עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הכל התחיל בכך שהמחשב נתקע בעליה עקב מסך כחול. ניסיתי להתקין מחדש ושוב מסך כחול בהתקנה. קניתי HD חדש התקנתי עליו מ"ה ואז ממנו עשיתי checkds /f לדיסק התקול. זה עזר ועכשיו מערכת ההפעלה מהדיסק הישן עולה. כרגע יש לי 3 מוצרי SATA (שני HD וכונן DVD) ורק שתי כניסות במחשב. האם יש משהו שאני יכול לעשות בקשר לזה? חוצמיזה חשבתי אולי ליצור IMAGE של הדיסק הישן של 80 GB לתוך הדיסק החדש שהוא 250 GB. ואז להעיף פשוט את הישן. איך עושים את זה? אשמח לעזרה תודה

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  2. Started by עידןאופיר,

נכנס לי וירוס טוריאני למחשב אני עושה בדיקת וירוסים וזה לא מוצא אותו ותמיד יוצא לי הודעה שיש לי עדיין תוירוס הזה מה אני צריך לעשות זה דחוף לי איך אני מסיר אותו?אותו

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  3. מערכת הפעלה XP 32 SP3 לוחם אם asus m2n68-LA עליו כרטיס קול מובנה של Realtek שעבד מצוין. לאחרונה הותקן כרטיס מסך ATI HD3400 אולם מאותו רגע נוצררה התנגשות ואי אפשר להתקין דרייברים או להפעיל את הכרטיס קול המובנה. עצות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by alex_l1,

יש לי לוח אם של GIGABYTE מדגם GA-EP45-DS3L. כשאני מכניס אליו דיסק-און-קי עם bootloader הכל עובד טוב. אבל אם אני מכניס דיסק-און-קי נוסף הלוח מנסה לעשות boot מהדיסק הלא נכון למרות שבחרתי גם ב bios וגם ב boot menu את הדיסק-און-קי הרצוי, התוצאה היא שהמחשב נתקע על השורה verifing DMI pool data. אם אני מחליף בין שני הדיסקים ה bootloader עולה כמו שצריך והדיסק השני מופיע בו. לדעתי הלוח פשוט תקול והוא מנסה לטעון את הדיקס און קי שנמצא בפורט ה USB בעל האינקס הנמוך ביותר, בלי להתחשב בבחירה שלי אם למישהו יש מושג מה הבעיה, שתפו אותי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  5. Started by LiraNet,

פירמטי את המחשב, ונעלם לי הדיסק של הדרייברים... חיפשתי באתר של החברה, אבל כל דבר הוביל אותי למשהו אחר ולא כל כך קשור.. האתר מאוד מסובך לטעמי ולא מסביר מה המשתמש צריך בדיוק להוריד, יותר מדי קבצים ויותר מדי קטגוריות חיפוש, אשמח מאוד לעזרה ממכם, המומחים דרייברים לכרטיס קול/רשת/מסך בבקשה בבקשה, אל תעבירו אותי לאתר AMD לעמוד הדרייברים כי שם בעצם אני כבר לא מבין מה אני צריך להוריד, אז אשמח להכוונה יותר מדוייקת, מה בדיוק אני צריך להוריד. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  6. Started by O N BOARD,

קיבלתי לוח אם "חדש" ב"קופסא" - רק שסימונים מוזרים על הלוח גורמים לכל מי שמסתכל על זה להאמין שלא יכול להיות שכך יוצא "לוח חדש" מחברה כמו גיגהבייט - ומדובר כאן למעשה בלוח שעבר תיקון,,, ובחברה שמוכרת לוחות "מתוקנים" - כחדשים האם ככה מסמנים "לוחות" שעברו תיקון וטיפול ? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ShowImage.asp?path=1_144160345.jpg&msgid=144160345

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by oronluko,

יש לי בזמן האחרון בעיה במחשב הוא נהיה איטי... זה התחיל בתקופה האחרונה לפני כן זה לא היה. האמת שאין לי אצבע על משהו שגרם על זה. אם אתם רוצים לדעת מה זה איטי... לפני שבוע הייתי מעביר לדיסק קשיח נייד במהירות 30MB\s והיום זה מעביר אולי על 1MB\s. הדיסק קשיח החיצוני נבדק במחשב אחר והוא תקין. גם כל תוכנה שצריכה גישה לדיסק קשיח עובדת לאט, הקטע שרוב הזמן המעבד על 0% כאילו הוא לא מתאמץ. יש לי חשד שמדובר בבעיה בהארד דיסק אז בינתיים החלפתי כבל SATA וגם חיבור SATA בלוח האם כדי לסנן את האופציות האלו. עשיתי CHECK DISK והוא תיקן כמה Bad Sector אבל לא עזר, כמוכן התוכנה של WD גם מצאה סקטורים פגומים ולא הצליחה לתקן. פירמטתי המחשב והתקנתי מחדש את הוינדוס גם לא פותר. הארד דיסק לא עושה רעש…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by יונתן4,

בזמן האחרון כל פעם שאני מפעיל את הצורב הוא גורם לתהליכים אחרים במחשב להיתקע. אם אני עושה ריפ לדיסק ואז מפעיל סרט במחשב עצמו אז הסרט יגמגם ויהיה איטי ומסורבל. גם מהירות הצריבה למרות שמופיעה על X18 מאוד איטית ולקחת שעה במקום 10 דקות למרות שההגדרות נשארו אותו דבר וגם אז אי אפשר לשמוע מוזיקה או לראות סרט בלי שיתקעו. יכול להיות שמשהו בחוטים לא מחובר טוב או בדרייבר או שעבר זמנו? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אתמול החלפתי כרטיס מסך ושמתי לב שאחרי שהפעלתי את המחשב כל הכיתוב של הממחשב נהיה שונה,במקום אחד גדול מדי ובמקום אחר קטן,הX של היציאה מהחלון ענק מדי וכו'..אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון. רציתי לדעת אולי ישנה איזה אפשרות להחזיר הכל חזרה כמו שהיה? כי זה ממש מעצבן אותי ואני השתגעתי כבר כי גם שיחקתי קצת בנתונים של APPEARANCE ומשם ל ADVANCED ועשיתי יותר גרוע.. אני צריך ממישהו שאצלו לא נגעו בזה שיכתוב לי את זה. תודה למי שיעזור.

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  10. שלום לכולם! אני הזמני מאייבורי דיסק קשיח חיצוני דגם מדוייק: http://ivory.co.il/product.asp?productid=2464&CatCode=405 והתקלה היא שהדיסק קשיח מתקתק בל פעם שהוא נדלק או נכנס למצב "שינה" אבל לא בהעברת קבצים. לעומת זאת במחשב אחר הוא כן משמיע תיקתוקים ואף התקיע את המחשב -האם הדיסק תקין? זו הפעם השניה שאני החלפתי דיסק קשיח מאותו דגם והבעיה חזרה על עצמה... יש לזה פתרון ,כמו עדכון קשוחה כי אני לא מצאתי. תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Karamon,

שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה במחשב. המפרט שלי: Intel Core 2 Quad Q9450 Gigabyte EP43-DS3L GeForce 9600 GT זכרון ישן - OCZ Vista Upgrade 2gb זכרונות חדשים - Mushkin Enhanced 2x2gb מערכת הפעלה - וינדוס 7 קצת רקע: לפני חודש בערך קניתי זכרונות חדשים - Mushkin Enhanced 2x2gb חיברתי את הזכרונות והם היו ביחד עם הזכרון הישן שלי - OCZ 2gb והכל עבד מצויין. חשוב לציין שהם עובדים על אותה מהירות ואותו סוג DDR. לפני שבועיים בערך המחשב התחיל לעשות בעיות - הייתי מדליק אותו, הכל היה נשמע תקין, המאווררים מתחילים לעבוד, אבל עוד לפני שהמסך נדלק הוא היה נכבה לבד ואז נדלק לבד. שוב המאווררים מתחילים לעבוד, ועוד לפני שהמסך נדלק הוא נכבה לבד. ככה חוזר על עצמו עד שאני מנתק אותו מהחשמל. החלטתי להוצ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום יש לי כרטיס מסך של גיגה בייט והמאורר הפסיק לעבוד הכרטיס מסך מסדרת 4800 HD מאיפה אני קונה מאוורר עדיףף משהו טוב תנו לי לינק בבקשה תודה רבה המשחקים לא עובדים : )

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. נתחיל מזה שיש לי 2 מסכים מחוברים אחד 17 ואחד 32 שניהם עובדים לי מצוין כאשר אני בXP שאני עובר ל7 אז במסך 32 שהוא הראשי אני רואה מדי כמה שניות פלאשים כאלה בצבע שחור הבהובים כאלה מציקים...זה לא כמו ההבהובים שהמסך עומד למות הם מופיעים בצבע שחור בחלק התחתון של המסך לא יודע אם זה הכבל או הכרטיס מסך או לא יודע מה כי בXP אין שום בעיה ניסיתי לשחק עם ההגדרות מסך קצב ריענון וכל זה איך אני פותר את זה??

14. Started by odedwo,

אחרי שהאחיינים ביקרו אותי, הם השאירו מזמכרת בדמות קול מעוות שבוקע מהמחשב. כשמשמיעים מוזיקה, זה נשמע כאילו הזמר'ת לקח בלום הליום לפני שעלה לשיר... כרטיס הקול במחשב הוא: Realtek HD מה הסיפור שלו??? מעבר לכך, יש ברשותי מסך LG, מדגם (FLATRON L1953S). לפני יומיים ככה פתאום הוא לא נדלק כשהמחשב עלה. בדקתי עם מסך נוסף זהה שיש ברשותי, והוא כן עובד כמו שצריך. אחרי שניתקתי את התקין, וחיברתי שוב את התקול, נדלקה נורת החיווי למסך דלוק, למשך שניות בודדות, ושוב המסך כבה ולא ניתן לראות כלום? רעיונות למישהו? בנוסף, כשאני פותח את הוורד ו/או הנוטפד, או כשאני רוצה לשלוח מייל דרך האאוטלוק, פותח מייל חדש ומתחיל לכתוב, קופץ לי חלון שאומר: "Buffer overrun detected" כשאני לוחץ עליו לא…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני לא מצליח לשמוע עם האוזניות, כשאני מחבר אותם לפנל הקדמי של המארז. דגם הלוח אם שלי הוא: GA-P35-DS3L אני אודה מאוד לכל העוזרים, ואשמח לכל עזרה שתינתן. *אני מעוניין לציין שבדקתי איך מחברים דרך החוברת של הלוח אם, וחיברתי את חיבור ה-HD (אחד מהחיבורים שיוצאים מהפנל הקידמי לכיוון הלוח אם) לחיבור של ה-F_Audio (שנמצא ע"ג הלוח אם). וכמובן שזה לא עזר. Raistelyn.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אחרי שאתמול יצאה גירסה חדשה של דרייבר 10.8 מבית ATI, רצתי להתקין ומאז התחילו הבעיות. לא ממש שמתי לב איך זה התחיל אבל אחרי שביצעתי או יותר נכון ניסיתי לבצע הסרה של הדרייבר הישן 10.7, משהו השתבש. בהתלה עוד לא ממש שמתי לב שיש בעייה והתקנתי את ה-10.8, ומה שקרה זה שבמסך סיום ההתקנה במקום שיופיע וי ירוק, הופיע לי סימן שאלה צהוב, והיה רשום שהיו בעיות במהלך ההתקנה ויש להסתכל בLOG. בLOG עצמו רשום שהותקנה בהצלחה DRIVER INSTALL PACKAGE, אבל אין לי דרייבר מותקן, ובמשך 4 שעות ניסיתי כמעט כל גירסה אפשרית שהיה ניתן למצוא ברשת להורדה, ולא ממש הצלחתי. כרגע לא מותקן לי דבר ואני עם דרייבר ג'רני של WIN 7. ניסיתי להסיר לגמרי את הדרייברים שקיימים לי במחשב, עם DRIVER SWEEPER וDRIVER CLEANER PRO…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by efee123,

שלום, יש בבעלותי מחשב ישן p4 לוח אם של msi ומעבד אינטל ליבה 1 2MHZ. כרגע הביאו ליידי מחשב ישן שאין להם מה לעשות איתו וברצוני לדעת אם אפשר לעשות איזושהיא הכלאה בין 2 המחשבים. בגדול מה שהצלחתי לראות שיש : לוח אם intel d865gb/d865perc או intel N232 אחד מהם הוא הנכון.. ולגבי המעבד איך אני יודע איזה מעבד יש במחשב? לגבי כרטיס מסך: fx5200. אני יודע שיש מעט פרטים זה מה שאני יודע כרגע. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אהלן חברים! יש לי מחשב נוסף בבית, לאותו מחשב התקלקל הכונן דיסקים סופית, לא מתפקד. עכשיו אני עם מחשב שעובד, אך ללא כונן דיסקים. כל המחשב מלא בשטויות ומלא דברים שאני רוצה למחוק הכל, מחיקה מלאה, חדש. עכשיו איך אני עושה את זה ללא כונן דיסקים? אני יודע שישנה אופציה של זיכרון נייד. אבל אין לי. אז השאלות למומחים הם: - אפשרי לפרמט את המחשב ממש למחוק הכל הכל רק שהמערכת הפעלה תישאר דרך המערכת עצמה? אולי פעולה כל שהיא, פקודה ב- CMD אני לא מבין בזה. שמעתי פעם שיש דבר כזה פורמט בכונן C. - איזה פתרון אחר יש לי? אני ללא כונן דיסקים וללא זיכרון נייד. חשבתי על להוריד וינדוס לאותו מחשב ולהתקין כמו תוכנה רגילה, זה בסדר? תודה!

• 4 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. היי לכולם, המחשב שלי התחיל לעשות ריסטרטים לעתים תכופות מאוד ללא תבנית מסוימת כלשהי, כנראה אחרי הפסקת חשמל או ניקוי אבק שביצעתי, לא בטוח איזה מהם כי הם היו צמודים אחד לשני. ב"ללא תבנית קבועה" אני מתכוון שלרוב אם אני מדליק אותו ממצב מכובה הוא יגיע ללוגו של הוינדוז שעולה ואז יעשה ריסטרט וכך מספר רב של פעמים עד שהוא יעלה אם בכלל (במצב אחר אני פשוט מכבה אותו ומחכה. אם כבר המחשב עולה אז זה יכול לקרות מיידית , או לאחר מספר שעות, כאשר בזמן הזה אני יכול לשחק בו משחקים, לראות סרטים, וגם לצרוב דיסקים. לאחרונה זה התחיל לקרות לעתים קרובות מאוד תוך כדי העבודה עצמה ולא בהכרח בעליה של המחשב. ניסיתי את הפעולות הבאות בנסיון לאתר את הבעיה: הרצתי memtest86 במשך 7 שעות, ללא כל בעיה שאותרה. ה…

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  20. היי. לאחרונה שמתי לב שהטמפרטורה של המעבד עולה דראסטית למספרים שנראים קצת לא הגיוניים. מדובר על מערכת חדשה אצלי המבוססת על i5-760. ניסיתי לפשפש קצת ברשת ולא הצלחתי למצוא תשובות שהן מעבר לאוברקלוקינג (לא בעניין). אז דבר ראשון - מהן הטמפרטורות הנורמליות למעבד הזה על stock cooler? (אצלי הוא רץ ב-50-55 ב-idle ותחת מאמץ מזערי מגיע אף ל-70+ ואני נאלץ לכבותו) דבר שני - על המעבד יושב לו Arctic Cooling Alpine 11 Pro כדי להוריד מעלה או שתיים, אך הוא תופס המון מקום. על הלוח אם שלי (Gigabyte H55M-S2H) הזכרונות ממש צמודים למעבד (מדובר על G.skill RipJaws עם גופי קירור משלהם), ברמה שיש מרווח של פחות מחצי סנטימטר בין גוף הקירור של הזכרונות לגוף הקירור של המעבד. האם יש לכך השפעה ישירה על …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היי, לאחר הדלקת המחשב רואים רק את התמונה של הדסקטופ או צבע מסויים ממנה (נגיד רוב התמונה בצבע כחול כהה אז כך גם המסך), לפעמים המסך פשוט שחור והנורה האדומה מהבהבת (זה מה שקורה למסך כשהמחשב כבוי), ולפעמים המסך פשוט שחור ואני רואה את העכבר. מה אפשר לעשות? ד"א ניקיתי אבק כך שהטמפרטורות טובות.

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  22. Started by tal_be,

שלום, לפני כשבועיים, התחילה לי במחשב בעיה של מסך כחול בעת הפעלת המחשב, ז"א שכשהמחשב טוען ויש את הסמל של הוינדוס שטוען אז מיד אחריו יש מסך כחול וזה סופר משהו ועושה ריסטרט. אחרי הריסטרט היה תיקון כזה של הוינדוס והוא עלה וככה זה קרה מס' פעמים. אחרי כמה פעמים היה את המסך הכחול והתיקון של הוינדוס לא הצליח (גם לו היה מסך כחול) ואז פירמטתי את המחשב. תמונה של השגיאה: http://img168.imageshack.us/img168/7358/128414064792.jpg השתמשתי בו יומיים ועכשיו שוב פעם זה קרה. השאלה שלי היא מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by shloogy,

הי לכולם יש לי HD חיצוני של סמסונג במשך כמה חודשים. לאחרונה המחשב לא מצליח לזהות אותו. ניסיתי לבדוק בDisk manager ניסיתי לבדוק על מחשבים שונים אך ללא מזל. מה ניתן לעשות? אני חרד מאוד למידע

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  24. Started by tuvsani,

שלום, יש לי מחשב שמפרטו הוא: i 5 750 Gainward GeForce® GTX 460 1024MB GDDR5 Golden Sample(*2 sli)1 Seasonic M12II-620 Bronze Active PFC 620W Modular OCZ 4Gb Kit DDR3 1333MHZ 7-7-7-24 Platinum OCZ3P1333LV4GK Model OCZ3414K 3 דיסקים קשיחים Gigabyte GA-P55A-UD4 Intel P55 Chipset LGA 1156 Model GP55AUD4 מארז- NZXT Hades לאחרונה הוספתי מאוורר עליון שמוציא אוויר- Noctua 140MM Case Fan NF-P14 FLX מאוורר למעבד- Arctic Cooling The Freezer XTREME Rev.2 Intel and AMD all Socket windows 7 64 bit עכשיו לבעיה- לעיתים שאני משחק במשחק כבד כלשהו(ואני מריץ את המשחקים הכי כבדים בגרפיקה הכי גבוהה בין היתר- באטלפילד החדש, ג'אסט קוז 2..) המחשב נתקע ל2 שניות ומופיע מסך כחול גם ל…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by avvvi,

שלום אני רוצה לחבר כרטיס PCI-E במחשב ישן שאין לו סלוט PCI-E רק AGP או PCI הלוח המדובר הוא Asus p4p800d Deluxe יש אולי איזה בקר / קומבינה או ה' יודע מה כדי לחבר כרטיס PCI-E ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.