforce 8500GT PCI (לא PCI EXPRESS) של חברת SPARKLE. כאשר אני התקנתי את הדרייבר, יצא לי חלון שאומר שהכרטיס נכנס למצב בטוח בגלל שאין לו מקור מתח חיצוני. אני בדקתי על הכרטיס עצמו ואין שם ממש לאן לחבר מקור מתח חיצוני. מה אני עושה במצב כזה והאם הדבר ישפיע על הביצועים של הכרטיס ?? הכרטיס מיועד לצפיה בסרטי HD. ישנו קובץ תמונה מצורף. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, אני מוריד משחקים סתם ככה וכאלו בשביל לבדוק למה זה לא עובד, וכלום לא עובד, אני מנסה לתקן את המשחק Bullyזה עשה תארור, SpiderMan זה עשה תארור, GTA IV זה עשה תארור, Pro Evolution10demo זה עשה תארור.. אני מיואש חברה, אפשר עזרה בזה ? תודה... עם אתם מביאים לי ממש תמיכה אפשר גם אייסקיו : 205205461 תמונה : [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי עולה, ופועל כמו שצריך אבל הוא מצפצף. יש כזה צפצוף ארוך שמסתיים כל 10 דק', ז"א שהוא מצפצף ברצף 10 דק', זה ממש ממש מפריע. המעלות של המחשב סבירות ביותר, המעבד על 35, הכרטיס על 58 (HD4870) והארד דיסק על 39. מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחילו מס בעיות, כל פעם שאני רוצה לשחק באיזה משחק המחשב עושה restart. הבעיה התחילה במשחק COD:MW2 ( זה קרה לעיתים רחוקות ), בחלק מהמשחקים האחרים זה לא קרה אבל במשחק BF:Bad Company 2 זה קורה כל הזמן ז"א שאני לא יכול לשחק בכלל. נסיון לפתור את הבעיה: * הרצת תוכנת העמסת מחשב Everest-Stability Test - לא קורס * הרצת 3DMark קורס ( בעבר לא קרס ) * שמתי את הכרטיס מסך במחשב אחר - והכל עבד מעולה ז"א שהמחשב לא קרס. החלפתי משחה למעבד ( המעבד על 20-40 מעלות ) * כאשר המחשב לא במצב משחק הוא לא קורס. * הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן * ניסיתי אפילו להתקין מחדש את Windows המפרט של המחשב רשום אצלי בצד. מריץ Windows 7 -Ultimate 64B נ.ב מה שנשאר לי זה רק הלוח אם שיכול לעשות בעיות, א…
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום , היום קיבלתי את המחשב עכשיו הזמנתי אותו ללא כונן DVD בכל מקרה פתחתי את המארז וניסיתי לחבר את הכונן DVD בפעם הראשונה לא עבד אבל המחשב עלה , בפעם השנייה גם לא הצלחתי והמחשב עלה בפעם השלישית חיברתי שוב ומאז המחשב לא עולה , ניסיתי להזיז תכפור ה I/O ל O ואז I וההפך וזה פשוט לא נדלק המחשב חדש חדש היום קיבלתי , אין מצב שקרה משהו ניסיתי לנתק את החיבורים של ה DVD וזה עדיין לא עובד מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
שלום רב אנשים יקרים ושבת שלום פירמטתי היום את המחשב של אמא שלי , ולפי זה עשיתי גיבוי לדואר נכנס של האוטלוק לקובץ PST שמשקלו הוא 1.2 גיגה. לאחר הפרמוט הכנסתי את הקובץ לתוך האוטלוק, הכל טוב ויפה, ואז ניסתי להעביר את כל מיילים לתוך התיקיה inbox , האוטלוק התחיל בעברה של הקבצים, ואז פשוט הכל נעלם, אני לא מוצא את כל המיילים. ניסתי להתקין מחדש את האופיס ולאחר מכאן הכנסתי את הקובץ מחדש, ושוב הקבצים לא נמצאים. אני שובר את הראש איפה המיילים, זה ממש חשוב. ניסתי לחפש בכל התיקיותב אוטלוק בלי הצלחה. בבקשה תצילו אותי תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
כרטיס מסך ati 1900 XTX 512mb ,תוכנה 10.2 של ATI לפני חודש מחשב שלי מחובר לטלויזיה LG סרטים איכות מצוין היום פתאום סרט עם נקודות אדום הרבה, לא הצלחתי לתקן מבוטל נקודות אדום. מסכי מחשב אין בעיה אין נקודות אדום ,כן טלויזיה מוזר מה בעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב הנייד שלי נשבר, אנימנסה להציל קבצים מהדיסק באמצעות חיבור מחבר- כבל IDE -USB אני לא ממש יודע איך למצוא את הכונן במחשב החדש. יש למחשב החדש מערכת הפעלה WIN 7 אשמח אם מישהו יודע איך עושים זאת ויסביר לי. אפשר לשלוח לי למייל: davidon@walla.co.il תודה דוד
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
של XBOX? אחד עובד יופי...וכאשר אני מחבר את השני שתיהם מפסיקים לעבוד
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מזמן התקלקל לי הכרטיס מסך דגם : HD4670 לכן החברה החליפה לי לכרטיס GT220 בכרטיס הנ"ל בכל פעם שאני מוציא את החיבור של VGA (הזכר) יוצא איתו הברגים הפנימיים של צד נקבה לפי התמונה כאן: (התמונה צונזרה ) האם אפשר לטפל בזה או לממש אחריות יום טוב וחג שמח. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרה. יש לי מחשב חדש DELL 7347 ניקנה משניידר מחשבים התקנתי עליו SpeedFan בTEMP הוא מגיע ל50-53 מעלות, התייעצתי עם שניידר הם אומרים שזה תקין. האם זה באמת נורמלי? אגב אני עובד עם משטח קרור. עוד שאלה, שיושבים עם המחשב בחוץ ממש קשה לעבוד עם המסך (המבריק) יש פתרונות לזה? בתודה רבה שי
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי, יש לי לפטופ מדגם Asus 1201N. פתאום הוא כבר לא נותן להתחבר לרשתות אלחוטיות. הוא בכלל לא מזהה שיש כרטיס רשת אלחוטי, גם לא ב-Device Manager. דברים שניסיתי ולא עבדו: לוודא שה-Wifi דולק באמצעות הכפתורים המתאימים במקלדת Windows update להתקין דרייברים מחדש שנלקחו מהאתר של Asus אני ממש מיואש, אשמח לקבל עזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
בווינדוס 7 יש תוכנה פנימית להקלטת קול ? איך מגיעים אליה ?
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
זה מחשב ישן יחסית, עוד מהדור האחרון של הC2D אני לא בטוח לגבי כל שאר החומרה, אך אני יודע בוודאות שהמעבד זה E7500 סטיק זכרון אחד של 1GB ואין כ.מסך נוסף (יש רק את המובנה שעל הלוח אם) המחשב של חברה שלי, והבעייה קרתה לה בעבר אך עברה מעצמה. ולפני שבוע בערך הביאו לה איזה הארד דיסק ישן בחיבור IDE אבל תקין לגמרי! שמתי לה אותו, והמחשב עבד חצי יום ואז זה שוב התחיל לקרות: המחשב נדלק, כל המאווררים, הלדים אבל אין פוסט. שום צפצוף. והמסך לא מגיב. אחרי כמה שניות נכבה ונדלק שוב וככה בלי סוף! ניסיתי כבר איפוס ביוס, הוצאה של כל חלק במחשב, החלפת ספק. מה שמעניין זה כשאני מוציא את הסטיק זכרון אז יש את ה3 ביפים שמעידים שיש בעיה עם הזכרון. ככה שהלוח נראה לי עדיין מתפקד. מחר אני הולך לנסות את הלוח…
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-