עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mb512,

שלום במחשב הנייד שרשמתי הודעה קודמת יש בעיה אני לא יכול להכנס למחשב בגלל שיש חסימה של סיסמא ששמתי ושכחתי הבעיה היא שגם לאדמיסטטור יש סיסמא אז ככה אי אפשר למחוק את הסיסמא למישהו יש רעיון איך אפשר לפרוץ את נסיסמא וכמו הודעה קודמת אין לי כונן סידי אולי יש דרך הfloopy תודה רבה

2. לא משנה מה אני מחבר, דיסק און קי, עכבר, מקלדת או לא משנה מה. מחשב נייד HP EliteBook 840 G3 זה פשוט קרה לי היום אחרי שהפעלתי אותו. (עבד אתמול).

3. Started by etay44,

החלפתי שוב את הלוח אם שלי של אסוס P4P800SE ועדיין אני שומע קול של גיצים מפרט על המחשב שלי: יש לי 9 מאווררים וספק כוח של 380 וואט אמממ מה עוד יכול לגרום לגיצים??? :s05: :s05: כי אמרו לי שזה לא הלוח מפני שהחלפתי אותו 3 פעמים בחדש מה לעזעזל יכול להיות הבעיה :-\ :-\ בבקשה אני כבר נואש

• 11 תגובות
    • 912 צפיות
  4. Started by ORrrr,

נכנסתי לאתר של ג'יגה בייט, חיפשתי עדכוני ביוס, בחרתי את הדגם של הלוח שלי, בחרתי את העדכון האחרוןן בשבילו, מפעיל ו.. Chipset is not supported. יש לי F4 כרגע מה שהורדתי זה F6. מושג? מישהו? תודה מראש.

5. שלום, יש לי מסך עבה שטוח בגודל 17 אינץ' samsung syncmaster 793df והוא חדש.... יש לי בעיה שאני רואה קווים על המסך אני לא יודע מה זה.... אבל שעשיתי את שולחן העבודה לשחור ראיתי מן קו כזה. שהוא בעצם 3 קווים קווים מחוברים צמוד והצבעים שלהם זה אדום כחול וירוק (שאלה הצבעים שאם מתקרבים למסך רואים מיליונים כאלה בטורים) הנה תמונות: אני החלפתי את המסך במסך עוד יותר חדש באותו דגם ועדיין חזרה על עצמה הבעיה.. מה אני עושה?

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  6. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  7. Started by CyberSpider,

בהיותי חובב ניסויים, רציתי לבדוק שמישות לוח אם (Intel D815EEA) שקיבלתי לחג ;D טוב, לקחתי ת'מחשב שלי ופירקתי ממנו ת'מעבד (PIII socket370), חיברתי את כל העסק לספק, הדלקתי... התוצאה לא ממש הרשימה אותי כי לא קרה הרבה - פשוט לא נדלק. אפילו לא ציפצף (טוב, נו בטח, לא חיברתי לו ת'ספיקר)... התחלתי לחפש לאן מחברים את הספיקר המחורבן הזה ולא מצאתי . חשבתי לעצמי "טוב, לרכיב את המעבד בחזרה למחשב שלי, להכנס לרשת להוריד את הmanual של הלוח, ולהשתכל לאן מחברים את הספיקר"... פשוט, לא? וכך עשיתי - גיליתי שספיקר בכלל מובנה לכן אין לאן לחבר את הנוסף... זה עורר בי חששות - למה, אם יש לו ספיקר, הוא לא מצפצף?.. טוב, כנראה הלוח לא ממש שמיש oh well... :-\ הרכבתי את המחשב שלי בחזרה ונחשו מה…

• 11 תגובות
    • 912 צפיות
  8. Started by jwinter,

משום מה התוכנית מתעקשת על לעשות ריסט כל פעם שאני מריץ אותה. יש איזה דרך להתאים אותה לWINDOWS XP?

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  9. Started by squeezo,

יש לי מעבד פנטיום 3 1000 שעד היום לא עבר את ה-35 מעלות, יש לי 768 זיכרון 2 מאווררים גדולים במארז ומאוור למעבד ועוד אחד על הכרטיס מסך כולם פועלים מאה אחוז, המעבד מגיע ל 70 מעלות! זה לא נורמלי בגרוש למעבד כזה, יש הצעות סיבות? זה יכול להיות משהו עם המשחה התרמית? כל עזרה תתקבל בברכה תודה.

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  10. Started by Holy,

החלטתי להפעיל RAID 0 על שני ההרדיסקים שלי הבעיה היחידה שאין לי דיסקט עם דריבר לבקר RAID (על הלוח אם) וכמובן כשאני מתקין XP אני צריך ללחוץ F6 ולתת לו דיסקט עם דריבר גם בחוברת כתוב שצריך דיסקט עזרה? לוח GigaByte 7VAXP בקר - Promise MBFastTrak 133 Lite Controller בנוסף - לביצועים מקסמליים על איזה מערכת קבצים כדאי להגדיר את המארך ואיזה גדלים של partitions כדאי כדי לעשות הרדיסק אחד גדול של 160GB עם NTFS?

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  11. שלום וברכה, המסך שלי מתמלא לאורך ולרוחב במשבצות צבעוניות ושחורות, מצורף קובץ תמונה. - המחשב עובד כרגיל בזמן האיתחול והעלה של החלונות, רק אחרי כמה דקות ספורות מזמן הכניסה לווינדוס מופיעה התקלה. - בsafe mode המסך עובד כרגיל. פרטי מערכת laptop hp pavilion dv3-4333ej intel core i3 WIN7 home premium 64bit דרייברים כרטיס מסך: - ATI Mobility Radeon HD 6370 - Intel® HD Graphics מה שניסיתי: - system restore לא פתר את הבעיה. - הרצתי כל מיני בדיקות בזמן איתחול המחשב, כמו לזיכרון ולהר-דיסק ולא מצא שום בעיה. - ניסתי disable לדרייברים של כרטיס המסך כאשר עשיתי disable לדרייבר Intel® HD Graphics בלבד לא מופיעה לי התקלה כלל(אני יכול לעבוד שעות עם המחשב בלי שום תקלה) אך התצוגה איטית…

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  12. שלום לכולם, לאחרונה קיבלתי מסך 19" (DAEWOO EF1901) בן כמה שנים לפחות, וכנראה גם לא עבד הרבה זמן. ניסתי לחבר אותו כ-DUAL SCREEN עם המסך שלי, אך התצוגה בו "צהובה" מדי. איך אפשר לקבוע שהמסך תקול? בעיה אולי בעיה בחומרה? תוכנה? בפריט סקרין הצהוב לא נתפס, כשעושים AUTO ADJUST למסך זה לא פותר הבעיה. לדעתי המסך תקול. איך אפשר לקבוע את זה בוודאות?

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  13. Started by saarxee,

אלו התוצאות מ-FANSPEED, זה בסדר אתם חושבים? גם הטמפ' בתוכנה HWMONITOR מצויינת ולא ניקיתי את המחשב מעולם והוא בן שנה, ובתוכנה HWMONITOR כתוב שמהירות המאוורר של הכרטיס מסך היא 3%, זה בסדר? (הכל צולם בזמן מנוחה) http://imageshack.us/photo/my-images/577/66184190.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/23/29819709.png/

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  14. Started by alexrebiner,

היי אני מנסה להסיר את גוגל כרום ושפוט התוכנה לא מפסיקה להיעלם מהמחשב ביצעתי הסרה מסודרת דרך תוכניות במחשב (windows 7) והתוכנה אינה מופיעה שם אני משתמש במספר תוכנות שעובדות WEB והם נפתחות לי עם כרום. ניסיתי לבצע הסרה ידנית ולמחוק TEMP של כרום אבל עדיין הדפדפן הזה נפתח לי. בנוסף הגדרתי שאקספלורר יהיה דפדפן הברירת מחדל ואחרי אתחול למחשב זה נפתח עם כרום. אודה לעזרתכם.

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  15. Started by saarxee,

הדבר היחידי אולי שאני יחסית מסתבך בו בפירוק והרכבת מחשב, הוא קירור המעבד. =\ ושבוע הבא יש לי בגרות בזה (הרכבת מחשב) ואני צריך לנסות שוב את הרכבת קירור המעבד ולפרק אותו כמו שצריך (תושבת 478) מה אפשר לעשות?

• 10 תגובות
    • 912 צפיות
  16. Started by clubbers guide,

שלום לכולם, רכשתי היום כרטיס מסך חדש gtx 560 gigabyte, אך הוא אינו עובד. אני מחבר את המסך ולא רואים כלום וגם המאווררים לא עובדים. אני חושד שאין מספיק מתח ו500W לא מספיקים למרות שרשום על הGTX560 שצריך מינימום 500W.. מפרט מחשב intel i7 3770 Gigabyte-GA-H77-DS3H זיכרון: Gskill 2X4GB 1600Mhz דיסק קשיח: wester digital 1TB מאוורר Scythe Katana CPU cooler ספק: Termaltake TR2 500W Active PFC בלי הכרטיס הכל עובד פיקס כאשר אני מחבר את המסך לכרטיס המובנה בלוח אם... למישהו יש רעיון? תודה

• 10 תגובות
    • 912 צפיות
  17. Started by zabal12,

שלום, יש לי 3 DOK שיש עליהם תמונות חשבות . 3 נדבקו בווירוס וכרגע לא ניתן להציג את התמונות/לראות את הקבצים . בצעתי סירקת ווירוסים ובאת הסריק ניתן לראות שהקבצים קיימים על הDOK (רואים שהם נסרקים ) . מישהו יודע מה אפשר לעשות ?

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  18. הצילו! יש לי AMD 64 Winchester +3000 שהביוס מעלה את המחשב בהתחלה הוא רושם לי שמהירות הCPU שלי על 200MHZ במקום 1800!!!! מה אני עושה!? יש לי לוח אם של ג'יגהבייט GB K8NS-939 המחשב איטי! עשיתי אפדייט לביוס, בביוס אני מסתכל על אפשרויות של מהירות ויש לי מכפיל שמתחיל ב-200 ומגיע עד 455, -קודם כל אין קשר לMHZ של הCPU - לדעתי זה BUS וב' שאני מעלה אותו הוא מעלה את הDDR ביותר מ-400... קיצר אני אבוד לחלוטין אנא שיפכו חוכמתכם.

• 13 תגובות
    • 912 צפיות
  19. Started by viperain,

אין לי כונן דיסקטים והבנתי שאפשר להשתמש בדיסק און קיי. מישהו מכיר את זה או שמכיר מדריך טוב? נ.ב אני מעדיף להפוך אותו לboot disk של partition magic ולא לרגיל של windows תודה!

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  20. שלום יש לי את הלוח GA-8I945PG-RH, ויש לו 3 חיבורי IDE. ב IDE1 הוא מזהה הכל, כולל כוננים אופטיים, אך בשניים האחרים שמלכתחילה לא אמורים לזהות כוננים אופטיים, הוא לא מזהה גם כוננים קשיחים, שלי אתר החברה הוא כן אמור לזהות. אם כן, יש לכם מושג מה יכולה הבעיה? וזה לא ג'מפרים. בדוק.

• 10 תגובות
    • 911 צפיות
  21. Started by Zimer,

שלום, חבר שלי שלח את המחשב שלו לתיקון כי המחשב לא עלה, (הפסיק לעלות אחרי שהגיע לתמונה של הלוח אם ממש בהתחלה) ואז טכנאי אחד החליף לו את זה, אז אמרתי לחבר שלי שיבקש ממנו את הארד דיסק (אולי בכל זאת הוא עובד). אז חיברתי את זה למחשב שלי, לי יש הארד דיסק בS-ATA, והארד דיסק שהוא הביא לי זה IDE: WD caviar 120GB. חיברתי אותו בתור סלייב, והמחשב לא עבר את ההודעה של הלוח אם. אחרי זה ניתקתי את הארד דיסק שלי שהוא S-ATA וחיברתי את הארד דיסק שהוא הביא לי על מאסטר. ואותה בעיה, לא עובר את המסך של הלוח אם. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  22. Started by ravit307,

היי, האם יש לי דרך לדעת מה כתובת ה-IP של המחשב הנייח הביתי שלי, כאשר אינני בבית? כלומר, לבדוק זאת מהנייד מרחוק? אני שואלת מאחר ואין לי IP קבוע, ויש לי מצלמות, כך שאם ה-IP משתנה עלי לעדכן את החדש באפליקציית המצלמות כדי לצפות בהן מהנייד מרחוק... תודה!

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  23. Started by law89,

שאלה קצת מפגרת, אבל מעולם לא הורדתי מתוך האתר שלהם אלא תמיד התקנתי את הדיסק. כשאני נכנס לתמיכה באתר שלהם מופיע לי: Audio Chipset LAN SATA RAID/AHCI וכו' האם אני צריך להוריד את כל מה שנמצא בכל אחד מהם? (בחלק יש יותר מדרייבר אחד)? האם צריך להוריד גם מה שמופיע תחת bios ו-utility?

24. אתמול שיחקתי BFBC2 ואז החלטתי לשחק משהו אחר. שיחקתי space pirates and zombies אבל גם גלשתי באינטרנט כי הזמן טעינה שלו ארוך. איך שאני מתחיל לשחק קצת הוא די צולע כאלו הוא עושה paging כמו משוגע ואז מסך כחול. אחר כך הוא ניסה בכלל לעשות boot מהCD אבל אחרי כמה נסיונות הוא רץ מהדיסק הקשיח עם תוצעות מעורבות. הוא אמר מדי פעם שאי אפשר לשמור קבצים לכל מני ספריות. הוא רץ קצת בעליה ואז מתפגר. היום ממצב קר לא לכלך הצלחתי להעלות אותו הרבה . הוצאתי את אחד הזכרונות וזה עבד יותר טוב אבל זה כנראה היה מקרי כי גם קיבלתי את המסך הכחול. בBFBC2 אני מדי פעם מקבל חורים שחורים בתמונה ולפעמים זיהיתי שחלק ממנה זוהר. אני ממש לא בטוח אם זה קשור לכרטיס מסך. המסך הכחול הזה לא נשאר הרבה זמן אז אני לא יודע…

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  25. Started by ageslayer,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים ובזמן האחרון אני שם לב שהמעבד והכ"מ מתחממים מאוד. בדקתי באמצעות כמה תוכנות וראיתי שהטמפ במעבד מגיעה ל68 והטמפ' בכ"מ מגיעה ל78 בעומס(משחקים). בכ"מ, המאוור היה על אוטומט ברגע ששמתי אותו על 45% קבוע הוא בקושי עובר את ה60 מעלות בעומס. דיברתי עם KSP(משם קניתי את המחשב) ואמרו שזה בגבולות הסביר ושכנראה אין בעיה ושאולי כדאי לשים מאוור חזק יותר למעבד. המלצות? תודה מראש. הנה המפרט: דגם מחשב: computer מעבדי ‏AMD: Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8690 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי ‏AMD: GIGABYTE …

• 5 תגובות
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.