עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by sdahan12,

אהלן יש לי מחשב דיי ישן שלא נגעו בו הרבה זמן! ויש לי מסך שנמצא בשימוש ואני יודע שהוא עובד... ניסתי לחבר את המסך (שעובד) למחשב הישן המחשב נדלק ואני מקבל הודעה : Frequency Out Of Range עם תדרים מאוד מוזרים: 29KHZ\63HZ ניסיתי לחבר את המסך למחשב אחר ועברתי בין כל התדרים האפשריים של המסך עם המחשב האחר (כי שחיברתי למחשב הישן קיבלתי את ה Frequency Out Of Range בלי אפשרות להמשיך פשוט נתקע) וגם שעברתי על כל התדרים (60HZ,72,75,85,100) וניסיתי כל פעם לחבר למחשב הישן שום דבר לא עזר עדיין קיבלתי את אותה שגיאה עם אותם תצדרים please help!

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Shiker,

הכותרת אומרת הכל... פירסמתי פוסט דומה בעבר רק עם שגיאה 7 במקום 8 והחזרתי את הדרייבר של הרטיס מסך אחורה בכמה חודשים וזה העלים את השגיאה ההיא ועכשיו יש לי את זאתי.. יש פתרון ?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  3. אז ככה יש לי מעבד Dual Core Processor E2160 1.80 Ghz המחשב עובד עם המעבד כמה חודשים, ראיתי במנהל המשימות שהוא מראה לי שני גרפים של המעבד הכול היה טוב ויפה. פירמטתי את המחשב ומאז הוא מראה במנהל המשימותי כאילו יש לי מעבד אחד ?! (גרף אחד) כמו כן ראיתי במאפייני המחשב שלי שהשם של המעבד הוא רק CPU 1.80Ghz @ 2160 ( בלי ה Dual Core) אז אחד למה זה, שתיים האם זה אומר שהמחשב באמת עובד עם ליבה אחת ? ושלישי מה אפשר לעשות ? תודה לכול העוזרים.

• 33 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. שלום לכולם. יש לי מארז NZXT APOLLO ובפאנל הקדמי יש 2 USB יציאה אחת למיקרופון ואחת לאוזניות ועוד אחת שאין לי מושג מהי ואני לא צריך אותה. את היציאה של הUSB הצלחתי לחבר בקלות , אבל אני מתקשה בלחבר את היציאה של האוזניות והמיקרופון. במארז יש לי כמה כבלים שבניהם יש AC97 1394 , HD AUDIO ועוד כמה שהם יחידים ואין לי מושג למה כל אחד וזה... הנה תמונה שמצאתי באינטרנט (חבל שהיא לא יותר גדולה אבל לפחות שתבינו בערך על מה אני מדבר...) עכשיו אני אשמח אם מישהו יגיד לי איזה כבל לחבר ולאן בלוח P5P800 בשביל היציאת סאונד והיציאה של המיקרופון. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  5. Started by iosi,

שלום, לאחרונה המחשב החל לקפוא בצורה אקראית תוך כדי עבודה בווינדוס. מחיפושים שערכתי ברשת הבנתי שייתכן ומדובר בבעיית חומרה ולא בבעיית תוכנה. חשבתי בכיוון של הזכרונות, יש לי שלושה זכרונות SDRAM של 128,128 ו256, והרצתי בדיקת memtest86 לכולם ביחד, והבדיקה נתקעה די בהתחלה, ואז הרצתי בדיקה לכל אחד בנפרד והבדיקה נתקעה שוב אבל בשלב מתקדם יותר של הבדיקה.שמתי לב שכל בדיקה נתקעה בערך אחרי אותו זמן, והבדיקה של כולם ביחד נתקעה קודם כי היא איטית יותר. אז חשבתי בכיוון של התחממות ובדקתי בעזרת EVERST והטמפרטורות של המחשב: מעבד: 30-37 דיסק קשיח: 30-35 לוח אם: 60-80 קודם כל, האם התוכנה הנ"ל אמינה? אפשר שם של תוכנה נוספת כדי לוודא שהנתונים נכונים? האם סביר להניח שהבדיקה של הזכרונות נתקעה בגלל…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by ohad007,

אני אקצר כמה שאני אוכל.. אוקי אז כבר ממזמן יש לי את הבעיית קפיאות במחשב חשבתי שזה בגלל היוטורנט ועשיתי מה שאמרו לי פה לעשות אבל זה חזר... פירמטתי את המחשב ושוב זה חוזר וקופא... ממה שאני שם לב זה מהיוטרנט ובחיפוש עדכונים של הויסטה ששם זה קופא תוך כמה שניות יש לי הארדדיסק של סיגייט שהם הבעייתים ועשיתי לו עדכון FW הרצתי בדיקות בOCCT והכל תקין שם.. אשמח לעזרה במציאת הגורם הבעייתי... כי אני כבר לא יודע איך לחקור את זה

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  7. שלום, יש לי כרטיס מסך sapphire ati radeon 3600 series ומשום מה אני לא מצליח להציג את המסך של המחשב על הטלוויזיה, זה כבר עבד לי ופתאום הפסיק לעבוד, מה שאני רוצה בעצם זה שהטלווזיה תהיה המשך המסך ובעצם תשתמש במסך נוסף, חיברתי את הטלוויזיה לכניסה ה SVideo בכרטיס לכניסת הVideo בטלוויזיה. העניין הוא שאני יודע איך עושים את זה פשוט זה לא עובד ואני מחפש את הסיבה, ניסיתי לבחור את המסך השני גם באפשרויות שהXP נותן וגם באפשרויות שהדרייבר של הכרטיס מסך נותן, מקווה שהייתי ברור, אם יש פרטים שיכולים לעזור אני אוסיף, יש הצעות ? אגב, הסרתי כבר את הדרייבר והתקנתי מחדש, אפילו החלפתי טלוויזיה בפרק זמן שזה לא עבד לי וגם בLCD זה לא עובד תודה, מקווה שאני בפורום המתאים, מצטער אם לא.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. החלפתי שלש מיקרופונים ועדיין אנשים שאני מדבר איתם שומעים רעש סטטי כאשר אני מדבר איתם. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by r1sk,

בקרוב אקבל את חלקי המחשב החדשים שקניתי. לא הרכבתי מחשב בעבר, אך יש לי ידע נרחב בחשמל ואלקטרוניקה. השאלה שלי היא כזו; לאחר שארכיב את כל הרכיבים והכבלים למקומם הראוי ... האם עליי להתעסק ולהתקין בעצמי את ה-BIOS ? או שזה נטען באופן אוטומטי ומזהה את כל הרכיבים וכל מה שנותר לי הוא להתקין מערכת הפעלה ? נ.ב - סליחה אם זה לא כ"כ קשור לפורום הספציפי הזה, פשוט לא ידעתי לאן לשייך את זה ממש. תודה רבה ושבוע טוב.

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  10. מדובר במחשב חדש לוח GA-EX58-UD4 מעבד I7 מפעיל את המחשב המאווררים פועלים ולא קורה כלום אין תצוגה במסך, אין שום ביפ, בכל אופן הוא לא אמור לצפצף או משהו? או שהם כבר לא עושים את זה? חשבתי שזה כרטיס מסך כי הוא יד שניה ויתכן שעבדו עלי (למרות שישי אחריות) גם כשאני מוציא אותו, אותו הדבר, ניסיתי להחליף סלוטים לזכרון, לא עוזר. (חשבתי שלפחות יהי ביפ משהו) יש את הנורות לד בצד על הלוח הן נדלקות כולן (ירוק עד אדום) בכרטיס מסך ati hd 4870 sapphire ברגע שאני מדליק נדלקים לרגע כמה לדים ונכבים, המאורר עובד באוצע גבוה ומדי פעם נחלשת העוצמה. חיברתי מקלדת/ עכבר (אלחוטי) בUSB ולא נדלקת מנורה.

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  11. היום עידכנתי דרייבר, פתאום המסך ניהיה שחור חיכיתי קצת ראיתי שזה לא חוזר עשיתי ריסטרט הלוח עשה POST אבל המסך ניהיה שחור ניסיתי לפרמט עדיין אני רואה מסך שחור (ויסטה) ניסיתי לפרמט לXP והצלחתי להגיע לדף הכחול אבל משום מה לא הצלחתי לפרמט (המקלדת נתקעה איכשהו.. וזה לא בעיה של המקלדת זה נראה כאילו משהו תקע אותו) שיחזור גם ניסיתי וגם המסך שוב ניהיה שחור אני כבר לא יודע מה לעשות, יש למישהו מושג מה עושים? עריכה: וגם למצב בטוח לא הצלחתי להכנס ???

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  12. Started by etain2,

שלום. קיבלתי לפני כמה ימים את הכרטיס - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) המפרט הוא: DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) 2GB זיכרון Intel DQ965GF לוח אם מסך 17 LG FLATRON L1719S 160GB WD ספק 425 של HIPER המשחק גם במולטי וגם בסינגל קופא ואני צריך לעשות קנטרל אלט דליט וכאלה כדי לצאת. עכשיו הבעיה היא במשחקים Call of duty 2 Call of duty 4 Call of duty 5 NFS Undecover ו GTA San adreas דרייבר אחרון ובדקתי טמפרורות וגם שם הכל בסדר כתבתי את אותו הדבר גם בפורום כ.מסך ולא קיבלתי פתרון אז לפי דעתי זו בעיה יותר חמורה אז פניתי לפה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by deking,

אהלן, לפני יומיים התחילה לי בעיה שבזמן שאני משחק המשחק מתחיל לעבוד לאט ולאחר מכן תמונות מעוותות ואז המשחק נתקע. פתחתי את המחשב ניקיתי מאבק וניסיתי לשחק ועוד פעם הבעיה חוזרת. מפרט: DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1600 MHz Gigabyte GA-965P-S3 2gb g.skill 8800gt twintech

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  14. שלום היום החלתתי לנסות לעשות overclocking למחשב הישן שלי בכדי להריץ משחקים קצת יותר מהר מהרגיל. ערכתי מחקר קטן בנושא וקראתי מעט מידע על איך התהליך מתבצע אבל כנראה שדפקתי משהו בתהליך ואני מקווה שזה הפיך ושתוכלו לעזור לי. עקבתי אחר המדריך שניתן למצוא כאן: http://www.tomshardware.com/reviews/overclock-graphics-card,1916.html הורדתי את התוכנה RivaTuner ונכנסתי להגדרות כרטיס מסך שם על פי המדריך והגעתי לSystem Tweaks ואז סימנתי V בתיבה למעלה שאומרת Enable driver-level hardware overclocking ואז הופיעה הודעה שמבקשת ממני לאתחל את המחשב אז אישרתי ומספר שניות לאחר שהDesktop עלה המסך השתנה לפסים אלכסוניים מרצדים. אודה לכל עזרה אפשרית.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  15. היי, אז ככה, השארתי את המחשב דלוק ללילה כרגיל, ובבוקר אני רואה שהמחשב לא מגיב, המסך כאילו כבוי. אז עשיתי ריסט, ואחרי שהמחשב נכשל להכנס לווינדוס, הוא הראה לי שהקובץ winload.exe פגום או חסר. ניסיתי לעשות REPAIR דרך הדיסק של ויסטה(כרגע אני בלפטופ על XP) ובסיום ריסט. הבעייה לא נעלמה, וכשנכנסתי לWINDOWS RECOVERY שוב, זה לא קלט את הOS שלי בכלל. אז ויתרתי וניסיתי לפרמט ולהתקין מחדש. בתחילת ההתקנה הופיעה לי שגיאה שזה לא יכול להתקין את הווינדוס מחדש, וכרגע אין לי אפשרות להכנס לווינדוס או להתקין מחדש. אני כבר נואש, מה לעשות? דגם ה-HDD נמצא במפרט.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  16. Started by Shiker,

היי חברים...אני ממש חייב את עזרתכם לצערי המחשב שלי כל פעם נתקע בשגיאה שציינתי למעלה ואלו הדברים שביצעתי עד כה ניקיתי את המארז מאבק ווידאגתי שהקירור של הכרטיס מסך עובד פורמט למחשב (מחקתי ממש הכל והתקנתי מחדש) - יש לי ווינדוס ויסטה 32BIT אני כבר עובד עצות ולא יודע מה לעשות עזרה בבקשה...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by orendia,

שלום לכולם, אחרי שחבר שלי עבד עם ה DiskOnKey שלי הוא הוציא אותו ללא יציאה בטוחה לאחר ניסיון לחיבורו בשנית נראה כי הוא לא מזהה אותו יותר.. אשמח לפתרונות?

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  18. קודם כל ערב טוב (יותר נכון לילה אבל לא משנה) סתם גלשתי לי באינטרנט ואולי גם האאוטלוק היה פתוח ופתאום בום... מסך כחול a.k.a. blue screen of death לפי השגיאה חשבתי אולי מדובר בזכרונות דפוקים.. (כתוב שם MEMORY_MANAGEMENT) אולי משהו במערכת הפעלה עצמה דפוק? שווה להריץ MEMTEST לבדוק את הזכרונות? משום מה גם הקובץ DUMP לא נוצר כמו שצריך (נראה לי שהוא לא נוצר בכלל) - כמו שאתם רואים בתמונה, ככה זה נתקע. בד"כ זה כותב ... 5% 10 % וכך הלאה עד שזה מסיים ואז יש ריסטארט אוטומטי. צירפתי 2 תמונות: הראשונה היא לפי מה שתיארתי בהתחלה, השנייה הייתה לי לפני שבוע בערך באותה סיטואציה פחות או יותר תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  19. Started by alia,

גם חשמל וגם נתונים לוחga-ep45ds3r זה בא עם bracket thanks

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  20. Started by Dutchy,

אהלן. קיבלתי היום מחשב חדש שקניתי.. עם הלוח אם הנ"ל.. התקנתי וינדוס ושמתי לב שבהתקנה כשההתקנה עושה RESTART , אני מקבל מסך שחור ושום דבר לא קורה הפעלתי מחדש את המחשב אבל לאחר שהוינדוס הותקן, גם הבעיה חזרה על עצמה כשאני עושה RESTART ידני. נכנסתי למצב ההגדרות של הביוס וגם שם, כששומרים CMOS זה מציג מסך שחור ולא עושה כלום - בעוד המחשב דולק. יש לציין כי פעולה של כיבוי המחשב כן פועלת. יכול להיות שאולי כשהרכבתי משהו במחשב בטעות הוצאת איזשהו כבל של רגל RESTART או משהו כזה? מה אפשרות לעשות? אולי להחזיר הגדרות DEFAULT בביוס? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by A-L-o-n,

שלום, האם כיבוי פתאומי או הפסקת חשמל זה מסוכן לחומרת המחשב? רציתי לסובב את המחשב והוא נכבה לי בגלל שהכבל שמחובר לספק התנתק. השאלה שלי האם זה מסוכן לחומרה? ועוד שאלה... חיברתי את הכבל ובטעות התנתק לי שוב, כאילו הדלקה וכיבוי בשנייה... מסוכן?

• 13 תגובות
    • 969 צפיות
  22. Started by Bengo5,

כל פעם שאני נכנס למשחק כלשהוא לאחר כמה דקות הוא נתקע ומופיעות לי כאלה תמונות של המשחק בעיוות כזה.. כשאני בא לצאת המחשב קופא לכמה שניות ואז חוזר לפעולה אך הפעם קפץ לי מסך כחול והמחשב עשה ריסט.. הכרטיס מסך הלך?<

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  23. יש לי MP4 של SANSA דגם E260. לפני חודש-חודשיים התחילו לי בעיות בחיבור שלו למחשב העניין הוא שזה קורה רק במחשב שלי כשאני מחבר אותו למחשבים אחרים הכל בסדר. איך שאני מחבר אותו (וזה לא משנהה לאיזה כניסה של USB במחשב, ניסיתי את כולם) המחשב עושה ריסטרט או לחילופין נתקע בלי שום יכולת להגיב לכלום חוץ מלחיצה ארוכה על כפתור כיבוי/ריסטרט. אני לא יודע אם זה בעיה של המכשיר, של הווינדוס, של הפורטים של הUSB, או של הציוויליזציה המודרנית. יש לכם מושג אולי מה זה יכול להיות? אשמח אם תעזרו לי זה משגע אותי תודה רז

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by Adi42,

קודם כל, אני לא בטוח בעצמי אם הבעיה היא בעית חומרה או בעיה בוינדוס עצמו, אז אם צריך תעבירו את זה לפורום של תוכנה בבקשה. לפני בערך 3 חודשים קניתי מחשב חדש עם הרכיבים האלה: כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 512MB DDR5 PCIe ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L + עוד כמה רכיבים לא חשובים אני משתמש בוינדוס XP, SP3 מחשב שנחשב מאוד טוב בזמנו וגם עכשיו. אבל מהיום הראשון שקניתי אותו היו לי בעיות איתו, ולאחרונה הם התחילו להופיע הרבה יותר: אני מקבל מסכים כחולים שאני גולש באינטרנט, משחק, סוגר ומדליק את המחשב באופן רנדומלי. פיירפוקס ועוד תוכנות אחרות קורסות כל…

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  25. Started by tvholic,

אהלן חבר'ה אחרי שלפני פחות משנה (אם אתם זוכרים) פירקתי את המחשב כמעט לגורמים , שמתי משחת קירור חדשה על המעבד וקצת שדרוגים הוא שוב עושה בעיות. לפני כמה זמן באמצע עבודה על המחשב הוא פתאום קופא. בלי שום הכנה מראש פתאום הכל נעצר, פשוט קופא. אי אפשר להפעיל את ה task manager כדי לבצע כיבוי, הפעלה מחדש או לסגור את התוכנות ברקע. כל פעם שהוא קופא ככה אני נאלץ ללחוץ על הריסטרט ולהדליק מחדש באופן לא מסודר כי שום דבר אחר לא מגיב\עוזר. כשהוא עולה מחדש יש שתי אופציות או שעולה לי מסך כחול שאומר שיש איזו בעיה בכונן ( (need to check drive for consistancy ומתחיל בדיקה אם אני לא לוחץ על כלום. אופציה שניההיא שהוא בכלל לא עולה ומשמיע ביפים לפני שהווינדוס עולה. עשיתי בדיקת דיסק ודיפרגמנט, הו…

• 7 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים