תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
-
שלום חברים המפרט שלי הוא כזה : מעבד- INTEL CORE 2 QUAD Q9550+TERMALTEK V1 FAN לוח אם- ASUS P5Q DELUXE כרטיס מסך- GIGABYTE ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 זכרונות- 4X 2GB DDR2 800MHZ CL4 OCZ TUBE צורב- ASUS DRW-1814BL מארז- COLLER MASTER CM 690+5X12V ספק- Corsair HX Series 620W PSU יש לי מערכת הפעלה VISTA ULTIMATE 64 BIT בזמן האחרון מופיע לי לעיתים קרובות מסך כחול ככה בלי סיבה והמחשב מהתחל את עצמו מחדש ! בנוסף המחשב ניתקע הרבה גם ללא סיבה אפילו בשומר מסך פעם אחת ! פירמטתי את המחשב סרקתי וירוסים ועדיין אותו סיפור יש פעמים שלא כול התוכנות עולות לי בהתחול יש למישהו מושג ? כול החלקים חדשים פרט לדיסק הקשיח (בן 4 ). תודה מראש טל.
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים! החלפתי במחשב את המסך למסך דק LCD אבל אז מופיעה לי את ההודעה הבאה: Video Mode Not Suppoerted למה זה קורה? אין לי כרטיס מסך כלומר אני משתמש בכרטיס מסך המובנה שעל הלוח האם. המסך ה"רגיל" שלי הוא מסך קופסא גדול כזה.. (במילים אחרות, לא דק). איך אני פותר את זה? (המסך עצמו עובד במחשבים אחרים, זה כבל חדש מהקופסא ופעם עבדתי עם המסך הLCD הזה במחשב הבעייתי אבל מאז הוא כבר עבר פרמוט).
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כל פעם שאני רואה סרט\סדרה\סרטוון ביוטוב כל שתי דקות בערך יש תקיעה של כשנייה-שתיים. בהתחלה חשבתי שמדובר בקשיח של ה 1TB שלי (מאחר והוא בעייתי, למרות שעבר עדכון תוכנה) והעברתי את הסרט לקשיח השני (wd 2500ks) וזה לא הפסיק וכדי לאמת את זה שזה לא הקשיח אז צפייה בקליפים ביוטוב מוכיחה את זה כי firefox מותקן ב C. עכשיו אני מתחחיל לחשוד בכרטיס מסך. מה אתם מציעים? תודה רבה, סמיון.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם זיכרון DDR1 היה לי בו שני זכרונות של 512 ,קניתי עכשיו עוד זיכרון של 1G ,עכשיו הבעיה: יש לי 4 סלוטים אך המחשב לא מוכן לקבל שלוש זכרונות ביחד (2*512+1*1G),כל ה-4 סלוטים עובדים בנפרד , וכל השלושה זכרונות עובדים בזוגות. אשמח לקבל עזרה. תודה
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q9550, 2833 MHz (8.5 x 333) Motherboard Name Gigabyte GA-EP45C-DS3R DIMM3: OCZ XTC Platinum OCZ3P16002G 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM Video Adapter NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB) ברגע שאני מדליק את המחשב יש את האזור שסופר את הזכרון ממש בהתחלה. כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב בקריאה של הזכרון המחשב נתקע ומפעיל את עצמו מחדש. פעם פעמיים ואז זה משתחרר. בנוסף המחשב שלי קופא לסירוגין. בהרצה של MEMTEST המחשב נתקע. מבחינת חום הכל תקין וכל הדרייברים מעודכנים. המחשב דנדש - האם יכול להיות שקיבלתי זכרון שהוא דפוק?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX לוח אם: ASUS P5B Deluxe Intel P965 Chipset Socket 775 זיכרון: [Corsair 1GBx4 (4GB) ( Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 [Twin2X2048-6400C4 כרטיס מסך: ASUS 8800GTS GeForce 640MB PCIe דיסק קשיח: WD2500YS Western Digital 250GB 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II *** מערכת הפעלה: 64BIT Windows Vista Home Premium מהירות ביצועי המחשב לא יציבה משום מה רואים את זה בדר"כ בפתיחת קבצי ראר לפעמים המחשב פותח קובץ ראר 700MB (סרט) ב8 שניות ולפעמים ב50 שניות (אותו קובץ ראר בדיוק) רואים את זה טוב גם במשחק המחשב PES 2009 - לפעמים המשחק רץ חלק ולפעמים השחקנים מקבלים את התגובה של המקלדת כמה שניות אחרי. (זה קשור לדעתי למחשב ולא למשחק עצמו) …
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן שנה וחצי (+AMD X2 4800, לוח ASUS M2N-X, ספק RAIDMAX), ובחודשיים האחרונים קרה כמה פעמים שהוא החליט לא להדלק. בפעם הראשונה לקחתי אותו למעבדה, שם באורח פלא הוא נדלק ישר. כשהחזרתי אותו הביתה הוא שוב לא נדלק.. פתחתי אותו, שיחקתי קצת עם הכבלים ניערתי אותו ואחרי כמה נסיונות הוא נדלק.. הוא עבד יופי לשבועיים ואז שוב.. ושוב מעבדה.. ושוב הוא נדלק שם.. ואחרי שבוע שוב לא נדלק.. ניתקתי אותו ונענעתי ואז הוא נדלק.. אתמול זאת היתה הפעם האחרונה ומאז אני אבוד אצות.. כמה ששיחקתי וניערתי וניתקתי וחיברתי וכלום.. אגב עוד מלפני התקופה הזאת המסך בקביעות לא היה נדלק יחד עם המחשב. כלומר המחשב נדלק ואז צריך לכבות ולהדליק מחדש כדי שהמסך יידלק גם. מציק. יש לציין שהנורית על הלוח אם …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב תיראו יש לי את המיפרט הבא e8400 asus p5ql-e 9800gtx+ zotac 4gb ram corsiar 550wtt nzxt tempest טוב תיראו המחשב ליעפמים ניתקע אבל רק במשחקים זה יכול להיות אחרי 10 דקות אחרי 3 שעות וגם אחרי 10 שעות וזה לא בעייתת היתחממות מעבד במנוחה 35 מאמץ מלא 42 שתי הליבות כרטיס מסך 40 במנוחה 61 במאמץ מלא החליפו לי כרטיס מסך ולוח אם וזיכרון ועדיין יש אותה בעייה אז אמרו לי שצריך לעשות עידכון ביוס ללוח אם יש לי את העידכון על המחשב אבל אני לא יודע איך לעדכן אני מפחד ליגרום נזק. אמרו לי לעשות את העידכון משום שהלוח לא מספק מספיק מתח למעבד ושאחרי העידכון הלוח ייתן יותר מתח
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לוח Asus m2n sli מעבד AMD מחשב נדלק ונכבה מיד אחרי כמה שניות , החלפתי 2 ספקי כוח , הלוח ללא זכרונות או דיסקים , ניקיתי את צלעות קירור של המעבד + הוספת משחה טרמית למעבד , אשמח לעזרה בנושא. תודה
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
בחודש האחרון המחשב לי נתקע הרבה פעמים , זה קורא באופן רנדומלי לחלוטין , לפעמיים באמצע משחק , סרט או אפילו אחרי שאני משאיר אותו פתוח כמה שעות בלי עשות כלום . הוא אפילו עושה לי בעיות בעלייה כאשר הוא אפילו לא מעלה לי את הווינדוס , הוא פשוט נתקע במסך שחור. בכל הפעמים הללו אף פעם לא ניתן לי מסך כחול הוא איזשוהי שגיאה , עד להיום שסופסוף קיבלתי אחת. המחשב חדש למדי (6 חודשים) , העברתי בשבוע באחרון סריקת וירוסים , 2 סריקות לרוגלה , ו 2 תוכנות ניקוי רגיסטרי , העדכני את כל הדרייברים + על עידכוני הווינדוס הממולצים. מקבל בשמחה כל עזרה מצורף הדו"ח לBSOD : icrosoft ® Windows Debugger Version 6.10.0003.233 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\…
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
העברתי את הכונן ממחשב אחד לשני וכשהוא היה במחשב הראשון הוא קרא הכול צרובים וזה וצרב לי ובמחשב השני הוא לא קורא לי כלום חוץ מדיסקי audio של מוזיקה מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
במסך הראשון שהמחשב עולה (איפה שלוחצים DEL בשביל ה CMOS) אז זה מתעכב כשהוא עושה Detecting IDE... לוקח לו הרבה זמן, נכנסתי ל CMOS ואז ל PC Health Status וזה מראה לי: +3.3V FAIL אני יודע שזה לא בהכרח קשור אבל זה 2 הבעיות תודה לעוזרים1!!!!
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
התקנתי אותו וסדרתי רזולוציות בשביל מסך lcd והגדרות כדי לראות hd והכל ואז בזמן שהוא עשה איתחול לאחד הכוננים ההזזתי והמגעים לא היו מספיק חזקים אז הוא עשה ריסטארט והוא נדלק אבל לא עולה לא רואים כלום מה יכול להיות הבעיה לדעתכם ואיך אפשר לפתור את זה...
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב יחסית חדש שהיה באחסון במשך כחצי שנה (לפני האיחסון היה בשימוש ופעל בצורה תקינה). כשהחלטתי להשתמש בו שוב וחיברתי אותו גיליתי כי המחשב נדלק אולם המסך לא נכנס לפעולה- לא נדלק ונשאר בסטנד ביי. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר ותקין (נבדק במחשב אחר ועבד) למחשב הזה וגם הפעם המחשב נדלק אבל המסך לא נכנס לפעולה. רציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה לבעיה, האם זה הלוח אם?! או שמא משהו אחר... האם יש טעם לתקן?! . תודה רבה,
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
ב-WINDOWS XP היתה לי את התופעה הזו אחרי שהפעלתי משחק מרוצים ברנאהוט. קרה לי פעם אחת היה כתוב משהו על DRIVER של כ.מסך..
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי לוח אם של ECS עם 533Hz וכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מצפצף מה לעשות בדקתי את הזיכרון אפילו שמתי חדש וזה לא עוזר מה לעשות מראש
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , ברשותי הארד דיסק חיצוני שפעל בצורה מצויינת עד לפני כמה ימים . כשניסיתי להכנס אליו הוא לא נתן להכנס לתוך ההארד דיסק ומבקש לאתחל אותו, על ההארד דיסק נמצאות הקלטות של 30 שעות וידאו שהועברו בעבודה ארוכה ע"י אבא ואני מאוד לא מעוניין שהם ילכו לאיבוד והוא יצטרך להקליט אותם מחדש . כיצד ניתן לפתור את הבעיה , האם אתם יכולים להמליץ על תוכנת Recovery טובה בשביל זה? וכמובן אם יש פתרון אחר אני אשמח לשמוע .
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום באתי להחליף לאחי זיכרונות בסוף לא ביצעתי את ההחלפה והחזרתי את הזיכרונות לאיך שזה היה כשמדליקים את המחשב הוא דולק והכל נראה תקין אבל המסך מחפש יציאה מהמחשב כאילו אין לו סיגנל וככה זה ממשיך מה זה יכול להיות למישהו יש רעיון?
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הצורב הוא של LG, את הדגם אני לא זוכר. ניסיתי אותו על המחשב של אמא ושם הוא צורב, אצלי במחשב הוא מסרב לצרוב. פירמטתי והתקנתי מחדש את הXP אבל עדיין אותו סיפור, מתחיל לצרוב ופולט לי את הדיסק, ניסיתי גם בנרו וגם באשמפו. יש לכם רעיונות? נ.ב הלוח אם הוא של EPOX 8RDA3I
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם.... התחילה לי היום בעיה מוזרה במחשב התמונה במסך קופאת לאיזה 10 שניות ואז נהיה מסך שחור והוא חוזר לעצמו... בדקתי טמפ' של המעבד הכל תקין באיזור 30 מעלות.... בדקתי טמפ' של הכ"מ גם נראה תקין 34 מעלות....(בדקתי עם תוכנת GPU-Z אם יש תוכנה אחרת אשמח להצעו ת) הבעיה מתרחשת לרוב בזמן משחק אך גם כששום דבר לא פועל ברקע...ממש כלום חוץ מאנטי וירוס , כך שזה לא נראה לי ממאמץ או משהו כזה. לא הותקן שום דבר על המחשב בשבועיים האחרונים.... לדעתי זאת בעיה של הכרטיס מסך... אשמח לקצת עזרה בעניין. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב שעבד טוב עד לפני 4 חודשים . לפני 4 חודשים ניתקתי אותו וחיברתי את המחשב החדש שקניתי ושמתי את הישן בארון אתמול החלטתי לחבר את המחשב הישן ושאני מחבר אותו אני לא רואה כלום במסך פתחתי לראות אם משהו לא עובד ראיתי שרק המאוורר הקידמי לא עובד ובאותה הזדמנות ניקיתי אבק רציתי לדעת אם יכול להיות סיכוי שהוא התקלקל מזה שלא נגעתי בו 4 חודשים ואם כן יכול להיות בגלל שהמאוורר הקידמי לא מתפקד ? ומה יכולה להיות הבעיה? שאני מדליק אותו האורות של מארז נדלקים המאוורר של הכרטיס מסך פועל וגם של הספק וגם של המעבד תודה מראש חגי.
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי בעיה קלה עם המחשב לאחרונה, זה התחיל מזה שמדי פעם אני רואה מסביב לאייקון מסויים מאין "שאריות צבעים" בצבע ירוק או סגול, וזה נמשך בזה שלאחרונה המחשב קורס בתדירות גבוהה, מה שלא קרה לו בעבר. הקריסות באות בתוכנות כמו Google Earth, Word 2007 ו - Media Player. לפני כשבוע שדרגתי את הזיכרון ( ל - 2X1 + 2X512 ), כך שסה"כ יש 3GB, וכמו כן פירמטתי את המחשב והתקנתי חלונות XP מחדש ( עם SP3 ). כאמור מאז המחשב קורס יותר מאשר לפני ההתקנה החדשה. תחושת הבטן שלי אומרת שזה קשור לכרטיס מסך, איך אני יכול לבדוק את זה ? ( מלבד כמובן לקנות אחד חדש ולראות אם זה פתר את הבעיה ) ? יש לי כרטיס מסך מסוג ATI Readon X300, לא הכי חדש שיש.
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
ערב טוב.. המחשב שלי עושה מידי פעם ריסטרט ללא התרעה מראש, בלי תקיעות בלי האטות.. בדר"כ זה קורה אחרי שהוא דלוק הרבה זמן או כשאני מכניס דיסק לכונן דיסקים.. הבנתי שהבעיה יכולה לקרות מהרבה סיבות, אך יכול להיות שהבעיה היא בספק כוח? איך אני יכול לבדוק מה הסיבה לבעיה? תודה מראש לעונים!
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
ניסיתי לצרוב גם דרך המדיה פלייר וגם דרך הנרו 8 בנרו הוא לא נותן לי בכלל אפשרות ללחוץ BURN וגם לבחור את אפשרות מהירות הצריבה ובמדיה פלייר הוא רושם לי להכניס דיסק ריק למרות שיש בפנים דיסק ריק לצריבה אחר כך בדקתי תזה במחשב השני שלי ושם אותו דיסק נצרב בהצלחה... אבל כשאני מנסה לצרוב דיסק DVD הוא צורב אותו ללא בעיות או שאני מחליף כמה דיסקים רגילים לצריבה ואז פתאום הוא צורב אבל בדרך כלל הוא לא בסדר כאילו הוא לא מזהה תדיסק שבכונן מה יכולה להיות הבעיה נראה לכם שזה הצורב עצמו נדפק?
-
- 10 תגובות
- 915 צפיות
-