תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי "מסכים כחולים" לעיתים די תכופות (כפעמיים ביום). לא יודע ממה הבעיה נגרמת, כי המחשב חדש וכבר החלפתי את הזכרונות (הנחתי שהבעיה בהם). הרצתי גם sandra וגיליתי שהכל כשורה. ראיתי כאן בפורום שאתם מציעים לבדוק את קבצי ה-minidump, אך מפני שאיני בקיע בנושא, אני מבקש את עזרתכם. העלתי את ארבעת הקבצים האחרונים: http://www.filefactory.com/file/9fb074/ תודה מראש לכל המקדים והמסייע.
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היי לכולם מחשב חדש, לוח הוחלף אתמול. המחשב מתרסט פעם בשבועיים לעירך (הבקר זה קרה) הלוח חדש (סיבות אחרות) אך עדיין אותו סוג. DG965WH 1) האם יש קובץ בו מערכת ההפעלה/מחשב כותבים מה קרה? 2) כיצד אני מזהה מה הסיבה (מעבד/זכרונות/ספק) 3) כיוון אחר שלא חשבתי עליו? בתודה, יהודה
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום הבעיה שלי היא שהדיסק און קי שלי מופיע כדיסק מקומי במחשב. אני צריך שהוא יופיע כדיסק נשלף כדי שאוכל לצרוב עליו Windows דרך התוכנה המיועדת. אשמח אם תעזרו לי כמה שיותר מהר. מדובר על Sandisk Cruzer Blade 8gb **אחריי חיפוש ארוך ברשת מצאתי תוכנה שנקראת rufus שעושה לך את אותה העבודה בכל כונן שהיא מזהה כ USB אז הצלחתי.
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
המערכת: חלונות 2000 , GBVRXP 1800XP , SOUND ON BOARD . התקנתי כרטיס קול PCI של CRATIVE (דגם VIBRA 128) וכמובן שעשיתי דיסאיבל לסאונד ציפ שעל הבורד דרך ה BIOS. הכרטיס קול שהתקנתי עבד לי בערך איזה שבוע עד שעכשיו המחשב גם נהיה לי איטי נורא (קצת עבר לו) אבל קול - אין. אין שום הודעת שגיעה, אין איקסים או סימני קריאה ברשימת חומרה והכל נראה תקין. אבל קול כאמור, אין. ועכשיו קיבלתי את ההודעה הזאת. אני מכיר את ההודעה הזאת בעיקר ממחשבים נשאים וכרטיסי PCMICA שמוציאים אותם בזמן שהמחשב עובד. אבל לקבל הודעה כזו על כרטיס PCI? ואט דה פאק? מצטער על הקישור לתפוז, לא ראיתי דרך אחרת לעלות תמונה לפורום תודה לכל הפונים.
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום , יש לי ספק 350W ג'נרי שאליו מחובר מחשב בהחלט שלא צורך הרבה חשמל , עכשיו , בזמן האחרון הספק מתחמם קצת יותר מדי , וכאשר זה קורה הוא כאילו תוקע את המחשב ואז עושה הודעה כחולה של XP... זה כבר קרה לי בעבר , וכאשר הוצאתי את הקטודה הכל נפתר , אבל זה חזר , ואין לי שום דרך לעצור את זה , מה אני עושה?
-
- 11 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לקנפג שרת FTP על Windows Server 2k8 R2. עשיתי צעדים זהים להסבר שכאן. אני מצליח להתבר ל localhost אבל לא מצליח להתחבר מבחוץ. ניטרול של הפיירוול (של .Z.A) לא עזר. אשמח להכוונה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב בן חודשיים-שלושה ומאז שהמחשב פועל לפעמים המסך מהבהב ואחרי כמה דקות המחשב עושה ריסט בעצמו. לדעתי הבעיה בספק כי הוא ג'נרי 500W ולא בכרטיס מסך. מפרט המחשב של החבר: cpu: core2duo e2180 M.board:gigabyte 945 mem: 2GB 667MHZ gpu: 7300LE-7200 200GB ספק ג'נרי יש לכם מושג מה הבעיה-לדעתי היא בספק...
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום. יש לי כונן חיצוני של 2 טרה. לאחרונה, וללא שקרה שום דבר מיוחד, ווינדוס החל לבקש ממני לבדוק בכונן שגיאות. לאחר בדיקה, הכונן חוזר לפעולה. אבל משהו שם מסריח. בכל אופן, על הכונן הזה נמצאת תיקייה של 30 גיגה בייט של תמונות, שהיא חשובה לי יותר משאר הטרה-וחצי (מוזיקה, סרטים, וכולה). כיצד כדאי לגבות את התמונות? האם לכונן USB קטן אולי? אני כמובן מתייחס לרמת האמינות, כי אני חושש שאם הכונן ימות, ילכו התמונות לעולם. תודה!
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
קיבלתי היום את הכרטיס החדש שלי, 6950, אבל כשאני מחבר אליו את המסך, שום דבר לא מוצג. עכשיו אני משתמש בחיבור הAGP בלוח האם. ניסיתי להתקין את הדרייברים, אבל זה לא עוזר, וגם זה אומר לי שהיו כמה שגיאות בהתקנה. מה אני יכול לעשות?
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
קניתי לוח אם חדש של abit nf7-s והארד דיסק של wd 160gb sata שמחובר יחד עם maxtor 40gb ata 1333 ואני לא מצליח להתקין ווינדוס.אני עושה boot מהדיסק התקנה או מפלופי אני מפרמט הווינדוס מעתיק קבצים עושה ריסטרט ולא ממשיך מאיפה שהבוא הפסיק אלא מהתחלה.שאני עושה fdisk לראות את המצב של ההארד דיסק הוא אומר לי שאין מחיצות (partition) שאפשר להציג למנרות שהדיסק התקנה מזהה את המחיצות.שאני מנסה לעשות boot מהארד דיסק הוא רושם שאי אפשר ואין דיסק מערכת.אני מנסה כל שילוב בין הכוננים רק הסיריאל רק ה-ide או ide master וסיריאל ואני לא מצליח אף פעם זה לא קרה לי מה אני יכול לעשות כדי להתקין את הווינדוס?
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
ניתקלתי במשהו מוזר, בתוכנת סיסופת סאנדרה, הלוח אובחן כבעל יותר משני חריצי זיכרון, אך בפועל ישנם רק שניים. וגם לפי התצלום שבאתר של PCPARTNER: VIA Apollo Pro Plus ישנו היטסנק על הצ'יפסיט (על הגשר הצפוני- ועליו כתוב PcPartnet ועל הבאס-מתחת לשני חריצי הPCI הימניים- כתוב BX 440m support 100mhz system bus) ללא כל איזכור ל VIA! למרות שהתוכנה מזהה את הצ'יפסט כ-VIA Apollo Pro Plus. הוא נראה במראה הכללי יותר קרוב(ובהרבה פרטים) ללוח אם אחר מבוסס על ה440BX של Intel: Intel 440BX ישנן עוד שתי תופעות מוזרות: 1.כבר קרה פעמיים שהמחשב נכבה לבד וללא כל אזהרה (גם אחרי ביטול האתחול האוטומטי) ואז אחרי שאני מפעיל אותו מחדש, הוא לא מבצע סריקת דיסק ולא מופיעות שום הודעות על תקלות כל שהן…
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב נייד מדגם Sony Vaio VGN-FZ21Z כל פעם שאני מנסה להעביר קבצים גדולים דרך הרשת האלחוטית (העברת קבצים דרך רשת Adhoc, דרך הראוטר, הורדת קבצים גדולים, או הרבה עדכוני ווינדוז) המחשב קופא. אין מסך כחול, אין הודעת שגיאה, פשוט קופא. זה קורה רק כשהקובץ או ההורדה הם קבצים גדולים - זה קורה אחרי בערך 20 דקות של העברה. אחרי הפעם הראשונה, זה קורה שוב ושוב באופן מיידי אם אני מנסה פעם נוספת. כרטיס הרשת כאן הוא Intel 4965AGN, הורדתי את הדרייבר המעודכן ביותר מהאתר של אינטל. מערכת הפעלה: ווינדוז ויסטה Home Premium מקווה שמישהו יכול לעזור, כי אני לא מצליח למצוא שום דבר באינטרנט בנושא הזה. תודה
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
רציתי לדעת כיצד אני יוכל במדיוק לדעת מה החלקים שיש לי במחשב לוח אם מעבד וכו'.. יש אוזשהיא תוכנה מיוחדת?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב נייד דגם Asus K50IN, ויש לי בעיה ממש מוזרה איתו: (הבעיה בהתחלה נראית כמו בעיה פשוטה של אבק במאווררים או משהו כזה, בבקשה תקראו עד הסוף) לאחר כמה זמן של צפייה ביוטיוב או משחקים (כבדים יחסית), המסך נתקע (המחשב קופא לגמרי) לכמה שניות עד דקה, והצליל שיצא באותה שנייה מהרמקולים נמשך כל זמן התקיעה. תקלה זאת קורית לעיתים קרובות בעיקר כשהטמפרטורה בחדר היא גבוהה. פתחתי את המחשב וניקיתי אבק עם ספריי לחץ אוויר, זה לא עזר. כמו כן (וזה הדבר המוזר כאן), כשאני מכבה את הדרייבר של הכרטיס קול (מה device manager) ומשחק אותם משחקים, המחשב עובד חלק. עידכנתי את הדרייברים של הכרטיס קול ושל הכרטיס מסך, אף אחד מהדברים האלה לא עזר. אשמח לעזרה בנושא - כרגע אין לי ממש 250 שקל לשלוח את…
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי בעיה מוזרה ומעצבנת במחשב,וקיוויתי שתוכלו לעזור לי.. אקיצר,בכל פעם שאני מדליק תמחשב,אחרי שתיים שלוש דקות בווינדוס הוא נתקע,וכשאני אומר נתקע אני מתכוון שהסמן של העכבר זז,אבל כל החלונות תקועים לחלוטין ולא מגיבים לכלום(גם לא לקונטרול אלט דליט וכל אלה)..וגם המקלדת לא מגיבה. ניסיתי לפרמט,בתקווה בטוחה שזה יעזור ו...זה לא,גם אחרי פירמוט(מחיקת ווינדוס והתקנת אחד חדש,לא "תיקון" הווינדוס הישן),הבעיה ממשיכה... מישהו אמר לי שיש מצב שזאת בעיה בחומרה של המחשב..בדקתי את הזיכרונות,והם בסדר..בדקתי את החיבורים של כל החומרה,והם כולם נראים בסדר..סרקתי את הלוח אם לתקלות אפשריות ולאמ מצאתי כלום.. למישהו יש רעיון,הצעה או פתרון? אני אשמח לתמיכה ולתשובות..תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היי אני מצטער על האנגלית אני פשוט רוצה שהדברים יועברן כפי שהוא כתב אותם זה חבר משבדיה שנתקע עם הרכבה של מחשב כנ"ל אמרתי לו שאני מכיר פורום מעולה לנושא עם חברה שמבינים עניין וזה אתם אז ככה... Fault discription: Sometimes freezes at startup and gives away a 1 sec long beep, silent for 1 sec and repeats like that.Also does that when i do a reboot from the OS (sometimes and not always. Same beep then) Pull out the powercord and after a minute insert it again i will be able to start the comp When im in the os (XP professional with SP1) and start for ex BHD it freezes up the comp completly after 1 min or 2 The computer is MOB:MSI K7N2-Delta-ILSR nForce2 Ultra 400 3DDR-D…
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
טוב אז ככה: היום, יום חמישי, חזרתי מבית ספר והלכתי למחשב והכל עבד טוב ויפה. שיחקתי איזה משחק ודיברתי באייסיקיו והלכתי קצת לישון, המשחק והאייסי עוד עבדו. התעוררתי אחרי שעה וראיתי מסך שחור, ומאז המחשב לא עובד. אם אני מדליק אותואז הוא נדלק אבל לא קורה כלום, הוא כאילו נתקע איפהשהוא בדרך. ניסיתי להחליף כל מיני חלקים ולראות מה קורה אבל לא מצאתי כלום, עד שניסיתי להפעיל את המחשב בלי כרטיס מסך. כל הזמן היה כאילו חשמל במחשב המאווררים דלקווזה אבל כלום לא קרה יותר מזה ( גם לא האור בעכבר ובמקלדת). אחרי שהדלקתי בלי כרטיס מסך המחשב כאילו המשיך והאור בעכבר והמקלדת כן נדלקו הפעם, כאילו שהוא לא נתקע בדרך אצל הכרטיס מסך שכנראה היה הבעיה. אז בקיצור זאת הבעיה שלי ועכשיו אני בלי מחשב אלא אצל א…
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
קיבלתי לוח חדש ואין עליו סימונים על הלוח של LED POWER , LED HDD , LED ON OFF וכו'... איך אפשר לדעת מה כל דבר בלי לנחש ? ואיך מזהים את ה PANEL ? הוא עם הפינים הארוכים ? <פאנל = המקום שמכניסים את החיבורים של ה LED שבמארז>
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
-
-
לא נגעתי ולא עשיתי שום דבר במחשב . היכולת להחליף שפה ב alt + shift לא עובד לי ובנוסף לכך ניסיתי במקשים האחרים וזה לא בעיה במקשים בנוסף לכך בצילום מסך כאשר אני לוחץ במקום לצלם את המסך הוא פותח לי את הנגן אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני מקווה שאני שואל במקום המתאים.פתאום המחשב לא מזהה לי כונן קשיח חיצוני ודיסק או קי ( במחשבים אחרים זה כן מזהה) זה רושם לי unknown usb ולא ניתן למצוא דרייבר או כל אופציה אחרת שניסיתי דרך הניהול. בבקשה לעזרה נתקעתי וזה מאוד חשוב
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק בנפח 1TB של SAMSUNG , לאחרונה הWIN זורק לי הודעות בסגנון: Windows Disk Diagnostic detected a S.M.A.R.T. fault on disk SAMSUNG HD103SJ ATA Device (volumes C:\;D:\;E:\). This disk might fail; back up your computer now. All data on the hard disk, including files, documents, pictures, programs, and settings might be lost if your hard disk fails. To determine if the hard disk needs to be repaired or replaced, contact the manufacturer of your computer. If you can't back up (for example, you have no CDs or other backup media), you should shut down your computer and restart when you have backup media available. In the meantime, do not save any critical files to this…
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
הרצתי Scan Disk וזה מצא לי כמה קבוצות של Bad Sectors. הסריקה סימנה את אותם מקומות כדי לא להשתמש בהם שוב... עכשיו השאלה היא אם זה מונע את ההתפשטות של הבאד סקטורס? או שברגע שמופיע הבאד סקטור הראשון אז צריך לזרוק את ההארד-דיסק לפח?
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
ניסיתי F8, לא עובד מה זה עוד יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כשבוע בערך התקנתי את הדרייברים החדשים של NVIDIA 43.51 ואחרי זמן קצר, כשאני עושה ריסטרט, וגם כשאני מכבה את המחשב, אז ישר המסך נכנס למצב out of frequency סופר לאחור 20 שניות, ואז מבצע את הפעולה שננתי לו. הבעייה הזאת הופיעה גם אחרי שהתקנתי דרייברים אחרים מכל מיני גירסאות. אודה לכם מאוד אם תוכלו לייעץ לי ולפתור לי את הבעייה. בתודה דודי הסטלן המקצועי!
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולםלא מזמן קניתי מחשב נייד חדשמעבד i7-6700hq 8giga וכרטיס מסך invidia 960m 4gigawindows 10ויש לי בעיה בכמה משחקים, בעיקר במשחקי רשת, שיש הרבה סקילים או שעומד לקרות משהו, המסך נקפא פתאום ל2 שניות ואז משתחרר, זה קורה מידי פעם ולפעמים מופיע סתם ככה במשחק . אני משחק עם משטח קירור , והכרטיס מסך שלי מעודכן.שאני הולך למנהל המשימות ולביצועים, אני רואה שבאותו רגע נתון, המעבד מגיע ל100 אחוז שימוש בדרך כלל הוא באזור ה 50 אחוז, ובאותו רגע קופץ ל100 וחוזר ל50.האם יש לזה פתרון ואפשר לעשות משהו עם זה? או שהמחשב פשוט לא עומד בעיבוד הגרפי של המשחק? הוספת זכרון פנימי עלול לעזור? מישהו נתקל בבעיה מסוג זה בעבר?
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-