תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
יש אור בספק ולוח אם וכו.... הבעיה שאין תצוגה אין ציפצופים מת... יכול להיות שזה המתח של הזיכרונות? איך אני מצליח להגיכ לביוס לפחות?
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות בעיות: כשאני מדליק אותו יש מספר ציפצופים רצופים ולאחר מכן המסך אינו מתחיל לעבוד וכתוב NO SIGNAL INPUT. אך לאחר שאני לוחץ על כפתור הריסט המחשב אינו משמיע את הציפצופים והמסך עובד כרגיל אבל אם אני משנה בוינדוס את הרזולוציה שלו לרזולוציה אחרת מ640X480 שוב המסך כבה ומפסיק לעבוד מה יכולה להיות הבעיה שגורמת לכך?
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קיבלתי כמה שגיאות של מסך כחול, ומקריאה קצת על השגיאה ראיתי שהאפשרות הנפוצה ביותר לקבלת השגיאה שקיבלתי היא מעבד שמתחמם יותר מידי. לכן רציתי לדעת מה הטמפרטורה הנורמלית בעבודה של E6400. אני משתתף בפרויקט של World Community Grid, כך שהמעבד כל הזמן במאמץ. (מי שלא יודע על מה אני מדבר - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=407879.0) המעבד נמצא רוב הזמן בסביבות ה-50 מעלות. זה נורמלי? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב. כל פעם שאני נכנס לאיזהשהוא משחק, אני מצליח לשחק רבע שעה - עשרים דקות , ואז המשחק / המחשב קורס.. בכל ההודעות שגיאה שהופיעו לי זיהיתי את זה: nv4_disp.dll אני משער שהבעיה היא בקובץ.. עכשיו אני ניסיתי כמה פעמים להחליף את הDLL שיש לי עם אחד של מחשב טוב, ועדיין יש בעיות. גם ניסיתי להתקין את הווינדווס מחדש לפחות 2-3 פעמים, ועדיין.. מישהו יודע מה קורה פה?? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מתעסק בעבודת אודיו יש לי כרטיס קול כזה: Motu Ultralite (עולה יותר מ 1000$) אני לא מאמין ששמעתם כאן על כזה כרטיס, כי זה לא משהו סטנדרטי שקונים בחנויות מחשבים זה כרטיס שמתחבר ב Firewire קניתי אותו לפני שנה והוא כל הזמן עושה לי בעיות: (זה וידאו שמצאתי ביו-טיוב עם אותה הבעיה בדיוק כמו אצלי) הכרטיס פשוט מתחיל להוציא קליקים דיגיטליים כאלה (אפילו כששום קובץ אודיו לא מתנגן) למשך של 30 שניות בערך... זה בא בהתקפים כאלה..... זה יכול להימשך אפילו כמה דקות.... ברגע שמתנקים את הכרטיס מהמחשב - זה מפסיק מה לא ניסיתי?! ניסיתי את כל סוגי הדרייברים, וכל ה Firmware האפשריים ניסיתי כמה כבלי פייר-וויר ניסיתי כמה התקנים של FireWire (ביניהם גם ההתקן המומלץ ע"י החברה, התקן של…
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שהכל בו היה תקין. הבעיה שמההדלקה (עוד לפני ה - Windows) הכל (התצוגה על המסך) קופץ ורועד כך שאי אפשר לעשות דבר עם המחשב. עם מסך אחר (תקין) זה אותו הדבר. כמובם שאי אפשר לעבוד עם המחשב הזה. התופעה הזו קרתה בעבר ונעלמה כמו שבאה. יש למישהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שלום, לפני חודש קניתי מחשב חדש, לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB HD 4870 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E ughPower W0103 600W PFC (24pin המחשב עבד יפה עד היום, הדלקתי אותו הוא עבד סבבה, עד שהופיע לי פתאום איזה מסך כחול משהו שווינדוס נתקל באיזושהי תקלה ולעשות ריסטרט, עשיתי ומאז המחשב לא עולה בכלל. אני מדליק אותו והוא פשוט מצפצף לי (לא עולה הביוס לא כלום. . .) הסתכלתי על הלוח אם ויש שמה 4 נוריות שדולקות (PHASE 1,2,3,4)כאשר נורית מספר 4 היא אדומה (אני מניח שזה לא משהו חיובי נורית אדומה). אני חיייייב עזרה המחשב חדש דנדש מהחנות מלפני פחות מחודש אפילו. . . מישהו יודע מה זה אומר???
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי פתחתי את המחשב על מנת לנקות אותו לאחר שחיברתי הכל חזרה, הוא נידלק, מתחיל רגיל ואז אחרי 15 שניות בערך פתאום נכבה פתאום. מה לעשות ?????
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום , לחבר שלי יש בעיה במחשב הוא מקבל מסך כחול (קיבל 4 פעמים) שרשום במסך הזה Memory_managment . בעיה בזיכרונות ? הזיכרונות הם : *ram - kingson 2048 X 2 = 4GB . הוא אמר לי שהוא בדק בתוך המארז ואין שום דבר נפוח . הוא בדק שוב פעם רק את הזיכרונות בתוך המארז הוא אמר שהכל בסדר איתם ? ציטוט ממנו : "אממ שאני מנסה לעלות את המחשב הוא נתקע ב WELCOME ועושה ריסט " יש לו vista ultimate 64 bit english מה להגיד לו לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הבעיה נמצאת במחשב נייד מסוג קומפאק, שנקנה לפני פחות משנה, אז בעיקרון המחשב עדיין בתקופת האחריות ולכן אני יכול לשלוח אותו למעבדה, אבל מעניין אותי לגלות את הסיבה לתקלה מכיוון שלא נתקלתי בבעיה כזאת שאני מגדיר אותה כמוזרה - בעבר. הבעיה היא שבמחשב נייד מותקן הארדיסק בנפח של 250GB במקור, אבל בפועל המערכת הפעלה (VISTA) מראה שיש רק 90 גיגה זיכרון כולל בכול הכונן. לא מצאתי קישורים לבעיה בחו"ל (GOOGLE) , אז אני בודק אפשרות שאולי מישהו יוכל לעזור. הערכה שלי היא מערכת קבצים שאולי היא FAT ולא NTFS אך זה נראה לי מוזר שהמחשב יגיע מקומפאק (HP) עם FAT . תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע היום פעמיים ב2 משחקים שונים בהתחלה בCrysis הוא פשוט נתקע באמצה המשחק אבל עשיתי CNTRL ALT DELETE והמשחק היה במצב "לא מגיב" ופשוט יצאתי ממנו אם סייים משימה ופעם שניה באותו יום הוא נתקע באמצה משחק X - MEN פשוט קפא אבל ב2 המקרים הסאונד המשיך כזה וזהו עשיתי ריסט אני מפחד שיש איזה בעיה בRAM או משהו אחר גם המחשב חם מאוד 50 מעלות מעבד וכרטיס בממוצע במנוחה ובמאמץ הכרטיס ב65-70 מעלות.. המאוורר על 40% של הכרטיס ניסיתי לעלות אם התוכנה firestrom של ZOTAC אבל אחרי כול הדלקה מחדש זה חוזר ל40% מפרט: | Phenom II x4 Quad-Core 940 |Zotac GTX 260 896MB| GIGABYTE MA770-UD3 | DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ | Western Digital 500GB| Freezer 64 Pro| Corsair VX 550W | CoolerMaste…
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אהלן, ובכן, יש לי SONICGEAR EVO8 שאגב הם רמקולים נהדרים, איכות ועוצמה ממש טובים. הפעלתי אותם היום ושמעתי רעש רקע, אז הוצאתי את החיבור מאחורה לכרטיס - שאגב היה מחובר לאנלוגי כי לדיגיטלי (הירוק) היו מחוברות האוזניות - הוצאתי את החיבור כפי שאמרתי ואז הכנסתי בחזרה ומיד הכרטיס לא עובד... עשיתי זאת כבר 20000 פעם בעבר בשביל להחליף לרמקולים אחרים. ניסיתי לאפס תביוס, התקנה מחדש של דרייברים הכל - שום דבר לא עזר - הגעתי למצב שהמערכת (XP) מראה כביכול שיש כרטיס קול (REALTEK) אך ללא שמע כלל. שאלתי היא כאן : א. יש לי לוח GIGABYTE 965P DS3 - קניתי את המחשב לפני כשנתיים + - כמה אחריות יש עליו ? והאם אוכל להפעיל את האחריות (במובן שלא ב"סיפור" הזה). ב. הסאב הוא שגרם לבעיה - אני יכול א…
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קניתי כרטיס USB2 למחשב כשאני מחבר אליו את הARCHOS404 שלי ומנסה לפתוח אותו מהמחשב שלי מופיע שגיאה מושהו עם I\O device error (ראה תמונה) כשאני מחבר לUSB הרגיל אז הכל עובד באופן תקין רק לאט כיאה לUSB רגיל יש דרך לתקן את זה כי אני באמת ומעדיף את המהירות של USB 2 [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש כרטיס מסך gtx260 והמחשב נהיה איטי ולפעמים כשאני מדליק יוצא מסך שחור הלכתי למעבדה עשו לי בדיקה ולא מצוא אצלי כלום יש מצב שבגלל שיש לי מסך 17 אינץ לא דק הוא עושה את הבעיה אולי? אפילו פירמטי את המחשב ועדין יש אותו בעיה
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אתמול קניתי את הכרטיס,והבעיה שיש שם שתי כבלים של ספק אם אני לא טועה 6 פין חיברתי את שתיהם והמסך לא עולה ניסיתי כמה כבלים ושום דבר לא עוזר,יש לי ספק 500 של ezcool ואני לא יודע מה הבעיה. תעזרו בבקשה
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
Mini062009-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows Server 2008/Windows Vista Kernel Version 6001 (Service Pack 1) MP (4 procs) Free x64 Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 6001.18226.amd64fre.vistasp1_gdr.090302-1506 Machine Name: Kernel base = 0xfffff800`02413000 PsLoadedModuleList = 0xfffff800`025d8db0 Debug session time: Sat Jun 20 01:38:29.090 2009 (GMT+3) System Uptime: 0 days 0:37:20.877 Loading Kernel Symbols ............................................................... ...............…
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין את הדריבר של הכרטיס מסך ומופיעה לי שגיאה לא מוכרת הכרטיס מסך שלי הוא Intel דגם:Intel®Graphics Media Accelerator DriverVersion:6.14.10.4864 סוג ה-WINDOWS XP פרטים נוספים Installs drivers for the integrated graphics controller of Intel®chipsets. This is not to be used if the system has a third party graphics card. To Enable HDMI, Make sure the "Microsoft UAA Bus driver for High Definition Audio" has been installed form the motherboard driver disk and your operation system has been updated with the latest Service Pack for Windows before installing the graphics card driver. זה הלוח אם וזה השגיאה שמופיעה תודה מראש אסי =]
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש אתמול בערב, ואיך שניסיתי להתקין או להעתיק אליו קבצים הדיסק הקשיח התחיל להרעיש, מאז הוא מרעיש ללא הפסקה, במעין צפצוף מתמשך וחלש, שמעצבן בטירוף. כשאני מנסה להתקין משהו, הצפצוף מתחזק. מדובר בדיסק קשיח WD 1TB WD10EADS. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם יש לי כונן חיצוני של WD המתחבר עם כבל USB היום כשחיברתי אותו ונסיתי להוציא קובץ הוא לא נפתח הכונן לא נפתח כשאני מנסה לפתוח דרך ה מחשב שלי , פעם היה מופיע בשם MY PASSPORT מופיע עכשיו כדיסק מקומי H כשאני לוחצת פעמיים על האייקון שלו נורית החיווי בכונן מהבהבת בלי הפסק החלון נתקע לכמה דקות ובסוף לא נפתח כלום מה ניתן לעשות כדי להחזיר אותו לפעולה יש לי בו הרבה קבצים ותמונות וזה חשוב לי מאוד !! תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום לכם, רכשתי היום 4GB זיכרון של חברת Kingston 800MHZ DDR2 דגם: kvr800d2n6 כלומר 2 כרטיסים כל אחד 2GB. לוח אם Gigabyte GV-P35-DS3L REV2.0 ביוס מעודכן לF9. מערכת הפעלה Windows Vista Ultimate SP1 32bit. לפני הרכשיה, היו במחשב 2 כרטיסים כל אחד 1GB, פעלו בdual channel ללא בעיות כלשהן. במקומם שמתי את הזיכרון החדש בdual channel כמובן. הWINDOWS לא הצליח לעלות בשום מצב, מסכים כחולים בכל נסיון להפעיל את המערכת. אני אומר מסכים כי זה לא היה מסך ספציפי אחד, הם היו שונים. היו לדוגמה: IRQL NOT LESS OR EQUAL Page Fault in Non Paged Area וכמובן נבעו מהחלפת הזיכרון. גליתי שבמצב single channel (שימוש באחד מהכרטיסים / חיבור שתיהם לחריצים שונים בצבע) אין כל בעיה והכל עובד חלק. אני מעוניין …
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לא יודע ממה זה קרה לו אני חייל וכשחזרתי הוא לא עבד והתירוץ הוא שהמחשב לא עבד מאז שיצאתי .. עכשיו ניסיתי לבדוק מה הבעיה .. כשאני מדליק את המחשב הנורית בכרטיס מסך דולקת לשנייה ואז נכבת. הכל מקבל מתח כל המאוורים פועלים. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר המחשב עולה הוא נותן אץ ההודעה שבתמונה המצורפת, מה עושים? יש לי WINDOWS XP SP2 מקורי עם דיסק מקורי. תודה לעוזרים, ניצן [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם, טוב הגעתי לבעיה הזאת מכך שאני מתקין linux:ubuntu ,כבר השתמשתי בתכנה אבל הפעם אני מתקין אותה כbootcd אחרי ששיניתי את הדברים שהייתי צריך לעשות ב BIOS ניסיתי להתחיל להתקין את הubuntu אך בהתקנה הזאת של 9.04 לא מצאתי איפה עושים resize למחיצה אז החלטתי להפעיל את הubuntu עם livecd ואז להשתמש ב gparted (partition editor) יש לי שמה רק מחיצה אחת. (מי שעוד לא כל כך הבין אני עושה את כל זה כדי שהיה לי גם ווינדוס וגם יובונטו על המחשב ולא רק אחד מהם בנפרד.) אבל ליד המחיצה יש סימן אזהרה.. בדקתי מזה וכתוב שמה שאני צריך לבדוק את זה ב chkdsk אז שיניתי הגדרות בביוס.. חזרתי לווינדוס ועשיתי chkdsk אבל זה אבל אחרי שהוא עובר את stage 1 החלון של הchkdsk פשוט נסגר.. ואז ראיתי שלפני…
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי לפני כמה ימים התחילה אצלי בעיה במחשב שהוא קופא כל כמה שניות ואז חוזר לפעולה. לדוגמה כשאני כותב שורות אלו לכמה רגעים פתאום שום דבר במסך לא זז, למרות זאת אני ממשיך להקליד ואז כל מה שכתבתי כשהמחשב לא זז מופיע כאילו הכל היה בסדר וחוזר חלילה.. זה קורה בכל מצב. מעבד 9300 9800GT 512MB לוח אם ASUS P5QE 4G זיכרון ומערכת הפעלה XP (מחשב אחר לא זה) אם למישהו יש רעיון מה הבעיה אשמח לשמוע.. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום אני מדליק את המחשב,הוא מתחיל לקרטע ולעשות בעיות,הוא מגיע עד לסמל של הטעינה של הXP ועושה ריסט. ואז רשם לי DISK BOOT FAILURE וכו' וכו' נתקתי את הארדיסק שיחקתי קצת במגעים,חיברתי נתקתי את המולקס וIDE. אך לפתע הבעיה החמירה,נוצר מצב שגם כשהמחשב עולה והלוח אם עושה בדיקת כוננים,הוא אינו מזהה אותו. בדקתי במחשב אחר את הארדיסק וגם שם הוא לא פועל. יש חשש שהוא נשרף,אך לא היה עשן או סממן אחר שיכול להעיד על כך,כיוון שהוא עושה רעשים של פעולה,וכשנוגעים בו מרגישים שהוא עובד. אם זה חשוב להארדיסק יש 2 פינים בעיתיים שלעיתים נוטים להתעקם אך אני מסדר אותם. הדגם הוא: WD1200BB. אני חייב לסדר אותו יש לי המון חומר עליו ודברים של שנים. ??? :'(
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-