תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, יש לי windows xp pro מוזר והרפרש רייט שאני יכול לשים הוא רק מהבאים: 60 75 85 ב 800*600 הייתי עם refrash rate 100 ואני יודע שזה בסדר אבל הוא לא נותן לי. ניסיתי תוכנות כמו refrash force ו NVRefresh שניהם לא עזרו. גם לא משנה איזה דרייורים למסך אני מתקין עדיין הוא לא נותן לי לבחור משהו נורמיל! תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
מכיוון ששמעתי כל-כך הרבה על הפורום הזה החלטתי גם לעבור להגיב בו אז אני חדש פה (לא באתר רק בפורום) ולהתחלה של חברות ביני ולבין האנשים פה ובכלל לעזרה אני צריך שתעזרו לי במשהו (לא הצליחו בשום פורום אחר חוץ מלומר לפרמט ולהחליף ווינדוס מה שלא ממש עוזר לי).... קיצר התקנתי משחק בשם GENERALS ואחרי זה יש לי בעיה ב DIRECT X שכתוב לי כשאני נכנס Direct Sound ,Direct Show and System Info לא עובדים וגם כשהפעלתי 3DMARK2001 (בלי קול!.רמז) זה פעל וכשהפעלתי משחקים זה לא פעל וכשנכנסתי למערכת ולמנהל ההתקנים והפכתי את בקרי קול ושמע ללא פעיל (SB LIVE משהו) אז משחקים פעלו אבל בלי קול, קיצר אני חושב שזו בעיה ב DIRECT X ואני לא מצליח להוריד את ה DX9.0a שלי למחוק ולהוריד דיירקט איקס 8.1 זה…
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש לחברה שלי מחשב פנטיום 4, כשהוצאתי לזה את הזיכרון והחזרתי, המחשב פתאום לא עלה. הוא עובד, המאווררים פועלים, הוא מגיב כשאני פותחת את הכונן דיסקים, מכבה אותו וכול', אבל לא נראה על המסך. ניסיתי מסכים שונים - הבעיה נעצה במחשב. אני חייבת לציין, שבחיבור הקטן של הכבלים של הספק ללוח אם, החיבור שליד החיבור המובנה על הלוח אם של המסך, אחד מן החוטים חתוך. בבקשה ענו לי דחוף. הילה.
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש לי בעיה (אני חושב שזה בעיה) הנקודה חמה של המחשב שלי כל הזמן דלוקה אפי אם אני לא מחובר לאינטרנט זה בעיה? מה אני יכול לעשות
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
מחשב חדש מלפני חודש משום מה מוציא רעשים מהמארז למישהו יש מושג יכול להיות שמשהו נכנס במאוורר או משהו?? ולמה מעבד amd2200 עם שני מאווררים + קירור וולקנו7 אחרי שאני משחק באיזה משחק ויוצא ו אני נכנס למנהל יישומים או איך שתקראו לזה (task manager) והמעבד לפעמים על 50% מאמץ ואחרי שניה זה יורד ל 0%-2% ?? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
טוב אז הלפטופ שלי לא הכי ישן בעולם, אבל ההאר דיסק שלי עושה את הרעש חשיבה האופפיני של הארדיסקים בני 80 פירקתי את הלפטופ לחלקים הכי קטנים שלו , הייצור הזה פשוט נקי , לא סתם נקי , נקי דנדש, החברה הזו יודעת למדר את החלקים החשובים, יש אבק רק ברמקולים טיפה וטיפה במאוורר קיצר אין לי מושג למה זה אבל זה מציק לי, הוא היה הרבה יותר שקט פעם, יש אולי דרך לשפר את המצב או אולי סיבה אחרת שתוכל להסביר את זה? משהו שאני אוכל אולי להגיד לחברה .
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי מחשב בשעה טובה, והתקנתי את כרטיס הקול ב PCI 1 לאחר מכן שמתי לב כי ליד ה PCI-1 רשום - dual channel ddr2 ליד ה PCI-2 רשום PCI EXPRESS וליד הSLOT השלישי, לא רשום כלום. שאלתי היא- האם ישנם הבדלים בין החריצים השונים (SLOTS) ? אם כן, על גבי איזה מהם מומלץ להתקין את כרטיס הקול? כרטיס הקול הוא של ESI JULI@ ולוח האם הוא GIGABYTE GA-P35-DS3L מעבד כפול ליבה E8400, אם זה משנה.. רב תודות למי שיכול לעזור.
-
- 11 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה במחשב שאני בטוח שהיא בעיית חומרה. הבעייה שאין לי מושג איזה רכיב בחומרה פגוע אצלי. אחרי פעמים אחדות של ניסיון פירמוט (המחשב נתקע בזמן התקנת הווינדוס), לבסוף הצלחתי להתקין ווינדוס. לאחר מכן, התקנתי דרייברים כרגיל אבל נוכחתי לגלות שהמחשב נתקע בזמן ולאחר התקנת הדרייבר של הכרטיס מסך. תגידו, יכול להיות שמחשב יכול להתקע בגלל בעיות של כרטיס מסך. אני שואל כי זה נשמע לי הזוי, הרי הבעיות הכי שכיחות עם כרטיס מסך הן בעיות תצוגה. לא כך? אודה לכם אם תענו לי על השאלה ונסו לשער איזה רכיב בחומרה שלי נפגע? אני מהמר בין כונן קשיח ללוח- אם. מה אתם אומרים? ושוב אני חוזר, זו לא בעיית תוכנה! פירמטתי עשרות פעמים.
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
לחבר שלי יש כרטיס מסוג 6600GT מעלות במנוחה:54 74 במאמץ... משום מה במסכים מסויימים במשחק הכל נראה ככה: [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
-
נקנו החלקים הבאים: מעבד פנום 2 980 לוח אסרוק 880 8 גיגה זכרון יצא לי בעבר להתקין מערכות, אך מעולם לא נתקלתי בבעיה. המחשב עולה אך נראה כי המסך לא מגיב. ואין שום צפצפוף מהמחשב. תודה רבה! תמיר.
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני מחליף לכונן SSD במחשב ומעוניין להתקין מחדש את הווינדוס. השתמשתי בתוכנה של מייקרוסופט, Media creation tool, ושמתי לב שכאשר אני מסמן את Use recommended settings הוא נותן לי את הבחירה של ה-Windows הרגיל (Pro?) ולא Home. הבעיה שלי עם זה שלפי מה שאני רואה כן מותקן לי Windows 10 Home במחשב. השאלה שלי היא האם לא לסמן את ה-Checkbox הזה ולבחור ב-Home או כן לסמן את ה-Checkbox. האם יהיו לי בעיות בהתקנה? עוד שתי שאלות: 1. ה-Windows home הוא למעשה Windows home single language. מה הכוונה? יהיו בעיות עם כתיבה בעברית? (לא מעוניין בממשק עברי) 2. האם יש סיכוי לבעיה עם ה-Product key? האם כדאי למצוא תוכנות שיגידו לי מה הוא ולא להיתקל בתקלות? (הבנתי שמה שאנ…
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס רשת רגיל 10/100 והתקנתי אותו על slot pci מסוים כאשר ה windows עלה הוא זיהה חומרה חדשה אבל הוא לא הצליח להתקין לה driver אז הוצאתי מהקופסא את הדיסקט וניסיתי להתקין את ה driver המתאים מהדיסקט אך windows לא הצליח להתקין גם driver זה מישהו נתקל בתופעה כזאת ??? בנוסף קיבלתי מחבר mp3 player של vivanco דגם vmax שוב אותו דבר ה windows מזהה התקן חדש אך לא מצליח להתקין לו driver(חשוב לציין שהוא מתחבר לכניסה של המדפסת ולא ל usb) ל vmax יש mmc card שהוא לא flash card ואני לא מוצא לו driver מתאים ל xp ברשת עם ה vmax מגיעים דריברים לכל החלונות חוץ מ xp (אולי בגלל שזה נגן ישן) משהו יכול לעזור לי עם 2 הבעיות הללו אפילו עם אחת יהיה טוב ;D תודה
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי נטבוק של ASUS מדגם EeePC R11CX. המחשב, משום מה, לא מזהה את המצלמה המובנית הקיימת במחשב. פשוט לא מופיע בהתקנים הימצאות מצלמה. אינני זוכר האם אי פעם זה עבד. חשוב לי להדגיש שהמחשב לא עבר פרמוט כלשהוא. אודה לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
-
אהלן כולם לחבר שלי קורס המחשב כל כמה דקות ולאחר ניתוח הקבצים, צוין שיש בעייה בקובץ הנ"ל. חיפשתי אפשרויות לתקן הבעייה, הבנתי שאפשר לנסות ולהתקין מחדש dx9.c ודרייברים של כ.מסך... יש לציין שהבעייה היא בויסטה .. יש דרייבר מומלץ שאפשר להתקין לכ.מסך לויסטה? כי לפני מה שהבנתי היציבות בדרייברים רחוקה מלהיות מושלמת תודה! :]
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היי... יש לי בעיה במחשב.... ברגע שמתחילים לשחק במשחקים טיפה כבדים... הוא נתקע.... לגמרי! וזה לא בגלל שהמשחקים כבדים עליו הוא עובר את כל הדרישות.... זה קורה גם לפעמים לא במשחקים אבל לעיתים רחוקות יותר... כמה נקודות.... 1) פורמט לא עוזר.... 2) כרטיס מסך החלפתי לא עזר... 3) די די אר גם החלפתי וגם זה לא עזר.... (לא החלפתי אותם עקב התקלה אבל החלפתי...) מה עושים? יש כיוון? מעבד כנראה?
-
- 12 תגובות
- 986 צפיות
-
-
בPLANETSIDE המחשב מקרטע fps של 16 ו10. ובקרבות אפילו 2 ו1. בכל מקרה המפרט שלי... p4 1.8A P4B266-C ASUS RADEON 9700 PRO BY SAPPHIRE ddr 256 mb pc2100 אלה כל הפרטים הנחוצים... הדרייברים הכי חדשים מותקנים... למה זה עובד כזה גרוע? :-\
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לאחותי מחשב בן 3 שעבד ופעל מצויין עד כה. לאחרונה המסך שלו החל לבצע כיבוי בזמן העבודה. זמני הכיבוי רנדומליים לחלוטין ומתרחשים אחת לשתיים שלוש הפעלות מחשב לאחר כחצי שעת עבודה. לאחר הכיבוי לא ניתן להדליקו אלא בפעולת ריסטרט. המסך הוא lcd של סמסונג אבל הבעיה כנראה אינה בו כי כשחיברתי מסך תקין אחר (CRT) למחשב, הבעיה חזרה על עצמה. פתחתי את המארז וציפיתי למצוא משהו שרוף או קבל דולף אבל הכל נראה לפחות מבחינה ויזואלית כשורה, יש למישהו רעיון ממה זה יכול לנבוע? תודה.
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש לי בעיה די רצינית במשחקים - ה FPS משתנה בצורה דרסטית מאוד. למשל , אני משחק במשחק Gothic 3 . (על גרפיקה בינונית ברזולוציה המקסימלית) . ה FPS הוא בין 110 לבין 60 , תלוי באזור שבו אני נמצא במשחק (למשל 110 FPS סתם בשדה , ו 60FPS בעיר עם הרבה פרטים). עד כאן הכול טוב ויפה , אבל לפעמים ה FPS יורד בצורה דרסטית , לדוגמא 7 FPS ואז המשחק נתקע לכמה שניות , ואחרי כמה שניות הכול חוזר להיות כרגיל. זה קורה לאו דווקא במפה עמוסה , זה יכול לקרות גם באזור שיש לי בו 110FPS בדרך כלל. ממה הבעיה הזו יכולה לנבוע? התחממות? לא , עשיתי בדיקת מאמץ והטמפרטורה תקינה , גם של המעבד וגם של הכרטיס והלוח אם. ואני מנקה את המחשב הזה כל שבועיים בערך. יש להדגיש ששיחקתי באותו משחק לפני כ9 חודשים עם אות…
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום את הקירור הנ"ל, בהתחלה חיברתי אותו כמו שצריך. הכל עבד מצויין, ואז נזכרתי שיש לי משחה AS 5 זרוקה איפשהוא בבית, אז החלטתי לפרק אותו ולשים את המשחה מחדש. לצערי ההתקנה לא הלכה חלק מסיבות לא מובנות, ובטעות שברתי את הקליפסה בתושבת הAM2 שלי, אומנם זאת חתיכת פלסטיק מסכנה, אבל בלעדייה אני לא יכול לחבר את הקירור. עצוב אני יודע. מה אפשר לעשות במצב כזה. אפשר לקנות רק תושבת? בנתיים הדבקתי את החתיכת פלסטיק שנפלה באמצעות דפק אפוקסי מיוחד, אני מריץ את המחשב שהוא במצב הפוך, והקירור רק יושב עליו ולא תפוס. הדבק הזה אמור להיות כמו פלדה אחרי 8 שעות בערך. מה אתם אומרים זה יצליח להחזיק את הקליפסה בצורה חזקה שתצליח לתפוס את הקירור? מקווה להצעות... ???
-
- 12 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה שיחקתי אתמול במחשב במשחק ואחרי כ40 דקות משחק ניהיה לי מסך כחול פתאום עם כתוביות.והמחשב קרס.זה קרה לי בדרך כלל שחזרתי ממצב שינה אבל אף פעם לא ששיחקתי אז לא התרגשתי מזה ניסיתי להדליק המחשב נדלק אבל לא רואים כלום במסך העכבר והמקלדת לא נדלקים.והמחשב אחרי 10 שניות שהוא נדלק עושה לעצמו ריסט ככה הרבה פעמים פתחתי תמחשב והדלקתי והכול עובד.הכרטיס מסך המעבד,מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה עם זה?או אם יש דרך לסדר את זה?
-
- 12 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום רב, א)בנוסף ל2 סטיקים של 2 ג'יגה ,רכשתי סטיק 4 ג'יגה התואם לסטיקים הקיימים, הוא תקין ומזוהה אך ישנה בעיה , כאשר שני הסטיקים עובדים בדואל צ'אנל ו מוסיפים את הסטיק החדש המחשב לא עולה , כאשר לא עובדים בדואל צ'נל המחשב עולה. האם כדאי לקנות סטיק נוסף של 4 ג'יגה כדי שגם הסטיק החדש יעבוד בדואל צ'אנל והאם זה יפתור את הבעיה? ב)ניסיתי להתקין מערכת הפעלה וינדוס 7 64 ביט , אך כל פעם התקנה כרסה בסביבות 27 אחוז Error code: 0x80070570 כאשר היו כל הסטיקים פנים (כולל החדש) כאשר הורדתי את הסטיק החדש של 4 ג'יגה ההתקנה בוצעה בהצלחה , מה יכולה להיות בעיה ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
בעיה נפתרה! את כבל ה-DP העברתי דרך חור מאחורי המסך שאמור לסדר את כל הכבלים, וברגע שהסרתי אותו מהמעבר דרך אותו חור התצוגה הסתדרה. כנראה שההשחלה דרך אותו חור, יחד עם כבל החשמל וכבל ה-USB, גרמה ללחץ מסוים על הכבל DP ושיבש את הקליטה, מאוד מוזר.
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-