עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. חבר הזמין מחשב חדש (הוזמן מחו"ל) לא מותקן דבר... (התקנה מ"ה עוד לא בוצעה.. רכיבים אחרים יותקנו אחר כך .. כשמחשב יעבוד) רכיבים: PROCESSOR Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz 4M sharing L2 Cache LGA 775 Processor MOTHERBOARD ASUS P5W DH DELUXE/WIFI-AP Socket T (LGA 775) Intel 975X ATX Intel Motherboard MEMORY CORSAIR XMS2 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory GRAPHIC CARD eVGA e-Geforce 7600 GT KO PCI express 256MB GDDR3 Video Card w/HDTV (המארז עם 3 מאווררים) הוא הרכיב את מחשב לבד (המעבד היה מותקן כבר + היסינג - הוא רק בדק שיש הכל נראה תקין) 1. מה לעשות? לאחר שהבעיה תסתדר, נגיד שמשחה הטרמית לא נ…

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  2. שלום כאשר מתקינים את הדרייוורים החדשים , ומריצים סרט , עושים לו ZOOM , מחכים 20 30 שניות , והמסך מחשיך , אני לפחות ניסיתי במדיה פלייר , לאחר שהמסך מחשיך , אי אפשר לראות יותר סרטים עד שלא עושים הדלקה מחדש. מישהו יודע איך אני שולח את המידע הזה ל NVIDIA ? אם מישהו מכם יעשה את זה במקומי זה גם יהיה נחמד. הדריוור , הכי "חדש" שלא עושה את הבעיה הזאת הוא : 41.09 ! אשמח לשמוע תגובות.

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  3. Started by Jack_g,

מאז שהתקנתי את ה DIRECTX9 אני לא מצליח להריץ את 3DMARK2003 אני מאמין שזה אמורלהיות כך מכיוון שהתוכנה מבוססת על DX8.1. השאלה היא האם יש אולי איזה תלאי או דרך אחרת שניתן לתקן את זה? כי אחרת אני לא יכול להתשמש ב 3DMARK2001 לבדיקות. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  4. Started by eitan2503,

שלום רב ברשותי מחשב חדש בן כמה חודשים מדי פעם יש לי פיסקלים מרצדים על המסך ,גם לא באופן קבוע ... תופעה מוזרה ,מה אפשר לעשות? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  5. Started by mcsheh,

שלום, קניתי את המחשב לפני כשבוע ולא התייחסתי לזה שאין לי CD ROM שאמור להופיע במחשב שלי מכיוון שלא השתמשתי בדיסקים, (יש לי DELL 5520) אז ניסיתי לפתור את הבעיה מחקתי את ההתקן דרך מנהל ההתקנים עשיתי ריסטרט לא עזר, ניסיתי דרך פותר הבעיות של הווינדואוס לא עזר. מה רק לא עשיתי הוא עדיין מראה את התמונות הבאות אם תוכלו לעזור לי אודה מאוד.

6. Started by Holy,

החלטתי להפעיל RAID 0 על שני ההרדיסקים שלי הבעיה היחידה שאין לי דיסקט עם דריבר לבקר RAID (על הלוח אם) וכמובן כשאני מתקין XP אני צריך ללחוץ F6 ולתת לו דיסקט עם דריבר גם בחוברת כתוב שצריך דיסקט עזרה? לוח GigaByte 7VAXP בקר - Promise MBFastTrak 133 Lite Controller בנוסף - לביצועים מקסמליים על איזה מערכת קבצים כדאי להגדיר את המארך ואיזה גדלים של partitions כדאי כדי לעשות הרדיסק אחד גדול של 160GB עם NTFS?

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  7. Started by crow3d,

היי, יש לי מערכת כדלהלן: Gigabyte GA990XA-UD3 AMD FX4100 2X4GB 1333MHZ DDR3 GSKILL SAPPHIRE HD6850 SS520W S12II WIN7 X64 ULTIMATE בדרך כלל כשאני מדליק את המחשב אז עושה לי BSOD כמה פעמים , על SERIAL.SYS או על irql not less or equal או על services אבל לרוב נותן לי BSOD על ה irql not less or equal כשאני עושה ריסט או מכבה ומדליק בדרך כלל הוא מעלה לי מסך שווינדואז נתקל בתקלה ואם אני רוצה להעלות קונסולת תיקון אני לוחץ כמה פעמים עושה לי כאילו ריסטרט עד שבסוף מרוב העקשנות שלי הוא מחליט להעלות או את התיקון או את הווינדואז או שפשוט הוא עולה לי רגיל עדכנתי ביוס לגרסא הכי עדכנית ללוח אם הנל שזה F10 של ג'יגה בייט המסך מחובר בכרטיס מסך ליציאה הבודדת של הDVI (יש שתי שורות , אחת עם…

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  8. היום היית לי תקלה מאד מוזרה. התחיל עם זה שלא נתן לי להתחבר לאינטרנט. אז עשיתי ריסט, והמחשב פשוט לא עלה היה לי מסך שחור. לאחר מכן עשיתי עוד ריסט וזה לא עזר. אחרכך סגרתי את המחשב עם הכפתור של הספק כוח לכמה שניות וזה לא עזר. לאחר מכן סגרתי את המחשב לכמה דקות, והמחשב עלה. אני סורק עכשיו עם אנטי וירוס וכו' הטמפרטורה בסדר גמור, אני גם נוהג כל תקופה לנקות אותו. יש לי על הלוח אם מסך קטן והמספר שהופיע שם זה 25. על פי מה אני צריך לחפש אותו בגוגל?

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  9. Started by No_Man,

היי הבעיה היא כזאת, המחשב נדלק, אך לא מגיע ל-Post. על המסך כמובן כתוב No Signal. פתרונות שניסיתי: איפוס ביוס. הוצאת הזכרון והכנסתו מחדש. בדיקת מגעים, ויציבות הכרטיסים בסלוטים. הדלקת המחשב עם מעבד בלבד - אין ביפים (ה-Speaker מחובר). בדיקות שטרם ביצעתי, ואין לי אפשרות כרגע לבצע: ספק חלופי כרגע, ע"פ הסימפטומים, החשוד העיקרי הוא הלוח אם. מסכימים ? פתחתי את האשכול הזה, כי רציתי לקבל חוות דעת נוספת, אולי שונה משלי, לפני שאני רץ לקנות לוח אם חדש. אז מה אתם אומרים, זה בטוח הלוח ? תודה, ושבת שלום. - חשוב לציין: הכרטיס מסך מובנה.

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  10. Started by skot,

אני באמצע התקנת הווינדוס אבל נתקעתי בבעיה שאני לא מבין אותה....

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  11. לפני ההדלקה הנורה בתוך המחשב דולקת ניתקתי את הזכרונות ואת הכוננים הקשיחים .את הכול ועדיין המחשב לא דולק מה עושים? תודה רבה נעם

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  12. המסך הכחול שעולה אם עושים ריסט אז הוא לא מופיע לי יותר וזה קרה מאז שהמרתי את הכוננים מ fat32 ל ntfs למה??

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  13. מדובר בכרטיס - Ralink RT61 Turbo Wirelrss LAN Card , למרות שהתקנתי את הדרייבר במנהל התקנים מופיע לי סימן קריאה צהוב. ואין לי אפשרות להתחבר לרשת דרך הכרטיס אלא רק דרך הכרטיס רשת בלוח אם בחיבור ישיר לראוטר. במאפיינים של הכרטיס האלחוטי בלשונית כללי ->מצב התקן, כתוב: להתקן זה אין אפשרות לאתר מספיק משאבים פנויים בהם באפשרותו להשתמש. (קוד 12) אם ברצונך להשתמש בהתקן זה עליך להפוך אחד או יותר מההתקנים האחרים ללא זמינים. מדובר בוינדוס 7 אולטימט 32 ביט אחרי התקנה חדשה. אשמח לקבל תגובות...

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  14. כשאני משחק אחרי כמה זמן קופץ לי מסך כחול ובו רשום: being dumped by physical memory. ואחר כך המחשב מבצע restart קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים ומאז שהתקנתי יש את הבעיה הזאת. המפרט שלי בצד. הזכרונות הם: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_2521&products_id=19543&PHPSESSID=699008e642b2c1e4cbcd4477cb619127 מה יכולה להיות הבעיה?

• 13 תגובות
    • 952 צפיות
  15. קניתי הארד דיסק 80 גיגה עם 8 מגה זכרון. התקנתי אותו במחשב פנטיום 3 והוא מזהה אותו ואני רואה אותו בביוס והכל בסדר מהבחינה הזאת אך המחשב עובד מאוד מאוד מאוד לאט... ובלי ההארד דיסק הוא עובד שוב בסדר... הלוח אם הוא של גיגהבייט .. מה עושים??

• 11 תגובות
    • 952 צפיות
  16. שלום לכולם יש לי בעיה במחשב השני בבית ( שהוא לאחים הקטנים שלי ) הבעיה היא התרחשה היום היום פשוט הדלקתי את המחשב ולא מופיע כלום על המסך ניסיתי לחבר למסך אחר וזה לא עבד , אני רוצה להדגיש שאין שום צפצופים וגם נוריות המקלדת מהבהבות בהדלקת המחשב, ונורית הדיסק דולקת בפנייה לכונן הדיסקטים/דיסק קשיח . וככה הגעתי למסקנה שיש בעיה בכרטיס המסך שהוא מובנה על לוח האם וגודלו 64 מגה ! והמחשב הוא פנטיום 4 , 2600 .

17. שלום לכולם, יש לי בעיה, התקנתי (פיזית ) כרטיס קול חדש במחשב, "הרקולס דיג'יפייר 7.1", הרצתי את הדיסק שלו ועדיין הוא פשוט לא מזהה אותו. אין לי מושג למה, אבל מה שקיבלתי במקום כרטיס קול מזוהה זה משהו שנקרא: Texas Instruments OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller יש לי כרטיס קול אונבורד, יכול להיות שזאת הבעיה? הכרטיס אונבורד הוא של רילטאק. עזרה, בבקשה...

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  18. Started by D.A.Y.C,

שלום. אתמול הורדתי אפקט בשם element לאפטר אפקט שמוסיף והופך דברים לתלת מימדיים אחרי שהתקנתי לחצתי על האפקט וזה עשה לי חלון כזה לחצתי על OK לחצתי על scene setup וזה פתח לי חלון כזה מה אפשר לעשות? זה דחוף!

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  19. Started by D-M-X,

הדגם הוא 2500JS. הBIOS מזהה אותו, הWINDOWS מזהה אותו אבל הוא מבקש דרייבר או משהו בסגנון כלומר בDEVICE MANAGER הוא עם סימן שאלה צהוב ואין לי מושג מאיפה להביא כזה דבר ואני כמעט בטוח שלא צריך לזה דרייבר מה לעשות עם זה?

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  20. Started by j,

שלום לכולם, אחת לכמה זמן - נע בין כמה שעות לכמה דקות תלוי במצב רוח של המחשב - המחשב נתקע על מסך שחור, לפעמים מהבהב בין התצוגה למסך השחור ואז עושה ריסטרט? הציעו לי להתקין ווינדוס מחדש.. האם זה קשור? מה אתם אומרים? המחשב עצמו הוא מחשב שהיה די חזק לפני 6 שנים: AMD 3800X2, זיכרון 2GB, כרטיס מסך GeForce 6600..

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  21. יש לי מחשב AND 3200+ עם לוח אם של ASUS A8N-VM וזכרון אחד 512 של PQI לפעמים שאני מפעיל תמחשב הוא מראה לי שיש לי 512 זיכרון רגיל ולפעמים הוא מראה לי 448 בחלון הזה: הזיכרון יושב על DIMM_A1 שבלוח והוא כובת לי תמיד "הרחבת כתובת פיזית" והשאלה שלי מה זה ההרחבת כתובת הפיזית הזאת?? ולמה הוא רושם לי שיש לי 448 במקום 512 לפעמים?? תודה לעוזרים!!

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  22. אהלן, כדי להסביר את הבעיה כמו שצריך אגלול את הסיפור מהתחלה: לפני כשנה קניתי מחשב עם כרטיס מסך READON ATI 4350 את המחשב חיברתי למסך LCD 19 של חברת LG כאשר חיברתי את המסך דרך כבל VGA היתה בעיה - לאחר כמה דקות של שימוש התצוגה היתה קופאת, משתבשת למעין שלג צבעוני ונדרש כמובן אתחול שאחריו שוב העניין חזר על עצמו. אך התקלה הזאת נפתרה, איך? פשוט מאוד, החלפתי לDVI והתקלה נעלמה כלא הייתה והייתי חופשי להשתמש במחשב. אך כעת היא חזרה! קניתי לאחרונה טלווזית LCD של סמסונג מדגם B530. נתקלתי בשתי בעיות - הבעיה הראשונה היא שאיני יכול לחבר אותה בנוסף למסך 19 של LG, זאת על אף שהמחשב מזהה את שני הצגים ואף הממשק של כרטיס המסך מזהה שני מסכים - פשוט אין אות על מרקע הטלווזיה. והבעיה השניה שלוקחת או…

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  23. לפני חודש בערך קיבלתי סרט בדיוידי ושהכנסתי אותו לצורב דיוידי שלי(nec 3540a) הוא לא קרא אותו הוא נתן הודאה שהוא לא יכול לקרוא את הדיסק או שהדיסק בפורמאט שהוא לא יכול לקרוא הורדתי קובץ עדכון לכונן ועדיין הדיסק לא יכול להיקרא אני גם שיניתי תאיזור דיוידי בהגדרות לאחר מכן לישראל וגם לא עזר ומאז כל פעם שאני צורב דיסק אחרי דקה ,אולי 2 יש הודאת שגיאה ונדפקה הצריבה אני משתמש בתוכנה נרו לאחר כמה נסיונות פתחתי תמחשב,ניתקתי כבלים , כרטיס מסך וקול שאבתי אבק וחיברתי מחדש תכבלים ועדין נשארה הבעיה לאחר מכן פירמטתי ועדיין לא עזר ובנוסף מאז שניקיתי תמחשב הזמן עליה של הווינדוס לוקח הרבה זמן מהרגיל הוא טוען מסך שחור כמה זמן ובקיצור עד שהוינדוס עולה לוקחות כמה דקות ועכשיו ככה הצ…

• 13 תגובות
    • 951 צפיות
  24. Started by yoni1234,

לא מזמן קיבלתי דיסק קשיח חדש. המחשב שלי לא הכי חדש ולפניו היו לי 2 דיסקים קשיחים( הם עדיין קימים בחיבור ישן כבל אפור כזה). הדיסק החדש שקיבלתי הוא SATA ( כבל אדום) חיברתי אותו הכל עבד כמו שצריך.. בשבוע האחרון אני נתקל בבעיה מוזרה מידי פעם בזמן שהמחשב דולק (זה קורה פעם בכמה שעות) פתאום הדיסק הקשיח החדש כאילו מתנתק, נעלם מהמחשב שלי, אני פשוט לא רואה את הכונן, והמחשב כאילו מזהה שהוא לא מחובר למחשב.. (הכוננים הקודמים נמצאים ואיתם אין בעיה) בשביל לפתור את הבעיה הזאת אני חייב להפעיל את המחשב מחדש ככה כל פעם. בהתחלה כמו שציינתי הכל עבד טוב, וזה בעיה חדשה.. תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  25. אהלן חברים, אני פה בשביל לוודא שאני לא טועה - המפרט בצד אציין כי זו לא פעם ראשונה שאני מרכיב מחשב ושעה לפני שהתחלתי להרכיב את המחשב הזה הרכבתי מחשב אחר והכל היה פיקס. סיימתי להרכיב את המפרט שיש לי פה בצד ימין < ומיד לאחר ההדלקה אני מקבל 5 ביפים (לפי המקרא של Gigabyte מדובר על בעיה במעבד) למען הסר ספק, ניתקתי את הכרטיס מסך וניסיתי לעלות את המחשב עם הכרטיס מסך המובנה - אותו סיפור 5 ביפים, נכבה, נדלק וחוזר חלילה הוצאתי את המעבד מהסוקט בדקתי שאין פינים עקומים, בדקתי את החיבור של הספק ללוח אם אלפי פעמים - לפחות שעה של ניסיונות דיאגנוסטיקה כושלים שבסוף הגעתי למסקנה כי המעבד פגום. המעבד נרכש היום בגרסאת TRAY, כיצד עלי להתנהל נכון מעכשיו? לגשת לחנות ולטעון כי המעבד פגום ?

דיונים חדשים בפורומים