עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by BedB0y,

יש לי כרטיס מסך PCI עם יציאות DVI שכאשר אני מחבר אותו לסלוט, המסך לא מזהה אותו ואין תצוגה. לעומת זאת בwindows הוא מזהה אותו בdevice manager מה שמעלה את החשד שאולי הוא לא תקול. כאשר הכרטיס הזה מחובר בPCI הכרטיס מסך המובנה ממשיך לעבוד (למרות שבדר"כ אם הכל תקין המובנה אמור להיות מושבת) מה אפשר לעשות? לא מצאתי איזה הגדרה מיוחדת בביוס.. תודה!

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  2. Started by EviLeader,

שלום לכולם, אתם יכולים לראות פוסט שלי בפורום של WINDOWS. אני מחזיק בVISTA חוקי, הלכתי לישון, התעוררתי בבוקר והמחשב כותב לי "DISK BOOT FAILURE". חיפשתי אחרי תשובות, אפילו דיברתי עם נציג MICROSOFT בסביבות החצי שעה - "בעיית חומרה". 2 בעיות שמופיעות בהתקנה של VISTA: 1. בהתקנה של VISTA, תחת "תקן את מחשבך", אני לא רואה שום מע' הפעלה מותקנת. 2. בהתקנה של VISTA, תחת "התקן כעת" ולאחר השמת הסריאל, ההתקנה נתקעת. בתוכנה של SEAGATE שנועדה למצוא בעיות בכונן הקשיח: 1. לפעמים הוא כותב לי שהכונן הקשיח לא מגיב לפקודות ושאנסה לחבר אותו מדש. 2. פעם אחת הוא דווקא עשה את 2 המבחנים (גם הSHORT וגם הLONG) אבל אז הוביל אותי לרשימה שלמה של שגיאות. מה ניסיתי עד עכשיו: 1. ניסיתי להעביר את הכונן בין …

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. טכנאי מחשבים החליף לי היום את הלוח אם(הקודם נדפק,והוא התקין לי לוח אם יד 2) יש לי במחשב 2 הארדיסקים,ואת C פירמטתי היום והתקנתי עליו את הוינדוס,ואת D לא פירמטתי(אני צריך לצרוב את החומר שלו בדחיפות) אחרי התקנת הוינדוס המחשב עלה הכל טוב ויפה,עשיתי ריסט ואז בהעלאת המחשב הופיעה הודעה בודדה: press a key to reboot וכשאני רוצה להגיע למצב בטוח הוא כותב לי: disk boot failure, insert system disk and press enter מה עושים? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  4. היי המחשב של אחי הקטן הפסיק להגיב, מרגע ההדלקה אני לא רואה את המסכים של הלוח אם והביוס שלא לדבר על הווינדוס, פשוט לא רואים כלום. הכרטיס מסך וההארד דיסק בסדר, וניקתי אבק, ניסיתי לנתק את ההארד דיסק כדי שיציג שאין HD, זה עדיין לא מגיב. יש איזשהו פיתרון לזה לפני שאני שולח את זה לטכנאי מחר?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  5. שלום רב מדובר במחשב בן 9.3 שנים בשימוש יומיומי (אין לי מחשב אחר) מסוג פנטיום 3 450 (סלוט 1) עם 384 מ"ב זיכרון SDRAM. מאפריל 2006 מותקן על המחשב Windows XP, והתקנתי במשך השנים גם ICQ, מסנג'ר, נורוטון, אימיול, סקייפ וכל זה עובד ברקע ביחד. כשאני פותח את האספלורר מה שקורה שהמחשב צורך יותר זיכרון ממה שיש בפועל (צורך סביב 420 מ"ב ובפועל יש 384 מ"ב) ואז מרגישים איטיות גדולה, נורת ה- HD דולקת כמעט רצוף, והמחשב מתריע באמצעות הודעות שקופצות משורת המשימות שאין לי זיכרון פנוי ושאני אתחיל לשחרר יישומים. יש על הלוח 3 סלוטים, בכולם מותקנים כרטיסי זיכרון: סלוט 1: 128 מ"ב סלוט 2: 128 מ"ב סלוט 3: 256 מ"ב העיניין הוא שהלוח הזה קורא רק 384 מ"ב זיכרון במקום 512 מ"ב, במידה וזה היה קורא את הכל …

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  6. Started by sh.yoav,

שלום רב, יש לי הארד דיסק חיצוני maxtor 500gb st3500820as הבעיה היא כזו: בזמן שההארד דיסק עבד הוא נפל, נפילה כביכול לא רצינית, אך ככל הנראה מספיקה בשביל לפגום בו קשות. לקחתי אותו לדיאגנוזה בטיק טק טכנולוגיות. לפי האבחנה שלהם נגרם נזק למנוע (כאשר הוא מנסה לעבוד הוא נתקע ולא מסתובב). לפי מה שאני הבנתי מהטכנאי (אני ממש בור בענייני מחשבים בכלל) יש להעביר את הפלטות להארד דיסק עם מנוע חדש (אמור להיות עסק מורכב למדי). כל הסיפור אמור לעלות לי שם הון תועפות, ולכן בהתחשב בסוג המידע בחרתי שלא לבצע את השחזור. כבר השלמתי עם העובדה שכנראה המידע אבוד ולכן אני שוקל ברצינות לנסות לפתור את הבעיה בעצמי או כמובן ע"י "חובבן" שיוכל לתת לי כיוון כלשהו, להפנות אותי, או כמובן לעזור לי בעצמו במחיר …

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  7. שלום, כבר זמן רב שיש לי בעיות בהדלקת המחשב. אז ככה, אני לוחץ על כפתור ההדלקה, שום דבר לא מופיע על המסך, רק נשמע רעש המחשב, ללא היבהוב הנורית האדומה וללא שום ביפים מהלוח אם (Gigabyte 945 PS-3) . אני נאלץ לפתוח ולהדליק את המחשב מספר פעמים עד שלבסוף מושמע ביפ אחד ובמסך ה-BOOT רשום: oc fail please enter setup to change oc fail settings . הקטע המוזר הוא שלא ביצעתי שום שינוי הקשור ל-OC בכלל. לאחר מכן אני לוחץ F11 או מאפס את הגדרות הביוס - דבר שעוזר רק לפעם אחת (מעלים את ההודעה רק פעם אחת) - כנראה שההגדרות לא נשמרות. אם אני לבסוף מצליח לפתוח את המחשב אני חווה קריסות אקראיות שמביאות אותי שוב לבעיה בהפעלה. מה אפשר לעשות? תודה מראש לעוזרים, עמית. * מפרט: כ"ס: x700 ATI זיכרון: 2*512…

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  8. Started by BlackBlood,

מחשב חדש, נקנה לפני 5 חודש.. הסרתי נוד 3.. עשיתי רסטרט, וזהו המסך נדלק, המחשב כביכול נדלק, אבל מסך שחור, אין כלום.. יש רעש מאווררים, הכל כאילו עובד רגיל.. אבל כלום, לא מגיע לוינדוס, פשוט מסך שחור.. בא לי להתאבד, 350 גיגה של סרטים, שירים, תוכנות ..אויי לא מאמין.. מה אפשר לעשות? ניסיתי הכלל.. לנתק מהחשמל, לנתק את המסך ולחבר שוב.. לשים דיסק של וינדוס , אבל אין, רק מסך שחור.. יעני בצד שמאל למעלה כתוב דיגיטל/אנאלוג.. וזהו רק מסך שחור.. דיי לא רוצה.. יש פתרונות חוץ מלפרק את המחשב? כי אם אני פותח את המחשב, אין לי יותר אחריות.. לא רוצה להסיר את המדבקה.. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by GaTor120,

אני מבין מהתמונה שיש בעיה בזיכרונות,אבל אפשר לדעת אם זה בעיה בכולם? יש לי 4X1GB ,אשמח לדעת יותר פרטים לגבי התקלה תודה רבה מראש http://img16.imageshack.us/img16/9571/picture003rax.jpg

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  10. שלום רב, אני כבר לא יודע ממה זה יכול לנבוע, אחרי שמכבים את המחשב אני מנסה להדליק אותו ואז הוא מגיע ללוגאין סקרין של ווינדוז ואז נותן בלו סקרין ומאתחל את עצמו. רק אחרי שאני מנתק אותו מהחשמל לכמה זמן ומדליק אותו מחדש אז הוא עובד נורמלי , אבל אם אני מכבה אותו שוב. זה חוזר על עצמו. עזרה בבקשה . ממה זה יכול לנבוע?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  11. שלום יש לי בעיה עם הלוח אם ניסיתי להתקין צורב חדש למחשב ואחרי שחיברתי את הכונן התחילו הבעיות קודם כל כל החיבורים של הלוח אם(מקלדת, עכבר, USB, מסך) לא עובדים הייתי לי שגיאה עם החיבור של הIDE משהו no 80 conducter אז החלפתי את הכבל והשגיאה נעלמה אבל עדיין שום דבר לא עובד כבר אין לי מושג מה לעשות ניסיתי גם להוציאת את הסוללה של הCMOS וגם החלפתי אותה וזה עדיין לא עובד. הדבר היחיד שעובד על הלוח אם היה הכרטיס מסך אבל הוצאתי אותו כדי לראות אם החיבור של המסך בלוח אם עוד עובד...לא עבד היה רק את הקולות של הכונן דיסקטים ואותו דבר היה גם אחרי שחיברתי את הכל בחזרה כבר אין לי מושג מה לעשות

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  12. אז עשיתי ריסט למחשב, פתאום אלוהים החליט להחזיר לי על זה שהרגתי את הזבוב ההוא אתמול בלילה, כי פתאום המסך לא נדלק. אחריי שאני מדליק את המחשב המסך צריך לעשות את הרעשון הזה של ההדלקה ואז הנורה הופכת מכתומה לירוקה, אז זהו שלא, והמחשב/מקלדת/עבכר עובדים כמו גדולים, גם המנורה הקטנה על הלוח עובדת. החלפתי מסך, כרטיס מסך והרד דיסק, לא עוזר. נראה לי הסלוט של הכרטיס מסך דפוק, יכול להיות? סתם ככה מהפעלה מחדש סטנדרטית מהווינדוס? יש עצות מה זה יכול להיות ואיך להתמודד?

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  13. Started by lidor_abo,

חברה לפעמים המחשב מפסיק להגיב וכשאני עושה ריסט הוא רושם לי error read disk משהו כזה אני נותן כמה מכות למארז עושה ריסט והמחשב עולה רגיל מישהו מוכן להסביר לי איך פותרים את התופעה המעניינת הזו?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  14. זה המפרט : Computer: Computer Type ACPI x64-based PC Operating System Microsoft Windows Vista Ultimate OS Service Pack Service Pack 1 Motherboard: CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) System Memory 4096 MB DIMM1: Muskin 991593 (996593) 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) DIMM3: Muskin 991593 (996593) 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) BIOS Type AMI (12/01/08) Communication Port Communications Port (COM1) Display: V…

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  15. שלום לכולם! אני חדש כאן ואני לא בדיוק יודע איך לנסח את הבעיה שלי אני כבר מעל לשבוע שאני בבעיה חמורה עם המחשב...... ??? הוא לא מזהה שום דבר אבל הוא כן משתמש מה זאת אומרת!? ז"א שיש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם p4s800 אבל הוא לא מזהה את הכרטיס קול וגם סמל הרשמקול לא מופיעה ליד השעון בשורת התחל עכשיו אני מנסה להתקן הוא אומר לי שהוא לא מזהה את זה בכלל וגם את שני הכוננים שלי בכלל יש לי שני צורבים על המחשב 1 לא תקין והשני משמש כסידרום כי אני לא יודע לצרוב הקיצר יש לי בעיה מאוד מתסכלת והיא דומה לבעיה הזו כאן--->http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174590.0 והינה כל מה שאתם רוצים או צריכים בכדי לתת לי פיתרון טוב ומדוייק שלום לכולם, פירמטו לי את המחשב לפני …

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  16. שלום לכולם ברשותי מחשב חדש לצורך העניין Q6600 כרטיס המסך שבו מובנה על הלוח קרי ON BOARD דגם לוח האם הוא Msi msi 7383 VEr 1.0 G31m2 VEr 1.0 אציין כי במנהל ההתקנים זיהה המחשב את בקר ה VGA צג הכנס הפעל על פי דיסק הדרייברים אותו קיבלתי בעת קניית המחשב. רכשתי מסך של SANSUI מסך דק LCD 32 אינץ עם כניסת VGA חיברתי כבל VGA בין המחשב עצמו למסך ה LCD בעת הפעלת המחשב זיהה ה LCD את כל תחילת ההפעלה של המחשב קרי קריאה מהביוס עד אשר הגיע הנחש הירוק של VISTA שמראה כאילו הוא קורא את תכנית ההפעלה.. בשלב זה מסך ה LCD מפסיק לקבל אות ומודיע על NO SIGNAL אציין כי במצב SAFE MODE של ויסטה (בלי אינטרנט ובלי עוד הרבה אופציות) מסך ה LCD קורא את מערכת ההפעלה ועובד ללא פגם. ידוע לי כי אם היה לי כרטיס…

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  17. Started by ביצה,

אהלן! ביום בהיר אחד שהיה אתמול, הדלקתי את המחשב ופתאום הוא לא מזהה את כונן D! ועליו שמורים כל הדברים שלי! כיביתי את המחשב, פתחתי אותו וראיתי שהכל מחובר, ניתקתי וחיברתי שוב ועדשיין לא עובד. החלפתי כבל IDE ושוב עדין לא עובד. נכנסתי למנהל התקנים ועשיתי חיפוש לחומרה חדשה ושוב זה לא מוצא! וה-HDD עובד! אני שומע אותו ומרגיש אותו שהוא זז! מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  18. כנראה שעשיתי כל מיני שטויות בהתקנה. בסופו של דבר הסרתי את הדרייבר של הוידאו שהיה, הוצאתי את הכרטיס מסך החזרתי את הכבל הכחול לתוך הלוח אם ועדיין אני לא יכול להכנס לוינדוס. איך שהוא מסיים לטעון אותו המסך נהיה שחור. לא עובד סייפ מוד ולא VGA מוד ולא כלום... מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  19. בקצה של הכרטיס מצאתי את השקע המתאים אבל בקצה השני יש לי שתי חיבורים דקים כמו של לדים ואני לא יודע לאיפה הם הולכים

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  20. יש לי מחשב עם לוח GIGABYTE עם צ'יפסט P43 וכרטיס מסך של PALIT ATI 4870 עכשיו כשאני מדליק את המחשב לא רואים בכלל תמונה ואין ציפצוף של הפוסט, כאשר אני מוציא את כרטיס המסך ואני מדליק יש ציפצוף של הפוסט. זה מחשב שעבד בערך חודש ולא היה שום שינוי בחומרה. אני יכול לשלול בעיית זיכרון RAM בגלל שהורץ עליו MEMTEST מבעוד מעוד ויצא תקין. בנוסף בוצע CLR CMOS בתקווה שזה היה עוזר אבל לא עזר. לפי התיאור הנ"ל אני יכול להגיע למסקנה שהכרטיס מסך אינו תקין?

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  21. פרמטתי את המחשב התקנתי WINDOWS מחדש אך אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט כנראה שלא מותקן הכרטיס רשת איך אני יודע איזה דרייבר להוריד , לפי השם של הכרטיס? וכו' ( ואיך אני יודע את שמו וסוגו של הכרטיס ) רשום לי רק במיקומי הרשת שלי.. התחברות 1493 מחובר והמחשב השני עובד חלק באלחוטי דרך הראוטר. אשמח לתשובה שאלה נוספת: המחשב תמיד עושה רעש של צפצוף כשהוא עולה ולפעמים הוא עושה רק ממש חזק כמו של אופנוע שהוא עולה הוא נקי מאבק וכו' כמו כן לפעמים הוא היה פשוט נכבה אחרי פעילות של תוכנה או משחק לאורך זמן תודה רבה. יוסי

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  22. Started by Pec12313,

אוקי זה מה שקרה לקחתי זיכרון 512 ואני לא ידעתי שצריך אותו זיכרון בדיוק ואותו mhz וכול זה קיצר אחרי ששמתי את שתי הזיכרונות יחד המחשב לא עלה אחרי כמה נסיונות יצא ריח של שרוף מהמאורר של המעבד עכשיו השאלה שלי היא מה נשרף והאם אני יכול להשתמש ב מעבד במחשב אחר ? ואיך אני ידע שהמעבד לא שרוף

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  23. טוב אז ככה יש לי את הכרטיס טלויזיה tv2000xp expert והוא עובד על vista 64 SP1 עם התוכנה PVR2 עד לא מזמן עכשיו שאני נכנס לתוכנה אני מקבל הודעה "Fails to build graph" ניסיתי למחוק הכל ולהתקין מחדש ולא עזר.. וגם לא נראה שהוא מוצא ערוצים כי שאני עושה סריקה הוא לא מחפש בכלל... יכול להיות שהכרטיס התקלקל סתם ככה? ד"א הוא אצלי כ 3 שנים תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  24. שלום, עכשיו התקנתי את הדריברים של REALTEK ומשום מה כשאני מגדיר לו 5.1 הוא רוצה 2 רמקולים צדדיים ולא אחוריים. כשאני מגדיר לו 7.1 הוא מסכים לקבל רמקולים אחוריים + צדדיים כאשר אני יכול להוריד את ה V מהצדדיים וככה להשאר רק עם 2 אחוריים. יש לי CREATIVE INSPIRE 5.1 עם 4 רמקולים וסאב. כיצד הכי כדאי לי להגדיר את הרמקולים שם? בתור צדדיים או אחוריים? בנוסף מישהו יודע איך אני מפעיל את ה DOLBY בלוח הזה? מישהו יכול לעזור לי? תודה.[br]פורסם בתאריך: 27.03.2009 בשעה 14:43:06 O.K עכשיו זאת הפכה להיות בעיית תוכנה.כיצד ניתן להעביר את האשכול?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  25. כמו שאתם יכולים ליראות תמערכת שלי בצד לא צריכה להיות כל בעיה, אבל המחשב ליפעמים ניתקע המסך פשוט קופא ללא כל סיבה, גם בOC וגם ללא מישהו יכול לכוון אותי לכיוון מסויים מה יכול ליגרום לזה ?

• 6 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים