תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שמעו אין לי כרטיס רשת רגיל במחשב השני יש לי כרטיס רשת ב usb כאילו חיצוני שמחובר דרך usb ושאני נכנס להגדרות רשת הוא אומר לי שאני יכול להגדיר כאן כרטיסי רשת שמחוברים פיזית למחשב שלי! איפה אני יכול להתקין את הכרטיס רשת שלי??
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש לי לוח ELITE של פנטיום 3 עם צי'פסט VIA ואני רוצה לעדכן את הביוס ! ניסיתי לחפש את הביוס שלי דיי הסתבכתי באתר של Elite הוא לא קיים בכלל ! איך מעדכנים ביוס בכלל ? עזרה HELP !
-
- 10 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה הרכבתי את המחשב החדש והתקנתי מערכת הפעלה. תודה לכם שעזרתם לי בפורום בכל שאלה ששאלתי. שאלה: שהמחשב עולה מופיע לי שהוא מזהה את הארד דיסק בתור ATA133, וזה למרות שיש לי HD מסוג SATAII . איך אפשר לדעת שהכונן עובד ב SATAII? תודה
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
כבר בערך חודש שהמחשב מחליט להתכבות מתי שבא לו אפילו אחרי שפירמטתי המחשב לא עמד יותר מכמה שעות בלי להתרסק. אין בעיה של חום כי אני יכול לקודד 4 סרטים ברצף וזה לא מתכבה. מה שעוד מוזר וכרגע גיליתי שכל פעם שזה מתכבה אז זה רק בזמן שאני מוריד מהמירק למה זה? :-X
-
- 12 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מחשב של דוד שלי היה אצלי בגלל הכרטיס מסך כנראה קיצר לו את כל המחשב וגרם לשריפת הלוח והספק. העפתי את הכרטיס מסך ושמתי לוח וספק חדשים עכשיו המחשב סוף סוף נדלק בלי צפצופים ובלי בעיות, אני מחבר את הלוח ישירות למסך דרך VGA והמחשב אני שומע שהדיסק קשיח עובד ועולה, כל המאווררים עובדים, הנורה שעל הלוח נדלקת וגם העכבר והמקלדת דלוקים. הבעיה נראת לי רק תצוגה ואין לי אפשרות לחבר כרטיס מסך אחר כי במחשב שלי הכרטיס מסך הוא ענק ולא יכנס בלוח פה. מה אני יכול לעשות?
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מישהו נתקל בשגיאה כזאת בעת עליית המחשב אני לא מצליח גם למצוא על זה מידע בגוגל אודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם כבל רשת שרץ מטרים בתוך הקיר. כרגע אין לי סבלנות להחליף אותו. אמרו לי שאפשר לחבר את המחשב הנייח לראוטר עם מתאם כנ"ל. עד שאחליט סופית מה אני עושה עם הכבל, איזה מתאם מומלץ ומה העלויות?
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
- 1 follower
-
-
לוח אם: GA-P35-DS3L הבעיה:הביוס לא מזהה לי את ההארד דיסק (SATA2) הוא אפילו ברשימה של הכוננים לא רשום לי רק הDVD לא שמתי ג'מפרים כי רשום שלא צריך דחוף!!! דגם ההארד דיסק: WD-320-AAKS
-
- 11 תגובות
- 968 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת את הטמפ' של הכרטיס מסך שלי? הדגם המלא מופיע בחתימה למטה
-
- 11 תגובות
- 968 צפיות
-
-
יש לי צורב פיליפס דגם PBRW4816 ושום תוכנת צריבה לא מזהה אותו. אבל הוא מצליח לקרוא דיסקים כרגילץ הביוס מזהה אותו נכון. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
הייתי בWORD במחשב של אימא שלי ופתאום המחשב קפא... לחצתי לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי עד שהוא נכבה ואז הדלקתי שוב, כשהדלקתי שוב המחשב עובד אבל כאילו המסך לא קולט את המחשב וכותב לי no signal הוצאתי את החיבור לחשמל ולמחשב וחיברתי מחדש ולא עזר.. לקחתי את המסך וחיברתי למחשב שלי(שהוא ישן יותר ועגלה אגב) והמסך עבד וקלט את המחשב מה עושים? אני שומע את המחשב עובד אבל המסך לא מראה אותו... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
ברשותי מחשב בן שלושה חודשים, פנטיום 4, באופן קבוע אני עובד עם שתי מע' הפעלה 2000 ו-XP , לפני כשבועיים החלטתי לפרמט. לאחר התקנת מע' ההפעלה המחשב עולה בסדר גמור, הדבר הראשון שאני עושה הוא להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך, ואז לאחר RESTART המחשב עולה עם מסך שחור, אני יודע שהמע' עולה בסדר כי אני עושה RESTART ע''י שימוש במקלדת(פשוט זוכר את הסדר פעולות). דבר ראשון חשבתי הלך כרטיס מסך, אז נסעתי לחנות שקניתי את המחשב, ושם בלי בעיה התקינו לי את הדריבר על המע' הנקיה, בלי לגעת בכלום רצתי הביתה והדלקתי את המחשב, ומסך שחור שוב פעם, ואז חשבתי שאחד ההתקנים שלי (עכבר מקלדת וכו') משפיע אז ניסיתי להעלות את המחשב כאשר אני מנתק אותם אחד אחד ושום דבר לא עוזר. מיותר לציין שהתקנתי מחדש מספר פעמי…
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
חברים יקרים.. קיבלתי לוח של Totem אשר מגיע עם http://ertsims.netfirms.com/tm-s630lm.htm VGA LAN MODEM SOUND -------------------- OnBoard חיפשתי ברשת דריברים אבל לא מצאתי , גם האתר לא נמצא, וכנראה החברה לא קיימת עוד. מי שיש לו מידע כלשהו היכן ניתן למצוא את הדריברים ללוח הנ"ל יבורך ;D thx PolyRon
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אלו הטמפ שלי בזמן משחק..(שימו לב לכרטיס מסך, 88 מעולה!!) אני מבין שזה לא הכי תקין? מה אפשר לעשות? יש לי עדיין אחריות לכרטיס מסך האם היא תכסה על זה?
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
טוב תשמעו לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש ובו כרטיס מסך SAPPHIRE HD 4870 עכשיו התקנתי כמה משחקים לראות את הרמה של הכרטיס משחק 5 דקות ואז פתאום המחשב מתחיל להתקע ולבסוף המחשב קורס! אז חשבתי אולי המשחק פגום אז התקנתי עוד משחק ואז הבעיה חוזרת על עצמה!! התקנתי 3DMARK הרצתי אותו ושם הוא אומר שיש בעיה במשהו עם הכרטיס מסך.. עכשיו אני שואל אותכם מה ניתן לעשות בשביל שיעבוד נורמלי.. ולמקרה וצריך את המפרט: E8500 4GB OCZ זיכרון 550W ENERMAX MODU82??? NZXT TEMPEST ASUS P5Q
-
- 11 תגובות
- 968 צפיות
-
-
קיבלתי ללא תשלום !!! הבעלים הקודם ניסה ולא הצליח... WIPE .? זאת תוכנת מחיקה?
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
שלום מחשב שקניתי לפני כחודש בערך .נתקע לי בעיקר בזמן גלישה באינטרנט. לרוב שאני מחפש משהוא. זה לא קבוע רק מידי פעם. ושזה קורה אין שום אפשרות לעשות כלום. הדרך היחידה הי לכבות את המחשב (בלחיצה הארוכה) ולהדליק מחדש .הכול ממש קופא . אני משתמש בחלונות 10 64 ב פרו ושדרגתי לא מיזמן ל11 מי ווינדוס הפדית (נתקע גם וגם )למישהו יש אולי מושג מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש ויום טוב
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם כבר בערך חודש המחשב מגמגם במשחקים כבדים : הגרפיקה זזה לאט והסאונד מקוטע. ניסיתי הכל בענייני התוכנה: עדכנתי דרייברים למסך ,לקול , פירמוט המערכת הפעלה - ושום דבר לא עזר. הרצתי תוכנות בדיקה כמו 3DMARK06 שאומרות לי שיש בעיה ולא מציינות איזה חלק במערכת לא תקין. לדעתי הבעיה או במעבד או בכרטיס גרפי או בספק כוח. איך אני יודע איפה הבעיה? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום וברכה ,ראשית תודה על העזרה. אשמח על עזרתכם בזיהוי הבעיה כפי שניתן לראות במצ"ב
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
[table][tr][td]<blockquote>נידפק לי ה9800GT שהיה לי והטכנאי הביא לי חלופי 6600 משהו של נווידיה. מאז סרטים רצים לי נורא מקורטע כשאני עושה על מסך מלא ולפעמים אפילו הסאונד נעלם ופשוט רואים תמונה קופצת. כאילו זה איזה משחק מחשב שרץ על FPS נורא נמוך. לפעמים כשאני לוחץ על עצירה התמונה פשוט ממשיכה אבל בלי סאונד. עוד משהו מוזר שקורה(בעיקר כשיש איזה וידאו ברקע ועברתי רגע לדפדפן) זה שלפעמים יש מין קרעים כאלה בדפדפן לאיזה שניה ואזה מסתדר. מין עיוותים כאלה כמו תיקים לדפדפן.</blockquote><blockquote>הייתי מבין אם זה היה באכות HD(שגם לא עובדים) אבל אפילו משהו באיכות נמוכה בקושי עובד על מסך מלא ולפעמים גם לא כשאני מגדיל על מסך מלא. לפעמים כשאני רואה שידורים באינטרנט אז כ…
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי הבעיה היא כזאת, המחשב נדלק, אך לא מגיע ל-Post. על המסך כמובן כתוב No Signal. פתרונות שניסיתי: איפוס ביוס. הוצאת הזכרון והכנסתו מחדש. בדיקת מגעים, ויציבות הכרטיסים בסלוטים. הדלקת המחשב עם מעבד בלבד - אין ביפים (ה-Speaker מחובר). בדיקות שטרם ביצעתי, ואין לי אפשרות כרגע לבצע: ספק חלופי כרגע, ע"פ הסימפטומים, החשוד העיקרי הוא הלוח אם. מסכימים ? פתחתי את האשכול הזה, כי רציתי לקבל חוות דעת נוספת, אולי שונה משלי, לפני שאני רץ לקנות לוח אם חדש. אז מה אתם אומרים, זה בטוח הלוח ? תודה, ושבת שלום. - חשוב לציין: הכרטיס מסך מובנה.
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
יש בעיה עם הלוח כנראה , הוא התחיל להשמיע צפצופים כאלו שלא היו, והוא היה מצוין עד עכשיו. השאלה מה היא הבעיה?? ניסיתי להחליף זיכרון , מעבדים, הוצאתי את כל הכרטיסים ואת כל ההראד דיסקים והסידירומים ושום דבר לא עוזר... מה נראית לכם הבעיה??? (מצורף לינק לקובץ הצפצוף שהקלטתי עם ה-MP3) http://bnk.web.lsrv.co.il/bips.wav העתק ישר למדיה פלייר וזה יעבוד תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
צרבתי עם התוכנה :IMGBURN הגדרתי בביוס שהכונן יעלה ראשון , ומערכת ההפעלה עולה כרגיל . הערה: הגדרתי בביוס כשהדיסק היה בפנים , ככה ראיתי שהיה כתוב שצריך תודה.
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שקנוי בלי ווינדוס התקנתי עליו דיסק תקין שהתקנתי עליו עוד על הרבה מחשבים והוא לא עולה עושה ריסטם בסוף ההתקנה
-
- 12 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, דיסק קשיח חיצוני פתאום הפסיק להיות מזוהה במחשבים, הוא מחובר דרך USB, ניסתי בשני מחשבים שונים והוא עדיין לא מזהה. אני מניח כי מדובר בתקלת חומרה, אבל, לפני שאני פונה למעבדה כדי לנסות לחלץ את הקבצים, האם יש דרך לבדוק את הבעיה מהבית? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-