תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי בעיה מזה כשבועיים. יש לי מסך Asus MW 221C וכרטיס מסך Nvidia GeForce 7600GT והבעיה היא שבמהלך העבודה המסך נהיה שחור והנורה של המסך עדיין כחולה (צהוב לא עובד, כחול עובד). הבעיה נפתרת רק אם מכבים את המסך בכפתור ומדליקים שוב. מה צריך לעשות? האם הבעיה במסך או שהבעיה בכרטיס מסך? איך יודעים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם לוח אם P5BE של אסוס.כבן שנה וחצי לערך.לפני כיומיים רכשתי לו דיסק קשיח חדש,אך שחיברתי אותו אחד מחיבורי הסאטא היה שבור מעט וחיברתי את חיבור כבל הנתונים (לא כבל המתח) הפוך ומאז המחשב נדלק,המאווררים פועלים אבל אין תצוגה והמסך לא עולה. מה יכולה להיות הבעיה? ספק? לוח? הצילו..
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
לאחר חיבור דיסק קשיח 80 ג'יגה של מקסטור (IDE) כראשי, וניסיון איתחול להתקנת חלונות, נתקבלה הודעה שייתכן והדיסק פגום. האם יש פעולות נוספות שאפשר לעשות לפני שאני מוותר עליו? הדיסק הותקן כ"מאסטר", ודיסק 80 נוסף על אותו החיוט כ"סלייב". דיסק קודם של 40 ג'יגה עבד (באותו אופן) מצויין עד שהופיעו בו סקטורים פגומים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה נתחיל התקנתי xp pro הכל עבר יפה רק מה שקרה זה ככה קיבלתי דיסק עם דרייביירם התקנתי נסיתי להפעיל הייתה שגיעה מסתבר שנתנו לי דרייברים של ויסטה הסרתי אותם ניסיתי להתקין של xp נתקע באמצע אחר כך מה שקרה המחשב סירב לעלות הוא מגיע על הקטע של העליה שהמערכת נטענת ומשם לא קורה כולם ניסיתי להתקין מחדש זה רושם לי אחרי הדרייברים של הf2 והf6 שווינדוס עולה וכלום לא קורה ניסיתי כמה דיסקים הוא לא נותן לי שום שגיעה או מסך כחול בנוסך גם עם התוכנה קומנודור שעולה מידסק בוט עצמאי וגם מחבש לא עולה מגיע לטוען מערכת ולא קורה כלום ניסיתי עוד כמה תוכנות בסגנון כלום המחשב לא מוכן לעלות בתודה אלירן מחשב חדש בן יום אחד נקנה יום שישי באיבורי
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את המחשב שלי בערך לפני חצי שנה ואני משתמש בחלונות ויסטה הום בייסיק (מקורי שהותקן עליו אחרי קניית המחשב) בערך מהשבוע הראשון שקניתי אותו, לפחות פעם ביומיים אני מקבל או מסך כחול+ריסט או שהוא פשוט נתקע, לקחתי אותו למקום ממנו נקנה ושם אמרו לי שכנראה הייתה בעיה בהתקנה (אבל היא עברה לי ממש חלק) ורצו לפרמט, את זה גם אני יודע לעשות.. תפרתי כבר את האינטרנט בחיפוש אחר פתרונות, אז בבקשה לא להפנות אותי לשאלות הנפוצות, אני אצרף פה את קובץ המיני דאמפ + צילום מסך כחול בקריאה אחרונה נואשת לעזרה. תודה מראש למי שקרא ולמי שיכול למצוא פתרון לדבר המעיק הזה... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הדרייבר הכי חדש, עידכנתי ביוס, הספק 750W PURE, והוא כותב לי בסוף ההתקנה SYSTEM HAS NOT BEEN MODIFIED. לא יודע מה לעשות.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי כשאני מדליק את המחשב אז הוא עובר את תהליך הפוסט עד שהוא שגיע למסך שחור וכותב לי את זה: disc boot failure insert system disc and press enter
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אז ככה...קניתי לאחי מחשב...לא משהו מטורף...(לא חדש חוץ מהמעבד) מעבד E5200 לוח ASUS P5K-VM זיכרון של OCZ 1024*2 DDR800 כרטיס מסך 7600GT הרד דיסק ברקודה 250 סדרה 7200.10 יש לו מערכת הפעלה ויסטה 32 בעברית המחשב מקבל קפיאות ומסכים כחולים על ימין ועל שמאל... התקנה מחדש לא עזרה... הקטע המוזר זה שההרד דיסק בסדר גמור....אני שם אותו על המחשב שלי והוא עובד המערכת הפעלה בסדר גמור.... מה יכולה להיות הבעיה?.. הוא לא מצליח ליצור קבצי DUMP...אז ככה שאין הרבה מידע....יש רעיונות?.
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אלהן חברה יש לי בעיה רצינית. אוקיי דבר ראשון שאני מנסה להעלות את המחשב רגיל (מותקנת WIN XP) מופיע לי הודעת שגיאה שהמערכת פיספסה קובץ וזה מה שמפורט \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM רשום לי שאפשר לתקן את זה דרך ה RECOVRY CONSOLE אני מעלה דיסק של XP עם SP3 מובנה בהתקנה , ההתקנה עוברת את השלב שהיא טוענת קבצים והיא מגיעה לשלב שהיא אומרת לי SETUP IS STARTING WINDOWS ולאחר מכן יש עוד כמה דברים קטנים שרצים ואז מופיע מסך כחול. חיפשתי בגוגל לא מצאתי משהו בכל מקרה מה שרשום לי במסך הכחול זה דבר כזה: 0X00000051 (0X00000003,0X00000001,0X000FF000,0XE1220FF0) חברה אני צריך ממש עזרה אז תודה מראש לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של WD 250GB YS בן שנתיים. יש לי עליו אחריות 5 שנים. לאחרונה, הוא התחיל לעשות בעיות בBOOT כתוצאה מ BAD SECTORS. הוא נכשל בבדיקות של WD DIAGNOSTICS בטענה שצריך להחליף כונן. אני אלך להחליף אותו ובנוסף כנראה אקנה חדש. השאלה שלי היא (התקנתי את מערכת ההפעלה לפני כמה שבועות) האם אני יכול לבצע העתקת HD מלאה מהדיסק הזה לדיסק אחר שאקנה עכשיו (שיהיה 1TB כנראה). האם המחשב יפעל ולא יעשה בעיות? כי בתכלס זה רק הארד דיסק, זה לא להחליף מעבד או לוח אם. או שממש קריטי לעשות פירמוט מחדש? ד"א, על איזה תוכנה אתם ממליצים לעשות COPY מלא כולל מחיצות? של DATA LIFEGUARD טוב? עוד דבר, אפרופו הארד דיסק חדש, מה אתם אומרים על ה WD CAVIAR GREEN 1TB? הוא בסדר? יש גם BLACK שעולה יותר והוא י…
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב אתמול והתחלתי בהתקנת ה-XP כשעלה מסך ה-Partition הגדרתי את C כ-100G מתוך ה-1000G הקיימים ב-HD. בסוף ההתקנה ראיתי ב- My Computer שרק כונן C קיים (בגודל 100G) ואילו שאר ה-900G התפוגגו. 1. מה עשיתי לא בסדר ?? 2. איזה חלוקות ממולץ לעשות לדיסק של 1000G. 3. ה-XP שברשותי מאד ישן וכנראה לא מכיל את הדרייברים הנדרשים למחשב החדש, האם יש דרך לביצוע עדכון גורף לכל הדרייברים הנחוצים ? תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייץ אתכם לגבי בעיית חומרה שיש לי לאחרונה, אני צריך עזרה בזיהוי ודאי של הבעיה. יש לי מחשב בן קצת פחות משנתיים: לוח אם - Asus P5LD2-SE מעבד: Core 2 Duo E6300 1.86 זיכרון: 3GB, לפי החלוקה הבאה: 2X1GB + 2X512MB. כרטיס מסך: ATI CONNECT 3D Radeon X300 256MB. לפני כחודש ימים, התחלתי לראות תופעה מוזרה של "מריחות צבע" סביב אייקונים שונים, לדוגמא של תיקיות. הכוונה היא שמסביב לאייקון הצהוב המוכר, הופיעו נקודות ועם הזמן גם קוים ירוקים וסגולים. דבר דומה קרה באינטרנט, לדוגמא סביב הלוגו של האתר Facebook מופיעה לעיתים מריחת צבע סגולה. המחשב גם היה עמוס, אז החלטתי לפרמט אותו, אם כבר אז כבר. פירמטתי את המחשב והתקנתי חלונות XP מחדש עם SP3. אבל הדבר לא פתר את הבעיה, ואליה נוספ…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בבקשה מישהו עזרה זה דחוף יש לי סרטים שקניתי צרובים ובדיוידי אפשר לראות אותם אבל במחשב הם לא עולים ולפעמים אף תוקעים לי את המחשבי, מישהו יכול לעזור לי ולומר לי אם ואיך אפשר לגרום למחשבי שלי לזהות אותם? הוא פשוט לא מזהה אותם בכונן הדיסקים בבבבבקקקשששההה עזרהה תודה רבה לכם
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
נראה לי בחיים לא כתבו לכם דבר כזה תקשיבו נשפך לי קולה על המקלדת של המחשב נייד ועכשיו 7 מקשים נדבקים לי כל פעם שלוחצים עליהם.. אני חייב רעיון איך לסדר את זה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי win vista והמיקרופון שלי לא עובד הלוח שלי הוא asus p5q-e והדריבר של הכרטיס קול הוא sound max רציתי לדעת עם מישהוי יודע מה הבעיה והבעיה היא 100 אחוז לא מהמיקרופון בתודה מראש מור בן
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי שני מוצרים חדשים. GTX295 ולוח אם של אסוס כפי שמצויין בכותרת. אחרי שהרכבתי את המערכת התקנתי דרייבר של נוידיה(האחרון), על מנת להפעיל את הכרטיס. כמובן שלפני כן התקנתי את הצ'יפסט וכל מה שצריך. אבל הכרטיס לא מצליח לעלות בויסטה(מקורית), רק בXP. ניסיתי גם ןויסטה אחרת שיש לי שהיא לא מקורית. שלחתי את הכרטיס לחנות ושם בדקו אותו עם לוח אחר והוא עבד וכן עם לוח די דומה של אסוס והוא גם עבד. ניסיתי להחליף HD- לא עזר, זכרונות - לא עזר. ואני לא יודע איפה הבעיה, כי אם הלוח לא תקין למה הוא כן מריץ את הכרטיס בXP. חיפשתי ברשת רמז לבעיות תאימות בין שני הרכיבים המוזכרים ולא מצאתי דבר. מה שקורה זה שיש אחרי טעינת הדרייברים אחרי הדלקת המחשב כיבוי של המסך. נכנסתי בSAFE MODE לראות מה קורה, ו…
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש שלי : Q9400 GA- EP43-DS3L 2048X2 KINGSTONE HYPERX1066MHZ בתוכנה CPUZ הוא מזהה את הזכרונות אבל רשום שהם עובדים על תדר 400 MHZ מישה ויודע למה ?? המחשב נקנה מ KSP
-
- 10 תגובות
- 986 צפיות
-
-
החלפתי את המעבד שהיה לי לפנטיום 4 עם הוספת זיכרון המחשב עבד אבל אני מרגיש אותו איטי מה אפשר לעשות כדי פתור את בעיה ????? אולי צריך לשנות משהו בbios תודה מראש.......
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
תגידו מה עדיף לשים בביוס שהמתח יהיה קבוע? או אוטומטי? כי אצלי במנוחה הוא על 0.920 voltage ובמאמץ 1.056 ושילדים מעלים פה תמונות מ CPU-Z עם אותו מעבד יש להם יותר voltage מימני אולי ביגלל זה קרייסיס עובד לי עם תקיעות? והמחשב ליפעמים קופא? כי יש לי כרטיס חזק 9800gtx+ ואחשיו המעבד על צריכת AUTO לדעתי כי זה עולה אוטומתי במאמץ אז מה לעשות אני לא הבנתי בזה כלום
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מפרט: Intel P4 HT 3000Mhz (Prescott) 2x1GB Kingston ddr2 667 (533) Asus P5vd2-mx Nvidia Geforce 7300GS 512Mb WD 80GB 7200RPM IDE אני פרסמתי הודעה כאן לפני למעלה מחצי שנה על בעיית זיכרון שהייתה לי.. המחשב שלי היה ועודנו קופא, ולפעמים היו בעיות צפצופים שהמחשב לא היה עובר פוסט...וגם לפעמים הוא לא היה מבצע פוסט בכלל הכל היה טוב במחשב עד ששדרגתי ל2GB זיכרון הכל כתוב כאן בהודעה הזו אז תקראו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351796.0 ועכשיו, אחרי כמעט שנה קיבלתי שכל ואמרתי, אולי כדאי לבדוק מה אומר הצפצוף.. הבעיה היא שתוכנה אחת אומרת שיש לי ביוס של פוניקס והשניה רושמת אוורד-פוניקס אז לפי איזה ביוס ללכת? לפי המילון צפצופים זו לא בעיה בזיכרון ! זה או כרטיס מסך או שגיאה …
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
צריך עזרה פתחתי את המקלדת בכדי להוסיף לדים אבל החוטים של המקלדת שנכנסים ל usb התנתקו לי משהוא יודע איזה צבעים נכנסים ל d+ d_
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מדובר בוינדוס XP. במהלך תקופה ממשוכת של חצי שנה בערך, לפעמים המחשב קורס ומופיע מסך כחול שרשום בו כך: A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL if this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. if this screen appears again, follow these steps: check to make sure any new hardware or software is properly installed. if this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need. if problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. disable BIOS memory options such as caching o…
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי הלוח שלי תומך בפונקציית: Supports AMD Cool'n'Quiet Technology יש לי, תופעה, שהפעלת הפונקציה בביוס, "תוקעת" את המחשב באיתחול. ביטול הפונקציה, משחרר את המחשב והאיתחול בסדר. יש למישהו רעיון ו/או מבין את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר דקות המחשב שלי קרס באופן מפתיע, כאשר חיפשתי קובץ מיני-דאמפ ראיתי שהוא אינו נוצר, כלומר הבעיה היא לא מסך כחול מסוג כלשהו(הייתה לי בעיה כזאת בעבר, שאינה נפתרה אך נראה כאילו היא הפסיקה), פתחתי אוורסט וראיתי ש-GPU DIODE MEMIO על 90 מעלות, יש לי HD4870 של ג'יגהבייט, הכרטיס עצמו לפי אוורסט ולפי הקטאליסט על 78 מעלות, נראה לי שהמחשב קרס בגלל הכרטיס, אך כמו שכתבתי היו לו בעיות קריסה עוד לפני כן, לפי קובץ המיני-דאמפ הסיבה היא:ntkrnlmp.exe. למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
בעיה חמורה מאוד! המחשב לא מצליח לעלות לווינדאוס, הוא רושם את הבעיה, אבל לא הצלחתי להבין מה קרה ומה נדפק. אני צירפתי עבורכם תמונה , אני מאוד מאוד רוצה להציל את המחשב, כל כך חבל לי על כל מה שהיה עליו. :'( מקווה שיש פתרון או לפחות להבין מה קרה. ממש ממש מקווה לעזרה ממכם.
-
- 35 תגובות
- 4.9k צפיות
-