תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד ישן שאני רוצה להתקין בו וינדוס xp ישן רק xp עולה עליו. אני צריך קישור לקובץ iso למי שיכול לשלוח לי תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
כאשר אני עושה ריסט למחשב הוא מציג לי הודעת שגיאה: disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart ואז שעושים את זה אז הוא חוזר לאוטו מצב אותה הודעת שגיאה... מה עושים!?
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכם אז ככה המחשב שלי יחסית חדש וטוב:מעבד q8300 ,זכרון 4 gb ,לוח אם asus p5qc וכרטיס מסך 9600gt. לאחרונה התחלתי לשחק במחשק כמו cnc4 והמחשב היה קורס חשבתי שהבעיה במחשק ואז ששיקחתי במשחב אחר הוא שוב קרס ראיתי את הטמט של כרטיס מסך ובמנוחה הם מגיעים 65-70 האם זאת הסיבה שאר הטמפ תמונה:http://tinypic.com/view.php?pic=29zlna&s=5 אני מבקש עזרה..אולי זה לא הכרטיס מסך תעזרו לי ....מה צריך לעשות קירור לקנות מחכה לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך ASUS 9800 XT ולפעמים המאורר שלו פשוט מפסיק לעבוד (יש לו 2 מאוררים). כתוצאה מכך הכרטיס מפסיק לעבוד והמחשב עושה לעצמו ריסטרט , אני חושב גם משחקים עובדים ממש לאט בגלל זה. מה יכול להיות הגורם לבעיה ? תודה , עידן
-
- 9 תגובות
- 953 צפיות
-
-
חבריה שנה טובה ובכן נתקלתי בבעיה במחשב שלי בעת ביצוע שיחזור דיסק של המצלמה עם תוכנה ZERO הרצתי השחזור לאחר שבטלתי את כל התכונות הרקע כגון אנטי וירוס , דוא"ל וכו' וגם נתקתי חיבור לרשת. בהתחלה הכל עבד וביצע שיחזור עד לקטע של העברה של השחיזור ואז הבחנתי כי המחשב קפוא - תקוע כל שימוש בלחצנים או עכבר או או הפעלה של כל איקון לא פעלה רק שבצעתי ריסט יש לי זכרוI של 1G ומעבדחזק DOUAL COWR HD 250 מערכת XP עדכנית האם הבעה בזיכרון הוירטואלי ??? מה עושים ' מה הבעיה רק לאחרונה פירמטתי הכל אשמח לסיוע וההדרכה בב רכה
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מצטער שלא עניתי לפני אבל הצלחתי להכניס את הזרונות והצלחתי לחבר את כל השאר אבל יש לי בעיה אחרת כשאני מדליק את המחשב יש צפצוף אחד שאני לא יודע מה הוא אומר ולא כתוב בחוברת ההפעלה עליו יש לי לוח DFI 975X/G אבל המחשב כן נדלק ולא מראה שןום אזהרה ודרך אגב יש למישהו מדריך טוב מה עושים אחרי שמסיימים את התקנת החומרה איך מתקינים את הווינדוס
-
- 11 תגובות
- 953 צפיות
-
-
קיבלתי תוצאה נמוכה מאוד של 3656 נקודות בלבד, תסתכלו במפרט מחשב שלי ואולי תגידו לי מה הבעייה... לפי דעתי זה הכרטיס כמובן.. אבל בכל זאת זוהי תוצאה נמוכה מאוד, אז מה לפי דעתכם הבעייה ? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול בבוקר הכל היה בסדר וכשהדלקתי את המחשב בצהריים התצוגה הייתה מעוותת ושום דבר שעשיתי לא הצליח לתקן את המסך. אז אני רק רוצה להיות בטוח שהכרטיס מסך באמת גמר את חייו לפני שאני מתחיל להתעניין בלקנות חדש.
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי למצוא דריברים חדשים לצורב sony ולסידי mtrp (אני חושב) שלי, אני לא מוצאתי. CD-ROM = mtrp 52X CD-RW= SONY crx175e2 24X10X40X תודה.
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם! לחבר שלי יש בעיה ! מידי פעם שהוא מדליק את המחשב מופיע מסך כחול וכתוב במסך שהמחשב לא מוצא את העכבר ומבקש להמשיך לעבוד בלי העכבר.(כניסה ps/2) . ב- DEVICE MANAGER הוא לא מראה את העכבר(כאשר הוא מראה את המסך הכחול). ברוב המיקרים המחשב כן מוצא את העכבר אבל לפעמים העכבר מפסיק לעבוד(כאשר הוא כבר נמצא בווינדוס) ואז המחשב ניתקע מבלי שום עומס גם כאשר שום תוכנה לא פועלת! המחשב כבר בן שנתיים וזה אף פעם לא קרה... בבקשה מישהו יכול לעזור לי??? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 953 צפיות
-
-
קודם כול לא היה פורום אחר שיכלתי לרשום את ההודעה אז רשמתי כאן האם יש הבדל בין כבל IDE שמוחובר לHARDDISK לבין הכבל IDE שמחובר לCD ואם לא אז למה אצל הכבל של הארדדיסק שהוא בצבע אפור ככה יותר רשום 150V בעוד הכבל של הCD הבהיר יותר רשום 300V מה זה משנה בעצם ( כי אני יודע שאפשר לחבר עם שניהם (תקנו אותי עם אני טועה ))
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש: asus p5q ocz 4g 800h hd4870 wd 500g cm 600w את המחשב קניתי לפני שבוע,לפני כיומיים התחילו להיות לי מסכים כחולים. עכשיו אני לא מצאתי את אותה השיגאה שהייתה לי במסך הכחול ברשת ככה שאין לי ממש מושג מאיפה נובעת הבעיה. בעיקרון יש לי vista ulti 32bit לא חוקית. העלתי את הקובץ minidump: http://rapidshare.com/files/163173431/Mini110508-01.rar.html בבקשה מישהו יכול לנתח לי הבעיה ולהסביר לי מאיפה היא נובעת,נראה לי שזאת בעיה של תוכנה כל שהיא כי כל הדרייברים שלי מעודכנים ומתאימים. תודה רבה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת שמשום מה אחרי פירמוט הפסיק לעבוד הוא מדליק אור ירוק אבל המחשב לא קולט אותו והתקנתי מלא דרייברים בקיצור אמרו לי שיש מצב שהוא לא פעיל בביוס משהו יכול לירשום לי פרט פרט איך להיכנס לביוס ולשנות אותו למופעל? למה אני מפחד לגעת שם סתם ככה ולנסות תודה לעוזרים =]
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי זיכרון חדש במהירות 266 בנפח 256 , יש לי בעיה איתו בהתחלה הזיכרון התנגש בסטיקים האחרים שלי אז הוצאתי אותם ושמתי רק אותו בודד בהתחלה הוא עדיין גרם לציפצופים אבל אם הייתי "מטלטל" אותו קצת בslot הוא היה עובד טוב , מה לדעתכם גורם לזה שאני צריך ממש ללחוץ על הזיכרון או להזיז אותו ואז הוא פתאום עובד? יכול להיות שהחיבור שלו משופשף? כאילו הדבר הזהוב שמתקלף אחרי כמה זמן... יש למישהו פיתרון ? תודה רבה לעונים
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב די חדש בן שלוש שבועות ו 5 ימים.. היום הוא התחיל להתקע לי במשחקים ובסרטוני וידיאו. במשחקים - הוא רק נכנס למשחק,זמן עובר קצת.. פתאום נתקע וחייבים לעשות ריסט. בסרטוני וידיאו - פתאום מתחילים להופיע מין כמו הפרעות כאלה.. כאילו מישהו חתך חלק מתמונת הסרטון והדביק בצד השני. מין כמו גזרי נייר. ואחרי זה הסרטון נתקע ביחד עם המחשב. ניסיתי לנקות את המעבד מאבק,לא עזר. עזרה? :s05:
-
- 13 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם שבוע שעבר רכשתי את המחשב הזה http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3163&scat=320&tcat= עם 2 GB זיכרון 667 הוא מגיעה עם ויסטה כמו שאתם רואים יש לו אחלה מיפרט עם מעבד וזיכרון חזקים אבל: הוא ממש עגלה יחסית למיפרט שלו-ציפיתי להרבה יותר! אני לא יודע אם המחשב או הויסטה אשמים ממש לא מרוצה ועשיתי לו בדיקה באוורס לזיכרון: בקושי 3GB לשניה בזיכרון של 667 בדואל!!! מחשב ישן עם סטיק אחד של 400 MHZ יותר מהיר! מה לכל הרוחות משויצים במחשבים האלה שיש זיכרון 667 שבפועל בקושי 25% מרוחב הפס מנוצל?? הויסטה ביכלל עגלה בקושי עובד ובפוטושופ שקיויתי שהוא יעבוד נורמלי עם מעד כפול ליבה וזיכרון 2GB מהיר הוא יחסית עגלה! האם למישהו יש מושג למה זה ככה?(כל זה ניבדק שהוא מחובר לחשמל בהגדרת…
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
יש לי מלא מסכים כחולים והנה הפירוט של האחרונים... מקווה שתוכלו לעזור לי oading User Symbols Loading unloaded module list .......... ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 4E, {99, 2283d3, 7, 0} Probably caused by : memory_corruption ( nt!MiDeletePte+447 ) Followup: MachineOwner --------- Loading User Symbols Loading unloaded module list ................…
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
נדלק, מתכבה לפני שהוא טוען את המסך אפילו ומתחיל שוב. אני יודע בבטחון שהוא לא מתחמם (מחשב חדש כמעט לגמרי, נקי מבפנים ותמיד קריר), המאווררים כולם פועלים ויש מתח. מישו יודע מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי גם לבדוק אם איזה חוט התנתק לי ועושה לי קצר, אבל זה גם לא זה. (המפרט בצד)
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי צורב פיליפס דגם PBRW4816 ושום תוכנת צריבה לא מזהה אותו. אבל הוא מצליח לקרוא דיסקים כרגילץ הביוס מזהה אותו נכון. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
הי, קיבלתי מחשב משומש שאין בו חיבור נקבה למסך, רק זכר. יש מתאם שאני צריך לקנות או כבל? הנה תמונה של חיבורי המחשב: תודה!
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה: יש לי כרטיס מסך : gts 250 nvidia ומסך של חברת daewoo שהוא 19 אינץ החיבור שלי מהמסך לכרטיס מסך הוא ב VGA. קנו לי לחדר טלוויזיה LCD שהיא 32 אינץ של חברת sansui. בנוסף קבלתי איתה כבל HDMI של חברת פיליפס. כאשר אני מחבר את הכבל HDMI למחשב ולטלוויזיה... הרזולוציה במחשב משתנה ובטלוויזיה לא רואים כלום... אין אות. עשיתי שכפול צגים עשיתי הכל... אין אות בטלוויזיה. אז אמרתי לעצמי שאני ינסה משהו אחר... הוצאתי את מהמחשב למטה מהכרטיס מסך את הכבל VGA והשארתי רק את הכבל HDMI מחובר לכרטיס מסך. ופתאום יש אות בטלוויזיה.. רואים תמחשב בטלוויזיה... והשאלה שלי למה זה ככה? (דרך אגב גם לא עובר סאונד ...) למה רק כאשר אני מוציא את הכבל VGA מהכרטיס מסך…
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ומסך כחול שאומר לי שהחומרה או התוכנה שלי לא מותקנות טוב. בדקתי את כל החיבורים, ונראה לי שהכל בסדר. יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי מידע על החוטי חשמל שיש במולקס ,כל צבע כמה וולט הוא ??? (היה כתוב לי את זה איפהשהו,אבל זה אבד לי... :'( )
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום. האם צפויות בעיות בלוח האם הזה [תמונה]? אני לא רוצה לבזבז זמן בניסיון להפעיל אותו ורק אח"כ לגלות שלא היה סיכוי מלכתחילה. תודה
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-