עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by 120788,

שלום, יש לי מחשב בן שנה וחצי (+AMD X2 4800, לוח ASUS M2N-X, ספק RAIDMAX), ובחודשיים האחרונים קרה כמה פעמים שהוא החליט לא להדלק. בפעם הראשונה לקחתי אותו למעבדה, שם באורח פלא הוא נדלק ישר. כשהחזרתי אותו הביתה הוא שוב לא נדלק.. פתחתי אותו, שיחקתי קצת עם הכבלים ניערתי אותו ואחרי כמה נסיונות הוא נדלק.. הוא עבד יופי לשבועיים ואז שוב.. ושוב מעבדה.. ושוב הוא נדלק שם.. ואחרי שבוע שוב לא נדלק.. ניתקתי אותו ונענעתי ואז הוא נדלק.. אתמול זאת היתה הפעם האחרונה ומאז אני אבוד אצות.. כמה ששיחקתי וניערתי וניתקתי וחיברתי וכלום.. אגב עוד מלפני התקופה הזאת המסך בקביעות לא היה נדלק יחד עם המחשב. כלומר המחשב נדלק ואז צריך לכבות ולהדליק מחדש כדי שהמסך יידלק גם. מציק. יש לציין שהנורית על הלוח אם …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by avatar123,

העברתי את הכונן ממחשב אחד לשני וכשהוא היה במחשב הראשון הוא קרא הכול צרובים וזה וצרב לי ובמחשב השני הוא לא קורא לי כלום חוץ מדיסקי audio של מוזיקה מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  3. Started by zohar678,

בזמן האחרון לאחר מספר שעות שהמחשב עובד הסאונד פתאום נעלם לי. או לחילופין הסאונד נעלם לי מספר דקוות תוך שיחה בסקייפ (לפעמים גם הסקייפ תוקע את המחשב). כשאני מנסה באותו רגע להתחכם ולהתקין את הדרייבר של הקול מתוך הדיסק שקיבלתי עם קניית המחשב אינני מצליח לעשות זאת, הדיסק נתקע. כאשר אני מכבה ומדליק את המחשב מחדש הסאונד עובד כרגיל עד לפעם הבאה. דגם לוח האם שבידי הוא : foxconn s775 661fx7mf-s vga+agp+l ואני גם עובד עם דיסק קשיח חדש לגמרי.

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  4. Started by hagayben,

התקנתי אותו וסדרתי רזולוציות בשביל מסך lcd והגדרות כדי לראות hd והכל ואז בזמן שהוא עשה איתחול לאחד הכוננים ההזזתי והמגעים לא היו מספיק חזקים אז הוא עשה ריסטארט והוא נדלק אבל לא עולה לא רואים כלום מה יכול להיות הבעיה לדעתכם ואיך אפשר לפתור את זה...

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  5. במסך הראשון שהמחשב עולה (איפה שלוחצים DEL בשביל ה CMOS) אז זה מתעכב כשהוא עושה Detecting IDE... לוקח לו הרבה זמן, נכנסתי ל CMOS ואז ל PC Health Status וזה מראה לי: +3.3V FAIL אני יודע שזה לא בהכרח קשור אבל זה 2 הבעיות תודה לעוזרים1!!!!

6. שלום , ברשותי הארד דיסק חיצוני שפעל בצורה מצויינת עד לפני כמה ימים . כשניסיתי להכנס אליו הוא לא נתן להכנס לתוך ההארד דיסק ומבקש לאתחל אותו, על ההארד דיסק נמצאות הקלטות של 30 שעות וידאו שהועברו בעבודה ארוכה ע"י אבא ואני מאוד לא מעוניין שהם ילכו לאיבוד והוא יצטרך להקליט אותם מחדש . כיצד ניתן לפתור את הבעיה , האם אתם יכולים להמליץ על תוכנת Recovery טובה בשביל זה? וכמובן אם יש פתרון אחר אני אשמח לשמוע .

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by שגיב,

שלום יש ברשותי לוח אם של ECS עם 533Hz וכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מצפצף מה לעשות בדקתי את הזיכרון אפילו שמתי חדש וזה לא עוזר מה לעשות מראש

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by rm23,

שלום, יש לי מחשב יחסית חדש שהיה באחסון במשך כחצי שנה (לפני האיחסון היה בשימוש ופעל בצורה תקינה). כשהחלטתי להשתמש בו שוב וחיברתי אותו גיליתי כי המחשב נדלק אולם המסך לא נכנס לפעולה- לא נדלק ונשאר בסטנד ביי. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר ותקין (נבדק במחשב אחר ועבד) למחשב הזה וגם הפעם המחשב נדלק אבל המסך לא נכנס לפעולה. רציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה לבעיה, האם זה הלוח אם?! או שמא משהו אחר... האם יש טעם לתקן?! . תודה רבה,

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  9. Started by Iv0ry,

ב-WINDOWS XP היתה לי את התופעה הזו אחרי שהפעלתי משחק מרוצים ברנאהוט. קרה לי פעם אחת היה כתוב משהו על DRIVER של כ.מסך..

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  10. Started by avihy_1989,

שלום באתי להחליף לאחי זיכרונות בסוף לא ביצעתי את ההחלפה והחזרתי את הזיכרונות לאיך שזה היה כשמדליקים את המחשב הוא דולק והכל נראה תקין אבל המסך מחפש יציאה מהמחשב כאילו אין לו סיגנל וככה זה ממשיך מה זה יכול להיות למישהו יש רעיון?

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  11. Started by roma,

הצורב הוא של LG, את הדגם אני לא זוכר. ניסיתי אותו על המחשב של אמא ושם הוא צורב, אצלי במחשב הוא מסרב לצרוב. פירמטתי והתקנתי מחדש את הXP אבל עדיין אותו סיפור, מתחיל לצרוב ופולט לי את הדיסק, ניסיתי גם בנרו וגם באשמפו. יש לכם רעיונות? נ.ב הלוח אם הוא של EPOX 8RDA3I

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  12. שלום. בשבוע האחרון קרו שני דברים: פירמוט ונפילת מתח. אחד מהם גרם לתקלה שאינה נפתרת על אף נסיונות מגוונים. להוריי מחשב ישן למדי שמשמש לגלישה ואופיס - לוח אם: ASUS P4S133, מעבד: 2G, זיכרון: 512M, כרטיס מסך: ATI RAGE 128, דיסקשיח:12GB. זה הכל. [השבוע גם הרכבתי צורב DVD, אבל לא נראה לי קשור.] פירמטתי כי רציתי לרענן להם חווית מחשב וכבר שנים לא פירמטנו. שמתי מערכת XP PRO SP3 מצומצמת במיוחד. התקנתי כל הדרייברים עד שלא היו סימנים צהובים בכלל ב-DEVICE MANAGER. התקנתי מינימום תוכנות נחוצות. כמעט מיד התחילו בעיות תוכנה, אבל טיפלתי עד שנראה לי שנפתרו. למחרת, נפילת מתח, ואז בעיות חומרה. לא ניתן להתחבר למודם (מול חברת כבלים - מודם לא מזהה כרטיס רשת),PCI SIMPLE COMMUNICATION CONTROLLER …

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  13. Started by orengore2,

בעיה מזרה לפתע פתאום צורב עובד נורא לאט, גם בצריבה וגם בקריאה. צורב של סמסונג SATA מה יכולה להיות הבעיה? חושב להדגיש שהוא עובד טוב, לא דופק דיסקים ולא עושה בעיות בקריאה, רק המהירות פתאום ממש בלתי נסבלת תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by pampi76,

שלום לוח Asus m2n sli מעבד AMD מחשב נדלק ונכבה מיד אחרי כמה שניות , החלפתי 2 ספקי כוח , הלוח ללא זכרונות או דיסקים , ניקיתי את צלעות קירור של המעבד + הוספת משחה טרמית למעבד , אשמח לעזרה בנושא. תודה

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  15. Started by Burkey,

יש לי בעיה קלה עם המחשב לאחרונה, זה התחיל מזה שמדי פעם אני רואה מסביב לאייקון מסויים מאין "שאריות צבעים" בצבע ירוק או סגול, וזה נמשך בזה שלאחרונה המחשב קורס בתדירות גבוהה, מה שלא קרה לו בעבר. הקריסות באות בתוכנות כמו Google Earth, Word 2007 ו - Media Player. לפני כשבוע שדרגתי את הזיכרון ( ל - 2X1 + 2X512 ), כך שסה"כ יש 3GB, וכמו כן פירמטתי את המחשב והתקנתי חלונות XP מחדש ( עם SP3 ). כאמור מאז המחשב קורס יותר מאשר לפני ההתקנה החדשה. תחושת הבטן שלי אומרת שזה קשור לכרטיס מסך, איך אני יכול לבדוק את זה ? ( מלבד כמובן לקנות אחד חדש ולראות אם זה פתר את הבעיה ) ? יש לי כרטיס מסך מסוג ATI Readon X300, לא הכי חדש שיש.

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  16. Started by tomy669,

ערב טוב.. המחשב שלי עושה מידי פעם ריסטרט ללא התרעה מראש, בלי תקיעות בלי האטות.. בדר"כ זה קורה אחרי שהוא דלוק הרבה זמן או כשאני מכניס דיסק לכונן דיסקים.. הבנתי שהבעיה יכולה לקרות מהרבה סיבות, אך יכול להיות שהבעיה היא בספק כוח? איך אני יכול לבדוק מה הסיבה לבעיה? תודה מראש לעונים!

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  17. Started by sdahan12,

אהלן יש לי מחשב דיי ישן שלא נגעו בו הרבה זמן! ויש לי מסך שנמצא בשימוש ואני יודע שהוא עובד... ניסתי לחבר את המסך (שעובד) למחשב הישן המחשב נדלק ואני מקבל הודעה : Frequency Out Of Range עם תדרים מאוד מוזרים: 29KHZ\63HZ ניסיתי לחבר את המסך למחשב אחר ועברתי בין כל התדרים האפשריים של המסך עם המחשב האחר (כי שחיברתי למחשב הישן קיבלתי את ה Frequency Out Of Range בלי אפשרות להמשיך פשוט נתקע) וגם שעברתי על כל התדרים (60HZ,72,75,85,100) וניסיתי כל פעם לחבר למחשב הישן שום דבר לא עזר עדיין קיבלתי את אותה שגיאה עם אותם תצדרים please help!

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Shiker,

הכותרת אומרת הכל... פירסמתי פוסט דומה בעבר רק עם שגיאה 7 במקום 8 והחזרתי את הדרייבר של הרטיס מסך אחורה בכמה חודשים וזה העלים את השגיאה ההיא ועכשיו יש לי את זאתי.. יש פתרון ?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  19. שלום, יש לי כרטיס מסך sapphire ati radeon 3600 series ומשום מה אני לא מצליח להציג את המסך של המחשב על הטלוויזיה, זה כבר עבד לי ופתאום הפסיק לעבוד, מה שאני רוצה בעצם זה שהטלווזיה תהיה המשך המסך ובעצם תשתמש במסך נוסף, חיברתי את הטלוויזיה לכניסה ה SVideo בכרטיס לכניסת הVideo בטלוויזיה. העניין הוא שאני יודע איך עושים את זה פשוט זה לא עובד ואני מחפש את הסיבה, ניסיתי לבחור את המסך השני גם באפשרויות שהXP נותן וגם באפשרויות שהדרייבר של הכרטיס מסך נותן, מקווה שהייתי ברור, אם יש פרטים שיכולים לעזור אני אוסיף, יש הצעות ? אגב, הסרתי כבר את הדרייבר והתקנתי מחדש, אפילו החלפתי טלוויזיה בפרק זמן שזה לא עבד לי וגם בLCD זה לא עובד תודה, מקווה שאני בפורום המתאים, מצטער אם לא.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום לכולם.... התחילה לי היום בעיה מוזרה במחשב התמונה במסך קופאת לאיזה 10 שניות ואז נהיה מסך שחור והוא חוזר לעצמו... בדקתי טמפ' של המעבד הכל תקין באיזור 30 מעלות.... בדקתי טמפ' של הכ"מ גם נראה תקין 34 מעלות....(בדקתי עם תוכנת GPU-Z אם יש תוכנה אחרת אשמח להצעו ת) הבעיה מתרחשת לרוב בזמן משחק אך גם כששום דבר לא פועל ברקע...ממש כלום חוץ מאנטי וירוס , כך שזה לא נראה לי ממאמץ או משהו כזה. לא הותקן שום דבר על המחשב בשבועיים האחרונים.... לדעתי זאת בעיה של הכרטיס מסך... אשמח לקצת עזרה בעניין. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by hagayben,

יש לי מחשב שעבד טוב עד לפני 4 חודשים . לפני 4 חודשים ניתקתי אותו וחיברתי את המחשב החדש שקניתי ושמתי את הישן בארון אתמול החלטתי לחבר את המחשב הישן ושאני מחבר אותו אני לא רואה כלום במסך פתחתי לראות אם משהו לא עובד ראיתי שרק המאוורר הקידמי לא עובד ובאותה הזדמנות ניקיתי אבק רציתי לדעת אם יכול להיות סיכוי שהוא התקלקל מזה שלא נגעתי בו 4 חודשים ואם כן יכול להיות בגלל שהמאוורר הקידמי לא מתפקד ? ומה יכולה להיות הבעיה? שאני מדליק אותו האורות של מארז נדלקים המאוורר של הכרטיס מסך פועל וגם של הספק וגם של המעבד תודה מראש חגי.

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  22. החלפתי לX1950GT והוא לא מצליח לעלות, לא לביוס ולא לסייפ מוד פשוט נתקע בלוגו של אינטל המפרט: יכול להיות שהלוח לא תומך ? http://www.cpurigs.com/forums/showpost.php?p=9825&postcount=7 http://www.cpurigs.com/forums/showthread.php?t=1551 Video: What add-in AGP cards can be used? The AGP socket is keyed for Universal 0.8 V AGP cards that comply with the AGP 3.0 specification or 1.5 V AGP cards that comply with the AGP 2.0 specification. The AGP connector supports 8x, 4x AGP 3.0 add-in cards operating at 0.8V, or 4x, 1x AGP 2.0 add-in cards operating at 1.5V. Note: There is no support for AGP 2x operation or legacy 3.3V AGP cards.

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. היום עידכנתי דרייבר, פתאום המסך ניהיה שחור חיכיתי קצת ראיתי שזה לא חוזר עשיתי ריסטרט הלוח עשה POST אבל המסך ניהיה שחור ניסיתי לפרמט עדיין אני רואה מסך שחור (ויסטה) ניסיתי לפרמט לXP והצלחתי להגיע לדף הכחול אבל משום מה לא הצלחתי לפרמט (המקלדת נתקעה איכשהו.. וזה לא בעיה של המקלדת זה נראה כאילו משהו תקע אותו) שיחזור גם ניסיתי וגם המסך שוב ניהיה שחור אני כבר לא יודע מה לעשות, יש למישהו מושג מה עושים? עריכה: וגם למצב בטוח לא הצלחתי להכנס ???

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  24. Started by deking,

אהלן, לפני יומיים התחילה לי בעיה שבזמן שאני משחק המשחק מתחיל לעבוד לאט ולאחר מכן תמונות מעוותות ואז המשחק נתקע. פתחתי את המחשב ניקיתי מאבק וניסיתי לשחק ועוד פעם הבעיה חוזרת. מפרט: DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1600 MHz Gigabyte GA-965P-S3 2gb g.skill 8800gt twintech

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  25. Started by etain2,

שלום. קיבלתי לפני כמה ימים את הכרטיס - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) המפרט הוא: DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) 2GB זיכרון Intel DQ965GF לוח אם מסך 17 LG FLATRON L1719S 160GB WD ספק 425 של HIPER המשחק גם במולטי וגם בסינגל קופא ואני צריך לעשות קנטרל אלט דליט וכאלה כדי לצאת. עכשיו הבעיה היא במשחקים Call of duty 2 Call of duty 4 Call of duty 5 NFS Undecover ו GTA San adreas דרייבר אחרון ובדקתי טמפרורות וגם שם הכל בסדר כתבתי את אותו הדבר גם בפורום כ.מסך ולא קיבלתי פתרון אז לפי דעתי זו בעיה יותר חמורה אז פניתי לפה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים