עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. במחשב אחד שלי ה-usb מקדימה לפעמים עובד טוב, ולפעמים לא עובד כמו שצריך (לפעמים המחשב משמיע צליל וחוץ מזה אין כלום, לפעמים עובד בממשק usb 1, לפעמים המחשב מזהה שהוכנסה חומרה ל-usb, אבל לא מזהה מה בדיוק "usb not recognized"). ותמיד החיבורי usb מאחורה עובדים מצויין! במחשב אחד(ישן יחסית) ה-usb אף פעם לא עובד כמו שצריך (מזהה שהוכנס משהו לusb ויותר מזה כלום). יכול להיות שהחיבור הקדמי נהרס? שאלתי בחנות מחשבים ואמרו שכנראה זה נהרס, ואפשר להחליף את היציאות הקדמיות, יכול להיות? במחשב שני ה-usb מקדימה עובד מתי שמתחשק לו.. יש אולי פתרון לחיבורי usb הקדמיים שאני לא מכיר? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. בזמן האחרון המחשב שלי נתקע וחייבים להוציא את התקע מהחשמל (ממש את הכבל השחור) כדי לסגור אותו, הדבר קורה לעיתים יותר קרובות כשמשחקים או מורידים משהו מהאינטרנט. לחצן ה-RESTART וגם לחיצה ארוכה על לחצן ה-POWER לא עובדים. אם מישהו יודע מה הבעיה וכיצד אפשר לפתור אותה, שיעזור בבקשה. תודה מראש: TMRider

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  3. Started by ZiX,

קניתי מחשב חדש Q9400 (הבאתי מארה''ב) HD4870 (גם הבאתי מארה''ב) לוח אם של GIGABYTE 250GB 2GB זכרון לא יודע של איזה חברה.. הם זמני אצלי עד שיקבלו את הזכרונות שביקשתי.. כל הזמן שאני על המחשב אחרי 10 - 15 דקות המסך רושם לי no signal ואחרי 2 דקות נוספות המחשב נכבה.. יש לי SPEEDFUN על המחשב.. הוא מראה את כל הטמפרטורות מצויין.. ממש אבל.. הכי הכי גבוה זה 42 של ה TEMP1.. מה לעשות? ואיפה אני בודק טמפרטורה של הכרטיס מסך?

• 24 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by itayo,

שבת שלום לכולם, יש לי בעיה עם של תקיעות (בסינגלפלייר) וLAG ב(מולטיפלייר,לא קשור לאינטרנט) שנמשך לכמה שניות ואחר המשחק ממשיך כרגיל. התקיעה הזאת נמשכת לכמה שניות וזה קורה במשחקים כמו:Need For Speed undercover, Call of duty2,Call of duty4,Call of duty5,Counter Strike Source. התקיעה חוזרת על עצמה כל 5 דקות וחשוב לציין שזה קורה גם ב-SINGLE PLAYER וגם ב-MULTIPLAYER. הורדתי תוכנות כמו Everest ו Speed fan כדי לבדוק האם ההרכיבים של המחשב מתחממים והתוצאות היו בטמפרטורות נמונכות. אני חושב שזו בעיה בחומרה של במחשב שלי. בחומרה שלי: GA-P35-D54 לוח אם 500W ספק 2GB זיכרון 8600 GT E6750 2.6 MHZ

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  5. היה לי הפסקת חשמל בבית והספק כח מת ... החלפתי ספק הנורה של המתח שעל הלוח דלקה ניסיתי להדליק לא נדלק , ניסיתי לקצר עם מברג בין הפינים בלד במקום הלד של המארז כלום לא נדלק. כאילו יש מתח על הלוח אם אבל הוא לא מגיב לא נדלק לא כלום החלפתי לוח אם וזה נדלק איך יש מתח על הלוח והוא לא מגיב כאילו מת ? א. מה הבעיה בלוח ? ב.אם אפשר לתקן את זה במחיר סמלי ? עד 70 ש"ח בערך .

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by FoboS,

אני משתמש בכ. מסך sapphire hd 4850 512mb עכשיו הבנתי שזה כרטיס מצויין אבל בכל פעם שאני מתחיל לשחק באיזשהו משחק (farcry 2 fallout 3 left 4 dead) המחשב לא משתף פעולה וזורק אותי מהמשחק ומופיע ההודעה של vpu recovery יש פעמים שאפשר להמשיך לשחק ויש פעמים שלא... מה אפשר לעשות ??? שיחקתי עם ההגדרות של המאווררים הסרתי והתקתי דרייברים אין בעיית חום ... מה עלייי לעשות ? והאם יש אפשרות להחליף את הכאטיס בגלל בעיה זו ?

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  7. Started by Charybdis,

שלום, לפני יומים קניתי צורב DVD שעובד והכל תקין הוא מזוהה בביוס צורב, קורא וכו'. הבעיה היא שכשאני מכניס לו דיסק בוטאייבל לא מתקבלת ההודעה של הבוט מהדיסק. אני יודע שהדיסק הוא בוטאייבל והוא טוב מכיוון שהוא עבד בעבר עם הכונן השני. נתונים רלונטיים: לוח אם : ASUS P4SP-MX צורב: Aopen DSW20112PA-28 * לוח האם עבר עדכון ביוס לגירסא האחרונה (1005)

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  8. Started by I7210I,

שלום יש לי בעיה שלפעמים המחשב שלי עושה ריסטים. וזהקורה אחרי שהUSB במחשב מפסיק לעבוד כתבתי את זה פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=371832.0;topicseen זה תמונה http://img261.imageshack.us/my.php?image=26050139fq5.jpg ופה http://hwzone.co.il/community/index.php?action=printpage;topic=383283.0 זה שני דברים שונים!!!!! מה אפשר לעשות?אני חושב שאולי אין לי מספיק כח במחשב להפעיל את היציאות USB שעובדות ביחד האם זה יתכן?איך אפשר לבדוק את זה? כרגע מה שמחובר לUSB זה רק מדפסת שלא עובדת ועכבר ומקלדת(המקלט שלהם)שמחובר ליציאה עם חשמל.וכן מסך המחשב מה עושים? תודה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  9. טוב הבעיה המחורבנת הזו שלפי המחקר הקטן שעשיתי באינטרנט חזרה, היא הייתה קיימת בדרייברים ישנים יותר ועכשיו גם בדרייבר 8.12. להלן תמונה: http://zix.co.il/viewer.php?id=802528103.jpg אם מישהו כאן יודע איך לטפל בבעיה בבקשה עזרה, אני מתקין בפעם השלישית את הדרייבר מחדש[8.12] אם הוא לא יפעל אני יתקין ישן יותר.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by gilka,

מופיע בצורה לא קבוע. לפעמים אחרי שעה,לפעמים אחרי עשרות שעות.(מערכת הפעלה=WINDOWS XP PRO SP3 ?) מה ניראת הבעיה למומחים? ראה קובץ מצורף,תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by asi90,

שלום! לא מזמן התקנתי במחשב דרייבר בגירסת בטא ל geforce 8600gt בvista ומאז הצבעים על המסך בשולחן העבודה ובמשחקים וכו' לקויים. ניסתי לעשות הכל- הסרתי דרייברים עם תוכנות, התקנתי windows חדש, ניסתי גירסאות אחרות של הדרייבר וכלום לא עוזר, הצבע מת. מי שמבין ומכיר את הבעיה אני מאוד אודה לו אם יעזור לי. מקווה לפיתרון. דרך אגב, אחלה אתר זה!

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by thedoc2,

יש לי בעיה בצריבת D.V.D היה לי צורב של LG שבהתחלה צרב לי מצוין דיסקים אבל אחר כך הוא פתאום הפסיק לצרוב התוכנת צריבה שהשתמשתי בה היתה נרו ודיסקים teac dvd-r x18. בגלל שזה לא עבד התקנתי את הנרו 8 וזה עדיין לא עבד מן הסתם חשבתי שהבעיה היא בצורב אז החלפתי את הצורב ועכשיו יש לי את צורב LG HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40. זה עדיין לא עובד בכל פעם שאני מתחיל צריבה של דיסק DVD הוא מתחיל ואז הוא נתקע על אחוז 1% ככה איזה 10 דקות ואז יש ארור וכתוב session fixation error. ניסיתי לעשות סימולייט שזה אמור להיות בדיקה וגם זה לא עובד זה גם נותן הודעת ארור. אני אובד עצות אם תוכלו לעזור לי אני ממש אשמח, תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. כאשר אני מחבר כל רכיב בעל חיבור USB לשקעי ה-USB שנימצאים מאחורי המחשב הם נישרפים ויוצאים מיכלל שימוש מה יכולה ליהיות הבעיה לכך?

14. המחשב פתאום מדליק את עצמו מחדש , זה לא קשור לקירור כי יש לי תוכנת מעקב Everest יש לי מספיק מקום על המחשב , יותר מ- 50 ג'יגה פנוי מתוך 250 ג'יגה . וזה לא בגלל משהו שאני עושה ספציפי . יש למישהו שמץ של מושג למה המחשב מפעיל את עצמו מחדש ?

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  15. אהלן. הבעיה התחילה כששמדי פעם, ביחוד בפעולה קצת מאומצת (למשל אני צופה בתמונה ברזולוציה גבוהה ועושה עליה זום הלוך ושוב במהירות) התצוגה השתבשה לחלוטין - התמלא שלג צבעוני או מסך לבן או שחור והמחשב קפא ואז לא היתה ברירה אלא לעשות ריסטרט. אני חושב שויסטה הציגה שהבעיה קשורה להתקני וידאו... ניסיתי להתקין שוב את הדרייבר של הכרטיס מסך אך התקלה המשיכה. ניסיתי להחליף חיבור לצג מאנלוגי לDVI ואז הבעיה נעלמה. היום ניסיתי להפעיל משחקים ואותה בעיה חוזרת.... מסך מתמלא שלג צבעוני כזה והתמונה תקועה. לדעתי קריסה של כרטיס מסך. מפרט: ‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB‎ ‏EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E‎ GIGABYTE ‏2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC‎ DDRII 80…

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  16. Started by Diss,

This and all my possible future forum posts will be made in English, because I type it faster than Hebrew. If it hurts your eyes, press your 'Backspace' key. ---------------------------------------------- To make it clear - assume I know nothing about the subject, that's close to the truth. Today I tried to OC my computer, following guides here. Since my BIOS is not the same version as the one explained about in the guide itself, when I wanted to set some new stuff, I found out the options did not exist/were already set. Then I saw the "Load optimized defaults" option, so I gave it a go. Didn't notice any real change in the settings, hit save & exit and was waiti…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by LI,

שלום, כבר כמה זמן שיש לי מידי פעם בעיית ריסטרט/BSOD. פעלתי ע"פ המדריך בסטיקי ובקובץ ה-dump האחרון מופיע הבעיה היא בגלל memory_corruption. ניסיתי להוריד את התוכנה Memtest 86 (ל-CD, אין לי פלופי), אבל כשאני מחלצת את הקובץ או שאני מקבלת שוב קובץ זיפ או שאני מקבלת תיקיה ריקה. חיפשתי את הקובץ באינטרנט והורדתי אותו שוב (ושוב) עם אותה התוצאה. מישהו יודע למה או יכול להפנות אותי להורדה של קובץ ה-ISO לא כזיפ? או לחליפין לשלוח לי למייל donotmailmeat ב-GMAIL? דרך אגב, באחד הריסטרטים (כזה של נוצר לו קובץ dump) ראיתי שבמסך הכחול רשום win32k.sys ואני מבינה מהמדריך שזה דווקא קשור לבעיות דרייברים ולא זכרון. יכול להיות שיש יותר מבעיה אחת? או שאולי מדובר בדרייברים של הזכרון (אבל למה לא הי…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by WillieT,

האם ישנה סיבה מתקבלת על הדעת (חוץ מזה שהכונן מקולקל), שהכונן מחובר, עובד (נפתח נסגר), מזוהה במערכת ההפעלה, אבל לא קורא דיסקים? להדגיש כי מדובר בכונן חדש של LG. האם ייתכן שזה קשור לענייני מאסטר/סלייב? פשוט הוצאתי כונן ישן שלא עבד וחיברתי אותו.. בעבר היו לי שני כוננים, DVD רגיל וצורב. הוצאתי את הDVD הרגיל וחיברתי את הכבלים שלו לצורב החדש. אודה לסיועכם בנושא. תודה!

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  19. היום חיברתי כונן cd נוסף למחשב.. כשאני הדלקתי את המחשב היה קצת בעיות אבל סידרתי הכל הכונן דיסקים נפתח וכשאני מכניס לו דיסק אין שום סימן חיים מהכונן.. זאת אומרת שכאילו לא הכנסתי כלום.. ואין אפילו כונן נוסף במחשב שלי נכנסתי לביוס והכל על אוטומט.. עשיתי את הכונן עד השני ולא על הראשי..מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  20. Started by morx,

היום קניתי E8400 על הלוח P5K3 ואני מפעיל את המחשב זה מגיע למסך הראשון (לפני שאפשר להיכנס לביוס) זה נתקע שמה אין אפשרויות אין כלום!! מה עושים D:

21. מדובר במחשב לפני 4 שנים שאני מנסה לתקן. מאיפה כדאי להתחיל? חשבתי אולי זו בעיה בכרטיס מסך ואם כן מה כדאי לעשות?

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  22. Started by dudu2683,

שלום הביאו לי מחשב עם לוח אם של ABIT מדגם kv8 pro ולו מחובר כונן קשיח SATA הבעיה התחילה כאשר יום אחד הדליקו אותו הוא היה מגיע למסך של טעינה של XP ואז עושה ריסט למחשב...הנחתי שאחד מקבצי ההפעלה של XP הלך ולכן אמרתי שאני ייתקין מחדש XP. לאחר שההתקנה התחילה לרוץ בשלב שהוא אמור לזהות את הכונן הוא לא הצליח .מישהו אמר לי שזה בגלל שלוח אם לא יודע לזהות SATA ויש להתקין דרייברים בעזרת דיסקט.עשיתי את זה (כל זה שלוחצים על F6 בהתחלה) והוא מתקין את הדרייברים שצריך אך משום מה עדיין הוא לא מזהה את הכונן...מה יכול להיות הסיבה (יש לציין שהכונן מחולק לשני מחיצות ואם אני מחבר אותו למחשב אחר המחשב כן מזהה אותו) מה יכולה להיות הסיבה לתופעה? בעיקרון יש סיכוי שלא התקנתי את הדרייברים הנכונים ?(ל…

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  23. היי חברס, בזמן האחרון חזרתי להשתמש בכונן DVD RW שלי בתדירות גבוהה ושמתי לב שהוא פועל באיטיות בלתי נסבלת למשל שמתי DVD לצריבה במהירות של X16 והצריבה לקחה שעה ו10 דקות. או שהתקנתי משחק במשקל 7GB וההתקנה הייתה באורך של פי 3-4 יותר מהאורך שהייתי רגיל אליו למישהו יש מושג למה לעזאזל אחרי חצי שנה בלבד DVD RW עובד ככה? עוד לא נתקלתי בדבר כזה בחיים. :s05: המודל הוא: gsa-h55n של LG. תודה רבה ליהודים הצדיקים שיעזרו לי.

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  24. Started by zivd,

יש לי בעיה רצינית והאמת די מוזרה. המחשב שלי עובד בסדר גמור עד שאני מכניס דיסק לכונן DVD שלו. ברגע שהוא מתחיל ליקרוא את הדיסק המחשב ליפעמים מאתחל את עצמו ולפעמים נכבה מעצמו. יש לציין שאם אני פותח את הכונן וסוגר ללא דיסק אין בעיה. הבעיה עצמה היא רק כאשר אני מכניס דיסק לכונן. אשמח לתגובה מהירה תודה!

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  25. Started by buuhaa,

שלום. קניתי 2 גיגה זיכרון בסטיק אחד וחיברתי ללוח במקום ה 1 ג'יגה שהיה לי. להפתעתי - המחשב ממשיך לזהות רק 1 גיגה. חיפשתי בביוס אם ישנה אפשרות לשנות אבל לא מצאתי. נכון לעכשיו אני רואה ב"מאפייני מערכת" רק גיגה אחד. תוכלו לייעץ לי מה לעשות? תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים