עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Shortboarder,

יש לי טלוויזיה של 12 אינץ LCD שטוחה וחמודה.אני מחבר אותה למחשב דרך ה Radeon9700 128 שיש לי ,ב TV OUT עכשיו שאני רואה סרטים הכל טוב ויפה,אבל ב Desktop ובכלל בעבודה בסביבת ווינדוס כולל משחקים,האיכות דיי ירודה,לא רואים ממש חדש. ובווינדוס אני אפילו לא מצליח לקרוא מה כתוב (משתמש ב 1024X768X32bit) פיתרונות??????

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  2. שלום כולם ! אתר מעולה אהבתי אותו ואף הפכתיהו לאתר הבית שלי ! :-) בכל מקרה לענייננו... יש לי לוח ASUS CUV4X קצת מיושן אבל עובד לא רע.... יותר נכון עבד.... כנובע משמו המכובד הוא למרות הכל תומך בAGP4X ... לפחות ככה הוא אמור אך לא כך ! לאחרונה קניתי GEFORCE 4 440 MX SE משום מה כאשר אני מנסה לשחק משחקים לא משנה איזה... יש לי פלאשים ודברים מוזרים על המסך.... (ראו לינק מצורף - Screen Shot אני לא יודע מה לעשות... אני חושב שאולי זה בעיה של הכרטיס עם הלוח או משהו.... אז פה באה עוד שאלה... נגיד ולא תהיה ברירה אלא להחליף לראדאון.... איזה ראדאון טוב למשחקים ולא יקר... ומה עדיף ? NVIDIA או RADEON ? ואיזה דגמים של ראדאון תואמים לדגם שלי... עם אותם ביצעוים או אף יותר.... תודה מראש חן

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  3. Started by Necessary_Evil,

היי אנשים, זה הולך ככה... השארתי את המחשב כמה שעות לבד, אף אחד לא נגע בו... כשחזרתי אליו כל כמה שניות הסמן של העכבר קפץ למעלה, לבד, ככה סתם... איתחלתי, הסרתי ממנהל התקנים, ניתקתי, חיברתי, גם כשהוא היה מנותק הסמן קפץ למעלה (כבר אחרי האיתחול).. זה משגע אותי... מערכת הפעלה win2000 pro מה אני עושה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  4. Started by liko,

המחשב שלי קצת ישן , מעבד P.4 3.2GHz זיכרון 1GB , לוח אם של MSI 2 x דיסק קשיח של WD (אחד של 40GB ואחד של 80GB) לאחרונה החלה בעייה שלאחר זמן מה של עבודה פתאום יש מן "טאק" כזה שנישמע מכיוון הדיסק הקשיח ולאחר כחצי דקה המחשב ניתקע. כפעולה מתקנת החלפתי בין הדיסקים הקשיחים והתקנתי WINXP מחדש. זה עזר בדיוק לשבוע והתופעה חזרה. מה עושים?

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  5. מחפש חלופה ללוח אם - Gigabyte GA-7VTXH - VIA KT266A שכנראה הלך לעולמו.. זה התחיל אתמול, פתאום תוך כדי משחק רשת, המחשב קפא טוטאלית, איתחלתי אותו, הוא לא עלה מחדש.. ז"א לא עשה בוט למסך.. (NO SIGNAL) חשבתי הלך הכרטיס גרפי, הוצאתי את הכרטיס גרפי, שמתי משהוא פשוט PCI במקומו של סירוס לוג'יק.. שום דבר לא עולה, (אין ריח שרוף, או משהוא ויזואלי) , במקרה נגעתי בבורד באיזה חלק וכמעט נכויתי.. מצורפת תמונה של החלק הבוער בלוח אם שלי.. יש לי כמה שאלות: 1. כמה זמן אחריות ללוח GIGABYTE? 2. האם יש מצב בכלל לתקן דבר כזה (אני מניח שלא, אבל אולי תפתיעו.) 3. רצו לי על לוח חלופי של ASUS 550ש"ח בלי עבודה, שזה שחיטה.. מישהוא מכיר לוח איכותי מקביל לשלי במחיר יותר שפויי, או את הלוח שהציע…

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  6. תודה לעזורים

• 12 תגובות
    • 972 צפיות
  7. קניתי HD3850 חדש ומאז שהתקנתי אותו יש לי מלא קרחצים בסאונד! אין קונפליקטים בIRQ והדרייוורים מעודכנים. יש למישהו הצעות?! זה משגע!

8. קניתי מחשב חדש, התחלתי להתקין בו את הווינדוס אחר כך דרייברים... עכשיו בא לי בעיה... כל פעם שאני מוריד איזה התקנה או מתקין משחק זה אומר לי שהקבצים דפוקים (כל התקנה של משהו בדוק!) ואני לא מבין את הבעיה הנה דוגמאות: גם, המחשב עושה לעצמו לפעמים רסטארים ואז שאני מדליק ושלוח דו"ח שגיאות אז זה אומר לי שיש בעיה עם הדרייברים של התקן כלשהו. אני לא בטוח ששתי הבעיות קשורות אבל אולי הן כן. תדה רבה לכל העוזרים

9. Started by lazygecko,

שלום לכולם יש לי מחשב ישן AMD עם לוח אם של גיגהבייט דגם GA-7VTX ו ה BIOS עושה לי ים בעיות 9 מתוך 10 פעמים שהמחשב עולה הוא צועק על nvram update failed ואחר כך Backup Bios checksum error ונתקע. ניסתי לאפס את ה CMOS בלוח אם בדקתי את הסוללה (נראה שהיא תקינה, מוציאה 3V) זה תמיד חוזר. רעיונות ?

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  10. ^כותרת המחשב נכנס למצב שינה לבד כל ההגדרות מבוטלות אין מצב שאני לוחץ על משהו מה עושים? יש מצב שהכרטיס מסך בגלל שהוא על טמפרטורה גבוהה אז הוא עושה למחשב מצב שינה לבד? תודה לעוזרים המחשב נקנה לפני 8-7 חודשיים יש אחריות יש הכל

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  11. Started by עמרם360,

שלום רב, יש לי נטבוק של ASUS מדגם EeePC R11CX. המחשב, משום מה, לא מזהה את המצלמה המובנית הקיימת במחשב. פשוט לא מופיע בהתקנים הימצאות מצלמה. אינני זוכר האם אי פעם זה עבד. חשוב לי להדגיש שהמחשב לא עבר פרמוט כלשהוא. אודה לעזרתכם

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  12. יש TL;DR בסוף רקע קצר, קניתי את המחשב לפני כשנה מחנות בנתניה שאין לי שום טענות כלפיהם, הם מעולים, קניתי מהם כבר 3 מחשבים. במחשב יש כרטיס מסך 1080 windforce עם 3 מאווררים. הכרטיס מסך מתוכנן כך, שהמאווררים לא פועלים בכלל אם הם לא נחוצים, ברגע שהמחשב מגיע לעומס מסויים הם מתחילים לעבוד, ומתכבים כשלא צריך. זה קורה אוטומטית, וכל הזמן.כבר בשבועות הראשונים התחלתי לשמוע רעש מוזר, בהתחלה לא יחסתי לזה יותר מדי חשיבות(גם כי מצאתי דרך לעקוף את זה, אבל זה לא פתרון), עד שזה התחיל לחרפן אותי. הבעיה היא שכל פעם שהמאווררים עוצרים, או מתחילים לעבוד הם עושים רעש מהיר ומעצבן. סירטון קצר עם הרעש כפי שאפשר לראות זה קורה רק עם המאוורר האמצעי ועם המאוורר הימני, …

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  13. Started by zgd,

בPLANETSIDE המחשב מקרטע fps של 16 ו10. ובקרבות אפילו 2 ו1. בכל מקרה המפרט שלי... p4 1.8A P4B266-C ASUS RADEON 9700 PRO BY SAPPHIRE ddr 256 mb pc2100 אלה כל הפרטים הנחוצים... הדרייברים הכי חדשים מותקנים... למה זה עובד כזה גרוע? :-\

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  14. Started by plXy,

שלום. מזמן לא עדכנתי דריברים חדשים של VIA4in1 והלכתי לחפש את הדריברים הכי חדשים. כתבתי בחיפוש של האתר via 4in1 והוא נתן לי הרבה תוצאות , אבל התאריכים לא כל כך ברורים , יש שם חדשות משנת 2001 ולא רציתי להוריד דריברים משנת 2001. מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את הדריבירם הכי חדשים ל4in1? תודה.

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  15. Started by blue_wolf,

שלום לכם יש לי בעיה הרמקולים של המחשב מתחממים לי ונשרפים לי.... החלפתי 3 זוגות של רמקולים ,ונשרפו שלושתם ניסיתי: להחליף שקע (הרמקולים הקטנים שמקבלים אם המחשב) מה יכולה להיות הבעיה ?? האם יש אחריות בד"כ על דבר כזה במצב כזה?? נ-ב יש לי את המחשב כחצי שנה P4 2.4

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  16. Started by m0sh,

טוב אז יש לי מחשב חדש 64 ביט והוא פשוט לא זז אני בטוח שזה משהו בהארדיסק... לפני שהתקנתי את הוינדוס הייתי חייב בRAID להוסיף אותו בSTIRPE ואין לי מושג מה זה אבל המחשב בקושי זז זה לא התקין לי בלי ששמתי אותו בRAID וזה גם אומר שלא מותקן לי HPA DRIVE בבקשה תעזרו לי.

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  17. Started by bizon,

שלום יש לי בעיה כזאת. כשאני משחק באיזה שהוא משחק אז אחרי כמה זמן נתקע לי המחשב ואי אפשר לעשות שום דבר וזה בגלל הזכרונות מכיוון ש היום עשיתי בדיקה יש לי 2 זכרונות כל אחד של 2 גיגה, היום הורדתי MEMTEST ועשיתי בדיקה ואחרי בערך דקה המחשב נתקע בדיוק כמו במשחק לאחר מכן חשבתי שאולי יש בעיה באחד מהזכרונות אז הוצאתי 1 ועשיתי MEMTEST איזה שעה ולא היה שום בעיות לאחר מכן הוצאתי אותו והכנסתי תשני וגם איתו לא הייתה שום בעיה לאחר מכן החזרתי את שתיהם ושוב פעם הייתי לי את אותו הבעיה אני לא מבין למה זה קורה הזכרונות זה אלה http://benchmarkreviews.com/index.ph...110&Item id=1

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  18. Started by shaiky,

שיחקתי קצת עם כרטיס המסך שלי במטרה לחבר מסך חדש שקניתי.הצלחתי לחבר את המסך ואפילו רואים בו מצויין (במסך החדש)אבל במקורי פתאום הכל נהיה כל כך בהיר!דברים מסויימים אני אפילו לא רואה- הכל לבן בוהק!מלבד סרטים- כשאני רואה סרט בנגן אני רואה אותו מושלם! (לא משנה איזה נגן)(שוב- אני מדבר על המסך המקורי, בחדש הכל נראה מצוין.)המקורי מחובר בVGA והחדש בHDMI שניהם יוצאים מאותו כרטיס מסך GEFORCE GT 240אשמח לעזרה - כיוון, מה לחפש ואיפה, על מנת לסדר את ההגדרות.אני עובד עם WIN7.אשמח לענות על כל שאלה ולתת מידע נוסף שיכול לעזור לפתרון הבעיה..תודה מראששי נ.ב: מהתמונה ניתן לראות שאת האייקונים בשולחן העבודה לא רואים מרוב שהם בהירים,ואת ההבדלה בין הלשוניות של הדפדפן לא מזהים.. בתמונה השניה לא רו…

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  19. שלום רב למומחים, יש לי בעיה שמציקה לי מס' חודשים. אני עובד ב- RDP מהמשרד על המחשב הביתי שלי, יש לי חיבור 500 של הוט (גם בבית וגם במשרד) בחודשים האחרונים נתקלתי בתופעה מוזרה, לאחר כמה שעות עבודה (כמות השעות משתנה) מהירות ההורדה של המחשב הביתי יורדת מ- 400 - 500 ל - 50-100. לאחר אתחול חיבור הרשת המהירות חוזרת למהירות הגבוהה עד הפעם הבאה. החלפתי כרטיס רשת, במשך כמה שבועות תקין, ושוב ירידה עד האיפוס ולאחר מכן שוב מהירות גבוהה. יש למישהו רעיון איך לתפעל תקלה כזו ? תודה מראש לקוראים ולעונים חיים

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  20. Started by avi215,

מבקש לדעת האם ניתן להתקין דיסק E-IDE 2.5 בקופסה חיצונית המיועדת לדיסק IDE 2.5 .

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  21. Started by Edenkz realm of mad god,

לא נגעתי ולא עשיתי שום דבר במחשב . היכולת להחליף שפה ב alt + shift לא עובד לי ובנוסף לכך ניסיתי במקשים האחרים וזה לא בעיה במקשים בנוסף לכך בצילום מסך כאשר אני לוחץ במקום לצלם את המסך הוא פותח לי את הנגן אשמח לעזרה

22. Started by avners33,

שלום לכולם, במחשב נייד windows 10 המחובר לאינטרנט דרך WIFI בצעתי חיבור גשר בין חיבור ה WIFI לחיבור ה ethernet. חיברתי כבל בין מחשב לינוק ישן למחשב הנייד. הגדרתי למחשב הלינוקס כתובת IP קבועה. יש פינג ממחשב הלינוקס למודם אך אין גישה לאינטרנט. פינג לגוגל מראה אין גישה לרשת. כל עזרה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  23. Started by InFecT[0]r,

אוקי זה הנושא השני שאני פותח בקשר לכרטיס הטמבל שיש לי =[ אוקי כל פעם שאני ניכנס למשחק אחרי כמה דקות המסך מתכבה מה לא עשיתי.... בקיצור היבנתי שאני צריך לעשות לו דאון קלוק וזה באמת הצליח לי הליבה:378 זיכרון: 337.5 ________ הורדתי את הליבה ל 350 ואת הזכירון השארתי ככה 337.5 והכל עבד גנרלס מה שאני משחק הכי הרבה בטלפיד הכי היה מצויין רק שכל ריסט הייתי צריך להוריד לה מחדש עכשיו שאני מוריד את הליבה ל350 ואת הזיכרון אפילו ל 320 עדין המסך נכבה אחרי כמה שניות והמשחק Launch ToCA Race Driver 3. ישר בטעינה שלו ישר קורס אני לא יודע מה לעשותתתתת למשהו יש עצה בישבלי?

• 16 תגובות
    • 972 צפיות
  24. Started by DANTAL,

הי, בכל פעם שאני מדליק את המחשב , עולה האשף שמודיע לי שנמצאה חומרה חדשה Multimedia controler , מערכת ההפעלה Windows XP Pro. לא ברור לי איזו חומרה היא ה- Multimedia controler אני מנסה לאפשר לאשף לחפש באינטרנט את התוכנה הדרושה אך הוא אינו מוצא. כרטיס הקול שמותקן במחשב הוא של CREATIVE דגם Vibra 128 . ניסיתי לשלוח את האשף ל-CD המקורי של הכרטיס, אך הוא לא מוצא את התוכנה הדרושה איך פותרים את החידה??????? אודה על עזרתכם. ???

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  25. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם! לפני כשבוע בערך התקנתי את הדרייברים החדשים של NVIDIA 43.51 ואחרי זמן קצר, כשאני עושה ריסטרט, וגם כשאני מכבה את המחשב, אז ישר המסך נכנס למצב out of frequency סופר לאחור 20 שניות, ואז מבצע את הפעולה שננתי לו. הבעייה הזאת הופיעה גם אחרי שהתקנתי דרייברים אחרים מכל מיני גירסאות. אודה לכם מאוד אם תוכלו לייעץ לי ולפתור לי את הבעייה. בתודה דודי הסטלן המקצועי!

• 1 תגובה
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים