עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by eyalze,

שלום לפני כמה ימים המחשב נכבה לי ומאז כל פעם שאני מנסה להדליק אותו הוא מגיע ללוגו של ווינדוס 7 ואז המסך מחשיך ואחרי כמה שניות מופיע מסך כחול והמחשב כבה ונדלק מחדש. בSAFE MODE המחשב עולה אחרי חיפוש באימטרנט הבנתי שהשגיאה במסך הכחול 0x00000116 קשורה לכרטיס מסך. מחקתי את הדרייברים בSAFE MODEת ואז המחשב עלה בלי בעיה. ברגע שהוא עולה ווינדוס מתקינה אוטומטית את הדרייבר ולא מצאתי דדרך לעצור את זה ואז הבעיה חוזרת. ניסיתי להתקין דרייבר חדש וגם זה לא עוזר. יש לי ווינדוס 7 כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 6600GT

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  2. Started by YTZ,

אהלן, כנראה בגלל כיבוי בזמן פעולה או הדלקה, אחד הקבצים של ווינדוס נדפק - בעת טעינת WINDOWS מוצג מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט. ניסיתי להתקין BARTPE ל-USB ולעשות ממנו בוט - כיביתי בביוס כל התקן בוט אחר מלבדו והוא עולה יפה עד לרגע שהוא מציג מסך טעינה - ואז עושה ריסטרט מחדש. הוא תקוע במעין BOOTLOOP. לפני שאני מתחיל לפרמט, יש אופציות נוספות? המחשב של אמא ויש שם הרבה מסמכים חשובים.

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  3. שלום לכולם החומרה: Radeon HD 4890 בן שנתיים. לוח אם: Gigabyte GA-EX58-UD3R מעבד: i7 920 ספק: אני לא זוכר Spire 550W תיאור הבעיה: אני יודע שהכ. מסך שלי מתחיל להתאמץ כשאני שומע את המאוורר שלו מתחיל להרעיש. לאחרונה, במקומות בהם המאוורר היה מתחיל מתחיל להרעיש, המחשב פשוט עושה ריסט. זה קורה רק במשימות 3D שדורשות הרבה מאמץ. דוגמאות: במשחק Skyrim: התפריט עולה, אני טוען משחק. אני יכול לראות את המודלים התלת מימדיים במסך הטעינה. ואז כשהמשחק אמור להתחיל, המחשב עושה ריסט. במשחק Dirt 3: התפריט עצמו גורם למחשב לעשות ריסט (התפריט תלת מימדי). עובד: (יש לציין שהחפץ הוא תלת מימדי לגמרי, אפשר גם להזיז אותו עם העכבר) לא עובד:

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  4. אני מנסה להחליף לוח אם למחשב שנקנה והורכב בKSP. המעבד הוא Ryzen 1700 ואני מחליף לוח אסוס. כשפירקתי את הברגים של הגוף קירור הוא יצא ויחד איתו המעבד. המעבד דבוק לגוף הקירור, עושה רושם שהשתמשו ב thermal adhesive במקום ב thermal paste. זה הגיוני בכלל? האם יש דרך להציל את המצב? מה הסיכוי שאצליח להרכיב את גוף הקירור יחד עם המעבד על הלוח החדש? תודה עריכה: אני מניח שזה adhesive ולא paste בגלל שכשאני מגרד מהקצוות הוא מאוד קשה. כל ניסיון לסובב את המעבד לאיזה שהוא כיוון לא צלח. לא זז מילימטר.

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  5. Started by KfirmiZ,

**עדכון*** הבעיה טופלה, הייתה בעיה בתשתית ספק האינטרנט שלי שלום, יש לי מחשב נייד מסוג ASUS VIVOBOOK14'' X412F בבדיקת אינטרנט של אפליקציית SPEEDTEST וגם בבדיקה של בזק , המחשב עובד רק עם 35-30MB לעומת האייפון/אייפד שבאותו מיקום בבית ובבדיקה עם אותן אפליקציות קולטים 65-60MB יש לי נתב BE של בזק במהירות תשתית מקסימלית של 100MB יכול להיות שלמחשב יש איזשהי מגבלה של קליטת אינטרנט ? איך פותרים דבר כזה ? האינטרנט במחשב איטי בכמה רמות מהמכשירים האחרים שציינתי תודה מראש.

6. Started by ilanb0,

יש לי עכבר אופטי ותיק של מיקרוספוט, wireless optical 2.0 (מאלו שעובדים ללא חוט, אבל יש להם מן סוג של ממיר שמחובר למחשב עם חיווט). משמש אותי מצויין. אבל לפתע, הלחצן השמאלי לא עובד. ניסיתי איתחול, ניסיתי עדכון תכנה, החלפת בטריות - כלום. אני מבין שאפשר לקנות עכבר חדש בהוצאה לא גדולה - אבל אולי יש פתרון פשוט שעוד לא ניסיתי ויעזור? כרגע נעזר בעכבר בלוטות' של הטאבלט שמחובר לדונגל שתקוע ביציאת USB. אבל מעוניין לחזור לעכבר הישן.

7. אם כשמדליקים את המחשב אז הוא נכבה בעלייה שלו, נדלק שוב לבד ואז נכבה שוב לבד ככה כמה פעמים.. עד שבסוף המחשב כן עולה כרגיל ואז אין כלום.. בהכרח קיימת בעיה בספק הכוח? חוץ מזה, התחילו להיות הרבה ארטיפקטים במחשב ואני חושש שהספק כוח גם דפק את הכרטיס מסך..

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  8. Started by Donnd,

היום חזרתי הביתה הדלקתי את המחשב והוא הראה לי הודעה של "american megatrends" הוא לא נתן לי להיכנס למחשב, אני לא יודע מה הבעיה ניסיתי לכבות ולהדליק אבל עדיין הוא ממשיך להראות לי את ההודעה הזאת המחשב שלי מחשב טוב הוא בחיים לא עשה לי בעיות כאלו הוא אצלי כבר שנתיים וחצי אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אודה לכם.

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  9. קיבלתי שני חשבונות ואני לא מצליח לפתוח כתוב לי שהקבצים גדולים מידי מה צריך להוסיף למחשב לפתיחת הקבצים?

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  10. Started by meshi73,

שלום וברכה ,ראשית תודה על העזרה. אשמח על עזרתכם בזיהוי הבעיה כפי שניתן לראות במצ"ב

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  11. Started by yahav mor,

שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח אם מדגם (ms-7360 (p35 neo . כל הרכיבים במחשב מלבד כרטיס המסך שהחלפתי (החלפתי לgt9500) הם הרכיבים המקוריים שמגיעים עם המחשב. רכשתי את המעבד Q9400 לאחר שבדקתי שהוא מתאים ללוח האם שלי והרכבתי אותו למחשב. בהתחלה כשניסיתי להדליק את המחשב הוא כלל לא נדלק (רק הדליק וכיבה את המאוררים ברצף), ועכשיו כשמפעילים אותו הוא מתחיל את הבוט ונתקע מיד בהתחלה כשהוא מראה את המסך של לוח האם (מצורפת תמונה). ניסיתי להיכנס לביוס על מנת לפרמט את המחשב מדיסק התקנה שהכנתי מראש והוא לא מגיב ללחיצת הDEL. עזרה? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 931 צפיות
  12. שלום. קניתי היום אוזניות Creative Sound Blaster Tactic3D Rage עם חיבור USB ומיקרופון בסניף באג שבקניון לב המפרץ חיפה. האוזניות עלו 349 ש"ח. הבעייה היא שלאחר שאני מחבר אותן ליציאת USB כלשהי במחשב שלי ו-Windows מתקין בהצלחה את הדרייבר הבסיסי שלהן מ-Windows Update, בעוד נוריות ה-LED שעל כל אוזנייה נדלקות, לא שומעים איתן כלום, וגם המיקרופון שלהן לא עובד, וזאת על פי בדיקה שביצעתי בסקייפ וכן במנהל השמע של חלונות 7. גם הורדה והתקנה של הדרייבר המלא מהאתר של קריאטיב לא הועילו. מה יכולה להיות הבעייה? האם מדובר בפגם בייצור, ועלי להחזיר את האוזניות לסניף?

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  13. לא קבצים ולא פלאגינים... מדובר בטאבלט טרנספורמר TF300 של אייסוס משום מה לא פותח שום קובץ גם לא סרטים מאתרים שאינם תומכים במנועי צפיה ישירה (כותב מחפש פלאגין) מישהו יודע למה ??????? :s05: תודה למשיב.

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  14. Started by asaf556,

שלום יש לי מחשב ישן AMD ATLON XP2660 ולוח אביט כלשהו ובמשח הרבה זמן הוא סתם בלי מסך כחול או משהו עושה ריסט זה קורה אם אני סתם פותח תיקיה נכנס לאינטרנט או משחק אז חשבתי שהוא מתחמם ניקיתי אותו הוא היה די מלוכלך אבל זה לא עזר מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  15. Started by eliil1,

הוא מראה לי את זה כשאני נכנס לוינדוס: מה זה? בעיה בחומרה? ואיך אני מתקן את זה?

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  16. המחשב נתן מסכים כחולים ואתחל עד שבכלל לא יכלתי להגיע לונדוס אז פירמטתי את ההארד דיסק ובמהלך העתקת קבצים בוינדוז הוא אומר שחלק מהקבצים הוא לא מצליח להעתיק. (למרות שהתקנתי מהדיסק במחשב אחר אז זה לא בעיה בדיסק) ולבסוף הוא נותן מסך כחול ומאתחל כל פעם בשלב אחר של ההתקנה. להלן המפרט: לוח אם MSI 649 NEO-V מעבד פנטיום 4 3.0ghz דיסק קשיח WD 160JS צורב DVD NEC 5320A זיכרון TWINMOS 2X0.5GB מה לעשות? עידכון - כנראה הבעיה בהגדרות מחיצות כי כשהתקנתי ללא מחיצות הכל עבד לפרטים כנסו לתגובה האחרונה

• 19 תגובות
    • 931 צפיות
  17. Started by -Zen,

שיחקתי עם הכפתורים של המסך, אתם יודעים הבהירות וכל זה, בקיצור מה שקרה שהבהירות במסך ירדה, למרות שהכל שם על 100% ואני חושב שאולי זה בגלל שנגעתי שם במשהו, יכול להיות זה במחשב אין לי מושג. המסך כזה נהיה חשוך יותר ולא כמו שהוא היה בהיר, יש לי מסך MAG, ניסיתי כבר: להוציא תכרטיס מסך ולהכניס שוב, להתקין דרייבר חדש. שיחקתי אפילו עם הבהירות של כרטיס המסך אבל זה עושה את זה בהיר וחסר צבעים כזה, אני לא יודע מה אפשר לעשות. אני גם משחק במשחק רשת CS, ובמקומות חשוכים לא רואים כלום, שלפני זה ראיתי הכל. תעזרו לי בבקשה :-[ תודה.

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  18. שלום לכולם. קניתי מחשב חדש עם לוח אם של GIGA BYTE 965P DS3P, חדש. שמתי לב שהתקני USB כמו מצלמה, מפצל USB וכו' ממשיכים לעבוד גם אחרי שהמחשב כבוי. ביטלתי כל קשר להדלקה של המערכת ע"י מקלדת או עכבר בהגדרות ה- BIOS. הערך של ACPI Suspend Type נמצא על S1. נגמרו לי כל הרעיונות... אשמח לשמוע ייעוץ מכם.... תודה.

• 16 תגובות
    • 931 צפיות
  19. Started by fire1ce,

מבקש המלצות לספקים זולים וטובים עד כמה שאפשר. אם אפשר אז גם להוסיף לינקים לחנויות ומחירים. שלי לצערי נשרף היום \= בזמן חירבון בשירותים.

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  20. ויש שם אפשרות לפרוץ את המודם מוטורולה SB4200 http://www.tcniso.net/Nav/Tutorials/EthernetBoot/ עכשיו שם כתוב שצריך לחבר את המודם למחשב דרך ציפ' מסוים ולחבר את המודם בכבל סיריאל ואז לשנות את החומרה למחשב משהו יודע איך בדיוק ?! מאיפה אפשר להשיג את הציפ' הזה ?! שהוא MAX232 או משהו כזה

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  21. רציתי לשאול אלו דברים יכולים לגרום למחשב להתכבות סתם מעצמו באמצע שאני משחק בו או סתם הוא דלוק ונכבה לבד זה משגע אותי אני משחק במחשב והוא פתאום נכבה מעצמו מה לעשות מה צריך לבדוק מה יכול לגרום לזה ??????????

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  22. Started by ofer,

לא מצליח לראות במחשב שלי כונן משני ולטפעל אותו כאילו איננו הכונן מחובר כמו שצריך , הבאיוס מזהה אותו במחשב שלי ברשימת ההתקנים מופיע מיד אחרי הראשי אך במחשב שלי מופיע רק כונן C וכונן התקליטורים בדקתי בבאיוס הוא מזוהה בשמו כל ה-setup של הביוס רגילה מה יכולה ליהיות הסיבה ? איך יוצאים מזה ? (החלפתי כונן קשיח אחר וגם הוא לא מזוהה ) המערכת היא WIN98SE

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  23. Started by Pop3Sail,

OMG, yesterday i turned off my comp thru the start shut down thingy... like i normally do.. today i turned it on to see the blue screen of lamers =[ kernel something and then it wrote something about physical dump memory..., then i tried to reboot to see if it's going on like it and it did.. so i changed my fsb that was on 148 working with not much hassle (50c under load) back to 133 fsb rebooted and i had 2 options, one was delete all restore files (something like that) and other was continue with windows load... i picked the first one cuz i went with windows load the other time and it scanned my comp and finy no problems so whati want to know is what the **…

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  24. Started by PayneBack3251,

שלום אחים שלי אני במצב אנוש... היום קניתי מארז חדש פירקתי הכל מהישן העברתי לחדש עכשיו אני בא מדליק את המחשב הוא עושה לי ide hdd eror atapi incompatible משהו כזה... אז בדקתי דרך הביוס מה מחובר ב ide שאני עושה auto שם... הוא הראה לי שאין סידירום ואין הארדיסק... אז ניתקתי את הארדיסק והשארתי רק סידירום ובביוס הוא הראה שלי את הסידירום! אז חיברתי את הארדיסק וניתקתי את הסידירום וזה עבד... אבל המחשב ממש צולע...כל הזמן הנורה של הארדיסק דולקת בפנאל של המארז...והמחשב ממש איטי מבדרך כלל! וכמובן שהסידירום לא מחובר ואני רוצה אותו...מה לעשות!? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 931 צפיות
  25. Started by Ameralis Zaiir,

שמתי לב למשהו ממש מוזר... הלוח שלי נשאר "עובד", יש עליו לד בקרה שנשאר דלוק גם לאחר הכיבוי, וגם שמתי לב שהמנורה על הסוויץ' של המחשב שלי נשארת דלוקה לאחר הכיבוי של המחשב. אבל המאוורר של המעבד (שמחובר גם הוא ללוח) נכבה. זה יכול להיות בעייה בספק? בלוח? אולי בכלל זה האופי של הלוח? מידע דרוש לוח ABIT SR7-8X ספק 350W Tsunami

• 7 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.