עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מחשב ישן יחסית, (nVidia 9800GTX, AMD core 2 duo, 4 GB RAM DDR2, MA78GM-S2H), שבוע שעבר עדכנתי דרייברים לכרטיס מסך ומאז אני חווה קצת קריסות. עכשיו הוא הגדיל לעשות ואחרי הקריסה האחרונה הוא מראה מסך "מלוכלך" בקווים צהובים בזמן הבדיקות של הבוט ובכל שאר הבוט סימני קריאה על כל המסך. המערכת לא עובדת... יש פתרונות?

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  2. Started by avivey,

הי, ניסיתי לנקות את המאוורר של הכרטיס מסך, והצלחתי להרוס אותו: עכשיו כשאני מדליק את המחשב, צריך לעזור לו "להתניע." איפה אני יכול לקנות חדש? (או ישן שעובד, גם טוב לי). הכרטיס הוא מהדגם הזה: http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=130&prod_no=949 צירפתי שתי תמונות - אחת מראה את המאוורר וה-heat sink עם סרגל (קוטר המאוורר הוא טיפה פחות מ-40מ"מ, החיבורים של ה-heat sink בדיוק 80 מ"מ) ואת החיבור לכרטיס (שני פינים). התמונה השנייה מציגה את האחורה של הכרטיס - בנוסף לחיבורים הקיימים של ה-sink (פינה שמאלית תחתונה) יש עוד 4 חורים בריבוע של בערך 45 מ"מ. המאוורר מחובר ל-heat-sink בעזרת שלושה ברגים קטנים - אפשר לראות פינה של אחד מהם בתמונה הראשונה. מישהו מכיר? תודה…

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  3. Started by nir007,

יש לי חבר שהוא לוחץ על הכפתור המחשב והמחשב לא נידלק (כלום לא רואים..) אז הבעיה היא או בלוח אם/ספק כוח נכון ? אלה האפשרויות היחידות..לא?

• 13 תגובות
    • 958 צפיות
  4. Started by y_i_c,

יש לחבר שלי כ.מסך GF4 MX440 הכל עבד יפה עד שעידכנתי את הדריוורים... עכשיו כשאני נכנס להגדרות תצוגה (מאפיינים על הדסק טופ) ואז אני הולך ל"הגדרות" ופה הבעיה ..מכיוון שהמחשב קורס.... ולא מסך כחול של 98 אלא מסך שחור או סתם כל מיני קשקושים על המסך...... לפי דעתי הפונקציה של ה 2 מסכים עושה את כל הבלאגן! ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש (גם את הדרייור היישן.....אבל כלום לא עוזר!!!!!!!) אז לפני שאני מוחק את 98 ומתקין מחדש....למישהו יש רעיון?????????????? עידו

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  5. יש לי X800XT PE והמאוורר (ARCTIC COOLING) הפסיק לעבוד פתאום. בדקתי את כל החיבורים והכל בסדר. בתוכנה הוא היה על אוטומט ושמתי אותו על ידני ב100 אחוז ועדיין הוא לא מגיב. מה לעשות?!?!

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  6. Started by amirn,

היי יש לי מחשב שהגיע עם כבל מתח שהתקע שלו הוא בעל שתי "שיניים" עגולות שלא מתאימות לשקעים שיש לי בבית (3 חורים שטוחים) המחשב הוא קטן בעל ספק של 200 האם אני חייב לקנות ממיר כלשהו או שאני יכול להשתמש בכבל מספק ישן (של 300)? תודה (שאלה טפשית... אבל לא בא לי לשרוף את המחשב או משהו....)

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  7. ניסיתי לפתוח ליבה רביעית למחשב: TripleCore AMDAthlon II X3 425, 2700 MHz (13.5 x 200) Motherboard Gigabyte GA-MA785GM-US2H (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit Lan, IEEE-1394) Motherboard Chipset AMD 785G, AMDK10 אבל כל פעם שניסיתי המחשב אח"כ לא עלה והייתי צריך לאפס את הביוס (הוצאת סוללה וכו') הסיבה היא שבעצם אי אפשר אצלי לפתוח את הליבה ? יש רעיונות ? ???

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  8. Started by rauchy,

שלום לכולם, יש לי מחשב P4 שסוחב כ-3 שנים. לאחרונה הוא קורס לי המון אז החלטתי לפתוח, לנקות, לבדוק קצת קבלים וכו'. פתחתי, ניקיתי עם ספריי לחץ אויר, פתחתי את הספק וראיתי שם כמה קבלים "תפוחים". חיברתי את המחשב מחדש, הוא עבד כרבע שעה ונסגר. אה, וגם יצא ממנו ריח שרוף. ;D חשוב לציין ששכחתי להדק את הקליפסים של ה-Heat sink של המעבד כאשר הדלקתי אותו לאחר הניקוי. מאז המחשב נדלק, יש נורה ירוקה על הלוח אך אין צפצוף, אין תצוגה והוא גם לא נכבה באמצעות הכפתור, רק באמצעות ניתוק החשמל. (מן הסתם) היום קניתי ספק חדש ומכיוון שפתחתי את ה-Heat sink, החלפתי משחה תרמית אך עדיין, שום דבר לא עובד. ניסיתי להפעיל את המחשב על ריק (בלי זיכרון, בלי שום כרטיס, בלי כוננים ובלי סוללה), הגשר התחתון והמעבד ל…

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  9. Started by m_a_t,

לפני יומיים קניתי שני מאוררים. אחד מהם חיברתי לחיבור על הלוח אם שלידו רשום systemFan עכשיו אני רוצה לחבר את השני, אבל אין לי לאן? מה לעשות? (לוח אם- k7s5a של ecs)

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  10. אוקיי בירשותי המחשב הבא: 12(CPU12) 1-Intel Pentium III (Cu), 997MHz, 256KB (0% Load) .:. 12(RAM12) usage: 160/256MB (62.50%) .:. 12(GFX12) NVIDIA GeForce3, 12(Display12) 1024x768/32bit/100Hz 12(OS12) Windows 2000 Professional, Service Pack 3 (5.0 - 2195), 12(installed for12) 1215w 2d 23h 27m, 12(uptime12) 2h 19m 13s .:. 12(HDDs12) 28.3G/37.2G(76.1%) free והמחשב עובד ממש גרוע, במשחקים קלים כמו ut אני מקבל 30fps כשיש אקשן על המסך וכשאין אני מקבל 120, אין לי מושג מה גורם לנפילת פריימים הקשה הזאת. חוץ מזה הרצתי בדיקת 3dmark2001 לבדוק איך המחשב עובד, וקיבלתי 3600, ציון ממש גרוע... אין לי מושג איך להפעיל את המחשב שלי בצורה סבירה, ניסיתי הכל פשוט הכל, הורדתי דריברים חדשים, אובר…

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  11. יש לי כרטיס מסך gtx 550 ti הדריברים האחרונים גרמו לי לבעיית החום. בדקתי פה בפורום ולסדרה של הכרטיסים האלה עדיף 314.22. התקנתי אותו ובעיית החום נעלמה הקטע הוא שאני לא יכול להישאר מאחורה ולכן רציתי לדעת לאיזה דריבר שנמצא מעל לגרסה הזאת אני יכול לעדכן ושלא יעשה לי את הבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  12. איך ניתן לדעת אם הבעיה במחשב הם הזכרונות? (זו שאלה כללית, אין לי כרגע בעיה ספציפית) אם המחשב נדלק ןכעבור כמה שניות (5+) הוא נכבה ספונטנית מעצמו (בין אם הוא הגיע למערכת ההפעלה ובין אם לא) על מה מעידה התקלה? האם הבעיה בספק הכח של המחשב? אם ישנה בעיה בספק הכח של המחשב, המחשב ידלק בכלל? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  13. Started by FatallChill,

יש לי בעיה מוזרה כשאני מדליק משחק מסויים אחרי כדקה של משחק הכל נתקע, הקול נתקע על אותו צליל , מופיע מסך כחול כזה מלא פסים וכותב : nv4_disp.dll -adress.......... beginning dump of physical memory

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  14. Started by darkman,

המאוורר התחיל להרעיש ושום מכה לא עזרה אז החלטתי להחליף אותו במאורר מהספק של המחשב הישן שלי 1)הוצאתי מהספק הישן את המאוורר (לא הייתי בעיה כי החוטים לא היו מולחמים) 2)חתכתי את החוטים של המאוורר בספק המקורי 3)חיברתי את החוטים של המאורר הישן בחוטים החשופים שהיו שיכים למאורר המקולקל (אשר היו מולחמים בספק המקורי) (שחור לשחור אדום לאדום עטפתי עם איזולירבנד, ובדקתי ששום חוט לא נוגע בשני ולא מפריע למאורר וסגרתי את הכל) *המחשב עובד* עכשיו האם עשיתי כמו שצריך? האם זה יגרום לבעיות בעתיד? להחליף ספק?

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  15. Started by KroydKrenson,

שלום, קניתי מחשב לפני 10 חודשים מ RSM. לפני שבועעים בערך החלו בעיות שהלכו והתגברו. משחקים היו קופאים לכמה שניות עד כמעט דקה או שהסאונד היה כאילו קופץ או "נמרח" אם זה הגיוני. אתמול המחשב לא הצליח אפילו לעשות ריסטרט. אין לי מושג איפה להתחיל אפילו. יש למישהו רעיונות מה אפשר לעשות? או פשוט לתת את המחשב לטכנאי? תודה.

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  16. Started by yonir,

המאוורר בכרטיס מסך של המחשב הישן שלי (RIVA TNT) עושה רעשים מטורפים.. אפשר להוריד אותו בשביל לנקות או שכמו שבמעבד יש משחה תרמית וצריך למרוח חדשה אם מורידים אותו (או כל סיבה אחרת שבגללה לא כדאי להוריד אותו ולהחזיר)?

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  17. Started by iyehuda,

הבעיה שהם תקינים כי כשאני בודק אותם הם תקינים לחלוטין [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  18. Started by dj_poo,

בוקר טוב חבר'ה, ככה יש לי בעיה במחשב כאשר אני מנסה להדליק אותו הוא מראה שווינדוס בטעינה והכול טוב ויפה ואז הוא לא מעלה את הווינדוס, אז מה שאני עשיתי לפני שהעלתי את המחשב לחצתי F8 והעלתי אותו דרך ה VGA מוד ועכשיו הרזלוציה מגעילה ולא נוח להשתמש במחשב . מה אפשר לעשות בנוגע לזה.. איך מסדרים דבר כזה חשוב לציין שהמחשב עובד על ווינדוס אקס פי המחשב חדש עם כרטיס מסך מאוד חזק תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  19. Started by yahav mor,

שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח אם מדגם (ms-7360 (p35 neo . כל הרכיבים במחשב מלבד כרטיס המסך שהחלפתי (החלפתי לgt9500) הם הרכיבים המקוריים שמגיעים עם המחשב. רכשתי את המעבד Q9400 לאחר שבדקתי שהוא מתאים ללוח האם שלי והרכבתי אותו למחשב. בהתחלה כשניסיתי להדליק את המחשב הוא כלל לא נדלק (רק הדליק וכיבה את המאוררים ברצף), ועכשיו כשמפעילים אותו הוא מתחיל את הבוט ונתקע מיד בהתחלה כשהוא מראה את המסך של לוח האם (מצורפת תמונה). ניסיתי להיכנס לביוס על מנת לפרמט את המחשב מדיסק התקנה שהכנתי מראש והוא לא מגיב ללחיצת הDEL. עזרה? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 958 צפיות
  20. מה לעשות

21. Started by nfch11,

אני מקווה שאני שואל במקום המתאים.פתאום המחשב לא מזהה לי כונן קשיח חיצוני ודיסק או קי ( במחשבים אחרים זה כן מזהה) זה רושם לי unknown usb ולא ניתן למצוא דרייבר או כל אופציה אחרת שניסיתי דרך הניהול. בבקשה לעזרה נתקעתי וזה מאוד חשוב

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  22. Started by haim855,

כל תוכנה מראה אחרת.. בתוכנה speedfan זה די ניראה הכי מפחיד מה זה גם auxtin הזה

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  23. האם שווה המאמץ של הפירמוט?

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  24. Started by ori24,

ביומיים האחרונים התחלתי לקבל הודעת שגיאה מהווינדוס 7 לגבי זה שיש שגיאה בדיסק הקשיח ועליי לגבות מיד את כל הנתונים. שאני מאתחל את המחשב אז קופצת לי הודעת השגיאה הבאה: SEC Master Hard Disk: S.M.A.R.T. Status Bad, Backup, and Replace ואז רק אחרי לחיצה על F1 ההוינדוס עולה. אני חייב לציין שאני לא מרגיש שום שינוי בפעילות של המחשב,הכל רגיל. מה עושים בשגיאה כזו? הדיסק קשיח הוא מסוג SEGATE 3500410AS SATA 2,יש לי אותו כבר עוד מעט 3 שנים והוא עדיין באחריות. תודה מראש לעונים!

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  25. Started by maormaor1,

יש לי בעיה מאוד מוזרה... (הבעיה מתייחסת לכונן של הXBOX אבל אין שוני בין כונן כזה לכונן מחשב!) כל משחק שאני צורב במחשב שלי הXBOX לא מזהה אותו בכלל וכותב לי Open Tray כשאני נותן לאבא שלי לצרוב את זה בעבודה הוא מצליח! אני והוא עושים בדיוק אותו דבר, הDVD תומך ב-DL והוא של LG אני לא מבין איך זה יכול להיות ! אחרי הצריבה המחשב מזהה שיש קבצים בדיסק! השוותי בין 2 הדיסקים שאני צרבתי והדיסיקם שאבא שלי צרב ואין הבדל מבחינת קבצים, כל הקבצים קיימים ב-2 הדיסקים. מישהו יודע מה הבעיה?! זה ברור שהבעיה היא בצורב אבל איך זה יכול להיות!? כאילו הצריבה הסתיימה ויש קבצים בדיסק אבל למרות זה הXBOX לא מזזה את המשחק . תודה מראש לעוזרים!$!@$!@

• 2 תגובות
    • 957 צפיות

דיונים חדשים בפורומים