תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
הי ותודה מראש! אני מנסה לפרמט אני מגיע לשלב העתקת קבצים אחרי הפירמוט ואז זה נתקע על 6% 1 החלפתי כבל 2החלפתי הארדיסק 3 אני מתוסקל לחלוטין!!!!!!!!! מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
אבקש תגובות מפורטות מה עלי לבצע בכדי להיתגבר על התקלהץ
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
ניסיתי לצרוב גם דרך המדיה פלייר וגם דרך הנרו 8 בנרו הוא לא נותן לי בכלל אפשרות ללחוץ BURN וגם לבחור את אפשרות מהירות הצריבה ובמדיה פלייר הוא רושם לי להכניס דיסק ריק למרות שיש בפנים דיסק ריק לצריבה אחר כך בדקתי תזה במחשב השני שלי ושם אותו דיסק נצרב בהצלחה... אבל כשאני מנסה לצרוב דיסק DVD הוא צורב אותו ללא בעיות או שאני מחליף כמה דיסקים רגילים לצריבה ואז פתאום הוא צורב אבל בדרך כלל הוא לא בסדר כאילו הוא לא מזהה תדיסק שבכונן מה יכולה להיות הבעיה נראה לכם שזה הצורב עצמו נדפק?
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אתם יודעים איפה שזה רושם מתקין את Windos אז זה נתקע על 34 דקות כבר יותר משעה וחצי ... נסיתי לעשות פורמט שוב אבל עדיין זה ככה... זה אמור להיות ככה או שיש בעיה?
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי ספק חדש CORSAIR HX620 הרכבתי אותו במחשב והמחשב לא נדלק. החזרתי חזרה את הספק הקודם והמחשב עובד. דיווחתי לטי אם אס שמהם קניתי את הספק והם שלחו תוך יומיים ספק חדש (כל הכבוד להם). היום הרכבתי אותו ושוב אותה תופעה. אני חייב לציין שאני מעביר את מצב הספק ל-1 הלד בעכבר נדלק , אבל המחשב מסרב להידלק, ושוב החזרתי את הספק הישן והכל עובד. (עכשיו אני כותב מהמחשב ) למישהו יש רעיון? המפרט הוא: AMD 3200 64 GIGABYTE GA-K8N51GMF BALLISTIX 1G GIGABYTE 3D AURORA 570 8800GTX
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי לתקן את הסוס הטרונאיני הבא שום תוכנה ושם אנטי וריוס לא מצליחה למחוק אותו השם שלו הוא Win32.Trojan Downloader.Delf בבבבקשה תעזרו ליייייייייי
-
- 11 תגובות
- 917 צפיות
-
-
הדגם הוא 2500JS. הBIOS מזהה אותו, הWINDOWS מזהה אותו אבל הוא מבקש דרייבר או משהו בסגנון כלומר בDEVICE MANAGER הוא עם סימן שאלה צהוב ואין לי מושג מאיפה להביא כזה דבר ואני כמעט בטוח שלא צריך לזה דרייבר מה לעשות עם זה?
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
השאלה בכותרת......אין לי מושג מה זה צריבת ביוס ......והבנתי שאפשר לעשות את זה דרך כרטיס PCI ..מה זה אומר???? מישהו יכול להביא לי איזה לינק להסבר(עדיף בעיברית) תודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
האם זה כאן ? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום, בבוקר שלאחר סופת הברקים החביבה שביקרה אותנו, ניסיתי להדליק את המחשב - הוא נדלק, עשה כמו Force Boots (כמה פעמים המחשב ניסה להגיע לביוס ולא הצליח) ואז נכבה לבד - ומאז הוא לא נדלק. שמתי את המחשב במעבדת מחשבים השכונתית - הבחור שם אמר שזה הלוח אם כנראה, הזמין לוח אם ועדיין המחשב לא עובד. החזרתי את המחשב הביתה, ביודעין שמחשב לא נדלק ממעט אפשרויות: לוח אם תקול, ספק תקול, כפתור הפעלה תקול (?). לוח אם בדקנו, ספק בדקתי ידנית בבית (לקחתי את הספק של אחותי, חיברתי רק ללוח אם וניסיתי להדליק - לא מניע). הדבר היחיד שלא בדקתי זה הכפתור הפעלה..לא נראה לי שזו הבעיה... כמה שאלות: מה לדעתכם הבעיה? האם אני צודק שהמחשב לא נדלק רק כשהרכיבים שכתבתי למעלה לא תקינים? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום רב, לפני מספר חודשים המחשב שלי התחיל להתקע מעצמו ואין אפשרות להזיז את העכבר ואת המקלדת. זמן מה לאחר מכן, המחשב נתקע אפילו בעת ההדלקה כלומר כאשר מופיע פירוט הנתונים גם אז המחשב היה נתקע והיה צורך במספר ריסטרטים כדי שהוא יעלה וגם אז הוא היה נתקע אחרי זמן מה . כיום, המחשב כבר לא עולה בכלל! לא רואים תמונת מסך (המסך טוב בוודאות הבעייה שתתכן במקרה זה היא הכרטיס מסך ולא המסך), אך הנורה הירוקה שמורה על כך שהמחשב דלוק - פעילה! לדעתי, הבעייה טמונה בכך שאין את ה"ביפ" כמו שיש במחשב טיפוסי בעת ההדלקה. הבעיות האפשריות שייתכנו לטעמי: האפשרות הסבירה ביותר:מעבד, ספק-כח, כרטיס מסך (כמעט ולא ייתכן). מהו הכיוון לבעייה? מי שמכיר דרכים פרקטיות לתקן את התקלה כמו להוציא את הסוללה של המעבד …
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם! רכשתי מחשב חדש לאחרונה וביצעתי התקנה של מערכת הפעלה חדשה עצמאית (Windows 10 pro). נאמר לי שאצטרך דבר ראשון בסיום ההתקנה להוריד דרייבים לכל רכיבי החומרה במחשב, אך המחשב אינו מצליח להתחבר לאינטרנט. כרגע הוא דורש ממני Ethernet Cable. בדירה שלי ישנה האפשרות לWIFI בלבד ואין לי כבל אינטרנט לחבר. האם יש עידכון מסויים שצריך להוריד או שמדובר ברכיב שחסר לי במחשב עצמו (PCIe wifi לדוגמא). יש לי לוח אם מסוג TUF-GAMING-B550-PLUS AMD B550 (Ryzen AM4) ATX gaming motherboard with PCIe 4.0 יש לציין כי כבר ניסיתי להוריד דרייבר Lan של לוח האם מכאן דרך מחשב אח…
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
היי לכולם , האם יש מצב שמשחקים ב SSD M.2 קורסים? אני יסביר: התקנתי כמה משחקים (פרוצים) ואחד מקורי לא פרוץ ב SSD 2.5 והכל עבד פיקס. לאחר רכישה SSD M.2 התקנתי מחדש את כל המשחקים ואז התחילו הקריסות , לאחר משחק כלשהו בזמן רנדומלי לחלוטין המשחקים קרסו. יש לציין כי כל המערכת עברה בדיקות תקינות ומאמץ , והטמפרטורה תקינה לחלוטין. בנוסף מחשקים אחרים שמותקנים ב SSD 2.5 עדיין עובדים כרגיל ללא קריסות גם לאחר התקנת המשחקים ל M.2. אשמח לחוות דעת.
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
קבלתי מחשב חדש לפני יומיים, עם מארז של Antec nx800, (ברצוני לחבר תמחשב לטלוויזיה ) החיבור של ה HDMI למטה, עובד כמו שצריך, אך החיבור למעלה "Hdmi" לא עובד כלל, כשפניתי ל KSP הם אמרו לי שהחיבור הזה מנוטרל, כלומר יש לי רק כניסת HDMI אחד, אז הוא הביא לי כבל של Display port, קניתי אותו וחזרתי הביתה, (display port to hdmi) ניסיתי לחבר תכבל, וזה לא הראה לי שום תצוגה, אז בשביל לוודא שזאת לא בעיה בטלוויזיה, ניסיתי לחבר גם למסך של המחשב,וגם לא עבד. הלכתי ל KSP שוב והם אמרו לי שאני צריך לעשות "ריבוי מסכים" להגדיר את זה כביכול, וזה מה שזה עושה לי : הכרטיס מסך שלי הוא nvidia 2080 ti וגם הלכתי לפה : וזה לא מראה לי שום צג נוסף, אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
המקלדת במחשב שלי הלכה לעולמה אחרי ששפכתי עליה כוס קפה. התיקון יחסית לא נוראי - קצת תיקונים ללוח אם והחלפת המקלדת, אך המעבדה לא מחזיקה בחלק. האם ניתן להשיג מקלדת כזאת בארץ, או שחייבים להזמין מחו"ל?
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מסך מחשב. התנעה ועצירת מקרר מכבה לשניה מסך מחשב. שקע מקרר מחובר ישירות ללוח חשמל,ושקע מחשב ומסך מחוברים למעגל חשמלי אחר. (הם לא יושבים על אותו מעגל של מקרר) יש לי שתי מחשבים נייחים מיני.ההבדל ביניהם במעבדים I7 ו I9. כשלמחשב עם מעבד I7 מחובר מסך הכל עובד חלק,וברגע שמסך מחובר למחשב עם מעבד I9 אז מסך מושפע מפעילות מקרר. בעיה מוזרה,אשמח לקבל עזרה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש לה לוח אם של אסוס P5QPL-AM סטיק אחד של סמסונג 2GB רגיל כרטיס של ספיר 5670 512MB כונן קשיח של WD 250 SATA רגיל ומעבד 775 אבל לא דואל קור על 3.2 GHZ שמנגנים סרטים רגילים וסדרות מנגן מעולה וחלק החלונות 7 סבבה הכל פיקס אבל כשהיא מנגנת סרט HD מלא יש תקיעות ייתכן וזה המעבד שיוצר צוואר בקבוק? מקווה שכאן זה המקום לשאול את השאלה
-
- 9 תגובות
- 917 צפיות
-
-
החלפתי היום כרטיס מסך ולפתע כשאני מפעיל את המחשב קופצת לי ההודעה Warning: System BOOT Fail. אני לוחץ F1 ואני ממשיך לווינדוס, הכל נראה כשורה, כרטיס המסך פועל והכל טוב ויפה. זה קורה ישירות אחרי הפעלת המחשב. אם אני עושה RESTART יכול להיות שזה לא יופיע. בצעתי CLRTC אבל זה לא עזר. צירפתי תמונת מסך מ-SPEEDFAN, משום מה אני חושד בספק. יש לי ספק 350W של ANTEC למפרט הבא: ASUS M2N-E ATHLON 64 X2 4200+ 2 GB RAM CORSAIR כונן דיסקטים צורב DVD וכרטיס המסך החדש SAPPHIRE HD5670 512MB DDR5 מה אתם אומרים? יצא לכם להתקל בדבר הזה? מה הפתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
התחיל מהיום ממש קריסות של מסך כחול (היו בעבר פעם ב.. ) הכל התחיל אחרי שכמה פעמיים נפל החשמל בבית,והמחשב נכבה בבום. ביטלתי את האוברקלוק של המעבד.הוצאתי את הבטריה בלוח אם,שחזרתי את המערכת. מה עוד עלי לעשות? עשיתי הרגע תיקון של קבצי הויינדוס על ידי הכנסת הדיסק, זה גם יכול לפתור ? עידכון:זה לא עזר שוב מסך כחול (תמונה 2 ) אגב המחשב . I5 2500K Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail Kingston 8GB DDR3 1333 Samsung 1TB Sata II 32MB F3 GTX570 1280MB
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני "מפוצץ " בפירסומת שאני מקבל מכל מיני סוגים כמו מבחני טרוויה , מגרדים וטסים , משחקי פוקר למינהם ועוד (לא לתיבת הדואר) דרך האיטרנט , עלי לציין שמעולם לא נרשמתי וגם לא מסרתי מס' טלפון . מחקתי cookues,temporary internet files סימנתי " v " ב turn on pop-up ווגם ביצעתי reset אבל זה לא עוזר אני ממשיך לקבל אותם , פניתי לספק האינטרנט ותשובתו היתה שאין באפשרותם לחסום אבקש את עזרתכם כיצד לחסום את הפרסומות תודה
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום קניתי השבוע מSKYPC מחשב חדש עם המפרט ₪99 הרכבת מחשב חדש הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ 24 שעות לכל הרכיבים ₪138 קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 ₪96 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪340 לוח אם FoxConn A88GMV ₪390 מעבד AMD Athlon II X3 450 Box ₪210 זיכרון G. Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 ₪189 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪394 מארז ללא ספק LanCool PC-K58 ₪290 ספק כח Seasonic S12II 430W ללא מערכת הפעלה, שאותה אני רוצה להתקין לבד. עד עכשו הייתי מאוד מרוצה: המחשב הגיע תוך 4 ימים בלבד, ולאחר שיחה איתי עקב מחסור בלוח האם המקורי שהזמנתי (Gigabyte) לקחתי את הלוח הנ"ל והחליפו לי לזיכרונות הכתובי…
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם.. ברשותי מחשב פנטיום 4 3GHZ.. לא מזמן היה לו זיכרון של 512 מ"ב והחלטתי להרחיב לעוד 1 ג"ב. בדרך כלל אני לא נוהג לכבות את המחשב אך מידי פעם זה קורה שאני כן מכבה אותו. כאשר אני מכבה את המחשב ונותן לו לנוח ליממה ומנסה להדליק אותו לאחר לילה שלא דלק הוא עושה לי בעיות. מה שקורה זה שהוא נדלק לכמה שניות אפילו לא מעלה את המסך של הבדיקה וישר עושה ריסטרט וזה יכול לחזור על עצמו מספר רב של פעמים עד שקורה נס והוא מחליט להידלק סופית.. רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה, חומרה, תוכנה, ספק כוח חלש מידי, חומרה רופפת על הלוח אם, המאוורר של המעבד תקין ואין איתו בעיות, אשמח לקבל עזרה ויעוץ מה לעשות. שיהיה לכולם יום נעים!
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
4 קבצי מינידאמפ, המחשב החל לקפוא עם המסך הכחול הזה... בנוסף מרבה להתקע או לקפוא... משהו אומר לי שזה קשור ל INTERNET EXPLORER 8 שהתקנתי... בקיצור - מצורפים קבצי מינידאמפ אשמח אם מישהו מכם יוכל לעזור לי לפענח אותם... תודה... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת הגוגל כרום מנתק לי את השם משתמש באופן אוטמטי ורושם לי הערה כתומה "שגיאת סנכרון" עכשיו נכנסתי אז אין את ההודעה בקיצור כל פעם זה מנתק לי ואני צריך להקליד מחדש כל פעם סיסמא עכשיו מחק לי את כל השמירות של האימיילים בפייסבוק לא יודע מה זה למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
כל נסיון לגשת לאתר מחזיר מיידית הודעת "The connection was reset". ניסיתי עם מחשב אחר על אותה הרשת האלחוטית - פותח בלי בעיה. ניסיתי עם המחשב שלי על רשת אלחוטית אחרת - לא פותח. מכאן, הבעיה היא במחשב ולא בציוד התקשורת החיצוני. ניסיתי לשנות כתובת MAC או IP (דרך ההגדרות של הראוטר ודרך release/renew) - לא עזר. את ההודעה הזו אני כותב מהמחשב המדובר אמנם, אבל דרך פרוקסי. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-