תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אני עובד עם Windows Vista 32bit Ultimate על מחשב די חזק, E6600, זיכרון 2Gb וכרטיס מסך GeForce 8800GTS 320Mb, לוח אם Asus P5B E Plus. בעת קידוד סרטים (וזה קורה לי במס' תוכנות קידוד) מפעם לפעם (לא באופן עקבי) המחשב קופא לגמרי. עד כדי כך קופא שאפילו Reset לא מוציא אותו חזרה לעולם. אני חייב לסגור את המחשב ולפתוח מחדש ואז הכל בסדר. זה עוד לא קרה בחיים מצב שבו אפילו Reset לא מוציא את המחשב. בעת ביצוע Reset המסך כבה ולא נדלק עוד. אין תגובות נוספות. בהתחלה עדכנתי לדרייברים הכי חדשים של nVidia, מכיוון שחששתי שזה הגורם, הסרתי אותם ונתתי ל-Windows Update לעדכן את הדרייברים שעודכנו לגרסה קודמת של nVidia. הקריסות עדיין מתרחשות. בדקתי את הטמפרטורה של המחשב והיא נראית לי סבירה לגמרי, 51…
-
- 12 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום יש לי ההארדיסק מאקסטור SATA 160GB יחיד עם לוח אם GIGABYTE - K8NF - 9 . שאלתי לחבר את ההארדיסק לאיזה מהחיבורי SATA בלוח - לחבר את ההארדיסק היחיד. SATA 0,1,2,3? למישהו יש את הלוח אם הזה ויכול לעזור לי בהגדרות ה-BIOS שלו?
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה במחשב שאני בטוח שהיא בעיית חומרה. הבעייה שאין לי מושג איזה רכיב בחומרה פגוע אצלי. אחרי פעמים אחדות של ניסיון פירמוט (המחשב נתקע בזמן התקנת הווינדוס), לבסוף הצלחתי להתקין ווינדוס. לאחר מכן, התקנתי דרייברים כרגיל אבל נוכחתי לגלות שהמחשב נתקע בזמן ולאחר התקנת הדרייבר של הכרטיס מסך. תגידו, יכול להיות שמחשב יכול להתקע בגלל בעיות של כרטיס מסך. אני שואל כי זה נשמע לי הזוי, הרי הבעיות הכי שכיחות עם כרטיס מסך הן בעיות תצוגה. לא כך? אודה לכם אם תענו לי על השאלה ונסו לשער איזה רכיב בחומרה שלי נפגע? אני מהמר בין כונן קשיח ללוח- אם. מה אתם אומרים? ושוב אני חוזר, זו לא בעיית תוכנה! פירמטתי עשרות פעמים.
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מצאתי אצל חבר כרטיס Creative CT7240 ומכיוון שיש לו יציאת S-Video אז חשבתי שאולי יש דרך לחבר אותו למחשב ולהוציא את הוידאו לטלוויזיה (כי למחשב המפגר והישן הזה אין אפילו AGP...) בכל אופן, כרגע אני קצת מסתבך עם ההתקנה (שמשום מה לא עוברת לי חלק) אבל נניח ואני אעבור את החלק הזה, מה זה בדיוק הכרטיס הזה? האם זה כרטיס מסך עם יציאה לטלוויזיה? למה יש לו כניסת VGA? (כן, כן, כניסת VGA) מאיפה הוא יכול לקבל Input של VGA ומה קורה עם זה? בנוסף, לכרטיס יש גם יציאת Line out ויציאת SPDIF. האם הוא גם כרטיס קול? ניסיתי לחפש מידע על הכרטיס, ואני רק מגיע לאתרי דרייברים למיניהם, ולא לאף מידע אמיתי בעצם, הדבר היחיד שאכפת לי ממנו, זה איך אני משתמש בכרטיס הזה על מנת להוציא וידאו לטלוויזיה? (מן הסתם …
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
לחבר שלי יש כרטיס מסוג 6600GT מעלות במנוחה:54 74 במאמץ... משום מה במסכים מסויימים במשחק הכל נראה ככה: [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
קרה לי פתאום לא יודע מאיפה זה בא.. משהו מוזר רצח האות ט בלבד לא עובדת.. זאת אומרת חצי כן חצי לא צריך להלחם איתה בשביל לכתוב אותה.. זה לא בעיה במקלדת לדעתי מהסיבה הפשוטה שאם עושים את זה מהר ומשלבים בתוך מילה את האות מהרר מאוד זה כותב אבל למשל שאני כותב בנפרד, או כותב לאט הוא לא כותב..
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח…
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אז ביטלתי File History במחשב כי התיקייה הגיעה ל47gb. הלכתי להגדרות ואין שם אפשרות למחוק את כל הגיבוי של file history אלא רק "all versions but latest version". איך אני מוחק את כל הfile history? כי הדרך היחידה שמצאתי זה למחוק את התיקייה ששם file history מגבה הכל. אבל האם זה בטוח?
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייח יחסית חדש עד להיום השתמשתי בכרטיס המובנה של הלוח אם מתוצרת ASUS M4N68T-M עם CHIPSET של nivida היום רכשתי כרטיס מסך של ASUS ATI RADEON 4350 חיברתי את הכרטיס מסך ואין תגובה המחשב חושב מספר דקות כשהמסך כבוי ולאחר מכן מפעיל את המסך רק בעזרת הכרטיס המובנה על הלוח אם ניסתי לשדרג את הביוס,להוריד דריברים אך כלום לא עוזר אני שם לב שהוא כן מזהה את הכרטיס כי בעת הכנסת הכרטיס החדש המחשב ממתין כחצי דקה עד שהוא בוחר בכרטיס המובנה. אין ציפצופים היכולים להעיד על בעיה כלשהיא בחיבור של הכרטיס מסך המסקנה היחידה שלי זה בספק כוח רשום עליו 480watt אבל הוא נראה ג'נרי לחלוטין איך ניתן לבדוק האם הבעיה היא בספק כוח המחשב נדלק גם כשהכרטיס מסך החדש נמצא על הלוח אם,פשוט הלוח אם …
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, על לפני יומיים המחשב היה בסדר (הבעיה מוכרת מהעבר ונפתרה מעצמה) ופתאום החלו להופיע ריצודים על המסך ונקודות בכל מיני צבעים (ורוד) וריבועים שחורים קטנים בטקסטורה מוזרה וכל מיני בעיות.. כל פעם שניסיתי לצפות ביוטיוב קרה אחד משני הדברים: המחשב קיבל מסך כחול, הדריבר קרס או קפיאה פתאומית שמסתיימת בריסט ולאחר העלייה אומרים לי שהיה BSOD.. הדריברים מעודכנים, ניסיתי לשנמך (כמובן עם מחיקת הקודמים) הביוס מעודכן, הכרטיס חדש יחסית (מאוגוסט). הקודים הם: 124, 116.. אני בלי OC (חיפשתי בגוגל על 124 ורוב מה שהיה כתוב היה קשור לאוברקלוק) אני לא מחפש פתרון (אני כן..) אני רוצה לדעת מה הוא הגורם ואז לחשוב. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
המחשב נדלק ויש בצד מנורה,אך זה נכבה אחרי חמש שניות בערך זה נכבה. ובחמש שניות האלה שהוא דלוק אין תצוגה. ניסיתי לחבר למסך חיצוני ולא עבד. יש מצב שאולי זה בעיה בזה שהתקנתי לינוקס? יש לי איכשהו להכנס ולפרמט את ההארד דיסק?
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
לצערי ההיכרות ביני לבין המסך הכחול נמשכת כבר זמן מה. תאמינו לי עברתי על רוב האינטרנט בחיפוש אחר מוצא. בסופו של דבר התייאשתי ומסרתי את המחשב שלי לתיקון,המחשב חזר לאחר פירמוט של מחיצה C. המסך הכחול חזר לאחר שביצעתי עדכון לדרייבר של הכרטיס מסך(ככה אני סבור בכול אופן). אני נתקל בבעיה אך ורק בגלישה באינטרנט וביחוד ביוטוב. הסרתי הסרה מלאה של הדרייבר כולל הכול,והמחשב חזר אוטומטית לגרסא הקודמת. כשניסיתי להסיר אותה(הגרסא הקודמת), המחשב החזיר אותה בכול פעם מחדש אוטומטית. עכשיו לפני שאני לוקח תמחשב לתיקון נוסף קיוויתי אולי לפתור את הבעיה בעצמי. בכול מקרה הנה הlog: ================================================== Dump File : Mini041611-01.dmp Crash Time : 16/04/2011 00:22:03 Bug Ch…
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, להלן שתי תמונות טמפרטורת המעבד, יש לציין כי המחשב נמצא בממ"ד ללא מזגן, יש לי שני מאווררים מכניסים ואחד מוציא. תמונה ראשונה כאשר המחשב במצב מנוחה ואני לא פותח שום חלון. http://imageshack.us/photo/my-images/687/screenhunter01jul191308.gif/ תמונה שנייה כאשר אני פותח מספר חלונות אינטרנט, האם הגיוני שהטמפרטורה תעלה בכ"כ הרבה? http://imageshack.us/photo/my-images/713/screenhunter02jul191312.gif/ בנוסף, בתוכנה everest תצוגת מהירות מאוורר ספק הכוח נעלמת לסירוגין ומתח 12V מציג 2.37V צירפתי שתי תמונות ובהן הדגשתי באדום את שתי הבעיות: מהירות המאוורר(power supply) מופיעה בתמונה הראשונה ובשנייה היא נעלמה כך זה קורה לסירוגין כל זמן שהתוכנה עובדת. במתחים מול מתח של 12V מופיע מ…
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה באחד המחשבים נעלם לי קובץ במחשב ועכשיו בגלל זה הוינדוס לא עולה לי. שאני מעלה את המחשב יש לי את ההודעה הזאת: windows could not start brcause the following file is missing or corrupt: windows root\system32\hal.dll please re-install a copy of the above file האם יש איזה דיסק או משהו אני יכול להריץ וזה יסדר את הבעיה? תנו לי איזה עצה לפני שאני עושה פירמוט כי יש לי דברים חשובים שם ... תודה
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי ברשותי מצלמת וידאו panasonic עם חיבור firewire אשר אותו אני מחבר לכרטיס firewire pci כרגע אני עובד עם הulead videostudio 6 כאשר אני לוכד בvcd הכל טוב .. הבעייה היא האיכות אך כאשר אני מנסה כמעט בכל format אחר אני נתקל בבעיה שבכל תזוזה על המסך רואים קוים בתזוזות המהירות האיכות בsvcd נראת הההההההרבה יותר טובה .. אך הבעיה היחידה הקוים המכוערים המצורפים לסרט למשהו יש מושג איך פותרים את הבעיה הזאת? בעזרת תוכנה אחרת טובה יותר אולי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אהלן.... פתחתי את המחשב של אחותי AMD ATHLON משהו..... וניסיתי לחבר מאוור ישירות לחיבור מולקס של הספק... זאת אומרת עם הקבלים של המאוורר... זה גרם לקצר.... המחשב נכבה... אחרי ניתוק וחיבור קבל החשמל המחשב חזר לפעול... אבל זה מביא אותו למצב בחירה בין: safe mode safe mode with network עוד איזה safemode last known configs start windows normaly עכשיו על אפשרות שאני לא זה עושה ריסטרט למחשב ומחזיר אותי לותו מקום... מה זה<?! אני חושב שזה ההארד דיסק?.. האם זה הגיוני? בגלל שכשניתקתי את הסידירום והשארתי את ההארד דיסק (IDE) מחובר לבד אז שום דבר לא עלה על המסך והמסך בכלל לא קיבל אותות... המחשב רק השמיע קולות ציפצוף.... מה אתם חושבים שזה? איך לבדוק מה זה? תודה מראש לעוזרים....
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
ניתקלתי במשהו מוזר, בתוכנת סיסופת סאנדרה, הלוח אובחן כבעל יותר משני חריצי זיכרון, אך בפועל ישנם רק שניים. וגם לפי התצלום שבאתר של PCPARTNER: VIA Apollo Pro Plus ישנו היטסנק על הצ'יפסיט (על הגשר הצפוני- ועליו כתוב PcPartnet ועל הבאס-מתחת לשני חריצי הPCI הימניים- כתוב BX 440m support 100mhz system bus) ללא כל איזכור ל VIA! למרות שהתוכנה מזהה את הצ'יפסט כ-VIA Apollo Pro Plus. הוא נראה במראה הכללי יותר קרוב(ובהרבה פרטים) ללוח אם אחר מבוסס על ה440BX של Intel: Intel 440BX ישנן עוד שתי תופעות מוזרות: 1.כבר קרה פעמיים שהמחשב נכבה לבד וללא כל אזהרה (גם אחרי ביטול האתחול האוטומטי) ואז אחרי שאני מפעיל אותו מחדש, הוא לא מבצע סריקת דיסק ולא מופיעות שום הודעות על תקלות כל שהן…
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב פנטיום 4 עם HDD של 60GB והוספתי לו הארדיסק של 80GB - המחשב עולה אוטומטית מה HDD החדש שהוספתי ,שקיימת בו מערכת הפעלה תקינה. אך בהפעלה של המחשב הוא מביא לי את המסך של אפשריות הפעלה [safe mode.Last know....] ולחצתי על start windows normally אחרי הלחיצה- המחשב עושה ריסטארט וחוזר חלילה,אותו מצב גם בסייפמוד. נ.ב - המחשב עולה מצוין אם מפעילים אותו רק עם כונן המקור. * סוג חיבור: IDE. מערכת הפעלה : XP אשמח להצעות לתיקון הבעיה!
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
משום מה כאשר אני מתקין את הדרייברים של Nvidia כרגע 30.82 כאשר אני גולש לפתע המחשב קופא. יש לי Geforce2 mx400 64mb sdr w/tv-out: 767t702000699 ולוח אם של חב' SystemBoard מבוסס SIS735 עוד מידע ? יש תוכנה מסויימת שיכולה לזהות יצרן כרטיס/ביוס כרטיס ? יש כמה כרטיסים במחשב שלי כמו הכרטיס מסך והכרטיס אדסל PCI שאני לא יודע מי היצרן לכן אני צריך תוכנה כזו ? (על שני הכרטיסים אין כול כיתוב לפחות באופן גלוי על היצרן ובכרטיס מסך הסתכלתי טוב טוב ...) ???
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הצורב של MSI 52X32X52 וכשאני מחבר אותו כמה שניות אחרי שהמחשב עולה בדיוק כשהוא אמרו לזהות חומרה חדשה הוא עושה ריסטרט... חיברתי את הצורב במחשב אחר והכל עובד מצוין וחיברתי עוד 2 צורבים אחרים על המחשב שלי וזה עושה את אותה בעיה... למישהו זה קרה? מישהו ידוע איך לפתור את זה? אמרו לי לפרמט את המחשב אבל אני מעדיף לוודא שאפשר בדרך אחרת... תודה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
כשמפעילים את המחשב לא מועברת אינפורמציה אל המסך וגם הנורות של המקלדת לא נדלקות.המסך והכבל תקינים.
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
קיבלתי שני חשבונות ואני לא מצליח לפתוח כתוב לי שהקבצים גדולים מידי מה צריך להוסיף למחשב לפתיחת הקבצים?
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה עם המחשב שאין לי מושג מהי :. לפעמים המחשב מאתחל את עצמו. למשל, בעת גלישה באינטרנט, לפתע המחשב מבצע ריסטרט ללא שום התראה או משהו.... בזמן האחרון "קפצו" לי פעמיים חלונות כחולים (כמו בתמונה). ניסיתי לחשוב מה הבעיה, אבל אין לי תשובה. המחשב אצלי קרוב לשנה ומאז לא הותקנה שום חומרה חדשה, אין לי הרבה דברים על המחשב, כ-20 ג'יגה מתוך 80, כל העידכונים של הווינדוס מותקנים... אשמח, אם למישהו יש איזה כיוון. לינק לתמונה: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/h/i/g/h/w/a/y/s/t/a/r/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200208271106025392/200407171220293839/CIMG0457.JPG
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
זה התחיל לפני 7 חודשים בערך שפתאום כל פעם שאני עושה ריסט או מפעיל את המחשב, אז הוא לוקח איזה 3-4 דקות עד שאני מקבל פוסט. אמרתי טוב ננסה לבדוק מה קורה וחיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי לזה פתרון אז למדתי לחיות עם זה, ואז לפני בערך 4-5 חודשים הכרטיס שלי נשרף (8800GTX) כי עכשיו הוא בכלל לא נתן לי פוסט, טוב אז הלכתי לחנות וקניתי HD5750 ועם הכרטיס עדיין הייתה את הבעיה של העליה הארוכה אבל פחות זמן בערך דקה שתיים לקח למחשב לקבל פוסט, זה היה לפני 4-5 חודש.. לפני שבוע המחשב התחרפן, עם הכרטיס HD5750 אני לא מצליח להכנס לווינדוס רק עם כרטיס יותר חלש שהיה לי בבית HD4550 אבל גם איתו הבעיות המשיכו, לכן הוצאתי 2 סטיקים של 2GB כל אחד והפעלתי המחשב עלה והכול בסדר לאחר כמה שעות שוב פעם עשיתי …
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
טוב אז ככה: היום, יום חמישי, חזרתי מבית ספר והלכתי למחשב והכל עבד טוב ויפה. שיחקתי איזה משחק ודיברתי באייסיקיו והלכתי קצת לישון, המשחק והאייסי עוד עבדו. התעוררתי אחרי שעה וראיתי מסך שחור, ומאז המחשב לא עובד. אם אני מדליק אותואז הוא נדלק אבל לא קורה כלום, הוא כאילו נתקע איפהשהוא בדרך. ניסיתי להחליף כל מיני חלקים ולראות מה קורה אבל לא מצאתי כלום, עד שניסיתי להפעיל את המחשב בלי כרטיס מסך. כל הזמן היה כאילו חשמל במחשב המאווררים דלקווזה אבל כלום לא קרה יותר מזה ( גם לא האור בעכבר ובמקלדת). אחרי שהדלקתי בלי כרטיס מסך המחשב כאילו המשיך והאור בעכבר והמקלדת כן נדלקו הפעם, כאילו שהוא לא נתקע בדרך אצל הכרטיס מסך שכנראה היה הבעיה. אז בקיצור זאת הבעיה שלי ועכשיו אני בלי מחשב אלא אצל א…
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-