תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני משתמש בעכבר הבסיסי של מיקרוסופט(בייסיק אופטיקל) ולפני כחצי שעה חזרה תקלה שאני מאוד שונא. בשנים האחרונות(כמעט עם כל עכבר) לפעמים מגיעה תקלה לא ברורה שדופקת את הלחצן האמצעי של העכבר - לחצן ימני ושמאלי פועלים, אני יכול לגולל את הדף אם אני רוצה, אבל ללחוץ על הגלגלת - לא פועל. אני לא יכול לעבוד עם הדפדפן כמו שצריך(זה לא עובד בכל הדפדפנים) - בשביל לפתוח קישור מסויים בטאב חדש אני צריך ללחוץ לחצן ימני ואז "פתח בטאב חדש", במקום פשוט ללחוץ על הגלגלת. זו בעיה חוזרת. היא מופיעה כל חצי שנה+ ונעלמת אחרי שבועיים+. היא משגעת אותי, ואני חייב למצוא פתרון. חשוב לציין שאני עובד על חלונות 7 אלטימייט, ושהמחשב עבר פירמוט לאחרונה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
ללא כל הודעת שגיאה פשוט שום דבר לא קורה...
-
- 9 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום, ברשותי מחשב נייד ישן (בן 6) השבוע ההארד דיסק הפסיק לעבוד. כשאר חיברתי את ההארד דיסק למחשב הנייח קיבלתי הודעה של boot disk failure הרצתי דיסק של LiveCD וגם את תוכנת Acronis Disk Director ואף אחת מהתוכנות לא מזהה את ההארד דיסק. האם יש תוכנה או אופציה לאפס את ההארד דיסק או שאני יכול לומר עליו קדיש? תודה מראש, בברכה, לאוניד
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעיה מוזרה קיימת אצלי ואשמח לעזרתכם. במקור,היו מותקנים אצלי 2 כונני 640GB במצב Raid 0 כך שבסה"כ היה לי נפח של 1.2TB מזוהה בתור כונן אחד. הכונן 'האחד' הזה היה, עם פרטישן, מחולק ל-2, כאשר C היה מוגדר 150GB ככונן ראשי ו-D ככונן משני עם השאר, כלומר 1TB. עכשיו.. היום הוספתי כונן SSD, מתוך כוונה להפכו ל-C ואת 2 הקודמים שיהיו בנפרד עם ה-640 שלהם. מה שקרה זה, שה-SSD מזוהה בצורה תקינה בתור C, אחד מהקודמים מזוהה בצורה תקינה כ-600GB והאחר...מזוהה בתור 450GB.. השאלה שלי היא, לאן נעלמו 150GB והאם אפשר לתקן זאת? תודה מראש :-)
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
החלפתי ספק למחשב שלי. הוספתי 2 מאווררים חיברתי הכל. הפעלתי את המחשב הוא נדלק (ז"א חיבורי החשמל שלי טובים) אך אחרי ספירת הזיכרון שם הוא נתקע. הוא לא נותן לי לעשות כלום, ע כל מקש שאני לוחץ המקלדת לא מגיבה בכלל. יצא לי ללחוץ ריסטרט כמה פעמים והיה בתוך הכונן 1.44 דיסקט אז הוא הגיע עד להודעה של בוט פליור הוצאתי את הדיסקט ושוב אותה הבעייה. מאיפה להתחיל את הבדיקות בכלל?
-
- 9 תגובות
- 986 צפיות
-
-
כבר כמעט שנה יש לי בעיה במחשב, בכל פעם שאני מדליקה אותו יש רעש חזק של מגרסה במשך 5 דקות ואז זה מפסיק לגמרי. זה לא הפריע לי כי בכל מקרה המחשב נשאר דולק כמעט כל הזמן ככה שדי שכחתי מזה עד שבלילה שמעתי רעש מוזר של שריטות אז כיביתי את המחשב ושניסיתי להדליק אותו שוב בבוקר בנוסף לרעש המגרסה הרחתי טיפה ריח שרוף. ממש קצת. כיביתי מייד את המחשב אפילו לא חיכיתי שהווינדוס יעלה השאלה שלי היא מה יכולה להיות הבעיה? משום מה שזה המאוורר אבל יכול להיות שגם הספק התקלקל? ואם כן, יהיה נזק להארד דיסק? תודה לכל מי שיכול לעזור !!!
-
- 9 תגובות
- 986 צפיות
-
-
לפני מספר דקות המחשב הנייח הפסיק לעבוד. כיביתי את הספק והפעלתי מחדש. הדלקתי את המחשב, המאוורר התחיל לעבוד אבל מיד הפסיק והמחשב כבה. העכבר והסלולרי שמחוברים לUSB עדיין מקבלים זרם. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד אתמול הכל היה בסדר אני עובד עם לפטופ ועם עוד מסך שתמחבר אליו. אתמול הייתי צריך להפעיל מחדש את המחשב ומאז המסך החליט שהוא לא עובד זתומרת זה שניה מראה את התמונה ושניה אחרי זה הוא מסך שחור. מה הבעיה? אפשר לתקן את זה? או שהלך המסך? תודה.
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
כל הכונני ה cd-rom שלי נעלמו (כשפותחים את "המחשב שלי"הם לא מופיעים) כשאני נכנס למנהל ההתקנים הוא אומר שהדרייברים שלהם "הושחתו" הקטע המוזר זה שגם הכוננים הוירטואלים(ליצירת IMAGE) נעלמו גם ובמנהל התקנים כתוב אותו דבר כמו שכתוב על הרגילים... וכשאני מנסה להתקין חדשים הוא לא מצליח.... אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאוד תודה...
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
מעבד: AMD 2000 XP לוח אם: (Gigabyte GA-7AX (DDR400, AGP x 8, SB 5.1, LAN כרטיס מסך: Triplex Ti-4200 128 Mb AGP x 8 Tv-Out זכרון: DDR 333 , 256 Mb דיסק: 40 Gb מ"ה: Windows 98 הכרטיס מסך הוא AGP x 8 וה board מקונפג למצב של AGP אוטומטי. כשאני מקנפג אותו למצב של AGP x 8 מערכת ההפעלה לא עולה (המחשב נתקע). זו בעייה של Windows 98 או בעייה אחרת ? יש לציין שה Bios שלי הוא בגירסה F9 שתומכת ב AGP x 8.
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
טוב,אולי לא הייתי צריך להתעסק איתו יותר מידי כי אני לא מבין כל כך הרבה בחומרה,אבל הרגשתי צורך כי הוא היה מאוד מלוכלך(מלא אבק,מלאאאא) בכל מקרה פתחתי אותו והוצאתי ממנו את הכרטיס מסך,מודם,זיכרון ואת הלום האם... אז בכללי ניקיתי את המאוורים ואז המארז..אבל כדי לקנות את המארז הייתי צריך לנקת את הלוח אם מכמה חוטים כדי להוציא אותו..וכשהוצאתי אותם לא ממש התחייסתי למקום שלהם..ועכשיו אני לא יודע להאיפה לחבר אותם,על חלק מהחוטים היה כתוב LED אז הבנתי שזה לדים,והצלחתי להכניס אותם וזה עובד..חלק מהכפתורים היה כתוב REST (כפור ריסט על המשחב) את זה גם הכנסתי למקום אבל יש כמה חותים שאין לי מושג מה עושים אותם.. עכשיו החוטים שאני לא יודע להן להכניס: 4 חוטים שמחוברים אחד לשני וכתוב אליהם: …
-
- 12 תגובות
- 985 צפיות
-
-
קיבלתי אזהרה כאת בסנדרה.. מה זה בדיוק אומר?
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום מקווה שיעזרו לי אני ממש מיואש יש לי מערכת מחשב שהיא בת 5 שנים p4 2.4 proscot איי שאומרים את זה asus p4s333 512 ddr1 333mhz fx5200 switching 400w וגם רשום משהו עם סנשיין אולי זה החברה של הספק בקיצור הבעיה היא אני מדליק תמחשב המחשב עצמו נדלק כל המאררים זזים הספק עובד המאוורר של המעבד הכל עובד אבל המחשב עצמו לא עולה פירקתי לפני 20 דקות תקירור של המעבד וראיתי שאין שמה שום משחה אולי בגלל זה? כי זה פעם ראשונה שאני מוציא תמאורר מישהו אולי יודע מה הבעיה? אני חושב אולי לקנות משחה טרמית MX מישהו אמר לי לקנות כזה למרוח ואז לשים תקירור ואז נראה לי יעבוד ואם לא אז אולי נשרף הלוח או משהו כזה בכל זאת אשמח לתגובות למה אני ממש מיואש ואם הכותרת לא טובה מנהלים אם אפשר תע…
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
כשמפעילים על קובץ את "פתח באמצעות"... ובוחרים בתוכנה כלשהיא המותקנת במחשב, המערכת "זוכרת" בחירה זו, ובפעמים הבאות היא מציגה תוכנה זו בתפריט התוכנות האפשריות ל"פתוח" באמצעותן את הקובץ. איך אפשר "להשכיח" מהמערכת את הבקשה ההיסטורית. זאת אומרת למחוק את התוכנה מרשימת התוכנות האפשריות עבור סיומת X ???
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום יש לי ההארדיסק מאקסטור SATA 160GB יחיד עם לוח אם GIGABYTE - K8NF - 9 . שאלתי לחבר את ההארדיסק לאיזה מהחיבורי SATA בלוח - לחבר את ההארדיסק היחיד. SATA 0,1,2,3? למישהו יש את הלוח אם הזה ויכול לעזור לי בהגדרות ה-BIOS שלו?
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
הכל עובד - המחשב וגם המסך - פתחתי את המחשב אין ריח של שרוף או משהו. אבל אין תצוגה, הוא מזפזפ לי בין no video input לבין sleep mode. לא הבנתי מהיכן זה הגיע וכיצד ניתן לפתור את זה. ניסיתי לחבר מחדש את הכרטיס מסך ואת הזכרונות גם לא עזר. חיברתי מסך אחר יש את אותה בעיה ככה שזה גם לא המסך. תודה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב, פנטיום 3 אשר אינו מחובר לאינטרנט. עד לעכשיו הוא פעל נהדר וכשבאתי להדליק אותו הוא נותן לי פתאום הודעה כזאת: 162 configuraion error. tht RF-ID has changed. system-security-keyboard is locked. 176 the system hes been tampered with. torn power to your system off and then on. your system is now locked. מצב זה עולה על ההתחלה בדיוק איך שאני מדליקה את המחשב, הוינדוס לא הספיק לעלות אפילו ואז המחשב נעול, המקלדת מצפצפת שלוש פעמים וזהו, אין אפשרות להכנס לביוס ולא לעשות שום דבר אחר. החלפתי מקלדת, החלפתי עכבר ושום דבר לא עוזר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש אתי.
-
- 14 תגובות
- 985 צפיות
-
-
מצאתי אצל חבר כרטיס Creative CT7240 ומכיוון שיש לו יציאת S-Video אז חשבתי שאולי יש דרך לחבר אותו למחשב ולהוציא את הוידאו לטלוויזיה (כי למחשב המפגר והישן הזה אין אפילו AGP...) בכל אופן, כרגע אני קצת מסתבך עם ההתקנה (שמשום מה לא עוברת לי חלק) אבל נניח ואני אעבור את החלק הזה, מה זה בדיוק הכרטיס הזה? האם זה כרטיס מסך עם יציאה לטלוויזיה? למה יש לו כניסת VGA? (כן, כן, כניסת VGA) מאיפה הוא יכול לקבל Input של VGA ומה קורה עם זה? בנוסף, לכרטיס יש גם יציאת Line out ויציאת SPDIF. האם הוא גם כרטיס קול? ניסיתי לחפש מידע על הכרטיס, ואני רק מגיע לאתרי דרייברים למיניהם, ולא לאף מידע אמיתי בעצם, הדבר היחיד שאכפת לי ממנו, זה איך אני משתמש בכרטיס הזה על מנת להוציא וידאו לטלוויזיה? (מן הסתם …
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
קרה לי פתאום לא יודע מאיפה זה בא.. משהו מוזר רצח האות ט בלבד לא עובדת.. זאת אומרת חצי כן חצי לא צריך להלחם איתה בשביל לכתוב אותה.. זה לא בעיה במקלדת לדעתי מהסיבה הפשוטה שאם עושים את זה מהר ומשלבים בתוך מילה את האות מהרר מאוד זה כותב אבל למשל שאני כותב בנפרד, או כותב לאט הוא לא כותב..
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם הלילה קרתה הפסקת חשמל שבזמנה המחשב היה כבוי, כמו כן שמעתי רעש של קצר חשמלי יתכן שמהמחשב כאשר ניסיתי להלדליק את מחשב הוא לא נדלק. ניסיתי לחבות ולהלדליק את המפסק בספק אצמו, לנתק את המחשב מהחשמל ואף לחברו לשקע אחר. כל הציוד ההיכפי עובד (מסך, רמקולים, מודם וראותר) הספק enermax liberty 400W שנחשב לאיכוטי... המפרט: CPU: Core 2 duo E6300 MB: DFI Infinity 975X Power Supply: Enermax liberty 400W תודה
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
מבקש עזרה כיצד ניתן לצפות בהודעות pop-up למרות התקן ה chromecast. מאז שהתקנתי את ה chromecast אני לא מצליח לקרוא את ההודעות שנשלחו אלי מהבנק שלי (לחיצה על המעטפה פותחת את המעטפה אבל לא מעלה את ההודעה). גם ניטרול "חסימת הפרסומות בדף זה" בשלט ה"עצור" של chromecast בסרגל הכלים לא עוזר. ניסיתי להוריד לחלוטין את ההתקן והתוכנה ולא הצלחתי. אשמח לקבל עזרה או הצעות .
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
בזמן הקרוב אני אמור לקבל את ה-WD 80GB שהזמנתי. כרגע אני עובד עם IBM 60GXP, שעליו מותקן Windows 2000. השאלה שלי היא - איך עושים את המעבר החלק מ-Win2k על ההארדיסק הישן ל-Win2k על ההארדיסק החדש? ז"א, איך אני מתקין את Win2k על ההארדיסק החדש ואומר למחשב להתעלם מהעותק שנמצא על ההארדיסק הישן, מבלי שייתן לי כל מיני תפריטי בחירת OS בכל Boot?
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
לצערי ההיכרות ביני לבין המסך הכחול נמשכת כבר זמן מה. תאמינו לי עברתי על רוב האינטרנט בחיפוש אחר מוצא. בסופו של דבר התייאשתי ומסרתי את המחשב שלי לתיקון,המחשב חזר לאחר פירמוט של מחיצה C. המסך הכחול חזר לאחר שביצעתי עדכון לדרייבר של הכרטיס מסך(ככה אני סבור בכול אופן). אני נתקל בבעיה אך ורק בגלישה באינטרנט וביחוד ביוטוב. הסרתי הסרה מלאה של הדרייבר כולל הכול,והמחשב חזר אוטומטית לגרסא הקודמת. כשניסיתי להסיר אותה(הגרסא הקודמת), המחשב החזיר אותה בכול פעם מחדש אוטומטית. עכשיו לפני שאני לוקח תמחשב לתיקון נוסף קיוויתי אולי לפתור את הבעיה בעצמי. בכול מקרה הנה הlog: ================================================== Dump File : Mini041611-01.dmp Crash Time : 16/04/2011 00:22:03 Bug Ch…
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לפני חודשיים בערך המחשב עבד והכל טוב ויפה, ופתאום משום מקום העלה עשן ממש כאילו הדלקתי מדורה בחדר. שלחתי לKSP לבדיקה, הם החליפו לי את הספק (לשמחתי בחינם כי הוא היה עדיין בתקופת האחריות). אבל כשלקחתי את המחשב הטכנאי אמר לי שהמחשב עובד כרגע רק עם שתי זיכרונות ולא עם ה4 שהיו לי - הוא לא מצליח להפעיל את המחשב כשכולם מחוברים כמו פעם. הבעיה הייתה מוכרת לי כי זה קרה כמה פעמים בעבר. יש לי זוג זיכרונות של G.skill כל אחד 2GB DDR 2 ועוד זוג זיכרונות של אותה החברה, כל אחד 1GB DDR2 . סה"כ 6 GB. כשהלכתי לטכנאי מחשבים לידו הוא אמר שהלוח אם נדפק וצריך להחליף. אחרי שהתעסקתי עם העניין בבית, הגעתי למסקנה ששני הסלוטים הימניים של הזיכרונות בלוח אם לא עובדים עם אף זיכרון. ושני הס…
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני צריך למצוא דרך לבטל את פעולתם של כרטיסי ההגנה האלו, מוטב דרך תוכנה ולא דרך חומרה. כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-