תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
או קיי אז ככה חבר שלי הביא מאייבורי לפני מספר חודשים מעבד am2 3800 חד ליבה ולוח msi לאחר שלא הצליחו לתקן לו את הלוח 939 שלו ולכן החליפו סוקט כאשר בא להפעיל אותו אחרי איזה חודש בניסיון התקנת ווינדוס המחשב קפא פעם אחר פעם בהעתקת קבצי מערכת ממסך ההתקנה הכחול של xp שברנו את הראש שעות ארוכות הוחלפו עותקי windows סי די רומים הארד דיסקים >זיכרונות>ספקים>חוברו הארדיסקים עם מערכות הפעלה שכאשר הם עולים המחשב קופא לפני שכל התוכנות עולות אולם לפני כניסה לממשק כלשהו של ווינדוס למשל הרצת memtest בכמה לופים אין אפילו טעות אחת. לאחר חודש עקב שידרוג חומרה ממחשב אחר שעבד פרפקט נותר לוח am2 מתוצרת אסוס שעבד מצויין עד עתה עם גירתסת ביוס האחרונה שלו>שכחנו מהסיפור עם הלוח של msi ו…
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום המפרט שלי: motherboard: Intel Sorento D945GNT (4pci, 2pci-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 cpu type: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) NVIDIA GeForce 7900 GTX (512 MB) 2048 Mb (DDR2-553 DDR2 SDRAM) כל פעם שאני משחק משחקים כבדים כמו MOAH & bioshock אני משחק קצת ומקבל מסך שחור ומאלץ אותי לעשות ריסט. זה לא התחממות של כלום בדקתי הכל עומד על 50 מעולות!!!! מה עוד זה יכול להיות? בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 11 תגובות
- 968 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי לתקן את הסוס הטרונאיני הבא שום תוכנה ושם אנטי וריוס לא מצליחה למחוק אותו השם שלו הוא Win32.Trojan Downloader.Delf בבבבקשה תעזרו ליייייייייי
-
- 11 תגובות
- 968 צפיות
-
-
קודם כל נתונים מחשב נייח ווינדווס 7 אולטימייט 64 ביט לוח אם msi z77a משום מה כונן סי אצלי היה מחולק לשתי מחיצות , כשבמחיצה הקטנה היו סך הכל כ 100 מגה אז השתמשתי בתוכנת מחיצות כדי לאחד אותן למחיצה אחת AOMEI Partition Assistant Standard Edition 5.6 לאחר מכן זו ההודעה שזה ניתקע עליה בעלייה https://goo.gl/photos/oSmDMbrZ8NDHhsNV9 הוא כותב שהיישום winload חסר או לא תקין אז העלתי ווינדווס שנימצא על כונן אחר והלכתי אל מקום היישום והוא כן נימצא שם , אז הנחתי שהוא מקולקל , אז העתקתי קובץ כזה ממקום אחר וניסתי להדביק שם אבל זה לא נתן לי - כתוב שצריך הרשאת מנהל. ניסיתי גם להכניס דיסק תיקון וזה לא תיקן ואפילו ניסיתי להתקין את הווינדווס מחדש [ בלי לפרמט] ניסיתי גם לפצל מחדש את ה…
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי צורב DVD של LG מדגם GSA-4081B. אני צרבתי כבר המון משחקים עם צורב זה (משחקים מקבצי תמונה מסוג ISO) ועכשיו שאני מנסה לצרוב אני פשוט לא מצליח ואני ממש לא יודע למה! אני משתמש בתוכנה NERO כדי לצרוב את הקבצים. הוצאתי כמה תמונות מהתוכנה, אולי זה יעזור במשהו... בדיקה אם התוכנה מזהה את הדיסק/כונן: שאני מנסה לצרוב את הדיסק מופיעה לי ישר ההודעה הבאה: אני משתמש בדיסקים חדשים לגמרי מסוג SILVERLINE PRO. בדקתי בביוס והכונן מזוהה, כמו כן בדקתי בלוח בקרה וגם שם הוא מזוהה. אני ממש לא מבין מה הבעיה ולמה זה לא מצליח לצרוב לי. אשמח לקבל עזרה! נ.ב גם בדקתי בתוכנה EVEREST והיא גם מזהה את הכונן :s05:
-
- 12 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני משתמש במחשב עם לוח אם של אינטל DP55WG עם מעבד i3, והיה מורכב עליו כרטיס של אנוידיה 9800GT והכל עבד כמו שצריך (לאחר שביצעתי עדכון אחרון לביוס, לפני כן הייתה בעיה דומה לנוכחית גם עם הכרטיס 9800GT). היום החלפתי את ה- 9800GT בכרטיס AMD Sapphire HD 5750, שהיה מורכב וגם פעל במחשב אחר בבית (ועדיין עובד על כל מחשב אחר בבית), והמחשב לא עולה. אין תמונה, והלוח מציג באמצעות LED את הודעת השגיאה Eb שמשמעותה calling video bios והוא לא ממשיך בעליית המערכת (אפילו לא מגיע לביוס). ניסיתי להכניס HD 6850 במקום, וגם איתו יש בעיה זהה. לעומת זאת, כאשר אני מכניס כרטיס של אנוידיה 8500GT (שבמזל שכב לי איפשהו בבית) המחשב כן מצליח לעלות, וכן מצליח להכנס לביוס. ניסיתי באופן שיטתי לכבות ולהפעיל אפש…
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
המחשב שלי (7 שנים) לפני כשבוע היה נעצר ולאחר הפעלה מחדש חזר לפעילות אבל בתגובה איטית. היום ניתקע ולאחר שהוצאתי את הכבל מהחשמל וחיברתי שוב הוא לא נידלק. פתחתי את המארז וראיתי ברגע ההדלקה המאווררים מתחילים לפעול אך מייד נעצרים. החלפתי ספק לפני כשלושה חודשים.
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש והמחשב לא מזהה את ה-HD (בהתקנה של הווינדוס, הוא אומר לי שהוא לא מזהה). בדקתי חיבורים (אין לו חיבור גדול, יש לו חיבור SATA {מן כבל קטן שמתחבר לhard disk}). בביוס הוא מראה לי: Primary IDE Master הוא מזהה לי את הצורב. Primary IDE Slave לא מזהה כלום. יש לי דיסק קשיח Samsung 7200 , 80 GB, 8MSATA. לוח אם: Asus P4 S800D נ.ב הכבל הרגיל של ה-HD הוא מתחבר לצורב ויש עליו מדבקה של HDD Cable. מה אני צריך לעשות?
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלוםלאחרונה התקנתי את וינדוס 7 . המחשב רץ יפה מאוד אבל יש בעיה אחת!הכרטיס מסך לא עובד לי ,כשאני רואה אותו במנהל ההתקנים אני רואה עליו הודעת שגיאה שאומרת שאין למחשב מספיק משאבים להריץ את ההתקן הנידרש וזה כותב לי שזה קוד 12הכרטיס מסך הוא - NEVIDIA GFORCE 7300 הזיכרון הוא - ג'יגה 2 יש לציין שבווינדוס XP הכרטיס מסך עובד מצוין..אשמח לתשובה , יאיר
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
היי חבר'ה, לא מזמן שידרגתי ל- GPU: Core i3 2120 Motherboard: Asus P8P67 B3 Graphics: Sapphire ATI HD 5770 1GB Memory: 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition נתקלתי בבעיה שהמערכת קופאת באותו הפריים ועם סאונד באותו הפריים. עד שאני לא עושה ריסטרט,לא קורה כלום ונשאר באותו המצב. ניסיתי התקנה מחדש של המערכת וחשבתי שפסחה עלי הבעיה. אז נתקלתי היום שוב בזה. אודה מאוד לכל הנסיונות לעזור,תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
ניסיתי להוריד איזה תוכנה מהאינטרנט אז זה היה צריך שאני יסכים ל הודעת הSECURITY הזה, אבל לא הסכמתי בהתחלה רציתי רק אחר כך להוריד אבל שאז חזרתי לאתר וניסיתי להוריד זה כבר לא הביא לי את ההודעת אבטחה הזאת. עכשיו אני לא יכול להוריד את מה שרציתי... :-\ בבקשה למי שיש פתרון לרשום כאן...
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אז הכל התחיל כשפירקתי את המחשב כדי לעשות את ההכנות לקירור מים. המחשב (יותר נכון החלקים שלו) ישבו מושבתים בערך יום שלם עד שחזרו למארזם המחורר. אז אני מדליק את המחשב, אין סאונד. המחשב גם קורס ואז לא עולה. זה נפתר כי כבל הסאטה של ה-SSD היה רופף (אפשר לסמן V). אוקיי עדיין אין סאונד. מתקין מחדש דרייבר - אופס יש סאונד (לפחות ככה זה נראה) שומע את הסקייפ, שומע את הצלילי מערכת, הכל דבש אין בעית חומרה (ככה חשבתי) גולש לי להנאתי באינטרנט בסיפוק, נכנס ליוטיוב, פותח סרטון רנדומלי ו...כלום. עכשיו שום קול לא עובד, לא הסקייפ ולא בטיח. הרמקולים מזוהים בדרייבר, הם עובדים בחיבור לפלאפון, אין בהם פגם. ריסטרטים לא עוזרים. כל התקנה מחדש נראה כאילו מחרבת את המצב עוד יותר. אחרי ריסט מתוך ייאוש, …
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
יש לי זיכרון חדש במהירות 266 בנפח 256 , יש לי בעיה איתו בהתחלה הזיכרון התנגש בסטיקים האחרים שלי אז הוצאתי אותם ושמתי רק אותו בודד בהתחלה הוא עדיין גרם לציפצופים אבל אם הייתי "מטלטל" אותו קצת בslot הוא היה עובד טוב , מה לדעתכם גורם לזה שאני צריך ממש ללחוץ על הזיכרון או להזיז אותו ואז הוא פתאום עובד? יכול להיות שהחיבור שלו משופשף? כאילו הדבר הזהוב שמתקלף אחרי כמה זמן... יש למישהו פיתרון ? תודה רבה לעונים
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם שבוע שעבר רכשתי את המחשב הזה http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3163&scat=320&tcat= עם 2 GB זיכרון 667 הוא מגיעה עם ויסטה כמו שאתם רואים יש לו אחלה מיפרט עם מעבד וזיכרון חזקים אבל: הוא ממש עגלה יחסית למיפרט שלו-ציפיתי להרבה יותר! אני לא יודע אם המחשב או הויסטה אשמים ממש לא מרוצה ועשיתי לו בדיקה באוורס לזיכרון: בקושי 3GB לשניה בזיכרון של 667 בדואל!!! מחשב ישן עם סטיק אחד של 400 MHZ יותר מהיר! מה לכל הרוחות משויצים במחשבים האלה שיש זיכרון 667 שבפועל בקושי 25% מרוחב הפס מנוצל?? הויסטה ביכלל עגלה בקושי עובד ובפוטושופ שקיויתי שהוא יעבוד נורמלי עם מעד כפול ליבה וזיכרון 2GB מהיר הוא יחסית עגלה! האם למישהו יש מושג למה זה ככה?(כל זה ניבדק שהוא מחובר לחשמל בהגדרת…
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=848p_neo-v זה הלוח 848p neo-v של MSI 478 עכשיו מהלוח יוצא לי power led 3 pinim hd led 2 pinim power sw 2 pini reset sw 2 pinim ואני לא יודע איך לחבר ללוח יש אפשרות למדריך אני הפכתי את הרשת לא מצאתי וזה לוח שהיה זרוק לי כאן כי שידרגתי לסוקט החדש ואני מביא את זה לחבר יש מצב לעזרה
-
- 10 תגובות
- 967 צפיות
-
-
מדובר במחשב של אח שלי אז עדיין לא יצא לי לראות איך ולמה זה קורה אבל לפי מה שהוא טוען המחשב יכול להיות אפילו דולק 3 ימים ברצף וזה פתאום מכלום להחבא פשוט! עוד משהו שהוא טוען זה שאם הוא משתמש בישומים שקשורים למוזיקה אז המחשב נכבה יותר מהר.. למישהו יש איזשהו שמץ של מושג מה הבעיה או מה לבדוק? תודה..
-
- 10 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך RTX 3070 , לאחר עדכון הדרייבר החדש 522.25 https://hwzone.co.il/main-computers/תוספת-של-עד-24-אחוז-לביצועים-ללא-עלות-מנה/ הרזולוציה הופכת להיות גדולה ללא אפשרות שינוי. הנכונה היא : 1440X2560 165Ghz , והיא יורדת ל 1280X768 מישהו נתקל בזה?
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
- 1 follower
-
-
וירוס bugbear מחק לי את notepad. מהיכן אפשר להוריד את notepad.exe ??
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אז ככה אני פותח ישומים כמו אקספלורר או תיקיה ולאר מכן המחשב עושה ריסט אחרי שראיתי שהבעיה נמשכת פירמטתי את ההארד דיסק והתקנתי מערכת הפעלה XP ובאמצע ההתקה שוב המחשב היה עושה ריסט, ניסיתי להחליף מקומות בין הזכרונות ולהכניס רק אחד מהם ולהוציא את השני וגם לאחר זה המחשב עשה ריסאטים פתאומים לאחר מכן ניסיתי להחליף הארד דיסק ושניסיתי להתקין אם ההארד דיסק המחשב העלה מסך כחול, אני חושב שהבעה היא הספק (ג'נרי 300W) או הלוח גם הוא ג'נרי (PC PARTNER). *המחשב הוא אינו שלי. תודה!
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש לי מערכת כזאת !! מעבבד ATHLON 1600+ זכרון 128 DDR 266MHZ לוח אם 7VTXE של גיגה בייט הלוח כמובן תומך ב DDR עד 266 כל הזמן אני עובד מצוין אחלה מחשב עד שבא יום אחד והחלטתי שאין מספיק זיכרון למחשב ! הלכתי אל הטכנאי אמרתי לו שיוסיף 256 ! הוסיף לי סטיק אחד אבל מה היה עם 333MHZ כי לא מצא 266 ואמר שזה יתאים OK חזרתי הביתה הכל עובד חלק מצוווווין אבל סמתי לב שאחרי שסמתי את הסטיק של 256 המחשב (XP) התחיל לעשות ריסט לבד ב DEATH SCREEN מסך כחול ומופעל מחדש סבלתי כמה ימים ולבסוף החלטתי לסיר את ה 265 הסרתי אותה וחזרתי עם רק 128 הבעיה נשארה !! חשבתי שהבעיה מהמערכת ולא מהסטיק של הזיכרון !! 1- פירמתתי את המחשב 2-התקנתי XP PRO חדש 3- נסיתי עם\ובלי הסטיק והבעיה עדיין נמצאת 4- יש סיכוי שה…
-
- 10 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מתסכלת במחשב. (מחשב שעובד לא רע, אחרי פירמוט) כל פעם שאני נמצא בתוך חלון (וורד, פאוורפוינט, דפדפן אינטרנט, הכל...) הוא יוצא מפוקוס בזמן שאני בפנים. נניח אני מקליד מסמך בוורד, כאילו נפתח חלון מעל החלון שלי, ואז אני לא יכול להמשיך להקליד, ואני צריך להקליק בתוך החלון כדי לחזור לפוקוס. בעודי רושם הודעה זו, כל 20 שניות אני צריך ללחוץ על העכבר בתוך החלון שיחזור לפוקוס. עכשיו אלה לא חלונות קופצים, כי כלום לא קופץ לי! זו בעיה מתסכלת כי גם קשה להסביר אותה ואנשים לא מבינים בדיוק מה הבעיה. פה הסברתי די טוב. אשמח לעצות תודה נ.ב. מדובר על ווינדוס 7 פרופשונל
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אתמול שיחקתי BFBC2 ואז החלטתי לשחק משהו אחר. שיחקתי space pirates and zombies אבל גם גלשתי באינטרנט כי הזמן טעינה שלו ארוך. איך שאני מתחיל לשחק קצת הוא די צולע כאלו הוא עושה paging כמו משוגע ואז מסך כחול. אחר כך הוא ניסה בכלל לעשות boot מהCD אבל אחרי כמה נסיונות הוא רץ מהדיסק הקשיח עם תוצעות מעורבות. הוא אמר מדי פעם שאי אפשר לשמור קבצים לכל מני ספריות. הוא רץ קצת בעליה ואז מתפגר. היום ממצב קר לא לכלך הצלחתי להעלות אותו הרבה . הוצאתי את אחד הזכרונות וזה עבד יותר טוב אבל זה כנראה היה מקרי כי גם קיבלתי את המסך הכחול. בBFBC2 אני מדי פעם מקבל חורים שחורים בתמונה ולפעמים זיהיתי שחלק ממנה זוהר. אני ממש לא בטוח אם זה קשור לכרטיס מסך. המסך הכחול הזה לא נשאר הרבה זמן אז אני לא יודע…
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני צריך לעשות תוכנה ליום הפאי בשביל תחרות מי זוכר כמה שיותר מספרים ממנו, המשתמש מכניס את המספרים שהוא זוכר ממנו וברגע שהוא כותב מספר לא נכון אז התוכנה עוצרת וכותבת לו שהוא הפסיד וכותבת כמה מספרים הוא כתב, צריך שהמחשב ישמור 500 מספרים לפחות מהפאי, רצוי שיהיה גם כפתור RESET שיפאס את הטקסט. מי שמבין ויכול לעזור בבקשה תעזרו.
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי שינמוך גירסא מ IE9 ל 8. לאחר השינמוך, שום דף מהמועדפים לא עבד. ניסיתי להוסיף מחדש כול מיני אתרים וקיבלתי הודעה Catastrophic failure. עשיתי כמובן uninstall ו install מחדש ל IE8. ניסיתי לרסט את כול ההגדרות. חיפשתי באינטרנט כול מיני פתרונות כמו לבטל את ה adds on וגם זה לא עזר... מישהו נתקל בבעיה ? אני חייב לעבוד עם exporer 8 בגלל שאני עובד עם Quality Center שלא תומך בשום גירסא אחרת או דפדפן אחר בצורה אופטימלית. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-