עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yosizach,

עם אני מקשיב לשיר ועושה עוד פעולות במכה אז הסאונד מגמגם לי מדוע זה? המחשב אחריי פירמוט

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  2. שלום! יש ברשותי [iSO] של סרט מסויים. אני הצלחתי לחלץ מתוך את הקבצים עם WinISO, אבל כשאני מנסה להפעיל את הקובץ מתוך התקייה שלי ה MPEG2 עם הPowerDVD Delux שלי הוא לא עובד כשורה. (מסך שברובו ירוק עם קולות מוזרים). איך אני יכול לצפות בסרט בלי לצרוב אותו על תקליטור? תודה רבה על התמיכה. ד"א: המקור של הסרט הוא סרט של חבר שלי שרצה לעשות העתק שאני אוכל לצפות בו, אבל עכשיו אני לא בטוח מה עושים עם זה.

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  3. רק אתמול הייתה לי הזדמנות להוציא את המחשב החדש (מפרט בצד) מהקרטונים ולהתקין את ווינדאוס. החלקים עצמם הורכבו בחנות, כל מה שנשאר לי לעשות זה להרכיב את הדיסק הקשיח (סיגייט ברקודה 500GB) ומאוורר 120MM מקדימה. בנוגע למאוורר, אין לי מושג איך לפרק את החלק הקדמי במארז הזה כדי להוסיף שם מאורר. מישהו יודע ויכול לתת הדרכה בכמה מילים? בנוגע לדיסק קשיח, סה"כ השחלתי אותו במסילה במקום המיועד, ויש תופסן מיוחד במארז שתופס אותו במקום. אבל התופסן רק מצד אחד, כשבצד השני אין כלום שתופס. זה נראה יחסית מקובע למקום, אבל תקין?

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  4. Started by yarbo23,

שלום לכולם אני חדש פה... קניתי ליפני יומיים צורב של LG GSA-4167B ויש לי בעיה ... התקנתי את הצורב במחשב הכל טוב ויפה ...וינדוס רואה את הכונן וזה ניראה שהכל עובד כמו שצריך .. הבעיה היתה שהוא לא מזהה דיסקים לצריבה של DVD ...נסיתי שתיי סוגי מדיות מדיה של LG ושל home tech ונדה הנורה מהבהבת שעה תוקעת את המחשב ולא מזהה את המדיות...חשבתי שיש בעיה בצורב ...הלכתי היום והחלפתי ושוב אותה בעיה ..לא מזהה את המדיות של DVD .... מדיות של דיסקים רגילים אין בעיה הוא מזהה בקלות וצורב בקלות. אבל מדיות של DVD הוא לא מזהה .. אני משתגע כבר ולא יודע מה לעשות .. מי שיכול לעזור לו בבקשה מימכם דחוףףףף תודה לכל העוזרים!!!

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  5. Started by doron.lebel,

שלום יש לי מכונה win xp sp3 עם לוח אם Intel D945GNT בזמן האחרון יש לי תופעה מוזרה. אני מדליק את המחשב וכשהוא מגיע ל desktop הוא מבצע restart שיחזרתי אחורה לנקודה הכי רחוקה בדקתי ווירוסים את תקינות הדיסק וזה ממשיך לקרות למישהו יש רעיון ???

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  6. Started by mashas,

שלום לאחרונה התחילה לי בעיה של ריסטים עצמיים של המחשב. יש לציין שהמחשב לא חדש 4-5 שנים, הייתה בעבר בעיית חימום יתר שנפתרה בעבר וכרגע המחשב עומד פתוח ועדיין יש ריסטים. האם עדיין זו יכולה להיות בעיה של חימום יתר? המאוורים נראים נקיים ועובדים. חשבתי על כמה כיוונים: 1.חימום יתר - למרות שהמחשב עומד פתוח? 2.יכול להיות שיש בעיה עם ההארד דיסק? 3. אפשרות של בעיית תוכנה אולי- להתקין ווידוס מחדש?

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  7. Started by grich,

אהלן, ברשותי במחשב הבא: I7 920 Ex58-ud4p 3x 2 gb ddr3 7870xt HX850I 3x hdd לפני כשנה התקלקל לי ההארדיסק. קניתי אחד חדש ולמשך כשבוע המחשב עבד מעולה. לאחר כשבוע באמצע הלילה המחשב התחיל להכבות ולהידלק בלופים. היות וגם כאשר כיביתי את ה switch של הספק הוא המשך הסקתי שהספק התקלקל. השבוע קניתי ספק חדש (חזק משמעותית, לאט לאט אני קונה רכיבים למחשב חדש אבל זה יקח כמה חודשים) = hx850i. אתמול אחר פירוק כלל הרכיבים, החלפת משחה טרמית וחיבור של הכל מחדש, המחשב לא נדלק. ז"א, הוא כן נדלק אבל לא מגיע אפילו לשלב בו רואים משהו על המסך. מצורפות תמונות של הledים הדלוקים, לצערי לא ניתן להבין מהמדריכים של gigabyte מה הם אומרים.…

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  8. הסיפור קצת מוזר וארוך אני אנסה לנסח אותו הכי טוב שאני יכול. יש לי שני מחשבים, אחד ממש ממש ממש ישן, מעבד סלרון, 256MB זיכרון, 40 גיגה הארדיסק, geforce 2 mx400 בקיצור גרוטה שלא שווה אגורה. הבעיה במחשב הזה היא שלפני חודש בערך ראיתי פסים על המסך, ואז המחשב קפא ועשה ריסט. ידעתי שזה כנראה הכרטיס מסך ואז לקחתי את הכרטיס מסך מהמחשב החדש יותר (geforce 6800GT) וחיברתי למחשב הישן יותר. ואז הווינדוס עלה והכל היה בסדר אבל בערך חצי דקה אחרי שהווינדוס עולה הוא עושה ריסט. קבוע. במחשב השני, AMD 3500, זיכרון 512MB, 40 גיגה הארדיסק, geforce 6800GT. הבעיות במחשב הזה היו, 1. שחיברתי אותו למסך המסך לא זיהה את הכרטיס והמסך כתוצאה מזה לא עלה. אבל שלקחתי אותו למעבדה הוא חיבר למסך שלו וזה עבד. …

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  9. Started by orishamir,

שלום אני רוצה להתחיל ללמוד והשאלה שלי היא: 1. מה ההבדל בין arduino starter kit v1 ל arduino starter kit v2? 2. מה ההבדל בין arduino uno rev3 ל arduino uno? תודה לכל מי שעוזר!!!

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  10. Started by devil2052,

שלום אז ככה עשיתי פורמט למחשב שלי וקרה דבר מוזר מאוד לאחר שהתקנתי עליו xp. המחשב עולה בפעם הראשונה טוב והכול אבל אם אני עושה ריסט הוא אומר לי שהוא צריך דיסקט הצלה! כאילו ההארדיס ריק ואין עליו שום מערכת הפעלה! ואם אני מכניס את ה xp עם הבוט המחשב עולה טוב הוא כותב לי ללחוץ על מקש כלשהו אם אני רוצה לעשות בוט מהדיסק אני לא לוחץ על כלום והמחשב עולה טוב לxp. ניסיתי לפרמט עוד פעמים אחרי זה ולא פתר תבעיה והדיסק xp תקין כי התקנתי איתו על עוד מחשב ששם לא מצאתי את הבעיה הזאת.... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  11. שלום לכולם הלילה קרתה הפסקת חשמל שבזמנה המחשב היה כבוי, כמו כן שמעתי רעש של קצר חשמלי יתכן שמהמחשב כאשר ניסיתי להלדליק את מחשב הוא לא נדלק. ניסיתי לחבות ולהלדליק את המפסק בספק אצמו, לנתק את המחשב מהחשמל ואף לחברו לשקע אחר. כל הציוד ההיכפי עובד (מסך, רמקולים, מודם וראותר) הספק enermax liberty 400W שנחשב לאיכוטי... המפרט: CPU: Core 2 duo E6300 MB: DFI Infinity 975X Power Supply: Enermax liberty 400W תודה

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  12. מסך של ORTEL 17 אינץ וזה MODEL: 765 60/50 Hz

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  13. אורח
    Started by אורח,

נראה לי שמצאתי פיתרון לבעיית הקריסות שהייתה לי, המחשב שלי היה קורס לפעמים בBOOT כשהייתי עושה ריסטנט או מכבה ומדליק אותו מחדש. עכשיו הוצאתי את ההארד דיסק הנייד שלי מהUSB ובנתיים הכל כרגיל ואין קריסות, אז זה כנראה בגלל הקשיח הנייד. עכשיו מה עושים? אני עדיין צריך את ההארד דיסק הנייד ולא בא לי כל פעם להוציא אותו ולהכניס אותו כל פעם שאני עושה ריסט, מה אפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  14. הערב מצאתי על שולחן העבודה תיק הנקרא Patches ובתוכו קובץ התקנה הנקרא ins GP-Install בטעות, ממש בטעות לחצתי עליו פעמיים, וזה היה מאוחר מדי, הוא התקין משהו ואין לי מושג מה זה האם מישהו במקרה יודע במה מדובר ? תודה עבור העזרה.

• 15 תגובות
    • 962 צפיות
  15. שלום . לא מזמן עשיתי שיראה לי שגיאות ולא יאתחל את המחשב אז היתה לי בעיה עם Nv הדרייברים של הכרטיס מסך , יש לי כרטיס מסךVIDIA GeForce2 MX/MX 400 Inno3D Tornado GeForce2 MX אני צריך דרייברים חדשים להתקין עדכנים , מאיפה אני יכול להוריד ? תודה רבה ...

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  16. יש לי מחשב חדש חזק (ראו מפרט) שעליו מותקן WINDOWS XP מעודכן בSP1 והכל. לאחר שבוע עבודה ללא שום תקלות, WINDOWS החל לקרוס 3 פעמים ביום למסך כחול DUMP PHYSICAL MEMORY הבעייה התחילה בסמוך לעדכון הדרייבר לכרטיס מסך LEADTEK TI 4200, והמשיכה גם אם הסרתי את הדרייברים וחזרתי למקוריים. חשוב לציין שבמהלך ההתקנה של הדריברים WINDOWS מתריע כי הם לא עברו את ה- LOGO SIGNATURE של XP, וזאת למרות שבאתר של NVIDIA מצויין שהם WHQL, זאת אומרת מותאמים למערכת ההפעלה XP. רשמתי מספר הודעות של המסכים הכחולים, ניסיתי לאבחן אותם באתר של MICROSOFT ובעוד כמה אתרים אבל זה מתיש ואני הולך לאיבוד. להלן מספר הודעות שגיאה: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (חוזר על עצמו) STOP 0X000000D1 (0XEB3CE000, 0X…

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  17. Started by PJ,

אהלן , אתמול , חזרתי מותש מהבית חולים , הלכתי לישון , ואחרי איזה שעה אני פתאום שומע רעש מוזר , אני לא בדיוק יכול להגדיר אותו , אבל זה היה מעין בום חשמלי כזה . לא יחסתי לזה כל חשיבות , אבל אחר כך , ניסיתי להדליק את המחשב אבל פשוט לא הצלחתי , הוא פשוט לא נדלק. מה לדעתכם יכל לקרות , ואיזה רכיב הוא הדפוק? יכול להיות שאם הספק נשרף , הוא שרף יחד איתו את הלוח אם? (המחשב היה מכובה כאשר זה קרה). תודה. עריכה : עוד קצת אינפורמציה : המערכת: AMD 3000+ (עם היטסטיק מקורי) Twinmoss 1024MB DDR 3200 GigaByte GeForce 6600GT GigaByte K8NF9 מארז מסדרת 6A עם ספק HEC 300 לא נראה לי שזה הכרטיס מסך כי המחשב בכלל לא נדלק , זה לא שהוא נדלק ופשוט אין תמונה , אין פשוט זרימת חשמל.

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  18. Started by sagicoh,

בזמן האחרון כשאני רואה סרטים בצפייה ישירה אחרי דקה-שתייים הסרט נתקע (לא הקול-רק הוידאו), וכשאני מזיז את העכבר זה פתאום מסתדר. הסרט מראה שהוא נטען - יש לי אינטרנט מספיק מהיר וזה קורה בכל דפדפן מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  19. במחשב של דוד שלי pentium 4 1.8 Ghz (533 mhz) 256 mb (2100) 40 GB hdd 7200 8 mb cache GPU o/b win xp (לא זוכר איזה לוח) הפויעה הבעיה הנ"ל - כאשר מפעילים אותו נשמעיפ ציצפוים ללא הפסקה, והמחשב נעצר במסך הביוס איזה צעדים כדאי לעשות לפני ששולחים לטכנאי?

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  20. אוקי,זה ממש נמאס מאתמול התחילה בעיה מוזרה,של תקיעות של המחשב רנדומאליות... ביצעתי סריקה לERRORS גם על כונן C וגם על כונן D והמחשב בסדר גומר ביצעתי איחוי דיסק בשני הכונני,וכמו כן גם הרצתי סריקה של NORTON ANTI VIRUS במצב רגיל ובמצב SAFE MODE והוא לא זיהה כלום גם התוכנות AD AWARE וSPYBOT-SEARCH&DESTROY לא מזהות שום דבר ....במצב SAFE MODE המחשב לא נתקע,אולם מהרגע שאני נכנס לווינדוס כרגיל-המחשב מתחיל להתקע....התקיעה הראשונה לאחר פתיחת מחשב [ בערך 20 דקות עד חצי שעה ] המחשב נתקע...רק ריסט עוזר פה...ולאחר הריסט,המחשב יתחיל להתקע תוך 2 עד 3 דקות,ובכל ריסט זה רק מחמיר [עד שזה מגיע למצב בו מסך המחשב נתקע במסך הפתיחה] לאחרונה התקנתי גם ZONE ALARM [אתמול....] ומאז התקנתו הוא חסם …

• 12 תגובות
    • 962 צפיות
  21. Started by tidan,

היי! יש לי בעיה המאוורר של המחשב מרעיש לי בעת הרצת תוכנות משחקים וגלישה באינטרנט הרעש עולה ויורד והוא פשוט משגע אותי מה הסיבה לכך תעזרו לי.....

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  22. Started by AmonAmarth,

אהלן התחיל לי לפני כמה ימים מסכים כחולים שלאחר בירורים מצביעים על כשל בחומרה. אני לא מצליח לשים את האצבע מה לא בסדר אני חושד במעבד\דיסק קשיח מפרט דיי ישן: i5 750 p55-ud4 hd7850 wd green הרצתי בדיקות מאמץ של זיכרון מעבד דיסק קשיח וכרטיס מסך ושיחקתי אפילו בac:syndicate וכלום לא היה נראה חריג.. הכל עבד. זה קורה בדרך כלל רק שאני משתמש בפיירפוקס והייתה גם פעם אחת שזה קרה סתם ככה. מצורפת תמונה עם פירוט של כל מה שצריך לדעתי. חיפשתי מלא בגוגל ולא חידש לי הרבה. http://oi65.tinypic.com/2iu26m9.jpg איך אני מגיע לשורש הבעיה? תודה

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  23. Started by dani1236,

חבר'ה שלום התקנתי לאחרונה כרטיס קול 5.1 של קריאטיב מסיבות מובנות,,, כמובן שנאלצתי להסיר התקנה של הכרטיס המובנה בלוח אם, הבעיה היא שהמחשב עולה הוא רושם כמובן שהוא גילה חומרה חדשה (כרטיס הקול כמובן) איך אני מבטל את זה באופן שההודעה לא תחזור שוב? בבקשה הסבר מפורט אם אפשר,,, בתודה

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  24. Started by nov123,

כל פעם שאני או סוגר את המחשב או שם אותו במצב שינה (מחשב נייד) אז כשאני פותח אותו הלינקים בשולחן עבודה זזים מעצמם.. עשיתי בדיקת ווירוסים ואין לי משהו יודע מה זה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  25. אהלן, כבר תקופה ארוכה שיש לי בעיה שהמסך נכנס למצב שינה ולא יוצא ממנו או שפשוט המסך הופך ללבן וגם אז לא יוצא ממנו... לרוב זה קורה תוך כדי משחק אבל זה קורה הרבה פעמים גם סתם ככה תוך כדי גלישה באינטרנט\עבודה בוורד וכו'. החלפתי כרטיס מסך וזה לא פתר את הבעיה, ניסיתי גם להשתמש במסך אחר וזה גם לא פתר את הבעיה... אני תקוע ואין לי מושג מה הפתרון, אם מישהו יוכל לעזור לי ככה שאני יוכל להשתמש במחשב בלי הצורך לעשות ריסטרט כל כמה דקות זה יהיה מצוין! מפרט: מעבד intel core2 cpu 6300 @ 1.86GHz 1.86 GHz RAM 2 GB כ"מ nvidia geforce GT 630 מסך samsung syncmaster t190 win 7 תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים