תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
טוב קודם כל שלום אני חד עכשיו הנה הבעיה טוב היתה לי בעיה עם איזה קובץ שדפק לי תווינדאוס(עשה ריסטרט כל פעם שהווידאוס נטען) אז חיברתי תכונן הקשיח של המחשב הדפוק לשלי ומחקתי תקובץ שהרס תווינדאוס שחזרתי תכונן למחשב הדפוק הכל פעל טוב חוץ מזה שהוא לא זיהה לי תכוננים של הדיסקים :<<< בבקשה תעזרו תכנאי יקר מידי :<
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי הארד דיסקים מחוברים במחשב אחד SATA ואחד רגיל, הכל עובד טוב ויפה. אתמול קניתי צורב חדש עם חיבור SATA, ועכשיו אני לא מצליח ליצור RAID בינו לבין ההארד דיסק. יש לי 2 ווינדוסים במחשב XP ו VISTA עכשיו ל XP הוא עולה לויסטה לא. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מדובר במפרט העליון. הזכרונות נבדקו על לוח אחר, המעבד ולוח האם הוחלפו במסגרת האחריות. הבעיה מתרחשת רק כשאני מעלה את הזכרונות למהירות 1600 (שהם אמורים להיות מותאמים להם, כמו כן הם מכוילים לתזמונים המפורטים על גבי הזכרונות). אז קורס המחשב בOCCT (הוא מדווח שאחת הליבות פגומה). הוחלף בזמנו המעבד על סמך פירוט של התקלה בOCCT. עכשיו הוחלף הלוח לאחר בדיקה של החנות. הזכרונות נבדקו בלוח אחר (מבוסס 790) במתחים, במהירות ובתיזמונים המומלצים (אצלי המתח הוא 1.64 במקום 1.65 כי קפיצות המתח הן זוגיות בביוס שלי) ועמדו יפה בMEMTEST. אם כך, מה יכולה להיות הבעיה ובאיזה רכיב? יש איזושהי תוכנה שבודקת תקינות של הרכיבים מחוץ למערכת ההפעלה?
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אז הכל התחיל כשפירקתי את המחשב כדי לעשות את ההכנות לקירור מים. המחשב (יותר נכון החלקים שלו) ישבו מושבתים בערך יום שלם עד שחזרו למארזם המחורר. אז אני מדליק את המחשב, אין סאונד. המחשב גם קורס ואז לא עולה. זה נפתר כי כבל הסאטה של ה-SSD היה רופף (אפשר לסמן V). אוקיי עדיין אין סאונד. מתקין מחדש דרייבר - אופס יש סאונד (לפחות ככה זה נראה) שומע את הסקייפ, שומע את הצלילי מערכת, הכל דבש אין בעית חומרה (ככה חשבתי) גולש לי להנאתי באינטרנט בסיפוק, נכנס ליוטיוב, פותח סרטון רנדומלי ו...כלום. עכשיו שום קול לא עובד, לא הסקייפ ולא בטיח. הרמקולים מזוהים בדרייבר, הם עובדים בחיבור לפלאפון, אין בהם פגם. ריסטרטים לא עוזרים. כל התקנה מחדש נראה כאילו מחרבת את המצב עוד יותר. אחרי ריסט מתוך ייאוש, …
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
המחשב מאתחל את עצמו כל פעם עד שהוא מגיע למצב של לבחור באיזה מצב להיפתח . או הפעלה רגילה או מצב בטוח או למצב שהיה תקי פעם אחרונה...בכל אחד מהמצבים המחשב מאתחל את עצמו ומגיע לאותו מצב ..ניסיתי להפעיל את המחשב שיפתח את הכונן דיסק קודם כאשר יש בפנים דיסק התקנה של xp אך זה לא מגיב ( אני חושש שהכונן תקול כי הוא לא נפתח שלוחצים על כפתור הפתיחה. הכנסתי את הדיסק ידנית). אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח תודה.
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מוזרה מאוד, כשאני מדליק את המחשב הכל הולך כרגיל אבל לא רואים כלום על המסך, הכפתור פשוט ממשיך להבהב, זו לא בעיה במסך)אני עובד עליו עכשיו על מחשב אחר ( . גם כשאני מפעיל את המחשב, נורת הLAN על המודם ADSL שלי מתחילה לפעול. יש לי שתי יציאות בכרטיס מסך ושניהן לא עובדות וניסיתי עם שתי מוניטורים שונים. הלוח אם שלי זה EPOX 8RGA+ והכרטיס מסך זה הGF4 המובנה בו. יש לכם מושג מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 949 צפיות
-
-
הייתי בWORD במחשב של אימא שלי ופתאום המחשב קפא... לחצתי לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי עד שהוא נכבה ואז הדלקתי שוב, כשהדלקתי שוב המחשב עובד אבל כאילו המסך לא קולט את המחשב וכותב לי no signal הוצאתי את החיבור לחשמל ולמחשב וחיברתי מחדש ולא עזר.. לקחתי את המסך וחיברתי למחשב שלי(שהוא ישן יותר ועגלה אגב) והמסך עבד וקלט את המחשב מה עושים? אני שומע את המחשב עובד אבל המסך לא מראה אותו... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
למרות ששמתי עליו מלא משחה טרמית, והמחשב מצפצף. המחשב נקנה לפני 7.5 שנים. האם זה אומר שהמעבד סיים את חייו? יש תצוגה במסך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכלום, אני חיפשתי את הבעיה שלי בפורום וביצעתי כמה פעולות אך הבעיה עדיין קיימת לפי מה שרשמו בפורום בנ"ל עשיתי: System Restore אך זה לא עזר :-\ עשיתי בדיקת זיכרון ע"י תוכנת memtest86 והוא תקין ??? המחשב עלה ועובד רק ב Safe Mode :-\ יש לכם רעיון מה עוד לא תקין??? או מה לבדוק - האם חלק הדיסק הקשיח לא תקין או שאני צריך לפרמט את ה Partion של מערכת ההפעלה ולהתקין מחדש (אין לי כח). אם יש לכם רעיונות או אתם בעלי ניסיון בעניין אתם מוזמנים להגיב. בברכה איתן
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היום עידכנתי FirmWare לצורב ולסידירום. העידכון הלך חלק לשניהם, אבל פתאום הצורב הפסיק לקרוא דיסקים ! :-\ ניסיתי עוד גירסאות של FirmWare לצורב אבל כלום לא פעל. ניסיתי לשחזר וזה עדיין לא עובד. מה אני עושה?? ??? הצורב הוא Aopen 48x12x32, ה FirmWare המקורי הוא גירסה 1.10 .
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אלו הטמפ שלי בזמן משחק..(שימו לב לכרטיס מסך, 88 מעולה!!) אני מבין שזה לא הכי תקין? מה אפשר לעשות? יש לי עדיין אחריות לכרטיס מסך האם היא תכסה על זה?
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קניתי בשעה טובה כרטיס מסך חדש 128MB inno3d geforce 4 ti 4200 התקנתי אותו, התקנתי דטונייטור הכי עדכניים, אני מתחיל לשחק, אחרי 10 דקות של משחק, המסך פשוט נכבה (המחשב נשאר דלוק) וכשאני לוחץ על הכפתור של המסך הוא לא נדלק יותר ועושה גם צפצופים מהרמקולים, המחשב קפוא ---> ריסטרט. ביקרתי בפורום עם שרשור ענק על הבעיה הזאת, וניסיתי כל מה שהוצע שם: ניסיתי 2 גירסאות דטונייטור 41.09 ו-42.30, הורדתי VIA 4 in 1, הורדתי VIA test driver, וידאתי שהכרטיס מסך לבד עם IRQ משלו, הורדתי refresh rate fix, ניסיתי לבטל fast write, ביטלתי APM, הביוס שלי מעודכן, בקיצור ניסיתי כל מה שאפשר חוץ מהדברים שדופקים את הפרפורמנס לגמרי (להוריד AGP לX1 וכאלה) חשוב לציין שהכרטיס הקוד…
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
קודם כל תודה רבה לRON26 אחד מעמודי התווך של הפורום שעזר לי ללמוד מעט על MINIDUMP ולהבין איך המערכת פועלת. עכשיו אחרי שלמדתי כיצד לטעון קבצי Minidump והבנתי מה זה אומר יש לי שאלה אל כולם. להלן קובץ Minidump של אחד המשתמשים פה(הורדתי בשביל ללמוד איך זה עובד) אני רוצה שחברי הפורום יסבירו איך לנתח את מה שכתוב פה ואיך לאתר מפה את הבעיות עד לנקיטת פעולות מעשיות. אני מעוניין בניתוח רציני של הקטע. כל העוזרים תבוא עליהם הברכה ושוב תודה לRON26 (הוא עזר לי המוןןןן). oading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini122304-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\symbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable …
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
מקווה שזה המקום המקום, מאז שרכשתי את המחשב היו לי בעיות יציבות , הרצה של OCCT תמיד נגמרה בשגיאה כזאת או אחרת , היו לי מדי פעם גם מסכים כחולים (לעיטים רחוקות), פתרתי את זה פחות או יותר על ידי שינוי הגדרות הPWM בביוס , מAuto לPerf , בשלב הזה הצלחתי להריץ את OCCT בLinpack עם AVX ליותר מ20 דקות בלי שגיאה ובלי בעיה, החלטתי להחליף את הספק (הייתי צריך ספק למחשב נוסף בבית ,ובגלל שאני בכל מקרה מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך בקרוב החלטי פשוט לקנות חדש- הישן רשום עדיין במפרט בצד) . הספק החדש הוא S12II 520W של Seasonic ,אחד הספקים המומלצים פה , אז אחרי שעות של פירוק הספק הישן וכל הכבלים במארז והתקנה של החדש (בעיקר מציאת מקום לכל הכבלים בספק הזה) הפעלתי את המחשב בלי בעיה והרצתי את OCCT לב…
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
ברשותי ספק כח של חברת HEC מסידרת WIN+ בעל הספק של 500W. בבדיקת ערכי S.M.A.R.T של הדיסקים הקשיחים שעשיתי לאחרונה באמצעות התוכנה HDSentinel, מתברר כי חלה ירידה במידת התקינות היחסית של חלק מהדיסקים, כאשר הגורם ע"פ דיווח התוכנה הינו בעיה במתח או בכבל נתונים. עכ"פ בעיקבות ההתראה בדקתי את נתוני הספק באמצעות HWMonitorPro שמנטרת את רכיבי המערכת ולפחות בשתי פרמטרים ישנם תנודות גדולות אין לי מושג מה הם מייצגים והאם זה מצביע על בעיה, היות שנתוני ה12V ניראו מעט תמוהים בדקתי גם באמצעות מספר תוכנות נוספות. HWiNFO32 מדווחת גם על תנודות במתח אולם משייכת אותם לערכים אחרים VIN4 וVIN6 ולא לV12, לפי ה-SIW ישנה יציבות כמעט בכל הערכים כך קרה בהפעלה הראשונה, בהפעלה נוספת גם שם יש תנודות. מצ"ב צ…
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
יש לי שתי בעיות במחשב 1. אני עובד עם "כרום" ולפני כמה חודשים הוא התחיל להתריע לי על plugin shokwave not respons או shokwave flash has crashed ניסיתי להתקין עידכונים חדשים והכל אבל כלום לא עוזר (לא יודע אם זה קשור אבל זה קורה לי בעיקר כשהרבה חלונות פתוחים יחד, בעיקר יוטיוב). 2. מאז שקניתי את המחשב (אני כמעט בטוח), ישנה תופעה מוזרה שכאשר אני עושה ריסטרט למחשב הוא ניתקע בלופ של ריסטרט שמגיע רק לשלב הראשון שהלוח אם מזהה את הרכיבים ולא מגיע להעלאת הווינ, הבעיה מסתדרת רק כאשר אני מכבה את המחשב ומפעיל מחדש, אמרו לי פעם שכנראה אחד החיבורים או הכרטיסים בלוח אם לא מחובר כמו שצריך (נבדק ונמצא תקין) או שאני צריך לעדכן את הביוס למרות שאני כמעט בטוח שבהתחלה זה לא היה ככה, יש לי את המחש…
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול בבוקר הכל היה בסדר וכשהדלקתי את המחשב בצהריים התצוגה הייתה מעוותת ושום דבר שעשיתי לא הצליח לתקן את המסך. אז אני רק רוצה להיות בטוח שהכרטיס מסך באמת גמר את חייו לפני שאני מתחיל להתעניין בלקנות חדש.
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
החלפתי למחשב שלי צורב dvd (dvd-rw) אבל משום מה הוא קורא לי רק cd ניסיתי כול מיני דיסקי די וידי ושום דבר לא פעל גם הצרובים וגם הלא צרובים לעומת ה cd שגם הצרובים וגם הלא צרובים ניקלטו מאיזה סיבות זה יכול להיגרם ויש דרך לסדר את זה?
-
- 14 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לאחרונה שמתי לב לתופעה של איטיות מסויימת ברגע שאני מסמן כל האייקונים בדסקטופ (WIN 7) וירוסים ורוגלות אין לי - בדקתי. שימוש ב CPU עומד על כ-0-5% אך ברגע שאני מסמן את כל האייקונים אז יש איטיות כפי שציינת והשימוש קופץ בערך ל-60% למשך שניה וחזור לנורמל. מה הבעיה בדיוק ? נ.ב מתי שאני מסמן את הקבצים אז אני רואה ב task manager שה- explorer.exe עולה ל50%
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכבר חושים אני לא מצליח לפתור: המחשב שלי מפעיל את עצמו מחדש מלא אנשים אמרו לי שזה בעיה בספק כוח שלי (משהו 300W ג'נרי), אז החלפתי אותו לThermaltake 360W Dual Fan וזה לא עזר. יש לי AthlonXP 1700+ Thoroughbred עם אוברקלוק ל-2200MHz (1.825V), וגם ב stock speeds/voltages זה עדיין עושה לי בעיות. יש לי תחושה שמשהו לא מקבל מספיק כוח או משהו כזה. יש לי כם Corsair XMS PC3200 @ 2-2-2-5, יכול להיות שהטיימינגס האלה הם הגורם לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
באמצע שום כלום הוא פשוט נתקע, המסך נהיה משהו שחור עם קווים ואין לי מושג למה זה קורה, זה התחיל לאחר שניקיתי את המחשב בעזרת הספריי מגעים, ואת האבק במעבד נקיתי בעדינות עם מקל אוזניים, לא מצליח לראות קשר מיוחד, זו תקלה שפעם ראשונה קורת לי בנוסף, כרגע איני יכול לעלות את ה windows גם לא ב safe mode כנראה שזו לא בעיה של של הארד דיסק כי יש לי 2 מערכות ב2 כוננים שונים ושניהם לא מצליחים לעלות
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד של לנובו מהדגם lenovo v14 iil 82c400sdiv מעבד I5 המחשב הוא לצורך שימוש אישי, בעיקר זום וכדומה (אני סטודנטית). לאחר כמה חודשים המסך התחיל לרצד, להיטשטש, משהו לא ברור כזה, כאילו כל הטקסטים של מערכת ההפעלה עצמה הכפילו את עצמן. רק לאחר ריסטרט הבעיה הזו נעלמה. ראוי לציין שזה מחשב *חדש* מהניילון- לא מחודש. בנוסף לריצודים מידי פעם המסך נהיה שחור לכמה שניות, לפעמים אפילו חצי דקה או יותר אבל התוכנות עדיין רצו ברקע (למשל באמצע שיחת שום המסך החשיך, אבל עדיין היה סאונד), הותקנה מערכת הפעלה מחדש, וזו לא הייתה הבעיה. הותקנו גם דרייברים חדשים מטעם לנובו, וזה לא עזר המחשב חובר למסך טלוויזיה, והתקלה הייתה רק במחשב עצמו ולא על המסך הגדול.…
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב נייד HP Pavilion dv6-3050ej הסוללה במחשב שלי הלכה לעולמה, המחשב הגיע עם סוללה של 6 תאים בחיפוש אחר סוללה חדשה ראיתי סוללות חזקות יותר. רציתי לדעת אם אפשר להרכיב סוללה חדשה יותר של 12 תאים למשל או 9 תאים
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש לי תופעה די מוזרה כשאני מדליק את המחשב (פנטיום 2 ) אין שום תגובה על המסך - הספק עובד, אני שומע את ההרד דיסק עובד, המסך דולק אבל רואים רק שחור בלי שום תהליך אתחול . ניסיתי להחליף כרטיס מסך וספק אבל זה לא עזר- יכול להיות שנדפק הלוח אם? או המעבד? - ואם כן, איך יודעים בוודאות? ומה הסיבות שיכולות לגרום לזה לקרות? בתודה מראש גדי
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום. התקנתי את התוכנה הזאת: http://www.hamar.sk/sphere/version.htm שהמליצו עלייה בפורום ווינדוס, ועכשיו בגלל זה כל המסך שלי נדפק בתצוגה שלו... יש מעיין רשת על המסך, כאילו שראים את ההבדים ביין הפיקסלים והתצוגה לא מאוזנת במיקום שלה על המסך... הסרתי את התוכנה, וגם התקנתי מחדש את הדריוורים של ATI ושם דבר לא עזר... יש למישהוא רעיון?
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-