תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
המחשב לא נדלק הספק נבדק הסימן שאולי מישהו נתקל בו בחזית המארז ישנם לדים לביקורת האדום והירוק הירוק דלוק קבוע לפי בדיקתי הארד דיסק זכרונות מערכת קירור מיים הכל עובד הלוח והמעבד לא נבדקו כי בשביל זה צריך מעבד נוסף ואין לי יש למישהו רעיון או פתרון תודה
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי רכשתי מחשב חדש לפני כחודשיים ובשבוע שעבר החלטתי להתקין בו משחקים. התקנתי כמה משחקים וביניהם need for speed undercover וcrysis warhead אחרי ההתקנה הפעלתי והמשחקים רצו היטב, אך באופן מפתיע הם נסגרים לי באמצע וחוזרים לשולחן העבודה.. למה זה קורה? מה יכול לגרום לסגירת המשחק באופן פתאומי וללא התראה..? תודה מראש לעוזרים!(מקווה שזהו המקום הנכון לבקשת העזרה).
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
תראו התקנתי על המחשב החדש וינדוס ויסטה 64 ביט יש לי מארז של CM690 ומקדימה יש 2 כניסות של אוזניות ומיקרופון usb וכו'. למשל כשמחברים משו מאחורה ישר קופץ חלון של הוינדוס ששואל מה חיברתי. וכשאני מחבר מקדימה אוזניות או מיקרופון כלום לא עולה . וככה אי אפשר להפעיל לא את האוזניות ולא את המיקרופון. זה קשור למארז עצמו או לווינדוס ? תודה
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
אני בטוח שלא נתקלתם בזה בחיים שלכם גם אני לא אבל בו ננסה אולי תדעו מזה אוקי אז יש לי צורב דיוידי חדש של סאמסונג עם חיבור סאטא וכו' צרבתי איתו המון פעמים אתמול אני מנסה לצרוב אני מכניס דיסק הוא מנסה לקרוא את הדיסק ואז מוציא את הסידרום אחרי שניה עוד פעם מנסה לקרוא ואז עוד פעם מכניס ומוציא וכו בעייה מוזרה מאוד עכשיו הדיסק תקין כי יש לי חבילה חדשה של דיסקים לצריבה ואין איתם שום בעיה וכאשר אין שום דיסק בסידרום הוא נסגר והכל בסדר אבל כאשר יש דיסק הוא משתגע ממה אתם חושבים שזה יכול להיות
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי חברים, ברשותי מחשב חדש עם לוח אם EP43-ds3l אשר נתקע. אני מקבל את ההודעה הבאה warning : Des is turned off!! please ... מה עלי לעשות ? ניסיתי לרסט את ה CMOS ללא הצלחה (גם בעזרת הג'מפר וגם בעזרת הוצאת סוללה) תודה
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
כנסו למרפט שלי.. אני קניתי כרטיס מסך חדש 9800gt xxt oc edition וןהוא עבד הכל מצויין.. עכשיו בערך חודשיים-שלוש חודשים לאחר שקניתי אותו יש איתו מעט בעיות. פעם הבעיות היו שלחתי אותו לFOXPC והם אמרו לי שהכרטיס תקין.. עכשיו הבעייות הם...שבמשחקים קלים שפעם הייתי מריץ בלי בעיה כמו:(cod4;Nfs Most wanted;Mirrors Edge) עכשיו נתקעים בלי סוף(איפול MOST WANTED ניתקע!!!!!) יש דרך לסדר מבלי לשלוח אליהם את המחשב ?
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום רב לאחרונה אני שומע טיקים מכיוון הHD ובדר"כ לאחר מכן המחשב נתקע היום בבוקר הוא סירב לעלות ונתקע בדוס ונשמעו שוב אותם רעשים עכשיו הוא בינתיים עובד ואני כותב ממנו, אבל לא נותן לי להכנס לכוננים ורושם שצריך לפרמט אותם. מה זה יכול להיות ? תודה
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
קודם כל אני מקווה שזה שייך לפורם הזה ואם לא מצטער. כל קובץ שאני מוריד(בעיקר קבצים דיי גדולים) הם לא יורדים טוב. אבל הקטע שהם יורדים ב100% ומועתקים טוב למחשב(עקבתי אחרי זה) זה לא משרת מסויים זה פשוט כל קובץ גדול כל משחק שאני מוריד שהוא בחלקים אז כולם פגומים המחשב הוא דיי חדש ומההתחלה הייתה הבעיה, והמחשב גם עבר פירמוט אז זה לא הבעיה. יש למישהו פיתרון? ואני לא כזה מבין במחשבים בלשון המעטה אז תתחשבו
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפניי שבועיים עזרתם לי פה בקשר לבעיה שהייתה לי שהמחשב קורס לי למסך שחור בזמן משחקים, ואחריי שניקיתי אבק מהמחשב בצורה רצינית אז הכל הסתדר, אבל לפני יומיים שהדלקתי את המחשב אז הייתה את אותה הבעיה רק ראיתי מסך שחור,והמחשב פועל עובד רגיל אבל במסך לא רואים כלום הנורה שלו מהבהבת כאילו שהמחשב כבוי אז חיברתי את המסך לא לכרטיס מסך אלה ללוח אם, לכרטיס המובנה,וואולה הנה המחשב עובד כרגיל,אבל כמובן שאי אפשר לשחק משחקים בקיצור כנראה שהכרטיס מסך נדפק,אבל איך מסדרים אותו? יש מצב סתם נשרף והלך? גם כשפתחתי את המחשב ראיתי שכשאני מדליק אותו אז מהמבהבת איזו נורה אדומה על הכרטיס מסך,זה משהו שלא ראיתי פעם,או שאני לא זוכר... אבל יש לזה קשר איכשהו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב עולה עד למסך של אינטל ונתקע שם, אפילו לביוס אני לא מצליח להגיע. המפרט: (לא יודע למה אבל הוא מעביר אותי לשרת) http://abuse.spd.co.il/index2.php אז העלתי תמונה היה 6600GT והחלפתי לX1950GT מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הלוח אם gigabyte p35-DS3l הכרטיס קול הוא מובנה על הלוח אם. לפני מספר ימים החלטתי לשחק במשחק ואני שמתי לב שלא שומעים כלום. ניסיתי לשמוע שירים מהמחשב ולא שמעו כלום. בדקתי חיבורים, אין בעיה. הסרתי את הדרייבר והתקנתי מחדש פעמיים וזה לא פתר את הבעיה. שמתי לב שבכלל הוא לא מזוהה,ז''א מה שמוזהה רק זה ATI HD Audio rear output. ואין למטה ולא בלוח בקרה את התוכנה של הכרטיס קול לאחר בכלל לאחר התקנה והסרה והתקנה. מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אחד הדיסקים הקשיחים אצלנו בבית - 500gb של WD לא עובד - תוקע את המחשב, גורם לאתחולים, המחשב בכלל לא מזהה אותו כבר וכו'. יש עדיין אחריות, אבל על הדיסק ישנו מידע רגיש ואישי (במיוחד מסמכים) שאנחנו לא רוצים שטכנאי מעבדה, או סתם אנשים עם גישה יוכלו לראות. הבעיה היא שאני לא יכול למחוק (או לעשות wipe) למידע על הדיסק, כמובן בגלל שהוא תקול והמערכת כבר לא מזהה אותו. האם יש לכם המלצות מה לעשות בנידון? יכול להיות שבמעבדה פשוט יחליפו אותו בלי לטרוח לקרוא מה יש שם, אבל קשה לנו לסמוך על זה... תודה !
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי רמקולים פשוטים 128 וואט. בזמן האחרון נשמעים רעשי רקע של "זזזזזז" ומתגברים ככל שאני מגביר את הווליום מהרמקולים עצמם. הרמקולים עובדים טוב בסה"כ וניתן לשמוע מהם שירים/ צלילים. האם למישהו מושג מה הבעיה? מפרט המחשב המלא בצד. תודה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעבד q6600 לוח אם gigabyte x38 ds5 זיכרונות- kingston kvr800d2n5/2g x 2 הארדיסק - 250g x2 wastern digital 7200 כרטיס מסך 8800gt asus ספק כוח enermax liberty 620w שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה במחשב כבר מהיום שקיבלתי אותו יש לו אותו בערך שנה אחד ליום או יומיום פשוט הוא ניתקע ולא דוקא במאמץ לרוב הוא ניתקע לא במאמץ זתומרת גלישה באינטרנט או סתם מעלה מסנג'ר או אפילו סתם רואה תמונות התמונה פשוט קופאת וזהו אין אפשרות לעשות כלום צריך לעשות ריסט למחשב ולפעמים שעושים ריסט המחשב לא עולה המסך לא נידלק הוא שחור ולא מגיב למחשב רק שאני מחכבה תמחשב 10 שניות ומדליק הכול חוזר ועובד כמו שצריך שהמחשב עובד הוא עובד מהיר וטוב בלי בעיות משחקים כבדים עולים ורצים בלי בעיה לרוב התקיעות זה לא בשעה…
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
טוב אז ככה כל חודש בערך אני מנקה את המחשב מוצאי הכל ומחבר בחזרה והכל עובד אבל הפעם ניקיתי חיברתי אני מדליק את המחשב וזה נכנס לי לביוס ואז אני יוצאת וזה רושם לי "Turn off power and reinstall the jumper in normal mode position" הבנתי שזה משהו בדיסק קשיח חיברתי וניתקתי שוב וזה מחובר טוב וגם בביוס זה רושם לי שהוא מזהה את החומרה אבל הוא לא מפעיל אותה שהמחשב עולה משום מה מה אני עושה מה אני צריך להגדיר בביוס ? עזרה דחוף דחוף ויש לי לוח של INTEL של לפני 3 שנים ואני לא יודע את הגדם כי הגדם היה רשום לי במחשב בתוכנה איברסט טוב תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה לעוזריםםםם
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים ובכול שעה או שעתיים ככה הוא מראה לי מסך כחול ומדליק את עצמו מחדש זה ממש מבאס מישהו יודע ממה זה יכול לקרות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אתמול הוצאתי והכנסתי את הזכרון לחריץ ולא הידקתי אותו כמו שצריך (לא נשמעו שני הקליקים)- והפעלתי את המחשב כשהזכרון לא מוכנס כמו שצריך... גיליתי את זה רק אחרי ששמתי לב למסך שחור. אז כיביתי את המחשב והידקתי את הזכרון (הפעם כן נשמעו הקליקים) - אבל מאז המסך השחור לא נעלם לצערי... מיד אחרי ההדלקה - המקלדת מהבהבת פעם אחת בדיוק אבל לא נשמע צליל בקרה אופייני אחרי כמה שניות. נורית הלוח אם - דלוקה. אין בעיה עם ההארד דיסק - הוא מזוהה כשמחברים אותו ככונן חיצוני למחשב אחר. הכנסתי את הזכרון לחריץ השני - הבעיה לא נפתרה. חוץ מלמסור את המחשב לבדיקה במעבדה - יש משהו שאני יכול לעשות בעצמי כדי לאתר היכן בדיוק התקלה? האם בלוח אם? בספק? תודה! ארז
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
קיימת אצלי בעיה בזיהוי הזכרון הפנימי. יש ברשותי שני כרטיסי זיכרון מסוג זהה (חברה,מהירות), האחד 512mb והשני 1gb. כשה-512 מחובר לבד אז המחשב מזהה אותו כ-512, כשה-1gb מחובר לבד הוא מזהה אותו כ- 1gb. ככשניהם מחוברים ביחד המחשב מזהה אותם כ-1gb. ניסיתי להחליף בין הסלוטים והמצב נשאר אותו דבר. מה יכול לגרום לבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום בזמן שאני משחק את המשחק far cry 2 +gta4 +crysis warhead המחשב פשוט יוצא לי מהמישחקים הנמחשב חדש מאוד (בין שבוע וחצי) לאחר כמה פעמים של יציאה ללא התראה היום הופיע לי מסך כחול פתחתי את הקובץ וקיבלתי שכתוב שם "ככול הניראה ניגרם ביגלל (senfilt.sys (senfilt+4c76d " עם מישהוא יכול לעזור לי (מישהוא שמבין) מה הבעיה אני ישמח מאוד כי אני לא הבנתי בתודה מראש לכולם ושבת שלום
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, לאחרונה המחשב שלי(מפרט בצד) נתקע ומראה מסכים כחולים,בחלק מהמשחקים מסך כחול וחלק סתם נתקע.(קורה רק במשחקים) מה לעשות? יש לציין שהוספתי זיכרון ,לא יודע עם קשור בגלל שחרי ההוספה המחשב עבד מעולה כשבוע. והוא גם לא מתחמם. יש מצב שאחד מהזכרונות תקולים? תודה(:
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי התחיל פתאום לעשות קולות וצלילים כאילו שמידי פעם יש מקש שנלחץ רצוף. ניסיתי לזהות אותו ללא הצלחה. פתחתי מסמך טקסט בתקווה שאני אראה משהו שמוקלד שם, אבל זה לא עבד. מעבר לזה המחשב עובד בלי שום תקלה (אני משתמש בו כרגע). באופן רגיל פשוט הייתי מחליף מקלדת - אבל מדובר בלפטופ. יש למישהו רעיון איך לבדוק מה הבעיה ואיזה מקש לחוץ? (במידה וזאת הבעיה...)
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הכונן עד היום נקלט ופתאום הוא לא נקלט במחשב אך הוא נדלק.. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
??? היום אני מנגן מוזיקה במחשב ושם לב שיש רעש כאילו הסאונד כזה לא טוב יש רעשים ולאט לאט הרעשים הפכו יותר חזקים והמוזיקה נהייתה ממש מעוותת. אז הידקתי את החיבורים של הרמקולים חשבתי זה יעזור פתאום המסך של המחשב נהיה שחור ואז היה מסך כחול שכתוב בו מלא דברים והמחשב עשה ריסטרט לעצמו! ואז שהמחשב הופעל מחדש אני מנסה לשמוע קבצים MP3 או דיסק או כל דבר אחר אבל כלום!! זה כותב לי בוינאמפ BAD DIRECTSOUND DRIVER PLEASE INSTALL PROPER DRIVERS OR SELECT ANOTHER DEVICE IN CONFIGURATION ERROR CODE 88780078 תאמינו לי - גיגלתי את השגיאה הזאת, זה לא עזר. לאף אחד מהאנשים שם אין בעיה כמו שלי, ניסיתי ב SERVICES של וינדוז לעשות סטארט ל WINDOWS AUDIO וזה לא עזר. בDEVICE MANAGER לא רשומה שום בעיה ע…
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש. הרכבתי הכל כמו שצריך, בדקתי כמה פעמים שהכל נכון. אבל כאשר אני מדליק את המחשב הוא נדלק המאווררים עובדים התאורה בלוח אם נדלקת אבל כלום לא קורה אין צפצופים אין כלום המסך לא נדלק, האורות במקלדת לא נדלקים. בדקתי הכל שוב ניסיתי להחליף בין הזכרונות לא עזר. סתם למען הבדיקה אפילו הוצאתי את הזכרונות לגמרי וגם אותו דבר אין צפצופים. מה יכולה להיות הבעיה? המפרט: core i7 920 , asus p6t deluxe, ocz 3g 1600ghz ocz3p1600lv3gk, enermax 82pro 525w, כרטיס מסך ישן של ati 2350. מארז של antec p182.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתי לא מיזמן הארד דיסק חדש! הכל טוב ויפה!הוצאתי את ההארד דיסק הישן הכנסתי תחדש!מגיעה לקטע שאחרי חילוק למחיצות והעתקת קבצים של וינדוס!הוא עושה ריסט!וכל הסיפור מתחיל מחדש[אפילו ששניתי בביוס לעלות מההארד דיסק] עכשיו הבנתי שאני צריך לעשות רישום של הארדיסק SATA בביוס!והבעיה שלא הבנתי איך בידיוק!יש לי את הדיסק ההתקנה של הלוח אם פה אבל אין לי את ספר היצרן מדובור בדיסק SATA2 של SEAGATE ולוח אם GA-K8NF-9 ניראה לי... עכשיו המחשב גם לא מזהה את ההארדיסק גם במערכת עובדת[הוא אמור לזהות אותו כמחיצה אבל הוא לא..] שמח אם תעזרו לי תודה ויום טוב...
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-