עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by XpdX,

המחשב שלי עולה כולל ווינדוס, וקורס (נכבה) לאחר כחצי דקה-דקה. הפעלתי את המחשב וישר נכנסתי לביוס, וגם אז הוא קרס אחרי כמה דקות.. לפני כחודש היתה לו בעיה אחרת-הוא היה נתקע עם הדלקת המחשב בהרצה בשורה Memory.. כמו כן טמפ' המעבד מעל 80 מעלות איך אפשר לתקן את הבעיה? תודה רועי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Chaosruler,

בעת הרכבה מחדש של המחשב, אחרי שהפעלתי אותו הרחתי ריח שרוף, שמתי לב שהמאוורים של הקירור של הכרטיס מסך לא מסתובבים, החלפתי קירור וניסיתי שוב, תצוגת המחשב לא עולה אבל כפתור הNUM LOCK במקלדת לא נדלק (מה שרומז שהמחשב נמצא בPOST), למרות שהמאוורים (בעיקר של הקירור של המעבד) נראים כאילו הם עובדים יותר מהרגיל (בדרך כלל הוא ממש מעפן, אולי 500 RPM, מה שמוזר לי כי ראיתי אותו עובד על 1400 RPM כמו גדול) אבל לא כמו הPOST, המאורר של הכרטיס מסך זכור לי שהוא היה עוד יותר רועש, הלכתי על BEADBAKING והתוצאות זהות, פיצים של הלוח אם לגילוי התקלות (אין רמקול פנימי ללוח אם, יש LEDים) לא מזהים כלום, כפתור הMEMOK לא ממש משפיע גם כן, ניסיתי את מצב TPU ומצב EPU ושניהם ביחד בשילוב עם הMEMOK, אני מניח …

3. Started by HAIM511,

שלום יש לי מחשב קצת ישן עם כרטיס מסך 6600GT שהיה מריץ לי משחקים כמו NFS וכו לאחרונה החלפתי לו מסך מ SRT ל LCD ועכשיו כשאני נכנס למשחקים אני רואה את הסרטונים המקדימים אבל כשהמשחק עולה המסך נכבה (הנורית מהבהבת ) והמחשב ממשיך לפעול פרמטתי כבר פעמיים החלפתי דרייברים לישנים חדשים הכל ושום דבר לא עובד תודה בכל אופן

4. Started by jara14,

אהלן, זה הלוח אם שלי (העתקי מ- EVEREST) Motherboard Name MSI K8N Neo2 Platinum (MS-7025) (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394) יש לי כרגע חצי ג'יגה זיכרון בשני סלוטים ואני רוצה להוסיף עוד זיכרון. האם הזיכרון הזה מתאים?: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=10209 ומה יהיה עם הדואל צ'אנל אם יהיו שלושה כרטיסי זיכרון?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by KF,

שלום לכולם, יש לי toshiba satellite a300, המחשב נייד פתאום לא נדלק.. סביר להניח שהוא לא מקבל חשמל.. השאלה איך אני יודע אם הכבל נדפק או המחשב ? תודה נ.ב *הסוללה נדפקה כבר ממזמן ככה שעד היום תמיד עבדתי עם חשמל. *בנוסף כשאני מחבר את המטען למחשב אז לא נדלקת הנורה במחשב שמדווחת על קבלת חשמל..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי כונן של WD 1TB והיום ניסיתי לחבר אותו והוא מבקש מימני לפרמט אותו כדי שהוא יפעל כמו שצריך[ אני לא יכל לפרמט יש לי מלא מידע שם]. לפי מה שאני רואה עכשיו הפורמט של הכונן השתנה ל RAW וזאת כנראה הסיבה למה אני לא יכל לקרוא אותו. איך אני מצליח להיכנס לכונן בלי לפרמט אותו? [ אמרו לי לנסות להכנס דרך UNBUNTU אבל זה גם לא עובד] חייב עזרה!! תודה.

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  7. שלום , הדלקתי היום את המחשב אחרי הפסקת חשמל (שאין לי דרך לדעת אם המחשב גרם לזה או משהו אחר , לא הייתי בבית) המחשב לא עולה עם שגיאה : CMOS checksum errors הוצאתי הארד דיסק אחד , ועדיין לא עבד. נכנסתי ל BIOS ועשיתי Disable ל Raid מתוך תחושה כזאת (למה הוא היה על enable בכלל? ומה זה אומר?) , ואז המחשב עלה עם הארד דיסק אחד. חיברתי את ההארד דיסק השני ושוב המחשב לא עבד (בשלב העלייה הוא כותב משהו עם arrays ו raid וכמובן לא עולה) האם מישהו מכיר את הבעייה? תודה (מצורפת תמונה של ההגדרות הנוכחיות של ה bios , אחרי שעשיתי disable ל raid) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  8. אהלן, ברשותי מסך VP930 שקניתי בזמנו בממון רב. עבד יפה מאוד עד שלאחרונה התחיל לקרטע. הבעיות עברו מספר גלגולים (בעיות צבעים שלא ברור לי אם היו באמת או לאו - אחי השתמש בו והיה נדמה לי שהבעיה נפתרה בזמנו) כשכרגע לוקח לו זמן בלתי מבוטל להתחיל לעבוד (10-20 דק'), אע"פ שלאחר מכן עובד כייאות. אפשרי שמדובר בספק כוח שמסיים את חייו, שכן השקע בחדר שבו הוא היה מחובר בעייתי והיה מתנתק\סובל מבעיות מגעים לאורך השנים האחרונות. בכל מקרה - האחריות עליו פגה ולפני שאני זורק אותו רציתי לדעת מה לדעתכם אפשר לעשות בנדון, האם מישהו מכיר מעבדות שיהיו אולי מוכנות לטפל בו בירושלים? האם יש משהו שאפשר לעשות בעצמי? אם יש צורך בעוד מידע, אשמח לספק. תודה מראש, יונתן

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by amits1995,

תראו אני כבר מכיר את הבעיה הזאת הרבה זמן אבל עכשיו אני כבר ממש לא יכול לפתוח את התיקייה של סרטי HD בלי שתהיה לי הבעיה הזאת. הבעיה היא שהזיכרון RAM מזנק ל99% כשאני נכנס לתיקייה של סרטי HD (MKV) או פשוט נכנס לסרט MKV. אני כנראה לא היחיד בעולם עם הבעיה הזאת כי אני מוצא עליה לא מעט חומר אבל שום דבר לא מסדר לי את הבעיה... מה לעשות?!?!?!?1

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  10. אהלן חברים, המחשב שבמפרט בצד נכבה לי רנדומלית בזמן הרצה של TUNEUP , לאחר ניסיון הדלקה , המחשב לא עולה ואין תצוגה על המסך בכלל. בהתחלה חשבתי שאולי מדובר בכ.מסך אבל גם לאחר החלפה שלו לישן שלי (GTX 275) לא היה שינוי. על הלדים שבלוח אם מופיע ישר בהדלקה קוד 68. ניסיתי לאפס עם הג'מפר, להוציא את הסוללה ואפילו הוצאתי את הסטיקים של הזכרון אך הכל לא עזר. אשמח אם תוכלו לנסות לעזור לי. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  11. Started by boyo,

שלום לכולם! האסוס שלי חווה בעיות מאוורר קשות (רעש מכני שמעיד כנראה עם גסיסתו..) רציתי לדעת היכן אולי ניתן לרכוש מאורר חדש. כשאני אומר מאורר אני מתכוון לא לכל התושבת אלא רק למאורר שבפנים? צירפתי תמונה. אם מישהו יוכל לעזור לי בזיהוי המאורר הזה אולי אוכל להזמין אפילו מאיביי. תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  12. ישלי תמחשב 3 וחצי חודשים הקירור של המעבד מלא באבק ואני רוצה לנקות אותו יסודי.... אני לא מחליף גוף קירור אני רק מוציא את החלק הזה בשביל לנקות אותו מאבק.. צריך למרוח משחה טרמית?

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  13. שלום רב, ברשותי מחשב נייד acer המפרט שלו הוא כדלקמן : Intel pentium dual-core processor T2390 250 GB hdd (1.88 gHZ, 533 mhZ fsb,1 mb L2 Cache) 2GB DDR2 המסך לאחרונה מסיבה לא ברורה החל לרצד בכל 2-3 שניות והופיעו על המסך 2 פסים דקים בצבע כחול וורוד (אין ליד המחשב מכישירם אלקטרוניים כלשהם) אינני יודע איך לפתור בעיה זאת. חיברתי אותו למסך חיצוני ורואים על המסך תמונה חלקה ללא ריצוד. למישהו יש רעיון איך אני פותר זאת וממה זה נובע ? רב תודות קובי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. נקנו החלקים הבאים: מעבד פנום 2 980 לוח אסרוק 880 8 גיגה זכרון יצא לי בעבר להתקין מערכות, אך מעולם לא נתקלתי בבעיה. המחשב עולה אך נראה כי המסך לא מגיב. ואין שום צפצפוף מהמחשב. תודה רבה! תמיר.

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  15. Started by tidan,

היי! יש לי בעיה המאוורר של המחשב מרעיש לי בעת הרצת תוכנות משחקים וגלישה באינטרנט הרעש עולה ויורד והוא פשוט משגע אותי מה הסיבה לכך תעזרו לי.....

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  16. היי העברתי SYSTEM DISK XPממחשב למחשב הדיסק חובר כדיסק נוסף כאשר אני מנסה להיכנס לראות את הקבצים בחלק מהספריות הוא מודיע שאין לי הרשאה איך אני מוציא את המיידע מהספריות או איך אני משנה הרשאות בדיסק כדיי לראות את המיידע תודה

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  17. Started by bini541,

קניתי ממחשב חדש עם כרטיס מסך מסוג 7970 ויש לי שתי מסכים אחד 42" של סמסונג ואחד 23" של דל אני עושה אותם על מצב משוכפל ואז במסך הראשי לא משנה איזה מהם הוא הראשי יש איזה שהוא פס שחותך את המסך באמצע בזמן סרט או כל תזוזה מהירה ומדי כמה דקות/שניות העכבר מקרטע אם יש למישהו מושג איך מטפלים בזה זה די דחוף

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by amer22,

עושה את כל השלבים של ההתקנה שאני מגיע לשלב של הטעינה 17 % ולפעמים ל 27 % קופץ חלון וכתוב בו "לwindows אין אפשרות לגשת למקורות ההתקנה ודא שמקורות ההתקנה ניגשים והפעל מחדש את ההתקנה "

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Lumber Jack,

היי, קניתי לפטופ של דל (VOSTRO 3450) , עכשיו הוא מגיע עם RADEON 6630. בDevice Manager הוא מראה 2 כרטיסים קיימים - ה6630 והכרטיס המובנה של אינטל אבל, בdxdiag וגם בcanyourunit הוא אומר שיש לי כרטיס מסך של אינטל (המובנה) בנוסף כל כמה זמן קופצת הודעה בקשר לזה שרכיבים מסויימים לא מקושרים למעבד גרפי או משהו כזה. מה עושים? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  20. Started by orichayun,

שלום רב חברי פורום יקרים, ברשותי מחשב שנקנה באוגוסט וזה המפרט שלו: Intel® Core™ i7-980X Processor Extreme Edition (12M Cache, 3.33 GHz, 6.40 GT/s Intel® QPI) RAM : 24GB GIGABYTE nvidia SLI Dual GeForce GTS 450 nvidia SLI Dual GeForce GTS 450 HARD DRIVE INTEL SSD 250GB ATA DEVICE WD 2TB 6G per sec Seasonic X-Series 850 W Power Supply GIGABYTE GA-X58A-UD3R LGA 1366 Intel X58 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard הרכיבו לי מחשב שאמור להיות מפלצתי ולעבוד כמו סוס עבודה (הוא נקנה בKSP) משום מה המחשב לא טס כמו שציפיתי ונתקע בתוכנות מסויימות כמו אייטונס, סוני וגאס (וידאו), בפוטושופ הוא מאוד איטי לעיתים כשאני שומע ביוטיוב אז יש קפיצות של שירים (לאחר שהשיר כבר …

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  21. היי, לוח האם שלי:ASUS P8Z68 - V PRO בעל כרטיס קול מובנה - Realtek. הבעיה שלי,שכל הזמן מקבל הודעות על ניתוק שקע האודיו,למרות שבפועל לא מתרחש שום ניתוק.! והאודיו פועל בצורה תקינה. איך מפסיקים את הופעת הודעות אילו,ולמה הן קורות/מופיעות - מה ניתן לעשות לפתירת בעיה זו? תודה רבה מאוד מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by uvs84,

שלום לכולם אז כמו שכתוב בכותרת כאשר אני מחבר את הדיסק און קיי למחשב לא משנה בכניסה הקדמית או האחורית אני שומע צליל של חיבור התקן אבל כלום לא מופיע על המסך וגם דרך ה"מחשב שלי" אני לא רואה שום, דבר נכנסתי למנהל ההתקנים לבדוק ושם הכל בסדר ללא שגיאות מופיע לי התקן זה פועל כראוי, התקנים אחרים שמחוברים לי למחשב בכניסת usb עובדים בצורה תקינה (מקלדת עכבר מצלמת רשת ומדפסת) ,ניסיתי כמה זיכרונות ניידים שבוודאות עובדים במחשבים אחרים ורק במחשב הזה לא.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by BenSalem2,

זה משהו מוזר בהתחלה היה לי מסך כחול כל פעם שהמחשב "הלך לישון" וחזר לפעולה אז הוא נכנס למסך כחול עכשיו כל פעם שאני לוחץ על התיקייה של הקראק של מאקס פיין 3 הוא עושה לי את זה שוב מצורף תמונה תודה לעוזרים שיהיה סופ''ש נעים

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  24. Started by dor444,

יש לי מחשב נייד נטבוק 10" של lenovo. עבדתי איתו אתמול בלילה ופתאום הוא פשוט נתקע עד הבוקר. בבוקר הוא התחיל בתהליך של תיקון אתחול ולא הפסיק לטעון יום שלם עד עכשיו. זה המסך שמופיע כבר כל היום:

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. שלום, יש לי בעייה במחשב שאני בטוח שהיא בעיית חומרה. הבעייה שאין לי מושג איזה רכיב בחומרה פגוע אצלי. אחרי פעמים אחדות של ניסיון פירמוט (המחשב נתקע בזמן התקנת הווינדוס), לבסוף הצלחתי להתקין ווינדוס. לאחר מכן, התקנתי דרייברים כרגיל אבל נוכחתי לגלות שהמחשב נתקע בזמן ולאחר התקנת הדרייבר של הכרטיס מסך. תגידו, יכול להיות שמחשב יכול להתקע בגלל בעיות של כרטיס מסך. אני שואל כי זה נשמע לי הזוי, הרי הבעיות הכי שכיחות עם כרטיס מסך הן בעיות תצוגה. לא כך? אודה לכם אם תענו לי על השאלה ונסו לשער איזה רכיב בחומרה שלי נפגע? אני מהמר בין כונן קשיח ללוח- אם. מה אתם אומרים? ושוב אני חוזר, זו לא בעיית תוכנה! פירמטתי עשרות פעמים.

• 4 תגובות
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.