תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי בעיה קצת מוזרה שאני לא מצליח למצוא לה פתרון ברשת. הייתה לנו הפסקת חשמל בבית ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב, ממש מרגע ההדלקה (הרבה לפני עליית הווינדוס) המחשב משמיע צליל "דינג דונג" מעצבן בטירוף ,מהספיקר הפנימי שלו. זה קורה לי תמדי אחרי הפסקת חשמל אבל הפעם זה לא עובר. יש לציין שהמחשב עובד מצוין עולה והכל פשוט הצליל הזה לא מפסיק. בד"כ את הטמפרטורה והיא בסדר (53C על המעבד). אין לי מושג מה זה אני רק בטוח שזה קשור איכשהוא להפסקת החשמל שהייתה. אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה במחשב של חבר עם כרטיס מסך של ATI 5850 של Sapphire ומסך חדש של סמסונג דגם SM BX 2450 LED. התמונה לא פרושה על המסך במלואה ברזולוציה של 1920X1080 ונשארים שוליים שחורים בצדדים. דווקא ברזולוציה של 1680X1050 התמונה פרושה על כל המסך, אך כמובן יחסית מטושטשת ולא FULL HD. (המסך תומך רשמית ב 1920X1080). בפניה לסמסונג לאחר בדיקות שהם הנחו לעשות הם טענו על בעיה של חוסר תאימות עם הכרטיס מסך...! ?? יכול להיות כזה דבר?? מה יכול לגרום לתופעה הזאת? הכרטיס הציג על מסך סמסונג מדגם אחר רזולוציה של 1920X1200 בלי שום בעיה. הדרייבר שנבדק היה האחרון ולפני האחרון שייצא. וינדוס 7 64BIT, תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב נייד HP 620 מראה בעיה בהדלקה 1720-SMART צריך ללחוץ F1 בשביל לעלות את הווינדוס בוצע פרמוט להאר דיסק דרך מחשב אחר הרצתי תוכנה HDAT2 לתיקון שגיאות כלום לא עזר! אופס הגדרות ביוס במחשב נייד מה יכול להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אחרי שפתרתי את הבעיה הקודמת שלי בעזרתכם (מצאתי פין בחיבור של הUSB שהיה הפוך וגרם לקצר) נתקלתי בבעיה חדשה. כאשר אני מפעיל את המחשב ומנסה לטעון את מערכת ההפעלה אני מקבל מסך כחול עם קוד 0X0000007B (תמונה מצורפת). וזאת לא בעיה של הדיסק הקשיח כי גם כאשר ניתקתי אותו מהמחשב וניסיתי להריץ מערכת הפעלה חיצונית (erd commender 2007) נתקלתי באותו מסך כחול. כחלק מהניסיונות הנואשים שלי מהתקלה הקודמת ניתקתי את הסוללה מהBIOS לעשרים דקות והחזרתי. יכול להיות שזאת הבעיה? אולי צריך לעדכן את הBIOS? יכול להיות שזה בעיה של הזיכרון? נגעתי בו קצת כשניסיתי לבדוק את הבעיה הקודמת. יש שני סלוטים כ"א 1G ונגעתי רק באחד אולי הקצר שנוצר בגלל הUSB גרם לאיזו בעיה אחרת ופגע ברכיבים אחרים? פרטי המחשב: l…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
OK. אז האח הקטן שלי עוד פעם דפק את המחשב אם ווירוסים וספייוורים ואבא הפיל עלי לתקן את המחשב שלו אז ככה. שמתי את הדיסק של XP וכמו שצריך פירמטתי את המחשב בפורמט NTFS והתקנתי את הWINDOWS. את השלב הראשון של ההתקנה המחשב עשה כמו שצריך אבל אחריי הRESTART הוא רושם לי error loading operating system. יש רעיונות מה לעשות כדי לתקן את המצב? נ.ב מפרט המחשב הוא P4 1.7 ווילי אני חושב 256 DDR ראם לוח של גיגהבייט לא זוכר תתדגם והארד דיסק 40 גיגה של מקסטור
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע המחשב שלי החליט שאין לי יותר תצוגה על המסך השני שלי (להבהרה- יש לי מסך אחד 19 אינץ' המשמש אותי לעבודה שוטפת ומשחקים ועוד טלויזית LCD 32 אינץ' לצפייה בסרטים) מסך המחשב מחובר עם כבל DVI רגיל הטלויזיה עם מתאם מכבל VGA ל DVI) העסק הזה עבד יופי כשנה.. כשהייתי רוצה לצפות בסרט הייתי מעביר את התצוגה בדרייבר לצג השני , צופה בסרט ובסיום מחזיר למחסך הראשי.. לגיטימי לא ? אז זהו שכנראה המחשב חושב אחרת והחל מלפני כמה ימים האפשרות הזאת אבדה. כשאני מעביר את התצוגה למסך השני אני מקבל רק מסך שחור. (הסימן של NO SIGNAL מוחלף בסתם מסך שחור ולא רואים כלום.) הייתי בטוח בתחילה שזאת בעית דרייברים אז הסרתי והתקנתי שוב- לא עזר. ניסיתי דרייבר אחר - לא עוזר. מה שכן , כשמחליפים …
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אהלן מקרה מוזר.. עד אתמול בלילה המחשב עבד כרגיל ללא בעיות בבוקר הדלקתי את המסך וראיתי שהוא נדלק מחדש בלילה בכל מקרה כשהווינדוס (windows xp 64bit) עלה (מאחרי המסך טעינה של הווינדוס) אין תצוגה יש רק קווים וצבעים על המסך בשלל צבעים וצורות.. כמו ג'יבריש של גרפיקה לא יודע איך לתאר את זה.. משהו מעוות ניסיתי להסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך דרך סייף-מוד וזה עבד עד שהתקנתי שוב דרייבר (רשמי של ATI). האמת שגם אחרי שהתקנתי את הדרייבר זה עבד.. רק אחרי שעשיתי ריסטרט נוסף זה חזר למצב הזה... בקיצור אני לא יודע מה לעשות אין לי מושג אם זה וירוס ופורמט יעזור או שזה הכרטיס מסך שהחליט לשבוק חיים (למרות שזה מוזר.. כי בלי דרייבר הוא עובד ובסייף מוד גם.. עובד רגיל) או שזה משהו אחר.. (בדקתי את המע…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי לוח של MSI ומעבד אינטל.. לא מזמן ניסרף לי הלוח הישן לכן היחלפתי את הלוח ל MSI ואז שהיחלפתי אותו הוא ניכבה לי כל כמה דקות בדקתי את הטפ' ע"י התוכנה speed fun והיא מראה לי 60-61 קניתי גריז טרמי ומאוורר חדש למעבד וזה עדיין ממשיך מה עושים בבקשה תעזרו לי!
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
לפני כמה זמן קניתי מחשב קטן מסוג banana pi m1. ורציתי לחבר אותו למסך של המחשב נייד. כך שאני יראה רק את הbanana pi. אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי בירשותי המחשב הבא: 12(CPU12) 1-Intel Pentium III (Cu), 997MHz, 256KB (0% Load) .:. 12(RAM12) usage: 160/256MB (62.50%) .:. 12(GFX12) NVIDIA GeForce3, 12(Display12) 1024x768/32bit/100Hz 12(OS12) Windows 2000 Professional, Service Pack 3 (5.0 - 2195), 12(installed for12) 1215w 2d 23h 27m, 12(uptime12) 2h 19m 13s .:. 12(HDDs12) 28.3G/37.2G(76.1%) free והמחשב עובד ממש גרוע, במשחקים קלים כמו ut אני מקבל 30fps כשיש אקשן על המסך וכשאין אני מקבל 120, אין לי מושג מה גורם לנפילת פריימים הקשה הזאת. חוץ מזה הרצתי בדיקת 3dmark2001 לבדוק איך המחשב עובד, וקיבלתי 3600, ציון ממש גרוע... אין לי מושג איך להפעיל את המחשב שלי בצורה סבירה, ניסיתי הכל פשוט הכל, הורדתי דריברים חדשים, אובר…
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
לוח אם של Gigabyte (GA-P35-DS3L ספק תקין (התקלה שוחזרה עם עוד 2 ספקים) במצב רגיל - מחברים ספק למתח, לוחצים על ה-POWER, לא קורה כלום. אם אני מקצר את הפינים 16 (power-on) ו-17 (אדמה) בחיבור הספק ללוח האם, הלוח מקבל מתח, אחרי זה אני מוריד את הקצר, ולוחץ על ה-POWER הכל עובד פיקס, ימשיך לעבוד עד שאנתק את הספק מהחשמל, ואז צריך לחזור על הסיפור מחדש. למשהו יש מושג מה קורה פה ? אני יכול לבנות פתרון קבוע (מזכיר קצת את הגנרטור שהיה לי בצבא) על בסיס השיטה הזאת, אבל הייתי שמח להבין את מקור התקלה ולסדר אותה כמו שצריך.
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
גם אחרי שהתקנתי ספק טוב(hec350trt)שמתי לב כי החום של כרטיס המסך מגיע במנוחה ל80-85 מעלות חום דיסק קשיח+מעבד+לוח נע בסביבות 30-35 מעלות,בדקתי מתחים עם everest הכל תקין חוץ משני דברים: 12- מראה על12+,5- מראה על 7.66- . האם פה יכולה להיות הבעיה ומה זה אומר? פרטי המחשב: p-4 3000/2mb דגם 630 asus p5s800-vm inno3d 6600/256mb/agp יש גם קירור טוב למארז,בכל זאת פתחתי המארז והפעלתי מאורר ביתי אך החום כרטיס מסך נשאר גבוהה תודה רבה לכל מי שיכול לעזור לי לילה טוב אגב,גם עם speedfan הנתונים זהים
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב נייד Compaq Evo N150 שה-CD-ROM שבו (CD-ROM נשלף) לא עובד כמו שצריך זמן רב. הבעיה היא שבגלל שהמערכת נהייתה "כבדה" ואיטית - החלטתי להתקין את Windows מחדש והאפשרות היחידה לאתחל את המחשב ממנה היא מה-CD-ROM (אין כונן דיסקטים פנימי במחשב ואין אפשרות לאתחל מאביזרי USB). ה-CD-ROM עצמו לרוב לא מזהה דיסקים (גם רגילים, גם צרובים, גם מוזיקה וכו'). רק לאחר כ-50 עד 200 (כן, אני לא מגזים) הכנסות והוצאות של המגש - הוא מזהה את הדיסק ואז הוא פועל כמו שצריך (עד שמוציאים את הדיסק). גם הוצאתו של ה-CD-ROM מהמפרץ והכנסתו מחדש לא שינתה שום דבר (החיבורים נראים תקינים ונקיים מאוד). למישהו יש מושג מה הבעיה ב-CD-ROM? המחשב אינו באחריות ו-CD-ROM חדש כזה עולה כ-1200 ש"ח (וזמן האספקה ה…
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי כונן קשיח חדש, Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD. הכונן הזה החליף את הכונן הישן שלי של Fujistu בעל 5400 סל"ד ו-15GB. הבעיה שלי היא שהביצועים של הכונן החדש פשוט נמוכים והוא מאוד איטי, אפילו יותר מהקודם. כפי שניתן לראות באתר של IBM (יצרנית המחשב שלי) המחשב שלי תומך תמיכה מלאה בכוננים של עד 127GB. לינק מצורף: http://www-3.ibm.com/pc/support/site.wss/DETR-3ULLPZ.html (שלי: 2173). הבעיה שלי היא כנראה ב-BIOS. בביוס עדיין כתוב משום מה שהכונן המותקן הוא ההוא של ה-15GB למרות שה-80GB מותקן. שיחקתי עם הג'מפרים, עשיתי פורמט ושום דבר לא עזר. אמרו לי שכדאי לי לעדכן את הביוס אבל אני לא מוצא שום עדכון. הלוח שלי הוא IBM 2178B3G וגירסת הביוס היא PJKT31AUS. מ…
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי. שדרגתי את המחשב שלי לפי ההמלצה שנתנו לי בפורום הזה. הכל עובד טוב, הטמפ' של המעבד לא עולה מעל ל45 מעלות, אבל כשאני מריץ את התוכנה של Asus Probe שנותנת מידע על המחשב כמו טמפ', קירור וכו, לפעמים הPower מגיע מתחת לאלף, ואז התוכנה מזהירה אותי שיכולה להיות בעיה. איזו בעיה בדיוק יכולה להיות, ולמה זה יכול לגרום? אני חושד בספק שלי - 400W. הנה התמונה: http://www.2send.us/uploads/4788c01374.JPG מפרט: מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.8GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX לוח אם: ASUS M2N-E כרטיס מסך: LEADTEK WinFast PX8800GTS 320 MB PCI-E זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
טוב לפני שעה בערך המחשב שלי התחיל לעשות בעיות, עשיתי לו ריסטרט, ואז כשניסיתי להפעיל אותו, המערכת לא עלתה, זה אמר לי שהקובץ c:/windows/system32/hal.dll חסר או פגום. עכשיו לפרמט זה לא אופציה, כי יש לי דברים על המחשב, אז הכנסתי את הדיסק של הווינדוס (לא מקורי), לא הייתה לי אפשרות לעשות repair, וכשמפרמטים יש 3 אפשרויות: 1. פרמוט מהיר 2. פרמוט מלא 3. פרמוט אבל להשאיר את הווינדוס הקודם וזה מה שעשיתי, השארתי את הקבצים של הווינדוס הקודם כדי שאני יוכל לטפל ולהיכנס אליו, לאחר שסיימתי, כשאני מדליק את המחשב לפני העלאת הווינדוס הוא נותן לי אפשרות לבחור בין 2 ווינדוסים של XP , הראשון הוא הווינדוס החדש, השני הוא הווינדוס הפגום שהקובץ hal.dll חסר בו. וכשנכנסים אל כו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. במחשב שלי מותקן כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7628Ig PCI שלאחרונה הפסיק לעבוד. הרוב המוחלט של הפריימים נזרק בגלל CRC ERROR. אני די בטוח שזו בעיית חומרה כיוון שהחזרתי את המחשב ל IMAGE שנתיים אחורה והבעיה נראית בדיוק אותו דבר. כמה שאלות: 1. האם מישהו חושב שיש סיכוי שהבעיה אינה בכרטיס עצמו אלא נאמר בחיבור? לוח האם שלי הוא Gigabyte GA-G31M-ES2L. יש דרך לבדוק את תקינות ממשק ה PCI שלו? 2. אם אני קונה חדש - האם יש עדיפות לכרטיס PCI או שאולי עדיף דונגל? 3. המלצות למוצר ספציפי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרצתי בדיקה לשתי הסלוטים של הזכרונות, corsair 512 mb ו- kingston 512 mb, הבעיה היא בשילוב שתי הזכרונות בעבודה, נמצאות כ- 1890 שגיאות לאחר pass 1, הרצתי בדיקה לכל אחד מהזכרונות לבד בשימוש בסלוט הראשון ( הקרוב למעבד ), התוצאות מראות כי בזיכרון של kingston אין אף שגיאה, וב- corsair כ- 2 שגיאות. מה דעתכם האם זה סביר שיש עם שתיהם 1890 שגיאות?
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש ati 2600 pro אבל עכשו כל וידאו שאני מנסה לראות אני מקבל רק תמונה ירוקה אבל יש פס-קול אני לא חושב שזאת בעיה של קודקים כי לפני שהתקנתי אותו כל הסרטים פעלו
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה. בטעות הוחלף המתח על הספק מ 230 ל 115 ואחרי פתיחת הספק נשרף הפיוז אז אני עדו מאט מחליף אותו אחרי שאני יחליף אותו איך אני יכול לבדוק שהספק עובד? אין לי לוח אם לחבר אליו אז אני רוצה לקצר ישירות בלי לוח אם איך אני עושה זאת? וקצת חריגה מהנושא יש מצב שחוץ מהפיוז נשרפו גם חלקים אחרים במחשב בגלל שינוי המתח בספק? עריכה! החלפתי את הפיוז ניסיתי לקצר בין הירוק לאחר השחורים והפיוז שוב נשרף! מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקנתי COD2 ולאחר כמה דקות של משחק המחשב פשוט קופא ואין מה לעשות חוץ מלכבות ולהדליק מחדש. ניסיתי להוריד דרייבר חדש לכרטיס מסך, ואין שינוי.. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה, מפרט 1024 DDR gforce 6600 MB - gigabyte GA8I915G-MF
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום מותקנים אצלי הדרייברים של הקול ac 97 לאחרונה היתה ירידה בעיה בביצועי הקול כלומר שיחקתי בכבל של הaudio בשביל שישמעו קול. לרוב אני שומע באוזניות ולאחרונה לפעמים שמעו באוזניה אחת ולפעמים לא בכלל עכשיו אין בכלל audio לא מהאוזניות ולא מהרמקולים יש לי לוח gigabyte ga-k8nf-9
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אוקי, קניתי היום זיכרון 256SDR של KINGSTONE PC133, הוספתי אותו ללוח... היה לי כבר זיכרון 64... במקום להציג לי זיכרון 320, הוא מציג לי שיש לי רק 192, כשהורדתי את ה64 הוא כתב שיש לי רק 128... מה קורה פה?! עבדו עליי?! או... שזה פשוט מציג את זה לא נכון?! יש לי מחשב פנטיום 3.... תודה ביי
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
קיבלתי את החלקים ביום שישי AMD 64 3000+ Epox 8kda3j Corsair cmx512mb WD sata 160gb Compucase Hec 6a21 400w צירפתי את הכ. מסך שלי GF4 ti 4200 128mb הבעיה היא כשמרכיבים את הסינק (סטוק) וסוגרים אותו עם הידית, המחשב פשוט לא עולה, רק כשמשחחרים אותם הוא עולה, אבל אז המעבד מתחמם, כי אין עליו סינק כנראה זה בגלל שההיטסינק לוחץ פיזית על המעבד ? יש משהו לעשות או שללכת מחר לחנות ? תודה מראש בני
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לאחר ששיפרתי את ביצועי המחשב ע"י העברת חלונות לדיסק SSD שהוספתי, אני מתכנן להחליף את מעבד I3 במשהו חזק יותר. המחשב ולוח האם בני כמה שנים טובות ולא הצלחתי למצוא באתר של אינטל טבלאות compatibility שמתאימות ללוח האם. מצ"ב פירוט מעבד ולוח אם קיימים, ופרטי CPU פוטנציאלי שאוכל לרכוש. - האם לדעתם ניתן להחליף אחד לאחד את המעבד? - האם תהיינה למעבד החדש דרישות קירור אחרות ממה שמותקן? תודה
-
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-