תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה כאשר המחשב קופא כל כמה זמן, ולאחר כחצי דקה כל הפעולות פתאום קופצות. המחשב גם נתקע לשניה-שתיים כאשר מתקבלת הודעה ב -ICQ או כאשר אני לוחץ על הכפתור למענה להודעה. אני מאמין שזה גם משפיע על העובדה שיש לי פתאום לאגים במשחק רשת היחיד שאני משחק כרגע והוא BLACK THORN, עד לפני יומיים שלושה הייתי משחק ללא בעיות, הפינג היה תמיד הכי גבוה (למי שמכיר את המשחק, 3 קווים ירוקים), אך ביומיים האחרונים אני נתקבל בלאגים עצבניים שפשוט אי אפשר לשחק (ושוב למי שמכיר את המשחק.. קווים אדומים.) התקיעות האלה בווינדוס חוזרות על עצמן וזה כבר משגע אותי, פשוט אי אפשר לבצע פעולות פשוטות מבלי שהמחשב יקפא למספר שניות ולעתים גם לפרק זמן של חצי דקה בערך. יש לי רשת ביתית, אבל גם כאשר ניתקתי את הכבל …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת netmeeting ולא מצליח ליצור קשר דו צדדי, אני לא מצליח להתחבר כדי ליצור קשר ואילו הוא כן מסוגל אני לא רואה אותו ואילו הוא רואה אותי אני שומע אותו והוא לא שומע אותי משהו יכול להסביר לי את הסיבה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. יש לי P4 עם 256 זיכרון PC 800 RDRAM לוח אינטל ומאיץ GEFORCE 4 MMX 440 הפעלתי את UT2003 ודבר ראשון שראיתי חוץ מהגרפיקה המהממת זה שיש קפיצות במשחק כל הנוף [הרים ושטויות] לא נראה חלק לא שיחקתי עם ההגדרות הגרפיות של המשחק ואין לי OC על הכרטיס מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
קיימת אפשרות כזאת בכלל ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עכבר מסוג Microsft Wheel Mouse Optical תמונה: אתמול הכל היה בסדר, אבל פתאום הוא לא מגיב שאני לוחץ עליו (מקש שמאלי) ולפעמים בשביל להפעיל משהו צריך ללחוץ מספר פעמים בדקתי וירוסים והמחשב נקי... זכרו כי אתמול הכל היה בסדר, לא התקנתי משהו מאז. מישהו יודע כיצד אוכל לפתור את הבעיה? ???
-
אוקי, קניתי היום זיכרון 256SDR של KINGSTONE PC133, הוספתי אותו ללוח... היה לי כבר זיכרון 64... במקום להציג לי זיכרון 320, הוא מציג לי שיש לי רק 192, כשהורדתי את ה64 הוא כתב שיש לי רק 128... מה קורה פה?! עבדו עליי?! או... שזה פשוט מציג את זה לא נכון?! יש לי מחשב פנטיום 3.... תודה ביי
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי WIN XP ואני מנסה לפרמט את המחיצה שהוא יושב עליה עם PM7 (ואני משתמש בו) אני לא יודע אם זה אמור לעבוד או לא אבל בכל מקרה זה נותן לי הודעת שגיאה אחרי שאני אומר לו לאשר את השינויים access violation at adress 0052dc00 in module 'pmagicnt.exe'.read of adress 00000008 ניסיתי גם דרך הדוס אבל כשאני בוחר מחיצה C הוא מראה לי את G כשאני בוחר את D הוא מראה לי את D וכשאני לוחץ G הוא אומר INVAILD יש לי 2 הרדיסקים אחד מחולק ל2 C,D ואחד G אני בסך הכול רוצה לפרמט את המחיצה הזאת לא איכפת לי איך יש למישהו הצעות ?
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אוקי, רק הזכרה, פתחתי דיון לפני מספר ימים אחרי שקניתי זיכרון 256 והוא זיהה רק חצי.... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=19538 כמו שאמרו לי שם אנשים חכמים, החלפתי את הזיכרון לזכרון 256SDRAM של יונדאי, ועכשיו, כשעלה המחשב בפעם הראשונה, בספירה כשעולה המחשב הוא אכן ספר 320 (64קיים +256), וגם כשאני לוחץ על מאפיינים במחשב שלי הוא מזהה 320 ראם, הבעיה, שמאז הפעם הראשונה, בדרך כלל הוא לא סופר בהתחלה שם, עדיין במאפיינים במחשב שלי הוא מזהה 320, עוד בעיה, שמדי פעם, בעיקר בפעמים הראשונות שעשיתי ריסטרט הוא עשה איזה רעש כזה, מעין טחינה אבל לא כמו של הארד דיסק, הרעש נעלם אבל חוזר מדי פעם... רציתי לדעת: א. אם זה נורמלי שאין ספירה בהתחלה, ואם לא מ…
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
ש לי בעיה אני פותח את ה-icq והוא עושה לי conecting איזה שעה ואז הוא עושה disconected ועוד שאלה איך עושים את תמונת החתימה מה לרשום בhttp?? ???
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום חברים, מותקן לי על המחשב WIN XP PROFESINOAL. כנראה שהייתה שם איזו בעיה והיום כשפתחתי את המחשב הופיעה לי ההודעה הבאה: Windows couldn't start because the following file is missing or corrupt: windows/system32/config/system ואז הוא אומר לי שכדי לתקן את זה אני צריך להכניס את ה CD של ההפעלה ולבחור במוד של ריפייר. ניסיתי להפעיל את המחשב עם SAFE MODE, לנסות לחזור לקונפגרציה הקודמת שעבדה אבל שום דבר לא עזר. כשאני מכניס את הדיסק של WINXP ולוחץ על REPAIR הוא פותח לי את c:/windows ואז אני יכול בעצם לכתוב כל פקודה שיש בספריה. מה אני אמור לעשות שם? איך מתקנים את זה? אם אני ינסה להתקין את ה XP מהתחלה, הוא ימחוק לי את כל הקבצים והתוכנות או ימשיך לעבוד כרגיל אחרי זה?
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי amd 1.4 t-bird asus a7v333 micron 512 ddr os - win 2k sp3 משום מה המחשב בקושי רץ כמה שעות טובות וה mem usage מתמלא פלאים... יש לי כרגע 300/880 תפוס ויש פעמים שזה מגיע ל 400... לא רצים כל כך הרבה דברים שאמורים לקחת כל כך הרבה זכרון ... מה שרץ אצלי עכשיו זה icq ,mirc , edonkey , 2 explorer וגם כשסוגרים תוכניות לא כל הזכרון חוזר במלואו :\ יכול להיות שמדובר בזכרונות פגומים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה זה משאבי מערכת כי המחשב שלי אחרי כמה זמן רשום 7% משאבי מערכת ויש לי 512 MB ורשום 220 MB פנויים אז מה זה משאבי המערכת זה מונע מימני להפעיל תוכנות אז מה אני עושה בקשר לזה? ו(וכרגע יש לי WIN98SE)
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
להפעיל את הקבצים/תוכנות ? צרבתי גיבוי(באמצעות הגירסה האחרונה של נירו 5.5.9.9) של תוכנות ע"ג תקליטור .כאשר אני מנסה לפתוח את אחד הקבצים ,מתקבלת הודעת שגיאה שלא ניתן למצוא את הקובץ .ככה זה קורה לי בכל התוכנות שגיביתי . למזלי הרע , מחקתי את המקור מהכונן הקשיח ואני מחזיק ביד תקליטור מבלי יכולת להפעילו. אנא עזרתכם הדחופה . תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכרטיס רשת שלי נמצא בIRQ 11 יחד עם הכרטיס מסך שגורם לבעיות! אני צריך לשנות לו מקום בIRQ ובלי להעביר מקום בPCI לאן אני יכול להעביר אותו ? 0System timer 1Standard 101/102-Key or Microsoft Natural Keyboard 2Programmable interrupt controller 3Communications Port (COM2) 4Communications Port (COM1) 5CMI8738/C3DX PCI Audio Device 5VIA Tech 3038 PCI to USB Universal Host Controller 5VIA Tech 3038 PCI to USB Universal Host Controller 5ACPI IRQ Holder for PCI IRQ Steering 6Standard Floppy Disk Controller 7ECP Printer Port (LPT1) 8System CMOS/real time clock 9SCI IRQ used by ACPI bus 10Realtek RTL8139/810X Family PCI Fast Ethernet NIC 10ACPI IRQ Holder for PCI IRQ Steering 11Realtek…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכונן דיסקטים שלי מתחיל לעצבן אותי, כל פעם שאני מכניס דיסקט ומנסה להכנס אליו אז ווינדוס כותב לי, הדיסקט שהכנסת אינו מאותחל, האם תרצה לאתחל אותו עכשיו. כשאני מנסה לאתחל את הדיסקט אז ווינדוס כותב לי שאי אפשר לאתחל דיסקט זה. ניסיתי כבר מיליון דיסקטים שעובדים במחשב אחר, החלפתי כונן ועדיין ש לי אותה בעייה. מה לעזאזל הבעייה. אני משתמש בwindows 98SE. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תופעה די מוזרה כשאני מדליק את המחשב (פנטיום 2 ) אין שום תגובה על המסך - הספק עובד, אני שומע את ההרד דיסק עובד, המסך דולק אבל רואים רק שחור בלי שום תהליך אתחול . ניסיתי להחליף כרטיס מסך וספק אבל זה לא עזר- יכול להיות שנדפק הלוח אם? או המעבד? - ואם כן, איך יודעים בוודאות? ומה הסיבות שיכולות לגרום לזה לקרות? בתודה מראש גדי
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אהלן - לפני כמה ימים מרחתי גריז טרמי על הכרטיס מסך שלי - והוא השתגע המעלות ירדו אומנם 6 מעלות אבל הרזולוציה הייתה נמוכה והיה אפשר רק 8 סיביות... (עכשיו אני חושב שזה כבר לא הכרטיס תקראו ותבינו) טוב - הלכתי לחנות שלכו אותו לבדיקה ואני כנראה מקבל חדש. בנתיים הביאו לי GeForce 256 32mb חלפוי (בבבבבבבבבעעעע) אני מכניס אותו - מפעיל את המחשב המסך לא נדלק והמאוורר על הכרטיס לא עובד - חשבתי שהכרטיס דפוק ! הכנסתי למחשב אחר - עוד כמה גדול ! עכשיו הכנסתי וודו 3 המסך שוב דלק ושוב הכנסתי למחשב אחר - ושוב עבד כמו גדול ! רק כרטיס אחד ישן תיכו עובד אצלי (בנתיים) הוצאתי אותו מפנטיום 1 ! מה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היום שבאתי לצרוב משהו זה אמר לי שזה צריך מקום לקבצי טמפ לגבות את הטראק ואין לי מספיק מקום בתקיית טמפ. וזה לא נותן לצרוב. מה זה אומר ? איך מוחקים קבצי טמפ ואיך יודעים אילו קבצים חשובים ואילו ניתן למחוק ? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעביר נתונים בין המחשב בבית למחשב הנייד בעזרת כבל מקבילי. עד לא מזמן העברתי רק קבצים קטנים, כך שלא היה אכפת לי כל כך קצב העברה. אבל, לאחרונה יצא לי להעביר קבצים ממש גדולים וזה לוקח המון זמן (קובץ של 100MB לוקח להעביר קצת יותר משעה (שעה ו-7 דקות לקובץ של 104MB ליתר דיוק))! קצב ההעברה דרך הכבל המקבילי נע בין 20 ל-30 קילו בייט לשניה. החיבור בין המחשבים אומר שהוא ב-4.0Mbit, שזה בערך 500 קילו בייט לשניה, אז למה אצלי ההעברה כל כך איטית?!? בנוסף, קראתי בהסבר על חיבור שני מחשבים בכבל מקבילי Direct-Parallel, שקצב ההעברה האפקטיבי אמור להיות בין 250 ל-300 קילו בייט לשניה, אז מה צריך לעשות כדי להגיע לכזה קצב?!? בהמון תודה מראש! נתונים: מחשב שולחני: P-III 550Mhz עם Win…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי לוח אם והוא לא מזהה לי את הפלופי הפכתי את הקו הרחב וגם לא עזר בעיה שנייה שקיימת היא שאני מכבה את המחשב באמצעות המפסק הראשי המחשב נדלק מחדש ורק בפעם השנייה הוא נכבה :s05:
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
לעיתים (קרובות) המחשב מתחיל לקרטע בזמן שאני רואה סרטונים. אני מתחיל לצפות בסרט, המחשב נתקע לשניה שתיים, המסך משחיר חוזר ואז אין תמונה, יש רק קול ודפי האינטרנט מתגוללים בצורה איטית ומקרטעת. מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
כוללים כתוביות הכוללות את: PAGE FAULT IN NON PAGE AREA win32k.sys IRQ NOT LESS OR EQUAL ועוד... (לא זוכר את כולן בע"פ) אין מכנה משותף לפעולות שקודמות למסכים הכחולים. גם פעולות הדורשות משאבי מערכת נמוכים וגם כאלו הצורכות משאבי מערכת גבוהים. השגיאה תמיד משתנה. יש לי תחושה חזקה יותר בקשר לRAM. סוג גנרי עלום שם. XP PRO SP1 P3 1000 256RAM 2 HD כ"א 40G WD כ.מסך INNOVISION GF 4 MX4000 128MB אז לפני שאני מתחיל בבדיקות השגרתיות, מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
טוב בואו נתחיל עם המפרט שלי ואז נגיע לבעיה : Abit IC7-G P4 - 3.2 Prescott Corsair VS 512 X 2 Seagate 120GB 7200 SATA Albatron 6800GT Aspire 500W PSU מחשב דיי חזק לכל הדיעות שאמור להחזיק לעוד הרבה זמן , קניתי אותו לפני חצי שנה בערך בארה"ב . משחק איתו משחקים כבדים ופחות כבדים , והבעיה צצה כשהעליתי את NFSU2 לאחר 20 שניות במשחק המחשב פשוט כבה , לא נתקע ולא כלום פשוט נפילת מתח . כשניסיתי להפעיל אותו שוב אחרי כיבוי ה-PSU . אני רואה את כל נורות הלדים שבמאוורים נדלקות למאית השניה בהבזק זריז וכלום , לא פועל , ככה כמה וכמה פעמים . ניסיתי להחליף את הPSU מהמחשב הישן שלי , ואותו דבר קורה . דרך אגב הנורית שעל הלוח אם דווקא כן פועלת והיא מורה על כך שהמחשב במצב פעיל לגמריי , כלומר המחשב …
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי מדפסת hp deskjet 843c ואני רוצה להתקין אותה על xp-sp2. אבל ברגע שאני מפעיל את ההתקנה הוא מעלה לי הודעה של Error מה אני יכול לעשות? הוא גם לא מתקין אותה בתור חומרה חדשה או דרך הדריברים של ה-xp [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני עוזב את המחשב , חוזר אחרי חצי שעה , ורואה מסך שחור ובו הודעת השגיאה NTDLR is missing press ctrl+alt+del to restart אחרי הריבוט הוא עדיין נתן לי את ההודעת שגיאה , רק פעם שלישית הוא הצליח התחברתי לאינטרנט , ה norton warm protection טען שהיה נסיון חדירה , ואז החיבור התנתק בנוסף לזה , לאחר תקופה של יותר מחודש , שוב פעם מישהו פרץ לאייסיקיו שלי עושה לי spam ומנסה לשלוח לי קבצים
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-