תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים אני הורדתי לתומי קובץ קטן באימיול(פחות ממגה) אבל מסתבר שהקובץ הזה היה התקנה לספיי וויר מלא ספיי וויר... הסרתי את הרוב עם Ad Aware ועם SPyBot ועם עןד סריקה מקוונת אבל יש כמה דברים שנישארו ואני לא מצליח להוציא.... וכמובן שהם לא רשומים בלוח בקרה אז יש את החלונות הקופצים כמו שאפשר לראות בתמונה החלונות הקופצים שייכים לyupsearch.com ויש את הבר חיפוש שתקוע באקספלורר EliteBar משניהם אני לא מצליח להיפטר.. החלון הקופץ קופץ כל דקה וזה מעצבן מי שיודע איך להעיף אותם שיעזור לי תודהההה לכל העוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אתמול חזרתי הביתה בלילה וראיתי שהמסך מציג תמונה קצת מוזרה. הפונטים כמו כפולים עם רקע אדמדם, והתמונה מטושטשת באיזור הקצוות. בנוסף, בקצוות נוצרו קצוות אדומים כאלה. ממה יכולה להיגרם הבעיה? בדקתי את המסך במחשב אחר, וגם שם יש את הבעיה (אני כמעט בטוח) מצורפות תמונות נ.ב. ניסיתי Degauss לא עובד
-
- 10 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום שלום, המחשב שלי כאילו מאבד כוח, אני מדליק אותו הוא מתחיל לרוץ ואז הכל נכבה - אמנם האור שנכנס חשמל דלוק (הנורה הירוקה במארז) אבל ה HD והמאווררים כבו - כמו גם הלוח. אחר כך אני צריך לנתק את החשמל בשביל שהוא ידלק מחדש, הלך לי הספק ? אתם יכולים לראות את המפרט שלי לפרטי המחשב. תודה תודה :'(
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום !!!! יש לי כרטיס מסך ג'י פורס 4 טי אי 4200 עכשיו לאחר שהקנתי את Detonator 42.01 המחשק ג'י טי איי שלוש לא פעל לי !!! אבל שאר המשחקים עבדו ועבדו טוב יותר... כי בדרך כלל עקב המחשב היחסית חלש שלי יש 'תקיעות' באמצע המשחק כיאלו התמונה נעצרת לחלקיק שניה.. יש לי כמה שאלות... א.האם יש Detonator בטוח לחלוטין כי התקנתי את כמעט את רובם וכל אחד עשה לי בעיות במשחקים ב.האם יש תוכנה כלשהי של אנ ווידיה שעוזרת למחשבים חלשים שיש להם כרטיס חזק? ג.האם אין פיתרון אלה לשדרג? נ.ב ניסיתי להתקין אחד אחר לא עזר וDetonator 4.72 שנחשב ליותר טוב הוא תוקע לי את המשחק מאפיה בתודה מראש Lir@n
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני משהו כמו 3 חודשים החלפתי חלקים במחשב שלי מאז הוא שקט אבל יש בעיה: המחשב שקט ותאום הוא עושה רעש כמו טנק ואז נותנים מכה ואז הוא שוב שקט ואז שוב ככה.. ד"א המחשב נמצא בתוך מרובע כזה צמוד לקיר,אולי כדאי להעביר את המחשב לדבר כזה על גלגלים כדי שיהיה לו יותר אוויר? המפרט של המחשב: Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack - DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Motherboard CPU Type AMD Sempron, 1600 MHz (8 x 200) 2800+ Motherboard Name Gigabyte GA-K8NS (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset nVIDIA nForce3 250, AMD Hammer System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type Award Mod…
-
- 10 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום! כל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש, האינטרנט שלי נפתח מלא פעמים והוא לא מפסיק. עד אחרי איזה חמש דקות הוא מפסיק ואז אני עושה עלב "סיים מסימה". ועשיתי אנטי ווירוס. בדיקת שגיאות וכלום לא עוזר. :asthanos: מה אני צריך לעשות שזה לא יקרה יותר? (אני לא רוצה לפרמט) למה זה קורה בכלל?
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש מערכת עם לוח אם עלום שם מעבד PIII500 (SLOT ומשום מה כאשר חיברתי אליו HDDחדש של WD 40GB 7200 הביוס לא מזהה אותו הצמות עובדות הג'ימפור נכון PLZ HELP
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי במחשב הבא: I7 920 Ex58-ud4p 3x 2 gb ddr3 7870xt HX850I 3x hdd לפני כשנה התקלקל לי ההארדיסק. קניתי אחד חדש ולמשך כשבוע המחשב עבד מעולה. לאחר כשבוע באמצע הלילה המחשב התחיל להכבות ולהידלק בלופים. היות וגם כאשר כיביתי את ה switch של הספק הוא המשך הסקתי שהספק התקלקל. השבוע קניתי ספק חדש (חזק משמעותית, לאט לאט אני קונה רכיבים למחשב חדש אבל זה יקח כמה חודשים) = hx850i. אתמול אחר פירוק כלל הרכיבים, החלפת משחה טרמית וחיבור של הכל מחדש, המחשב לא נדלק. ז"א, הוא כן נדלק אבל לא מגיע אפילו לשלב בו רואים משהו על המסך. מצורפות תמונות של הledים הדלוקים, לצערי לא ניתן להבין מהמדריכים של gigabyte מה הם אומרים.…
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום אז ככה עשיתי פורמט למחשב שלי וקרה דבר מוזר מאוד לאחר שהתקנתי עליו xp. המחשב עולה בפעם הראשונה טוב והכול אבל אם אני עושה ריסט הוא אומר לי שהוא צריך דיסקט הצלה! כאילו ההארדיס ריק ואין עליו שום מערכת הפעלה! ואם אני מכניס את ה xp עם הבוט המחשב עולה טוב הוא כותב לי ללחוץ על מקש כלשהו אם אני רוצה לעשות בוט מהדיסק אני לא לוחץ על כלום והמחשב עולה טוב לxp. ניסיתי לפרמט עוד פעמים אחרי זה ולא פתר תבעיה והדיסק xp תקין כי התקנתי איתו על עוד מחשב ששם לא מצאתי את הבעיה הזאת.... תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
קניתי מחבר שלי סורק USB ARTEC , זה עבד טוב אצלו והוא יבוא עוד כמה ימים לנסות לפתור את הבעיה אצלי אבל חשבתי שאתם תדעו .. הורדתי דרייברים מהאתר שלהם נראה שהכל מותקן טוב מבקש ריסטרט ואז הופ. יכול להיות שהבעיה היא ששכחתי להסיר את הסורק UMAX הפררלי שלי קודם ( :AR15: ). בכל מקרה הסרתי את שניהם ומחקתי *UMAX* .. בכל מקרה, נדמה לי שה TAWIN נדפק.. שאני בא לסרוק אז יש קצת אורות וקצת קולות מהסורק אבל יש הודעת שגיאה. קיצר, הלפ.
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש עליו מותקן windows 10 הורדתי קובץ התקנה ששוקל 1.1GB כל פעם שההורדה מגיעה לסביבות ה 960MB קצב ההורדה יורד לאפס ומדי פעם יש קפיצות. ההורדה מתחדשת לכמה שניות ושוב הקצב יורד לאפס. יש לציין שהאינטרנט עובד תקין בכל שאר הדברים, זאת אומרת גם כשקצב ההורדה הוא 0 אני עדיין מסוגל לגלוש לאתרים ולהשתמש באינטרנט. אני מחובר דרך ווירלס. אשמח לעזרה לגבי הנושא. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
פתאום היום מקס פיין 2 החליט להפסיק לפעול בהגדרות הבאות: 1600X1200@high כאשר מופעל דרך המשחק הAA על 2 או 4 המשחק קורס ומודיע הודעת שגיאה כזו: an error has occured in the graphics engine .try to downgrade your screen mode and\or other settings by pressing the options menu in MAX PAYNE startup dialog MAX PAYNE requires a directx 9 compatible display adapter Error P_D3D::alocate MAP - create texture failed: out of videomemory כאשר אני מפעיל על AAX3 זה עובד... : וכאשר ביטלתי את הTRIPLEBUFFER זה הפעיל גם AAX2 נורא מוזר שתבינו, רק היום פתאום זה תוקע לי את ההודעת שגיאה הזו! זה מה שמוזר!
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
בזמן האחרון כשאני רואה סרטים בצפייה ישירה אחרי דקה-שתייים הסרט נתקע (לא הקול-רק הוידאו), וכשאני מזיז את העכבר זה פתאום מסתדר. הסרט מראה שהוא נטען - יש לי אינטרנט מספיק מהיר וזה קורה בכל דפדפן מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
אז ככה, הלך לי הראד דיסק אחד ונשארתי עם לוח אם עם צ'יפסט של via ודיסק קשיח מסוג sata שלהלוח אם לא קורא. אני צריך לפרמט את המחשב עוד היום כי הווידוס היה מותקן על ההארד דיסק שנישרף, מה אני צריך לעשות עכשיו (חוץ מלחפש דיסק קשיח חדש)? תודה לכל העוזרים.....
-
- 12 תגובות
- 971 צפיות
-
-
חבר'ה שלום התקנתי לאחרונה כרטיס קול 5.1 של קריאטיב מסיבות מובנות,,, כמובן שנאלצתי להסיר התקנה של הכרטיס המובנה בלוח אם, הבעיה היא שהמחשב עולה הוא רושם כמובן שהוא גילה חומרה חדשה (כרטיס הקול כמובן) איך אני מבטל את זה באופן שההודעה לא תחזור שוב? בבקשה הסבר מפורט אם אפשר,,, בתודה
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אז ככה יש לי: E4500 מעבד P5VD2 לוח אם 9600GT כרטיס מסך 2GB RAM היום בבוקר אני מדליק תמחשב וזה כותב לי ככה: Your system maybe OC fail or Post interrupted. =/...... אני נכנס לsetup דרך ההודעה הזאת וזה סתם מראה לי את המקף המהבהב הזה לפני שזה נכנס כאילו נטען ובעצם זה סתם נתקע...... לא יודע מה לעשות???? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש התקן בלן טות' פנימי(pci) ואם כן אז איפה אפשר להשיג כזה?
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
בשעה טובה עברתי לADSL איך שולחים פקסים ישירות ממעבד התמלילים? ??? ???
-
- 13 תגובות
- 971 צפיות
-
-
ויש שם אפשרות לפרוץ את המודם מוטורולה SB4200 http://www.tcniso.net/Nav/Tutorials/EthernetBoot/ עכשיו שם כתוב שצריך לחבר את המודם למחשב דרך ציפ' מסוים ולחבר את המודם בכבל סיריאל ואז לשנות את החומרה למחשב משהו יודע איך בדיוק ?! מאיפה אפשר להשיג את הציפ' הזה ?! שהוא MAX232 או משהו כזה
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT NF7. המאוורר שלו התחיל לעשות רעשים מאוד מרגיזים, ורציתי לדעת מה אני יכול לעשות כדי שהרעשים האלה יפסיקו? להחליף את המאוורר הקטן הזה? מאיפה אפשר להשיג כזה מאוורר קטן? אני מדבר על ה-NB אם לא הבנתם
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייד של HP ולאחר התקנת הWindows, התקבלה שגיאה לגבי התקן ה Bluetooth שאומרת: "Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43)" כשאני מנסה להתקין מהאתר של HP אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שההתקן חייב להיות זמין. מה גורם לזה ואיך אני מתקן את זה? תודה לכולם, levelone.
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש ATI Radeon 9500 Pro ואחרי שהתקנתי אותו ה-Refresh Rate נהיה נמוך, במאפייני תצוגה אני יכול לשנות לכל תדר שאני רוצה אבל תכל'ס הוא נשאר נמוך. לדוגמה: במאפיינים שמתי אותו על 100Hz ופיזית אני רואה שהוא הרבה פחות (המסך מהבהב קצת). הכרטיס הקודם שלי היה Geforce 2 ולא היה לי שום בעיה כזאת, המסך עבד על 100Hz. לפני שהתקנתי את ה-Radeon הסרתי לגמרי את הדרייברים של Nvidia וגם התקנתי שוב את הדרייבר של המסך. אגב, המסך הוא Sumsung 955DF. למישהו יש רעיון ?
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום יש לי מקלדת אלחוטית microsoft wireless multimedia 1004 סט עכבר ומקלדת אלחוטי מותקן על win7 עד לפני יומיים הגל עבד תקין עכשיו האותיות לא מגיבות או כשלוחצים על אות מקבלים את האות לידה דוגמא m n . פעולות שבוצעו לחיצה על הלחצן למטה במקלדת וביחידה המשדרת ,החלפה של היחידה בכניסת usb במחשב הורדה של הדרייבר במנהל התקנים והתקנה מחדש עדין לא הצלחתי אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
מחשב HTPC שמחובר לפלזמה דרך כרטיס מסך ATI הדלקתי את הפלזמה ובמקום הרקע של המחשב ראו רק שורות של פיקסלים וסמן של עכבר שלא זז. גם ממחשבים אחרים לא היה ניתן דרך הרשת להגיע למחשב. עשיתי RESET ידני ( כיבוי והדלקה) באתחול רואים שהוא מזהה רק את כונן הDVD ב IDE 3 אבל לא רואים שמזהה את ההרד דיסק. לאחר מכם נתקע עם הודעה של DISK BOOT FAILURE הדברים שניסיתי: 1. אתחול חדש. 2. שינוי בביוס של ה BOOT והחזרה לHD 3. החלפת כבל ESATA של הHD 4. חיבור לכניסה אחרת על לוח האם של הכבל. 5. חיבור הHD במחשב אחר ללוח האם עם כבל חדש. לא עזר. הHD די חדש - כחצי שנה 500GB של WESTERN האם הHD הלך לעולמו בטרם עת? האם יש עוד משהו שכדאי לי לבדוק? תודה!
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-