תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אהלן, כדי להסביר את הבעיה כמו שצריך אגלול את הסיפור מהתחלה: לפני כשנה קניתי מחשב עם כרטיס מסך READON ATI 4350 את המחשב חיברתי למסך LCD 19 של חברת LG כאשר חיברתי את המסך דרך כבל VGA היתה בעיה - לאחר כמה דקות של שימוש התצוגה היתה קופאת, משתבשת למעין שלג צבעוני ונדרש כמובן אתחול שאחריו שוב העניין חזר על עצמו. אך התקלה הזאת נפתרה, איך? פשוט מאוד, החלפתי לDVI והתקלה נעלמה כלא הייתה והייתי חופשי להשתמש במחשב. אך כעת היא חזרה! קניתי לאחרונה טלווזית LCD של סמסונג מדגם B530. נתקלתי בשתי בעיות - הבעיה הראשונה היא שאיני יכול לחבר אותה בנוסף למסך 19 של LG, זאת על אף שהמחשב מזהה את שני הצגים ואף הממשק של כרטיס המסך מזהה שני מסכים - פשוט אין אות על מרקע הטלווזיה. והבעיה השניה שלוקחת או…
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
כל פעם שאני רואה סרטון בן אם זה בMAKO או בNANA או בכל אתר אחר (חוץ מYOUTUBE) הכל עובד רגיל. ברגע שאני מגדיל למסך מלא הרמקולים עושים רעש חזק כמו של טלויזיה ישנה ("שלג") רעש בלתי מוסבר וצורם מאוד לאוזן,הסרטון נתקע כזה כל שנייה ממש כמו לאגים ועובד נורא נורא לאט. ברגע שאני מחזיר למסך רגיל הכל חוזר לעבוד טוב. WINDOWS 7. בדקתי גם בGOOGLE CHROME וגם בFIREFOX יש את הבעיה ככה שזה לא בעיית דפדפן..מה אתם אומרים הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום רב , יש לי תקלה שאני לא עולה על מיקומה : פתאום המחשב לא רוצה להעלות , ונדלקות (ללא הפסקה) שני הנורות הלד שעל המארז , ורק המאווררים פועלים . עשיתי את הפעולות הבאות : קניתי סוללת ביוס חדשה . ניתקתי את רוב הרכיבים (כולל זכרונות , כרטיסים) . ללא כ. מסך המחשב ציפצף אבל עדיין נדלק באותו מצב . ניסיתי לחבר כ.מסך + זכרון בודד (במקור יש 1GB X 2) . יש לציין כי מדובר במחשב ישן יחסית (עם חומרה איכותית) וספק כוח חדש יחסית של OCZ . כמו כן , לאחרונה הייתה לי בעיה עם ה-DUAL BIOS בלוח האם (מידי פעם הביוס המשני עידכן את הביוס הראשי ללא שום הסבר בהפעלה . בקיצור אני לא יודע מה פגום : המארז , הלוח , המעבד . אשמח לקבל רעיונות אם יש . תודה מראש , ג'ו
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
שלום רב הסתכלתי במציג האירועים בחלונות 7 ושמתי לב שכל 15 דקות או יותר היומן מציג תקלה חומרתית פרטי התקלה הם Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected.ככל הנראה לי ההודעה הזאת קשורה , למסך הכחול שהיה לי לפני 10 דקות , (היה מסך כחול כולם מכירים את המסך הכחול הזה שמודיע על תקלה מסויימת בחומרה וכו') אני חייב עזרה דחוף תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם התחלתי ללמוד על נושא החומרה באינטרנט, ועכשיו אני מתחיל+ אני כבר יודע לאן כל דבר הולך בחיבורי לוח האם, וקצת עבודה עם משחה טרמית וניקוי וכאלה יודע מושגים של ראם וסטה וכאלה, אבל אני רוצה להיכנס יותר לעומק למשל, איך לפי המפרטים של המחשב אני יודע מה טיבו איזו חומרה מתאימה לאיזה מחשב? איך פותרים תקלות טכניות ובעיות ברמת ההתקנים והביוס, כאלה דברים ויותר איפה אני יכול למצוא חומר טוב ועדכני ללמוד את זה, אתרים פורומים ספרים וכו'... תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה במחשב וכך גם בבהפעלת שלושת המחשבים האחרים שיש ברשותי. לפני כמה זמן היה לי בעיה במחשב אז החלפתי למחשב אחר משומש ועכשיו יש לי את אותה הבעיה במחשב הזה. המחשב נידלק,אך אין שום דבר על המסך. זה לא בעיה של הכרטיס מסך ולא בעיה של המסך זה בטוח מבדיקות שונות שאני עשיתי להם. איזה בעיות חומרה יכולות לגרום למצב של המחשב עכשיו?
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב נייד ישן יחסית ועם הזמן נשחק החיבור של האוזניות/רמקולים, PL אם אני לא טועה. כסף למחשב חדש אין ואני מחפש פיתרון לבעיה. שאלתי באייבורי והם אמרו שאי אפשר לחתוך את החיבור ולהלחים חדש. חיפשתי מתאם USB/PL ולא מצאתי. אם מישהו יכול לעזור זה יהיה מצויין, רעיונות חדשים או מציאה של מתאם יתקבלו בברכה. תודה מראש לעוזרים, שגיא.
-
- 12 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום מדובר במחשב עם מעבד AMD , חצי ג'יגה זכרון וכרטיס מסך של nVidia מדגם 7300LE. יום בהיר אחד (ממש ככה) מדליקים את המחשב ואין תמונה. חיברתי את המסך למחשב אחר - עובד. אז זה לא המסך. אולי הכבל? לקחתי כבל אחר, עדיין לא עובד. זה לא הכבל. אולי ה-BIOS? הוצאתי סוללה, החזרתי. כלום. אותה בעיה אין תמונה. שמתי לב שכאשר מדליקים את המחשב הנורית של הכונן הקשיח לא נכבת. אולי תקלה בכונן מונעת מהמחשב לאתחל? ניתקתי את כל הכוננים...את הDVD הכל. עדיין כלום... אציין שכאשר המחשב פועל ומנתקים את כבל הDVI ומחברים שוב המסך "מזהה" שיש חיבור או אין חיבור. המסך נכנס לpower saving mode. אז כרטיס המסך כאילו "תקין חלקית"? יש משהו שפיספסתי?
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מקווה שאני מפרסם את זה בפורום הנכון, מאחר שאני לא יודע מה גורם לבעיה אני רק יכול להניח שזו בעיית חומרה. לאחרונה רכשנו מחשב מקצועי לעבודת מוסיקה. המחשב של Boxx מסידרה 8520 שלהם: WS DUAL XEON X5650 2.66GHz 12GB DDR3-1333 REG ECC NVIDIA Quadro FX 580 Microsoft Windows 7 Ultimate Edition 64-Bit התוכנה שאנו עובדים איתה היא Cakewalk Sonar 8.5 לאחר שימוש קצר התחלנו להתקל בתופעה שהתוכנה Sonar נתקעת. תוך זמן קצר גילינו שיש קשר ישיר להדלקת וכיבוי האורות בחדר לתופעת התקעות התוכנה. בדקנו הדלקת וכיבוי של תריס חשמלי, נורות פלורסנט, נורות קוורץ וכולם גרמו לאותה תוצאה. חשוב לציין שהמחשב מחובר ל-UPS ONLINE. ניתקנו את ה-UPS מהחשמל, ובודדנו את המערכת כך שהיא פועלת רק על הסולל…
-
- 13 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הייתי באילת ,הבאתי לחבר את הMP3 , הוא הוסיף שירים וכו' חיברתי את MP3 למחשב כדי להטעין , עשיתי ריסט והמחשב הפסיק לתפקד עד שהוצאתי את הMP3 מהUSB סתם מעניין אותי מה קרה שם. בתודה א.ב
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אוקיי הרבה עבודה לבעיה הזאת כדי לרשום אותה פה אבל יש לי לינק שרשמתי את הבעיה (וזאת הייתה טעות שלא באתי לפה) http://www.fxp.co.il/showthread.php?p=65538093&posted=1#post65538093 מצטער שזה ככה פשוט אין לי עצבים וזמן עוד פעם לעשות את כל זה. מה עושים חבר'ה מה יכול להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים האחרונים של NVIDIA ה - 29.42 ולפני זה השתמשתי באפשרות של תיקוני צבע - (האפשרות שמאפרת לשנות את החדות הדיגיטלית, בהירות, ניגודיות והגאמה) שכל פעם שהפעלתי מחדש את המחשב זה אוטומטית הפעיל את ההגדרות שאני כיוונתי.. בכל אופן עכשיו לאחר ההתקנה של הדרייברים זה לא חוזר לי להגדרות שאני הגדרתי. למרות שמסומנת האפשרות "החל הגדרות אלה באתחול" מישהו יודע מה מקור הבעייה ?! ואיך אפשר לפתור אותה ?
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי תופעה די מוזרה כשאני מדליק את המחשב (פנטיום 2 ) אין שום תגובה על המסך - הספק עובד, אני שומע את ההרד דיסק עובד, המסך דולק אבל רואים רק שחור בלי שום תהליך אתחול . ניסיתי להחליף כרטיס מסך וספק אבל זה לא עזר- יכול להיות שנדפק הלוח אם? או המעבד? - ואם כן, איך יודעים בוודאות? ומה הסיבות שיכולות לגרום לזה לקרות? בתודה מראש גדי
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי מחשב שבא עם הארד דיסק WD 120 SATA ואני מעוניין לחבר גם את הארד דיסק הישן ( MAXTOR 40GB) ל IDE איך אני עושה את זה (ואם כדאי בכלל) (MASTER SLAVE ) וכו. ?
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
ניסיתי דרך איפה שהפורמט אבל לא עובד כשמעלים את המחשב...אני צריך לעלות את המחשב ב MSDOS בשביל להפעיל עידכון ביוס...
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת את הטמפ' של הכרטיס מסך שלי? הדגם המלא מופיע בחתימה למטה
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מפרט: ePox 8RDA3+ AMDXP 2500+ Barthon TwinMos 256DDR x2 GigaCube Radeon 9600 Pro WD 80GB 8MB התקלה: קורה בעיקר במשחק קאונטר-סטרייק, המחשב פשוט קופא לגמרי... התקלה הזאת קרתה לי בעבר ולאחר כמה חודשים שנלחמתי עם המחשב היא נפסקה אך כעבור חודשיים היא חזרה מה שמוזר זה שאני יודע שלא שיניתי כלום במחשב שיחקתי בלילה הכל עבד תקין כיביתי את המחשב הדלקתי בבוקר המחשב חזר למצב של תקיעות ! ניסיתי כל פתרון אפשרי כבר דרייברים לכרטיס מסך מתחים לכרטיס דרך הביוס את הביוס עדכנתי הרצתי בדיקה על הזכרונות(mem86) כלום שום דבר לא עוזר תעזרו לי בבקשה לפני שאני מאבד את שפיותי
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
לאחר הפסקת חשמל המסך כבה בכניסה לווינדוס ,רק במצב safe mode המסך עובד , ניסיתי לאפס הגדרות ביוס ניסיתי להתקין דרייברים חדשים לא עזר מה יכול לפתור את הבעיה? - - - תגובה אוחדה: - - - לא משנה הסתדרתי. היה לי כבל של HDMI נוסף מחובר לכרטיס גרפי לטלוויזיה ,הוצאתי את הכבל והמסך במחשב חזר לעבוד .
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
לא מזוהה בביוס, אבל ראיתי שגם הכונן שעובד לא מזוהה אז אני לא יודע אם הוא בכלל היה מזוהה לפני שקרס זה הכונן גיבוי שלי ולא עם מערכת ההפעלה הוא התחיל להקליק ואז הפסיק והפסיק לעבוד יש סיכוי איכשהו לשלוף את המידע ללא שירות שחזור ואם לא כמה יעלה לי שירות שחזור מידע הכונן עדיין באחריות תודה אלעד
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
אלו הטמפ שלי בזמן משחק..(שימו לב לכרטיס מסך, 88 מעולה!!) אני מבין שזה לא הכי תקין? מה אפשר לעשות? יש לי עדיין אחריות לכרטיס מסך האם היא תכסה על זה?
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הי, קיבלתי מחשב משומש שאין בו חיבור נקבה למסך, רק זכר. יש מתאם שאני צריך לקנות או כבל? הנה תמונה של חיבורי המחשב: תודה!
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הראוטר ישב אצלי על השידה ליד המחשב. לאחר סידור החדר היה לי יותר נוח למקמו על המחשב הנייח רציתי לשאול האם מיקום הראותר שהוא טיפה חם עלול להזיק למחשב ?
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הדיסק הקשיח רגיל 1 טרה ווסטרן דיגייטל מרעיש כמו רעש של מאוורר תקול למשך חצי דקה ואז מפסיק. מה לדעתכם הבעיה? האם הוא בסוף הדרך? בינתיים ליתר ביטחון גיביתי את הנתונים
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
נדלק, מתכבה לפני שהוא טוען את המסך אפילו ומתחיל שוב. אני יודע בבטחון שהוא לא מתחמם (מחשב חדש כמעט לגמרי, נקי מבפנים ותמיד קריר), המאווררים כולם פועלים ויש מתח. מישו יודע מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי גם לבדוק אם איזה חוט התנתק לי ועושה לי קצר, אבל זה גם לא זה. (המפרט בצד)
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה: יש לי כרטיס מסך : gts 250 nvidia ומסך של חברת daewoo שהוא 19 אינץ החיבור שלי מהמסך לכרטיס מסך הוא ב VGA. קנו לי לחדר טלוויזיה LCD שהיא 32 אינץ של חברת sansui. בנוסף קבלתי איתה כבל HDMI של חברת פיליפס. כאשר אני מחבר את הכבל HDMI למחשב ולטלוויזיה... הרזולוציה במחשב משתנה ובטלוויזיה לא רואים כלום... אין אות. עשיתי שכפול צגים עשיתי הכל... אין אות בטלוויזיה. אז אמרתי לעצמי שאני ינסה משהו אחר... הוצאתי את מהמחשב למטה מהכרטיס מסך את הכבל VGA והשארתי רק את הכבל HDMI מחובר לכרטיס מסך. ופתאום יש אות בטלוויזיה.. רואים תמחשב בטלוויזיה... והשאלה שלי למה זה ככה? (דרך אגב גם לא עובר סאונד ...) למה רק כאשר אני מוציא את הכבל VGA מהכרטיס מסך…
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-