עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לא מזמן קניתי כרטיס מסך חדש (hd5750) ואתמול רציתי להתקין אותו. (המפרט שלי הוא מע' מס' 1 כמפורט בצד) לפני שהתקנתי אותו הדלקת את המחשב, הסרתי את הדריבר של הכרטיס הישן, ביצעתי אתחולים למחשב כפי שהוא ביקש והכל עבד כראוי. ניתקתי את המחשב מכל הכבלים, הסרתי את הכרטיס הישן והתקנתי את החדש(עם מתאם לחיבור 6 פנים מחוסר חיבור כזה בספק), כאשר חיברתי מחדש הכל וניסיתי להפעיל את המחשב, הוא נדלק (כל המאווררים מסתובבים והמחשב אינו משמיע רעשים מיותרים) אך כרטיס המסך כביכול לא מזוהה ע"י הלוח ואין לי תמונה (המסך נכנס למצב "שמירת כוח"). ניסיתי להחזיר את הכרטיס הישן ושוב אותה בעיה. ניסיתי לחבר את הכרטיסים מחדש מחשש שאולי לא שמתי אותם טוב (אך הם מוכנסים עד הסוף ולא היתה כל בעיה פעם קודמת שהוצאתי…

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  2. Started by eli_xXx,

שלום לכולם, עד אתמול הכל היה בסדר אני עובד עם לפטופ ועם עוד מסך שתמחבר אליו. אתמול הייתי צריך להפעיל מחדש את המחשב ומאז המסך החליט שהוא לא עובד זתומרת זה שניה מראה את התמונה ושניה אחרי זה הוא מסך שחור. מה הבעיה? אפשר לתקן את זה? או שהלך המסך? תודה.

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  3. שלום, סבא שלי פנה אלי בטענה שהמחשב שלו לא עובד. חשבתי שאני שוב אגלה שהעכבר לא מחובר, או משהו בסגנון, אבל האמת שהפעם זה נראה רציני. כשמדליקים את המחשב עולה המסך הראשון של הביוס, ושם זה נעצר. המקלדת לא מגיבה (בשניה או שתיים הראשונות עוד נדלקות בה הנורות, אבל מיד הן קבות) והמסך מופיע שורה נורמאלית - שורה דהויה. המאווררים עובדים בצורה תקינה, ניסיתי לאפס ביוס ע"י הסרת הסוללה ל 10 דקות, ניקיתי, העברתי את הסטיק זיכרון לסלוט השני, וכלום לא עוזר. כרגע פשוט נגמרו לי הרעיונות. המחשב הוא intel celeron 2.4GHz עם כרטיסים מובנים וזיכרון DDR 256 והוא בן שלוש שנים. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 935 צפיות
  4. שלום וסוף שבוע טוב. משום מה כל פעם שאני בא להתקין משחק (כל משחק כלשהו) הוא מתקין ואז באמצע ההתקנה המחשב נתקע ואיאפשר לעשות כלום.אלא להדליק מחדש.המחשב חדש.! מה הבעיה? :-[ התקלה השניה היא בעת הפעלת המחשב שהווינדוס עולה קופץ לי הודעת error שהיא חדשה לי מאז שהתקנתי תוכנה SUPERAntiSpyware כדי שיוכל לסדר לי את בעית ה-autorun שלא נותן להיכנס לכוננים.זה סודר אך אין לי מושג מה זאת ההודעה בעת הפעלת המחשב ההודעה היא משהו כזה error......nds(code 1) (הנקודות רשום שם משהו אך אני לא זוכר מה רשום שם)

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  5. Started by firox,

טוב תשמעו לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש ובו כרטיס מסך SAPPHIRE HD 4870 עכשיו התקנתי כמה משחקים לראות את הרמה של הכרטיס משחק 5 דקות ואז פתאום המחשב מתחיל להתקע ולבסוף המחשב קורס! אז חשבתי אולי המשחק פגום אז התקנתי עוד משחק ואז הבעיה חוזרת על עצמה!! התקנתי 3DMARK הרצתי אותו ושם הוא אומר שיש בעיה במשהו עם הכרטיס מסך.. עכשיו אני שואל אותכם מה ניתן לעשות בשביל שיעבוד נורמלי.. ולמקרה וצריך את המפרט: E8500 4GB OCZ זיכרון 550W ENERMAX MODU82??? NZXT TEMPEST ASUS P5Q

• 11 תגובות
    • 934 צפיות
  6. Started by Eksh,

שלום לכולם יש לי מסך DAEWOOD LCD TFT 19" דגם HL-900 עכשיו הבעיה מתרחשת אחרי הפסקות חשמל או כל כיבוי פתאומי [שהמחשב והמסך דולקים] אני מדליק את המחשב,המחשב עצמו עובד והכל,אבל המסך לא מראה כלום. רק אחרי חצי שעה-שעה אחרי שאני משאיר את המסך והמחשב דולקים ביחד,אז המסך מסכים להראות משהו =\ חוץ מהבעיה הזאתי ברוך השם הוא עובד טוב איך אפשר לסדר את זה שזה יידלק נורמלי אחרי הפסקת חשמל? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  7. Started by Gedalya,

שלום, לפני כשבוע קיבלתי מחשב חדש, שמפרטו: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX ThermalTake Blue ORB FX AM2/775/939 Gigabyte GA-P35-DS3L ANTEC SONATA III 500W ZALMAN ZM-F3 120mm KINGSTON DDR2 2GB 800MHz PC6400 x2 Seagate 500GB Sata II 32MB TwinTech 8800GT 512MB DDR3 HeatPipe Fan Retail הוספתי לו צורב DVD מהמחשב הקודם, ודיסק קשיח (שעליו במחשב הקודם הייתה מותקנת Windows Vista Ultimate) בעיקר לצורך העברת קבצים מהמחשב הקודם. התקנתי במחשב החדש (על הדיסק הקשיח החדש) Windows XP SP2, העברתי והתקנתי הכל אבל יש כמה בעיות רציניות: 1. הרבה פעמים כשהמחשב עולה וכבר אפשר לראות את מסך הטעינה של הווינדוס, הוא עושה לעצמו בשלב זה ריסטרט פתאומי, ולאחר מכן מציג הודעה בסגנון: We're sorry fo…

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  8. Started by ASk,

System specification: Intel Pentium III 733 (5.5x133mhz) coppermine 256mb PC133 SDRAM (at 133mhz) (2x128 sticks) Inno3d Geforce 2 GTS 32mb DDR-RAM IC35L040AVER07-0 (IBM Deskstar 65GXP 40GB, 7200RPM) HD WDC AC315300D (Western Digital 15gb 5400RPM) HD - both at IDE1 channel, with the IBM being master and WD being slave TOSHIBA XM-6702B (x48) cdrom YAMAHA CRW8824E (x8x8x24 internal ide) cd-writer - both at IDE2 channel with Toshiba being master and Yamaha being slave SM56 Modem Sound Blaster 128 Vibra Intellimouse Explorer connected via USB PS/2 generic keyboard The problem: Recently (about 2 weeks) the pc started freezing during boot. Since I run Windows XP with /SOS switch…

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  9. Started by IDAN AMRAM,

לפני כמה ימים אני הורדתי לתומי קובץ קטן באימיול(פחות ממגה) אבל מסתבר שהקובץ הזה היה התקנה לספיי וויר מלא ספיי וויר... הסרתי את הרוב עם Ad Aware ועם SPyBot ועם עןד סריקה מקוונת אבל יש כמה דברים שנישארו ואני לא מצליח להוציא.... וכמובן שהם לא רשומים בלוח בקרה אז יש את החלונות הקופצים כמו שאפשר לראות בתמונה החלונות הקופצים שייכים לyupsearch.com ויש את הבר חיפוש שתקוע באקספלורר EliteBar משניהם אני לא מצליח להיפטר.. החלון הקופץ קופץ כל דקה וזה מעצבן מי שיודע איך להעיף אותם שיעזור לי תודהההה לכל העוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 934 צפיות
  10. Started by SixKiller,

שלום לכם יש את המשחק מהיום ואני נכנס וכשזה טוען את הכתוביות האלה למטה זה עושה רעש נוראי!!!!! של צמרמורת אבל מה זה רעש???? רעש מפחיד!!!!!! תודה מרשא בבקשה עזרה...

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  11. Started by er0101,

שלום יש לי AMD 2500+ Powercolor 9550 256X2 MB DDR Samsung XP PRO Sp1 באמצע משחקים כמו: True crime streets of LA Battlefield vietnam The suffering נפסק המשחק בן רגע וללא שגיאה ויוצא לווינדוס. עדכנתי דרייברים לCatalyst הכי חדשים והדרייבר של המסך (Viewsonic) מותקן. ניסיתי לשחק במצב Enable VGA של XP וזה גם לא עזר. במחשב השני שלי עם מעבד דומה וג'יפורס 4 זה לא קורה. צריך עזרה דחוף!

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  12. Started by Monstalicious,

קניתי מחשב חדש: Amd64bit 3000+ Radeon9800 Pro 256bit, 128 mb Sapphire 512 Ddr Samsung 400 mhz Epox Nforce 3 80gb wd 7200 8 mb buffer hd המחשב עובד מעולה אבל ישנה בעייה אך ורק משחקי רשת, המחשב פשוט נתקע לאחר כמה דקות של משחק במשחקיפ ששיחקתי ברשת: Call of Duty, אנמי טריטורי. מה לעשות כדי לפתור את הבעייה? כבר ניסיתי להעביר את החיבור לרשת מהכרטיס רשת ליו אס בי, וזה לא עזר.

13. Started by benor,

אני היום פתאום פותח את המחשב שלי, ורואה שלפתע אין כוננים בכלל אני מדבר על סידירום וצורב: (הכוננים החסרים) http://planet.nana.co.il/zvib3/Problem%2Epng והנה חלק מהבעיה: כנראה שיש בעיה בזיהוי http://planet.nana.co.il/zvib3/Problem%2Epng דרך אגב זה מה שזה רשם שלחצתי מאפינים על הכוננים: This device is not working properly because Windows cannot load the drivers required for this device. (Code 31) יש לציין שלפני שגיליתי את הבעיה צרבתי דיסק ואז אחרי כמה זמן נכנסתי אל המחשב שלי ואז ראיתי שפתאום אין כונני דיסקים. יש לכם רעיון אחר לפתור את הבעיה חוץ מפרמוט? כי ממש אין לי כוח לפרמט עכשיו. עם אתם רוצים פרטים על המחשב תכנסו למפרט שלי

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  14. Started by chris_u16,

When I go to Device Manager and try to enable DMA for my cd-writer it doesn't enable and it stays at PIO mode!! I'm sure that this cd-writer supports UDMA mode 1! but the M/B doesn't detect it as a UDMA drive! If I delete the secodary IDE channel and windows installes it again (without restart) then it enables UDMA for my CDRW but when I restart, it returns again to PIO mode! I tried to install the new IDE driver (ide202) but it just makes it worst! with the new IDE driver it doesn't enable DMA even for my CD-ROM and uses PIO mode. Without UDMA I cannot burn at 16x speed and when I burn with 12x it uses 100% CPU! Please help!!!! Computer: Windows XP pro (sp1) Matsonic MS9…

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  15. יש לי כרטיס מסך gtx 550 ti הדריברים האחרונים גרמו לי לבעיית החום. בדקתי פה בפורום ולסדרה של הכרטיסים האלה עדיף 314.22. התקנתי אותו ובעיית החום נעלמה הקטע הוא שאני לא יכול להישאר מאחורה ולכן רציתי לדעת לאיזה דריבר שנמצא מעל לגרסה הזאת אני יכול לעדכן ושלא יעשה לי את הבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  16. Started by Henry55,

עקב דיון אחר , הובא לתשומת לבי שקיימת בעיה בחיבורי הusb3 שלי. כנראה קיימת בעיה בלוח אם ובמארז - מתוך 4 חיבורי usb3 בלוח - 2 נותנים מהירות של usb 2 ושניים מהירות מהירה יותר , כנראה של usb3. במארז - 2 החיבורים של usb3 , בכלל לא נותנים מהירות של usb3 , אלא של 2 , וגם לא מצליחים לספק חשמל לכונן חסכוני יחסית , אז אני חושב אם הבעיה של החיבורים במארז היא רק במארז או שהבעיה בusb3 header. הנה השוואות בין המהירויות שאני מקבל , ושניהם אמורים כביכול להיות זהים , מכיוון שהכונן מחובר בכולם ל(כביכול) חיבור usb3. המהירויות הן של כונן נייד , והדיסק שנמצא בתוך המארז (שנקנה מebay בזול) הוא WD Scorpio Blue WD2500BEVT. http://www.amazon.com/electronics/dp/B001IKRKO0 ושל כרטיס זיכרון sandisk…

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  17. Started by RonCohen,

משהו יודע מה התחליף לalt Enter בווינדוס 8 כי אני צריך להגדיל משחק וזה לא עובד ובווינדוס 7 זה עובד

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  18. שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש עליו מותקן windows 10 הורדתי קובץ התקנה ששוקל 1.1GB כל פעם שההורדה מגיעה לסביבות ה 960MB קצב ההורדה יורד לאפס ומדי פעם יש קפיצות. ההורדה מתחדשת לכמה שניות ושוב הקצב יורד לאפס. יש לציין שהאינטרנט עובד תקין בכל שאר הדברים, זאת אומרת גם כשקצב ההורדה הוא 0 אני עדיין מסוגל לגלוש לאתרים ולהשתמש באינטרנט. אני מחובר דרך ווירלס. אשמח לעזרה לגבי הנושא. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  19. Started by haim855,

כל תוכנה מראה אחרת.. בתוכנה speedfan זה די ניראה הכי מפחיד מה זה גם auxtin הזה

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  20. Started by Cyron,

היי מחשב ישן בן 6 ששכב באחסון שנתיים, לפני הוא עבד טוב. הוצאתי אותו ולאחר ניקוי אבק ניסיתי להדליק, המאווררים מסתובבים אבל אין תמונה. ניסיתי להדליק לאחר ניתוק זכרונות \ HD \ כרטיס מסך...אותה תוצאה - מאווררים מסתובבים אבל אין תמונה, אין שום צפצוף רעיונות ? תודה.

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  21. אתם יודעים מה זה, יש לי מין בעיה כזאת בגרפיקה יש לי מין פסים כאלה בכל המסך בצבע תכלת (לא שהמחשב שלי ישן מידי או מהירות) והתקנתי מלא דרייברים מחקתי ..כל דרך ולא הלך המשחיקם עובדים מהר רק הגרפיקה על הפנים ממש .. NVIDIA GeForce4 FX5200 אז רציתי לדעת אם מישהו מכיר את זה ויודע מה אפשר לעשות כדי לתקן תודה ענקייית

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  22. Started by גיא_בס,

המחשב שלי מרעיש בצורה מוגזמת וזה לא קשור למאורר מה עושים?

• 9 תגובות
    • 934 צפיות
  23. Started by gooz,

בזמן האחרון התחילה תופעה מאד מוזרה במחשב אני יושב עליו ופתאום בלי שום סיבה הוא פשוט נכבה ישר כאילו החשמל קופץ. בדקתי תקעים והם בסדר גמור. המחשב לא מבצע כיבוי פשוט נכבה. כשאני מדליק אותו שוב הוא כותב לי Over clocking Feild please run setup ... to enter setuP press F1 בחיים שלי לא התעסקתי עם אווברקלוקינג אין לי מושג מה קורה כאן. האם הבעיה ב CPU? או שזה במערכת XP? תודה רבה רבה רבה לעוזרים

24. Started by akruvi,

שלום, היום קיבלתי (סוף סןף) את החלקים האחרונים למחשב החדש שלי. בין ביתר - לוח אם GA965PDS3P ומאוורר Zalman 7700CU. הכל מורכב, עובד יופי, חוץ מדבר אחד מוזר בנוגע למאוורר: המאוורר מגיע עם מכשיר שליטה בעצמה. אם המאוורר מחובר בעזרת המכשיר לחיבור של הCPU FAN בלוח, הוא לא עובד. אם הוא מחובר ללא המכשיר, הוא מחכה כמה שנית, מתחיל לעבוד אבל רק במהירות של 600-800 RPM. אם הוא מחובר לחיבור הPOWER FAN, הוא עובד רגיל (לפחות נראה כך), אבל הלוח מוריד את מהירות המעבד (לחצי!!!) בגלל זה! למרות שחום המעבד עומד על 12 מעלות וטמפרטורת הלוח על 44. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה הולך פה?

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  25. Started by nir007,

יש לי חבר שהוא לוחץ על הכפתור המחשב והמחשב לא נידלק (כלום לא רואים..) אז הבעיה היא או בלוח אם/ספק כוח נכון ? אלה האפשרויות היחידות..לא?

• 13 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.