עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by sza,

לא יודע למה, פתאום זה התחיל... פרמטתי את המחשב ועדיין... הנה קבצי הminidump [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 944 צפיות
  2. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  3. טוב אז ככה יש לי בעיה שאני הרבה זמן לא מצליח ליפתורר הינה המיפרט אני יקצר למי שאין כוח ליקרוא e8400 p5ql-e ocz2x2 500gb zotac 9800gtx+ corsiar 550wtt טוב אז הבעיה היא כזאת ליפעמים שאני ניכנס למשחקק אז איך שאני ניכנס הוא יוצא ויש מלבנים ירוקים וסגולים ולעיתים רחוקות המחשב ניתקע כולו קופא. וב dmc4 עם אני שם את ה quality על high או super high הדמות נימרחת כזהה בסירטונים וזה תמיד באותם קטעים הינה תמונה http://www.zix.co.il/images/z-660791251.JPG ועם אני שם את ה quality על low זה לא קורה! וגם ב אססין קריד אז מתי שאני לוחץ על הכפתור שמיתמקד באנשים וחוזרר אז למעלה במסך בצד שמאל יש כמו ריבועים כאלה שחורים שזזים ורק עם אני ניכנס להגדרות גראפיקה ומבטל את האפשרות POST FX אז הבעיה נ…

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  4. Started by itay3ez,

לי ולחבר שלי יש אותו מחשב אותו חלקים קנינו מאותו מקום אותו מעבד אותה כמות של זיכרון ממש הכל רק שיש לו כרטיס מסך AGP Nvidia GeForce 7600GS/GT ולי יש כרטיס מסך Nvidia GeForce 7800 GS AGP אני לא מבין את ההגיון שאצלו הביצעוים יותר טובים עובד יותר מהר ורואים גם יותר יפה אני מדבר למשל על המשחק PRO SOCCER 2008

• 12 תגובות
    • 944 צפיות
  5. חברים בבקשה עזרה - יש לי בעיה מוזרה במחשב ניד שלי מיסוג קומפאקט איוו אם אני מכניס DVD לכונן אז הוא מתחיל ליפעול ואם אני מכניס CD-R או דיסק של מוזיקה( לא צרוב אלא מקורי) או דיסק שצרובים בו דטה כמו מצגות וכו את כל אלו הוא לא מזהה - פשוט לא מתחיל ליפעול - כאילו שאין דיסק בכונן מה לעזאזל זה יכול להיות? תודה :s05:

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  6. Started by Riaz3r,

שלום, אז הבעיה שלי היא כזאת, ברגע שאני מדליק את המחשב והוא מציג לי בכיתוב הלבן, memory runs at dual channel... מיד לאחר מכן מופיע השורה של Detecting IDE Drivers... בשלב הזה הבוט אפ מפסיק לעלות והוא נתקע. מעולם זה לא קרה לי בעבר. יש לי 2 כוננים של הארדיסקים, אחד של WD 500GB, והשני של סמסונג SPINPOINT F3 1TB. בנוסף מחובר גם הDVD ROM. ההארדיסק של הWD 500GB הוא משהו כמו בן 3-4 שנים. וההארדיסק של סמסונג הוא משהו כמו בן שנתיים. הסמסונג מחובר בחריץ של הSATAII0, והWD מחובר בSATAII1, הDVD מחובר בSATAII2. הלוח הוא GigaByte GA-31M-ES2L וידאתי כי כל הכבלים מחוברים כמו שצריך. כרגע ניתקתי את הDVD והWD לגמרי והכל רץ כמו צריך. מה עוד ניתן לעשות לבדוק איפה התקלה? האם יכול להיות שמדובר בס…

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  7. Started by D-M-X,

הדגם הוא 2500JS. הBIOS מזהה אותו, הWINDOWS מזהה אותו אבל הוא מבקש דרייבר או משהו בסגנון כלומר בDEVICE MANAGER הוא עם סימן שאלה צהוב ואין לי מושג מאיפה להביא כזה דבר ואני כמעט בטוח שלא צריך לזה דרייבר מה לעשות עם זה?

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  8. Started by אבי11,

שלום אשמח אם מישהו יכול לעזור. יש לי לוח אם של ג'יגהביט GA 945GCM S2L ואחיו מחובר דיסק קשיח בחיבור IDE. עד כאן הכל בסדר. אני רוצה לחבר אליו צורב DVD בחיבור SATA אבל אז הביוס עולה נורא לאט ובסוף נותן לי הודעה להכניס SYSTEM DISK וכו' אני מניח שהוא ניגש לחפש קודם בDVD למרות שבביוס מוגדר לו לגשת ראשון לדיסק הקשיח. האם מישהו יודע איזה שינויים להגדיר כדי שיעבוד נכון?

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  9. Started by most,

שלום, בעבודה אך גם במנוחה המחשב מאתחל כל פעם בנק' זמן אחרת החלפתי ספק, ניתקתי פלופי, חיבורי USB, מאוורר מארז לא ניתקתי: כונן אופטי וקשיח וכמובן מאוורר מעבד ניסיתי עם לינוקס לייב כדי לנטרל את הקשיח והמחשב לא אתחל אבל המערכת קפאה לי מס' פעמים (לאחר כל פעם שטענתי מחדש את המערכת)בזמן אחר. האם יכול להיות שהבעיה בזכרון (הוצאתי אותו ושמתי אותו בסלוט השני).

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  10. Started by clintojpz,

שלום לכולם. קניתי מחשב חדש: asus p5q ocz 4g 800h hd4870 wd 500g cm 600w את המחשב קניתי לפני שבוע,לפני כיומיים התחילו להיות לי מסכים כחולים. עכשיו אני לא מצאתי את אותה השיגאה שהייתה לי במסך הכחול ברשת ככה שאין לי ממש מושג מאיפה נובעת הבעיה. בעיקרון יש לי vista ulti 32bit לא חוקית. העלתי את הקובץ minidump: http://rapidshare.com/files/163173431/Mini110508-01.rar.html בבקשה מישהו יכול לנתח לי הבעיה ולהסביר לי מאיפה היא נובעת,נראה לי שזאת בעיה של תוכנה כל שהיא כי כל הדרייברים שלי מעודכנים ומתאימים. תודה רבה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

11. Started by eden100990,

היי. יש לי בעיה עם הכונן הקשיח. אני מדליקה את המחשב והוא נתקע על התמונה של הלוח אם.. הכל התחיל כשבטעות שינמכתי מחלונות 7 לXP וחשבתי שזה פורמט רגיל.. ומאז המחשב לא עלה לי. אז אני צריכה לפרמט אותו עם התוכנה mhdd32ver4.6 [שינמוך מויסטה לXP, קראתי איפהשהו אז הורדתי וצרבתי] אבל הוא לא מתקדם מהמסך התקוע! הגדרתי בביוס שהוא יקרא את הCD לפני הכונן הקשיח.. אבל הוא לא מתקדם. הדיסק הוא SATA2 ואני חושבת שחיברתי הכל בסדר.. מה יכולה להיות הבעיה? אגב! כשהכונן הנ"ל מחובר, אני לא יכולה להיכנס לביוס, הוא כותב כתה פרטים על מסך שחור ולא עובר לביוס אוטומאטית כמו שבד"כ קורה. כשאני מחברת כונן קשיח אחר הוא כן עובר. עריכה: הכוננים האחרים שניסיתי הם IDE ולא SATA2.

• 13 תגובות
    • 943 צפיות
  12. Started by KaKa,

יש לי זיכרון חדש במהירות 266 בנפח 256 , יש לי בעיה איתו בהתחלה הזיכרון התנגש בסטיקים האחרים שלי אז הוצאתי אותם ושמתי רק אותו בודד בהתחלה הוא עדיין גרם לציפצופים אבל אם הייתי "מטלטל" אותו קצת בslot הוא היה עובד טוב , מה לדעתכם גורם לזה שאני צריך ממש ללחוץ על הזיכרון או להזיז אותו ואז הוא פתאום עובד? יכול להיות שהחיבור שלו משופשף? כאילו הדבר הזהוב שמתקלף אחרי כמה זמן... יש למישהו פיתרון ? תודה רבה לעונים

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  13. Started by diablo992,

שלום רב, יש לי מחשב נייד ישן יחסית ועם הזמן נשחק החיבור של האוזניות/רמקולים, PL אם אני לא טועה. כסף למחשב חדש אין ואני מחפש פיתרון לבעיה. שאלתי באייבורי והם אמרו שאי אפשר לחתוך את החיבור ולהלחים חדש. חיפשתי מתאם USB/PL ולא מצאתי. אם מישהו יכול לעזור זה יהיה מצויין, רעיונות חדשים או מציאה של מתאם יתקבלו בברכה. תודה מראש לעוזרים, שגיא.

• 12 תגובות
    • 943 צפיות
  14. Started by meir4321,

זה מה שקרה , לאחר שסך הכל קצת לחצנו עם היד על האזור שמופיעה הבעיה . הפלסטיקה שמסביב למחשב עברה שיפוץ קל , אם כי לא רואים את זה בתמונה , מה שעשו קדחו 3 חורים עם ברגים , בפלסטיק עצמו לא שפוגע במחשב כמובן , כדי לחבר את הפלסטיקה בצד. כיוון שהמחשב נפל , בכל אופן אחרי התיקון המסך עבד מצוין עד לאותו רגע שבו החזקנו את המחשב באזור שרואים שנהרס..

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  15. אהלן, כדי להסביר את הבעיה כמו שצריך אגלול את הסיפור מהתחלה: לפני כשנה קניתי מחשב עם כרטיס מסך READON ATI 4350 את המחשב חיברתי למסך LCD 19 של חברת LG כאשר חיברתי את המסך דרך כבל VGA היתה בעיה - לאחר כמה דקות של שימוש התצוגה היתה קופאת, משתבשת למעין שלג צבעוני ונדרש כמובן אתחול שאחריו שוב העניין חזר על עצמו. אך התקלה הזאת נפתרה, איך? פשוט מאוד, החלפתי לDVI והתקלה נעלמה כלא הייתה והייתי חופשי להשתמש במחשב. אך כעת היא חזרה! קניתי לאחרונה טלווזית LCD של סמסונג מדגם B530. נתקלתי בשתי בעיות - הבעיה הראשונה היא שאיני יכול לחבר אותה בנוסף למסך 19 של LG, זאת על אף שהמחשב מזהה את שני הצגים ואף הממשק של כרטיס המסך מזהה שני מסכים - פשוט אין אות על מרקע הטלווזיה. והבעיה השניה שלוקחת או…

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  16. שלום כבר כמה חודשים שלאחר שווינדוס 10 מעדכן את המחשב אני לא מצליח להתחבר לצג הנוסף. אני לוחץ על על שכפול המסך בהודעות בצד שמאל למטה ומאתחל את המחשב אך זה לא עוזר. בפעמים האחרונות מצאתי את העדכון האחרון, מחקתי אותו והצלחתי כעת זה כבר לא מצליח, היום ביטלתי את העדכון האוטמטי של ווינדוס אבל הוא לא נותן לבטל לגמרי את העדכונים. איך לגרום למחשב לזהות את המסך הנוסף? תודה

17. Started by MisterVB,

רכשתי מחשב חדש, ואחת לכמה ימים אחרי שלא עובדים עליו הרבה זמן והצג מתכבה (זה אף פעם לא קרה באמצע עבודה) יש תופעה שכביכול הלוח קופא - המחשב נראה דלוק יש אור מהעכבר (אך אם אני מנתק ומחזיר הוא לא מקבל שוב מתח) והכפתור של ה NUMLOCK דולק אך לא מתכבה אם לוחצים עליו, ולא ניתן להעיר את המחשב בשום דרך חוץ מריסט חשמלי.. ניסיתי לעדכן BIOS כיביתי את כל מצבי השינה למיניהם גם של ההארדיסק וגם של ה PCI מהמערכת הפעלה, וגם ביטלתי מצבי STANDBY שראיתי בביוס. מה לדעתכם גורם לזה? האם יכול להיות שהספק לא סוחב? אולי זה קשור להארדיסק שהוא ירוק? המפרט: GIGABYTE H77 D3H I5 IVY BRIDGE 450W XFX RADEON HD7850 WD GREEN 1TB EARX תודה

18. Started by danielhr99,

שלום לכולם אז ככה: יש לי כרטיס מסך : gts 250 nvidia ומסך של חברת daewoo שהוא 19 אינץ החיבור שלי מהמסך לכרטיס מסך הוא ב VGA. קנו לי לחדר טלוויזיה LCD שהיא 32 אינץ של חברת sansui. בנוסף קבלתי איתה כבל HDMI של חברת פיליפס. כאשר אני מחבר את הכבל HDMI למחשב ולטלוויזיה... הרזולוציה במחשב משתנה ובטלוויזיה לא רואים כלום... אין אות. עשיתי שכפול צגים עשיתי הכל... אין אות בטלוויזיה. אז אמרתי לעצמי שאני ינסה משהו אחר... הוצאתי את מהמחשב למטה מהכרטיס מסך את הכבל VGA והשארתי רק את הכבל HDMI מחובר לכרטיס מסך. ופתאום יש אות בטלוויזיה.. רואים תמחשב בטלוויזיה... והשאלה שלי למה זה ככה? (דרך אגב גם לא עובר סאונד ...) למה רק כאשר אני מוציא את הכבל VGA מהכרטיס מסך…

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  19. Started by דנינו,

היתה לי בעיה במחשב ופירמטתי אותו..אחרי הפירמוט המחשב הפך לאיטי מאוד...לוקח לו הרבה זמן לעלות..ושאני מעביר קובץ מכונן לכונן לוקח לו כמה דקות שפעם זה היה לוקח 50 שניות. ומדובר במחשב חדש ודי טוב.. פנטיום 4 3000 512 זכרון DDR 2 מה עליי לעשות שהמחשב יחזור להפוך מהיר כמו תמיד ?? בתודה מראש !

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  20. Started by יוליוס,

קופצת לי כל כמה שעות הודעה באנטי וירוס eset / איך אני מוצא את המקור של זה ומוחק ? http://www.up2me.co.il/imgs/77584864.png

21. Started by eSLC,

אז ככה אני פותח ישומים כמו אקספלורר או תיקיה ולאר מכן המחשב עושה ריסט אחרי שראיתי שהבעיה נמשכת פירמטתי את ההארד דיסק והתקנתי מערכת הפעלה XP ובאמצע ההתקה שוב המחשב היה עושה ריסט, ניסיתי להחליף מקומות בין הזכרונות ולהכניס רק אחד מהם ולהוציא את השני וגם לאחר זה המחשב עשה ריסאטים פתאומים לאחר מכן ניסיתי להחליף הארד דיסק ושניסיתי להתקין אם ההארד דיסק המחשב העלה מסך כחול, אני חושב שהבעה היא הספק (ג'נרי 300W) או הלוח גם הוא ג'נרי (PC PARTNER). *המחשב הוא אינו שלי. תודה!

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  22. במחשב שלי (אפשר להציץ במפרט) מותקן פנטיום4 1.8 עם הקירור הגנרי שהגיע איתו, המארז הוא מארז מידי זול, בנוסף מאוורר שמכניס אויר בקדמת המארז ומאוורר שמוציא אויר בגב המארז - מאווררים פשוטים שעולים 20-25 ש"ח. בלי שום סוג של OC, בלי שום קירור פעיל אחר. הכבלים במארז מקופלים יפה בצד, ושום דבר לא מפריע למאווררים. בשבוע שבועיים האחרונים יצא לי לחזור הביתה ולמצוא את המחשב כבוי למרות שהוא הושאר עובד. רק ביום שבת יצא לי לראות שהמעבד עובר את קו ה60 מעלות, מתחיל לעשות קולות של "חם לי" דרך הspeaker וכבה בסופו של דבר. בדקתי וגיליתי שהמאוורר הקידמי שמכניס אויר הפסיק לעבוד, החלפתי אותו, ועדיין בישומים כבדים המעבד מגיע לטמפרטורות קרובות מאד לרף ה60 מעלות (הרף שאני קבעתי בביוס שיתחיל לצפצף). ה…

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  23. חברים יקרים.. קיבלתי לוח של Totem אשר מגיע עם http://ertsims.netfirms.com/tm-s630lm.htm VGA LAN MODEM SOUND -------------------- OnBoard חיפשתי ברשת דריברים אבל לא מצאתי , גם האתר לא נמצא, וכנראה החברה לא קיימת עוד. מי שיש לו מידע כלשהו היכן ניתן למצוא את הדריברים ללוח הנ"ל יבורך ;D thx PolyRon

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  24. Started by EINAVGB,

במערכת XP PROFESIONAL הוא לפתע אינו מזהה את הצורב או את הCD ROM למרות שניסתי להכנס דרך המחשב שלי לתת לו לחפש חומרה חדשה הוא זיהה אותה אך אינו מוצא את הדריוור שלה ואז מסמן את החומרה עם סימן קריאה. דחוווווף. תודה רבה לנותנים יד או רגל בעיניין.

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  25. Started by Oranl,

אני מקווה שזה הפורום הנכון.. התלבטתי בינו לבין פורום "אמצעי אחסון". ברשותי מחשב Dell Inspiron 14z שהגיע עם חלונות 8. פירמטתי והתקנתי חלונות 7, העניין הוא שעכשיו אין לי איך להפעיל את ה-Cache בכונן ה-SSD. הדרייבר של ה-Intel Rapid Storage לא תאם ואת ההתקנה ביצעתי על AHCI mode בכלל. ניסיתי לטעון את הדרייבר במהלך ההתקנה וגם זה לא צלח. יש איזושהי אפשרות להפעיל את ה-SSD במחשב הזה למטרתו המקורית תחת חלונות 7?

• 0 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים