עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by nivsi2,

שלום, במחשב מדגם intel celeron d 346 בבדיקה באמצעות תוכנת EVEREST מראה כי הטמפ' של המעבד היא 60 מעלות!! למיטב ידיעתי זו טמפ' גבוהה מאד שעלולה להשפיע קשות על ביצועי המחשב. אולם הפעלתי את התוכנה מייד עם הפעלת המחשב לאחר שזה היה כבוי במשך כל הלילה. האם ייתכן כי הוא ישר מתחמם כל כך? כמו כן מבדיקה שעשיתי לו מאוורר המעבד עובד לאט (עם הפעלת המחשב הוא עובד מאד מהר ומרעיש גם למשך כשנייה או שתיים) ואז חוזר לעבודה שקטה שמוציאה מן הסתם פחות אוויר

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  2. Started by lazygecko,

שלום לכולם יש לי מחשב ישן AMD עם לוח אם של גיגהבייט דגם GA-7VTX ו ה BIOS עושה לי ים בעיות 9 מתוך 10 פעמים שהמחשב עולה הוא צועק על nvram update failed ואחר כך Backup Bios checksum error ונתקע. ניסתי לאפס את ה CMOS בלוח אם בדקתי את הסוללה (נראה שהיא תקינה, מוציאה 3V) זה תמיד חוזר. רעיונות ?

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  3. אני מחליף לכונן SSD במחשב ומעוניין להתקין מחדש את הווינדוס. השתמשתי בתוכנה של מייקרוסופט, Media creation tool, ושמתי לב שכאשר אני מסמן את Use recommended settings הוא נותן לי את הבחירה של ה-Windows הרגיל (Pro?) ולא Home. הבעיה שלי עם זה שלפי מה שאני רואה כן מותקן לי Windows 10 Home במחשב. השאלה שלי היא האם לא לסמן את ה-Checkbox הזה ולבחור ב-Home או כן לסמן את ה-Checkbox. האם יהיו לי בעיות בהתקנה? עוד שתי שאלות: 1. ה-Windows home הוא למעשה Windows home single language. מה הכוונה? יהיו בעיות עם כתיבה בעברית? (לא מעוניין בממשק עברי) 2. האם יש סיכוי לבעיה עם ה-Product key? האם כדאי למצוא תוכנות שיגידו לי מה הוא ולא להיתקל בתקלות? (הבנתי שמה שאנ…

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  4. Started by gforce,

שלום קניתי כרטיס רשת רגיל 10/100 והתקנתי אותו על slot pci מסוים כאשר ה windows עלה הוא זיהה חומרה חדשה אבל הוא לא הצליח להתקין לה driver אז הוצאתי מהקופסא את הדיסקט וניסיתי להתקין את ה driver המתאים מהדיסקט אך windows לא הצליח להתקין גם driver זה מישהו נתקל בתופעה כזאת ??? בנוסף קיבלתי מחבר mp3 player של vivanco דגם vmax שוב אותו דבר ה windows מזהה התקן חדש אך לא מצליח להתקין לו driver(חשוב לציין שהוא מתחבר לכניסה של המדפסת ולא ל usb) ל vmax יש mmc card שהוא לא flash card ואני לא מוצא לו driver מתאים ל xp ברשת עם ה vmax מגיעים דריברים לכל החלונות חוץ מ xp (אולי בגלל שזה נגן ישן) משהו יכול לעזור לי עם 2 הבעיות הללו אפילו עם אחת יהיה טוב ;D תודה

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  5. הוינדוס כבר עלה לי, הספקתי לעשות כמה דברים, ואחרי כמה דקות המחשב נתקע לי וכלום לא זז כאן. קפצה לי הודעה והיה כתוב בה ככה: {כתיבה מושהית נכשלה}- ל-windows לא הייתה אפשרות לשמור את כל הנתונים עבור הקובץ .......... ואז רשום שמה איזה משהו על הLOCAL \DOCUMEMNTS AND SETTIND ואז עוד איזה משהו כזה.///settings\Temporary Internet Files\content משהו עם מספרים אנערף.. הנתונים אבדו. ייתכן ששגיאה זו נגרמה עקב כשל של חומרת המחשב או של החיבור לרשת. נסר לשמור קובץ זה במקום שונה. לא בדיוק ידעתי איך לכתוב איך הקובץ שרשום בהודעה הזאת כי הסתבכתי, אבל זה פחות או יותר מה שהיה רשום שמה. אני לא מבין מה הבעיה במחשב שפתאום צצה לי...עד 10 בבוקר הכל היה טוב ויפה ועבד חלק. ב14:00 בצהריים שעליתי שוב פע…

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  6. Started by plXy,

שלום. מזמן לא עדכנתי דריברים חדשים של VIA4in1 והלכתי לחפש את הדריברים הכי חדשים. כתבתי בחיפוש של האתר via 4in1 והוא נתן לי הרבה תוצאות , אבל התאריכים לא כל כך ברורים , יש שם חדשות משנת 2001 ולא רציתי להוריד דריברים משנת 2001. מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את הדריבירם הכי חדשים ל4in1? תודה.

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  7. Started by asaf556,

שלום יש לי מחשב ישן AMD ATLON XP2660 ולוח אביט כלשהו ובמשח הרבה זמן הוא סתם בלי מסך כחול או משהו עושה ריסט זה קורה אם אני סתם פותח תיקיה נכנס לאינטרנט או משחק אז חשבתי שהוא מתחמם ניקיתי אותו הוא היה די מלוכלך אבל זה לא עזר מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  8. Started by m0sh,

טוב אז יש לי מחשב חדש 64 ביט והוא פשוט לא זז אני בטוח שזה משהו בהארדיסק... לפני שהתקנתי את הוינדוס הייתי חייב בRAID להוסיף אותו בSTIRPE ואין לי מושג מה זה אבל המחשב בקושי זז זה לא התקין לי בלי ששמתי אותו בRAID וזה גם אומר שלא מותקן לי HPA DRIVE בבקשה תעזרו לי.

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  9. Started by shaiky,

שיחקתי קצת עם כרטיס המסך שלי במטרה לחבר מסך חדש שקניתי.הצלחתי לחבר את המסך ואפילו רואים בו מצויין (במסך החדש)אבל במקורי פתאום הכל נהיה כל כך בהיר!דברים מסויימים אני אפילו לא רואה- הכל לבן בוהק!מלבד סרטים- כשאני רואה סרט בנגן אני רואה אותו מושלם! (לא משנה איזה נגן)(שוב- אני מדבר על המסך המקורי, בחדש הכל נראה מצוין.)המקורי מחובר בVGA והחדש בHDMI שניהם יוצאים מאותו כרטיס מסך GEFORCE GT 240אשמח לעזרה - כיוון, מה לחפש ואיפה, על מנת לסדר את ההגדרות.אני עובד עם WIN7.אשמח לענות על כל שאלה ולתת מידע נוסף שיכול לעזור לפתרון הבעיה..תודה מראששי נ.ב: מהתמונה ניתן לראות שאת האייקונים בשולחן העבודה לא רואים מרוב שהם בהירים,ואת ההבדלה בין הלשוניות של הדפדפן לא מזהים.. בתמונה השניה לא רו…

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  10. שלום אני חדש פה אני צריך בבקשה עזרה שום משחק לא עובד לי בכלל אפילו משחק ישן זה מחשב חדש ואני לא יודע מה הבעיה יש לי דרייברים מעודכנים כמה שרק אני יודע אני צריך עזרה בבקשה[br]פורסם בתאריך: 2.01.2007 בשעה 21:58:07 סליחה..!!מדובר בכרטיס מסך Intel® 82945G Express Chipset Family זה מפעיל לי תמשחק נותן לי לשחק בדיוק שנייה או אפילו בכלל לא נותן או שמפעיל תמחשב מחדש או שעושה לי צבעים על המסך ונתקע כל המחשב מה אני עושה במצב כזה בבקשה תעזרו לי זה מחשב חדש חדש הבנתי שהכרטיס מכיל 128 מגבייט אך זה יכול להיות שהוא א מקבל לי אף משחק תודה לעוזרים..

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של ASUS, מצרף את המפרט שלו בתמונה, לאחר פירמוט המחשב והתקנת כל הדרייברים, הגלילה בפד לא עובדת, כלומר כשאני מניח 2 אצבעות על הפד ומנסה לגלול באתר למעלה למטה, הגלילה לא עובדת, אולי פיספסתי דרייבר? כמו כן אני רוצה להוסיף 8 ג'יגה ראם, מישהו יכול להגיד לי בדיוק איזה זיכרון אני צריך לקנות?

12. שלום לכולם ושבת שלום! פירמטתי את המחשב וקרה לי דבר שבחיים לא קרה לי! המחשב לא מזהה את הכרטיס קול! חיפשתי דרייבר כל היום ולא מצאתי! יש לי את התכנה אוורסט אבל אני לא יודע איפה רשום איזה כרטיס קול יש לי (הוא onboard) מישהו יכול לעזור לי בבקשה???? זה מאוד דחוף לי! תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  13. Started by amir.o,

יש לי לוח אם של gigabyte מדגם 8ie ואני לא מצליח למדוד טמפרטורות ,לא של המעבד ולא של שום דבר אחר וגם מהירות של מאווררים. השאלה שלי היא איך אני יכול לדעת אם יש לי חיישנים למדידות האלה ?

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  14. Started by amit.w1986,

ברגע שאני מפעיל את המחשב יש את הקטע שהמחשב קורא את כול החומרה שלו.. אז מה שקורה אצלי הוא נתקע בשורה הראשונה (השורה הראשונה מציינת את דגם הלוח-אם) לפחות 3 דקות ולוקח לו בערך כ 10 דקות לעלות. אם אני מנסה לעשות ריסט המחשב יעלה כמו שצריך בפעם השניה. אני חושד אולי שהייתה בעיה של חשמל ויכול להיות שאולי הלוח קיבל איזשהו קצר האם ייתכן? לוח-אם GIGABYTE EP43 UD3L אני אשמח לקבל הצעות נ.ב המחשב נקנה בערך לפניי שנתיים כמה זמן אחריות אמורה להיות על הלוח אם ?

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  15. Started by avi215,

מבקש לדעת האם ניתן להתקין דיסק E-IDE 2.5 בקופסה חיצונית המיועדת לדיסק IDE 2.5 .

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  16. Started by DORAZABI,

התקנתי מקס פיין 3 ותוך כדי העידכון שלו נפתחה לי הודעה שאין לי מספיק ביצועים גבוהים וצריך לשנות את ערכת הצבעים לווינדוס 7 בייסיק....עשיתי את זה,זה טוב? או שצריך להחליף לקודמת?

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  17. Started by Hezi Mena,

שלום רב חברים, תקלה במחשב שולחני hp נדלק אך אין סיגנאל ולאחר כ 10 שניות כל שלושת המאווררים ניכנסים למצב של עוצמה הכי גבוה בפול חזק מאוד. אשמח לכיוון פתרון התקלה. יש לציין שאין אבק ושמתי מישחה טרמית בין הציפ לבסיס הקירור.

18. שלום היום אחה"צ עשיתי ריסטרט, לא אחרי התקנה מיוחדת או משהו כזה, המחשב כיבה את עצמו וכשנדלק שוב פשוט המסך שחור ואי אפשר לעשות כלום. לא מגיב לשום לחצן, ניסיתי להגיע לביוס וכלום. פעם זה כבר קרה לי, הדבר הראשון שבדקתי היה הכרטיס מסך, הוא היה חם מאוד, הוצאתי אותו, קיררתי אותו הכנסתי חזרה והמחשב עבד. פעם אחרת זה קרה וגם אחרי הקירור לא הצלחתי בשום אופן לגרום למחשב לעלות והנחתי שהכרטיס מסך זו הבעייה, הוא היה ישן מאוד כבר והחלפתי אותו. המחשב עבד בסדר, עד לפני לא מזמן, זה התחיל שוב, זה קרה עם הכרטיס מסך החדש אבל אחרי יום המחשב חזר לעבוד, לא מצאתי מה בדיוק הייתה הבעיה. היום זה קרה שוב, אני לא מצליח להעלות את המחשב, הכרטיס מסך נראה בסדר גמור. עכשיו, לא סביר מבחינתי ששני כרטיסי מסך (ש…

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  19. לפני כחודש המסך שלי (בן שמונה בערך) התחלי לעשות בעיות. הוא מקבל סיגנאל מהמחשב ל2-3 שניות ואז מפסיק. היה לי במקרה מסך ישן נוסף אז חיברתי אותו והמשכתי לעבוד. אחרי כמה שבועות גם המשך הזה התחיל לעשות בעיות. לא מזהה את המחשב %95 אחוז מהפעמים שאני מדליק את המחשב. כשהוא כן מזהה את המחשב הכל עובד מצוין. אני צריך לעשות דיי הרבה הפעלות מחדש עד שהוא קולט טת הסיגנאל. חיברתי את שני המסכים ללפטופ והייתה אותה בעיה. לפני שאני רץ לקנות מסך חדש - איך אני יכול לדעת בוודאות שהבעיה היא במסך ? או אולי יותר נכון לשאול, רק במסך ?

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  20. שלום! קניתי 2 מחשבים לא מזמן עם HDD זהה - 320GB WD AAKS במחשב אחד מופיע ציון של 5.7 ובשני 5.9 שאלתי חבר שגם לו יש את אותו HDD וגם לו 5.9 עכשיו השאלה - למה אני מקבל רק 5.7 במקום 5.9? תודה!

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  21. שלום לכולם,אז ככה החלה להופיע בעייה חדשה (XP 32 ) כאשר אני נכנס למשחקים (ביניהם BORDERLANDS CSS DOTA) העכבר והמחשב זזים בסדר גמור,אבל כאשר אני מנסה להזיז גם את העכבר ולוחץ על כפתור-2 כפתורים במקביל המחשב פשוט מקרטע בצורה מטורפת,או שלפעמים נהיה דיליי בתגובת המחשב,כלומר אם אני מנסה ללכת קדימה ואז זז ימינה שמאלה אני לא יכול להזיז את העכבר ,המחשב לא מגיב לשום פקודה ואז פתאום הוא עושה את כל הפעולות במכה. לפעמים קורה גם שהלוח אם מצפצף והמחשב לא מגיב ואחרי כמה שניות זה עובר וחוזר שוב ושוב. זוהי תופעה דיי חדשה,וגם כדאי לציין שלאחר שאני עושה SLEEP וחוזר , לפעמים הוא עושה ריסטרט ואומר שהייתה שגיאה בווינדוס ואני צריך ללחוץ 50 פעם על סגור כי ההודעה חוזרת על עצמה כל פעם. בכל מקרה אני…

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  22. Started by avidanb,

היי, אני מנסה לפתור תקלה המחשב של ההורים שלי. אי אפשר להדליק אותו אחרי שהוא נכנס למצב שינה. הוא נדלק רק אחרי שמנתקים את הכבל חשמל שלו מהשקע ומחברים שוב.- אז הכל עובד תקין. אם מנסים להדליק אותו (מזיזים את העכבר, לוחצים על המקלדת, לוחצים על הכפתור POWER ) המחשב לא עולה חזרה וכתוב על המסך NO SIGNAL... מדובר במחשב נייח, עם מערכת הפעלה WIN XP . מה לדעתכם יכולה להיות התקלה?? תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  23. Started by IDAN AMRAM,

לפני כמה ימים אני הורדתי לתומי קובץ קטן באימיול(פחות ממגה) אבל מסתבר שהקובץ הזה היה התקנה לספיי וויר מלא ספיי וויר... הסרתי את הרוב עם Ad Aware ועם SPyBot ועם עןד סריקה מקוונת אבל יש כמה דברים שנישארו ואני לא מצליח להוציא.... וכמובן שהם לא רשומים בלוח בקרה אז יש את החלונות הקופצים כמו שאפשר לראות בתמונה החלונות הקופצים שייכים לyupsearch.com ויש את הבר חיפוש שתקוע באקספלורר EliteBar משניהם אני לא מצליח להיפטר.. החלון הקופץ קופץ כל דקה וזה מעצבן מי שיודע איך להעיף אותם שיעזור לי תודהההה לכל העוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  24. מה עושים ???? אני הולך לבדוק אם אחד הטלפונים בבית לא מחוברים למפצל אלא ישר לקו... בבקשה תציעו משהו שיכול לעזור לי אי אפשר ככה

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  25. שלום לכולםלא מזמן קניתי מחשב נייד חדשמעבד i7-6700hq 8giga וכרטיס מסך invidia 960m 4gigawindows 10ויש לי בעיה בכמה משחקים, בעיקר במשחקי רשת, שיש הרבה סקילים או שעומד לקרות משהו, המסך נקפא פתאום ל2 שניות ואז משתחרר, זה קורה מידי פעם ולפעמים מופיע סתם ככה במשחק . אני משחק עם משטח קירור , והכרטיס מסך שלי מעודכן.שאני הולך למנהל המשימות ולביצועים, אני רואה שבאותו רגע נתון, המעבד מגיע ל100 אחוז שימוש בדרך כלל הוא באזור ה 50 אחוז, ובאותו רגע קופץ ל100 וחוזר ל50.האם יש לזה פתרון ואפשר לעשות משהו עם זה? או שהמחשב פשוט לא עומד בעיבוד הגרפי של המשחק? הוספת זכרון פנימי עלול לעזור? מישהו נתקל בבעיה מסוג זה בעבר?

• 1 תגובה
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים