עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by HaVoC_850,

אחרי שהצלחתי סוף סוף לעשות דיסק בוט לתוכנה עשיתי ריסט ונתתי לה לרוץ 12 שעות כשחזרתי לא ראיתי שום תקלה מה שמוזר לי קצת כי כשהרצתי תוכנת בדיקות אחרת (RST) היא כן מצאה תקלות בזכרונות יכול להיות שהmemtest שאני משתמש בה עכשיו (3.4) לא מזהה את הזכרונות שיש לי (DDR3)?

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  2. יש לי מחשב עם לוח אם mini-itx DG45FC של אינטל וכרטיס טלויזיה Compro VideoMate E900F לאחרונה Windows עושה לי רעשים כאילו מחברים ומנתקים התקן USB המון פעמים רצוף והמסך קופץ כמו כן אם יש יישום וידיאו המצב מחמיר במיוחד עם ה MCE התקנתי דרייברים מחדש ולא עזר, בדקתי לעדכונים והמערכת מעודכנת. מישהו נתקל בתופעה הזו ? אני גם לא רואה שום דבר חריג ב Event Viewer שניה לאחר שזה קורה.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  3. שלום , כשאני מחבר אוזניות לקידמת המארז לחור של האוזניות אחרי שאני מחבר האוזניות לא מזוהות . מה שניסיתי : 1. חיברתי תאוזניות למאחורה של המארז איפה שמחברים תרמקולים והאוזניות כן זוהו ועבדו . 2. עשיתי ריסטארט למחשב וחיברתי לקידמת המארז עדיין לא היו מזוהות . 3. החוט של האוזניות קצר זה למה אני צריך לחבר לקידמת המארז ולא למאחורה .

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום. אני התקנתי משחק , נכנסתי והמסך התחיל להבהב כזה, יצאתי מהמשחק , מחקתי אותו , נכנסתי למשחק אחר וגם שם הוא הבהב . מה הבעיה? במסך? כאילו ככה המסך לא עושה בעיות, סרטים וסתם כשאני עובד הכל בסדר, רק במשחקים וזה לא היה ככה, רק לפני כמה ימים שיחקתי והיה בסדר.. חוץ מזה המסך והמפרט די חדישים...חודש בערך. המסך הוא T220P . דרייבר של כרטיס מסך מותקן 8.12. תודה. המשך יום נעים.

• 9 תגובות
    • 703 צפיות
  5. Started by motorishta,

סידרתי את כל החוטים אצלי במארז, אחרי הסידור אני מדליק את המחשב ולפתע הוא לא עולה ויש ריח של שרוף, ניתקתי ישר את הכבל חשמל הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי אותו שוב, הוצאתי בנוסף זיכרון אחד מתוך 2 ולפתע הכל עובד כרגיל. חיברתי שוב את 2 הזיכרונות יחד ושוב המחשב לא עולה, הוצאתי את 2 הזכרונות וחיברתי אחד מהם והוא כן עולה, הוצאתי את האחד הזה והכנסתי את השני והוא לא עולה, נסיתי להחליף למקומות החרים והוא גם שם לא עולה (רק המאווררים נדלקים, אין את הצליל של ההדלקה והמסך נשאר שחור) הלכתי היום ל-ksp שמשם נקנה המחשב, אבל הלכתי רק עם הזיכרון, ולהפתעתי שם הוא כן עולה להם. הגעתי הביתה בחיוך עד לרגע שחיברתי אותו, והתברר שהוא שוב לא עובד. מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  6. Started by danuskun,

היי.. אז כך יש לי מחשב מבוסס P4 כבר דיי ישן, בן 4 שנים פחות או יותר ובשנה - שנה וחצי האחרונות החלה בעיה מוזרה. בהתחלה היה לי ווינדוס XP שפעל והכל היה נחמד, רק שמדי פעם הוא נתקע. פשוט המקלדת העכבר המסך כלום לא מגיב והפתרון היחידי זה ריסט. מדי פעם זה היה ככה אבל הייתי מסתדר. לאחר מכן אבא שלי הוסיף לי ג'יגה זיכרון כאות הערכה לציונים שלי ;D וכעת כשהיה לי 1.5 ג'יגה זיכרון החלטתי לנסות את מזלי בווינדוס ויסטה התקנתי הום פרימיום והכל היה תקין עד ששוב - הבעיה הזו חזרה והמחשב חזר להתקע. עם הזמן זה התגבר והבעיה החריפה והמחשב התחיל להתקע בתדירות יותר ויותר גבוהה. לפני שבוע החלטתי שנמאס לי ופירמטתי וחזרתי לXP. הXP הראשון שהתקנתי היה קצת מוזר- כל מיני תוספות כמו ג'אווה וקודקים שבאו בהת…

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by Doctor Robert,

שלום , בדקתי איזשהו כרטיס רשת במחשב שלי, כדי לשלול בעיות במחשב השני ולאמת שהכרטיס רשת אכן פגום. אבל זאת לא הבעיה. הבעיה היא שאחרי שהוצאתי את הכרטיס מהמחשב, הוא החליט פתאום לא לעלות. הוא עולה בד"כ רק אחרי שמוציאים את הבטריה של הלוח אם (CMOS) לכמה דקות ומחזירים. אבל שוב, ברגע שמכבים את המחשב, הוא שוב לא עולה וצריך שוב להוציא את הבטריה. חשוב לציין שהתקנתי 1001 פעמים כרטיסים שונים במחשבים, כך שאין סיכוי כזה גדול שעשיתי פעולה לא נכונה... למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  8. בצורה דיי פתאומית, המחשב שלי [במפרט בצד] פשוט החליט להתאבד, זה התחיל ממאוורר אחד שהרעיש מאוד, מסכים כחולים וריסטרטים בודדים ללא פוסט. לאחר הזזה של המאוורר והרבה ריסטים המחשב חזר לעבוד בצורה תקינה +-. לאחר מכן הבעיה התפתחה, כמעט כל הפעלה מחדש גרמה למאוורר להשמע כמו טחנת כח. היום בבוקר, הדלקתי את המחשב והמאוורר נשמע כמו תחנת כח , לא היה פוסט. ניתקתי את המאוורר, אז המאוורר השני [בצד, על דלת המארז] החל להרעיש. ניתקתי את שניהם ואז מאוורר ה120 השמיע רעש חזר מעט מהרגיל. עכשיו המעבד וכרטיס המסך משמיעים זמזומים מעצבנים מאוד והמחשב לא עולה כלל. מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה? ספק? לוח אם? הספק חדש ואמין, ולכן אני נוטה יותר לאופציה השניה. ועוד שאלה, החלקים האלה: http://www.pc…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by ed1,

יש לי מחשב מבוסס לוח אם M863G V1.5 + מעבד AMD 2400+ שלא נדלק פתאום ואני לא יודע אם זה הלוח או המעבד. הוצאתי זכרון ושאר הרכיבים והשארתי רק ספק תקין מחובר ללוח כדי לנסות להדליק אותו ולבודד תקלה. קיצרתי את הפינים של סוויץ ההפעלה בלוח ואין תגובה, המאווררים של הספק והמעבד לא זזים והמעבד גם לא מתחמם.. איך אפשר לדעת אם נדפק המעבד או הלוח?

• 11 תגובות
    • 9.4k צפיות
  10. כבר לא יודע מה לעשות.. כל הזמן הייתי מקבל מסכים כחולים וריסטים פעם ב.. ש לי WINDOWS XP SP3 עשיתי בדיקות HDD, זיכרונות, טמפרטורות.. עשיתי גם תיקון של וינדוס.. והכל נמצא תקין.. ואף לפני כמה ימים התקנתי וינדוס מחדש... בדקתי עם תוכנה METEMSET לבדיקת זיכרונות, ועם תוכנה S&M שבודקת את המעבד, מאווררים, זיכרונות והארדיסק.. והכל תקין.. ועוד כמה תוכנות.. ולפני כמה דקות שוב היה מסך כחול עם ה STOP Ntfs.sys בבקשה מישהו יכול להגיד איפה יכולה להיות הבעיה ואיך לפתור? אולי משהו עם קבצי מערכת שצריך לשנות.. לא יודע.. כי מבחינת החומרה בדקתי עם המון תוכנות והכל תקין.. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. הי, יש לי מחשב נייד מדגם Sony Vaio VGN-FZ21Z כל פעם שאני מנסה להעביר קבצים גדולים דרך הרשת האלחוטית (העברת קבצים דרך רשת Adhoc, דרך הראוטר, הורדת קבצים גדולים, או הרבה עדכוני ווינדוז) המחשב קופא. אין מסך כחול, אין הודעת שגיאה, פשוט קופא. זה קורה רק כשהקובץ או ההורדה הם קבצים גדולים - זה קורה אחרי בערך 20 דקות של העברה. אחרי הפעם הראשונה, זה קורה שוב ושוב באופן מיידי אם אני מנסה פעם נוספת. כרטיס הרשת כאן הוא Intel 4965AGN, הורדתי את הדרייבר המעודכן ביותר מהאתר של אינטל. מערכת הפעלה: ווינדוז ויסטה Home Premium מקווה שמישהו יכול לעזור, כי אני לא מצליח למצוא שום דבר באינטרנט בנושא הזה. תודה

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  12. Started by zohan,

שלום המחשב לא מגיב כשאני מחבר דיסק און קי/פלאפון או כל דבר אחר שמתחבר לUSB הבעיה קיימת בכל הכניסות גם הקדמיות וגם האחוריות לא מופיע כונן נשלף במחשב שלי, אבל ההתקן מקבל חשמל למשל כשאני מחבר את הפלאפון שלי הוא נטען אבל לא נפתח במחשב הכונן מערכת ההפעלה היא win XP ולוח האם שלי הוא MSI 865PE (הבנתי שזה יכול להיות קשור) ניסיתי לחבר את ההתקנים במחשב אחר והם עבדו מצויין כך שהבעיה היא לא בהם תודה מראש על העזרה

• 8 תגובות
    • 4.3k צפיות
  13. Started by benr,

שלום, השבוע פירמטתי מחשב של חבר. במהלך הפירמוט הכל עבר בסדר (עשרות ריסטרטים...), שהוא הרכיב את המחשב אצלו בבית הוא סיפר לי שאחרי שהוא הדליק את המחשב, הוא נתקע על מסך שחור. כלומר, לא נתן אפילו את ההודעות הרגילות של הביוס ולוח האם. אחרי כיבוי אלים, הXP עבד והכל בסדר. ואז שוב, בהפעלה הבאה אותו סיפור. מה יכולה להיות הבעיה? לדעתי היא קשורה לHD, או אולי לכרטיס מסך. יש אפשרות לבדוק את זה?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  14. Started by oded6188,

לפני כמה ימים המחשב שלי התחיל לפעול ממש באיטיות, אז החלטתי לפרמט אותו אבל הבעיה היא שגם אחרי הפורמט המחשב עדיין לא זז, אני לא מצליח להתקין כמעט שום דבר בלי שההתקנה תיתקע בהתחלה חשבתי שאולי הדיסק התקנה של הווינדוס לא תקין - אבל גם דיסק אחר מביא לי את אותה התוצאה איך אפשר לפתור את זה?

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  15. Started by yosda-boy,

שלום רב, כאשר אני משחק במשחקי רשת כגון:half life 2 counter strike source המסך שלי ניסגר אחרי כ-30 דקות של משחק וכתוב לי:''power saving mode'' ענו לי כבר על השאלה... אבל אשמח לקבל פירוט מצאתי את ההגדרות אבל אני לא מוצא שום טיימר... סוג מסך:LG Flatron L1953TR בתודה מראש yosda-boy

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  16. Started by Shay08,

יש בעיה במחשב הוא לא נדלק יותר נכון הוא נדלק לשניה קטנה וכבה ושוב נדלק ושוב כבה עד שמנתקים מהחשמל

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  17. שלום יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ מעבד 2 גיגה זיכרון 6800 גי טי הרדיסק 500 גיגה סאטה 2 של סיגייט. לאחרונה למשל שאני רואה סרט אז הוא נתקע כזה כל פעם,אני מנסה להעביר קובץ מ כונןמ c ל d לוקח ו 40 דקות,שבמצב רגיל היה 3 דק'. מישהו יודע מהי הבעייה ואיך לפתור אותה?אני מנסה להימנע מלהתקין ווינדוס מחדש

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  18. Started by אבירמי,

שלום,תמיד שאני נכנס למשחק שהורדתי בשם קאונטר סטרייק אחרי כמה דקות שאני משחק יש לי על המסך קווים צבעוניים ואחרי 10 שניות בערך המסך נעשה שחור וצריך לנתק את המחשב ולחבר מחדש כדי שהמחשב יפעל שוב למה?איך פותרים בעיה זו? אשמח לתשובה מהירה תודה מקרב לב !

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  19. מדי פעם אני שומע "טיק" חלש מהדיסק קשיח.מדובר על מחשב נייד DELL XPS M1530 תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  20. Started by Holography,

כפי שמבואר בכותרת המחשב קורס בצורה רנדומלית, בין אם בסביבת חלונות ובין אם זה תוך כדי ה-post או ה-boot. הוא לא מציג מסכים כחולים לפני הקריסה, והאינטואיציה שלי אמרה שמשהו בזכרונות לא בסדר, ניסיתי לעבוד עם סטיק אחד מתוך השניים - הבעיה נותרה בעינה, ולאחר מכן שמתי את הסטיק השני והוצאתי את הראשון - אך ללא הועיל. כבר השתגעתי - משהו נתקל בדבר כזה?

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  21. Started by saimonh5,

שלום. יש לי ארד דיסק שני שאני רוצה לחבר למחשב,הוא היה מחובר לפני כשבועים ויש בו תוכן שאני צריך. אתמול חיברתי את הארד דיסק,והוא התחבר הוא מופיע "במחשב שלי". כאשר אני נכנס אליו הוא שואל אותי, "הדיסק בכונן לא מאותחל,האם ברצונך לאתחל אותו כעת?" השאלה שלי היא,האם אפשר לחבר את הארד דיסק בלי לאתחל אותו?

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  22. Started by Svinka !,

שלום לכולם... יש לי את המחשב שבחתימה, קניתי אותו לפני כ3 חודשים. היום ניתקתי אותו מהחשמל(כמו שצריך... יענו כיביתי את הספק ואחרי זה ניתקתי)... ועכשיו החזרתי את המחשב לפעולה ומה שקרה לי פעמים ברצף זה שהמחשב פשוט קפא לי פעמיים בזמן גלישה באינטרנט... פשוט קפה ואחרי זה לא הצלחתי להדליק אותו עד שלא ניתקתי מהחשב והחזרתי. מה אתם חושבים שיכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים עריכה: בעיה נוספת שלי היא שהמחשב עומד על 1.7 GB RAM שימוש בזכרון -.-... האם זה בסדר?

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  23. שלום המחשב בן כחצי שנה כאשר בחודשיים הראשונים בערך עבדתי עם עכבר מסוים (שהשתמשתי בו גם במחשב הקודם) והכל עבד יופי. לאחר אותה תקופה החלפתי עכבר (שני העכברים הם עכברים אופטיים בסיסיים של מיקרוסופט). מאז ההחלפה, פעם ב3-4 שבועות בעת הפעלת המחשב העכבר לא עובד. הוינדוס עולה כאשר סמן העכבר מופיע באמצע המסך אבל אין תגובה מצד העכבר ובתוכנה everest מופיע העכבר כunknown. לאחר הפעלה מחדש במצב הזה, העכבר שב לעבוד כרגיל וגם האוורסט מזהה אותו כעכבר ps/2 סטנדרטי. האם הבעיה הינה בעכבר או שיכול להיות משהו אחר במחשב? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  24. עשיתי תיקון קבצים כמו שהסברתם בתרד התחל הפעלה CMD = והפקודה באנגלית ... זה סיים ותקע את המקלדת האור של NUM LOCK נשארה תקועה אחרי ריסט זה נשאר תקוע שכיביתי את המחשב והדלקתי זה עבר ... מה קורה שם ? יש לי יותר מ 400 קבצים רגסטרי דפוקים ותקלות מוזרות ואף טכנאי לא עלה על הבעיה. אני מתחרפנת התרד הראשון שפתחתי : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=385166.0

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  25. Started by nir_n7,

שלום חברים יש לי בעיה ומקווה שתוכלו לעזור.. אז ככה : לוח אם-MSI G31M3-F V2 GLAN את העידכון כבר הורדתי מהאתר של MSI , העידכון הכי חדש לגרסא הספציפית של הדגם הספציפי, אין מה לדאוג . *אין לי כונן דיסקטים על המחשב! ... נכנסתי לDXDIAG והופתעתי לגלות שהביוס הנוכחי שלי הוא ""DEFULT SISTEM BIOS" זה מסביר למה אין לי מתחים בעמוד הביוס שלי ועוד הרבה פונקציות שחסרות .. אני חייב לעדכן את הלוח חברים ..(אני עושה OC ..) האם יש כאן מישהו שיכול לתת לי הנחיות מדויקות כיצד לבצע את העידכון הזה?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים