עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by amitbatito,

יש לי מחשב ויש בו בעיה הווינדוס לא עולה בו אני צריך לפרמט אותו למחשב יש לוח אם מסוג asus p4s800d-x וצריך להכין לו דיסקט raid מיוחד שבהתקנה צריך להכניס אותו ורק ככה הוא מזהה את הדריברים של הדיסק קשיח(ככה הוא אומר) הצלחתי להכין את הדיסקט והוא עבר את השלב הזה אבל אחרי שאני בוחר איזה כונן לפרמט ואחרי שהוא מפרמט שהוא מתקין את הווינדוס הוא עוד פעם רושם לי את הבעיה הזאת והדיסקט בפנים... מה אפשר לעשות?? בבקשה זה מאוד דחוף לי תודה מראש לעוזרים

• 13 תגובות
    • 931 צפיות
  2. יש לי בעיה בזיהוי חומרה במחשב. קניתי מיקרופונים טובים שעובדים על מחשבים אחרים ורק המחשב שלי לא מזהה אותם . עכשיו זה לא קשור מושתק לא מושתק כי זה לא מזהה בכלל . מישהו יכול לעזור לי בבקשה. אני כבר ביררתי איפה שהוא ומישהו זרק לי דרייבר ... לא ממש הבנתי .

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  3. קניתי כרטיס מסך 9600GT, חיברתי לו את מסך LCD 19 VIEWSONIC VP930, והמסך לא רוצה להידלק המסך עושה כאילו הוא בא להידלק ,רושם NO SIGNAL, ונכבה. התהליך הזה חוזר על עצמו בלי הפסקה. שאר המפרט: E7300 HD 250GB DDR2 4GB 9600GT ספק 300W של LITEON מה יכולה להיות הבעיה? *לפני החלפת הכרטיס היה במקומו 9500GT והמסך עבד. *חיברתי את המסך כרגע למחשב אחר והוא עובד (לכן הבעיה לא במסך), וכרגע אני עובד עם המפרט שלמעלה עם מסך CRT 15 והוא עובד.

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  4. Started by NRT,

שלום ותודה על הקריאה. כל פעם שאני עושה ריסטרט או כשאני מדליק את המחשב אז לפני שהוא נכנס לווינדוס הוא מריץ לי בדיקת תקינות ל D, כאילו פעם האחרונה הוא נכבה לא כמו שצריך וזה לא נכון.. הוא נכבה סבבה לגמרי ועדיין עושה את הבדיקה המעצבנת הזאת בדרך לווינדוס. מה עושים ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by shevah,

המחשב יחסית חדש, קניתי אותו באוגוסט שנה שעברה(2008) והוא בסה"כ עבד מצויין, אבל זה לא המסך הכחול הראשון שלי, ואני מתחיל לדאוג. בכל מקרה שמרתי את הדו"ח והינה הוא: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6001.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1033 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 7f BCP1: 0000000000000008 BCP2: 0000000080050031 BCP3: 00000000000006F8 BCP4: FFFFF80004E646C2 OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini011709-01.dmp C:\Users\*****\AppData\Local\Temp\WER-62213-0.sysdata.xml C:\Users\*****\AppData\Local\Temp\WER6E8A.tmp.vers ion.txt ‏‏קרא את הצהרת הפרטיות שלנו: http://go.microsoft.com/f…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by alord,

במחשב יש ויסטה 64 מחשב עם כרטיס קול ON BOARD 1.כשמזיזים את העכבר יש רעש ברמקולים (דרייברים של כ.קול ולוח אם הותקנו), קורה גם במחשב זהה אחר שרכשתי 2.אחרי SHUTDOWN המחשב עולה כאלו הייתה נפילה (ברוב הפעמים) מציע אופציה ל LAST KNOWN GOOD. מה דעתכם אלו בעיות חומרה?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Doron404,

אנשים, אני חייב ייעוץ! הרכבתי אתמול את המחשב שלי לתוך מארז חדש, עם אותו ספק אותם כוננים והכל, ומשהו מוזר קורה. ברגע שמכניסים אותו לחשמל, הLED של המארז נדלק ולא נכבה, שמנסים להדליק אותו, המאווררים מתחילים להסתובב לשנייה בערך, ואז הכל נכבה. איפה יכולה להיות הבעיה???

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  8. Started by oshri-d,

בס"ד אני צריך את עזרתכם הדחופה, לחבר יש מחשב פנטיום 4 עם DDR2 1GB עובד מאוד לאט ומידי פעם ישנם פריזים של המסך, במיוחד עם תוכנה של הבורסה שקיימת אצלו במחשב. עד לפני מספר שבועות הכל עבד חלק. המחשב עבר פרמוט בשביל לשלול בעיית ריגסטרי / וירוסים והותקן מחדש XP כמו שצריך. נבדק טמפ' של מעבד הכל תקין. במנהל המשימות בזמן שכל התוכנות פתוחות הRAM מראה 450MB שימוש בזכרון והמעבד 30% בערך. זאת אומרת שכל הבדיקות עברו בהצלחה. מה יכול להיות הגורם לאיטיות המחרידה שיש אצלו במחשב??? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by poopan,

קניתי מחשב רק לפני חודש והוא קופא ושום דבר לא זז וצריך לעשות ריסטרט יש לי: E8400 3GHZ BOX Gigabyte EP43-DS3L 4GB EXCLERAM 800MHZ HD3850 Gigabyte 256MB Hiper 425W מה אני אמור לעשות מה הבעיה זה קורה כל איזה שעתיים

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  10. Started by Wond3r,

סתם הייתי על המחשב פתאום היה ריסטרט.. לפני שהווינדוס עלה ישר עוד ריסטרט אז הבנתי שהוא נדפק וריציתי להתקין אותו מחדש, שמתי את הדיסק ואז באמצע זה עושה מסך כחול עם שגיאה שאני חייב לכבות את המחשב.. היה את השגיאה הבאה: STOP : 0X0000007F (0X0000000D, 0X00000000, 0X00000000, 0X00000000 ניסיתי להתקין בשתי כוננים ובשניהם אותה בעיה... וגם ניסיתי עם דיסקים שונים של ויינדוסים וזה עדיין עשה את השגיאה הזאת באמצע ההתקנה...

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  11. אתמול שיחקתי אמריקס ארמי ובאמצע המשחק קיבלתי שגיאה של המשחק לחצתי ok ואח"כ קיבלתי שגיאה גם מהמחשב לחצתי ok והמחשב התחיל את עצמו מחדש.בזמן שהמחשב מעלה את הנתונים והביוס לאחר מכן עוד לפני שהמחשב מעלה את הווינדוס קיבלתי ארבע אופציות: start windows normally. Safe mode. Safe mode networking ועוד איזה אחת לחצתי על התחל ווינדוס בצורה רגילה והוא מתחיל לעלות את ווינדוס לאחר כמה שניות אני מקבל מסך כחול עם שגיעה 0x00000024 והמחשב מתחיל את עצמו מחדש ושוב פעם זה קורה.לצורך העניין אני ירשום פה את המפרט של המחשב:מעבד:E2160 1.8ghzזיכרונות:שתיים של xbisloft 1g ddr2 דיסק קשיח:320 gb sata 16 mb western digitalכרטיס מסך:leadtek px8800gt 512mb מארז:cooler master 690ספק:corsair 450תודה לכל העו…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אהלן חברה, בטח שמעתם על הבעיה שיש לכל הדיסקים של סיגייט מהסדרה החדשה. (7200.11) אז גם לי, אבל המצב יותר גרוע ממה שהיה נדמה או שקרה לרוב שאר האנשים. הבעיה אצלי, שבניגוד לרוב שהצליחו לתקן את הבעיה עם העדכון, אצלי ההארד לא מזוהה בביוס, ולכן אי אפשר להריץ את עדכון הקושחה שאמור לתקן את הדיסק. לא משנה באיזה קונפיגורציה של חיבורים וכו'.הדגם הוא ST3500320AS, נקנה לא מזמן. הבנתי מרפרוף קצר ברשת שזה משהו בסגנון הזה :" BSY error: it happens when your HDD enter on a halt state, or BuSY state. In this condition, your HDD will not be recognized by BIOS at POST moment." נראה לכם שיש איזה דרך להחזיר את הדיסק לחיים? לבד, או אצל חנות, כל דרך שתהיה. מסיגייט כבר התייאשתי, הם לא שמים :anim-…

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  13. Started by amidanr,

שלום לכולם, נתקלתי אתמול בבעיה מוזרה ביותר במחשב בסלון. מדובר במחשב רגיל לכל דבר, רק שהוא מחובר לטלוויזיה. יש לי מקלדת ועכבר של diNovo, שעד היום עבדו תקין לגמרי. הבעיה היא שמשום מה המחשב כל הזמן מקבל קלט מהמקלדת של התו נקודה - ".". כלומר, אם אני לוחץ על תפריט start למשל, בתיבת חיפוש מתחילות לרוץ נקודות, בלי שאני נוגע במקלדת. החשד הראשון שלי היה שהבעיה במקלדת עצמה, איזה מקש תקוע, אבל גם בלי בטריות זה עדיין קורה, וגם כשחיברתי עכבר + מקלדת רגילים ישנים, וניתקתי לגמרי את המשדר BT (הוצאתי אותו מה-USB), עדיין הבעיה קיימת. כמובן שגם ניסיתי גם ריסטרט וכל הדברים הטריוויאלים. למישהו יש רעיון מה גורם לבעיה? אולי להסיר לגמרי את ה-BT, לא מספיק רק לנתק פיזית? או שזה לא קשור? מאיפ…

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  14. שלום יש לי בעיה מוזרה שהתחילה בשבוע האחרון...כל פעם שאני רוצה לכבות את המחשב ולוחץ על shut down המחשב עושה ריסטרט ורק כשהוא עולה מחדש ואני לוחץ שוב על כיבוי רק אז הוא נכבה. מע' הפעלה XP PRO SP2... לא הותקנה שום תוכנה על המחשב בתקופה האחרונה שיכולה לגרום לבעיה... כנ"ל לגבי רכיב חומרה לא הותקן שום דבר חדש.... מה יכולה להיות הסיבה לזה??? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח אם asus p5kc, ללוח האם כניסה אחת מסוג PS2 למקלדת (סגולה) בביוס, ב BartPE ובהתחלה של ההתקנה של Windows XP (לפני הריסט הראשון), המקלדת עובדת נהדר, אבל בזמן התקנת Windows XP, אחרי הריסט, המקלדת מפסיקה לעבוד ובגלל זה אני לא יכול להתקין Windows XP (צריך להכניס מספר סידורי) מישהו נתקל בבעיה הזאת? תודה' Teapot

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  16. Started by shay33,

אהלן! לחבר שלי יש בעיה כזאת: יש לו שתי הארדיסקים על סאטא הוא עובבד במחשב..סתם בוינדוס...פתאום מתכבה לו אחד מהם...ההארד דיסק המשני..ללא הוינדוס.. זה התחיל לו רק בתקופה האחרונה.. יש סיבה לזה? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  17. Started by ad112,

שלום. חיברתי כרטיס רשת חדש שקניתי. והוא לא מזוהה! כשאני מחבר כבל רשת אליו נדלקת נורה כתומה, אך הוא לא מזוהה ואין לי אפשרות להתקין את הדרייבר שבא עם הדיסק. מה אני עושה? ניתקתי אותו וחיברתי אותו מספר פעמים כדי לבדוק אם החיבור חזק מספיק. הכרטיס: linksys 10\100\1000 EG1032

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  18. Started by pampi76,

שלום , מחשב DUAL CORE 3.0 זכרון 2GB כרטיס מסך NVIDIA 8500GTS לאחר החלפת מסך מ CRT ל LCD סמסונג 22 המחשב כבה לאחר כ 20 דקות במהלך משחקים עם מסך CRT זה עבד תקין האם כרטיס המסך מתאמץ בהתמת רזולוציה ומתחמם יתר על המידה ? תודה

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by morisone,

שלום לכם , אתמול כשפתחתי את המחשב התחילה לי בעיה עם ההתקן שמע נכנסתי לWindows Media Player ולiTunes ולחצתי על השמעת שיר והוא לא מתחיל לנגן אותו . לאחר מכן הלכתי אל הלוח בקרה אל התקני השמע והיה כתוב לי שהכל מותקן כראוי . אך כשאני לוחץ על ``קבע תצורה`` ורוצה לעשות בדיקה של ההתקן הוא כותב לי : ``השמעת צליל בדיקה נכשלה`` ניסיתי למחוק את ההתקן שמע ולהתקין מחדש וזה לא עובד ... ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של החברה של התקן השמע וגם זה לא עזר לי ... אני צריך את העזרה של מישהו שמבין פה . פרטים שיכולים לעזור : התקן השמע הוא : Realtek High Definition Audio מערכת הפעלה : Windows Vista תמונות להבנה : http://up45.siz.co.il/up1/2oy4ytitzqny.jpg http://up36.siz.co.il/up2/mmgyzu2lzjt1.jpg…

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by maor24,

תראו אני גם ככה הזמנתי מחשב חדש אבל הבעיה שבמחשב העכשווי שלי יש לי הרבה דברים חשובים שלא צרבתי על דיסקים עדין כמו שירים, תמונות וכו'. היום חזרתי הביתה הפעלתי את המחשב, המסך הראשוני של הלוח אם (msi ) עלה ואחריו עלה מסך של ה30 שניות איך לעלות את הוינדוס (במצב בטוח, מצב רגיל וכו'). בכל המצבים שניסיתי להעלות את הוינדוס הוא מייד עושה לעצמו ריסטרט. הדברים שיושבים על ההארד דיסק ממש חשובים לי והתכוונתי להעביר אותם למחשב החדש.. עכשיו אני לא יוכל לעשות זאת כנראה.. מה עושים? תודה.

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  21. Started by neo01,

שלום לכל מי שקורא את הכתבה הזו אני חייב עזרה בקשר ללוח האם שלי, לוח האם שלי הוא Intel Desktop Board D975XBX2 ויש בו 8 חיבורי sata 4 מהם שחורים ו-4 נוספים כחולים. כל השחורים שלי מחוברים לכוננים קשיחים וכשרציתי לחבר את הכונן האופטי שהוא גם בתקן sata לאחד החיבורים הכחולים זה לא עובד כ-sata רגיל, לפי המפרט של הלוח כל ה-sata הכחולים הם raid האם ניתן לבטל את ה-raid ושיעבוד כ-sata רגיל? אם למישהו יש או עבד עם הדגם הספציפי הזה אשמח לקבל תשובה אם ה-raid ניתן לביטול תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  22. Started by shiral03,

שלום לכולם,לפני כמה ימים קניתי ארד דיסק SATA2 של WD 500 ג'יגה בייט. עכשיו הוא מופיע לי "פריימרי מאסטר" אבל שאני בא למפרט ההתקנה של הוינדוס אומרת שהיא לא מזהה ארד שמותקן במחשב. אמרו לי שצריך להגדיר משהו בביוס ב "IDE" משהו.. עכשיו אני לא יודע מה צריך לשנות,מה שמוזר שגם במחשב נוסף שיש לי בבית שגם הוא SATA2 אבל זה ישן ועבד ככה הרבה זמן שאני בא לפרט עושה לי את אותה הבעיה רושם לי אותו דבר.. יכול להיות שהדיסק פירמוט דפוק ? אני ינסה לצלם תמונה של ההודעה שרושם הדיסק פירמוט .. תודה לעוזרים ממש חשוב לי בהקדם כי אני משתגע בלי המחשב שלי ועוד שגם המחשב השני גם לא עובד אז ביכלל אני משתגע חח.. מחכה לתשובה,ממש תודה

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  23. יש לי AMD 6400 X2 עכשיו מכירים את הרעש הזה שיש ממחשב נייד כשהוא חושב כאילו המעבד עובד? יש לי רעש כזה מהמעבד שהוא חושב - מבדיקות לא נראה שהרעש בוקע מאף מאוורר מישהו נתקל בבעיה כזאת? זה ממש מפריע לי ומדאיג אותי נתונים אחרים ASUS M2N SLI DELUXE 8800 GT OC 2 GB

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by שניצל,

שלום המחשב של אבא שלי לא מזהה את הכוננים יותר. במחשב יש שלושה כוננים - HD ו-CD שמחוברים ב-SATA, וכונן דיסקטים. למחשב לוקח הרבה זמן לעבור את המסך של זיהוי הכוננים (שבסופו הוא נכשל כאמור), ואח"כ מופיעה הודעה של disk boot failure כמובן. אני לא יודע בדיוק אם כונן הדיסקים לא עובד, כי הוא כן עושה קולות כאילו הוא עובד, אבל אין לי שום boot disk פרט לדיסקט ישן של windows 98 שאני לא יודע אם הוא עוד תקין. ניסיתי לנתק את כל החיבורים ולחבר מחדש, לא עזר. מעבר לזה אני אובד עצות. לוח האם הוא Gigabyte GA-K8NS. למישהו יש רעיון? תודה.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  25. Started by GaLmgnT,

שלום על מחשבי מותקן XP על כונן 320GB, שמחולק ל-2 מחיצות, מחיצה אחת לווינדוס ומחיצה אחת בשבילי. בנוסף, מותקן עוד כונן קשיח 40GB כמחיצה אחת. הכונן נעלם מ-My Computer, ואף מ-Device Manager. מבדיקה שעשיתי בביוס (ואני לא כזה מומחה גדול) המחשב כן מזהה את הכונן, אולם ה-XP לא. צירפתי תמונת מסך של Disk Management, מקווה שזה יעזור. אני צריך את הכונן הזה בדחיפות, יש לי עליו ממש הרבה מידע חשוב... אשמח לעזרה. http://img167.imageshack.us/img167/5464/74943498nv5.jpg

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים