תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
בימים האחרונים נתקלתי בבעיית ריצודים במסך הטלוויזיה שמחובר למחשב בעת שידורי סטרימינג -הכוונה לפס שקוף שנמשך לרוחב כל המסך עולה ויורד מלמעלה למטה וחוזר חלילה מדובר בטלוויזית lcd samsung- במסך מחשב עצמו רואים את השידור חלק ללא ריצודים (אבל אני מעדיף לראות בטלוויזיה) הקו הזה מופיע רק בשידורי סטרימינג (למשל, שאני רואה סרט מהמחשב או גולש באינטרנט תוך כדי צפייה במסך טלוויזיה אין שום בעיה) המחשב והטלוויזיה מחוברים בנקודות חשמל שונות ומרוחקות כ-4 מטרים זה מזו ניתקתי גם את הממיר וזה לא פתר את הבעיה הסרתי והתקנתי מחדש את נגן הפלאש בגרסתו האחרונה, כמו כן עדכנתי דרייברים של כרטיס מסך (9800 gtx ( נתון נוסף- טלוויזיה מסוג hd ready רזולוצייה שאני עובד במחשב בחיבור (dvi to hdmi) הי…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי בשבוע האחרון המחשב שלי פשוט נתקע כאשר אני לא נוגע בו למשך חצי שעה ומעלה (לא תמיד נתקע..). העכבר עדיין זז , אבל זה הדבר היחיד. אחרי כמה דקות שאני עושה כמה פעולות המחשב חוזר למצב הרגיל. אתמול כיביתי את המחשב בלילה, הכל היה בסדר, עכשיו כשאני בא להדליק שוב המחשב איטי ופעם בכמה דקות איזה פריים מתקדם. כבר 20 דקות ועוד לא הגעתי לשלב של להתחבר למשתמש. מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כחודשיים קיבלתי BSOD ראשון לא ייחסתי לזה הרבה חשיבות עכשיו זה קורה אחת לשבוע שבועיים באקראיות לפעמים שהמחשב דולק בלי תוכנה או משחק או כל דבר אחר. אתמול פירמטתי את המחשב וכבר קיבלתי קריסה ראשונה בפיענוח של קובץ הDUMP רשום שהבעיה היא nvlddmkm.sys לפי מה שבדקתי באינטרנט הכל מצביע על הכרטיס מסך, בעיית דריברים שללתי בגלל הפירמוט של המחשב. יכול להיות דבר כזה שהכרטיס גוסס לאט מכיוון שהקריסות קורות יותר ויותר? אין ארטיפקטים הטמפרטורה במצב רגיל כ 45 מעלות, שאימצתי אותו בעבר קיבלתי ארטיפקטים והטמפרטורה קצת חרגה קרוב ל 100 מעלות גם קיבלתי הרבה שגיאות, האם הגיע הזמן לכרטיס חדש?
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום אני שומע את המחשב מתאמץ ישר אחרי שהוא עולה שחוץ מקספרסקי אין שום תוכנה ברקע נכנס למנהל המשימות > ביצועים: שימוש במעבד - 1% שימוש בזיכרון - 1.24GB (ווינדוס 7) זה מאט לי את המחשב מאוד עשיתי סריקה ולא נמצא שום וירוס
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב של דוד שלי היה אצלי בגלל הכרטיס מסך כנראה קיצר לו את כל המחשב וגרם לשריפת הלוח והספק. העפתי את הכרטיס מסך ושמתי לוח וספק חדשים עכשיו המחשב סוף סוף נדלק בלי צפצופים ובלי בעיות, אני מחבר את הלוח ישירות למסך דרך VGA והמחשב אני שומע שהדיסק קשיח עובד ועולה, כל המאווררים עובדים, הנורה שעל הלוח נדלקת וגם העכבר והמקלדת דלוקים. הבעיה נראת לי רק תצוגה ואין לי אפשרות לחבר כרטיס מסך אחר כי במחשב שלי הכרטיס מסך הוא ענק ולא יכנס בלוח פה. מה אני יכול לעשות?
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום. קניתי לוח אם חדש של GIGABYTE מכיוון שהקודם נשרף לי. חיברתי את כל החוטים לפי החוברת שבאה איתו. הבעיה היא שהמחשב עובד כרגיל בלי כרטיס מסך (עם הכרטיס המובנה) וכאשר אני מחבר את הכרטיס מסך (ATI HD4670 MSI) המחשב נדלק לשנייה וישר נכבה(או לחילופין למשהו כמו 7 שניות ואז נכבה). עשיתי את הבדיקה הרבה פעמים ו100% שהכרטיס מסך הוא המשפיע. מעבד - AMD DUAL CORE 3600+ זיכרונות - KINGSTON 667MHZ 1GBX2 לוח אם חדש - GIGABYTE M61PME-S2P אשמח לעזרה בבעיה ותודה לכולם. דניאל.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מומחים יקרים, היה לי מחשב ותיק בן כחמש שנים שיום אחד התחיל לאתחל את עצמו. המחשב היה פנטיום 4 על לוח של אסוס עם ווינדוס XP. לא אפרט יותר מדי, ותכף יובן מדוע. הבעיה התחילה בכך שהמחשב אתחל את עצמו פתאום ללא כל אזהרה. כך סתם באמצע הכל, איתחול קר, כאילו פסק המתח לרגע. בלי מסכים כחולים, בלי אזהרות, ובלי שום רישום של תקלה במערכת ההפעלה. עם הזמן האיתחולים נעשו תכופים יותר. עד שכבר לא ניתן היה להשתמש במחשב. החשוד הראשון היה ספק הכוח. הוא הוחלף לספק 380W של EZ. הבעיות לא עברו. החשוד השני היה הזכרון. אך הוא עבר את כל המבחנים. החשד במערכת ההפעלה נפסל משום שהאיתחולים קרו לעיתים עוד בשלב הביוס. החשוד האחרון היה לוח האם. למרות שלא נראו עליו סימני בלאי, החלטתי שהוא היחיד שנותר להאשים. ב…
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
לפני בערך חצי שנה קניתי מחשב חדש והחלטתי במקום הארד דיסק יחיד של 7200 rpm לקנות 2 של 5400 ולעשות להם raid, דא עקא בהתקנת המערכת של xp-66 bit שלי סימנתי לו לעבוד ברייד והוא אישר זאת אבל מאז ועד היום הוא מסרב להכיר בדיסק השני שלי, ה-BIOS מזהה את הדיסק השני וכך גם מנהל ההתקנים אבל אני לא רואה אותו במחשב שלי וגם אין לי גישה אליו. היום ניסיתי להתקין דרייברים לרייד מהאתר של GIGABYTE אבל לא ראיתי שינוי. חוץ מזה יש גם בעיה של מתאם הרשת שלי, הוא מתעקש שיש בעיה ונותן אזהרה של limited connectivity אפילו שאני מחובר לאינטרנט וגולש במהירות מירבית. לוח האם שלי הוא: ma78gm-s2h rev 1.1 תודה רבה ישי
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב המפרט : ספק -500W גנרי מעבד e2140 כרטיס מסך:hd 4650 זיכרון: 4 gb לוח אם :p5qp-am השאלה האם זה מסוכן להישאר אם הספק גנרי ? ואם כן זה בסדר שאני יוציא את הכרטיס מסך וישאר עם המאיץ גרפי (הוא על הלוח אם) מצפה לתשובה מיקצועית
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב, שכל הזמן הוא עושה restart. זה מתבצע בצורה כזו, שכאילו אני לוחץ כל הזמן על הכפתור שבמארז המחשב שעושה restart. זה יכול לחזור על עצמו בתדירות של כל שתי דקות, כל חצי דקה, כל חמש דקות, כל 20 דקות, או אפילו כל פחות משניה (ואז בעצם, זה נראה כאילו אני מתקתק על כפתור ה- restart עם האצבע בעצמי). במידה וזה קורה אחרי כמה דקות, אז המחשב פועל כרגיל (הווינדוס עולה ועובד), ואז פתאום עוד פעם restart. כמובן, שבכל פעם שזה קורה (האתחול), אז רואים במסך את מה שרואים כשמפעילים את המחשב (המסך של ה- motherboard ). זהו, השתדלתי לתאר זאת בצורה הכי מדוייקת......... מישהו אולי יודע מה הבעיה???
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי הארד דיסק נייד של WD יחסית חדש סך הכול שנה אצלי לפני כמה ימים אח שלי הפיל אותו ומאז הוא עושה בעיות מאוד קשות.... שאני מחבר אותו למחשב ולחשמל הוא עובד והמחשב קולט אותו אבל הוא לא נותן לפתוח אותו ולהיכנס לכונן ולקבצים בפנים והוא אחרי כמה דקות שנתקע הוא רושם לי הודעה שההארד דיסק לא מאותחל ואם אני רוצה לאתחל אותו...גם כשאני רוצה לאתחל אותו הוא נתקע באמצע ניסיתי לעשות איתחול מהוינדוס מהCMD וגם דרך תוכנה של WD וכלום לא עובד... אני חייב את עזרתכם נגמרה האחריות שלו ולא בא לי לזרוק 500 שקל לפח...אני לא מדבר על לשחזר את כל המידע שלי את זה כבר הבנתי שהסיכוי אפסי אבל לפחות שיעבוד... תודה לעוזרים.....
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
בס"ד. שלום וברכה.. יש לי מחשב פנטיום 4 סוקט 775 עם לוח אם של אסוס p5s800-vm. התקלה נעוצה בבטריה של הלוח שברגע שמנתקים את המחשב מהחשמל ההגדרות מתאפסות. ניסיתי להחליף בטרייה אך אותו סיפור. הבטרייה שהחלפתי איתה עובד במאה אחוז כי היא עובדת אצלי במחשב השני שיש לי בבית. עוד משהו מוזר קורה שבהגדרות הדיפולטיות של הביוס הוא נותן מסך כחול כאשר הוא בא להעלות את הווינדוס ככה יוצא שכל פעם שההגדרות מתאפסות יש מסך כחול :s05: שללתי ספק כוח מעבד וזיכרון כי הצלחתי להעלות את המחשב דרך דיסק בר אתחול. ככה שאני חושב שהבעיה היא בעצם החיבור של ההארדיסק ללוח אם דרך SATA. האם להחליף לוח אם? או שיש עוד כיווני בדיקה?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר ניקיון למחשב וחיבור הארד דיסק חדש אני מקבל מסך שחור למרות שהמחשב נדלק ונראה שעובד. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר ונאדא. ניסיתי לבטל דברים כמו זכרונות והארד דיסקים ושום דבר לא עוזר. יתר על כן, לפעמים אחרים כמה הדלקות וכיבוי, אני מקבל מדי פעם צפצופים מהלוח, אחד אחרי השני בהפרש של 2-3 שניות. היתכן והלוח "התחרפן" פתאום ובדרך לשבוק חיים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. טוב אז ככה. הכל טוב ויפה. עד שרציתי לשים משחה טרמית חדשה אז הוצאתי את צלעות הקרור ניקיתי מהם את הישנה. הוצאתי את המעבד מהSOCKET שלו ניקיתי הייטב. הכנסתי בחזרה ואז מרחתי עליו. מרחתי על צלעות הקרור. החזרתי את צלעות הקרור. וכשאני מפעיל את המחשב זה מצפצף שניה אחרי ההדלקה פעם אחת. ואחרי עוד שניה פעם שניה. וזהו כל המאווררים פועלים וכלום אין כלום וזה ציפצף ציפצוף מוזר ופעמיים חשוב לציין שהייתי על OC יציב מאוד של 3GHZ לQ6600 בלי שגיות ותד מקורי לזיכרונות. הלוח אם הוא GA-P35-DS3L. מה זה אומר כשמצפצף פעמיים?
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם,קיבלתי לוח אם,העברתי אותו למחשב שלי לא היה עליו זיכורן רק לוח מעבד וקירור עליו,אין לי מושג איזה לוח זה אין עליו שם,כרטיס מסך מובנה של ATI וזיכרון DDR2 מכיוון שלא היה לי זיכרון הלוח צפצף אמרתי אם מצפצף כניראה הוא תקין רק זיכרון צריך,קניתי היום זיכורן DDR2 800 מגה לא ידעתי איזה מתאים לו המוכר אמר לי שזה לא משהו רציני אם יהיה הבדל בהרצים,הגעתי הביתה הרכבתי את הזיכרון אני מדליק ושוב מצפצף הפעם ציפצוף שונה מקורטע כזה.. יש למישהו שמץ? סליחה על החפירה ותודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי windows 7 ואת הדיסק הקשיח השני הוא לא מציג כמחיצה.. אני רואה אותו במנהל ההתקנים אבל הוא כאילו לא קיים.. ד"א זה שני דיסקים קשיחים שכל אחד 320GB. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
ברגע שאני מחבר את הכבל מתח המחשב מתחיל לעבוד ישר, הוא לא מגיב כפתורים של המארז אלה רק לכיבויי על ידי הוצאת הכבל מהחשמל. המחשב לא עולה המסך לא נדלק. אין פוסט אין ציפצופים אין כלום. הוצאתי את כל ההרדיסקים החלפתי ספק אבל שום דבר לא משתנה... ברגע שמחברים לחשמל ישר מתחיל לפעול... לוח TYAN S2865 K8E כרטיס מסך MSI 6600 LE זכרונות OCZ PLATINUM EDITION DUAL CHANEL 1024X2.
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול, ב8 ל12 2009, קיבלתי את המחשב שלי מתיקון. המחשב שהה אצל FOXPC במשך חודש, והועבר לTMS, ואז המשבר הגדול ביניהם התרחש. ככה התגלגלו העניינים, ולאחר 5 חודשים (חצי שנה !!! ) קיבלתי את המחשב שלי. הוספתי עוד 2006 ש"ח להחלפת כרטיסים מפני שTMS לא יכלה להשיג את הכרטיסים שלי (TWINTECH 9600GT XT) והם הוחלפו בGIGABYTE 9800GT עם קירור שווה ערך, בתוספת של 103 ש"ח לכל כרטיס. המחשב שלי נשלח למסע הזה מפני שהכרטיס העליון הפיק רעש סטטי חזק שעובר דרך הראש (יש לי 2 כרטיסים) קיבלתי אתמול את המחשב, חוץ מהרעש הוא היה בסדר, אז יש כמה סריטות על המארז כי המחשב נשלח לחיפה על ידי FOX בלי מארז, אבל לא נורא. אבל זה לא חשוב כרגע הפעלתי SIMS 3, המחשב קפא לאחר 20 דקות, לא נורא, ה…
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום רב, כדי שתיבנו את הבעיה אני כל קודם אסביר על החיווי של המסך: שהמחשב כבוי או לא מחובר הנורית מהבהבת בכתום. כשמדליקים את המחשב הנורה דולקת בירוק קבוע. לאחרונה, כמעט כל יום כשאני מדליק את המחשב, החיווי של המסך באמת הופך לירוק קבוע אך לא רואים שום דבר למרות שהמחשב כן דלוק (אני שומע את הצלילים של המערכת הפעלה וכ') ואז כשאני עושה ריסטרט דרך הכפתור החיווי של המסך הופך לכתום מהבהב ועדיין לא רואים כלום למרות שהמחשב כן עולה. אגב לא רואים כלום בשום שלב גם בכל התהליך של הBOOT כך שזה לא עניין של דרייברים או משהו הבעיה היא לא במסך ולא בכבלים בוודאות. את האמת שאני לא יודע אם זה קשור, אבל הבעיה התחילה בערך מהתקופה שחיברתי הארד דיסק מתקתק שהיה לילה במקפיא למחשב כלום לא קרה …
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן 512MB Ram Pentium 4 1500Mhz Geforce 2 אבל כשאני מנסה לשים במחשב שלי Geforce 4 זה לא מעלה את המחשב... ניסיתי להחליף ספק כוח אבל עדיין זה לא עובד... מה יכולה להיות הבעיה?? תודה.
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם במידה והמחשב מרסט ולא מייצר קובץ MINI DUMP, האם הדבר אומר שהמעבד מתחמם בוודאות? מדובר על פרסקוט שמגיע ל73 מעלות במאמץ. עבר ריענון משחה טרמית + ניקיון אבק יסודי. תודה מראש, סופ"ש נעים.
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לאחר עדכון ביוס לגרסא F4 יש לי באג בקריאת הטמפ הכללית של המעבד לפי מה שאני רואה/ חושב אין בעיה בקריאה של כל ליבה בנפרד אבל מה המאוור של המעבד עובד על המהירות הגבוהה ביותר. כרגע הוא נמצא על PWM אם אני אעביר את השליטה עי voltage זה ישנה ? (בכלל ממולץ?) חשבתי לחזור לגרסא F2 שאיתה הגיע הלוח אבל אני לא מוצא אותה באתר של GB ולא הייתי רוצה להוריד אותה מאתרים אחרים ככן כן כמו דביל שמרתי את את ביוס הישן על dok אבל אחרי שהעדכון הוכתר כעבר בהצלחה מחקתי אותו.. לפני ששמתי לב לבאג.. עדכון: נכנסתי לאתר של GB חיפתי את הלינק לעדכון ביוס F4 העתקתי אות לשורת הכתובת ושיניתי את הסיומת ל F2 כלומר מ> http://asia.giga-byte.com/FileList/BIOS/motherboard_bios_ga-p55a-ud3_f4.exe שיניתי ל &…
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שבוע שעבר הלך לי ההרד דיסק שנקנה מ KSP, הוחלף בחדש של חברת WD, המחשב רץ מצויין, אבל לאחר פרק זמן משתנה (בין חצי דקה לשעה) פשוט קופא, ומפסיק להגיב, לא עכבר, מקלדת, כלום... יש למישהו השערה מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב , אני רוצה שהלד של העכבר יפסיק לדלוק , ולא רוצה שה MP3 יטען איך אני מכבה לגמריי שהספק לא יוציא חשמל כאשר המחשב כבוי?
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
הספק גם ככה לא היה משהו... המחשב הרעיש, אז פתחתי אותו. העניין הוא שאיזה שנייה אחרי שהמחשב נכבה לגמרי, שיניתי את המתח של הספק מ-230 ל115 (לא יודע למה עשיתי את זה. רגע של ריחוף אולי...) היה לרגע הבזק ירוק בוהק מאחורי חורי האוורור של הספק (אני מניח שזה לא אפקט פוטואלקטרי, אלא לד או משהו בתוך הספק. אבל אני לא יודע... עם הספק הזה הכל יכול להיות), וריח של שרוף... הספק נשרף. זה בטוח. אפשר להריח את זה עליו. אבל אני מפחד שגם המעבד נשרף. זה יכול להיות? המחשב היה כבוי בעיקרון, אבל הספק היה עוד מחובר לכל שאר הרכיבים. המעבד קבור מתחת למאוורר שלו, ולא בא לי להרים את המאוורר אלא אם כן אני ממש חייב. הוצאתי את הספק לפני שעה, ועדיין יש שם ריח של רכיבי אלקטרוניקה מתים. אני לא יודע אם זה הס…
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-