תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום היום אחה"צ עשיתי ריסטרט, לא אחרי התקנה מיוחדת או משהו כזה, המחשב כיבה את עצמו וכשנדלק שוב פשוט המסך שחור ואי אפשר לעשות כלום. לא מגיב לשום לחצן, ניסיתי להגיע לביוס וכלום. פעם זה כבר קרה לי, הדבר הראשון שבדקתי היה הכרטיס מסך, הוא היה חם מאוד, הוצאתי אותו, קיררתי אותו הכנסתי חזרה והמחשב עבד. פעם אחרת זה קרה וגם אחרי הקירור לא הצלחתי בשום אופן לגרום למחשב לעלות והנחתי שהכרטיס מסך זו הבעייה, הוא היה ישן מאוד כבר והחלפתי אותו. המחשב עבד בסדר, עד לפני לא מזמן, זה התחיל שוב, זה קרה עם הכרטיס מסך החדש אבל אחרי יום המחשב חזר לעבוד, לא מצאתי מה בדיוק הייתה הבעיה. היום זה קרה שוב, אני לא מצליח להעלות את המחשב, הכרטיס מסך נראה בסדר גמור. עכשיו, לא סביר מבחינתי ששני כרטיסי מסך (ש…
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אז ככה מדובר במחשב פנטיום 4 סוקט 478 : נקראתי לבדוק את המחשב מכיוון שהוא סובל מאיטיות יתר+תקיעות . ולעיתים אין תצוגה(מחשב דולק ) בתור התחלה הצעתי לו להחליף מחשב הרי הוא בסה"כ מעוניין באינטרנט... (ומה שיש לו כרגע : WINXP 512MB GFORCE 5200 התקנה נקיה) כאשר פתחתי את המחשב לבדוק מאוררים וכו' , ראיתי שם כרטיס מסך עם קבלים נפוחים ו2 סטיקים של זכרונת DDR 1 256 MB עם מגעים חרוכים את הזכרונות ניקיתי, כולל סלוטים, מאורר של המעבד היה מרעיש, מאורר של הצ'יפסט לא עבד, החלפתי 2 מאוררים והצעתי לו להחליף כרטיס מסך ולשדרג את הזכרונות ללפחות 1 ג'יגה , הוא הביא את החלקים ועדיין המחשב לא נדלק ... אחרי כל ההצלבות האפשריות , הצלבתי מעבד שמתי לו במקום P4 3.0 שמתי CELERON 2.4 (הסקתי מזה שהמעבד ה…
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEOM 9200 ומשחקים רצו עליו חלק ואני לא יודע מה קרה עשיתי פירמוט ואף משחק לא עובד אז עדכנתי אותו ל9250 לא עזר הכנסתי את הדיסק התקנה והתקנתי את כל התוכנות שם וזה רק ארס עוד יותר,ואפילו משחקים פשוטים כמוGTA VC אני לא יכול לשחק. יש לי windows xp מעבד: לוח אם:Intel כונן CD/DVD:LG הארד דיסק:500GB כרטיס מסך:RADEON 9250 Secondary כרטיס קול:Realtek ALC655 @ SiS 7012 Audio Device PCI מסך:Samsung תודה לעוזרים. המשחקים נדלקים ואיך שזה נכנס ללוגו או ההגדקות במשחק זהו זה נתקע.
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום, המחשב אצלי כמה שנים בזמנו הרכבתי אותו בעצמי . אתמול באתי להשתמש בו, הוא היה במצב שינה , הכנתי סיסמא והוא התחיל לטעון ונתקע... כיביתי אותו והדלקתי שוב והמחשב לא עולה ... שום מסך לא הופיע יש רק אור צהוב בכפתור של המסך שמראה שהמחשב סגור. גם שמעתי רעש מוזר במאוורר של המעבד אז פתחתי וניקיתי אותו ורעש הפסיק אבל המחשב עדיין לא עולה. ניסיתי להוציא את הבטרייה של הלוח אם כדי לאפס את הביוס אבל זה לא עזר. יש הצעות? מפרט: לוח אם אסוס M2N-E מעבד AMD 3800X2 כרטיס מסך SHAPIR 1900GT זכרון 4GB 667MHZ **** עריכה ניסיתי לנתק את הכוננים והארדיסיקים וכשהדלקתי את המחשב עלה המסך הראשון של ASUS ושם זה נעצר.אבל כשניסיתי בפעם נוספת זה לא עלה בכלל.
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
הגיע לי המחשב החדש היום התקנתי את הווינדוס בקיצור כשנכסתי לווינדוס ראיתי שיש לי רק 128 ג'יגה איפה נעלמו עוד 30?? הדיסק הקשיח שלי הוא: W.D 160GB SATA II 7200RPM 8MB BUFFER
-
- 13 תגובות
- 981 צפיות
-
-
רשמתי הודעה דומה בפורום "מעבדים, לוחות-אם וזכרונות", אבל עדיין לא ענו לי והנושא קצת דחוף אז אני רושם אותה גם פה. אז ככה, קניתי היום סטיק של 1GB DDR2 667. הסטיק מצטרף לסטיק הקיים אצלי כבר במערכת 512mb DDR2 667, שמתוכו 64 מוקדש לכרטיס זיכרון שעל הלוח אם. שחיברתי את שניהם והפעלתי תמחשב, המחשב זיהה רק 960 מגה לעומת 448 שהיה לי לפני זה (כמובן בגלל ה64 שירד מה 512 שצריך להיות לי.) ניראה לי שהמחשב זיהה פשוט רק את הסטיק החדש והוריד ממנו לערך 68 מגה ואת הסטיק השני הוא בכלל לא זיהה... מישהו יודע מה הבעיה פה? קראתי איפשהוא שצריך לאפשר שהמחשב יזהה את שני הסטיקים דרך הביוס. יש בזה משהו? בכל מקרה, כל מי שיודע איך לסדר את המצב, שהמחשב יזהה את שתי הסטיקים, יותר מוזמן לעזור
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני עובד עם Windows Vista 32bit Ultimate על מחשב די חזק, E6600, זיכרון 2Gb וכרטיס מסך GeForce 8800GTS 320Mb, לוח אם Asus P5B E Plus. בעת קידוד סרטים (וזה קורה לי במס' תוכנות קידוד) מפעם לפעם (לא באופן עקבי) המחשב קופא לגמרי. עד כדי כך קופא שאפילו Reset לא מוציא אותו חזרה לעולם. אני חייב לסגור את המחשב ולפתוח מחדש ואז הכל בסדר. זה עוד לא קרה בחיים מצב שבו אפילו Reset לא מוציא את המחשב. בעת ביצוע Reset המסך כבה ולא נדלק עוד. אין תגובות נוספות. בהתחלה עדכנתי לדרייברים הכי חדשים של nVidia, מכיוון שחששתי שזה הגורם, הסרתי אותם ונתתי ל-Windows Update לעדכן את הדרייברים שעודכנו לגרסה קודמת של nVidia. הקריסות עדיין מתרחשות. בדקתי את הטמפרטורה של המחשב והיא נראית לי סבירה לגמרי, 51…
-
- 12 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום, כל פעם שאני מפעיל משחק מסויים, אחרי משהו כמו 20 דק' בערך, המשחק נתקע, יש מין "קליק" כזה במחשב, והוא מגיע למסך כחול שכתוב בו הרבה, ואז צריך לנתק אותו כמה פעמים מהחשמל כדי שיעלה מהתחלה....קראתי פה את הנושא שיש למישהו, אבל התוכנה של ATI לא מוצאת כלום, הכרטיס שלי חדש GeForce 6600 ולוח אם יחסית ישן.. Asus P4S533-VM יש למישהו רעיון? המאוור של המחשב עובד, והכרטיס חדש, בדקתי את הזיכרון והוא בסדר. יש תוכנות לבדוק? עזרה בבקשה בקשר לMINIDUMP שאמרתם, עשיתי כמו שבתמונה של הדביק, אבל אני לא מוצא את התיקייה הזו במחשב שלי, וניסיתי להפעיל אותה דרך RUN זה לא עבד... המערכת הפעלה שלי היא XP HOME בלי שום SP.
-
- 13 תגובות
- 981 צפיות
-
-
המפרט בצד יש לי בעיה שנמשכת כמה זמן מה ולא הקדשתי לה זמן. כשאני מדליק את המחשב יש את המסך פתיחה של MSI, בדר"כ תוך שנייה שניים הוא היה עובר לטעינה של הוינדוס, כעת אני צריך לחכות 20-30 שניות עד שהוא עובר ממסך זה לטעינה של הוינדוס. עכשיו בנוסף לכך הHD Led פועל באופן קבוע, מיד עם הדלקת המחשב, הוצאתי את הHD והLed ממשיך לדלוק, ז"א שכעת הוא בכלל לא מדווח על פעילות הHD. אני חושב שיש קשר בין שני הדברים, למישהו יש מושג מה זה יכול להיות, ואיך אני יכול לפתור את זה? ד"א, יש לי מין תוספת PCI של MSI שבעזרת 4 לדים מכוונת אותי מה הבעיה באם יש כזאת, וזה מצביע על הFloppy בזמן ההמתנה, אבל מניסיוני תמיד לפני הבוט "הבדיקה" האחרונה שהוא עושה זה הפלופי, כך שבוודאות זה לא הפלופי. רעיונות …
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי במחשב חדש, הרכבתי את כל החלקים לבד בבית, אבל בהדלקה שומעים שהמאווררים מתחילים לעבוד, וגם הHD. אבל המסך לא נדלק, למרות שהוא מחובר. אין צפצופים אבל נדלקים 4 לדים בלוח אם של PHASE LED. המקלדת גם לא מגיבה (NUM/CAPS לא נדלקים) אם המפרט משנה אז: I5+NINJA2 P55UD2 CHIEFTEC650W 5850 SAMSUNG F3 500GB ניתקתי הכל, וחיברתי הכל מהתחלה. עדיין אין תצוגה. גם המחבר של ה8 פין, וגם הגדול יותר מחוברים היטב ללוח אם הכ.מסך מוכנס טוב למקום, וסגור עם 2 ברגים. 2 כבלי המתח מחוברים לספק. המחשב נדלק, כל המאווררים נדלקים. גם של כ.המסך, גם של המעבד, גם של הספק, וגם 3 המאווררים של המארז. אין צפצופים. 4 לדים של PHASE דולקים בלוח אם. המקלדת עדיין לא מגיבה. לא נדלקים הלדים של הNUM\CAPS. איפה …
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק של ובסון דיגטאל דגם wd5000aacs שקניתי אותו בחודש פברואר השנה ואתמול הוא הפסיק לעבוד המחשב לא מזאה אותו גם בהתקנת VISTA\XP אבל הביוס מזאה אותו בדקתי את זה בעוד מחשב וגם שם זה לא עובד ויש לי שם מלא חומר שאני חייב אותו . תודה מראוש על העזרה ושבת שלום
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-
-
לא מצליחה לסנכרן בין אנשי הקשר בחשבון הגוגל שלי למכשיר שלי (בחשבון הגוגל יש 227 אנשי קרס והם לא מסתנכרנים ולא מוצגים במכשיר הסלורי-ONEPLUS 3) כאשר אני נכנסת להגדרות של חשבון גוגל אין לי בכלל את האופציה של אנשי קשר (יש כרום, דריב, ג'ימיל, מפות יומן חדשות, חנות) ניסיתי למחוק את החשבון ולחזיר זה לא עזר עדין לא מסונכרן אין את האפשרות של לסנכרן אנשי קשר אוטומטית או ידנית מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
יש לי בעיה חמורה. כל פעם שאני מדליק את המחשב לא עוברות יותר מעשר שניות והוא מפעיל את עצמו מחדש הוא לא ניתו להפעלה בשום מצב שניסיתי המחשב הוא פנטיום 4 2.4 עם מארז וספק גנריים אבל אין לי מושג איזה סוג של מעבד זה אם זה פרסקוט או רגיל כי זה לא מחשב שלי
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום יש לי מכונה win xp sp3 עם לוח אם Intel D945GNT בזמן האחרון יש לי תופעה מוזרה. אני מדליק את המחשב וכשהוא מגיע ל desktop הוא מבצע restart שיחזרתי אחורה לנקודה הכי רחוקה בדקתי ווירוסים את תקינות הדיסק וזה ממשיך לקרות למישהו יש רעיון ???
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
מחפש חלופה ללוח אם - Gigabyte GA-7VTXH - VIA KT266A שכנראה הלך לעולמו.. זה התחיל אתמול, פתאום תוך כדי משחק רשת, המחשב קפא טוטאלית, איתחלתי אותו, הוא לא עלה מחדש.. ז"א לא עשה בוט למסך.. (NO SIGNAL) חשבתי הלך הכרטיס גרפי, הוצאתי את הכרטיס גרפי, שמתי משהוא פשוט PCI במקומו של סירוס לוג'יק.. שום דבר לא עולה, (אין ריח שרוף, או משהוא ויזואלי) , במקרה נגעתי בבורד באיזה חלק וכמעט נכויתי.. מצורפת תמונה של החלק הבוער בלוח אם שלי.. יש לי כמה שאלות: 1. כמה זמן אחריות ללוח GIGABYTE? 2. האם יש מצב בכלל לתקן דבר כזה (אני מניח שלא, אבל אולי תפתיעו.) 3. רצו לי על לוח חלופי של ASUS 550ש"ח בלי עבודה, שזה שחיטה.. מישהוא מכיר לוח איכותי מקביל לשלי במחיר יותר שפויי, או את הלוח שהציע…
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
קיבלתי ממישהו לוח ומעבד הלוח של ג'יגהביט והמעבד סלרון 1GB אני רוצה לדעת מה הדגם של הלוח איך אני יכול לדעת ויש לי בעיה קטנה בחיבור של הלדים והמפסקים כי אין לי את החוברת אבל יש איזה סרטוט על הלוח עצמו אבל לא הכי ברור מה אני יכול לעשות בכלל מהמחשב הזה אני יודע שהוא לא משהו יש לי גם כונן DVD, והראד דיסק של 8 גיגה מה שחסר לי זה רק זיכרון הכרטיס מסך OB
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם, הפרד המקורי נפתח בפורום Windows אבל הבעיה היא כנראה בעיית חומרה ולכן אני מפסיק שם את הדיון ופותח אותו כאן. מפרט רלוונטי לבעיה: לוח האם הוא http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4S61 ומערכת ההפעלה היא Win XP Home SP3 צילום של מנהל ההתקנים: תיאור הבעיה: בחודש האחרון יש לי בעיות עם חיבורי הUSB במחשב של חברה שלי. (כרגע אני נחסוך מכם את כל הסיפור עם הוירוס שהיה והקספרסקי שבהתחלה חשבתי הסיר את הוירוס בצורה אלימה מידי). הבעיה היא שמתי שאני מחבר דיסק און קי או את המדפסת אני מקבל התקן לא מזוהה למרות שמתי שאני מחבר את העט עכבר למחשב אז הוא עובד בסדר גמור. WorkAround: אחרי הרבה שעות ועצות מחברים והפורום (תודה ELior021) מצאתי WorkAround שאולי באמת יכול …
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש עליו מותקן windows 10 הורדתי קובץ התקנה ששוקל 1.1GB כל פעם שההורדה מגיעה לסביבות ה 960MB קצב ההורדה יורד לאפס ומדי פעם יש קפיצות. ההורדה מתחדשת לכמה שניות ושוב הקצב יורד לאפס. יש לציין שהאינטרנט עובד תקין בכל שאר הדברים, זאת אומרת גם כשקצב ההורדה הוא 0 אני עדיין מסוגל לגלוש לאתרים ולהשתמש באינטרנט. אני מחובר דרך ווירלס. אשמח לעזרה לגבי הנושא. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
^כותרת המחשב נכנס למצב שינה לבד כל ההגדרות מבוטלות אין מצב שאני לוחץ על משהו מה עושים? יש מצב שהכרטיס מסך בגלל שהוא על טמפרטורה גבוהה אז הוא עושה למחשב מצב שינה לבד? תודה לעוזרים המחשב נקנה לפני 8-7 חודשיים יש אחריות יש הכל
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
תצורה: gigabyte 8knxp , p2.4/512/800 , twinmoss 2*256 ddr466 , raid 0 2*40giga , yamaha F1 interenal 44*24*44 כשאני מנסה לצרוב אפילו כפול 16 יש buffer under run ללא הפסקה ואני גם שם לב שהמעבד מתאמץ 50% למרות ש nero לוקח לו רק 3% זה משגע אותי, למה שידרגתי ב6000 ש"ח ? על הceleron 433 צרבתי בכפול 44 בלי שום בעיה. בנוסף שני הכוננים הקשיחים מחוברים דרך הgigaraid בraid 0 והצורב והסידי כל אחד master על ide משלו. קיבינימט מה לא בסדר פה ??? (מקווה שהעורכים לא יתייחסו לזה כקללה). ??? ???
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
במחשב של דוד שלי pentium 4 1.8 Ghz (533 mhz) 256 mb (2100) 40 GB hdd 7200 8 mb cache GPU o/b win xp (לא זוכר איזה לוח) הפויעה הבעיה הנ"ל - כאשר מפעילים אותו נשמעיפ ציצפוים ללא הפסקה, והמחשב נעצר במסך הביוס איזה צעדים כדאי לעשות לפני ששולחים לטכנאי?
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
ברשותי מצלמה דיגיטלית של UAT דגם HE 501A . כמו כן אפשר לראות אותה בלינק הזה : http://www.haimei.com/digital_camera/100k.htm מה שאני צריך זה דרייבר למצלמה שמותאם ל XP . תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
אז ככה, הלך לי הראד דיסק אחד ונשארתי עם לוח אם עם צ'יפסט של via ודיסק קשיח מסוג sata שלהלוח אם לא קורא. אני צריך לפרמט את המחשב עוד היום כי הווידוס היה מותקן על ההארד דיסק שנישרף, מה אני צריך לעשות עכשיו (חוץ מלחפש דיסק קשיח חדש)? תודה לכל העוזרים.....
-
- 12 תגובות
- 981 צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעיה כזאת. כשאני משחק באיזה שהוא משחק אז אחרי כמה זמן נתקע לי המחשב ואי אפשר לעשות שום דבר וזה בגלל הזכרונות מכיוון ש היום עשיתי בדיקה יש לי 2 זכרונות כל אחד של 2 גיגה, היום הורדתי MEMTEST ועשיתי בדיקה ואחרי בערך דקה המחשב נתקע בדיוק כמו במשחק לאחר מכן חשבתי שאולי יש בעיה באחד מהזכרונות אז הוצאתי 1 ועשיתי MEMTEST איזה שעה ולא היה שום בעיות לאחר מכן הוצאתי אותו והכנסתי תשני וגם איתו לא הייתה שום בעיה לאחר מכן החזרתי את שתיהם ושוב פעם הייתי לי את אותו הבעיה אני לא מבין למה זה קורה הזכרונות זה אלה http://benchmarkreviews.com/index.ph...110&Item id=1
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-