עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by OrBen91,

רציתי להריץ אפליקציה על המחשב, הורדתי את התוכנה BlueStacks, לאחר ההתקנה העליתי את התוכנה, ומיד לאחר שעלתה הופיעה לי מסך כחול וכתוב בעברית משהו כמו "המחשב שלך נתקל בשגיאה, שולח נתונים ומפעיל מחדש" - משהו כזה, הראה אחוזים עד 100 והפעיל את עצמו מחדש. לאחר ההפעלה הראה שוב את אותו מסך, וחוזר חלילה משהו כמו 5 פעמים ואז נפתח לי מסך שנותן לי כל מיני אופציות כמו לתקן, לשחזר מחשב, להתקין מחדש ווינדוס וכו', בחרתי לשחזר לנקודה של לפני 9 ימים, הוא שיחזר בהצלחה ואפילו שמר על המסמכים, השיחזור מחק את התוכנה הבעייתית. האם עליי לחשוש ממשהו? איך אני יכול (אולי תוכנה) לבדוק שהמחשב שלי נקי ואין ווירוס שמתחבא אפישהו? כיום אני משתמש באנטיוירוס Avast Free, האם הוא עד כדי חלש …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. התקנתי את המשחק Test Drive Unlimited שמתי על הגרפיקה הכי גבוהה אני מתחיל לשחק וש תקיעות קטנות ומעצבנות כמובן שזה הורס את החווית המשחק גם במשחק Crysis יש לי את התקיעות הקטנות האלו זה המפרט מחשב שלי intel core 2 duo processor E8400 3.0GHZ 1333MHz 6 MB ARctic Cooling Freezer 7 Pro GiGabyte Ga-P45-DS3 G.Skill DDR2 4096MB 800MHz Pi Cl4-4-4-12 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200RPM 16MB GeCube Radeon HD4850 512MB DDR3 NZXT Teampest SeaSonic S12II-500W זה המסך שלי עם זה חשוב http://zap.co.il/model.aspx?modelid=410956 עשיתי כמעט הכל עשיתי עדכון לכרטיס מסך עשיתי עדכון ל Bios ועדיין יש תקיעות קטנות

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. -יש לי מחשב AMD64 3000 S939 לוח K8NF-9 1256 RAM אני עובד אם תוכנות גרפיקה לתלת מימד ומשום מה כול פעם שהתוכנה עולה או מבצעת רינדור המעבד מגיע לי ל100% דבר אשר לא קרה לי בעבר כאשר עבדתי עם אותם זכרונות ואותם הרד דיסקים אבל על מעבד אינטל 2.8 S775 ולוח אם של אסוס האם זוהי בעיה במעבד בלוח או שאין לי מה לדאוג מכך אודה לכם על תשובה מפורטת המון תודה רן

4. Started by neilgr,

המשחקים בעבר היו עובדים אצלי חלק בלי תקיעות וזמן טעינתם היה מהיר.. לדוגמא פיפא 07. הבאתי את המחשב לטכנאי ומאז שחזר לי המחשב הפיפא נתקעת בין מסך למסך ... כלומר כל פעם שהפתח חלון חדש הוא נתקע ומשתחרר אחרי כמה זמן שאלתי את הטכנאי מה הבעיה ואין לו איך לעזור לי. הודה לכם עם תעזרו לי. תודה ניל.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  5. Started by I7210I,

שלום יש לי מסך DELL WFP2007 וממנו יוצא חוט USB למחשב ככה שהכניסות USB במסך יעבדו . מחובר למסך המקלט של העכבר והמקלדת ומידי פעם זה פשוט לא מגיב...מוציאים ומכניסים את החוט USB חזרה למקומו והופ הכל שוב עובד..והחוט הוא די חדש ממה יכולה להיות הבעיה?? תודה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. קניתי מחשב חדש Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card הכל מחובר ע"י החנות שקניתי בה ולא נראה לי שהתקינו לי וינדוס כי צריך לקנות עותק מקורי..ולא רצייתי..כי יש לי עכשיו שהמחשב עולה הוא רושם BOOT DISK ABBLE משו כזה....יענו שאין בוט מההרדיסק למערכת הפעלה הכנסתי דיסקט איתחול ...כדי להגיע לכונן ה 200 גיגה.. והוא רושם שיש כונן וירטואלי...... אני רוצה להתקין וינדוס.. וזה לא מזהה תכונן .. אז מה עושים?.... ומאיפה אני מתקין תדרירוים של הסאטה..?.. כי …

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  7. Started by RX7,

המחשב של אחותי נפגע כתוצאה מברק ויותר הוא לא נדלק מה התקלקל שם בטח?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מחשב נייד HP 620 מראה בעיה בהדלקה 1720-SMART צריך ללחוץ F1 בשביל לעלות את הווינדוס בוצע פרמוט להאר דיסק דרך מחשב אחר הרצתי תוכנה HDAT2 לתיקון שגיאות כלום לא עזר! אופס הגדרות ביוס במחשב נייד מה יכול להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שמתי ספק כוח חדש כי הקודם נהרס לי . קיצור סידרתי אותו והכל טוב ויפה חוץ מדבר אחד מציק . שאני מדליק את המחשב זה לא מזהה ישר את המאוורר של המעבד וכותב לי שאין CPU FAN שאני לוחץ על F1 זה ממשיך והכל רגיל . אבל אני לא רוצה שזה יהיה לי למה אם אני לא לוחץ F1 המחשב נתקע . ועוד בעיה שאני לא מצליח להיכנס לBIOS זאת אומרת שאין לי אופציה להגיע אליו אני לוחץ DEL אבל עדיין לא הולך לי . יש למישהו רעיון?

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  10. Started by blue_wolf,

שלום לכם יש לי בעיה הרמקולים של המחשב מתחממים לי ונשרפים לי.... החלפתי 3 זוגות של רמקולים ,ונשרפו שלושתם ניסיתי: להחליף שקע (הרמקולים הקטנים שמקבלים אם המחשב) מה יכולה להיות הבעיה ?? האם יש אחריות בד"כ על דבר כזה במצב כזה?? נ-ב יש לי את המחשב כחצי שנה P4 2.4

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  11. Started by yotamavi,

שמתי לב שבמחשב שלי יש בעיית איטיות.. המחשב חדש בן כמה שבועות...והחומרה ממש לא חלשה כך שאי אפשר להאשים אותה (מפרט בצד) זה מתבטא באיטיות בתפריטים ובתקיעות במשחקים כמו MOST WANTED

• 10 תגובות
    • 878 צפיות
  12. היי ב-2 כרטיסי מסך שונים (R9 290 ו-GT 1030) אפשר להפעיל דולבי אטמוס רק שמורידים דרייבר דרך ווינדוס. כשאני מוריד דרייבר עדכני מהאתר של AMD ו-NVIDIA האטמוס לא עובד. למישהו יש מושג למה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Lopy,

לצערי ההיכרות ביני לבין המסך הכחול נמשכת כבר זמן מה. תאמינו לי עברתי על רוב האינטרנט בחיפוש אחר מוצא. בסופו של דבר התייאשתי ומסרתי את המחשב שלי לתיקון,המחשב חזר לאחר פירמוט של מחיצה C. המסך הכחול חזר לאחר שביצעתי עדכון לדרייבר של הכרטיס מסך(ככה אני סבור בכול אופן). אני נתקל בבעיה אך ורק בגלישה באינטרנט וביחוד ביוטוב. הסרתי הסרה מלאה של הדרייבר כולל הכול,והמחשב חזר אוטומטית לגרסא הקודמת. כשניסיתי להסיר אותה(הגרסא הקודמת), המחשב החזיר אותה בכול פעם מחדש אוטומטית. עכשיו לפני שאני לוקח תמחשב לתיקון נוסף קיוויתי אולי לפתור את הבעיה בעצמי. בכול מקרה הנה הlog: ================================================== Dump File : Mini041611-01.dmp Crash Time : 16/04/2011 00:22:03 Bug Ch…

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  14. Started by iliran11,

אהלן. קיבלתי מחשב חדש. לוח-אם GA-M55S-S3 של GIGABYTE. כרטיס מסך ATI X1950. עכשיו, ברגע שהמחשב מותקן נקי לאחר פירמוט, אפשר לראות וידאו בצורה תקינה. לאחר התקנת הדרייבר שהגיע עם הכרטיס מסך (ניסיתי גם להוריד את הדרייברים המעודכנים מאתר החברה) תצוגת הוידאו הופכת למעוותת מבחינת צבעים. מעוותת לגמרי. מה לדעתכם מקור הבעיה?

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by BMWE,

שלום אני רוצה לבדוק אפשרות לשדרג לאמא שלי את המחשב כך שיעבוד יותר מהר ע"י החלפת ה HD לכונן SSD. היא לא צרכנית גדולה של מידע ששמור לה על הדיסק. הדיסק הישן כמובן שישאר וישמש כמקום לשמור דברים וה SSD יכיל את מערכת ההפעלה ושאר התוכנות. ראיתי את הדיסק הזה. הלוח אם שיש לאמא שלי (מצורף פירוט התכולה של המחשב) 1. האם יש תאימות בין שניהם 2. איזו קונפיגורציה של דיסק צריך להזמין M.2 2280 / SATA3 3. האם לא כדאי להחליף לה את הזכון במקום ואיזה מומלץ? rita pc.pdf

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. אוקי, היה לי מסך כחול בזמן ששמעתי מוזיקה,עשיתי ריסט,המחשב עולה,ההאוזניות לא עובדות (המדוזה שלי,הם בUSB),מנסה לסדר,מתקין דריורים מחדש לאוזניות המחשב לא קולט אותם...משחק קצת אם כפתור ההפעלה שלהם,ופוף המחשב נעצר,עושה ריסט,המחשב עושה בוט ואז עובר בסטאפ של הרייד מגיע לבדיקת החלקים המחוברים עושה כל מיני בדיקות לא רגילות משהו עם הרבה fים,ואז הוא אומר put boot disk and press enter. מכניס את הדיסק של ג'יגהבייט ואז הוא מגיע למסך שאומר searching emi או משהו בסגנון ואז הוא מזהה את הדיסק של ג'יגהבייט ושואל אם לעשות בוט מהדיסק אם אני לא אומר לו הוא נתקע בbooting from hard drive,אם כן אז הוא אומר לי שההארד דיסק לא מותקן,בדקתי בסטינג של הרייד וההאר דיסק מזוהה,אין ריח של שרוף ממנו וכו'. נ…

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  17. Started by gif,

היי שלום לכולם :-) ניסיתי להדליק את המחשב שלי ובתהליך הפוסט כתוב לי כמו תמיד : pci device list: והוא מראה לי את הכוננים של המחשב וכו'...ומשם הוא אמור להעלות את המערכת. מה שקרה זה שהמחשב נתקע במסך הזה ולא המשיך לתהליך עליית המערכת. 1.ניסיתי לאפס את הביוס,ולנסות להעלות את המחשב שוב אך ללא הצלחה. 2.ניסיתי להוציא את כל החיבורים ללוח אם ולהכניס אך שוב פעם המחשב לא עלה 3.ניסיתי להוציא את הכ.ז ולהכניס וגם לא הצלחתי לעלות את המחשב.. למישהו יש פתרון לבעיה? בתודה ,GIF.

18. Started by amir77a,

ללא כל סיבה נראית לעין מהבוקר, מדי כמה דקות המחשב מפסיק להגיב למשך משתנה של 10 שניות עד דקה לערך וקופא באופן מוחלט. לאחר מכן, הוא חוזר לתפקד לכאורה כרגיל, עד הסיבוב הבא. עדכנתי את דרייבר כרטיס המסך אך ללא הועיל. כיצד ניתן לאתר את מקור הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Gico,

יש לי מחשב i3-3220 , Asus.P8H61-M-LX.Rev.2.0, MX500 250GB, Win10, 8GB שעובד 24/7 עם Qbitorrent, ומדי מספר ימים (בין יום לשמונה ימים) הוא קופא לחלוטין: לא מגיב אפילו לעכבר ומקלדת, וגם אם יש עליו ג'וב כלשהו (הרצתי Ping פעם בדקה שירשום אל קובץ לוג) הוא מפסיק לעבוד לחלוטין. ב-Event Viewer של Windows אין זכר לבעייה. כל מה שאפשר לראות שם זה את הכיבוי בכוח שאני נאלץ לעשות לו. שדרגתי ביוס, התקנתי חלונות מחדש ולא זז הרברס. רעיונות?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום לכולם אני במצב נואש ואין לי מושג מה לעשות יש לי מחשב נייד דיל אינספירון 5110 עם מערכת הפעלה ווינדוז 7 אולטימיט התקנתי לפני כיומים תוכנה בשם partion magic ובזמן שהתעסקתי עם שיניוי פורמט מ NTFS ל- FAT32 לדיסקונקי הבחנתי שמחיצת ה-D נעלמה שגודלה כ500 GB ונשארתי רק עם ה-C שגודלו 100GB והבחנתי שלכונן D האות נעלמה נסיתי לקבוע לו עם התוכנה את האות D בחזרה וכלום לא עזר אז עשיתי ריסט למחשב בתקווה שזה מה שיפתור את הבעיה..... רק שמאותו רגע של ריסט הווינדוז קורס ואני לא מצליח אפילו לראות מה רשום במסך הכחול שמופיע המחשב גם כן לא נכנס לסייף מוד... מה שהותיר את הריקאברי הרקברי לא עזר נסיתי לעשות שחזור מערכת וקפצה הודעת שגיאה..... לבסוף הבנתי שאין מנוס אילא לפרמט את המחשב כשהעלתי א…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Saikodan,

התקנתי את הווינדוס על המערכת שלי(7600 בילד, גירסא סופית בלה בלה בלה) אני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך(ניסיתי המון גרסאות) וזה פשוט לא עובד המסך מהבהב לפעמים, או פתאום נסגר ומסרב לעבוד(על אקספי זה עבד טוב, עם כמה בעיות מדי פעפ שקשורות בכרטיס מסך) אבל זה בחיים לא עשה לי את זה בשולחן עבודה וכאלה ועכשיו בווינ 7 זה עושה המון בעיות חיפשתי בגוגל וראיתי רק מישהו אחד עם הבעיה הזאת ואצלו החיבורים היו פשוט לא טובים אז הוא חיזק או משהו אבל אני באמת אובד עצות הכרטיס מסך יחסית חדש, ולא בא לי להתבאס עליו ושלא יעבוד לי מישהו מכיר ויודע איך לפתור? אני אובד עצות.

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  22. Started by nadav22h,

שלום לחבר שלי יש חשב נייד DELL 3521 ויש לו כרטיס מסך מובנה של אינטל ועוד כרטיס של AMD הוא הוריד דרייברים מאתר היצרן ובמנהל ההתקנים זה מזהה את שתי הכרטיסים אבל שהוא נכנס למשחק או ל CPU Z זה מזהה רק את הכרטיס המובנה של אינטל הוא ניסה לשים את המשחק בתוכנה של CATALYST על HIGH אבל עדיין זה מזהה רק את הכרטיס של אינטל

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  23. שלום כולם לפני יומים קניתי הרד דיסק של ווסטרן דיגיטל ובטעות שחזרתי הביתה הוא קיבל קצת נענועים כמו בנדנדה אם אתם מבינים לא משהו רציני הוא לא חטף מכות חזקות ובבית אחרי זה קצת התעסקתי איתו הפכתי אותו וככה שהוא עדין בשקית האנטי סטיית שלו האם יכול להיות שדפקתי תהרד דיסק? הוא לא חטף כאלה נעועים חזקים ועדין לא בדקתי אותו כי אני רוצה לדעת תתשובה שלכם לפני שאני יתקין אותו תודה ! ועכשיו עוד שאלה תראו קיבילתי תלוח epox 8ka3j וראיתי שיש עליו חיבור של ה12 וולט שזה 4 חורים שאמור להתחבר אליו כבל עם 4 חוטים 2 שחורים ו2 צהובים אז לחבר או לא לחבר? ועכשיו שאלה אני צריך גם לבחר ללוח תמעבד +3200 קיצר יש פה טונה סיפורים שצריך לפרוק תצמעי מחשמל סטטי לפני הנגיעה במעבד איך אני עושה את זה? וגם על…

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  24. Started by shiya,

שלום, אחרי שפתרתי את הבעיה הקודמת שלי בעזרתכם (מצאתי פין בחיבור של הUSB שהיה הפוך וגרם לקצר) נתקלתי בבעיה חדשה. כאשר אני מפעיל את המחשב ומנסה לטעון את מערכת ההפעלה אני מקבל מסך כחול עם קוד 0X0000007B (תמונה מצורפת). וזאת לא בעיה של הדיסק הקשיח כי גם כאשר ניתקתי אותו מהמחשב וניסיתי להריץ מערכת הפעלה חיצונית (erd commender 2007) נתקלתי באותו מסך כחול. כחלק מהניסיונות הנואשים שלי מהתקלה הקודמת ניתקתי את הסוללה מהBIOS לעשרים דקות והחזרתי. יכול להיות שזאת הבעיה? אולי צריך לעדכן את הBIOS? יכול להיות שזה בעיה של הזיכרון? נגעתי בו קצת כשניסיתי לבדוק את הבעיה הקודמת. יש שני סלוטים כ"א 1G ונגעתי רק באחד אולי הקצר שנוצר בגלל הUSB גרם לאיזו בעיה אחרת ופגע ברכיבים אחרים? פרטי המחשב: l…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Silver Dragon,

כבר שנה וחצי אני סובל ומיואש מזה, במהלך התקופה הוחלף לי במסדרת אחריות: זיכרונות, לוח אם, דיסק קשיח בנוסף החלפתי ספק כוח. ועדיין הבעיות חוזרות. רוצה לציין שאני מחובר עם 4 דיסקים קשיחים, 2 מהם ותיקים מאד, עוד אחד בן שנה וחצי, ועוד אחד (עליו יישבתי את הווינדוס) בן כמה חודשים בודדים. פירמוטים אינסופיים, וכל פעם מתקפת מסכים גם במהלך התקנת הווינדוס. בתוכנה שעוקבת אחר הלוגים של המסכים הכחולים, רואים שהקובץ שגורם לכל הנפילות האלו הוא NT KERNEL.. המסכים הכחולים באים בצורה רנדומלית, יכול להיות יום עם נפילה אחת, או בלי נפילות בכלל, ויכול להיות יום שאני בקושי מצליח לעבוד בצורה רציפה, ומקבל את המסכים האלו משהו כמו 20 פעמים באותו היום. הרצתי חיפוש בגוגל אך אני נואש, לא מצאתי טרדים שמגי…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.