עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by InFecT[0]r,

אוקי זה הנושא השני שאני פותח בקשר לכרטיס הטמבל שיש לי =[ אוקי כל פעם שאני ניכנס למשחק אחרי כמה דקות המסך מתכבה מה לא עשיתי.... בקיצור היבנתי שאני צריך לעשות לו דאון קלוק וזה באמת הצליח לי הליבה:378 זיכרון: 337.5 ________ הורדתי את הליבה ל 350 ואת הזכירון השארתי ככה 337.5 והכל עבד גנרלס מה שאני משחק הכי הרבה בטלפיד הכי היה מצויין רק שכל ריסט הייתי צריך להוריד לה מחדש עכשיו שאני מוריד את הליבה ל350 ואת הזיכרון אפילו ל 320 עדין המסך נכבה אחרי כמה שניות והמשחק Launch ToCA Race Driver 3. ישר בטעינה שלו ישר קורס אני לא יודע מה לעשותתתתת למשהו יש עצה בישבלי?

• 16 תגובות
    • 988 צפיות
  2. Started by shahaf137,

בזמן שאני מפעיל תוכנה/משחק כבדים במחשב קורה שהמסך פשוט נכבה (רושם את הלוגו והאור הופך אדום) והמחשב נתקע וחייב לעשות לו הפעלה מחדש ע"י לחיצה ממושכת על כפתור הכיבוי. מה יכולה להיות הבעיה? מפרט: win7 64bit i5 RAM 4GB DDR3 GeForce GT 240 תודה מראש (:

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  3. Started by IDAN AMRAM,

לפני כמה ימים אני הורדתי לתומי קובץ קטן באימיול(פחות ממגה) אבל מסתבר שהקובץ הזה היה התקנה לספיי וויר מלא ספיי וויר... הסרתי את הרוב עם Ad Aware ועם SPyBot ועם עןד סריקה מקוונת אבל יש כמה דברים שנישארו ואני לא מצליח להוציא.... וכמובן שהם לא רשומים בלוח בקרה אז יש את החלונות הקופצים כמו שאפשר לראות בתמונה החלונות הקופצים שייכים לyupsearch.com ויש את הבר חיפוש שתקוע באקספלורר EliteBar משניהם אני לא מצליח להיפטר.. החלון הקופץ קופץ כל דקה וזה מעצבן מי שיודע איך להעיף אותם שיעזור לי תודהההה לכל העוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 987 צפיות
  4. יש לי שני סטיקים זהים של זכרונות במהירות 133MHZ ובגדול 128MB כל אחד. כאשר אני מפעיל את שתיהם ביחד (בנוסף לזיכרון שיש לי כרגע- 128MB 133MHZ) המחשב עושה בעיות ולא פועל בצורה תקינה. אבל אם אני שם רק אחד מהם אז הכל בסדר. הבעיה היא לא בזכרונות ולא בסלוטי זה כבר נבדק. חושב לציין שהסטיק שכבר יש לי במחשב הוא בעל שבבי זכרון (הריבועים השחורים האלה) מצד אחד ושני הכרטיסים הזהים הם בעלי זכרונות משני הצדדים. ואני חייב לשים את הכרטיס הראשון (זה עם הזכרונות מצד אחד) כדי שהמחשב יפעל- אני לא יכול להפעיל אותו בלעדיו (גם אני לא יכול לשים את אחד מהבעיתיים במקומו) מישהו אמר לי שזה עושה בעיות בגלל שהסכום של כמות הזכרון חייב להיות במכפלה של 2 (כלומר 128*2 או דברים דומים) ו384 (128*3) MB ש…

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  5. שלום רב , יש לי תקלה שאני לא עולה על מיקומה : פתאום המחשב לא רוצה להעלות , ונדלקות (ללא הפסקה) שני הנורות הלד שעל המארז , ורק המאווררים פועלים . עשיתי את הפעולות הבאות : קניתי סוללת ביוס חדשה . ניתקתי את רוב הרכיבים (כולל זכרונות , כרטיסים) . ללא כ. מסך המחשב ציפצף אבל עדיין נדלק באותו מצב . ניסיתי לחבר כ.מסך + זכרון בודד (במקור יש 1GB X 2) . יש לציין כי מדובר במחשב ישן יחסית (עם חומרה איכותית) וספק כוח חדש יחסית של OCZ . כמו כן , לאחרונה הייתה לי בעיה עם ה-DUAL BIOS בלוח האם (מידי פעם הביוס המשני עידכן את הביוס הראשי ללא שום הסבר בהפעלה . בקיצור אני לא יודע מה פגום : המארז , הלוח , המעבד . אשמח לקבל רעיונות אם יש . תודה מראש , ג'ו

6. Started by timtim,

שלום! כל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש, האינטרנט שלי נפתח מלא פעמים והוא לא מפסיק. עד אחרי איזה חמש דקות הוא מפסיק ואז אני עושה עלב "סיים מסימה". ועשיתי אנטי ווירוס. בדיקת שגיאות וכלום לא עוזר. :asthanos: מה אני צריך לעשות שזה לא יקרה יותר? (אני לא רוצה לפרמט) למה זה קורה בכלל?

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  7. Started by benor,

אני היום פתאום פותח את המחשב שלי, ורואה שלפתע אין כוננים בכלל אני מדבר על סידירום וצורב: (הכוננים החסרים) http://planet.nana.co.il/zvib3/Problem%2Epng והנה חלק מהבעיה: כנראה שיש בעיה בזיהוי http://planet.nana.co.il/zvib3/Problem%2Epng דרך אגב זה מה שזה רשם שלחצתי מאפינים על הכוננים: This device is not working properly because Windows cannot load the drivers required for this device. (Code 31) יש לציין שלפני שגיליתי את הבעיה צרבתי דיסק ואז אחרי כמה זמן נכנסתי אל המחשב שלי ואז ראיתי שפתאום אין כונני דיסקים. יש לכם רעיון אחר לפתור את הבעיה חוץ מפרמוט? כי ממש אין לי כוח לפרמט עכשיו. עם אתם רוצים פרטים על המחשב תכנסו למפרט שלי

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  8. Started by orior123,

תצוגת המסך במחשב השולחנח שלי לא תקינה - תמונה לא חדה ומטושטשת במידת מה - נראה כמו תצוגה של צללית הנצמדת לתצוגה המקורית - לדוגמא - כמו אותיות כפולות . כרטיס המסך הוא SAPHIRE X3450 DDR2 512 PCI מעבר לכך הכל תקין. האם התקלה בכרטיס המסך ? התקלה הופיעה לפני כחודש ונעלמה ועתה הופיעה שוב. נא עזרתכם

9. קניתי HD3850 חדש ומאז שהתקנתי אותו יש לי מלא קרחצים בסאונד! אין קונפליקטים בIRQ והדרייוורים מעודכנים. יש למישהו הצעות?! זה משגע!

10. Started by azki,

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח…

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  11. file:///C:/Users/eyaly/Desktop/Untitled Project/Untitled Project.html כאן אפשר ליראות

12. Started by Ymac,

שלום, על לפני יומיים המחשב היה בסדר (הבעיה מוכרת מהעבר ונפתרה מעצמה) ופתאום החלו להופיע ריצודים על המסך ונקודות בכל מיני צבעים (ורוד) וריבועים שחורים קטנים בטקסטורה מוזרה וכל מיני בעיות.. כל פעם שניסיתי לצפות ביוטיוב קרה אחד משני הדברים: המחשב קיבל מסך כחול, הדריבר קרס או קפיאה פתאומית שמסתיימת בריסט ולאחר העלייה אומרים לי שהיה BSOD.. הדריברים מעודכנים, ניסיתי לשנמך (כמובן עם מחיקת הקודמים) הביוס מעודכן, הכרטיס חדש יחסית (מאוגוסט). הקודים הם: 124, 116.. אני בלי OC (חיפשתי בגוגל על 124 ורוב מה שהיה כתוב היה קשור לאוברקלוק) אני לא מחפש פתרון (אני כן..) אני רוצה לדעת מה הוא הגורם ואז לחשוב. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  13. שלום, לאחר חיפושים רבים באינטרנט שלא צלחו אני פונה פה בפורום בבקשה לסיוע.. יש לי כונן קשיח נייד WD שבתחילה עבדתי איתו על מק והוא מפורמט בהתאם. עכשיו אני כבר לא זקוק לו בתור תואם מק ואני מעוניין לפרמט אותו שיתאים ל - PC. בכל החיפושים והנסיונות שניסתי לא הצלחתי. כאשר אני מחבר את הכונן ל - PC הוא מאפשר התקנה של תוכנת ה - WD המובנית, אבל בתוכה לא ניתנת לי שום אפשרות פרמוט או הגדרה מחדש של הכונן, רק הורדת הגרסה העדכנית יותר של התוכנה שגם היא לא מאפשרת לי SETTINGS לכונן. ה - PC מזהה אותו בתור UDF (ככונן דיסק סגור שלא ניתן לשינויים). ניסיתי פקודות CMD של פורמט אבל גם לא עובד.. וגם בדיסק מנג'מנט של ווינדוס אין נגישות לאפשרויות פירמוט בכונן. איך אפשר לעשות זאת? המון תודה

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  14. Started by Donnd,

היום חזרתי הביתה הדלקתי את המחשב והוא הראה לי הודעה של "american megatrends" הוא לא נתן לי להיכנס למחשב, אני לא יודע מה הבעיה ניסיתי לכבות ולהדליק אבל עדיין הוא ממשיך להראות לי את ההודעה הזאת המחשב שלי מחשב טוב הוא בחיים לא עשה לי בעיות כאלו הוא אצלי כבר שנתיים וחצי אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אודה לכם.

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  15. שלום - יש לי דיסק קשיח אחד עם2 מחיצות:c,d וכונן אופטי e -מערכת הפעלה xp pro על c,מערכת קבצים fat32 בכולם(סה"כ 20 גיגה) הוספתי דיסק קשיח(f) בנפח 4 גיגה בביוס מזוהה כ- primary slave.עד כאן הכל נראה תקין. הבעיה: אין אפשרות להכנס לכונן f כי אינו מאותחל.ביצוע איתחול נכשל עם הודעה:לוינדאוס אין אפשרות להשלים את האיתחול. נכנסתי למאפיינים של הכונן ורשום בשורה של המערכת:raw ,כל השטח בשימוש ואין שטח פנוי(כל העוגה בצבע כחול). גם עם תוכנת magic partition לא ניתן לבצע איתחול. עוד לפני כן ניסיתי להתקין עליו xp לאחר הרצת פקודה fixboot,אך גם זה לא עזר יש עוד פתרון שפיספסתי? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  16. Started by GunBlade,

שלום. כשאני מעלה את מערכת ההפעלה שלי, עולה לי תוכנה שאינני רוצה שתעלה בכניסה (במקרה הזה, זוהי ההתקנה של Winrar). קיומה אינו תמוה, היות והרגע הסרתי וירוס אכזרי מהמחשב שלי, וציפיתי לתופעות לוואי מעניינות שכאלה. השאלה היא כזו: מאיפה יכול להיות ש Windows מעלה את התוכנה? המקומות שבהם חיפשתי הם: בתפריט ה Start ב Startup , ב MsConfig ב Startup, ב Win.ini, ב System.ini וב Registery. באף אחד מהם לא היה איזכור לתוכנה. היכן עוד אפשר להביט שלא חיפשתי? תודה.

17. Started by waizman,

היום עבדתי במחשב כרגיל ואז חבר מהאתר ביקש ממני לבדוק לו משהו שדרש כיבוי של המחשב. לאחר הכיבוי והבדיקה הפעלתי מחדש ת'מחשב ופתאום מעלם לי הקול! אני מקבל את ההודעה המוזרה הבאה (מוזרה כי ממתי מיקרוסוםט יפנו לאתר פרטי שמאוכסן בגאוסיטיז ועוד נגדם)... ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים של ה nForce2 בגרסאות שונות ולעשות סיסטם ריסטור לאתמול... זה לא עזר. מה אני עושה??

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  18. Started by evman007,

ביומיים הראשונים ששיחקתי הכל עבד בסדר ,פתאום אחרי דקה שתיים שאני משחק המחשב עושה ריסט. תודה מראש. :s05: המפרט בחתימה.

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  19. Started by e-vol,

שלום לכולם, במזל טוב שידרגתי את העגלה (סלרון 500) לאתלון 1000MHZ זריז (על לוח צ'יינטק) 1. רציתי לדעת האם ניתן היה להעביר את ההארדיסק (WINXP) על תכולתו המותקנת, למחשב החדש? כשניסיתי, הוא הודיא לי שהוא לא מוצא את NTLOADER, ולא עזר שום RECOVERY ושום FIXMBR וכלום. בסוף התקנתי מחדש הכל. מישהו מכיר דרך להעביר דיסק עם XP מותקן ללוח חדש? 2. לא הצלחתי להתקין דרייבר נורמלי לכרטיס טלויזיה שלי, flyvideo98 עם טיונר פיליפס הדריברים באתר (החדשים גירסה 10400) לא מגיעים עם כל הקבצים הגירסא הישנה (10345) עובדת לאט מאוד בהתחלה (1 פריים לדקה) או בכלל לא, בכל תוכנה (גם DSCALER) למישהו יש ומכיר דריבר טוב?

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  20. Started by tomer87,

סלחו על כך שאולי הנושא לא במקום אבל לא ידעתי איפה לפתוח את התראד עברה בערך חצי שנה מאז שקניתי את המחשב שלי והוא נהייה מלא אבק מבפנים. איך אני יכול לנקות אותו בלי שיגרם איזשהוא נזק לחומרה במחשב?? על איזה שיטה אתם ממליצים לי שהיא הכי בטוחה ??? תודה על העזרה מראש תומר בכר

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  21. Started by tamir6066,

הי, לאחרונה המחשב שלי(מפרט בצד) נתקע ומראה מסכים כחולים,בחלק מהמשחקים מסך כחול וחלק סתם נתקע.(קורה רק במשחקים) מה לעשות? יש לציין שהוספתי זיכרון ,לא יודע עם קשור בגלל שחרי ההוספה המחשב עבד מעולה כשבוע. והוא גם לא מתחמם. יש מצב שאחד מהזכרונות תקולים? תודה(:

• 11 תגובות
    • 987 צפיות
  22. Started by Odedb52,

שלום לכם... יש לי בעיה די מציקה במחשב... (או במסך ליתר דיוק...). לאחר שאני מדליק את המחשב והמסך, אחרי משהו כמו .. בין דקה ל - 3 דקות, מתחיל לצאת מהמסך צליל בתדר גבוהה שאי אפשר "לבטל", וזה הדבר הכי מעצבן שיכול להיות עלי אדמות :bash: . אלא אם כן אני מכבה את המסך, מחכה כדקה ואז מדליק שוב - אז המסך מפסיק את התדר ולאחר כמה שניות מתחיל שוב.. האם זה משהו נורמלי או שיש איזה פיתרון לזה.. אני מעדיף לשמוע פחות על אחריות, החלפת המסך או דברים כאלה, כי כבר אין אחריות והחלפת המסך היא בעדיפות נמוכה כרגע... אז אם יש פתרון שאני יכול לבצע בעצמי אשמח מאוד לשמוע **עריכה** גם כשאני נכנס למשחק או סרט או משהו כזה הצליל מפסיק... תודה מראש, עודד ב.

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  23. Started by orengore2,

שלום יש לי 2 נתבים DIR-615 של D-Link אני רוצה לעשות אחד מהם מרחיב טווח על ידי שימוש ב-WI-FI בלבד אחד מהשני כיצב ניתן לעשות זאת? תודה

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  24. איך אני גורם שהמקלדת תעבוד בעברית ובאנגלית ב-XP ניסתי את כל מה שידוע לי והמחשב פשוט משתגע כל פעם זה עובד באופן מאד משונה ממה שאני מכיר מישהו יכול להדריך אותי שלב שלב כדי שלא יהיה בעיות בכתיבה באופיס במעבר מאנגלית לעיברית ולהפך

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  25. יש לי כ. רשת אלחוטי (מחשב נייח) ואני גם מחובר באופן חוטי לראוטר. אני מעדיף להשתמש בחיבור החוטי, מן הסתם, אבל המחשב לא מזהה את החיבור הישיר לראוטר. שמעתי ממישהו שזה כנראה בגלל שיש לי כ. רשת אלחוטי, ואם אנתק אותו אז החיבור החוטי יעבוד. יש בסיס לטענה הזו? אני לא כ"כ יודע מה לעשות... windows 7 אמור לזהות את החיבור באופן מיידי, לא?

• 7 תגובות
    • 987 צפיות

דיונים חדשים בפורומים