תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
יש לי במחשב מספר דיסקים קשיחים. בזמן האחרון, מדי כמה ימים אני שומע תקתוק קצר בדיסק הקשיח (TIK), מלבד זאת כל הדיסקים הקשיחים עובדים כשורה. בהתחלה לא ידעתי באיזה דיסק קשיח מדובר. אולם, חלק מהדיסקים הקשיחים מחוברים לבקר PCI IDE, ופעם אחת שמעתי את התקתוק הזה בזמן Boot, כאשר הופיע המסך של הבקר PCI IDE שמפרט את רשימת הדיסקים הקשיחים שהוא מזהה. התקתוק נשמע בזמן בו הבקר זיהה דיסק קשיח מסויים, וחלה השהייה של כחצי שנייה בזיהוי של הדיסק הקשיח (בד"כ הם מזוהים מייד אחד אחרי השני ללא השהייה). הדיסק הקשיח החשוד בתקתוק הוא דיסק קשיח 80GB עם Buffer של 8MB של Western Digital. מדובר בדיסק קשיח חדש יחסית בן פחות משנה. על מנת להקדים תרופה למכה, מיהרתי לגבות את הדיסק הקשיח החשוד, וליתר ביטחון …
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום כפי שצינתי מקודם המחשב נתקע בטעינת הבדיקה ב3dmark. מה שמפתיע הוא שהוא לא נתקע כלל בשניה. יש לי כרטיס מסך nevida gt 9600 512mb. מצורפת תמונה. תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני יודע שתמיד יש צוואר בקבוק זה משמעותי אבל האחוזים משתנים כל הזמן זה משתנה פעם אחת הכרטיס מתאמץ 40% והמעבד 60% ופעם אחת זה90% 90% משהו כזה וזה משנה כל כמ ה שניות זה אמור להיות ק בוע למה זה ככה
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
לפי התמונה זה נכון?בתוכנה eve... בסטוק אחד כתוב גיגה 1 ובסטוק שני כתוב עוד 512 [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היום בצהריים נכנסתי למשחק אחד במחשב וראיתי שיש DELAY קטן בין הפעולה שאני עושה במשחק לבין הזמן שהקול נשמע, למשל אני יורה ב-CS עם אקדח ירייה אחת אז הרעש של הירייה מגיע 3 שניות אחרי, זה קורה לי בכל המשחקים וגם בסרטים. טוב אז ככה מחקתי את הדרייבר של הקול (Realtek AC97 audio) והתקנתי אותו בחזרה... בסיום ההתקנה עשיתי כמובן ריסט למחשב הפעלתי זה מצא לי חומרה חדשה התקנתי ובסוף זה כותב לי : (AC'97 this device cannot start(code 10) הדרייבר לא עובד ואין לי סאונד במחשב. עכשיו מה בעיה כאן? למישהו יש פתרון ויכול להביא לי אותו? תודה...
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
למשל העמוד הבא: https://www.amazon.com/gp/product/B06Y218M74/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER לפני כמה דקות זה טען ועטן טען אחרי שניסיתי לבדוק מידות אחרות ובסוף קבלתי שגיאה Aw Snap הייתה לי בעיה בעוד דפים באמזון. כל שאר האתרים עובדים רגיל ,הבעיה רק עם אמזון. דפדפן כרום תודה
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני משתמש במחשב עם לוח אם של אינטל DP55WG עם מעבד i3, והיה מורכב עליו כרטיס של אנוידיה 9800GT והכל עבד כמו שצריך (לאחר שביצעתי עדכון אחרון לביוס, לפני כן הייתה בעיה דומה לנוכחית גם עם הכרטיס 9800GT). היום החלפתי את ה- 9800GT בכרטיס AMD Sapphire HD 5750, שהיה מורכב וגם פעל במחשב אחר בבית (ועדיין עובד על כל מחשב אחר בבית), והמחשב לא עולה. אין תמונה, והלוח מציג באמצעות LED את הודעת השגיאה Eb שמשמעותה calling video bios והוא לא ממשיך בעליית המערכת (אפילו לא מגיע לביוס). ניסיתי להכניס HD 6850 במקום, וגם איתו יש בעיה זהה. לעומת זאת, כאשר אני מכניס כרטיס של אנוידיה 8500GT (שבמזל שכב לי איפשהו בבית) המחשב כן מצליח לעלות, וכן מצליח להכנס לביוס. ניסיתי באופן שיטתי לכבות ולהפעיל אפש…
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי שלושה מחשבים שלאחד מהם מחוברת מדפסת ומותקנת עליו מע' WINDOWS 7 32BIT. שני מחשבים נוספים מחוברים ברשתבאחג WIN7 32BIT ובשני WIN7 64BIT, מהמחשב עם ה32 הדפסתי ללא כל בעיה. במחשב עם ה64 הוא מוסיף מדפסת רשת אבל ההדפסה לא נשלחת למדפסת.
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
התקנתי במחשב את המשחק call of duty black ops הראשון ויש מצבים שהמשחק נתקע לי לפעמים למה זה ככה? יש מצב יש וירוסים במשחק או שהמעבד שלי חלש? יש לי מעבד intel pentuim 3ghz זיכרון פנימי יש לי 4GB DDR3 וכרטיס מסך חזק gtx 750 ti 2gb מה הבעיה פה לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אז ככה.. החלטתי להשמיש מערכת ישנה, פנטיום 2 400 מה"ץ. הנתונים הם כאלה: p 2 400 mhz sis 5600 based mobo 20 gb seagate hd realtek 8319 geforce 1 ct6970 הבעיות הן כאלה: דבר ראשון, המחשב נתקע מדי פעם. זו לא בעיין חימום, חיברתי 2 מאווררים מוספים, אחד בPCI (ע"פ מדריך המודינג מהאתר) בדיוק מתחת לכרטיס מסך, מעיף עליו אויר (המארז פתוח) ועוד אחד במפרצי ה5.25, מעיף סתם ככה לכיוון הלוח.. ככה שבאמת זה לא נראה כמו בעית התחממות. שמתי לב שלפעמים בתקיעות ישנם "קרעים" במסך, כל מיני פסים לא קשורים או שטחים "מתים" פתאום... חוץ מזה, השעון של המחשב מפגר בקביעות. לא משנה אם אני מכוון אותו - אחרי כמה שעות הוא שוב מפגר. מה הבעיה, ואיך אני יכול לטפל בה? תודה מראש! נדב.
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב, אז במסכים שמופיעים לפני עליית הווינדוס, נתקלתי בשתי הודעות משונות שברצוני להבין את פשרן: 1: amd data change... update new data to DMI! מה זה אומר ומה עלי לעשות? 2: memory information: 1333mhz changed mode הזכרונות שלי הם: Patriot Viper II Sector 5 4GB DDR3 1333 (PC3 10666) PVV34G1333LL http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820220431 הם אמורים לעבוד ב1.65V ונכנסתי לביוס וראיתי שם שהמתח הוא 1.7 אז מה ההודעה בנוגע לזכרונות אומרת, איך לבדוק את זה ומה לעשות? מדובר במחשב חדש שהורכב בחנות ועבר שם בדיקות וההודעות הללו מההפעלה הראשונה. תודה רבה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
כבר בערך חודש שהמחשב מחליט להתכבות מתי שבא לו אפילו אחרי שפירמטתי המחשב לא עמד יותר מכמה שעות בלי להתרסק. אין בעיה של חום כי אני יכול לקודד 4 סרטים ברצף וזה לא מתכבה. מה שעוד מוזר וכרגע גיליתי שכל פעם שזה מתכבה אז זה רק בזמן שאני מוריד מהמירק למה זה? :-X
-
- 12 תגובות
- 957 צפיות
-
-
לא מצליחה לסנכרן בין אנשי הקשר בחשבון הגוגל שלי למכשיר שלי (בחשבון הגוגל יש 227 אנשי קרס והם לא מסתנכרנים ולא מוצגים במכשיר הסלורי-ONEPLUS 3) כאשר אני נכנסת להגדרות של חשבון גוגל אין לי בכלל את האופציה של אנשי קשר (יש כרום, דריב, ג'ימיל, מפות יומן חדשות, חנות) ניסיתי למחוק את החשבון ולחזיר זה לא עזר עדין לא מסונכרן אין את האפשרות של לסנכרן אנשי קשר אוטומטית או ידנית מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
יש יל מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט ולפני כמה זמן היא פשוט הפסיקה לעבוד. המקלט לא מזהה אותה גם עם בטריות חדשות. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
היי, יש לי לפטופ מדגם Asus 1201N. פתאום הוא כבר לא נותן להתחבר לרשתות אלחוטיות. הוא בכלל לא מזהה שיש כרטיס רשת אלחוטי, גם לא ב-Device Manager. דברים שניסיתי ולא עבדו: לוודא שה-Wifi דולק באמצעות הכפתורים המתאימים במקלדת Windows update להתקין דרייברים מחדש שנלקחו מהאתר של Asus אני ממש מיואש, אשמח לקבל עזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
לוח אם: GA-P35-DS3L הבעיה:הביוס לא מזהה לי את ההארד דיסק (SATA2) הוא אפילו ברשימה של הכוננים לא רשום לי רק הDVD לא שמתי ג'מפרים כי רשום שלא צריך דחוף!!! דגם ההארד דיסק: WD-320-AAKS
-
- 11 תגובות
- 957 צפיות
-
-
למרות ששמתי עליו מלא משחה טרמית, והמחשב מצפצף. המחשב נקנה לפני 7.5 שנים. האם זה אומר שהמעבד סיים את חייו? יש תצוגה במסך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מצליח להוציא ת'קירור סטוק של מעבד פנטיום 4 זה נראה מסובך רצח , ניסתי להעזר בuser manual זה לא עזר לי בגרוש , שיחררתי ת'קליפסים ומשכתי כלפי חוץ וזה לא יצא לוח- p4s533-vm
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום, קודם כל מפרט המחשב מעבד: AMD XP 2600+ זיכרון: kingmax DDR400 לוחאם: ABIT NF7 הבעיה - אם אני מבצע ריסטרט, המחשב לפעמים מזהה את המעבד כ AMD 1150MHZ במקום AMD 2600+ שהוא מזהה בד"כ. בנוסף הזיכרון עובר ממצב של DDR333 למצב של DDR200 המצב ניתן לתיקון בעזרת כניסה לביוס והעלאה מחדש של האפשרויות השמורות. חשוב לציין שהוא לפעמים מעביר למצב האיטי גם בריסטרט, כלומר שהמחשב עדיין מקבל חשמל, כך שלא סביר שמדובר בסוללה. והמחשב לא נכבה, לא בעזרת תוכנה, לא בעזרת כפתור וגם לא בעזרת לחיצה בת 4 שניות על הכפתור, אלא רק בניתוק חשמל. האם הלוח-אם נדפק ? או שזה משהו אחר?
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום וברכה ,ראשית תודה על העזרה. אשמח על עזרתכם בזיהוי הבעיה כפי שניתן לראות במצ"ב
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
שלום, בטעות דפקתי שני רגלים של הציפ' :-[ ואני לא יודע אם או איך אני יכול להחליף את המעבד שלי אז... תגובות בשמחה אני לךא יודע אם זה המקום המתאים בפורום
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום, מפרט המחשב שלי הוא: Intel Core i5-760 Gigabyte GA-P55-USB3L שני סטיקים של Kingston 99P5471-002 2GB DDR3 1333mhz Zotach GTX460 1GB Seasonic S12II 520W מערכת הפעלה: Win7 64bit קניתי ממישהו בפורום לפני כחצי שנה סט זכרונות של G.SKILL מסוג Sniper 2 X 4GB F3-10555CL9D-8GBSR, הרכבתי אותם במחשב והם עבדו ללא בעיה מיוחדת. לאחר תקופה מסוימת החלו להופיע לי מסכים כחולים, המחשב היה נתקע פתאום ללא הודעה ועושה ריסטרט. הרצתי MEMTEST והזכרונות עברו את כל הבדיקות, אולם אותן הבעיות המשיכו לצוץ. בחינה של קבצי ה-DUMP מראה שה-bug check code הוא 0x00000124 והקובץ הסורר הוא hal.dll. בינתיים הוצאתי את הזכרונות החדשים והשארתי את הסט הישן והכל עובד כמו שצריך. מהן האפשרויות העומדו…
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לי בעיה במסך, לא יודע מה קורה לו.. הוא עושה Auto Adjusting לבד בלי שאני לוחץ על הכפתור, הוא עושה את זה לפעמים כל 2 שניות נרגע ואז אחרי 5 דק' קופץ שוב עשיתי פירמוט עדכנתי דרייברים ניתקתי את המסך מהמחשב וחיברתי שוב שום דבר לא עזר מישהו יכול לעזור לי בבקשה בפיתרון הבעיה ? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום רב, אני בזמן האחרון חווה בצרה של קצרי חשמל באיזור שלי, ועקב כך כמובן המחשב נכבה. אני משתמש ב BITLORD ומוריד טורנט השוקל 90 גיגה. כבר כמה פעמים קרה, כאשר אני בשלב של כ 90% מההורדה (אזי אמורים להמצא במחשב סביבות ה80 גיגה) ופתאום קופץ החשמל. אני מדליק את המחשב מחדש, ורואה שההורדה מתחילה מחדש ( 😡 ) ! השאלה - זה תקין<? אם המחשב נכבה פתאומית במהלך הורדת טורנטים, הכל אוטומטית נמחק? והאם יש דרך שהקבצים שבהורדה לא ימחקו אם קרה הדבר ושוב המחשב נכבה ? רב תודות על העזרה
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולםאני מנסה כבר זמן די רב לחבר את המחשב שלי למסך הטלוויזיה כך שאוכל לראות את המחשב שלי על המסך הגדול של הטלוויזיה.לאחר שניסיתי מספר פעמים עם כבל HDMI פשוט וללא הצלחה , החלטתי לנסות עם כבל שהוא גם DVI וגם HDMIאת הDVI חיברתי למחשב ואת הHDMI חיברתי לטלוויזיה , ולא ראיתי כלום. שום דבר לא מופיע. מדובר בטלויזיה חדשה , וגם המחשב שלי הוא מחשב שנמצא מעל הממוצע מבחינת ביצועים. הכרטיס מסך שלי הוא nvidia geforce gtx 750 . (אני מזכיר שגם כבל HDMI רגיל לא עבד , אז אם יש למישהו פיתרון לבעיה הזאת,גם זה מאוד יועיל)יש למישהו רעיון איך ניתן לטפל בבעיה?
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-