תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מקווה שאני כותב את זה בפורום הנכון.. זה יכול להיות באמצעי אחסון או משהו?? יש לי בעיה שכאשר אני מחבר כל התקן USB דיסק און קי וכו' .. המחשב מזהה אבל לא מעלה לי את ה"AUTOPLAY" שמשם אני נכנס לתקיות שנמצאות בתוך הדיסק או קי או כל התקן אחר... בביוס הכול טוב בדקתי זה על ENABLE בUSB וכו'... משהו יודע מה הבעיה בבקשה אני חייב עזרה!!...
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ויש תופעה שמופיעה במיוחד במשחקים שאני שם על איכות טובה או רזולוציה גבוהה שהמסך הופך לשחור ואז חוזר להציג, ואז שוב הופך לשחור. שמתי לב שגם לפעמים בוויסטה זה קורה ככה- מתי שיש עומס המסך הופך לשחור לשתי שניות. השאלה שלי היא מה רכיב החומרה הבעייתי? כרטיס מסך? ספק כוח? יש לי כרטיס מסך 9500GT של INNO3D ספק כוח EZCOOL 12CMF 450W REAL לוח אם P45 NEO תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
זה קורה לי שאני באמצע משחק משהו כמו 5 דקות וגם לפעמים שמכבים תמחשב ואז הוא לא נדלק הנורת חיווי שלו מהבהבת אבל הוא לא נדלק ומה שאני עושה כל הזמן זה מכבה/מדליק תמחשב ובאותו רגע מדליק שוב תמסך ואחרי כמה פעמים זה רק מסתדר זה מסך LCD של סמסונג די ישן משהו כמו 3 שנים
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב לפני כמה זמן (לא כלכך הרבה זמן) ויש לי בעיה בה המחשב קורס לאחר בערך 20-30 דקות של משחק, תלוי עד כמה כבד המשחק. עכשיו, הנה המפרט - Windows XP Pro SP3 GA-P35-DS3L Intel Core 2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz 2046MB RAM Albatron NVIDIA GeForce 8800 GT ספק 550W חדש, החלפתי בעבור 400W ג'נרי. מסך - LG 22WTQ - 22 אינצ' הבעיה - כאשר אני נכנס לדוגמא למשחק Assassin's Creed, או Battlefield Heroes - המשחק פועל חלק בצורה מדהימה, 50-60 FPS קבוע (בBFH המשחק פועל על 60 קבוע). לאחר כ10 דקות אני שומע צפצוף אזהרה מהאל-פסק שלי, שמזהיר כי המחשב עומד לקרוס (אין לבעיה שום קשר לאל-פסק, ניסיתי עם ובלי האל-פסק והבעיה עדיין ממשיכה...) - אם האל-פסק ממשיך לצפצף בערך כ15 שניות המחשב קורס (ה…
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום! יש לי ספק EZCOOL 300W REAL בן עוד מעט כמעט שנה. רציתי לנסות להפעיל אותו ללא מחשב, לקחתי חתיכת בדיל ועשיתי חיבור בין השחור לירוק. בקיצור חיברתי את הספק לחשמל והפעלתי את הסוויץ שלו מאחור והמאוורר דלק וניסיתי לפתוח את הכונני דיסקים- לא נפתח. אחר כך חיברתי סגול לשחור והספק גם נדלק ואז אחרי כמה שניות יש ריח של פלסטיק שוף (גם כונני הדיסקים לא דלקו). איך זה קרה? הספק לפני דקה הפעיל AMD +1800 דיסק קשיח 20G כונן דיסקים וכונן כומבו וכרטיס MX440 וכרטיס WLAN וטלויזיה. האם מומלץ לחבור אותו ללוח אם ולהפעיל אותו או קיים סכנת שריפה? אני לא יודע עם לפתוח אותו, כניראה יש לו אחריות אצל איבורי אבל הבעיה שזה הספק מהמחשב של חבר שלי וכניראה יעשו בעיות וצריך תעודת אחריות וכל השטויות ה…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נסיתי לחבר את ה usb לפי ההוראות אבל השמות לא זהים לפי מה שרשום בספר למה שכתוב על הכבלים עצמם..
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכם. היום בבוקר המחשב שלי ספג בעיטה קלה בחלק הקדמי (דלת) אמצאי, ככל הנראה באזור ההארידסק. בין אם זה קשור או לא, כמה שניות אחר כך הדרייבר של המקלדת והעכבר (שניהם לוגי'טק) התאבד. העכבר הפסיק לזוז וכך גם המקלדת, לא נותר לי אלא לכבות את המחשב. המחשב עולה וכבר מופיעה בעיה ראשונה, אני לא זוכר בדיוק מה היה כתוב אבל זאת אותה הודעה שקופצת אחרי שהסוללה של הלוח אם נגמרת, משמע הלך הOC. לחצתי F2 כמו תמיד כשזה קורה (הפסקות חשמל לא נדירות בבית שלי), ENTER על START WINDOWS NORMALLY, המחשב עולה - אנטיווירוס, FLESHGET מעדכן... ואז שוב הדרייבר מודיע על הפסקת פעילות, והמחשב פחות או יותר מושבת. לא מגיב לכיבוי (על ידי הכפתור, רק ריסטארט עובד) וכן הלאה. פתיחת המחשב לא מגלה שום דבר,הכל נראה…
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
קיבלתי עכבר אופטי חדש של muller לפני זמן מה, אולם הוא אינו עובד לי...העכבר מגיע עם שני סוגי חיבורים: PS2 ו USB, אולם כאשר אני מחברו למחשב(נבעיקרון דרך הusb, אולם ניסיתי גם את הps2 כולל ריסטרט), נורות הגלגלת והאינפרא אדום נדלקות, אולם העכבר אינו מגיב והמחשב כלל אינו מזהה אותו...למעשה, המחשב אף לא כותב לי: found new hardware, אלא פשוט לא קורה כלום...ניסיתי להפעיל גם בsafe mode ולא עזר. ד"א, יש לי עוד עכבר אופטי של TEAC (t-43) והוא עובד פרפקט. חשבתי שייתכן והבעייה היא שהמחשב אינו מצליח להתאים דרייבר לעכבר, אולם אפילו לא הצלחתי למצוא את אתר הבית של החברה ע"מ למצוא שם דרייברים\תמיכה, והmuller היחידי שאני מוצא זו החברה למוצרי חלב....גם לא מצאתי שום פרטים על הדגם מחוץ לישראל.. …
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי לפעמים הפסקות חשמל בבית שנגמות נגיד מתנור או משהו מקולקלים וזה עושה הפסקת חשמל בכל הבית וזה קורה נגיד שהמחשב פתוח ועובד . שאלות: 1.למה זה יכול לגרום למחשב ? 2. איך אני יכול לדעת אם נגרם נזק כלשהו מאיזה הפסקת חשמל שהייתה אי פעם ? 3. איך אפשר להגן על המחשב מהפסקות חשמל ? תודה מראש , אבי
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
לאחר התקנת תוכנה ולא משנה איזו אשר דורשת לבצע RESTART מקבל מסך כחול עכבר ימני לא עובד ALT+CTRL+DEL כן פועל ראוי לציין שהיתה לי בעיה אשר בעקבותיה לא ראיתי מסך כלל ורק לאחר הוצאת 2 זכרונות חזרתי לראות תודה
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
תצורת המערכת שלי לפני התקנת הקירור החדש הייתה כדלקמן: ווינדוס XP PRO 2 הרדיסקים שמאוחדים על ידי רייד 0 - מזוהים בביוס. לאחר החלפת הקירור ונקיון המארז הדבר היחידי שהתבצע מבחינת הגדרות זה איפוס לביוס, אבל כל ההגדרות שוחזרו לאלו שהיו לפני ההתקנה, הבקר מזהה את ההרדיסק וכשאני מנסה להעלות את המחשב במסך שמציג לי בחירה של סייפמוד ההתקנה קופאת בקובץ mup.sys לפי המלצת מיקרוסופט אני אמור להשתמש בrecovery console כדי לשחזר אבל מה שמפחיד אותי שאני צריך להתקין את הבקר רייד מחדש עבור זה והשאלה שמתבקשת כאן היא האם אחרי ההתקנה ההרדיסיקים שמסודרים במערך נכון לעכשיו יזוהו בדיוק אותו באותו אופן וכל המידע ישמר או שמא בסידור המערך מחדש יוזוהה ההרד דיסק כחדש לחלוטין ???? עדכון: …
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי לכולם. במחשב של אמא שלי נוצרה בימים האחרונים הבעיה הבאה: בכל פעם שאני מדליק את המחשב, הוא מתחיל להעלות את הוינדוס, מגיע כבר לשלב שבו הוא אמור להראות את שולחן העבודה, אבל אז שומעים "טיק" מהכונן הקשיח ואז המחשב עושה ריסט. בהגדרות, ביטלתי את הRestart upon system failure אז כשהדלקתי שוב את המחשב, הוא פשוט הראה מסך כחול, הנה התמונה שלו מישהו יודע למה זה קורה? ואם זאת בעיה בהארד דיסק, איך אפשר להציל את המידע שעליו? יש לאחותי שם עבודה מאוד חשובה של על C ומוסיקה והורדות בD ו-E. האם פירמוט יעזור פה? תודה מראש לכולם
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שוב שלום לכם, אז הצלחתי לבסוף לחבר את הHD החדש מסוג סאטא (בעזרת מתאם מסאטא לIDE), ואפילו שהBIOS יזהה אותו. הכנסתי דיסק של XP, ופירמטתי כדי להתקין. עד כאן הכל בסדר, אלא שבמהלך ההתקנה הוא כנראה עשה ריסט באיזשהו שלב, וכשהוא חזר הוא כתב לי Disk Read Error Occurred. Press Ctrl + Alt + Del To עשיתי ריסט שוב, ועוד פעם ההודעה.. אז נסיתי לפרמט שוב, והפעם הוא בשלב כלשהו נהיה מסך שחור עם פס לבן מקוקו למטה. שוב פעם ריסט ופירמוט, והפעם אחרי הריסט של ההתקנה הוא עלה עם מסך שחור אחרי נסיון נואש אחרון, הוא השלים את ההתקנה והתחיל שלב ההגדרות, אבל אח"כ הוא לסירוגין: - או נותן את ההודעה Disk Read Error Occurred - או מסך שחור ריק - או מסך שחור עם פס לבן מקוקו - פעם אחת הWINDOWS ממש התחיל לעלו…
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל מחשב עם xp ללא עכבר מקלדת ומסך מחוברים (אני מעוניין להתחבר למחשב הזה רק מרחוק) משום מה כשהעכבר והמקלדת לא מחוברים המחשב מפעיל עצמו מחדש כל פעם שהוא מגיע למסך השחור של Starting Windows XP... ובעצם אף פעם windows לא עולה אלא אם כן אני מחבר את המקלדת ואז הכל עולה כרגיל רעיון למישהו, מה הבעייה?
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, יום אחד הדלקתי את המחשב,המחשב נדלק,אך המסך עשה צורות משונות,ואז הפך לפסים של שחור ואפור. הבעיה היא לא במסך,ניסיתי עם מסך אחר שעובד ואותה בעיה גם בו. מה יכולה להיות הבעיה?ומה ופיתרונה? תודה..(:
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי בעייה, לפחות כל יום או יומיים יש לי מסך שחור זה לא משנה אם זה במשחק או באמצע עבודה מהבית פתאום מסך שחור אין צילילים אין כלום שום דבר לא עוזר מלבד ריסטארט אין לי שום כיוון היה לי בעייה עם הכ. מסך אז החלפתי ונתנו לי חלופי לא טוב אז קניתי חדש! המסך שלי חדש ועובד מעולה T240 של סמסונג! יש לי גם קשיח חיצוני של MAXTOR..יכול להיות הבעיה ? איך אני מגלה מה הבעיה שלי ? תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום כמו שנכתב בכותרת, יש לי כרטיס מסך ATI 4850 שכאשר הרצתי משחקים מעט כבדים (כמו Witcher) המחשב פשוט נכבה. לאחר בדיקה בלוג של הווינדוס + תוכנה PC WIZARD 2008 גיליתי שגם במצב מנוחה הטמפרטורה של כרטיס המסך היא כ- 90 מעלות ובזמן הרצת משחק הטמפרטורה מעל 100 מעלות. רכשתי את הכרטיס ב- KSP (עדיין תחת אחריות) , כשהלכתי לשם הם אמרו שהם יראו מה אפשר לעשות ואם זה בכלל מוגדר כבעיה בכרטיס ושגם אם ניתן לעשות משהו אני אקבל כרטיס מתוקן במקום כאשר כל הפוצדורה תיקח לא פחות משלושה שבועות. האם בוודאות הכרטיס שברשותי דפוק? עשיתי כל בדיקה שעולה לי בראש והכל מצביע לכיוון הכרטיס.. וגם מה הנהלים המקובלים בכל הנוגע להפעלת אחריות על מוצר מחשב אם מישהו יודע.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום יש לי תקלה במחשב .... המחשב עבד טוב במשך כמה שנים . אחרי שקניתי מחשב חדש והעברתי את המחשב הישן לסלון לשימוש לצפייה בסרטים הוא התחיל לעשות בעיות. והביא היא : כאשר מנסים להדליק אותו הוא נדלק לשני שניות מתחיל להעלות את הביוס ונכבה. מנסים כמה פעמים ורק אז הוא נדלק ועובד טוב. מכבים אותו ואז התקלה חוזרת. החלפתי ספק. ניתקתי את כל הכוננים שלא בשימוש. הוצאתי את כל הכרטיסים המיותרים להפעלה בסיסית. שום דבר לא עוזר התקלה חוזרת על עצמה. מקווה שלמישהו יש רעיון לפטרון התקלה.... תודה
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם היום הדלקתי את המחשב והתחלתי לגלוש ואז אחרי 2 דק' של הפעלה של המחשב הוא נכבה ועשה ריסרט פתאומי לבד . מישהו יודע למה הבעיה הזאת ? :s05: תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
בוקר טוב, לוח אם-ga-8s648fx מערכת הפעלה :וינדוס אקספי הפעלתי את המחשב ,עולה עד המצב שבו הוא מודיע לי על Disk boot failure החלפתי הארדיסק זה לא פתר את הבעיה בביוס נתתי לו אפשרות לשחזר ברירת מחדל גם לא עזר. אודה על פתרון לבעיה את הסידי רום הוא מזהה אהוד
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח הבעיה שלי היא כזאת, זהו מחשב חדש שהיה אצל חבר ובוצע בו O.C בצורה טובה ותקינה. אני לא רציתי O.C ולכן הוצאתי את הסוללה ואיפסתי את הביוס. עכשיו המחשב עובד בצורה מעולה בלי שום תקלה. פירמטתי את המחשב התקנתי ויסטה 64 ביט. התקנתי את כל הדרייברים. עכשיו הבעיה היא שכל פעם שאני מכבה את המחשב בכיבוי ואז מדליק את המחשב המסך לא מגיב להפעלת המחשב ובעצם רושם בפינה HDMI . DIGITAL. ANALOG. ומתכבה. וזאת כאשר המחשב דלוק. אני פותר את זה כאשר אני מכבה את המחשב. מכבה את הספק כוח. מדליק שוב ואז זה מסתדר והמחשב נדלק כראוי. כך כל פעם כשאני מכבה את המחשב. אני די בטוח שזה הגדרות ביוס אבל גם אחרי איפוס ביוס? כי אצל החבר זה לא עשה את הבעיה הזאת. המפרט שלי הוא: לוח ASUS P5Q מסך SAM…
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בעיה שכבר חוזרת על עצמה יותר מדי. מדי פעם שאני על המחשב... זה קורה ספונטני לא כשאני עושה איזה משהו מיוחד. אז המחשב שלי עושה BlueScreen ואחרי זה ריסט. ואחרי הריסט זה אומר לי שזה קשור משהו למיני דאמפ. יש לי ווינדוס ויסטה אם זה משנה. איך מסדרים את זה? ה-Windows אומר לי שהבעיה קשורה ל-Minidump.
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום שלום לכולם נתקלתי בכמה בעיות ואני אשמח לעזרה ובכן המחשב שלי שהוא יחסית חדש (כמעט שנה) נכבה מעצמו.. לא קשור לעומס או טמפרטורה.. עד כה שללתי את שני ההראדיסקים,מסך,כרטיס מסך,עכבר מקלדת,רמקולים, זכרונות, מאווררים.. ובעצם נשאר לי לבדוק לוח אם / ספק כח/ מאוורר על המעבד ממה שידוע לי אין שום בעית תיאום בין הרכיבים השונים ואין בעיה עם תוכנת ההפעלה (פירמוט + התקנת ווינדוס שונה) הספק כח אינו ג'נרי ובעל הספק של 1000 וואט ומן מהסתם אמור להחזיק את המחשב שלי ללא בעיות כמו כן בדקתי את זה בעומס ובמנוחה ואין שום בעיית חום או אוורור.. האם ישנה אפשרות שהבעיה היא במעבד או בלוח אם? או שסביר להניח שזה הספק כוח? ובעייה שניה: רציתי לעדכן את הביוס דרך התוכנה של ג'יגהבייט (הלוח הוא של ג'יגבייה…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי מערכת של קראייטיב 7.1 וכרטיס קול האודיג'י 2... בזמן האחרון אני שומע הרבה מאוד פעמים רעשים שנשמעים כמו קצר רעש מוזר מאוד בקיצור ואני לא מצליח להבין את מקור הבעיה... יש למישהו רעיון מזה יכול להיות ? יש מצב שזה קשור לכרטיס או משהו כזה ?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם יש לי בעיה שחוזרת על עצמה עם התוכנה כל פעם שאני עובד על צורה מסויימת לדוגמא כף יד ויש בה קצת הרבה פוליגונים אז אחרי מספר דקות או שהמסך נהיה מפוקסל או שנעלם לי בסמן של העכבר וכל פעם שזה קורה אז אני צריך להפעיל מחדש את המחשב. עכשיו אם תיסתכלו על המיפרט שלי אז יש לי מחשב די חזק. אז השאלה שלי זה אם זה הבעיה בכרטיס מסך או בחומרה אחרת ואם יש דרך ליבדוק את זה אני אודה לכל העונים כי זה די דחוף כי אם זה הבעיה בכרטיס מסך אז אני אחליף לאנוידיה ואז אולי זה יעזור מכווה שתוכלו לעזור כי רק התחלתי עם התוכנה ואם זה ימשך אז כאשר אני אתקדם לתמונות עם המון פוליגונים אז אני לא אוכל בכלל לעבוד תודה לכל העונים נ.ב יש לי את הדרייברים הכי חדשים אני עובד על מקס 9
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-