עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום רב, המערכת הנוכחית שלי (ראה מפרט מחשב משמאל) מתנהגת בצורה מחשידה - יש בעיות בעליית המחשב הרבה לפני שלב מערכת ההפעלה. למשל אני מדליק את המחשב - המאוורר של המאיץ הגרפי על מקסימום ואין תצוגה על המסך. בדקתי מגעים, ניתקתי כוננים קשיחים וכו הבעיה המשיכה עד ששלפתי 2 מתוך 4 מודולים של זיכרון הפנימי שלי זה הזכרון שלי: CORSAIR 8GB TWIN2X4096-6400C5 (2GBX4) 800MHZ CL5 המחשב עלה. יש לי סיבה לחשוד שאולי הבעיה היא בזכרון. אם כן אשמח להמלצה על תוכנה טובה (לאו דוקא חינמית) שתתן לי תשובה ברורה. אולי אפילו אנצל את ענין האחריות. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  2. Started by Lirux,

צירפתי פה קובץ עם הרשימה של הBSOD שקרו... המחשב פשוט סתם קורס... אין אוברקלוק או משהו, התקנה חדשה. למה הוא קורס בלי סוף? ועוד משהו, כשאני מתקין flash הפיירפוקס מתחיל לקרוס וגורם לכל המחשב לקרוס איתו. (כרגע אני בלי פלאש) פירוט: ================================================== Dump File : 082709-21750-01.dmp Crash Time : 27/08/2009 19:19:09 Bug Check String : KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Bug Check Code : 0x1000008e Parameter 1 : 0xc0000005 Parameter 2 : 0x9242d7a2 Parameter 3 : 0x94a2f9c0 Parameter 4 : 0x00000000 Caused By Driver : cdd.dll Caused By Address : cdd.dll+d7a2 File Description : Canonical Display Driver Product Name : Microsoft® Wi…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by eliko50,

שלום לכול העוזרים. יש לי בעיה במחשב שאני מדליק אותו הוא מראה לי שצריך לילחוץ על F1 כדי להיכנס למחשב. הינה תמונה של הבעיה מסומן באדום..http://up150.siz.co.il/up3/1jyftybttlzo.jpg

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  4. יש לי דיסק SATA של 160GB מחולק ל-40GB על C ו-120GB על D שמותקן עליו Windows XP Pro. הבוקר חיברתי דיסק IDE (בגודל 40GB) למחשב בכוונה שיתפקד כדיסק משני. כשהמחשב עלה הוא לא התנהג טוב (לא רצה לפתוח Windows Explorer וכיוב'). כיביתי את המחשב ונזכרתי שצריך לג'מפר את ה-דיסק IDE שיהיה Slave אז עשיתי זאת והדלקתי מחדש. עכשיו המחשב התנהג יותר טוב, אבל לזוועתי גיליתי שדיסק D בגודל 120GB הפך לשתי מחיצות עצובות, אחת בגודל 8GB שאני לא יכול לגשת אליה, והשנייה בגודל 111GB, שרשומה בכלל בתור Unallocated Space. לאחר שאווררתי קצת את השחור שנהייה לי בעיניים טסתי לקנות דיסק חיצוני בגודל 500GB. כרגע אני מגבה את כל ה-120GB בשתי החתיכות אל הכונן החיצוני בצורה של Raw Copy בעזרת Active Partition Reco…

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  5. Started by ZaKeN17,

ערב טוב לכולם, יש לי בעיה במחשב שכל 2 דקות הוא קורס עם הודעת שגיאה / כשל במסך כחול . ב90 אחוז מהמקרים מופיע הקובץ nv4_mini.sys במסך הכחול. חיפשתי בגוגל - אחד שהיתה לו את אותה הבעיה רק בתדירות נמוכה יותר סידר אותה באמצעות טיפול בטמפ', אצלי אין בעיה בטמפ'.. אבקש את עזרתכם, מאור

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by seladlev,

היי, כאשר אני מדליק את המחשב אין תמונה במסך ונשמע כי הוא נדלק אי אפשר לכבות אותו גם לא עם כיבוי כוח(לחיצה על מתג ההפעלה למשך מספר שניות) הספק בעל 24 פינים ומכיוון שברשותי ספק 20 פינים יסיתי להחליף אותו בחשד שהוא הבעייתי וזה לא פתר את הבעיה ניעסיתי לנתק את כל החיבורים מאחורה פרט לכבל מתח ובכל למסך אשמח לעזרתכם

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  7. Started by esaly,

היי אנשים! אשמח אם תוכלו לעזור לי, המערכת שלי מרסטת בהפעלה של ווינדוס 7. צירפתי ניתוח של הMINIDUMP שהיא יצרה...ניסיתי לערוך חיפוש ולא ממש מצאתי מה יכולה להיות הבעיה... אודה לעוזרים מראש... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by Lapland,

באתי להדליק תמחשב ולא קרא כלום אז חשבתי נישרף הספק כי גם לא היה לי אור מהעכבר קניתי ספק ומארז חדשים חיברתי הכל ניסיתי להדליק ועדיין לא נידלק לי אבל כן היה אור מהעכבר מה זה יכול להיות ? ד"א לא חיברתי את הPOWER LED ללוח אם אבל זה לא כזה משנה כי זה רק אור קטן כזה מהאמארז לא חיברתי כי לא היה לי מקום קיצר אז מה לעשות למה המחשב לא נידלק ???

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  9. יש לי 8800GT ואני מנסה להתקין את הדרייבר שNVIDIA מציעה: 190.62_desktop_win7_winvista_32bit_international_whql אחרי ההתקנה לפי האתר של NVIDIA אני נשאר עם אותה גרסא ישנה ושום דבר לא מתעדכן. מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה

10. Started by redead,

אתמול התקנתי את כל המערכת החדשה שלי , זה פעם ראשונה שאני מרכיב מחשב חדש מאפס וזה נראה שעשיתי את זה בסדר אני רק רוצה לקבל אישור שלפחות הטמפ והמתחים בסדר... תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  11. Started by Squall,

ברשותי: כרטיס מסך Radeon HD 4870 מסך Asus VK222U, גודל 22 אינץ'. Windows Vista 64 Bit עד היום התרגלתי ללהשתמש ברזולוציה 1440X900 ועל 75 REFRESH RATE, והיום מאז שהתקנתי את הדרייבר העדכני ביותר של ATI (גרסה 9.9) אני תקוע על 60 הרץ ולא יכול לשנות את זה, זו האפשרות היחידה שניתנת לבחירה ברזולוציה הזאת, רק אם אני מוריד את הרזולוציה ל-1280X1024 אז אני יכול לשים 75 הרץ.. אבל זה לא מה שאני רוצה, אני רוצה את זה על 1440X900. ניסיתי כבר הכל, למחוק הכל, כולל לעשות UNINSTALL דרך התוכנה של ATI + למחוק דרך ה-UNINSTALL שנמצא ב-DESPLAY SETTINGS בווינדווס.. שום דבר לא עוזר. ניסיתי גם להתקין גרסאות ישנות יותר של הדרייבר, ניסיתי אפילו להתקין מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס מסך, ועדיין זה תקוע …

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  12. מצורפות תמונות החלק והלוח אם אשמח לדעת מהו החלק ולהיכן צריך לחבר אותו אם בכלל? תודה מראש, אביעד [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  13. היי לכולם, אני אשמח לשמוע כל סוג של עצה כי אני כבר לגמרי, בשנה האחרונה רכשתי בערך חמישה דיסקים קשיחים, מחנויות וחברות שונות (סיגייט, סמסונג, HW) כל הדיסקים עבדו בצורה מצויינת בערך חודשיים ואז התחילו להפגין התנהגויות של דיסק הרוס (לא מצליח לקרוא נתונים, המערכת מואטת מאוד שאני ניגש לכונן וכדומה) עד שהדיסק כבר לא מזוהה על ידי המערכת.. אני לא יודע אם זה מזל רע או בעייה במחשב שלי, אם שמעתם או נתקלתם בבעיה אני אשמח לשמוע רעיונות. תודה

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  14. Started by linkinuser,

שלום לכולם שנה טובה וחג שמח, יש לי איזשהי בעייה עם הנייד ואנלא מצליח לפתור אותה לא משנה כמה ניסתי... יש לי מחשב מדגם msi pr601 שנקנה לפני 4 חודשים , המחשב עובד על מערכת ההפעלה windows vista home basic. עד לפני כמה ימים המחשב עבד נהדר והכל היה פצצות עד שפתאום לפני איזה שבוע התחילה לי בעייה בכל פעם שאני מנסה לעלות את המחשב הוא מציג לי הודעת שגיאה winload.exe קובץ לא נמצא וכאלה. בהתחלה כשזה התחיל הייתי עושה ריסט למחשב ואז הווינדוס היה עולה והכל היה בסדר , אבל היום כבר התחילה בעייה אחרת... אני מנסה לעבוד עם Windows Vista Recovery Disc ובכל פעם כשזה מסיים את כל ההכנות להתקנה עולה לי מסך כחול שאומר לי שהווינדוס נסגר בשביל למנוע נזק למחשב , נא לבדוק ווירוסים ואם לא אז לבדו…

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  15. Started by Tomerb1,

יש לי בעיה במחשב קצת ישן. הכונן מוגדר שיעלה ראשון, אני מכניס את הדיסק של הווינדוס והוא כאילו לא מזהה את הבוט. הדיסק תקין נבדק ב2 מחשבים אחרים [דיסק מקורי]. חבר שלי קנה כונן חדש מהניילונים התקין וגם לא עוזר. הארדיסק תקין הוא טוען את המערכת הישנה [רק שהיא לא עולה כמו שצריך]. מישהו יכול לכוון אותי לבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by lgmtk,

שלום, אז המחשב שלי כמעט בן שנה, מפרט בצד ולא נגעתי בכלום מאז שקיבלתי אותו, חוץ מנקיון כמובן פה ושם. מדי פעם יש וידאוים נתקעים לי בקטעים אקראיים, כשהם נתקעים הם פשוט מגמגמים ממש מהר כמו דיסק תקוע. זה קרה לי לאחרונה פעם אחת בCOD 4, גם בקטע אקראי. זה קרה גם בFALLOUT 3, אבל הבעיה הזו שונה כי התקנתי קובץ טקסטורות גבוה, והסרתי, ועכשיו הבעיה הזו לא קיימת יותר (היא הייתה רק כשעברתי משלב לשלב). המקרים היחידים שזה לא קרה לי באופן אקראי זה כשהתקנתי מחדש FALLOUT 3 וראיתי וידאו (רגיל, לא HD) בו זמנית, הוידאו נתקע. כמובן שבכל הקטעים האלה המשחק/וידאו פשוט נתקעים, ודרוש RESTART (ניסיתי לחכות עד 5 דקות). מאז אני כבר לא רואה סרטים עם FF ברקע, מחשש שאולי משאבים זו הבעיה. הפעם האחרונה הייתה …

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by tishma,

שלום רב, AMD אתלון 64 על לוח ספיר עם כ.מסך X550 לפני כשבועיים, בזמן עבודה שוטפת פתאום התמונה במסך קפאה ואין תגובת מקלדת ועכבר ורק איתחול עזר בנושא, לפעמים ליומיים ולפעמים לשתי דקות. אחרי מספר ימים החל באיתחול ציפצוף ארוך לסירוגין, טוווווווו...טוווווווו...טוווווווווו, התחלתי להסיר חומרה, לאחר כ. מסך המשיך הציפצוף, הוצאתי את כל הזיכרונות ועדיין המשיך הציפצוף. ניקיתי את הלוח בספריי אבק והציפצוף פסק, הוספתי זיכרון אחד והדלקתי והפעם לא רק שלא היתה תצוגה (עם ATI על הלוח) אלא שלא ניתן לכבות את המחשב כרגיל אלא רק ע"י כיבוי/ניתוק הספק עצמו. אני כבר מקבל את הגזירה שכנראה הלך הלוח ולצערי עברה האחריות וגם מה בנושא של לקחת את הדיסק ולנסות להעבירו למחשב אינטל, האם אגרום לחומר בדיסק נזק…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי בעייה כבר כמה חודשים במחשב וכל פעם פירמטתי וזה חזר לפעמים אחרי כמה ימים ולפעמים ישר! השגיאה היא: http://www.zix.co.il/images/z-1222437794.JPG] מי שיעזור לי יעשה מצווה ענקית!!

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  19. Started by eliranzango,

היי, חלונות החליטה שאני צריך לפרמט את הדיסק און קי שלי כדי שאוכל לגשת אליו שוב, למרות שיש לי בו מידע חשוב (קבצי JAVA) שאני ממש צריך אותם. מה אפשר לעשות כדי להציל את הקבצים האלה ממנו? איזו תוכנת שחזור יודעת להציל קבצי JAVA? אגב, גם כשניסיתי לפרמט התהליך נכשל. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by R_G,

שלום לכולם יש ברשותי מחשב יחסית ישן, פנטיום 4 2.0 אם אני זוכר נכון.. עבד מצויין עד לא מזמן.. לאחרונה הוא התחיל לעשות ריסטרטים לעצמו - אני מדליק אותו, מגיע עד השלב של הטעינה של הווינדוס - וריסטרט.. ככה שוב ושוב ושוב.. מצד שני אני רוצה לציין שתי נק' "חריגות" 1. בתחילת השבוע הוא עלה ועבד 6 שעות רצוף בלי שום בעיה.. לעיתים רחוקות הוא כן עולה ועובד ולפעמים רק אז עושה ריסטרט.. כרגע הוא במצב שבשלב הטעינה של הווינדוס עושה ריסטרט שוב ושוב. 2. היום אחרי שהוא עשה ריסטרט לעצמו, הוא נתן לי לבחור באופציה של SAFE MODE - והוא נתן לי חצי דקה לבחור.. בחצי דקה הזאת בכוונה לא בחרתי בכלום, רציתי לראות אם הוא יכבה את עצמו.. וכלום - עבד כל ה-30 שניות בלי בעיה, בחרתי במצב בטוח ואז הוא נתקע.. מוזר…

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  21. Started by Enn0L,

שלום, אני לא יודע אם זה קשור לחומרה, אבל לדעתי כן. היום במהלך כניסה שגרתית לסימולטור מסוים בזמן שהיה מחובר DOK למחשב, לפתע הוא מבצע ריסטרט. בזמן הריסטרט מופיעים כל מיני אפסים ואחדים בכל מסכי הטעינה של המחשב, באותו הזמן גם ה-DOK מנותק מהמחשב. הווינדוס כבר לא עולה כרגיל, הוא מוכן לעלות רק במצב של SAFE MODE. כל פעם שמנסים לעלות אותו רגיל הוא מבצע ריסטרט כעבור כמה דקות ומראה מסך כחול עם כל מיני דברים מוזרים. ושוב - מעלה את כל המסכי טעינה עם הפרטים של המחשב ושל הלוח אם עם מלא אפסים ואחדים בכל מקום. גם כשנכנסתי לBIOS הוא היה מלא באפסים בכל מיני מקומות באופן אקראי. אף מסך לא מראה את עצמו כמו מקודם. מעניין אותי ממש אם זו בעיה של תוכנה בלבד או שמשהו נפגע גם בחומרה. בחיים לא נתקלת…

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  22. Started by Saikodan,

יש לי ספק של FSP, דגם Everest 500W כרטיס מסך GTX 260 OC של ג'יגהבייט הארדיסק חצי טרה של סמסונג ו4 מאווררים שונים על המחשב(לא כולל הכרטיס מסך) המחשב קופא לי מדי פעם ופעם אחת אפילו הכרטיס מסך הפסיק לעבוד כראוי החליפו לי זכרונות אבל לי יש תחושה שהספק שלי לא מספיק מישהו יכול לעזור לי? אני אובד עצות.

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  23. Started by J0HNiE,

כשגרתי בארה"ב קניתי case + ספק כוח בארה"ב עכשיו החשמל שם הוא שונה מבארץ ולפני כמה ימים שאמא שלי הביאה את המחשב לארץ ניסיתי לחבר אותו לחשמל ואז הוא עשה לי קצר בבית ורק לאחר הקצר שמתי לב שהספק היה מכוון ל115V במקום ל230V. ואז שיניתי את ההספק חשמל בספק וזה המשיך לעשות קצר. בכל מקרה קניתי היום ספק כוח חדש 500V. אחרי שחיברתי ראיתי שהכל עובד, הוא מספק כוח ללוח אם, כל המאוורים פועלים הכל עעובד יופי אבל המסך לא נדלק. בדקתי את זה עם שני מסכים וזה לא עבד לי. לאחר מכן שיחקתי קצת עם הכרטיס מסך, ניקיתי קצת אבק ואת החיבורים שלו וזה עבד לי לכמה דקות/ ואז חיברתי אותו למסך אחר וזה עדין עבד בלי בעיות. ואז פתאום המחשב נתקע. לא הגיב לכלום אז עשיתי ריסט ומאז הוא לא חוזר. ניסיתי שוב פעם לשחק ש…

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  24. Started by SHIMON106,

שלום לכולם יש לי בעיה במחשב של מסך כחול וזה מופיע לי באופן קבוע כול יום 3 4 פעמים ביום עים מישהו יכול לעזור לי בפתרון לבעיה הזאת אני ישמח ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 24 BCP1: 001904AA BCP2: 919D0A80 BCP3: 919D077C BCP4: 818851FD תודה רבה לכול העוזרים...

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  25. אז ככה. קיבלתי אתמול מחשב חדש עם מפרט של GIGABYTE P55 UD-2 והארד דיסק של SEAGATE 1 TB SATA. הטכנאי שהרכיב את המחשב התקין עליו WIN 7. כשהגעתי הביתה עשיתי פורמט למחשב והתקנתי עליו XP מקורי. הוא עושה את השלב התקנה של הפורמט (כאשר הוא שואל אותי באמצע התקנה אם לפרמט או לעזוב את זה ככה) ואז אני בוחר בפורמט NTFS. ואז הוא עושה פורמט ולאחר מכן מעתיק קבצי WINDOWS. אח"כ הוא עושה ריסטרט (לאחר 15 שניות). ואז במקום להיכנס למסך הכחול של ההתקנה הוא נותן לי את ההודעה הבאה: A disk read error has occurred; press Ctrl-Alt-Del to restart שיחקתי עם ה-BOOT והגעתי למצב שהארד דיסק הוא בבוט ראשון, לאחר מכן הCDROM ואז משהו אחר, לא זוכר. וגם ניסיתי להחליף ביניהם וזה גם לא עובד - עדיין אותה ההודעה. ג…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.