תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מנסה להתקין וינדוס XP במחשב הנייד שלי דרך USB, שכן אין במחשב הנייד כונן תקליטורים. הצלחתי להפעיל את ההתקנה, אבל ההתקנה לא מזהה את הדיסק הקשיח שלי, בגלל שהוא מוגדר כ-NTFS, ואם אני לא טועה הדוס לא עובד עם המערכת הזאת.. ניסתי להגיע איכשהו לMS-DOS, בשביל להשתמש ב-FDISK, אבל לא הצלחתי להפעיל את המחשב בדוס... למישהו יש רעיונות? אני מרגיש אבוד.. תודה מראש =)
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי תקלה עם הכרטיס מסך ואני לא ממש מצליח להבין מה הבעיה. יש לי כרטיס מסך NIVIDA Geforce 9800 GT שמותקן ופועל על המחשב, אבל אחת לכמה זמן בערך רבע שעה שאני רואה סרטונים ביוטיוב או מתעסק יותר מידי במחשב הוא "מרענן" את המסך ומעלה הודעת שגיאה למטה מצד שמאל "מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור" צירפתי גם תמונה של ההודעה: http://www.up2me.co.il/v.php?file=69703032.jpg אני מבקש את עזרתם התקלה הזאת משגעת אותי.
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי , אני מעוניין לבצע OC למעבד - AMD Athlon 620 x4 2.60ghz Quadcore ה hwmonitor מראה לי על 98מעלות בלוח אם , עוד לפני שניסיתי אפילו לעשות OC . לא עשיתי OC מעולם , אני מפחד לעשות במיוחד שהמעלות בלוח אם הן 98 . אני כבר סובל מחוסר ביצועים של המחשב כבר הרבה זמן , אני משחק ב Guild Wars 2 שנחשב משחק כבד על המעבד . וב CS:GO החדש . GW2 אני מקבל 20 FPS ובמקום עם הרבה אנשים 7-8 . וב CS:GO - 70 FPS , שזה מתוך 300 וזה גרוע . דרייברים מעודכנים. אשמח לעזרה , עצה אם לעשות OC או לא , וגם לגבי הטמפרטורה של ה לוח אם איך לטפל בה . מפרט שלי - AMD Athlon 620 x4 2.60ghz Quad RADEON 5770HD 1GB 4GB RAM Kingston 450W ספק http://www.siz.co.il/my/mymj2hewtwja.jpg
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אהלן, בימים האחרונים המחשב שלי התחיל לקרוס באופן פתאומי, לפי ה Windows log החל מ18/09 התחילו הקריסות, ובאותו יום גם הותקן Driver (לא זוכר שאני התקנתי): Driver Management concluded the process to install driver NULL Driver for Device Instance ID USB\VID_045E&PID_063E\AE55B7C9-1B54-40E4-AA77-0308D1B43080 with the following status: 0xe0000203. בכל אופן, לאחר מכן כל יום הייתה לי קריסה אחת או שתיים של המחשב, וזה לא הייתה קריסה של הוינדוס, הוינדוס לא זיהה קריסה בכלל אחרי שהוא חזר, חשבתי שאילו בעיות בחשמל בבית אז התעלמתי. עד שהיום המחשב לקראת שעות הערב התחיל לקרוס המון, עוד לפני שהוינדוס נדלק, לפעמים שניות אחרי שהמחשב נדלק, לפני שהגיע תמונה למסך. חשבתי לנסות למצוא את הר…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחשב PC שולחני, שמור ולא עשה בעיות מעולם, מורכב מחלקים חדשים (כמו כרטיס מסך) וחלקים מלפני כמה שנים (כמו הלוח אם וכל השאר בערך). כל החלקים איכותיים מחברות טובות וללא אף חלק גינרי. המחשב נדלק ואחרי בערך 10 שניות עושה לעצמו ריסטארט, נדלק מחדש, עושה ריסטרט וכו וכו.. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לנתק אותו לגמרה, להוציא את הסוללה על הלוח אם, לנקות אותו... אבל כלום לא עזר. יכול להיות שההרד דיסק של המערכת הפעלה קרס? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניקיתי את המחשב שלי מקודם, כשחיברתי אותו מחדש בהתחלה עבד בסדר.. אבל לאחר בערך רבע שעה של עבודה פתאום קיבלתי מסך כחול, ובאותו רגע התחלתי להריח ריח שרוף.. הוצאתי מהר מהחשמל באתי לבדוק מאיפה הריח מגיע וראיתי שהמכרטיס מסך יוצא קצת עשן וחום גבוה.. כנראה כשניקיתי נתפסה שם חתיכת אבק גדולה שלא שמתי לב אליה שפגעה בפעולה הרציפה של המאוורר... בכל מקרה הוצאתי אותה, המחשב מחובר, הכל עובד פיקס, בדקתי גם טמפ' בEVEREST והיא על 44C הבעיה היא שעדיין יוצא ריח של פלסטיק שרוף , מבקש את עזרתכם האם להחליף כרטיס מסך או לעבוד ככה וזה יעבור עם הזמן? נ.ב - אני מאמין שהמפרט שלי כתוב בצד ימין
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לאחרונה שמתי לב לתופעה של איטיות מסויימת ברגע שאני מסמן כל האייקונים בדסקטופ (WIN 7) וירוסים ורוגלות אין לי - בדקתי. שימוש ב CPU עומד על כ-0-5% אך ברגע שאני מסמן את כל האייקונים אז יש איטיות כפי שציינת והשימוש קופץ בערך ל-60% למשך שניה וחזור לנורמל. מה הבעיה בדיוק ? נ.ב מתי שאני מסמן את הקבצים אז אני רואה ב task manager שה- explorer.exe עולה ל50%
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שאלה הילד שלי לקח כבל עם פינים שהיה מחובר למסך של המחשב וחיבר את זה עם כבל הטענה של מחשב נייד שהיה מחובר לחשמל מאותו זמן המסך לא עובד כשמפעילים את המחשב האם המסך נשרף? כי עדיין יש לי אות no signal וכ'ו כך שאם המסך היה נשרף אז זה לא היה מראה לי כלום? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת, האם הצטברות של אבק מזיקה למכשירים חשמליים, כמו טלויזיה,מחשב,ממיר וכו'?. פרט לנזק של התחממות מחשב שיש בו אבק, האם הצטברות אבק יכולה לגרום לנזקים נוספים שלא קשורים לנזק מהתחממות המחשב? האם גם טלויזיה\ממיר מתחממים יותר בגלל האבק? והאם האבק יכול לגרום למכשירים חשמליים בכלל נזק כלשהו?. תודה!
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי חברים, אני מנסה לעזור לאמא של חברה שלי עכשיו, המחשב שלה קרס לה מספר פעמים והיא מתארת מסך כחול, פתחתי את הקובץ DMP עם התוכנה WinDbg וזה מה שקיבלתי: ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 18, {0, fffffa8004207b60, 2, ff00000000000002} Probably caused by : ntkrnlmp.exe ( nt! ?? ::FNODOBFM::`string'+49d71 ) Followup: MachineOwner --------- 0: k…
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי, יש לי לפטופ של לנובו ולאחרונה אחרי שאני מזיז את המחשב (כשהוא דלוק) המסך פשוט מתחיל לרצד בקויים אופקיים צבעוניים. אי אפשר להוציא את המחשב מהקריז הזה אלא רק ע"י כיבוי בלחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה. מישהו מכיר את הבעיה? ממה זה נובע? נ.ב עם או בלי קשר,שקע האוזניות הפסיק לעבוד ביחד עם הצרה הנ"ל (לידיעה) תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום חברים. בימים האחרונים אתר מסויים שמתמש בג'אווה התחיל להתנהג לי מוזר. חלק מהאובייקטים מופיעים וחלק לא. הדבר קורה רק עם כרום, ב IE הבעיה לא קורית, הבעיה שאני לא רוצה לגלוש ב IE. לא נתקלתי בתופעה באתרים אחרים, רק באתר הספציפי הזה, הג'אוה בדפדפן מעודכן לחלוטין ואין שום תוספים שרצים (ניטרלתי את כולם על מנת לוודא שאחד מהם לא גורם לבעיה). מצ"ב סקרינשוטים להבהרת הבעיה, אשמח לשמוע אם למשהו יש רעיון: הבעיה כפי שהיא מופיע בכרום, שימו לב שהכפתורים למעלה תקינים, בעוד הכפתור "filter" ו "catagories" לא תקינים: http://s1227.photobucket.com/albums/ee424/eranhuba/?action=view¤t=TL2_zps08e2c307.jpg ככה זה נראה ב IE לשם השוואה: http://s1227.photobucket.com/albums/ee424/eranhub…
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי כרגע את המסך הזה LG flatron l1953tr: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=505474 כאשר המסך הזה מחובר בחיבור DVI לכרטיס מסך מסוג G 8800GT ועובד מצויין. עכשיו לקחתי את המסך שהיה פעם הטלווזיה של ההורים שלי, מסוג: LG flatron m228wa: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=592802 עכשיו עם אותו חיבור DVI, המסך פשוט לא עובד. יש לי 2 יציאות DVI בכרטיס וניסתי בשניהם ועדיין רושם לי check cable signal כשאני מחבר. יש שם גם יציאת VGA שגם לא עובדת שאני מחבר. יש לציין שהטלווזיה עבדה ועובדת מצויין. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי את הדיסק מארה"ב (הגיע ע"י הוריי) עשיתי לו עדכון ל 010G. בעל לוח gigabyte z77-d3h הבעיה היא כזו. מאז העידכון אני לא מצליח לעשות לו התקנה של WINDOWS 7. כל הזמן הוא נתקע בכך שלא מצליח להעתיק את הקובץ(ע"י USB, דיסק, Imagex) האם מישהו מכיר את הבעיה הזו ? ואיך ניתן לפתור אותה לעזזל? תודה משה
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב לפטופ של חברת LENOVO והוא מגיע עם FREE DOS יש לי התקנה של ווינדוס 7 על דיסק וכשאני מכניס אותו המחשב לא מזהה וישר קופץ לחלון של הFREE DOS גם כשאני עושה BOOT ע"י לחיצה על F12, שם את הכונן דיסקים בעדיפות ראשונה דרך הF2 עדיין לא מגיב ובחלון של הFREE DOS הוא מבקש להכניס תאריך שעה ואז מופיעה לי הפקודה C:\ אשמח לעזרה בברכה,
-
- 4 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי את המערכת Microlab X13 לפני כ-9 וחצי חודשים, ב-1/1/12. מסתבר, שכשניתקתי או חיברתי את אחד הרמקולים, משהו בחיבור שם נשבר והוא לא עובד. האם יש דרך פשוטה לשלוף את מה שנשאר בתוך החיבור ולתקן את הרמקול בדרך זולה, או שעליי להפעיל אחריות? מצורפות תמונות.
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
לוח אם . יש בו 3 דיסקים קשיחים שאני לא מצליח להפעיל אותם כי לא הבנתי את כל הקטע של ה-raid לפי מה שהבנתי עד עכשיו צריך להתקין את הדרייברים במהלך ההתקנה של הוינדוס (f6) אני צודק ? ולמה יש בכלל את ה-raid הזה במחשב פרטי ? שמתי לב שחסרים לשני דיסקים את הצ'ופצ'יקים הלבנים הקטנים שקובעים כמו ב-IDE את המאסטר והסלב זה משנה ? אתם יכולים לתת לי מדריך איך להתעסק עם כל ה-raid הזה?
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום אני מתקן מחשב של חבר ואני רוצה להעלות את המערכת הפעלה דרך USB או הכונן האופטי. (ולא דרך ה-HD) שיניתי את ההגדרות המתאימות בביוס - ולא הצלחתי. יש עוד דרך להעלות מערכת הפעלה ללא שימוש ב-HD? תודה
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי OS מסוג win xp. היום, בעודי עובד במחשב, נפתח לפתע חלון כלשהו מספר רב של פעמים והחלון הפתוח ב 20 ורסיות בערך, נראה על המסך כחפיסת קלפים, כל קלף מוגבה בגובה חצי שורת כותרת מזה שלפניו. במקביל, הופיעה על המסך הודעת הזהרה שקיים פגם בדיסק ו\או ב NTFS ונתבקשתי לאתחל את המחשב. אחר האיתחול קיבלתי מסך כחול ללא צלמיות ותפריט התחל היה ריק. איתחלתי שוב את המחשב וכלום לא עלה. הכנסתי דיסק התקנה של win x ואיתחלתי את המחשב מ ה CD. דיסק ההתקנה ביצע בדיקות והעלה הודעה שכפי הנראה וירוס פגע בדיסק והוא יצא מכלל פעולה. התבקשתי לעשות chkdsk /f. שאלה: האם chkdsk/f מנקה וירוס מ boot sector? ושאלת מליון הדולר: איך אני עושה chkdsk /f במצב בו הדיסק אינו נגיש? אין לי עוד כונן עם גישה ל…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד לא מזמן וגיליתי שאין לי בתפריט הכיבוי Hibernate, אך ורק Sleep. יש לי ווינדוס 7 באנגלית. קראתי שיכול להיות שמצב השינה ההיברידית מופעל אבל כשנכנסתי להגדרות החשמל המתקדמות לא מופיע מתחת הסליפ "allow hybrid sleep" גם כן. מה עושים? איך פותרים את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האלן באופן פתאומי העברית במחשב הפסיקה לעבוד באופן חלקי כל המידע במסמכים (פנקס רשימות/כתבן/תוכנות) למאט וורד שונה, במסכמים כל הטקס נשאר אבל מוצג בשפה רוסית לא מובנת ובתוכנות יש סימני שאלה. הבנתי שזאת בעיה בקידוד וכבר פתחתי אשכול בנושא לפני כחודש אבל זה לא הסתדר וחיפשתי מספר פעמים פתרון באינטרנט אבל לא מצאתי וגם בלוח בקרה לא הצלחתי למצוא פיתרון ובסופו של דבר נאלצתי לעשות פורמט... מספר ימים אחרי הפורמט במחשב עשיתי עדכון אוטומטית והבעיה חזרה, הצלחתי לעשות שיחזור מערכת ובטלתי את העידכונים, אבל אחרי מספר ימים כשלא הייתי, חזרתי וראיתי שהעידכונים נעשו והבעיה חזרה... ניסיתי להמשיך לעשות תיקונים בלי הפסקה אבל זה לא הצליח לעלות על הבעיה ומספר שכבר אין נקודת שיחזור ישנה... + ניסיתי ל…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לפרמט את ההרדיסק של המחשב נייד שלי (SATA) כי איני מצליח לעשות זאת דרך המחשב נייד , האם ניתן לחבר את ההרדיסק למחשב שולחני ודרכו לפרמט דרך Partion Magic למשל ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי הפרמוט המחשב מסרב להתקין לי את המערכת הפעלה.... מחיצה שונה אולי משהו? תודה מראש לכולם .. (סליחה על הגודל של התמונה..) כל עזרה תעזור אני די נואש... הבעיה מופיע לקראת סוף ההתקנה...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אז כמו שכתוב בכותרת, לאחרונה השומר מסך התחיל להיכנס לפעולה בזמן צפייה בסרטונים של יוטיוב האם יש פתרון, אני לא מעוניין להשבית את השומר מסך שלי?
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, כבר מספר ימים שיש לי בעיות עם האינטרנט.הרבה פעמים ביום האינטרנט לא עובד לי (במחשב הנייח),יש לי מודם נתב לאינטרנט וראוטר לווי פיי,כשהאינטרנט במחשב לא עובד אצלי גם האינטרנט שמספק הווי פיי לא עובד,יש את הבר שמראה שהוא עובד אבל פיזית הוא לא עובד,למשל,כשאני מחובר לווי פיי באייפון ואני רוצה להיכנס לפייסבוק לדוגמה אז אני יכול להיכנס אבל אני לא יכול לראות עדכונים חדשים מכיוון שאין שליחת אינטרנט מהווי פיי למכשיר ובו זמנית כמובן יש את אותה תקלה במחשב. כשאני בודק את הבעיה דרך ווינדוס 7 במחשב רשום לי משהו עם שרתי DNS. אשמח אם תעזרו לי. תודה
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-