תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אהלן. עברתי לפני כחודשיים דירה ועשיתי תשתית כבלים חדשה. האינטרנט כרדע מחובר כך: מודם הוט מחובר לנתב טלפוני MP202B של נטוויזן שמשמש כחייגן וטלפון ומשם לנתב חדש לגמרי TP-Link WR841N שמחובר עם כבל למחשב אחד ואלחוטית לאחר. כשאני עובד בלי הראוטר האינטרנט מתנתק לי משהו כמו אחת לשלושה ימים, וחוזר אחרי הוצאה מהחשמל של המודם. כשאני עובד עם הראוטר, כמה פעמים ביום האינטרנט נופל. במקרה כזה אני יכול להתחבר לאי.פי גם של המודם וגם של החייגן, אבל לא לראוטר. בנוסף ניתוק הראוטר וחיבור המחשב ישירות לחייגן פותרת את הבעיה מיידית. ניתוק הראוטר מהחשמל פותר את הבעיה תוך כמה דקות, ואם אני לא עושה כלום, האינטרנט חוזר אחרי כ-20 דקות. בשאר הזמן הראוטר עובד בסדר. אולי יש לכם רעיונות?? חבר המליץ לי ל…
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
טוב יש לי amd 2200+ r9000p 128mb Nforce albatron DDR 516 MB ...... טוב קיצר היה לי במשחק call of duty משחק אדירררר ולא צריכים ליקנות אותו רק להוריד ביגלל שיש קראק על השרתים! קיצר היה לי 100-200 fps זה היה מדאים אני הייתי owner זינתי את כולם שבאו אלי אחד על אחד והכל... אבל אז אחרי שעשיתי פירמוטט!!!!(פירמוט)פירמוטטט הכל הלך לא יודע הfps שלי ירד בסדר עם 70-100 fps אני יחייה אבל זה לאאאא!!!! יש לי קירטועים במשחק כל פרק זמן יש לי קירטוע או שאני הולך אחד על אחד אני פעם שמה ופעם שמה וה fps של לא יודע הוא זז יותר מידי מהר שאני הראה מדברים פה על חלקיק השניה ...... קיצר אני התקנתי וניסיתי הכל הדריוור שבא עם הכרטיס ati 3.6 ati 3.7----->הכי עזר ל fps שלי גאה בך ממי…
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
אז ככה.. החלטתי להשמיש מערכת ישנה, פנטיום 2 400 מה"ץ. הנתונים הם כאלה: p 2 400 mhz sis 5600 based mobo 20 gb seagate hd realtek 8319 geforce 1 ct6970 הבעיות הן כאלה: דבר ראשון, המחשב נתקע מדי פעם. זו לא בעיין חימום, חיברתי 2 מאווררים מוספים, אחד בPCI (ע"פ מדריך המודינג מהאתר) בדיוק מתחת לכרטיס מסך, מעיף עליו אויר (המארז פתוח) ועוד אחד במפרצי ה5.25, מעיף סתם ככה לכיוון הלוח.. ככה שבאמת זה לא נראה כמו בעית התחממות. שמתי לב שלפעמים בתקיעות ישנם "קרעים" במסך, כל מיני פסים לא קשורים או שטחים "מתים" פתאום... חוץ מזה, השעון של המחשב מפגר בקביעות. לא משנה אם אני מכוון אותו - אחרי כמה שעות הוא שוב מפגר. מה הבעיה, ואיך אני יכול לטפל בה? תודה מראש! נדב.
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי מחשב ויש בו בעיה הווינדוס לא עולה בו אני צריך לפרמט אותו למחשב יש לוח אם מסוג asus p4s800d-x וצריך להכין לו דיסקט raid מיוחד שבהתקנה צריך להכניס אותו ורק ככה הוא מזהה את הדריברים של הדיסק קשיח(ככה הוא אומר) הצלחתי להכין את הדיסקט והוא עבר את השלב הזה אבל אחרי שאני בוחר איזה כונן לפרמט ואחרי שהוא מפרמט שהוא מתקין את הווינדוס הוא עוד פעם רושם לי את הבעיה הזאת והדיסקט בפנים... מה אפשר לעשות?? בבקשה זה מאוד דחוף לי תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק 80GB של WD עם 8MB עם מערכת XP PRO וכל פעולה שאני מנסה לעשות עם הPARTITION MAGIC הוא לא נותן לי הוא מפעיל את המחשב מהתחלה מתחיל את הפעולה ואז אומר לי שיש בעיה CODE 100 ובסוף Bad partition table מה אני עושה?!!? נב ניסיתי לאחד כוננים ולשנות גודל של כונן :-\
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
הי יש לי מחשב עם כרטיס מסך NVidia Geforce 240 חברתי אותו לטלויזיה עם כבל HDMI / HDMI. הטלויזיה היא LG LCD32. בטלויזיה כאשר אני עובר לחיבור HDMI אני רואה No Signal. לא רואים את מה שבמחשב. הגדרתי את הגדרות המסך המפוצל עד כמה שאני יודע ועדין לא רואה כלום בטלויזיה, עברתי בין כל הHDMI שיש בטלויזיה ועדיין לא מגיב.. אני צריך עזרה. תודה כפיר.
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי, כחלק מנסיונות השדרוג שלי של המחשב שמבוסס על gigabyte x58a ud3r החלטתי לחדש את המשחה התרמית של ה north bridge. לצערי אחד הברגים ב״פלאח״ שמחזיק את הגשר ( הפלאח ממוקם בחלק האחורי של לוח האם) נשבר בתוך האום שלו. כך שאני צריך גם פלאח חדש, גם בורג נקבה עם קפיץ (מה שמתחבר לפלאח) מעבר לכך אני זקוק לדיבלים הלבנים שנפתחים מצידו השני של לוח האם, וגם שייבה כמו בתמונה (לקירור מעבד). הלכתי לחנויות כמו אייבורי וקיי אס פי וגם חנות שכונתית אך אין להם. אשמח ממש לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
:'( :'( :'( מאיפה אוכל לבנות אתר אינטרנט בלי כסף ובלגן
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה... קניתי ליפני יומיים צורב של LG GSA-4167B ויש לי בעיה ... התקנתי את הצורב במחשב הכל טוב ויפה ...וינדוס רואה את הכונן וזה ניראה שהכל עובד כמו שצריך .. הבעיה היתה שהוא לא מזהה דיסקים לצריבה של DVD ...נסיתי שתיי סוגי מדיות מדיה של LG ושל home tech ונדה הנורה מהבהבת שעה תוקעת את המחשב ולא מזהה את המדיות...חשבתי שיש בעיה בצורב ...הלכתי היום והחלפתי ושוב אותה בעיה ..לא מזהה את המדיות של DVD .... מדיות של דיסקים רגילים אין בעיה הוא מזהה בקלות וצורב בקלות. אבל מדיות של DVD הוא לא מזהה .. אני משתגע כבר ולא יודע מה לעשות .. מי שיכול לעזור לו בבקשה מימכם דחוףףףף תודה לכל העוזרים!!!
-
- 11 תגובות
- 973 צפיות
-
-
לא מצליח לראות במחשב שלי כונן משני ולטפעל אותו כאילו איננו הכונן מחובר כמו שצריך , הבאיוס מזהה אותו במחשב שלי ברשימת ההתקנים מופיע מיד אחרי הראשי אך במחשב שלי מופיע רק כונן C וכונן התקליטורים בדקתי בבאיוס הוא מזוהה בשמו כל ה-setup של הביוס רגילה מה יכולה ליהיות הסיבה ? איך יוצאים מזה ? (החלפתי כונן קשיח אחר וגם הוא לא מזוהה ) המערכת היא WIN98SE
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי כונן dvd של lg היום בבוקר עבד כמו שצריך והנה אני בא ליראות סרט לתומי ויהפוך ה-dvd עורו והיה למשהו מוזר ביותר כך מופיע שמו ב-Device Manager L D D R M D D 0 0 פשוט מאוד אין לי מושג מה קרה מה זה אומר ומה לעזזאל הבעיה בביוס הזיהוי יותר הגיוני ונכון ד"א איך מוסיפים לת'רדים תמונות אני הוסיף אם תסבירו לי איך עושים זאת ותודה מראש מאיר ok אז ככה לאחר שניסיתי הכל (כימעט) הפעלתי את המחשב מההתחלה winxp מודיע לי כי יש לי חומרה לא מזוהה לחצתי על ההודעה (מה שאני לא עושה בדרך כלל אני פשוט לא אוהב את המדריכים של win בכלל לא 98 ולא xp הם פשוט לא עוזרים ) ו win xp שולח אותי לעזרה כמובן שרציתי ליסגור אותו מייד אך הספקתי לקרוא בחטף כי ממולץ להסיר התקן זה ולהתקינו מחדש ( מה שעשיתי…
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן יחסית, (nVidia 9800GTX, AMD core 2 duo, 4 GB RAM DDR2, MA78GM-S2H), שבוע שעבר עדכנתי דרייברים לכרטיס מסך ומאז אני חווה קצת קריסות. עכשיו הוא הגדיל לעשות ואחרי הקריסה האחרונה הוא מראה מסך "מלוכלך" בקווים צהובים בזמן הבדיקות של הבוט ובכל שאר הבוט סימני קריאה על כל המסך. המערכת לא עובדת... יש פתרונות?
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי X800XT PE והמאוורר (ARCTIC COOLING) הפסיק לעבוד פתאום. בדקתי את כל החיבורים והכל בסדר. בתוכנה הוא היה על אוטומט ושמתי אותו על ידני ב100 אחוז ועדיין הוא לא מגיב. מה לעשות?!?!
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, בשבועיים באחרונים אני נתקל בבעיה במחשב, אחרי שהוא מעלה את הווינדוס ומראה את תמונת הרקע של שולחן העבודה לוקח לו עוד שתי דקות בערך עד שהוא מעלה את שאר האייקונים על המסך אם זה אייקונים של שולחן העבודה או של הווינדוס. בעבר נתקלתי בבעיה כמה פעמים אבל זה קרה תמיד הכי שהתקנתי תוכנה חדשה במחשב, אחרי שהסרתי אותה או שעשיתי system roll back המחשב חזר לתפקד כרגיל, הפעם לא התקנתי כבר חודש בערך כלום והדבר היחידי שניסיתי זה לסנכרן את הטלפון הנייד שלי למחשב בעזרת כבל usb שהגיע יחד איתו, חוץ מזה היו לי גם כמה פעמים שהמחשב נפל עקב הפסקות חשמל אז אולי זה בגלל זה בכלל? בכל מקרה כשניסיתי לעשות סיסטם רול בק במחשב לא הצליח לבצע את הפעולה ולהחזיר למצב התקין.. מה קרה למחשב שלי ואיך אני …
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
טוף... מדובר פה על לוח אם של חבר, שלא משנה כמה חיפושים הרצתי בגוגל וכמה נסיונות התקנה ניסיתי(מהדיסק שבא עם הלוח עד לקודקים של AC'97 ו-SiS מהאינטרנט) הוא פשוט מסרב להפיק סאונד. להלן מידע מ-CPU-Z: Mainboard and chipset Motherboard manufacturer ECS Motherboard model P4S5MG/GL+, 1.0 BIOS vendor American Megatrends Inc. BIOS revision 07.00T BIOS release date 04/02/01 Chipset SiS 650 rev. 01 Southbridge SiS LPC Bridge rev. 04 Sensor chip ITE IT8705 Graphic Interface AGP AGP Status enabled, rev. 3.0 AGP Data Transfer Rate 4x AGP Max Rate 4x AGP Side Band Addressing supported, enabled הכל(והקול) עבד מצויין עד שבחוכמתו הרבה הוריד את הווירוס שמטייל כיום באיי.סי.קיו ודפק לעצמו …
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום מדובר במחשב עם מעבד AMD , חצי ג'יגה זכרון וכרטיס מסך של nVidia מדגם 7300LE. יום בהיר אחד (ממש ככה) מדליקים את המחשב ואין תמונה. חיברתי את המסך למחשב אחר - עובד. אז זה לא המסך. אולי הכבל? לקחתי כבל אחר, עדיין לא עובד. זה לא הכבל. אולי ה-BIOS? הוצאתי סוללה, החזרתי. כלום. אותה בעיה אין תמונה. שמתי לב שכאשר מדליקים את המחשב הנורית של הכונן הקשיח לא נכבת. אולי תקלה בכונן מונעת מהמחשב לאתחל? ניתקתי את כל הכוננים...את הDVD הכל. עדיין כלום... אציין שכאשר המחשב פועל ומנתקים את כבל הDVI ומחברים שוב המסך "מזהה" שיש חיבור או אין חיבור. המסך נכנס לpower saving mode. אז כרטיס המסך כאילו "תקין חלקית"? יש משהו שפיספסתי?
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד ישן שאני רוצה להתקין בו וינדוס xp ישן רק xp עולה עליו. אני צריך קישור לקובץ iso למי שיכול לשלוח לי תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה כשאני מדליק משחק מסויים אחרי כדקה של משחק הכל נתקע, הקול נתקע על אותו צליל , מופיע מסך כחול כזה מלא פסים וכותב : nv4_disp.dll -adress.......... beginning dump of physical memory
-
- 10 תגובות
- 973 צפיות
-
-
הכותרת די אומרת הכל, אבל בכל זאת: היה לי 8800GT במחשב, במקור עם לוח P35. הלוח נשרף בשלב כלשהו והוחלף לG41, עדיין PCIE 1. הכרטיס עבד מצויין. לא מזמן שדרגתי לHD4890 והGT הונח אחר כבוד בצד. לפני יומיים חבר שלי החליט לקנות מחשב חדש כי שלו כבר ממש לא סוחב. הוא לא בדיוק גיימר (לפחות לא מעבר לדברים כמו SC2 או DRAGON AGE), אז חשבתי לעצמי שאני אביא לו את ה8800GT ואחסוך לו הוצאה מיותרת של קניית כרטיס מקביל. קנינו את שאר הרכיבים (Athlon X3 כלשהו, לוח אם Gigabyte 760G ספק כוח חביב - pro 82+ 425W ושאר ירקות), הרכבנו - המחשב לא עובד. אחרי שהתייאשנו מלהבין מה הבעיה חזרנו לחנות, שם התברר שהזכרונות תקולים (שני הסטיקים. מה הסיכויים?) - אבל על הדרך התברר שגם אחרי החלפתם המחשב לא מצליח להציג…
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי בעיה במסך, לא יודע מה קורה לו.. הוא עושה Auto Adjusting לבד בלי שאני לוחץ על הכפתור, הוא עושה את זה לפעמים כל 2 שניות נרגע ואז אחרי 5 דק' קופץ שוב עשיתי פירמוט עדכנתי דרייברים ניתקתי את המסך מהמחשב וחיברתי שוב שום דבר לא עזר מישהו יכול לעזור לי בבקשה בפיתרון הבעיה ? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי מחשב שאין לו גישה לאינטרנט ואין לי שום דריבר בשבילו עכשיו אני רוצה(רוצה... די חייב ) לפרמט אותו יש איזו שהיא דרך לגבות את הדריברים ואז להחזיר אחרי הגיבוי??? (אני יודע שזה משהוא עם ספרית הINF אבל בטוח צריך לשמור עוד תקיות) וסתם לידע כללי לפעמים יש תוכנות תשמחקו אותן בלי הUNINSTALL ואז השם של התוכנה נשאר בטפריט של ההסרת תוכנות יש איזו שהיא דרך למחוק אותן משם???
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי ראדון 9700 של הרכולס אחרי 15-20 דקות משחק המחשב נתקע או עושה ריסטרט או נתקע שמתי דריברים הכי מעודכנים זה לא עוזר שמתי VIA 4IN1 כי הציפסט הוא של VIA שמתי את הכרטיס אצל חבר לא קרה כלום עבד כמו שצריך לא נראה לי שזה קורה בגלל התחממות כי אצל חבר שלי זה לא קרה לא יודע מזה בבקשה עזרה.
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מזמן התקלקל לי הכרטיס מסך דגם : HD4670 לכן החברה החליפה לי לכרטיס GT220 בכרטיס הנ"ל בכל פעם שאני מוציא את החיבור של VGA (הזכר) יוצא איתו הברגים הפנימיים של צד נקבה לפי התמונה כאן: (התמונה צונזרה ) האם אפשר לטפל בזה או לממש אחריות יום טוב וחג שמח. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
בוקר טוב חבר'ה, ככה יש לי בעיה במחשב כאשר אני מנסה להדליק אותו הוא מראה שווינדוס בטעינה והכול טוב ויפה ואז הוא לא מעלה את הווינדוס, אז מה שאני עשיתי לפני שהעלתי את המחשב לחצתי F8 והעלתי אותו דרך ה VGA מוד ועכשיו הרזלוציה מגעילה ולא נוח להשתמש במחשב . מה אפשר לעשות בנוגע לזה.. איך מסדרים דבר כזה חשוב לציין שהמחשב עובד על ווינדוס אקס פי המחשב חדש עם כרטיס מסך מאוד חזק תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם! לחבר שלי יש בעיה ! מידי פעם שהוא מדליק את המחשב מופיע מסך כחול וכתוב במסך שהמחשב לא מוצא את העכבר ומבקש להמשיך לעבוד בלי העכבר.(כניסה ps/2) . ב- DEVICE MANAGER הוא לא מראה את העכבר(כאשר הוא מראה את המסך הכחול). ברוב המיקרים המחשב כן מוצא את העכבר אבל לפעמים העכבר מפסיק לעבוד(כאשר הוא כבר נמצא בווינדוס) ואז המחשב ניתקע מבלי שום עומס גם כאשר שום תוכנה לא פועלת! המחשב כבר בן שנתיים וזה אף פעם לא קרה... בבקשה מישהו יכול לעזור לי??? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-