עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by rafiisak,

שלום. כאמור יש לי מעבד asus p5rd1-vm ואני מקבל שגיאה לאחר שאני מסיים לפרמט שאומרת: ''the disk or cd may be damage'' רציתי לדעת מה עליי לעשות? אמרו לי שאני צריך להחליף מRaid ל IDE בביוס אבל סרקתי את כל הביוס ולא מצאתי help ?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by FoboS,

אני משתמש בכ. מסך sapphire hd 4850 512mb עכשיו הבנתי שזה כרטיס מצויין אבל בכל פעם שאני מתחיל לשחק באיזשהו משחק (farcry 2 fallout 3 left 4 dead) המחשב לא משתף פעולה וזורק אותי מהמשחק ומופיע ההודעה של vpu recovery יש פעמים שאפשר להמשיך לשחק ויש פעמים שלא... מה אפשר לעשות ??? שיחקתי עם ההגדרות של המאווררים הסרתי והתקתי דרייברים אין בעיית חום ... מה עלייי לעשות ? והאם יש אפשרות להחליף את הכאטיס בגלל בעיה זו ?

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  3. מדובר על דיסק קשיח סאמסונג חיצוני 200 גיגה שהו בתוך קופסא וחיבור IDE יש עליו מלא חומר האם יש דרך להציל ,לא ביצעתי שום פעולה מרגע ההודעה. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by zoriza,

הבאתי לפני כ-3 שבועות את המחשב לתיקון לאחר מספר רב של פעמים שהופיע מסך כחול . הם טענו שמקור הבעיה היה מכיוון שמערכת ההפעלה Vista אינה פועלת עם צורב DVD SATA וטענו לטענתם שהתקנתי בפוקס את Vista ולכן הם החליפו לי צורב . חזרתי הביית ומייד מגלה שוב מסך כחול תוך כדי הפעלת המערכת . פניתי אליהם שוב , ובסופו של דבר החליפו מעבד , כמובן שגם זה לא עזר . הם טענו שהם עשו את כל הבדיקות ( מאמץ , זיכרון , דיסק קשיח וכו' ) וטענו שלא היית שום תקלה . amd d.c 4600 2.4 4*512 ocz 667 300gb hitachi gefroce 8500 512mb msi 9kn ultraf 570 ניסיתי מגוון גרסאות של מערכות הפעלה והרצתי אינספור בדיקות זכרון אך לא התגלו שום שגיאות . במצב בטוח לא הופיע מעולם מסך כחול , מידי פעם היית שגיאה 00.....ובסוף הס…

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by edbd,

שלום לכולןם יש לי צורב LG שעד לא מזמן פעם כרגיל ועכשיו אני פשוט לא מצליח לצרוב איתו שום דבר (לקרוא כן) הצריבה מתחילה ואז מופיע לי שגיאה DMA error חיפשתי בגוגל מצאתי שזה יכול להיות בעיה שהצורב על slave ובאמת הוא היה על slave ושינתי למאסטר אבל עדיין אותה בעיה וגם ראיתי שזו יכולה להיות בעיה של דרייבר אבל ניסתי להתקין גרסה אחרת של נרו (נרו 9) וזה עדיין לא מצליח לצרוב אבל בלי שום שגיאה זה פשוט מודיע שהצריבה נכשלה האם מישהו נתקל בבעיה הזו בעבר? אם כן אני אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  6. שלום יש לי מקלדת Micosoft Sidewinder X6 שמחוברת למחשב עם בורד Abit AB9 Pro. המקלדת עובדת ב BIOS ואין בעיה אבל במסך של בחירת מערכת ההפעלה (Os Selection) היא לא עובדת. היא חוזרת לעבוד אחרי שהמערכת הפעלה מתחילה לעבוד יש למישהו רעיון איך לפתור את זה ? (מסיור מהיר בביוס לא מצאתי משהו רלווונטי) ---- עדכון: לא משנה, מצאתי את זה בביוס

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by arik_bulldog,

פעם המסך היה נכסה אחרי כמה זמן שלא הייתי עושה כלום, היום הוא כבר לא נכבה- ממה זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  8. אני פותח תמחשב מגיע ל מסך הטעינה של ווינודס xp וזהו הוא לא עולה מה הבעיה???????

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  9. Started by thedoc2,

יש לי בעיה בצריבת D.V.D היה לי צורב של LG שבהתחלה צרב לי מצוין דיסקים אבל אחר כך הוא פתאום הפסיק לצרוב התוכנת צריבה שהשתמשתי בה היתה נרו ודיסקים teac dvd-r x18. בגלל שזה לא עבד התקנתי את הנרו 8 וזה עדיין לא עבד מן הסתם חשבתי שהבעיה היא בצורב אז החלפתי את הצורב ועכשיו יש לי את צורב LG HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40. זה עדיין לא עובד בכל פעם שאני מתחיל צריבה של דיסק DVD הוא מתחיל ואז הוא נתקע על אחוז 1% ככה איזה 10 דקות ואז יש ארור וכתוב session fixation error. ניסיתי לעשות סימולייט שזה אמור להיות בדיקה וגם זה לא עובד זה גם נותן הודעת ארור. אני אובד עצות אם תוכלו לעזור לי אני ממש אשמח, תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by LI,

שלום, כבר כמה זמן שיש לי מידי פעם בעיית ריסטרט/BSOD. פעלתי ע"פ המדריך בסטיקי ובקובץ ה-dump האחרון מופיע הבעיה היא בגלל memory_corruption. ניסיתי להוריד את התוכנה Memtest 86 (ל-CD, אין לי פלופי), אבל כשאני מחלצת את הקובץ או שאני מקבלת שוב קובץ זיפ או שאני מקבלת תיקיה ריקה. חיפשתי את הקובץ באינטרנט והורדתי אותו שוב (ושוב) עם אותה התוצאה. מישהו יודע למה או יכול להפנות אותי להורדה של קובץ ה-ISO לא כזיפ? או לחליפין לשלוח לי למייל donotmailmeat ב-GMAIL? דרך אגב, באחד הריסטרטים (כזה של נוצר לו קובץ dump) ראיתי שבמסך הכחול רשום win32k.sys ואני מבינה מהמדריך שזה דווקא קשור לבעיות דרייברים ולא זכרון. יכול להיות שיש יותר מבעיה אחת? או שאולי מדובר בדרייברים של הזכרון (אבל למה לא הי…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by I7210I,

שלום יש לי בעיה שלפעמים המחשב שלי עושה ריסטים. וזהקורה אחרי שהUSB במחשב מפסיק לעבוד כתבתי את זה פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=371832.0;topicseen זה תמונה http://img261.imageshack.us/my.php?image=26050139fq5.jpg ופה http://hwzone.co.il/community/index.php?action=printpage;topic=383283.0 זה שני דברים שונים!!!!! מה אפשר לעשות?אני חושב שאולי אין לי מספיק כח במחשב להפעיל את היציאות USB שעובדות ביחד האם זה יתכן?איך אפשר לבדוק את זה? כרגע מה שמחובר לUSB זה רק מדפסת שלא עובדת ועכבר ומקלדת(המקלט שלהם)שמחובר ליציאה עם חשמל.וכן מסך המחשב מה עושים? תודה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  12. Started by No_Man,

היי הבעיה היא כזאת, המחשב נדלק, אך לא מגיע ל-Post. על המסך כמובן כתוב No Signal. פתרונות שניסיתי: איפוס ביוס. הוצאת הזכרון והכנסתו מחדש. בדיקת מגעים, ויציבות הכרטיסים בסלוטים. הדלקת המחשב עם מעבד בלבד - אין ביפים (ה-Speaker מחובר). בדיקות שטרם ביצעתי, ואין לי אפשרות כרגע לבצע: ספק חלופי כרגע, ע"פ הסימפטומים, החשוד העיקרי הוא הלוח אם. מסכימים ? פתחתי את האשכול הזה, כי רציתי לקבל חוות דעת נוספת, אולי שונה משלי, לפני שאני רץ לקנות לוח אם חדש. אז מה אתם אומרים, זה בטוח הלוח ? תודה, ושבת שלום. - חשוב לציין: הכרטיס מסך מובנה.

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  13. היה לי הפסקת חשמל בבית והספק כח מת ... החלפתי ספק הנורה של המתח שעל הלוח דלקה ניסיתי להדליק לא נדלק , ניסיתי לקצר עם מברג בין הפינים בלד במקום הלד של המארז כלום לא נדלק. כאילו יש מתח על הלוח אם אבל הוא לא מגיב לא נדלק לא כלום החלפתי לוח אם וזה נדלק איך יש מתח על הלוח והוא לא מגיב כאילו מת ? א. מה הבעיה בלוח ? ב.אם אפשר לתקן את זה במחיר סמלי ? עד 70 ש"ח בערך .

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן. הבעיה התחילה כששמדי פעם, ביחוד בפעולה קצת מאומצת (למשל אני צופה בתמונה ברזולוציה גבוהה ועושה עליה זום הלוך ושוב במהירות) התצוגה השתבשה לחלוטין - התמלא שלג צבעוני או מסך לבן או שחור והמחשב קפא ואז לא היתה ברירה אלא לעשות ריסטרט. אני חושב שויסטה הציגה שהבעיה קשורה להתקני וידאו... ניסיתי להתקין שוב את הדרייבר של הכרטיס מסך אך התקלה המשיכה. ניסיתי להחליף חיבור לצג מאנלוגי לDVI ואז הבעיה נעלמה. היום ניסיתי להפעיל משחקים ואותה בעיה חוזרת.... מסך מתמלא שלג צבעוני כזה והתמונה תקועה. לדעתי קריסה של כרטיס מסך. מפרט: ‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB‎ ‏EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E‎ GIGABYTE ‏2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC‎ DDRII 80…

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  15. Started by tg_Atom,

שלום, המחשב שברשותי מתכבה לבד בזמן שהוא טוען את הWINDOWS או לפעמים גם לפני וגם אחרי העניין הוא שהוא לא עושה ריסטרט הוא פשוט מתכבה לגמרי כאילו יש איזה קצר או משהו כזה, החלפתי לו ספק לספק חדש וניתקתי לו את כל המחברים החשמליים חוץ מהלוח אם, אבל הוא עדיין מתכבה כמה שניות אחרי שהוא נדלק. בחיים שלי לא קרה לי שמחשב התכבה לגמרי לבד בדרך כלל אם יש בעיה בחומרה הוא עושה ריסטרט או שהלוח אם לא נדלק, מה יכולה להיות הבעיה? והאם הבעיה יכולה להיגרם עם על ידי תקלה בכפתור ההדלקה? תודה.

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  16. Started by gilka,

מופיע בצורה לא קבוע. לפעמים אחרי שעה,לפעמים אחרי עשרות שעות.(מערכת הפעלה=WINDOWS XP PRO SP3 ?) מה ניראת הבעיה למומחים? ראה קובץ מצורף,תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  17. במחשב אחד שלי ה-usb מקדימה לפעמים עובד טוב, ולפעמים לא עובד כמו שצריך (לפעמים המחשב משמיע צליל וחוץ מזה אין כלום, לפעמים עובד בממשק usb 1, לפעמים המחשב מזהה שהוכנסה חומרה ל-usb, אבל לא מזהה מה בדיוק "usb not recognized"). ותמיד החיבורי usb מאחורה עובדים מצויין! במחשב אחד(ישן יחסית) ה-usb אף פעם לא עובד כמו שצריך (מזהה שהוכנס משהו לusb ויותר מזה כלום). יכול להיות שהחיבור הקדמי נהרס? שאלתי בחנות מחשבים ואמרו שכנראה זה נהרס, ואפשר להחליף את היציאות הקדמיות, יכול להיות? במחשב שני ה-usb מקדימה עובד מתי שמתחשק לו.. יש אולי פתרון לחיבורי usb הקדמיים שאני לא מכיר? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Charybdis,

שלום, לפני יומים קניתי צורב DVD שעובד והכל תקין הוא מזוהה בביוס צורב, קורא וכו'. הבעיה היא שכשאני מכניס לו דיסק בוטאייבל לא מתקבלת ההודעה של הבוט מהדיסק. אני יודע שהדיסק הוא בוטאייבל והוא טוב מכיוון שהוא עבד בעבר עם הכונן השני. נתונים רלונטיים: לוח אם : ASUS P4SP-MX צורב: Aopen DSW20112PA-28 * לוח האם עבר עדכון ביוס לגירסא האחרונה (1005)

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  19. כאשר אני מחבר כל רכיב בעל חיבור USB לשקעי ה-USB שנימצאים מאחורי המחשב הם נישרפים ויוצאים מיכלל שימוש מה יכולה ליהיות הבעיה לכך?

20. Started by itayo,

שבת שלום לכולם, יש לי בעיה עם של תקיעות (בסינגלפלייר) וLAG ב(מולטיפלייר,לא קשור לאינטרנט) שנמשך לכמה שניות ואחר המשחק ממשיך כרגיל. התקיעה הזאת נמשכת לכמה שניות וזה קורה במשחקים כמו:Need For Speed undercover, Call of duty2,Call of duty4,Call of duty5,Counter Strike Source. התקיעה חוזרת על עצמה כל 5 דקות וחשוב לציין שזה קורה גם ב-SINGLE PLAYER וגם ב-MULTIPLAYER. הורדתי תוכנות כמו Everest ו Speed fan כדי לבדוק האם ההרכיבים של המחשב מתחממים והתוצאות היו בטמפרטורות נמונכות. אני חושב שזו בעיה בחומרה של במחשב שלי. בחומרה שלי: GA-P35-D54 לוח אם 500W ספק 2GB זיכרון 8600 GT E6750 2.6 MHZ

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  21. Started by morx,

היום קניתי E8400 על הלוח P5K3 ואני מפעיל את המחשב זה מגיע למסך הראשון (לפני שאפשר להיכנס לביוס) זה נתקע שמה אין אפשרויות אין כלום!! מה עושים D:

22. Started by dreamt,

בעקבות מסך שחור שמפסיק פעולת מחשב, מסך כחול שקרה בעבר, ומינדאמפ שנוצר, אני מבקש עזרה בניתוח הקובץ(השתדלתי לעבוד לפי ההוראות בסטיקי,מקווה שזה בסדר): Microsoft ® Windows Debugger Version 6.10.0003.233 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini010909-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: D:\6d5228fb2dd71211e1b5f459d0bd\symbols.exe Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for ntoskrnl.exe Windows XP…

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  23. מדובר במחשב לפני 4 שנים שאני מנסה לתקן. מאיפה כדאי להתחיל? חשבתי אולי זו בעיה בכרטיס מסך ואם כן מה כדאי לעשות?

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  24. הי, יש לי מחשב נייד מדגם Sony Vaio VGN-FZ21Z כל פעם שאני מנסה להעביר קבצים גדולים דרך הרשת האלחוטית (העברת קבצים דרך רשת Adhoc, דרך הראוטר, הורדת קבצים גדולים, או הרבה עדכוני ווינדוז) המחשב קופא. אין מסך כחול, אין הודעת שגיאה, פשוט קופא. זה קורה רק כשהקובץ או ההורדה הם קבצים גדולים - זה קורה אחרי בערך 20 דקות של העברה. אחרי הפעם הראשונה, זה קורה שוב ושוב באופן מיידי אם אני מנסה פעם נוספת. כרטיס הרשת כאן הוא Intel 4965AGN, הורדתי את הדרייבר המעודכן ביותר מהאתר של אינטל. מערכת הפעלה: ווינדוז ויסטה Home Premium מקווה שמישהו יכול לעזור, כי אני לא מצליח למצוא שום דבר באינטרנט בנושא הזה. תודה

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  25. המחשב פתאום מדליק את עצמו מחדש , זה לא קשור לקירור כי יש לי תוכנת מעקב Everest יש לי מספיק מקום על המחשב , יותר מ- 50 ג'יגה פנוי מתוך 250 ג'יגה . וזה לא בגלל משהו שאני עושה ספציפי . יש למישהו שמץ של מושג למה המחשב מפעיל את עצמו מחדש ?

• 4 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים