תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, יש לי אל פסק advice v750 וספק כוח של KSP 400W. בזמן האחרון כול פעם שהתחלתי להפעיל משחק כול שהוא, האל פסק משמיע רעש חזק ביותר ולעיתים נכבה. את הרעש אני מצליח לבטל כשאני מנתק ומחבר את האל פסק לחשמל מספר פעמים. לאל פסק מחוברים גם המחשב והמסך. כשאני מכבה את המסך בזמן הפעלת משחק אין רעש, אבל לפעמים, כשאני מדליק אותו חזרה, הרעש חוזר. נראה לי שהאשם העיקרי הוא הספק שמתחמם מאד, עד כדי כך שהוא מחמם לי את כול החדר, וגם מפיץ ריח מעט שרוף. חשבתי לקנות ספק חדש אבל לפני שאני עושה את זה הייתי רוצה חוות דעת על המצב. אולי יש עוד סיבות. בתודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
file:///C:/Users/eyaly/Desktop/Untitled Project/Untitled Project.html כאן אפשר ליראות
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אז ביטלתי File History במחשב כי התיקייה הגיעה ל47gb. הלכתי להגדרות ואין שם אפשרות למחוק את כל הגיבוי של file history אלא רק "all versions but latest version". איך אני מוחק את כל הfile history? כי הדרך היחידה שמצאתי זה למחוק את התיקייה ששם file history מגבה הכל. אבל האם זה בטוח?
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מבקש המלצות לספקים זולים וטובים עד כמה שאפשר. אם אפשר אז גם להוסיף לינקים לחנויות ומחירים. שלי לצערי נשרף היום \= בזמן חירבון בשירותים.
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
^כותרת המחשב נכנס למצב שינה לבד כל ההגדרות מבוטלות אין מצב שאני לוחץ על משהו מה עושים? יש מצב שהכרטיס מסך בגלל שהוא על טמפרטורה גבוהה אז הוא עושה למחשב מצב שינה לבד? תודה לעוזרים המחשב נקנה לפני 8-7 חודשיים יש אחריות יש הכל
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
שלום, על לפני יומיים המחשב היה בסדר (הבעיה מוכרת מהעבר ונפתרה מעצמה) ופתאום החלו להופיע ריצודים על המסך ונקודות בכל מיני צבעים (ורוד) וריבועים שחורים קטנים בטקסטורה מוזרה וכל מיני בעיות.. כל פעם שניסיתי לצפות ביוטיוב קרה אחד משני הדברים: המחשב קיבל מסך כחול, הדריבר קרס או קפיאה פתאומית שמסתיימת בריסט ולאחר העלייה אומרים לי שהיה BSOD.. הדריברים מעודכנים, ניסיתי לשנמך (כמובן עם מחיקת הקודמים) הביוס מעודכן, הכרטיס חדש יחסית (מאוגוסט). הקודים הם: 124, 116.. אני בלי OC (חיפשתי בגוגל על 124 ורוב מה שהיה כתוב היה קשור לאוברקלוק) אני לא מחפש פתרון (אני כן..) אני רוצה לדעת מה הוא הגורם ואז לחשוב. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היה לי הארד דיסק מאקסטור 40 ג'יגה החלפתי ל 120 של מאקסטור. אני מנסה להתקין כל הזמן windows xp ואני לא מצליח, ניסיתי לפרמט אותו בכל השיטות... אפילו FDISK הדיסק תקין לגמרי ועובד בהארד דיסק הישן... זה אומר לי או: missing operation system or error loading operation system
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
כאשר אני מחבר את המחשב עם קבל HDMI או DisplayPort אני מקבל תמונת מסך גדולה ואן לי שליטה ברזולוציה של המסך בכדי לכונן אותו מה עושים תודה
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
הוספתי למחשב 256/266 עוד זיכרון 256/400 ועוד עכבר. הכל עובד תקין אבל פעם ביום לא בשעה קבועה הוא כבה פתאום! כבר פירסמתי הודעה והציעו לי להחליף את המקום של הזיכרון אבל זה לא עבד. הוא גם לא נכבה בזמן קבוע (פעם באמצע סרט פעם בגלישה באינטרנט) אם למישהו יש רעיון אז בבקשה!
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה הרמקולים של המחשב מתחממים לי ונשרפים לי.... החלפתי 3 זוגות של רמקולים ,ונשרפו שלושתם ניסיתי: להחליף שקע (הרמקולים הקטנים שמקבלים אם המחשב) מה יכולה להיות הבעיה ?? האם יש אחריות בד"כ על דבר כזה במצב כזה?? נ-ב יש לי את המחשב כחצי שנה P4 2.4
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
:AR15: ברשותי מחשב p3 133mhz אני הוספתי זיכרון 256 אבל במאפינים אני רואה שזה מזהה לי רק 128 ניסיתי זיכרון אחר אותה בעיה מה עושים?????? ::
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום רב: בהמשך לדיון הזה, המחשב של אימי הובא לטכנאי המחשבים של מעבדת אסטרון שבחיפה. הטכנאי הגיע למסקנה שהבעייה היא ב-Windows עצמו, והתקין Windows 7 32bit נקי וחדש. יום אחד בלבד לאחר שאימא שלי לקחה את המחשב מהמעבדה: ================================================== Dump File : 030617-26691-01.dmp Crash Time : 06-Mar-17 17:50:04 Bug Check String : KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Bug Check Code : 0x1000008e Parameter 1 : 0xc000001d Parameter 2 : 0x9c382f06 Parameter 3 : 0xb6a63c24 Parameter 4 : 0x00000000 Caused By Driver : win32k.sys Caused By Address : win32k.sys+b2f06 File Description : מנהל התקן של Win32 מרובה…
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה באחד המחשבים נעלם לי קובץ במחשב ועכשיו בגלל זה הוינדוס לא עולה לי. שאני מעלה את המחשב יש לי את ההודעה הזאת: windows could not start brcause the following file is missing or corrupt: windows root\system32\hal.dll please re-install a copy of the above file האם יש איזה דיסק או משהו אני יכול להריץ וזה יסדר את הבעיה? תנו לי איזה עצה לפני שאני עושה פירמוט כי יש לי דברים חשובים שם ... תודה
-
- 9 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם. חיברתי מחשב חדש, לא כרטיס מסך בינתיים עד שיצאו החדשים, הכל עובד (אורות, זיכרונות וכו') ושאני מחבר HDMI המסך קולט שחובר משהו אבל אין תצוגה יש נורת VGA דולקת למטה
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מדובר ב-My Book Home Edition מדגם WDH1CS5000 בחיבור ללוח ASUS P5B DELUXE דרך חיבור ה-eSata שעל הלוח. * מערכת ההפעלה ב-RAID0 של ראפטורים על הגשר של אינטל ולא על ה-JMICRON * בחיבור USB הכל עובד מצויין. * בחיבור FW הכל עובד אך לא ניתן לעלות XP בזמן שכבל ה-FW מחובר ולעיתים יש בעיות זיהוי גם עם FW * בחיבור eSata אין זיהוי של ה-MyBook כלל - בכל קונפיגורציה אפשרית :-\ גם לא בביוס. מה ניסיתי? * עדכון ביוס וכל הדרייברים האפשריים של הלוח. * "שיחקתי" עם המגעים של הכבל עצמו (לא מגיע בבאנדל - נקנה בנפרד). * חיבור בזמן העבודה (hot swap) וגם כשהמחשב כבוי - ללא הצלחה. * עדכנתי בביוס את קונפיגורצית ה-JMICRON גם ל-IDE וגם ל-ACHI ללא הצלחה. כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 11 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 10 תגובות
- 966 צפיות
-
-
לא נגעתי ולא עשיתי שום דבר במחשב . היכולת להחליף שפה ב alt + shift לא עובד לי ובנוסף לכך ניסיתי במקשים האחרים וזה לא בעיה במקשים בנוסף לכך בצילום מסך כאשר אני לוחץ במקום לצלם את המסך הוא פותח לי את הנגן אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכם... יש לי בעיה די מציקה במחשב... (או במסך ליתר דיוק...). לאחר שאני מדליק את המחשב והמסך, אחרי משהו כמו .. בין דקה ל - 3 דקות, מתחיל לצאת מהמסך צליל בתדר גבוהה שאי אפשר "לבטל", וזה הדבר הכי מעצבן שיכול להיות עלי אדמות :bash: . אלא אם כן אני מכבה את המסך, מחכה כדקה ואז מדליק שוב - אז המסך מפסיק את התדר ולאחר כמה שניות מתחיל שוב.. האם זה משהו נורמלי או שיש איזה פיתרון לזה.. אני מעדיף לשמוע פחות על אחריות, החלפת המסך או דברים כאלה, כי כבר אין אחריות והחלפת המסך היא בעדיפות נמוכה כרגע... אז אם יש פתרון שאני יכול לבצע בעצמי אשמח מאוד לשמוע **עריכה** גם כשאני נכנס למשחק או סרט או משהו כזה הצליל מפסיק... תודה מראש, עודד ב.
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
השאלה בכותרת......אין לי מושג מה זה צריבת ביוס ......והבנתי שאפשר לעשות את זה דרך כרטיס PCI ..מה זה אומר???? מישהו יכול להביא לי איזה לינק להסבר(עדיף בעיברית) תודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב נייד windows 10 המחובר לאינטרנט דרך WIFI בצעתי חיבור גשר בין חיבור ה WIFI לחיבור ה ethernet. חיברתי כבל בין מחשב לינוק ישן למחשב הנייד. הגדרתי למחשב הלינוקס כתובת IP קבועה. יש פינג ממחשב הלינוקס למודם אך אין גישה לאינטרנט. פינג לגוגל מראה אין גישה לרשת. כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, הגיע לי היום המחשב שקניתי בעזרת המלצות פורום "מפרטי מחשב" והוא נראה מצויין! התקנתי עליו ווינדווס 8 64...ואת כל העידכונים אבל משום מה הוא לא זיהה את הכרטיס מסך לבד. אז ניסתי להתקין את הכרטיס גם דרך דיסק ההתקנה וגם דרך הורדה של הדרייבר מהאתר של nvidia מדובר בכרטיס מסך geforce gtx770 לאחר ההתקנה המחשב החל להיתקע ולעשות מלא סימנים כאלה בכל מני צבעים על המסך...סוג של "מטריקס" כזה... ואז המחשב פשוט נכבה ונדלק שוב ועדיין אותם סימנים היו. ניסתי להסיר את הכרטיס מסך וזה הפסיק ואחרי שהתקנתי שוב מדיסק ההתקנה הבעיה שוב חזרה. מה זה יכול להיות?! זה מחשב חדש! שעלה לי הרבה כסף! הכרטיס מסך לבד עלה 2000 שקל...מה כבר יכולה להיות הבעיה? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
הגיע לי המחשב החדש היום התקנתי את הווינדוס בקיצור כשנכסתי לווינדוס ראיתי שיש לי רק 128 ג'יגה איפה נעלמו עוד 30?? הדיסק הקשיח שלי הוא: W.D 160GB SATA II 7200RPM 8MB BUFFER
-
- 13 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כשבוע בערך התקנתי את הדרייברים החדשים של NVIDIA 43.51 ואחרי זמן קצר, כשאני עושה ריסטרט, וגם כשאני מכבה את המחשב, אז ישר המסך נכנס למצב out of frequency סופר לאחור 20 שניות, ואז מבצע את הפעולה שננתי לו. הבעייה הזאת הופיעה גם אחרי שהתקנתי דרייברים אחרים מכל מיני גירסאות. אודה לכם מאוד אם תוכלו לייעץ לי ולפתור לי את הבעייה. בתודה דודי הסטלן המקצועי!
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מנסה לתקן את המחשב הישן שבעייתו הוא שהמחשב נדלק ואין תצוגה במסך או ציפצוף אחד בעלייתו. ישר חשדתי בלוח אם תקול, כי במרבית המקרים אם אין ציפצופים ללא זיכרונות או רכיב אחר אז הלוח תקול. כמובן שניסתי לאפס תחילה את הביוס ולבדוק חיבורים מהספק, אפילו בדקתי במחשב אחר שבאמת הרמקול תקין. בקיצור, לא היססתי, והלכתי לחנות הקרובה לקנות לוח אם AM2, הרכבתי אותו וכאשר אני מדליק את המחשב, כלום לא קורה, אותה הבעיה. המחשב פועל ונדלק כרגיל בלי ציפצופים ואין שום תצוגה. ניסיתי להוציא RAM, גם הלוח החדש לא מתריע בציפצופים. ישר חשדתי במעבד תקול, אז הוצאתי אותו לגמרי והדלתי את המחשב כדי לראות אם הלוח מתריע, והלוח לא התריע. השאלה לי אליכם היא, האם הלוח אמור לצפצף בכלל כאשר אין …
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-