עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by omri_ro,

יש לי הארדיסק בנפח 1TB של SAMSUNG , לאחרונה הWIN זורק לי הודעות בסגנון: Windows Disk Diagnostic detected a S.M.A.R.T. fault on disk SAMSUNG HD103SJ ATA Device (volumes C:\;D:\;E:\). This disk might fail; back up your computer now. All data on the hard disk, including files, documents, pictures, programs, and settings might be lost if your hard disk fails. To determine if the hard disk needs to be repaired or replaced, contact the manufacturer of your computer. If you can't back up (for example, you have no CDs or other backup media), you should shut down your computer and restart when you have backup media available. In the meantime, do not save any critical files to this…

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  2. שלום רב, יותר מלמעלה מזה )אמ, חודש), אחרי שיצאתי מהסימולטור pacific fighters, חשכו עיניי! וגם מסכי. נראה כאילו המחשב נכנס להשעייה משום מה, אך הוא לא הגיב. עשיתי ריסט, ולדהמתי, גיליתי ג'יבריש מוזר בביוס ובווינדוס, כמו אחרי אוברקלוק מסיבי של הצליח., ופסים כחולים, מאוד מעצבנים לאורך המסך בביוס. לא הצלחתי להפעיל את הווינדוס עם הדרייברים של הכרטיס מותקנים, אז נאלצתי להכנס למצב בטוח, ולמחוק אותם. ניסיתי להתקין מחדש, אך שום דבר לא עזר. פתחתי את המחשב, בדקתי את הכרטיס, המאורר מסתובב, חיברתי אותו מחדש, אך שום דבר לא עזר. יש לציין שלא עשיתי אוברקלוק לשום חלק במחשב המקולל הזה. (להזכירכם: ספק מת, radeon 9800pro מת, צורב תקוע, זכרונות דפוקים, הארד דיסק מת, ומה לא בעצם..) מפרט: AMD 64 …

• 11 תגובות
    • 968 צפיות
  3. Started by Sevixen,

אלהן , אין לי מושג איך להסביר את הבעיה שיש לי במחשב כי אין לה איזה תמונה או דרך להסביר אותה אני פשוט אתחיל מהתחלה : לפני זמן מה מחקתי את האנטי וירוס שלי וכל יום התעצלתי להוריד חדש , לאחר זמן מה חדר לי למחשב וירוס שגרם למערכת שלי לצרוך המון כוח , כאילו במנהל משימות היה המון צריכה של כוח מה שלא היה בעבר , עשיתי פירמוט סרקתי את המחשב (nod32) ולא נמצאו שום וירוסים למינהם . כיום המחשב עושה לי את אותם בעיות שלפני הפירמוט לדוגמא : שאני רואה סרט או שומע שיר וגולש בפייסבוק למשל אז השירים כאלה נשמעים מגעיל עם תקיעות קטנות בין השירים וגם לפעמים השיר פתאום הופך להיות בסלאו מושן , וגם העכבר עושה לי בעיות למשל שאני בא להעתיק משהו הוא מסמן לי סתם דברים ועושה בעיות שאני לא חושב שזה ויר…

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  4. ראשית שלום לכולם . אז ככה , ניסיתי לעשות UPDATE למערכת XP PRO בכמה מחשבים ובכל זאת הוא נכשל כל הזמן , מישהוא יודע למה , מה לעשות , אנא דחוף ביותר ...

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  5. אני יכול לתאר את הצלילים האלא רק כצלילי גישה כשהוא כותב מדי פעם אני שומע את הHDD עושה קולות מוזרים יש לי WD 160 בדקתי עם Western Digital Data LifeGuard Diagnostics לא מצא לי בעיות עזרה בבקשה

• 13 תגובות
    • 968 צפיות
  6. קודם כל אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה אם לא תעבירו ... ככה התקנתי את המשחק assassins creed עכשיו הפעלתי את המשחק הוא טען הראה סירטון כזה של הכניסה פתאום המסך נהיה שחור והופיע Out Of Range [מהמסך עצמו] והמחשב התחיל לעשות רעש בפעם השניה שניסיתי הוא רק נהיה שחור ועשה רעש זה מה שמצאתי בגוגל This happens when your screen resolution is set to something higher than what your monitor can display. For example, if your monitor supports resolutions of up to 1024x768 and your video card allows you to crank it up to 1600x1200, doing so will give you an error. Another reason you might get the error is if the refresh rate you selected a certain resolution is higher than what your m…

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  7. Started by nadnad,

שלום, יש לי windows xp pro מוזר והרפרש רייט שאני יכול לשים הוא רק מהבאים: 60 75 85 ב 800*600 הייתי עם refrash rate 100 ואני יודע שזה בסדר אבל הוא לא נותן לי. ניסיתי תוכנות כמו refrash force ו NVRefresh שניהם לא עזרו. גם לא משנה איזה דרייורים למסך אני מתקין עדיין הוא לא נותן לי לבחור משהו נורמיל! תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 967 צפיות
  8. Started by 1900GT,

שלום, המחשב אצלי כמה שנים בזמנו הרכבתי אותו בעצמי . אתמול באתי להשתמש בו, הוא היה במצב שינה , הכנתי סיסמא והוא התחיל לטעון ונתקע... כיביתי אותו והדלקתי שוב והמחשב לא עולה ... שום מסך לא הופיע יש רק אור צהוב בכפתור של המסך שמראה שהמחשב סגור. גם שמעתי רעש מוזר במאוורר של המעבד אז פתחתי וניקיתי אותו ורעש הפסיק אבל המחשב עדיין לא עולה. ניסיתי להוציא את הבטרייה של הלוח אם כדי לאפס את הביוס אבל זה לא עזר. יש הצעות? מפרט: לוח אם אסוס M2N-E מעבד AMD 3800X2 כרטיס מסך SHAPIR 1900GT זכרון 4GB 667MHZ **** עריכה ניסיתי לנתק את הכוננים והארדיסיקים וכשהדלקתי את המחשב עלה המסך הראשון של ASUS ושם זה נעצר.אבל כשניסיתי בפעם נוספת זה לא עלה בכלל.

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  9. יש לי RADEON X800 ואני הולך למעבדה עוד מעט לבדוק אותו אם הוא עובד פיקס איזה בדיקה להריץ לו? אני צריך משהו מקיף שסוגר את כל ה256 מגה שיש לו לא סתם בדיקת תצוגה...

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  10. שלום מקווה שיעזרו לי אני ממש מיואש יש לי מערכת מחשב שהיא בת 5 שנים p4 2.4 proscot איי שאומרים את זה asus p4s333 512 ddr1 333mhz fx5200 switching 400w וגם רשום משהו עם סנשיין אולי זה החברה של הספק בקיצור הבעיה היא אני מדליק תמחשב המחשב עצמו נדלק כל המאררים זזים הספק עובד המאוורר של המעבד הכל עובד אבל המחשב עצמו לא עולה פירקתי לפני 20 דקות תקירור של המעבד וראיתי שאין שמה שום משחה אולי בגלל זה? כי זה פעם ראשונה שאני מוציא תמאורר מישהו אולי יודע מה הבעיה? אני חושב אולי לקנות משחה טרמית MX מישהו אמר לי לקנות כזה למרוח ואז לשים תקירור ואז נראה לי יעבוד ואם לא אז אולי נשרף הלוח או משהו כזה בכל זאת אשמח לתגובות למה אני ממש מיואש ואם הכותרת לא טובה מנהלים אם אפשר תע…

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  11. Started by mosh5555,

פנטיום4 . ה cpu מתחמם מעל 70 מעלות למשל בביצוע full scan ב קספרסקי אינטרנט סקיוריטי. מחשב מגיב איטי ביותר. ביצעתי ניקוי אבק וכן איחוי הרד דיסק ולא עזר. יש רק מאוורר cpu והוא מסתובב 2250 rpm. התיפקוד הנ"ל : ביום קריר... השאלה: האם נראה שהבעיה ב cpu עצמו וכד' או בקירור (להוסיף מאוורר) ? : :s05:[br]פורסם בתאריך: 31.10.2010 בשעה 13:09:26 תוכנת הניטור היא AsusProbe . האם נראה צורך בשימון ציר לאור הrpm האמור ואינו מרעיש? מה זה חומר קירור שמופיע במאמר ההדרכה אצלכם? כמה בערך אמורה להיות העלות אם טכנאי מוסיף מאוורר? מתנצל על ההפצצה בשאלות; פשוט רוצה להימנע מכך שטכנאי "יעבוד" עלי. תודה

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  12. Started by Ben in Black,

שיו אני פוחד שישרף לי הספק יש אפשרות להשאיר מחשב דלוק גם בהפסקת חשמל ????

• 11 תגובות
    • 967 צפיות
  13. הי, יש לי מחשב עם לוח אם של אינטל מדגם d102ggc2. באחד הלילות האחרונים המחשב כבה מעצמו (כנראה בגלל קפיצה של החשמל או משהו כזה) ומאז המחשב נדלק אבל לא מזהה מסך. גם כשהמסך לא מחובר בכלל אין את הצפצופים הידועים. חשוב לציין שאין לי כרטיס מסך נוסף על המחשב אלה אני משתמש בכרטיס onborad (אבל אני גם לא יכול לנתק אותו כי אני לא יכול להגיע להגדרות BIOS) * ניסיתי את זה עם 2 מסכים שלפחות אחד מהם עובד בטוח כי הוא עובד עם מחשב אחר * לא ניסיתי לחבר כרטיס מסך חיצוני כי הרי אני לא יכול לנתק את הכרטיס onborad חשבתי לאפס את ההגדרות של הלוח אם ע"י הוצאת הסוללה שלו לכמה שעות. זה יעזור? ואם לא איך אני כן יכול לפתור את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  14. Started by Necessary_Evil,

היי אנשים, זה הולך ככה... השארתי את המחשב כמה שעות לבד, אף אחד לא נגע בו... כשחזרתי אליו כל כמה שניות הסמן של העכבר קפץ למעלה, לבד, ככה סתם... איתחלתי, הסרתי ממנהל התקנים, ניתקתי, חיברתי, גם כשהוא היה מנותק הסמן קפץ למעלה (כבר אחרי האיתחול).. זה משגע אותי... מערכת הפעלה win2000 pro מה אני עושה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  15. Started by BuNKeR,

שלום לכם לא מזמן פינקתי את עצמי במחשב חדש ולכן פרקתי את המחשב הישן כאשר פירקתי את ההיטסינק הופתעתי לגלות שהטכנאים שהתקינו לי את המחשב הישן מרחו את המשחה בצורה הזאת האם ככה צריכים למרוח את המשחה ? אני מניח שלא נכון האם זה יכול לגרום לזה שהמחשב שלי היה נתקע כל הזמן ? הנה קישור לתמונה http://www.geocities.com/haimrado/5.jpg

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  16. Started by eyal00,

התקנתי את הדרייבר מהדיסק שקיבלתי ואני מקבל מסכים כחולים. במסכים הכחולים מוזכר השם ATI הטמפ' תקינה 40 מעלות. המסכים הכחולים מגיעים ישר שהמחשב מגיע לשולחן עבודה. מפרט Q9300 GIGABYTE EP45 DS3R 2X1 MUSHKIN 800MHZ CLUB 3D HD4850 512MB SEAGATE 500GB

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  17. שלום ברשותי מחשב נייח יחסית חדש עד להיום השתמשתי בכרטיס המובנה של הלוח אם מתוצרת ASUS M4N68T-M עם CHIPSET של nivida היום רכשתי כרטיס מסך של ASUS ATI RADEON 4350 חיברתי את הכרטיס מסך ואין תגובה המחשב חושב מספר דקות כשהמסך כבוי ולאחר מכן מפעיל את המסך רק בעזרת הכרטיס המובנה על הלוח אם ניסתי לשדרג את הביוס,להוריד דריברים אך כלום לא עוזר אני שם לב שהוא כן מזהה את הכרטיס כי בעת הכנסת הכרטיס החדש המחשב ממתין כחצי דקה עד שהוא בוחר בכרטיס המובנה. אין ציפצופים היכולים להעיד על בעיה כלשהיא בחיבור של הכרטיס מסך המסקנה היחידה שלי זה בספק כוח רשום עליו 480watt אבל הוא נראה ג'נרי לחלוטין איך ניתן לבדוק האם הבעיה היא בספק כוח המחשב נדלק גם כשהכרטיס מסך החדש נמצא על הלוח אם,פשוט הלוח אם …

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  18. Started by errr,

ומה ההבדל לתפריט התחל?

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  19. צהריים טובים. לי קוראים איליה. אני חדש פה בפורום ומכיוון שקיבלתי את הרושם שאתם מקצוענים ברצוני לאתגר אותכם בבעיה קלה שנתקלתי בה. -אתמול הרכבתי לחבר שלי מחשב חדש שהוא קנה, הוא קנה לוח אם וכרטיס מסך תומכי פיסיאיי אקספרסס כרטיס מסך: Gainward 6600 לוח אם של גיגהבייט: Ga-81915P הרכבתי לו את כל החלקים במחשב כהרגלי, אני משוכנע שכל החלקים חוברו כהלכה מכיוון שיש לי ניסיון רב בהרכבות. אך מסיבה מסוימת קרתה תקלה מאוד מוזרה ולא צפויה שאנני מצליח לפענח את המקור שלה. כל החלקים חוברו ועברו בדיקה מקיפה לסינון בעיות חיבור. כל החלקים מקבלים חשמל ועובדים בצורה תקינה כולל הכרטיס מסך , אני יודע זאת מכיוון שהמאורר על גבי הכרטיס מסך פועל. הבעיה היא שהכרטיס לא מוציא תמונה על גבי ה…

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  20. Started by ludacris,

שלום יש לי לוח של EPOX ניקיתי אבק והחזרתי אותו עכשיו המחשב מקבל לשניה חשמל ונכבה למי שמבין בעניין ההודעה של הלוח היא C1 כלומר בתצוגת לד המיועדת לפתרון בעיות מסוג זה ניסיתי לנתק הכל... לא עוזר זכרונות כרטיסים נכבה אחרי שניה

• 8 תגובות
    • 967 צפיות
  21. Started by Lopy,

לצערי ההיכרות ביני לבין המסך הכחול נמשכת כבר זמן מה. תאמינו לי עברתי על רוב האינטרנט בחיפוש אחר מוצא. בסופו של דבר התייאשתי ומסרתי את המחשב שלי לתיקון,המחשב חזר לאחר פירמוט של מחיצה C. המסך הכחול חזר לאחר שביצעתי עדכון לדרייבר של הכרטיס מסך(ככה אני סבור בכול אופן). אני נתקל בבעיה אך ורק בגלישה באינטרנט וביחוד ביוטוב. הסרתי הסרה מלאה של הדרייבר כולל הכול,והמחשב חזר אוטומטית לגרסא הקודמת. כשניסיתי להסיר אותה(הגרסא הקודמת), המחשב החזיר אותה בכול פעם מחדש אוטומטית. עכשיו לפני שאני לוקח תמחשב לתיקון נוסף קיוויתי אולי לפתור את הבעיה בעצמי. בכול מקרה הנה הlog: ================================================== Dump File : Mini041611-01.dmp Crash Time : 16/04/2011 00:22:03 Bug Ch…

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  22. אנשים לא יודע מה עובר על המחשב שלי אתמול השארתי את המחשב שלי דלוק בלילה ובבוקר מצאתי אותו שהוא אחרי ריסט חשבתי בטח איזה באג או משהו ואמרתי לעצמי חפיף פתאום אני גולש באינטרנט והמסך הופך להיתו שחור ובמקום מוצג לי מסך כחול לכמה רגעים ואחרי המסך הכחול המחשב עשה ריסט למי מה שהצלחתי לראות מהמסך הכחול היה שם משהו שכתוב כך 00000000000000X3894712938423948 0000000000000000000000000X999999999\ משהו עם מספרים ומפריד בניהם האות X לא הצלחתי לראות עוד אני יודע בדרך כלל שדבר כזה נגרם כתוצאה מהתגשות בין הזכרונות יש לי 2 זכרונות של OCZ דואל משהו המחשב בן שבוע וכמה ימים חייב עזרה מה יכולה להיות הבעיה לשגיאה שכזאת לא פעלו באותו זמן הרבה תוכנות אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה לדבר הז…

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  23. Started by motorishta2,

שלום, שמתי לב שבימים האחרונים הכונן c שלי מתמלא לבד, הוא 68 GB, לא מותקן עליו שום תוכנה או משחקים למיניהם. כרגע יש 400 מגה, הורדתי CCleaner, הוא החזיר לי 4.5 GB, ביצעתי איחוי דיסק, זה החזיר לי עוד 1 GB, מחקתי תקיית temp, מחקתי הסטוריה של האינטרנט, שום דבר לא עוזר, אחרי חצי שעה שוב 400 מגה פנויים. אשמח לעזרה! אם זה משנה אני משתמש בוינדוס 8

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  24. Started by bizon,

שלום יש לי בעיה כזאת. כשאני משחק באיזה שהוא משחק אז אחרי כמה זמן נתקע לי המחשב ואי אפשר לעשות שום דבר וזה בגלל הזכרונות מכיוון ש היום עשיתי בדיקה יש לי 2 זכרונות כל אחד של 2 גיגה, היום הורדתי MEMTEST ועשיתי בדיקה ואחרי בערך דקה המחשב נתקע בדיוק כמו במשחק לאחר מכן חשבתי שאולי יש בעיה באחד מהזכרונות אז הוצאתי 1 ועשיתי MEMTEST איזה שעה ולא היה שום בעיות לאחר מכן הוצאתי אותו והכנסתי תשני וגם איתו לא הייתה שום בעיה לאחר מכן החזרתי את שתיהם ושוב פעם הייתי לי את אותו הבעיה אני לא מבין למה זה קורה הזכרונות זה אלה http://benchmarkreviews.com/index.ph...110&Item id=1

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  25. הX21 הוא דגם ישן עם פנטיום 3 לו ניסינו להוסיף עוד 256MB. אני הרכבתי לפי ההוראות ובלי בעיות. לאחר מכן המחשב לא עלה, גם לא כאשר הוצאתי את הזיכרון. אוסיף קם שהוצאתי את הדיסק הקשיח שנראה כי חזר למקומו בצורה תקינה. כרגע אני לא יודע מה לעשות. כשהמחשב נדלק הוא מצפצף - ביפ ארוך ושתי ביפים קצרים. חיפשתי את המשמעות של זה אבל בגוגל לא עלה דבר. אשמח לסיוע מכם. תודה.

• 8 תגובות
    • 967 צפיות

דיונים חדשים בפורומים