עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by A.M,

שלום לכולם צהריים טובים לפני מס' ימים המחשב שלי קרס בפתאומיות קיבל מסך כחול ולא הצליח לעלות את הווינדוס בכל מקרה החלפתי cd rom ועשיתי שחזור מערכת והמחשב פעל כרגיל לאחר 3 ימים המחשב מתחיל לקבל מסך כחול בלי הפסקה עכשיו אני לא יודע מה לעשות למה אני לא כל כך מבין במחשבים עכשיו אני צריך את עזרכתם מישהו שיעזור בכל התהליך הזה תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  2. Started by EcSm,

שלום לכם. היום בבוקר המחשב שלי ספג בעיטה קלה בחלק הקדמי (דלת) אמצאי, ככל הנראה באזור ההארידסק. בין אם זה קשור או לא, כמה שניות אחר כך הדרייבר של המקלדת והעכבר (שניהם לוגי'טק) התאבד. העכבר הפסיק לזוז וכך גם המקלדת, לא נותר לי אלא לכבות את המחשב. המחשב עולה וכבר מופיעה בעיה ראשונה, אני לא זוכר בדיוק מה היה כתוב אבל זאת אותה הודעה שקופצת אחרי שהסוללה של הלוח אם נגמרת, משמע הלך הOC. לחצתי F2 כמו תמיד כשזה קורה (הפסקות חשמל לא נדירות בבית שלי), ENTER על START WINDOWS NORMALLY, המחשב עולה - אנטיווירוס, FLESHGET מעדכן... ואז שוב הדרייבר מודיע על הפסקת פעילות, והמחשב פחות או יותר מושבת. לא מגיב לכיבוי (על ידי הכפתור, רק ריסטארט עובד) וכן הלאה. פתיחת המחשב לא מגלה שום דבר,הכל נראה…

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  3. Started by roalush,

אני מחבר את המחשב למערכת סטראו דרך כניסת AUX הבעיה היא שהרמקול הימני לא עובד. אם אני "משחק" עם החיבור לכרטיס קול אז הוא חוזר לפעול לכמה שניות. בחיבור ליציאה הקדמית אין בעיה. משיטוט בפורומים ראיתי שממליצים על תרסיס מגעים אבל בשום פורום לא ראיתי מישהו שניסה וזה עבד. השאלה שלי היא האם כדאי לקנות את התרסיס, ובאופן כללי האם ברוב המקרים זאת באמת בעיה במגעים? פתרון אחר שראיתי והצלחתי ליישם הוא להגדיר את כרטיס הקול לסראונד ולחבר את הכבל לכניסה אחרת - במקרה הזה לאיפה עדיף לחבר לסנטר/סאב או לרמקולים אחוריים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by psychuil,

שאבתי מאחורי המחשב של חברה שלי, וסביר להניח שהזזתי כמה כבלים (וניתקתי בכל של מסך אחד בטעות) ואחרי זה, המחשב היה דלוק, אבל המסכים אמרו שאין שום אות ממנו. לאחר איתחול הפס שבדרך לטעינה של וינדוס (ויסטה) נתקע לסרוגין (דבר שלא קרה בעבר) ובדיוק בקטע שלפני המסך welcome המחשב פשוט נתקע של מסך שחור. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות, לפני שאני פותח את המחשב ועושה מסג' למגעים של הכל?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם. תודה מראש לכל מי שנכנס בכדי לעזור לי, שיהיה חג שמח וחופשה נעימה לכולם. אוקיי, אז כמו שהכותרת אומרת, יש ברשותי את הצורב הבא PHILIPS SPD2412T, עכשיו לראשונה יצא לי להשתמש בו לפני כמה שבועות. כשצרבתי אז הכל היה בסדר, שני דיסקים ראשונים הוא צרב בסדר גמור, אומנם טיפה איטי ביחד לצורב של אחי ואחותי - 1 וחצי 2 דקות יותר.. אבל חוץ מזה הוא צרב בסדר גמור, עכשיו כאשר הצורב הגיע לצריבה השלישית, הוא פשוט נתקע ב13%, נתקע לחלוטין, ממש ככה המחשב לא זז ולא יכלתי להזיז אפילו את העכבר לאחר כמה דקות של תקיעה. עכשיו לאחר עוד כמה דקות המחשב פשוט ריסט את עצמו לבד, בהתחלה חשבתי תקלה לגיטימית, שקורה שהיה מתרחשת פעם ב.. חשבתי גם אולי בגלל שגלשתי באותו זמן (אבל חשוב לציין שרק גלשתי.. כ…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Xsender,

קניתי דיסק קשיח חדש . ואני מנסה להוסיף אותו לישן ליצור עוד כוננים , המחשב מזהה אותו הכל יפה איך אני יוצר עוד כוננים ניסיתי דרך ה BIOS לא עבד... ניסתי לעשות UPDATE דרך ה MANAGE לא עבד. איך ?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  7. Started by yossi126,

בזמן האחרון אני חווה זמני פתיחה קבצים מכווצים בזמנים לא הגיוניים. יש לי Q6600 וזכרונות 4ג'יגה. אני בינתיים עם XP 32 ביט ככה שהמערכת מזהה 3.35 ג'יגה זכרון. לדוגמא קובץ של ג'יגה שאני עושה לו UNRAR מסתיים לאחר 8 דקות! מה יכול להיות פתרון לבעיה? תודה

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  8. תופעה שפעם לא היתה. אבל אני לא חושב שזו בעית תוכנה. אני עם מערכת ויסטה. והמעבד q6600 עם 2 גיגה זכרון, אבל בקושי זז. הדיסק גדול וחדש SATA. מחכה לפתיחת קבצים לפעמים 5 - 10 שניות. וורד למשל או אאוטלוק.. המעבד לא מתאמץ והזכרון פנוי. מה יכול להיות לא בסדר? משהו מכיר בעיה כזו בקשר ללוח עצמו?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  9. Started by boris02,

יש לי כונן קשיח של SeaGate עם 1 טרה ואתמול נכנסתי למחשב שלי , פתאום הוא לא מופיע , נכנסתי למנהל הדיסקים , מנהל ההתקנים , ביוס , חיברתי מחדש , שיניתי את החיבור במקום SATA 1 ל SATA 2 כל הכבלים מחוברים הוא אפילו דולק (ומשום מה עושה רעשים ממש מוזרים) , הוא מתחמם והוא דלוק אבל לא מופיע בשום מקום מה הבעיות ?! נסיתי הכל , ויש עליו 500 ג'יגה מאוד חשובים לי :[ מה אפשר לעשות תודה רבה לעוזרים !

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום שלום לכולם נתקלתי בכמה בעיות ואני אשמח לעזרה ובכן המחשב שלי שהוא יחסית חדש (כמעט שנה) נכבה מעצמו.. לא קשור לעומס או טמפרטורה.. עד כה שללתי את שני ההראדיסקים,מסך,כרטיס מסך,עכבר מקלדת,רמקולים, זכרונות, מאווררים.. ובעצם נשאר לי לבדוק לוח אם / ספק כח/ מאוורר על המעבד ממה שידוע לי אין שום בעית תיאום בין הרכיבים השונים ואין בעיה עם תוכנת ההפעלה (פירמוט + התקנת ווינדוס שונה) הספק כח אינו ג'נרי ובעל הספק של 1000 וואט ומן מהסתם אמור להחזיק את המחשב שלי ללא בעיות כמו כן בדקתי את זה בעומס ובמנוחה ואין שום בעיית חום או אוורור.. האם ישנה אפשרות שהבעיה היא במעבד או בלוח אם? או שסביר להניח שזה הספק כוח? ובעייה שניה: רציתי לעדכן את הביוס דרך התוכנה של ג'יגהבייט (הלוח הוא של ג'יגבייה…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני מנסה להפעיל מחשב עם xp ללא עכבר מקלדת ומסך מחוברים (אני מעוניין להתחבר למחשב הזה רק מרחוק) משום מה כשהעכבר והמקלדת לא מחוברים המחשב מפעיל עצמו מחדש כל פעם שהוא מגיע למסך השחור של Starting Windows XP... ובעצם אף פעם windows לא עולה אלא אם כן אני מחבר את המקלדת ואז הכל עולה כרגיל רעיון למישהו, מה הבעייה?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  12. Started by oryosef1,

שלום, קניתי מחשב חדש ויש תופעה שמופיעה במיוחד במשחקים שאני שם על איכות טובה או רזולוציה גבוהה שהמסך הופך לשחור ואז חוזר להציג, ואז שוב הופך לשחור. שמתי לב שגם לפעמים בוויסטה זה קורה ככה- מתי שיש עומס המסך הופך לשחור לשתי שניות. השאלה שלי היא מה רכיב החומרה הבעייתי? כרטיס מסך? ספק כוח? יש לי כרטיס מסך 9500GT של INNO3D ספק כוח EZCOOL 12CMF 450W REAL לוח אם P45 NEO תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  13. Started by hasson4,

מחשב P4S800D מעבד: intel celeron 320. HD WD SATA. מערכת הפעלה xp עולה ללא בעיות. הוספתי HD נוסף ישן זהה לקודם, מקבל את ההודעה בכותרת והמערכת עולה, ניסיתי עם hd חדש אותה הודעה. ה- hd ללא ג'מפרים. מה הפיתרון?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  14. Started by ran8,

שלום, אני מקווה שאני כותב את זה בפורום הנכון.. זה יכול להיות באמצעי אחסון או משהו?? יש לי בעיה שכאשר אני מחבר כל התקן USB דיסק און קי וכו' .. המחשב מזהה אבל לא מעלה לי את ה"AUTOPLAY" שמשם אני נכנס לתקיות שנמצאות בתוך הדיסק או קי או כל התקן אחר... בביוס הכול טוב בדקתי זה על ENABLE בUSB וכו'... משהו יודע מה הבעיה בבקשה אני חייב עזרה!!...

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  15. שלום! יש לי ספק EZCOOL 300W REAL בן עוד מעט כמעט שנה. רציתי לנסות להפעיל אותו ללא מחשב, לקחתי חתיכת בדיל ועשיתי חיבור בין השחור לירוק. בקיצור חיברתי את הספק לחשמל והפעלתי את הסוויץ שלו מאחור והמאוורר דלק וניסיתי לפתוח את הכונני דיסקים- לא נפתח. אחר כך חיברתי סגול לשחור והספק גם נדלק ואז אחרי כמה שניות יש ריח של פלסטיק שוף (גם כונני הדיסקים לא דלקו). איך זה קרה? הספק לפני דקה הפעיל AMD +1800 דיסק קשיח 20G כונן דיסקים וכונן כומבו וכרטיס MX440 וכרטיס WLAN וטלויזיה. האם מומלץ לחבור אותו ללוח אם ולהפעיל אותו או קיים סכנת שריפה? אני לא יודע עם לפתוח אותו, כניראה יש לו אחריות אצל איבורי אבל הבעיה שזה הספק מהמחשב של חבר שלי וכניראה יעשו בעיות וצריך תעודת אחריות וכל השטויות ה…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by serialmaster,

היי,יש יש לי MP3 וכבל USB כשאני מחבר את הכבל לכניסת ה-USB שבמחשב אז הMP3 רושם שהUSB מחובר והwindows לא מזהה את הUSB הווינדוס רושם לי את ההודעה הזאת : http://img19.imageshack.us/img19/9131/windowsbitmapimagey.png תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  17. Started by greenvector,

שלום כמו שנכתב בכותרת, יש לי כרטיס מסך ATI 4850 שכאשר הרצתי משחקים מעט כבדים (כמו Witcher) המחשב פשוט נכבה. לאחר בדיקה בלוג של הווינדוס + תוכנה PC WIZARD 2008 גיליתי שגם במצב מנוחה הטמפרטורה של כרטיס המסך היא כ- 90 מעלות ובזמן הרצת משחק הטמפרטורה מעל 100 מעלות. רכשתי את הכרטיס ב- KSP (עדיין תחת אחריות) , כשהלכתי לשם הם אמרו שהם יראו מה אפשר לעשות ואם זה בכלל מוגדר כבעיה בכרטיס ושגם אם ניתן לעשות משהו אני אקבל כרטיס מתוקן במקום כאשר כל הפוצדורה תיקח לא פחות משלושה שבועות. האם בוודאות הכרטיס שברשותי דפוק? עשיתי כל בדיקה שעולה לי בראש והכל מצביע לכיוון הכרטיס.. וגם מה הנהלים המקובלים בכל הנוגע להפעלת אחריות על מוצר מחשב אם מישהו יודע.. תודה.

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  18. אהלן לפני כמה חודשים הרצתי SCANDISK על החיצוני שלי והוא מצא ותיקן כמה תקלות (שום BAD SECTORS או משהו בסגנון), אבל מאז אני לא יכול לגשת לחלק מהתיקיות (ACCESS DENIED) והן מופיעות כ-0 BYTE (חשוב לציין שהרצתי את זה על מחשב אחר ולא על המחשב שההרדיסק מחובר אליו באופן קבוע). מישהו יודע איך אפשר לתקן את זה ולגשת לתיקיות מבלי למחוק את המידע?

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by sdfzxc,

שוב שלום לכם, אז הצלחתי לבסוף לחבר את הHD החדש מסוג סאטא (בעזרת מתאם מסאטא לIDE), ואפילו שהBIOS יזהה אותו. הכנסתי דיסק של XP, ופירמטתי כדי להתקין. עד כאן הכל בסדר, אלא שבמהלך ההתקנה הוא כנראה עשה ריסט באיזשהו שלב, וכשהוא חזר הוא כתב לי Disk Read Error Occurred. Press Ctrl + Alt + Del To עשיתי ריסט שוב, ועוד פעם ההודעה.. אז נסיתי לפרמט שוב, והפעם הוא בשלב כלשהו נהיה מסך שחור עם פס לבן מקוקו למטה. שוב פעם ריסט ופירמוט, והפעם אחרי הריסט של ההתקנה הוא עלה עם מסך שחור אחרי נסיון נואש אחרון, הוא השלים את ההתקנה והתחיל שלב ההגדרות, אבל אח"כ הוא לסירוגין: - או נותן את ההודעה Disk Read Error Occurred - או מסך שחור ריק - או מסך שחור עם פס לבן מקוקו - פעם אחת הWINDOWS ממש התחיל לעלו…

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  20. לאחר התקנת תוכנה ולא משנה איזו אשר דורשת לבצע RESTART מקבל מסך כחול עכבר ימני לא עובד ALT+CTRL+DEL כן פועל ראוי לציין שהיתה לי בעיה אשר בעקבותיה לא ראיתי מסך כלל ורק לאחר הוצאת 2 זכרונות חזרתי לראות תודה

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by mhnuemhnue,

שלום, קניתי מחשב לפני כמה זמן (לא כלכך הרבה זמן) ויש לי בעיה בה המחשב קורס לאחר בערך 20-30 דקות של משחק, תלוי עד כמה כבד המשחק. עכשיו, הנה המפרט - Windows XP Pro SP3 GA-P35-DS3L Intel Core 2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz 2046MB RAM Albatron NVIDIA GeForce 8800 GT ספק 550W חדש, החלפתי בעבור 400W ג'נרי. מסך - LG 22WTQ - 22 אינצ' הבעיה - כאשר אני נכנס לדוגמא למשחק Assassin's Creed, או Battlefield Heroes - המשחק פועל חלק בצורה מדהימה, 50-60 FPS קבוע (בBFH המשחק פועל על 60 קבוע). לאחר כ10 דקות אני שומע צפצוף אזהרה מהאל-פסק שלי, שמזהיר כי המחשב עומד לקרוס (אין לבעיה שום קשר לאל-פסק, ניסיתי עם ובלי האל-פסק והבעיה עדיין ממשיכה...) - אם האל-פסק ממשיך לצפצף בערך כ15 שניות המחשב קורס (ה…

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  22. זה קורה לי שאני באמצע משחק משהו כמו 5 דקות וגם לפעמים שמכבים תמחשב ואז הוא לא נדלק הנורת חיווי שלו מהבהבת אבל הוא לא נדלק ומה שאני עושה כל הזמן זה מכבה/מדליק תמחשב ובאותו רגע מדליק שוב תמסך ואחרי כמה פעמים זה רק מסתדר זה מסך LCD של סמסונג די ישן משהו כמו 3 שנים

23. Started by Zadu,

יש לי לפעמים הפסקות חשמל בבית שנגמות נגיד מתנור או משהו מקולקלים וזה עושה הפסקת חשמל בכל הבית וזה קורה נגיד שהמחשב פתוח ועובד . שאלות: 1.למה זה יכול לגרום למחשב ? 2. איך אני יכול לדעת אם נגרם נזק כלשהו מאיזה הפסקת חשמל שהייתה אי פעם ? 3. איך אפשר להגן על המחשב מהפסקות חשמל ? תודה מראש , אבי

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  24. נסיתי לחבר את ה usb לפי ההוראות אבל השמות לא זהים לפי מה שרשום בספר למה שכתוב על הכבלים עצמם..

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  25. היי לכולם. במחשב של אמא שלי נוצרה בימים האחרונים הבעיה הבאה: בכל פעם שאני מדליק את המחשב, הוא מתחיל להעלות את הוינדוס, מגיע כבר לשלב שבו הוא אמור להראות את שולחן העבודה, אבל אז שומעים "טיק" מהכונן הקשיח ואז המחשב עושה ריסט. בהגדרות, ביטלתי את הRestart upon system failure אז כשהדלקתי שוב את המחשב, הוא פשוט הראה מסך כחול, הנה התמונה שלו מישהו יודע למה זה קורה? ואם זאת בעיה בהארד דיסק, איך אפשר להציל את המידע שעליו? יש לאחותי שם עבודה מאוד חשובה של על C ומוסיקה והורדות בD ו-E. האם פירמוט יעזור פה? תודה מראש לכולם

• 5 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים